Page 1

75

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

75

ME R S M A T O O R VV-G EN: 2013-2014 SEIZO


Ontvang bij besteding bij onderstaande winkeliers de gratis voetbalplaatjes VOF Wim Slob Verf- en Behangspeciaalzaak Schilders- en glaszettersbedrijf

Kerkstraat 66 - 2964 BV Groot-Ammers tel. 0184 - 66 14 73

Liesvelds Bindsters - Tanja Visser

Margrietstraat 7 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 16 20

Novy - alles voor in huis Voorstraat 5, Groot-Ammers tel. 0184 - 66 13 78

Goud optiek

Margrietstraat 27 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 22 28 e-mail: groot-ammers@goudoptiek.nl

Juwelier Mulder

Margrietstraat 19 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 16 50 e-mail: info@juwelier-mulder.nl internet: www.juwelier-mulder.nl

Salon Modern

Margrietstraat 11 - 2964 AH Groot-Ammers tel. 0184 - 66 12 70 e-mail: groot-ammers@salonmodern.nl

Etenstijd

Margrietstraat 17 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 24 61

Beautiful Secrets Lingerie Margrietstraat 21 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 33 46 - e-mail: info@beautifulsecrets.com

EMTÉ Groot-Ammers Margrietstraat 1

Lekker Leven


Beste spaarder,

Beste leden,

Gefeliciteerd, je bent de eigenaar geworden van het unieke vv Groot Ammers voetbalplaatjes verzamelalbum. Na maandenlange voorbereiding is hij er dan. In maart is de eerste stap gezet tussen Emte en de voorzitter van vv Groot Ammers, en nu ruim een half jaar later kunnen we met z’n allen gaan genieten van een werkelijk prachtig verzamelalbum.

Toen we enkele maanden geleden benaderd werden door de heer Ton den Dikken van de EMTE supermarkt uit Groot-Ammers over dit voetbalalbum waren we direct enthousiast. Voetbalplaatjes van vv Groot-Ammers, dat is toch supergaaf! Meteen moest ik ook terugdenken aan mijn eigen jeugdjaren en het sparen van de Paniniplaatjes in die tijd. Je favoriete en ook minder geliefde eredivisiespelers en om de zoveel jaar ook alle spelers acterend op een Europees- of Wereldkampioenschap, heel wat zakgeld werd hieraan besteed.

Welke sporter droomt er nou niet van om zichzelf op een voetbalplaatje te hebben? En alle teamgenoten en andere teams van vv Groot Ammers te kunnen sparen? Nu is er de unieke mogelijkheid om alle leden op een voetbalplaatje te sparen! Bij Emte wordt bij elke € 15,- aan boodschappen een setje van 6 voetbalplaatjes verstrekt. Daarnaast is het gelukt om bijna alle winkeliers in Groot Ammers deel te laten nemen aan deze actie! Kijk voor deelname naar de speciale actie poster die iedere deelnemer/winkelier zichtbaar heeft ophangen in zijn of haar winkel. Ook zijn er gratis setjes te krijgen bij speciale weekaanbiedingen. Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk om dit prachtige verzamelalbum vol te krijgen met alle stickers! Vraag je ouders, je opa en oma en al je ooms en tantes te helpen met sparen en op deze manier wordt het een groot feest om alle voetbalplaatjes in het verzamelalbum te krijgen! Hierbij wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die meegewerkt heeft aan dit album te bedanken voor het tot stand komen ervan. Uiteraard het bestuur van vv Groot Ammers en alle leden van de vereniging. Verder wil ik alle deelnemende fabrikanten en adverteerders bedanken voor deze prachtige prestatie die geleverd is! Ik ben er van overtuigd dat deze actie een uniek verzamelalbum zal opleveren waarin iedereen nog lang zal kijken. Ik wens iedereen dan ook heel veel spaarplezier toe! Mede namens alle deelnemende winkeliers:

Ik dank de heer Ton den Dikken dan ook voor dit mooie initiatief. En niet alleen zijn de plaatjes verkrijgbaar bij EMTE, hij heeft het ook nog eens voor elkaar gekregen dat bijna alle winkeliers in Groot-Ammers deelnemen aan deze actie. Zo moet het voor iedereen mogelijk zijn om het album vol te krijgen en natuurlijk kan er ook onderling geruild worden. Daarnaast wil ik Danny den Hartog bedanken. Als clubcoördinator van deze actie heeft hij bergen werk verzet om alle leden netjes op de foto te krijgen en te zorgen dat alle deadlines wat betreft het inleveren van teksten en foto’s gehaald werden. En natuurlijk ook alle vrijwilligers, trainers en leiders die hem daarbij geholpen hebben hartelijk dank. Tot slot wens ik, mede namens het bestuur, iedereen veel plezier bij het verzamelen van alle voetbalkanjers van vv Groot-Ammers! Karin de Kruyk Voorzitter vv Groot-Ammers

Supermarktmanager EMTÉ Groot-Ammers

Ton den Dikken Supermarktmanager EMTE Groot Ammers

Nu lopen er binnen onze vereniging ook vele sterren op diverse niveaus rond. En wat is er dan mooier om van jezelf, je eigen team, je vrienden en alle andere bekenden van je club plaatjes in een album te verzamelen. Een prachtig en uniek naslagwerk.

75

Ton den Dikken

CONCEPT & PRODUCTIE Tomorrow, Rotterdam www.tomorrow-mss.nl TomorrowPromoties

Zet- en/of drukfouten voorbehouden.


75

GROOT-AMMERS EERSTE ELFTAL

HISTORIE Op 7 juni 1932 wordt sportvereniging Geel-Zwart opgericht in café van As te Groot-Ammers. Deze sportvereniging bestond niet alleen uit een voetbalclub, maar binnen de vereniging werden ook een korfbalclub en later ook een atletiekclub ondergebracht. De vereniging krijgt de kleuren geel en zwart, de kleuren van de gemeente. Door bemiddeling van dierenarts, initiatiefnemer en tevens ook eerste voorzitter D. Hendrikse kan de verenging een prachtig stuk land, gelegen in Gelkenes, huren. De eerste stap was gezet. Groot-Ammers had een ‘echte’ voetbalclub. Natuurlijk werd er in de jaren daarvoor ook wel tegen een balletje getrapt, maar dat was meer het zogenaamde ‘wilde’ voetbal. Er waren toen verschillende clubjes. De speelvelden kon je vinden op het Fortuynplein en langs de Ammersekade. Maar nu was er dan toch een eigen club, met een eigen naam en eigen kleuren. Geel Zwart ging van start met twee elftallen in de Goudse Voetbal Bond.

Het eerste elftal van de vv Groot-Ammers viert in de loop der jaren diverse kampioenschappen. Geel-Zwart behaalt haar eerste kampioenschap in 1934 en het laatste ‘echte’ kampioenschap dateert uit het jaar 2002. In 2010 promoveert Groot-Ammers 1 naar de derde klasse, waar ze nu nog steeds spelen. Deze promotie werd niet rechtstreeks bewerkstelligt via een kampioenschap maar via de nacompetitie: in een memorabele finalewedstrijd werd Peursum, in blessuretijd, met 2-1 verslagen!

In eerste instantie werd er alleen maar op zondag gevoetbald, maar vanaf het seizoen 1952-1953 beschikte Groot-Ammers ook over een zaterdagelftal. Op zaterdag of op zondag voetballen? Het was een hele discussie die tot 1965 zou duren. In een roerige ledenvergadering laten voor- en tegenstanders hun mening horen. Uiteindelijk wordt er gestemd. De uitslag is 51 stemmen voor de ‘zaterdag’ en 18 stemmen voor de ‘zondag’. En dat was dus het einde van het zondagvoetbal. Begin jaren 80 verhuist GrootAmmers van de Goudse naar de Dordtse Bond. Deze overstap had voornamelijk te maken met het besparen van de kosten. In de afdeling Gouda moest men om te voetballen constant de pont over en dit betekende nogal wat reiskosten. In de afdeling Dordrecht zaten alle tegenstanders veel dichter bij huis. Vanaf 1996 komt Groot-Ammers uit in het nieuw gevormde district KNVB Zuid 1.

DAMES- EN MEISJESVOETBAL In het seizoen 1989-1990 is er voor het eerst sprake van damesvoetbal bij de vv Groot-Ammers en Teus van der Grijn is hier mede de oorzaak van. De plaatselijke warme bakker doet in die periode ieder jaar met een voetbalploeg mee aan een groot bakkerstoernooi in Bovenkarspel, een groep meiden gaat altijd mee om te supporteren. Tot Teus voorstelt dat de dames ook maar eens tegen een balletje moeten gaan trappen op dit toernooi. Het wordt een groot succes, alle wedstrijden worden gewonnen en de eerste prijs wordt in de wacht gesleept. Het bestuur van vv Groot-Ammers ziet zo’n damesteam ook wel zitten. Er wordt een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd, zo’n 20 meiden worden lid en het eerste officiële dameselftal is een feit. Na vijf jaar wordt de animo echter minder en in 1994 verdwijnt het damesvoetbal weer. Na zeven seizoenen zonder voetballende dames start GrootAmmers in het seizoen 2001-2002 weer met een meisjeselftal en de daaropvolgende jaren weten steeds meer meiden en dames de weg naar sportpark Gelkenes te vinden. In 2012 schrijven de meisjes MD1 zelfs geschiedenis door voor het eerst in de clubhistorie van de vereniging de KNVB beker van district Zuid 1 te winnen. Komend seizoen beschikt de voetbalvereniging over een dameselftal en twee meisjesteams.


HEDEN Anno 2013 is vv Groot-Ammers uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met maar liefst zeven seniorenelftallen (6 heren en 1 dames) en meer dan 20 jeugdteams. Leden van de vereniging komen voornamelijk uit de kernen Groot-Ammers, Nieuwpoort en Langerak. Moest men enkele jaren geleden nog 6 jaar zijn om lid te worden van de voetbal, tegenwoordig kan dit al met 4 jaar (kaboutervoetbal). Voetbalvereniging Groot-Ammers is een club waar plezier en ambitie in de sport prima samengaan.

ACCOMMODATIE Sinds 1988 speelt Groot-Ammers op het huidige sportpark Gelkenes, gelegen aan de Boomgaard 1 te Groot-Ammers. De vereniging beschikt over drie speelvelden, een pupillenveld, een kantine en negen kleedkamers. Het onderhoud van de velden en de gebouwen wordt al jaren in eigen beheer uitgevoerd door de vrijwilligers van de Groengroep. Met ingang van het seizoen 2013-2014 kunnen de spelers en speelsters van Groot-Ammers trainen en voetballen op een nieuw kunstgrasveld. Dit veld is aangelegd ter vervanging van het zogenaamde wetraveld. Met dit nieuwe kunstgrasveld kan de vereniging haar leden voldoende faciliteiten blijven bieden om hun favoriete spelletje te beoefenen, zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden. Met andere woorden: vv Groot-Ammers is klaar voor de toekomst!

DIKESIDE Voetbalvereniging Groot-Ammers heeft geen eigen supportersvereniging, toch kennen we wel de historie van de ‘Dikeside’, een supportersgroep die altijd bij het eerste elftal aanwezig is, soms minder opvallend dan anders, en voornamelijk uit jeugdleden bestaat. Waar de naam Dikeside vandaan komt is niet bekend maar het zal zeker te maken hebben met de ligging van de voetbalvelden in de buurt van de dijk. Bij belangrijke wedstrijden zorgt de Dikeside voor een fantastische sfeer dooriddel van veel wc-papier, spandoeken en stadionfakkels.

75

75

75

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

75


1E ELFTAL

1e elftal

75

Wilco van Gelderen

Sjoerd Lakerveld

Bastiaan de Groot

1e elftal 1e elftal

Casper Nieuwenhuizen

75

1e elftal

75

1e elftal

Pim Rijke

75

Floris Renes

75

1e elftal

1e elftal

75

Gauthier Luwawa

75

6

Dierk Lekkerkerker

1e elftal

75

Jeffrey Ouwerkerk

75

Pim den Hartog

1e elftal

1e elftal

75

Yannick de Bondt

75

1e elftal

75

1e elftal

1e elftal

75

Jesse den Engelsman

Jan-Willem Renes


Ronald Mudde Gerben Boer

75

Jan Bel

75

Leo van de Koppel Keepers Trainer 1e/2e elftal

1e elftal

1e elftal

1e elftal

1e elftal

75

Verzorgster

Ron Vlot Leider 1e elftal

Teammanager 1e elftal

Trainer 1e elftal

Robert van Tilborg

Verzorger

Grensrechter 1e elftal

Materiaalman 1e elftal

1e elftal

75

Danny den Hartog

75 75

75

75

Ron Gerlich

75

Joost Schaap Arco Schep

75 75

Johan Schep Roy den Hartog

75

75

Sanne Vriesman

7


2E ELFTAL

75

Lennart Vink

Dirk-Jan de Bruin

2e elftal

2e elftal

Kaj van den Dool

75

75

Leider 2e elftal

Trainer 2e elftal

Henri de Baat

75

Kevin Slob

75

2e elftal

2e elftal

Johan van der Vliet

75

Marnix Hoogendoorn

75

8

2e elftal

75

Harm Hoogendoorn

75

Cees Mourik

2e elftal

2e elftal

75

Koos Pot

75

2e elftal

2e elftal

2e elftal

75

Peter den Engelsman

Ruben van Wingerden


Vlot Staal BV Lassen (gecertificeerd)

Laswerk gecertificeerd volgens:

Robotlassen (gecertificeerd)

ASME IX AWS D1.1 ISO 15614-1 NEN-EN 287-1 Lloydʼs Rules 2011

CNC verspanen Constructie

Organisatie gecertificeerd volgens: NEN-EN-ISO 9001

www.vlotstaal.nl Ambachtsweg 20, Industrieterrein Gelkenes 2964 LG Groot-Ammers (Liesveld) Tel. 0184 601600 Fax 0184 601490 Openingstijden: Ma t/m Vrijdag: 8.30 - 17.30 Zaterdag: 9.00 - 16.00 Zon- en feestdagen: gesloten Wij beschikken over een gevarieerd en wekelijks wisselend aanbod tussen de 150 en 250 auto's, tegen zéér scherpe en concurrerende prijzen. Bovendien zijn alle auto's bij R&S aantoonbaar! Dealer onderhouden. Bij R&S is iedere auto, standaard, voorzien van NAP (Nationale Auto Pas). R&S is aangesloten bij BOVAG en erkend door RDW. Kortom: "Als U kiest voor Kwaliteit en Zekerheid, dan kiest u voor R&S!" Maak vrijblijvend een proefrit in de auto van uw keuze en overtuig uzelf in een auto van R&S Auto's. Uw huidige auto inruilen is geen enkel probleem, bij ons krijgt u altijd een reëele inruilprijs. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats en krijgt u van ons in geval van reparatie altijd een gratis leenauto mee. Ook als het weer niet zo mooi is hebben wij voor u de mogelijkheid om de auto droog te bekijken.

BIJ AANKOOP VAN EEN OCCASION WILT U ZEKERHEID OVER DE GARANTIE. R&S AUTO'S GEEFT DE ZEKERHEID DIE U ZOEKT!!!!!!!

Bekijk hier onze occasions:

www.roestenslob.nl

EN E G N E N E K WIJ BERE STEN O K R E V E AFL

WIJ HOPEN U HIERMEE DUIDELIJKHEID TE GEVEN OVER ONZE MANIER VAN WERKEN. MOCHT U NOG VRAGEN HEBBEN KUNT U ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN. 0110559.pdf 1

5-9-2013 16:42:15


3E ELFTAL

Roy den Hartog

Jeffrey den Hartog

3e elftal 3e elftal

Wilfred Rennes

75

3e elftal

75

3e elftal

Jetze Hoogendoorn

75

Michael den Hartog

75

3e elftal

3e elftal

75

Koos Hendriks

75

10

Rob Scherpenzeel

3e elftal

75

Richard Bos

75

Mark van Vugt

3e elftal

3e elftal

75

Peter van Herk

75

3e elftal

75

3e elftal

3e elftal

75

Andre de Wit

Jordy de Booij


75

3e elftal

3e elftal

75

Rik Stam

Wilfred Hoogendoorn

Lennart Jongeneel

75

3e elftal

Mathys Broer

75

Leider 3e elftal

75

3e elftal

3e elftal

75

Steffan van Leeuwen

Patrick van der Graaf 11


4E ELFTAL

4e elftal

75

Daan van de Koppel

75

4e elftal

4e elftal

75

Thomas Slob

Chris Paine

Jan-Rico van de Koppel

Bas Bendijk

12

4e elftal

Michel van der Weij

75

4e elftal

75

4e elftal

Martin Nobel

75

Robin Eijkelenboom

75

4e elftal

4e elftal

75

Ray Hak

75

4e elftal

75

4e elftal

4e elftal

75

Michael Haverlach

Jeffrey van Graas


Petrogas where nature and technology meet Earth, the origin of gas. Fire, the point where it releases its energy. Water, the source of life. And air, the boundary of our familiar world. Four elements, all partners in nature. Who we are... Petrogas is a Dutch engineering company that is specialised in the development of ‘tailor made’ gas treatment systems. We deliver skid-mounted units, which are easy to transport and install. Clients are national and international gas companies, engineering firms, gas turbine and gas motor suppliers. More about Petrogas? Please visit www.petrogas.nl

Harderwijkweg 2, 2803 PW Gouda, P.O.box 20, 2800 AA Gouda, The Netherlands Phone: +31 182 565 395, Fax: +31 182 565 325, E-mail: info@petrogas.nl, Internet: www.petrogas.nl

“Hier pakken wij de verontreiniging aan na de verwoestende brand.”

“Dit doet Mourik ook.”

Wie van verrassend werk houdt, is bij Mourik

nieuwste technieken. Specialistische kennis

Laat je dan verrassen op

aan het juiste adres. Drie dagen na de enorme

met synergie tussen onze bedrijven. Mourik is

www.werkenbijmourik.com.

brand bij Chemie-Pack Moerdijk is Mourik

sterk in ontwikkeling en dat geldt ook voor

begonnen met opruimen van de verontreinigde

onze mensen.

sliblaag en bluswater. Ook hebben wij een

Naast een goed salaris bieden wij je uitgebreide

grondwateronttrekkingssysteem geïnstalleerd

opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

om verdere verspreiding van verontreiniging te

Spreekt het jou aan om bij een bedrijf te

voorkomen. En hier ontmantelen wij het gehele

werken dat een familiekarakter combineert

terrein. Ook dat is Mourik.

met een innovatieve aanpak en moderne

Wij combineren 80 jaar ervaring met de

ontwikkelingsfaciliteiten?

312956_31256_Petrogas en Mourik 206-145 adv.indd 1

05-09-13 11:54


5E ELFTAL

75

5e elftal

5e elftal

75

Jaco van Tiggelen

Frank Bloemheuvel

Martin Bloemheuvel

Mechiel Blokland

Dirk Jan van den Broek

5e elftal

Arend den Boer

75

5e elftal

75

5e elftal

Ron van der Grijn

75

Frans Boer

75

5e elftal

5e elftal

75

14

75

5e elftal

75

5e elftal

5e elftal

75

Tijmen van Sinderen

Lennard van Holten


75

5e elftal

5e elftal

75

Jerry Kiderlen

Nijs Korevaar

Jurgen Rozendaal

5e elftal

Anders Thrane

75

5e elftal

75

5e elftal

Bono Verhoev

75

Douwe van de Ruit

75

5e elftal

5e elftal

75

Leon Slob

75

5e elftal

75

5e elftal

5e elftal

75

Davy van Dijk

Jeffry Vink

Niels de Waard 15


6E ELFTAL

Heinnie Aarten

Robert van Graas

6e elftal 6e elftal

75

Richard van den Dool

Paco Lopez Rodriguez

Richard van der Grijn

75

6e elftal

75

6e elftal

75

6e elftal

6e elftal

16

75

Ed van den Dool

75

Gerrit Buijs

6e elftal

75

Harold Dekker

75

Frank Bakker

6e elftal

6e elftal

75

Herwin van Holten

75

6e elftal

75

6e elftal

6e elftal

75

Etienne Odems

Huib van Tilborg


Jan van Dieren

Rob Otten

Nijs de Vos

75

6e elftal

Kees Kooijman

75

Leider 6e elftal

75

6e elftal

6e elftal

75

Ton Vink

75

6e elftal

75

6e elftal

6e elftal

75

Wim Staat

Ruben Fรถrster 17


DAMES 1

Anouk Gelderblom

Madelon Reitsma

Talitha den Butter

Dames 1

Jessica den Hartog

75

Dames 1

75

Dames 1

Monica Keppel

75

Nikki Eijkelenboom

75

Dames 1

75

Dames 1

75

Dames 1

75

Marissa de Bondt

18

Mirjam Blinksma

Dames 1

Dames 1

75

Rinda de Hoop

75

Dames 1

75

Dames 1

Dames 1

75

Wendy Kouwenhoven

Ellen Kruiswijk


Chantal Brokking

Marieke van de Werken

Dames 1

Marlies Otten

75

Trainer/Leider Dames 1

75

Dames 1

Astrid Slob

75

Karlijn Lakerveld

75

Dames 1

Dames 1

75

Leonie Schep

75

Dames 1

75

Dames 1

Dames 1

75

Birgit de Waard

Erik den Butter 19


A1

A1

75

Ferry Hak

Jonathan van de Wetering

Niels van der Wal

20

A1

Ermin Begic

75

A1

75

A1

Bram van Empelen

75

Marco Groen

75

A1

A1

75

Dennis den Boer

75

A1

75

A1

A1

75

Robbert van Hees

Tom van ‘t Hoog


75

Kevin Korrel

Twan Jerphanion

Albert Musaj

75

Emiel de Ruijter

Thomas van der Spoel

75

A1

Luuk Zuidervaart

75

75

Trainer A1

A1

Jordy Zwijnenburg

75

Arvin Vink

75

A1

A1

75

A1

A1

A1

75

Danny Zwijnenburg

75

A1

A1

A1

75

Ewout Terlouw

Jeffrey Frijters 21


A2

75

A2

A2

75

Bjorn van den Bos

Daan van Dieren

Joey Eijkelenboom

Harmen den Hartog

A2 A2

Kevin van Wageningen

75

Leider A2

75

Leider A2

Jan van Dieren

75

Mike Shaw

75

Trainer A2

A2

75

Timo Verschoor

75

22

Rene Jerphanion

A2

75

Sven Keppel

75

Matthijs Slob

A2

A2

75

Thijs Brokking

75

A2

75

A2

A2

75

Sjouk den Hartog

Eric Jerpharion


B1

B1

75

Nick van den Dool

Mohamed Abdirahim

Loek Bassa

24

B1

Joshua Boele

75

B1

75

B1

Stan Folst

75

Sam Beekman

75

B1

B1

75

Ricky Eijkelenboom

75

B1

75

B1

B1

75

Mike Hendel

Joris van Middelkoop


B1

75

Clen Mourik

Nando Odems

Marcel den Otter

B1

75

Leider B1

B1

Joey van Rosmalen

75

Leider B1

Cees Mourik

75

Alessandro Rooken

75

Trainer B1

75

Stefan Zonneveld

75

B1

75

B1

B1

75

Gerard Zonneveld

Etienne Odems 25


B2

B2

75

Dennis Kรถhlenberg

Bart Bochanen

Fabian Hoogendoorn 26

B2

Geert Brokking

Patrick Brokking

75

B2

75

B2

B2

75

Justin van Zijl

75

75

B2

Ruben van As

75

B2

75

B2

B2

75

Abdulkadir Abdirahman

Ricardo van Middelkoop


Jordy Slob

Benjamin de Veen

75

Leider B2

75

B2

75

B2

B2

75

Mark van Ringelesteijn

Gerben van As 27


MEISJES B1

Nadja Kok

Sanne den Boer

Meisjes B1 Meisjes B1

Tamara Bleijenberg

75

Meisjes B1

75

Meisjes B1

Merel Vonk

75

Monique Oosterling

75

Meisjes B1

Meisjes B1

75

Patricia Gelderblom

75

28

Andrea den Hartog

Meisjes B1

75

Melanie Verrips

75

Jennifer Hendel

Meisjes B1

Meisjes B1

75

Laetitia Spek

75

Meisjes B1

75

Meisjes B1

Meisjes B1

75

Mariska de Hoop

Kim van der Grijn


75

Meisjes B1

Meisjes B1

75

Nicky van Holten

Ikram Bendami

Manon van der Spoel

75

Mathilde de Jong

75

Leider Meisjes B1

Trainer/Leider Meisjes B1

75

Meisjes B1

Meisjes B1

75

Johan Bleijenberg

Jannie Verrips 29


C1

75

C1

C1

75

Bryan Hak

Abel van As

Henny Djelassi

Mike van den Dool

30

C1

Mark de Graaf

75

C1

75

C1

Pieter van der Horst

75

Davy Eijkelenboom

75

C1

C1

75

Tygo Hazekamp

75

C1

75

C1

C1

75

Arno Jerphanion

Wessel Krebbekx


75

C1

C1

75

Frank Looren de Jong

Mark Vermeulen

Pattrick Krebbekx

C1

Jeroen Visser

Sebastiaan Visser

75

Trainer C1

75

Leider C1

Leider C1

75

Peter Vermeulen

75

75

Trainer C1

Lars Staat

75

C1

75

C1

C1

75

RenĂŠ Noorlandt

Casper Nieuwenhuizen

Yannick de Bondt 31


niet voor te laten liggen. Veel klanten hebben zich al laten verr

En dat is TIEN! Verse chocoladebollen

Met versgemaakte zoete slagroom en echte Belgische chocolade worden in onze De Tien van EMTÉ zijn tien producten waar we bijzonder trots op zijn. Omdat winkel dagelijks deenperfecte ze onweerstaanbaar lekker zijn dagelijkschocoladebollen met zorg vers voor u worden bereid.zeEenmaal geproefd bent uzijn. verkocht! bereid. En omdat alleen bij EMTÉ verkrijgbaar Tien producten die wat ons betreft stuk voor stuk een 10 verdienen. En de prijs? Daar hoeft u De Tien niet voor te laten liggen. Veel klanten hebben zich al laten verrassen.

Rummo pasta

Verse chocoladebollen

Authentieke kwaliteitspasta uit Italië.

Met versgemaakte zoete slagroom en Al 160 jaar op ambachtelijke echte Belgische chocolade worden inwijze onze winkel dagelijks de perfecte bereid door de familiechocoladebollen Rummo. bereid. Eenmaal geproefd bent u verkocht! Exclusief verkrijgbaar bij EMTÉ!

Rummo pasta Authentieke kwaliteitspasta uit Italië. Al 160 jaar op ambachtelijke wijze bereid door de familie Rummo. Exclusief verkrijgbaar bij EMTÉ!

Botermalse biefstuk

De lekkerste biefstuk van het Blonde d’Aqu Fijn van structuur, fris rood van kleur en bijz Dat wordt genieten voor een eerlijke prijs.

Ambachtelijke Botermalse biefstuk slagersachterham De lekkerste biefstuk van het Blonde d’Aquitaine rund.

structuur, fris rood van kleur en bijzonder mals. Slagersachterham,Fijn opvan ambachtelijke Dat wordt genieten voor een eerlijke prijs. wijze bereid met de authentieke smaak van vroeger. Niet voor niets Ambachtelijke uitgeroepen tot de allerbeste ham! slagersachterham Slagersachterham, op ambachtelijke wijze bereid met de authentieke smaak van vroeger. Niet voor niets uitgeroepen tot de allerbeste ham!

Bollo sinaasappelsap De Spaanse vallei La Valldigna vormt met Bollo sinaasappelsap haar vele zonuren, zeewind en warme

De Spaanse vallei La Valldigna vormt met temperatuur de ideale basis voor de groei haar vele zonuren, zeewind en warme van onzedehandgeplukte sinaasappels. temperatuur ideale basis voorBollo de groei vanVers onzevan handgeplukte Bollolekkerst! sinaasappels. de pers het Vers van de pers het lekkerst!


ten verrassen.

Trommelen Ambacht witte bollen Toewijding voor het vak, gecombineerd met de beste ingrediënten en een uniek rijsproces stellen onze ambachtelijke bakkers in staat de allerlekkerste witte bollen te bereiden. Iedere dag weer.

Verse kibbeling

Isla grande

Onze knapperige kibbeling is gemaakt van de allerbeste vis. Fijn van structuur, duurzaam gevangen en sappig van smaak.

Zuid-Amerikaanse w sterk beïnvloed door haar herkomst en vo van karakter. Exclusie verkrijgbaar tegen ee vertrouwde prijs.

Verse kibbeling

Isla grande

Onze knapperige kibbeling is gemaakt van de allerbeste vis. Fijn van structuur, duurzaam gevangen en sappig van smaak.

Zuid-Amerikaanse wijn, sterk beïnvloed door haar herkomst en vol van karakter. Exclusief verkrijgbaar tegen een vertrouwde prijs.

de d’Aquitaine rund. ur en bijzonder mals. ke prijs.

Verse worst en saucijzen Heerlijke verse worst en saucijzen, bereid met vers rund- en varkensvlees en gemaakt volgens ons traditionele 40 jaar oude recept. Buitengewoon lekker!

Verse worst en saucijzen

Heerlijke verse worst en saucijzen, bereid met vers rund- en varkensvlees en gemaakt volgens ons traditionele 40 jaar oude recept. Buitengewoon lekker!

EMTÉ Roomyoghurt Onze roomyoghurt wordt in Nederland EMTÉ Roomyoghurt bij een echt familiebedrijf gemaakt door gepassioneerde vakmensen én Onze roomyoghurt wordt in Nederland zuivelliefhebbers. In 24 uur wordt de bij een echt familiebedrijf gemaakt door gepassioneerde vakmensenverse én melk getransformeerd naar onze zuivelliefhebbers. In 24 uur wordtroomyoghurt de die heerlijk vol en romig van verse melk getransformeerd naarsmaak onze is. De yoghurt wordt nog lekkerder roomyoghurt die heerlijk vol en romig van door de toevoeging van extra fruit. smaak is. De yoghurt wordt nog lekkerder door de toevoeging van extra fruit.

LekkerLeven Leven Lekker

L


C2

C2

75

Jannes van Sinderen

Hasan Abdirahim

Damy van Arkel

34

C2

Pascal Gelderblom

75

C2

75

C2

Jan van der Horst

75

Nick den Butter

75

C2

C2

75

Peter Hoekstra

75

C2

75

C2

C2

75

Nick Janse

Mats de Kan


Marc Schuurman

Jordy Oosterling

C2

75

Darrell Maatkamp

Jeromy Santana Andrade

Patrick Verheij

75

75

Leider C2

Trainer C2

75

C2

C2

75

Janniek van der Wal

75

C2

75

C2

C2

75

Johan van der Vliet

Gerard Verheij 35


D1

Leroy Balk

Liesl Folst

Rik de Moel

D1

Levi van der Ree

Robert Boel

Stefan Ros

75

75

Leider D1

D1

Sander van Vianen

Lars Scherpenzeel

75

Trainer D1

75

75

D1

75

D1

75

Menno van Rijswijk

75

Levy Gerlich

D1

D1

75

D1

75

D1

75

Thomas Middelkoop

36

Berre Duizer

D1

D1

75

Thomas Spek

75

D1

75

D1

D1

75

Anko Duizer

Jacques Ros


D2

Ricardo Slob

Khalid Abukar

D2 D2

Peter Molenaar

Pim Pronk

Matthew Smit

75

Leider D2

D2

Wilmar de Vries

75

Trainer D2

75

Stephan Witzier

75

D2

75

D2

75

75

75

Jay Ooms

D2

D2

75

D2

75

Stef Markus

Quincy Nurse

Max Bochanen

D2

75

Dani van den Heerik

75

Rick Ansink

D2

D2

75

JoĂŤll Weerd

75

D2

75

D2

D2

75

Edwin van den Heerik

Martin Smit 37


D3

D3

75

Jeroen Keijzer

Jonathan Aarten

Mike Zwijnenburg

38

D3

Jari Graaf

75

D3

75

D3

Ruben Molenaar

75

Maryn de Block

75

D3

D3

75

Jelle den Hartog

75

D3

75

D3

D3

75

Timo van Rosmalen

Thijs Verschoor


D3

75

Nathan Oudshoorn

Yuri Wemelsfelder

Dinand de Jong

D3

Roel Wesseling

75

Leider D3

75

Leider D3

Jordy de Booij

75

DaniĂŤl van Vianen

75

Trainer D3

Trainer D3

75

Rob Scherpenzeel

75

D3

75

D3

D3

75

Gery Zwijnenburg

Dave Keijzer 39


MEISJES D1

75

Meisjes D1

Meisjes D1

75

Brittany Verhoeff

Eva van As

Nanda van Herk

Daimy de Pender

Meisjes D1 Meisjes D1

Myrthe Lock

75

75

Leider meisjes D1

Trainer Meisjes D1

Monique Oosterling

75

Kim Visser

75

Trainer Meisjes D1

Meisjes D1

75

Sanne Verhaar

75

40

Linde van Ree

Meisjes D1

75

Iris van Ringelesteijn

75

Aniek Polder

Meisjes D1

Meisjes D1

75

Lana Zuidervaart

75

Meisjes D1

75

Meisjes D1

Meisjes D1

75

Tamara Bleijenberg

Wilco de Pender


E1

75

E1

E1

75

Sem Berloo

Stijn Ansink

Niels van der Graaf

Sem Hazekamp

E1

Chiel Sluijs

75

75

Trainer E1/E2

Trainer/Leider E1/E2

Jason Willemsen

75

Niels Roest

75

E1

E1

75

Joachim Terlouw

75

E1

75

E1

E1

75

Fred Ansink

Ewout Terlouw 41


E2

Stan van Logten

Ayub Abukar

42

Jimme Bassa

Ron Mudde

75

Leider E2

75

Leider E2

75

E2

E2

75

Sem van der Grijn

75

E2

75

E2

E2

75

Pierre Bassa

Kees van Logten


E3

Levi van de Lustgraaf

Tristan Hillers

Jasper van Bijnen

Tijn Duizer

Martijn de Hoop

E3

Jesse Noorlandt

75

Trainer/Leider E3

75

Trainer/Leider E3

Onno Hillers

75

Luuk Kuylenburg

75

Trainer/Leider E3

75

E3

75

E3

75

E3

E3

75

Harm Verhoeff

75

E3

75

E3

E3

75

John Kuylenburg

Erik de Hoop 43


E4

Jurrian Muijs

Nino den Butter

Sven van Kleef

E4

Stein Korevaar

75

E4

75

Trainer/Leider E4

75

Tim Scherpenisse

75

Sem Klok

Trainer/Leider E4

75

E4

75

E4

75

Jonathan Jongkind

44

Janco den Hartog

E4

E4

75

Tim van Middelkoop

75

E4

75

E4

E4

75

Martin van Middelkoop

Ben den Butter


E5

75

E5

E5

75

Mark Uittenbogaard

Jurre van der Veer

Theo Luchian

E5

Jurre Wuijster

75

75

Leider E5

Trainer E5

Daan Uittenbogaard

75

RenĂŠ Vonk

75

E5

E5

75

Maarten Zonneveld

75

E5

75

E5

E5

75

Axel de Jong

Michel de Jong

Dennis Uittenbogaard 45


F1

F1

75

Mick Roest

CornĂŠ den Hartog

Christiaan van Rees 46

F1

Niels Luiken

Jelle van Middelkoop

75

Trainer F1

75

F1

F1

75

Thijs Verwolf

75

75

Leider F1

Dylan van Duijn

75

F1

75

F1

F1

75

Arie-Auke van Middelkoop

Edwin Luiken


F2

Thom Boele

Jelte Dees

Daan van Donk

F2

Ceder van Ree

75

75

Leider F2

Trainer F2

Nick van der Weij

75

Twan Hoogendam

75

F2

F2

75

Matthijs den Hartog

75

Lars Renes

Nick Schrijvers

F2

75

F2

F2

75

75

F2

75

F2

F2

75

Michel van der Weij

Willem van Donk 47


F3

Tyrone Nurse

Ivan Ansink

JurriĂŤn Hillers

F3

75

Milan van Kleef

75

75

Leider F3

F3

Luuk Mudde

75

Tom Ketelaar

Trainer F3

75

F3

75

F3

75

Fabian van der Hek

48

Mart van Duuren

F3

F3

75

Lorenzo Kok

75

F3

75

F3

F3

75

John van Kleef

Stijn Ketelaar


F4

F4

75

Thijs Lock

Jamal Abukar

Mick van den Berg

F4

Stijn van der Veer

75

Leider F4

75

F4

Nathan Boer

75

Esmee Blom

75

F4

F4

75

Jesse de Vries

75

F4

75

F4

F4

75

Ferry Rozendaal

Richard van den Berg 49


F5

75

F5

F5

75

Lars Wuijster

Jesse Wuijster

Jort Versluis

Guus Linneweever

50

F5

Kai van Kleef

75

75

Leider F5

Trainer F5

Sil Vierhoven

75

Swen van der Weerd

75

F5

F5

75

Stan van der Weij

75

F5

75

F5

F5

75

Danny van der Weij

Ruud Wuijster


KABOUTERS

75

Kabouters

Kabouters

75

Sam de Boom

Sven Kuylenburg

Milan Vreeswijk

Kabouters

Kean van der Weij

75

Kabouters

75

Kabouters

Esmee te Hennepe

75

Jack Schrijvers

75

Kabouters

Kabouters

75

Maarten Heithuis

75

Kabouters

75

Kabouters

Kabouters

75

Dirk Haak

Hidde Linneweever

Daan Klok 51


BESTUUR & VRIJWILLIGERS 75

Karin de Kruyk

Richard Bos

Sponsors

Floris Renes

75

75

Danny den Hartog

Inkoop

Verkoop

75

Verkoop

75

Verkoop

Annemieke van As

75

Marnix van Wingerden

Andre de Wit

Jeugdzaken

75

Johan Schep

75

Elise den Engelsman

Activiteiten

Technisch beleid

75

SPONSORCOMMISSIE

75

Secretaris

Penningmeester

Voorzitter HOOFDBESTUUR

75

Robert van Tilborg

Floris Renes

75

Groengroep

GROENGROEP

Relatiebeheer

75

Niels Schaap Henk Speijer 52


75

75

Coรถrdinator A,B,C

Secretaris

Voorzitter

75

75

Algemeen lid

Wedstrijdsecretaris

Anko Duizer

Sander Verschoor

75

Materiaalbeheer/ledenadministratie

75

Onno Hillers

JEUGDCOMMISSIE

Ria Wemelsfelder

Annemieke van As

Technische coรถrdinator

75

Coรถrdinator D,E,F en Kabouters

75

Ruben van Wingerden

Michel van der Weij

Willem van Donk

75

75

75

Algemeen lid

Penningmeester

Voorzitter

Scheidsrechterzaken

75

Daan van der Koppel Davy van Dijk

Marnix van Wingerden

Jacobien van der Grijn

75

Marissa van Streefkerk

75

Rad draaier

Algemeen lid

75

Secretaris

Algemeen lid

ACTIVITEITENCOMMISSIE

75

Jeffrey Ouwerkerk

Karlijn Lakerveld

Ray Hak

53


TEAM PLAATJES

75 75

3e elftal

1e elftal

3e elftal

1e elftal

1E ELFTAL

3E ELFTAL

75

75

5e elftal

4e elftal

5e elftal

4e elftal

4E ELFTAL

5E ELFTAL

Veteranen 1

A1

Veteranen 1

VETERANEN1

54

75

A1

75

A1


75

75

B1

A2

B1

A2

A2

B1

75

75

MB1

B2

MB1

B2

B2

MB1

75

75

C2

C1

C2

C1

C1

C2

55


75

75

D2

D1

D2

D1

D1

D2

75

75

MD1

D3

MD1

D3

D3

MD1

75

E2

E1

E2

E1

E1

56

75

E2


75

75

E4

E3

E4

E3

E3

E4

75

75

F1

E5

F1

E5

E5

F1

75

75

F3

F2

F3

F2

F2

F3

57


75

75

Kabouters

Kabouters

58

F5

F4

F5

75

KABOUTERS

F5

F4

F4


Ontvang bij besteding bij onderstaande winkeliers de gratis voetbalplaatjes Bakker wonen

Margrietstraat 25 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 15 31

Dio Drogisterij Parfumerie

Margrietstraat 13 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 14 61 e-mail: diogrootammers@upcmail.nl

Kantoorboekhandel Groot-Ammers

Voorstraat 5 - 2964 AH Groot-Ammers tel. 0184 - 66 24 95

Speciaal bakkerij Grijn

Margrietstraat 9 - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 - 66 12 10 www.vandergrijn.nl

Aanen Elektro

Wilhelminastraat 2 - Groot-Ammers tel. 0184 - 66 13 77

Thuis bij Gerda

Margrietstraat 25a - 2964 CE Groot-Ammers tel. 0184 – 66 11 47 - e-mail: info@thuisbijgerda.nl www.thuisbijgerda.nl

Provincia Tuinen

Nieuwpoortseweg 5 - 2964 EA Groot-Ammers tel. 0184 – 60 22 04 - e-mail: info@provincia.nl www.provincia.nl

EMTÉ Groot-Ammers Margrietstraat 1

Lekker Leven


SPAAROVERZICHT o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

60

1e elftal

Wilco van Gelderen Sjoerd Lakerveld Bastiaan de Groot Pim den Hartog Dierk Lekkerkerker Jeffrey Ouwerkerk Gauthier Luwawa Floris Renes Casper Nieuwenhuizen Yannick de Bondt Pim Rijke Jesse den Engelsman Jan-Willem Renes Danny den Hartog Robert van Tilborg Gerben Boer Joost Schaap Arco Schep Ron Vlot Jan Bel Johan Schep Roy den Hartog Ronald Mudde Leo van de Koppel Ron Gerlich Sanne Vriesman

2e elftal

Lennart Vink Dirk-Jan de Bruin Cees Mourik Johan van der Vliet Harm Hoogendoorn Marnix Hoogendoorn Kevin Slob Kaj van den Dool Koos Pot Henri de Baat Peter den Engelsman Ruben van Wingerden

3e elftal

Roy den Hartog Jeffrey den Hartog Mark van Vugt Rob Scherpenzeel Richard Bos Koos Hendriks Michael den Hartog Wilfred Rennes Peter van Herk Jetze Hoogendoorn Andre de Wit Jordy de Booij Rik Stam Wilfred Hoogendoorn Lennart Jongeneel Mathys Broer Steffan van Leeuwen Patrick van der Graaf

4e elftal

Daan van de Koppel Thomas Slob Chris Paine Jan-Rico van de Koppel Bas Bendijk Robin Eijkelenboom Michel van der Weij Ray Hak Martin Nobel Michael Haverlach Jeffrey van Graas

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

5e elftal

Jaco van Tiggelen Frank Bloemheuvel Martin Bloemheuvel Mechiel Blokland Frans Boer Arend den Boer Dirk Jan van den Broek Ron van der Grijn Tijmen van Sinderen Lennard van Holten Jerry Kiderlen Davy van Dijk Nijs Korevaar Jurgen Rozendaal Douwe van de Ruit Anders Thrane Leon Slob Bono Verhoev Jeffry Vink Niels de Waard

6e elftal

Heinnie Aarten Robert van Graas Frank Bakker Gerrit Buijs Harold Dekker Ed van den Dool Richard van den Dool Richard van der Grijn Herwin van Holten Paco Lopez Rodriguez Etienne Odems Huib van Tilborg Jan van Dieren Rob Otten Nijs de Vos Ton Vink Kees Kooijman Wim Staat Ruben Förster

Dames 1

Anouk Gelderblom Madelon Reitsma Mirjam Blinksma Marissa de Bondt Talitha den Butter Nikki Eijkelenboom Jessica den Hartog Rinda de Hoop Monica Keppel Wendy Kouwenhoven Ellen Kruiswijk Chantal Brokking Marieke van de Werken Karlijn Lakerveld Marlies Otten Leonie Schep Astrid Slob Birgit de Waard Erik den Butter

A1

Ferry Hak Jonathan van de Wetering Niels van der Wal Marco Groen Ermin Begic Dennis den Boer Bram van Empelen Robbert van Hees Tom van ‘t Hoog Twan Jerphanion Kevin Korrel

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Albert Musaj Emiel de Ruijter Thomas van der Spoel Arvin Vink Luuk Zuidervaart Danny Zwijnenburg Jordy Zwijnenburg Ewout Terlouw Jeffrey Frijters

A2

Bjorn van den Bos Daan van Dieren Joey Eijkelenboom Harmen den Hartog Matthijs Slob Rene Jerphanion Sven Keppel Timo Verschoor Mike Shaw Kevin van Wageningen Thijs Brokking Jan van Dieren Sjouk den Hartog Eric Jerpharion

B1

Nick van den Dool Mohamed Abdirahim Loek Bassa Sam Beekman Joshua Boele Ricky Eijkelenboom Stan Folst Mike Hendel Joris van Middelkoop Clen Mourik Nando Odems Marcel den Otter Alessandro Rooken Joey van Rosmalen Stefan Zonneveld Cees Mourik Gerard Zonneveld Etienne Odems

B2

Dennis Köhlenberg Ruben van As Bart Bochanen Geert Brokking Patrick Brokking Fabian Hoogendoorn Justin van Zijl Abdulkadir Abdirahman Ricardo van Middelkoop Jordy Slob Benjamin de Veen Mark van Ringelesteijn Gerben van As

Meisjes B1

Nadja Kok Sanne den Boer Jennifer Hendel Andrea den Hartog Melanie Verrips Patricia Gelderblom Monique Oosterling Tamara Bleijenberg Laetitia Spek Merel Vonk Mariska de Hoop Kim van der Grijn Nicky van Holten Ikram Bendami

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Manon van der Spoel Mathilde de Jong Johan Bleijenberg Jannie Verrips

C1

Bryan Hak Abel van As Henny Djelassi Mike van den Dool Davy Eijkelenboom Mark de Graaf Tygo Hazekamp Pieter van der Horst Arno Jerphanion Wessel Krebbekx Frank Looren de Jong René Noorlandt Lars Staat Mark Vermeulen Jeroen Visser Sebastiaan Visser Pattrick Krebbekx Peter Vermeulen Casper Nieuwenhuizen Yannick de Bondt

C2

Jannes van Sinderen Hasan Abdirahim Damy van Arkel Nick den Butter Pascal Gelderblom Peter Hoekstra Jan van der Horst Nick Janse Mats de Kan Marc Schuurman Jordy Oosterling Darrell Maatkamp Patrick Verheij Janniek van der Wal Jeromy Santana Andrade Johan van der Vliet Gerard Verheij

D1

Leroy Balk Liesl Folst Berre Duizer Thomas Middelkoop Rik de Moel Levy Gerlich Levi van der Ree Menno van Rijswijk Robert Boel Stefan Ros Lars Scherpenzeel Thomas Spek Sander van Vianen Anko Duizer Jacques Ros

D2

Ricardo Slob Khalid Abukar Rick Ansink Max Bochanen Dani van den Heerik Stef Markus Jay Ooms Peter Molenaar Quincy Nurse Pim Pronk Matthew Smit Wilmar de Vries


o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Joëll Weerd Stephan Witzier Edwin van den Heerik Martin Smit

D3

Jeroen Keijzer Jonathan Aarten Mike Zwijnenburg Maryn de Block Jari Graaf Jelle den Hartog Ruben Molenaar Timo van Rosmalen Thijs Verschoor Nathan Oudshoorn Yuri Wemelsfelder Dinand de Jong Daniël van Vianen Roel Wesseling Rob Scherpenzeel Jordy de Booij Gery Zwijnenburg Dave Keijzer

Meisjes D1

Brittany Verhoeff Eva van As Nanda van Herk Daimy de Pender Aniek Polder Linde van Ree Iris van Ringelesteijn Sanne Verhaar Kim Visser Myrthe Lock Lana Zuidervaart Monique Oosterling Tamara Bleijenberg Wilco de Pender

E1

Sem Berloo Stijn Ansink Niels van der Graaf Sem Hazekamp Niels Roest Chiel Sluijs Joachim Terlouw Jason Willemsen Fred Ansink Ewout Terlouw

E2

Stan van Logten Ayub Abukar Jimme Bassa Sem van der Grijn Ron Mudde Pierre Bassa Kees van Logten

E3

Levi van de Lustgraaf Tristan Hillers Jasper van Bijnen Tijn Duizer Martijn de Hoop Luuk Kuylenburg Jesse Noorlandt Harm Verhoeff Onno Hillers John Kuylenburg Erik de Hoop

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

E4

Jurrian Muijs Nino den Butter Janco den Hartog Jonathan Jongkind Sven van Kleef Sem Klok Stein Korevaar Tim van Middelkoop Tim Scherpenisse Martin van Middel koop Ben den Butter

E5

Mark Uittenbogaard Axel de Jong Jurre van der Veer Theo Luchian René Vonk Jurre Wuijster Maarten Zonneveld Daan Uittenbogaard Michel de Jong Dennis Uittenbogaard

F1

Mick Roest Dylan van Duijn Corné den Hartog Niels Luiken Jelle van Middelkoop Christiaan van Rees Thijs Verwolf Arie-Auke van Middelkoop Edwin Luiken

F2

Thom Boele Jelte Dees Nick Schrijvers Daan van Donk Matthijs den Hartog Twan Hoogendam Ceder van Ree Lars Renes Nick van der Weij Michel van der Weij Willem van Donk

F3

Tyrone Nurse Ivan Ansink Mart van Duuren Fabian van der Hek Jurriën Hillers Tom Ketelaar Milan van Kleef Lorenzo Kok Luuk Mudde John van Kleef Stijn Ketelaar

F4

Thijs Lock Jamal Abukar Mick van den Berg Esmee Blom Stijn van der Veer Jesse de Vries Nathan Boer Ferry Rozendaal Richard van den Berg

F5

Lars Wuijster Jesse Wuijster

o o o o o o o o

Jort Versluis Guus Linneweever Swen van der Weerd Kai van Kleef Stan van der Weij Sil Vierhoven Danny van der Weij Ruud Wuijster

o o o o o o o o o o

Sam de Boom Dirk Haak Sven Kuylenburg Milan Vreeswijk Jack Schrijvers Kean van der Weij Maarten Heithuis Esmee te Hennepe Hidde Linneweever Daan Klok

Kabouters

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

D2 D3 MD1 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5 Kabouters

Bestuur & vrijwilligers

o o o o o o o

Hoofdbestuur Karin de Kruyk Richard Bos Elise den Engelsman Annemieke van As Johan Schep Marnix van Wingerden Floris Renes

o o o o o o o o o

Jeugdcommissie Annemieke van As Ria Wemelsfelder Onno Hillers Sander Verschoor Anko Duizer Ruben van Wingerden Willem van Donk Michel van der Weij Daan van der Koppel

o o o o o

Sponsorcommissie Andre de Wit Danny den Hartog Robert van Tilborg Floris Renes Niels Schaap

o o o o o o o

Activiteitencommissie Marnix van Wingerden Davy van Dijk Jeffrey Ouwerkerk Jacobien van der Grijn Marissa van Streefkerk Karlijn Lakerveld Ray Hak

o

Groengroep Henk Speijer

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Teamplaatjes 1e elftal 3e elftal 4e elftal 5e elftal veteranen1 A1 A2 B1 B2 MB1 C1 C2 D1

61


75


De beste in vers!

EMTÉ Groot-Ammers Margrietstraat 1 Openingstijden: ma t/m do 8.30 - 19.00 uur vrijdag 8.30 - 20.00 uur zaterdag 8.00 - 17.00 uur

Lekker Leven

vv Groot-Ammers  

vv Groot-Ammers Voetbalplaatjes Verzamelalbum

Advertisement