Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Eindhoven, Boutenslaan 56 Jumbo, Eindhoven, Geldropseweg 103 Jumbo, Eindhoven, Kastelenplein 86 Jumbo, Eindhoven, Boschdijk 289 Jumbo, Eindhoven, Pagelaan 9


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder, Het is eindelijk zover! Het sparen van jouw clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke plaatjesalbum 2016-2017, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van de hele club. Bij Jumbo Eindhoven zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met jouw club op hebben kunnen zetten. Hierbij wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. De actie start op 23-11-2016 en eindigt op 17-1-2017. In deze actieperiode ontvang je bij alle aangesloten Jumbo winkels in Eindhoven bij iedere 15 euro aan boodschappen een setje met daarin sportplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje voetbalplaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Als je slim bent, vraag je aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, nichtjes en neefjes of zij ook voor jou willen sparen, want zo zit je album sneller vol! Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! Succes!

Voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en andere geïnteresseerden die het misschien nog niet wisten: JA, FC Eindhoven AV heeft een vrouwelijke voorzitter! En daar ben ik, Patries Davits, trots op. Ik ben nu inmiddels een jaar aan de slag binnen onze vereniging als voorzitter. Maar het is allemaal veel eerder begonnen: al als klein meisje kwam ik bij de blauw-witten over de vloer en daar kon ik bouwen aan de voetbalachtergrond die me nu zo mooi van pas komt. Het eerste jaar is werkelijk omgevlogen. We kijken terug op een drukke, productieve, maar vooral sportieve periode. Er zijn mooie successen behaald waaronder de promotie van ons eerste herenelftal. Daarnaast zijn we ook trots om te kunnen zeggen dat we weer verrijkt zijn met een volwaardige technische commissie, een communicatiecommissie en weer een scheidsrechterscommissie. Dit geeft tevens weer dat er een boel nieuwe enthousiaste vrijwilligers zijn aangehaakt! Ook mooi is dat ons ledenaantal een flinke groei heeft gemaakt: zo’n 800 op dit moment! We hebben de grootste meidenafdeling van de regio en die groeit nog steeds. Ons vrouwenvaandelteam speelt komend seizoen in de hoofdklasse B op zondag en ons “eerste”; Heren1 gaat ook op zondag uitkomen in de 3e klasse B. Met FC Eindhoven AV willen we een lerende vereniging zijn. Daarom nemen we alle goede dingen mee en laten we enkele zaken bewust achter. Wat we zeker meenemen is de dialoog tussen bestuur, trainers, TC, CC en onze leden. We willen verder bouwen aan een grote betrokkenheid van spelers en ouders binnen onze vereniging; je verder ontwikkelen moet voor iedereen mogelijk zijn. Zo worden we een vereniging waar je als kind, ouder, vrijwilliger of misschien wel sponsor graag deel van wil uitmaken. We zijn immers een mooie club en zijn nu op het juiste pad om er samen een nog mooiere club van te maken. Met een boel frisse moed en energie, kijk ik er naar uit om er samen met al onze vrijwilligers, leden en sponsoren weer een fantastisch seizoen van te maken. FC Eindhoven AV: Spelen, leren en sportief bezig zijn!

Namens alle collega’s van Jumbo Eindhoven, Ron van Kessel Filiaalmanager Jumbo Eindhoven Boutenslaan

Jumbo, Eindhoven, Boutenslaan 56 Jumbo, Eindhoven, Geldropseweg 103 Jumbo, Eindhoven, Kastelenplein 86 Jumbo, Eindhoven, Boschdijk 289 Jumbo, Eindhoven, Pagelaan 9

3


4


Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn. . . . Since 1909: Op 16 november 1909 wordt er een vergadering gehouden in Eindhoven. Enkele heren zien aan hoe clubs uit de Randstad groter en beter worden en willen dat ook graag met een Eindhovense club bereiken. Er wordt besloten een nieuwe vereniging op te richten: E.V.V., een afkorting van Eindhovense Voetbal Vereniging. De clubkleuren worden blauw-wit. Het blauw komt van het toenmalige wapen van Eindhoven. E.V.V. begint in de Brabantse Voetbalbond (de regionale competitie), maar mag enkele jaren later al in de NVB uitkomen. De gemeente Eindhoven laat in 1934 velden aanleggen voor de club. Dat gebeurt op de Aalsterweg (waar het stadion nu nog steeds staat). In 1937 pakt de club de KNVB-beker. Twee jaar later wordt E.V.V. zelfs kampioen van de 1e Klasse Zuid en mag het met Ajax, DWS, N.E.C. en Achilles 1894 uitmaken wie landskampioen wordt. E.V.V. wordt uiteindelijk vierde en houdt alleen Achilles achter zich. Ook in 1942 wordt Eindhoven kampioen van de 1e Klasse Zuid. De jaren vijftig kunnen wel de meest succesvolle jaren genoemd worden. In 1950 krijgt E.V.V. voor het eerst een international: Noud van Melis maakt zijn debuut in het Nederlands voetbalelftal. Frans Tebak en Dick Snoek zouden snel volgen. In 1952 wordt E.V.V. tweede in de 1e Klasse. Een jaar later wordt de club 1e Klasse-kampioen en tweede in het landskampioenschap. In 1954 komt het grootste succes: E.V.V. wordt landskampioen. Andere problemen komen in 1973: E.V.V. blijkt een hoge schuldenlast te hebben. Een faillissement wordt mede door de gemeente afgewend. In 1975 promoveert E.V.V. via de nacompetitie weer naar de Eredivisie. Daar verblijft de club twee seizoenen, om weer te degraderen naar de Eerste Divisie. Trainer in die jaren is de oud SVV-speler Rinus Gosens.

FC Eindhoven AV groeit dit seizoen naar de 800 leden, waarvan 700 spelend. We hebben de grootste meidenafdeling van de regio die ook nog steeds groeiende is. Het vrouwen-vaandelteam speelt komend seizoen in de Hoofdklasse B op zondag. Heren 1 komt dit seizoen uit in de 3e klasse B. Ook dit jaar willen we verder gaan met het leggen van verbindingen binnen de vereniging tussen jongens en meiden, mini, junior en senior, G-speler en veteraan, afkomstig uit Stratum of van (ver) buiten Eindhoven. Dat lukt nog beter als we elkaar kennen en bij naam aan kunnen spreken. Daarom is dit boek met al onze spelers en trainers niet alleen leuk om voor altijd te bewaren, maar ook een goed startpunt om die verbindingen te leggen. Spaar elkaar en spreek met elkaar onder het genot van een drankje in de kantine of langs het veld. Blauw-Wit is FC Eindhoven, FC Eindhoven dat zijn wij! Om onze club draaiende te houden zijn er naast een bestuur nog ruim 100 vrijwilligers bezig om ons voetbalplezier al 107 jaar te laten voortduren. Dankzij deze vrijwilligers hebben we teamkleding, een website, ondersteuning vanuit de TC, scheidsrechters op de velden, trainers en coaches naast de velden, ons clubhuis de “ Weide blick” met muziek en een hapje en een drankje, toernooien voor alle categorieën, lijnen op de velden, opgepompte ballen en hesjes in het ballenhok en sponsoren die ons hierbij financieel willen steunen. Voetbal bij FC Eindhoven is sportief, emotie, plezier en best een boel werk. Dus: doet ú ook weer mee dit jaar?!

Het elftal van E.V.V. van het seizoen 1953/54

De laatste jaren blijft succes uit. Er worden wel enkele periode kampioenschappen behaald, en in 1999 de kwartfinale van de KNVB beker. In 1997 vindt er een scheiding binnen de club plaats: E.V.V. gaat verder als amateurclub en de nieuwe profclub heet SBV Eindhoven (Stichting Betaald Voetbal Eindhoven). In 2002 wordt de naam van SBV Eindhoven weer veranderd in FC Eindhoven. In 2013-2014 vindt er weer toenadering plaats met de E.V.V. amateurs en veranderen ook zij hun naam in FC Eindhoven AV (amateurvereniging). Momenteel zitten zowel FC Eindhoven BVO (betaald voetbal organisatie) als FC Eindhoven AV in de lift. Er is een FC Eindhoven bolwerk aan het ontstaan samen met FC Eindhoven Futsal. Dit bolwerk wil voor recreanten en prestatieve voetballers van alle leeftijden en op alle niveaus dé voetbalverenigingen van zuid Eindhoven zijn, met plaats voor ontwikkeling, maar vooral ook veel voetbalplezier en sportiviteit.

5


Heren 1

Stanley Verbeek

6

Adil Zouthane

Heren 1

Bas de Haas

Heren 1

Rico Hendrikx

Heren 1

Richard Looijmans

Heren 1

Heren 1

Gerald van Veen

Bjรถrn Becker

Heren 1

Juramy Reker

Heren 1

Heren 1

Remy Hendrikx

Heren 1

Heren 1

Heren 1

FC Eindhoven AV

Michel Leon Payo

Jordi van Meurs


Heren 1

Heren 1

Raymond Hendrikx

Nick van de Berk

Najib El Allouchi

Keeperstrainer Heren 1

Gianberr Gibbes

Teammanager Heren 1

Trainer Heren 1

Jeroen Mecking

Gino de Wijs

Angelo van Veen

Ass. Trainer Heren 1

Batuhan Günüc

Heren 1

Heren 1

Heren 1 Heren 1

Heren 1

Mick Schoonheijm

Johan Veraart

Jurgen Pinckers

7


Heren 4

Heren 4

FC Eindhoven AV

Gino Janssen

8


OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF? newborn | kinderen | familie | bruiloft | portret | zakelijk | events

facebook.com/fransclaassenfotografie | info@fransclaassenfotografie.nl | 06 - 42 21 44 38

Leemer Hoef R E S TA UR A N T

f e e s t e n e n pa r t i je n p r i jsl i js t


V- selectie

Janske Loverbosch

10

Nynke van Schuppen

V- selectie V- selectie

Annick Meijer

Ayla Vermeulen

V- selectie

Sennah Eekels

V- selectie

Sheriza Linger

V- selectie

V- selectie

Romy van Bakel

Ilse van Esch

V- selectie

Chelsea Janssen

V- selectie

V- selectie

Evy Sanders

V- selectie

V- selectie

V- selectie

FC Eindhoven AV

Kerensa Persoons

LoĂŻs van Bommel


Roos Langenhuijzen

Jiska Theunissen

V- selectie

Sasja van Gompel

Vera Egelmeers

V- selectie

Naomi Toonders

V- selectie

Aniek Schepens

V- selectie

V- selectie

Dagmar Hulsen

Moniek Gesthuizen

V- selectie

V- selectie

DonnĂŠe Dijkshoorn

V- selectie

V- selectie

V- selectie

V- selectie V- selectie

Lieve van Hoof

Jolijn Verploegen

Ivanka Puik

11


V- selectie

V- selectie

Karlijn Koerts

Jef Lauwers

Celeste van der Groef

Verzorger V- selectie

Ass. Trainer V- selectie

V- selectie

Lizzy Kolen

12

Caroline Berrens

Trainer V- selectie

Colette van Aalst

Juul Santema

V- selectie

Glenda van Lieshout

V- selectie

V- selectie

Jette van Vlerken

V- selectie

V- selectie

V- selectie

FC Eindhoven AV

Remco Berlo

Harrie Lieveld


A1/JO19-1

Christian Goelema de Coo

Mitchell Slegers

A1/JO19-1 A1/JO19-1 A1/JO19-1

Wouter Worelboer

Mike Holthaus

Mathijs Legierse

Leider A1/JO19-1

Trainer A1/JO19-1

Stan van Boekhout

A1/JO19-1

A1/JO19-1

Ferhat Dasdemir

Bennie Jansen

Bodhi Markgraaff

A1/JO19-1

Wessel Kivits

A1/JO19-1

A1/JO19-1

Ahmed Ozer

Rowan van Rooij

A1/JO19-1

Sander Gruijters

A1/JO19-1

A1/JO19-1

Okke Dommerholt

A1/JO19-1

A1/JO19-1

A1/JO19-1

FC Eindhoven AV

Marcel Slegers

Erwin van den Berk

13


A2/JO19-2

A2/JO19-2

FC Eindhoven AV

Josh Haighton

14

Julius Graafsma

A2/JO19-2

Renz van den Dungen

A2/JO19-2

Jeffrey Vermeer

A2/JO19-2

Jochem van Vroonhoven

A2/JO19-2

A2/JO19-2

Roel Bootsma

A2/JO19-2

A2/JO19-2

A2/JO19-2

Mitchell Haneveld

Duncan de Vet

Stijn van den Brandt


A2/JO19-2

Lucas van Vroonhoven

A2/JO19-2

Mister T.

Merlijn Peters

Teun Wittenbols

Leider A2/JO19-2

Trainer A2/JO19-2

Luuk Geurten

A2/JO19-2

A2/JO19-2

Raven van der Stouw

A2/JO19-2

A2/JO19-2

A2/JO19-2

Denny Bust

Janco Spiekhout

Timo Bootsma

15


A3/JO19-3

A3/JO19-3

Abel Schoenmakers

16

Timon van der Burg

A3/JO19-3

Anthony Vroomans

Teun van Lith

Trainer A3/JO19-3

Levi van den Dungen

A3/JO19-3

Murat Alici

A3/JO19-3

A3/JO19-3

Rick Ooms

Leรณn Janssen

A3/JO19-3

Niek van der Made

A3/JO19-3

A3/JO19-3

David Sonnemans

A3/JO19-3

Gijs van Oort

A3/JO19-3

A3/JO19-3

Sam Gelten

A3/JO19-3

A3/JO19-3

FC Eindhoven AV

Tim Ooms

Rene Tรถnisen


B1/JO17-1

Stefan Nouwen

Mike Bax

B1/JO17-1 B1/JO17-1 B1/JO17-1

Luca Volleman

Jesse Meulesteen

Trainer B1/JO17-1

Joey van Dinter

B1/JO17-1

Job Klein Obbink

B1/JO17-1

B1/JO17-1

Berk Yelmer

Ali Bakim

Emirhan Caliskan

B1/JO17-1

Serhat Yilmaz

B1/JO17-1

B1/JO17-1

Bram Linders

Joep van Iersel

B1/JO17-1

Sebastiaan Thaens

B1/JO17-1

B1/JO17-1

Nicky Eeckhof

B1/JO17-1

B1/JO17-1

B1/JO17-1

FC Eindhoven AV

Robert Taroiu

Michael Mila

17


B2/JO17-2

Stijn van de Ven

18

Jorg Martens

B2/JO17-2 B2/JO17-2 B2/JO17-2

Roan van Beuningen

Teun Bours

Trainer B2/JO17-2

Ole van der Horst

B2/JO17-2

Willem van Rooijen

B2/JO17-2

B2/JO17-2

Jaap Rooijmans

Roel Franken

Ruben van Rooij

B2/JO17-2

Floriaan Donker

B2/JO17-2

B2/JO17-2

Nick van Oijen

Dirk Franken

B2/JO17-2

Floris Burgers

B2/JO17-2

B2/JO17-2

Dave van Bellen

B2/JO17-2

B2/JO17-2

B2/JO17-2

FC Eindhoven AV

Dave Pasmans

Denny Pasmans


MB1/MO17-1

Joosje Klawer

Chaïra Gotlieb

Sequoyah Jones

MB1/MO17-1

Nora Sanders

MB1/MO17-1

MB1/MO17-1

MB1/MO17-1

Evi van de Ven

MB1/MO17-1

MB1/MO17-1

MB1/MO17-1

FC Eindhoven AV

Natalia Fernandez

Lieke Hermsen

19


C1/JO15-1 FC Eindhoven AV

C1/JO15-1

Thom Langendoen

20

Joey Hoffman

Manuel Dias

C1/JO15-1

Maceo Edo

C1/JO15-1

Niek Hoesbergen

C1/JO15-1

C1/JO15-1

Anthony Tournoij

C1/JO15-1

Elijah van Aanhold

C1/JO15-1

C1/JO15-1

Dhakir El Idrissi

C1/JO15-1

C1/JO15-1

TEAMSPONSOR

Giovanni Albertzoon

Chiel Op den Buijs


Stefan Venetiaan

Thijs Koks

Nico Langendoen

Ass. Scheidsrechter C1/JO15-1

Jasper Gijzen

Keeperstrainer C1/JO15-1

Leider C1/JO15-1

Trainer C1/JO15-1

C1/JO15-1

C1/JO15-1

C1/JO15-1

C1/JO15-1

Muhammed Boy

Antoine Tournoij Stefano Haneveld

Stijn Boot

Umut Turpcu

Johan Meulenbroeks

21

C1/JO15-1

C1/JO15-1


C2/JO15-2

C2/JO15-2

Dylano Donkers

22

Yven Jacobs

C2/JO15-2

Dion de Brouwer

Kader Mahamed

Trainer C2/JO15-2

Chahid Abdelwahab

C2/JO15-2

Joël de Camps

C2/JO15-2

C2/JO15-2

Florian Duijvelaar

Luciano van Esch

C2/JO15-2

Tijn van Dorst

C2/JO15-2

C2/JO15-2

Jay van Rooij

C2/JO15-2

Ike van de Laar

C2/JO15-2

C2/JO15-2

Thomas van Herwijnen

TEAMSPONSOR

C2/JO15-2

C2/JO15-2

FC Eindhoven AV

Karim Bojaada

Ercument Kitay


C3/JO15-3

C3/JO15-3

FC Eindhoven AV

Olivier Haase

24

Mahdi Samandari

C3/JO15-3

Renzo Jansen

C3/JO15-3

Wesley Bollen

C3/JO15-3

Bart den Teuling

C3/JO15-3

C3/JO15-3

Bas Schuiring

C3/JO15-3

C3/JO15-3

C3/JO15-3

Ward van Haalen

Dylan van Hooff

Gradus Schalks


Lovien Sindi

YaĂŤl Machelessen

Trainer C3/JO15-3

C3/JO15-3

Aong Sreesung

Jacub Czetyrto

Trainer C3/JO15-3

Martijn van Altena

C3/JO15-3

C3/JO15-3

C3/JO15-3

C3/JO15-3 C3/JO15-3

Erann van Loon

Ed Bollen

Willy Machelessen

25


C4/JO15-4

C4/JO15-4

FC Eindhoven AV

Ferhat Yilmaz

26

Raoul Janssen

C4/JO15-4

Bedirhan Elmas

Trainer C4/JO15-4

Mohammed El Boumassaoudi

C4/JO15-4

Elias Cabedo Cervera

C4/JO15-4

C4/JO15-4

Tygo van der Werk

C4/JO15-4

C4/JO15-4

C4/JO15-4

Lorenzo Klaassen

Luuk van Doren

Abdelkader El Boumassaoudi


T +31 (0)40 23 33 900 M +31 (0)6 243 90 282 E john@skillz.nl

tinyrhino 3D scannen / printen / modelleren


MC1/JO15-5M

Lisa van den Berg

28

Aimee van der Looi

MC1/JO15-5M MC1/JO15-5M MC1/JO15-5M

Lieve Sanders

Femke Neijhorst

Sam Linssen

Leider MC1/JO15-5M

Trainer MC1/JO15-5M

Lotte van Rooij

MC1/JO15-5M

MC1/JO15-5M

Kim Verbeek

Bo Treffers

Fleur van den Boomen

MC1/JO15-5M

Amy Wils

MC1/JO15-5M

MC1/JO15-5M

Teun Braat

Kyra Mooi

MC1/JO15-5M

Nathalie Treffers

MC1/JO15-5M

MC1/JO15-5M

Bo Heumen

MC1/JO15-5M

MC1/JO15-5M

MC1/JO15-5M

FC Eindhoven AV

Peter Treffers

Herman Mooi


MC2/MO15-1

Lidwien Meulenkamp

Mirella Wagtmans

MC2/MO15-1 MC2/MO15-1 MC2/MO15-1

Rotinda Bas

Naomi Linger

Trainer MC2/MO15-1

Noa van Thoor

Trainer MC2/MO15-1

Aliya Jarmohamed

MC2/MO15-1

MC2/MO15-1

Lieke Smeets

Pien Ypinga

Doortje Grote

MC2/MO15-1

Cheyenne van Eijk

MC2/MO15-1

MC2/MO15-1

Soraya Gremmen

Mart Meijers

MC2/MO15-1

Luna Gäken

MC2/MO15-1

MC2/MO15-1

Elles Giesen

MC2/MO15-1

MC2/MO15-1

MC2/MO15-1

FC Eindhoven AV

Paul Giesen

John Smeets

29


D1/JO13-1

D1/JO13-1

Wesley Van Hooff

30

Sacha Janssen

Kane van Zeeland

D1/JO13-1

Arinze Opara

D1/JO13-1

Pepijn Verheul

D1/JO13-1

D1/JO13-1

Klaas Post

D1/JO13-1

Daan Workel

D1/JO13-1

D1/JO13-1

Ozan Gürler

D1/JO13-1

D1/JO13-1

FC Eindhoven AV

Niek Ligtvoet

Tomas Matheeuwsen


D1/JO13-1

Siem Gijzen

Nathan Girard

D1/JO13-1

Gijs Staals

Trainer D1/JO13-1

Jelmer Scheffers

Trainer D1/JO13-1

Milan Groesbeek

D1/JO13-1

D1/JO13-1

Martijn Huybregts

D1/JO13-1

D1/JO13-1

D1/JO13-1

Kevin van Erp

Mario van Boxtel

Berry Janssen

31


D2/JO12-1

Taha Aksakal

32

Frankie van Esdonk

D2/JO12-1 D2/JO12-1

Sydney van Oijen

Tygo Machelessen

Trainer D2/JO12-1

Mehdi Cetinkaya

Trainer D2/JO12-1

Teun Liebrand

D2/JO12-1

D2/JO12-1

Lou Derhaag

Morris Sinot

D2/JO12-1

Guus van Dorst

D2/JO12-1

D2/JO12-1

Gijs Sanders

Ivan Fooy

D2/JO12-1

Lynn den Hartog

D2/JO12-1

D2/JO12-1

Beau van Loon

D2/JO12-1

D2/JO12-1

D2/JO12-1

FC Eindhoven AV

Frank van Esdonk

Thim Derhaag


D3/JO13-3

D3/JO13-3

FC Eindhoven AV

Dean Renting

34

Devin Nolle

D3/JO13-3

Lucas Abbo

D3/JO13-3

Ismail Gouram

D3/JO13-3

Quinn Wubbolts

D3/JO13-3

D3/JO13-3

Cas van den Broek

D3/JO13-3

D3/JO13-3

D3/JO13-3

Bodhi van der Velden

Wassim Abdelwahab

Bugra Yelmer


D3/JO13-3

Peter Geurtz

D3/JO13-3

Luc Geurtz

Leider D3/JO13-3

D3/JO13-3

Jerom Stijnen

Kees Rooijmans

Trainer D3/JO13-3

Djah Monteiro

Trainer D3/JO13-3

Nuy Denis

D3/JO13-3

D3/JO13-3

D3/JO13-3

Leon van den Bichelaer

Rudy Serton

Marco Denis

35


D4/JO13-4

Emirhan Turkeli

36

Ricardo Klaassen

D4/JO13-4

Gabriël Tavares Vaz da Con-

D4/JO13-4

Benito Jansen

D4/JO13-4

Tuberk Kokoglu

D4/JO13-4

D4/JO13-4

Rayno van Breemen

Wassim Zahid

D4/JO13-4

Tim Kirschbaum

D4/JO13-4

D4/JO13-4

Wassim Yahiaoui

D4/JO13-4

D4/JO13-4

D4/JO13-4

FC Eindhoven AV

Nemanja Vuckovic

Osman Búyükkapi


D5/JO13-5

D5/JO13-5

D5/JO13-5

FC Eindhoven AV

Sam Greveraars

Freek Hoppenbrouwers

D5/JO13-5

Jules van der Woerd

Mounaim Fekkar

D5/JO13-5

Justin Loomans

D5/JO13-5

Mees van den Berg

D5/JO13-5

D5/JO13-5

Brian Meijer

D5/JO13-5

D5/JO13-5

D5/JO13-5

Bryan Realpe

Casper Dujardin

Sven Kantelberg

37


MD1/MO13-1

Sien Braat

38

Sophie de Boeff

MD1/MO13-1 MD1/MO13-1

Cato van Elten

Yara Leenen

MD1/MO13-1

Belle de Bever

MD1/MO13-1

Sanna van Dommelen

MD1/MO13-1

MD1/MO13-1

Noor Leermakers

Lieve Haemers

MD1/MO13-1

Tessa Kalkman

MD1/MO13-1

MD1/MO13-1

Pebble Ector

MD1/MO13-1

MD1/MO13-1

MD1/MO13-1

FC Eindhoven AV

Isis Thorissen

Sophie Lammers


MD2/MO13-2

Aniek Vogel

Suze van den Berg

MD2/MO13-2

Faylinn van Munster

Wendy Walschots

MD2/MO13-2

Emma Jinschek

MD2/MO13-2

Liesbeth de Boer

MD2/MO13-2

MD2/MO13-2

Dagmar Dorenbosch

Rosan Peters

MD2/MO13-2

MD2/MO13-2

MD2/MO13-2

Fabienne Wagemakers

MD2/MO13-2

MD2/MO13-2

MD2/MO13-2

FC Eindhoven AV

Floor Polak

Peter van den Berg

39


E1/JO11-1

E1/JO11-1

Job Roelofs

40

Jonathan Verhees

E1/JO11-1

Alexandro Vrolijk

Sebastian Vrolijk

Lucas Mommers

Leider E1/JO11-1

Trainer E1/JO11-1

Rio Ian

E1/JO11-1

E1/JO11-1

Boris Mommers

Jack van Nunen

E1/JO11-1

Ruben Monasch

E1/JO11-1

E1/JO11-1

Hugo Kemkers

E1/JO11-1

Niels van Rooij

E1/JO11-1

E1/JO11-1

Syb Tijssens

E1/JO11-1

E1/JO11-1

FC Eindhoven AV

Bas Mommers

Pieter Mommers


E2/JO10-1

Arda Cantemur

Bodie van Gerwen

E2/JO10-1 E2/JO10-1

Selimhan Arli

Siem van Dongen

Mika Hertog

Leider E2/JO10-1

Trainer E2/JO10-1

Tijn de Jong

E2/JO10-1

E2/JO10-1

Ibrahim Essaidi

Nick van Abel

E2/JO10-1

Dada Mila

E2/JO10-1

E2/JO10-1

Milan Macura

E2/JO10-1

E2/JO10-1

E2/JO10-1

FC Eindhoven AV

Michael Mila

Ad de Jong

41


E3/JO11-3

Krijn Verhoek

42

Niels van Beek

E3/JO11-3

Max van Beek

Trainer E3/JO11-3

Dinan Padalovic

E3/JO11-3

Luc de Greef

E3/JO11-3

E3/JO11-3

Mart den Hartog

Miko van Kessel

E3/JO11-3

Auke Tijssen

E3/JO11-3

E3/JO11-3

Caz van Grieken

E3/JO11-3

E3/JO11-3

E3/JO11-3

FC Eindhoven AV

Daan Poell

Paul den Hartog


E4/JO11-4

Lavand Asaad

Melvin Klokgieters

E4/JO11-4

Wessel Witteveen

Zoë Vlemmix

Lydia van den Bichelaer

Leider E4/JO11-4

Trainer E4/JO11-4

Rover Piepers

E4/JO11-4

E4/JO11-4

Finn Könings

Cas van den Berk

E4/JO11-4

E4/JO11-4

E4/JO11-4

Nick Bloks

E4/JO11-4

E4/JO11-4

E4/JO11-4

FC Eindhoven AV

Marck Melchors

Eric Witteveen

43


E5/JO11-5

E5/JO11-5

FC Eindhoven AV

Arda Öztürk

44

Mahsum Yuce

E5/JO11-5

Aymen Farsane

Trainer E5/JO11-5

Storm Morre

Trainer E5/JO11-5

Seth Wielemaker

E5/JO11-5

E5/JO11-5

Bennie de Kruijf

E5/JO11-5

E5/JO11-5

E5/JO11-5

Bo Hartog

Peter de Kruijf

Renz van den Dungen


E6/JO11-6

Mick Wodak

Gemma van Greevenbroek

E6/JO11-6 E6/JO11-6

Milรกn Kingma

Lukas van de Roest

Joshua Armstrong

Leider E6/JO11-6

Trainer E6/JO11-6

Keano Klokgieters

E6/JO11-6

E6/JO11-6

Sebas Geerts

Yessin Elhatri

E6/JO11-6

Evert Praasterink

E6/JO11-6

E6/JO11-6

Simon Vogel

E6/JO11-6

E6/JO11-6

E6/JO11-6

FC Eindhoven AV

Joris Vogel

Christine Praasterink

45


E7/JO11-7

E7/JO11-7

Noa Smulders

46

Leider E7/JO11-7

Bram Scheepers

E7/JO11-7

E7/JO11-7

Domien Coolen

E7/JO11-7

E7/JO11-7

FC Eindhoven AV

Benjamin Daniel

Shawn Trinidad

Guy Smulders


E8/JO11-8

Finn Crossan

MichaelCrossan

E8/JO11-8

Nuri de Wit

Juliano Weber Moreira

Goof Bekkers

Leider E8/JO11-8

Trainer E8/JO11-8

Mika Vleming

E8/JO11-8

E8/JO11-8

Dide Loodsma

Maxime Damen

E8/JO11-8

E8/JO11-8

E8/JO11-8

Casper van Kessel

E8/JO11-8

E8/JO11-8

E8/JO11-8

FC Eindhoven AV

Alex Damen

Ivo van Kessel

47


E9/JO11-9

Mert Eroglu

48

Samuel Lang

E9/JO11-9

Sjoerd van Engeland

Trainer E9/JO11-9

Lars de Groof

E9/JO11-9

Chris Boets

E9/JO11-9

E9/JO11-9

Tahacan Gultekin

Juzi Ector

E9/JO11-9

Anis Bouinzar

E9/JO11-9

E9/JO11-9

Jelle Peters

E9/JO11-9

E9/JO11-9

E9/JO11-9

FC Eindhoven AV

Johan Plamoottil

Umut Eroglu


is grat uisbus verh

Bel gratis 0800-0233156 voor meer informatie

Extra ruimte nodig?


ME1/MO11-1

Noor Heesakkers

50

Trainer ME1/MO11-1

Flo Frencken

ME1/MO11-1

Nina Maasdam

ME1/MO11-1

ME1/MO11-1

Mischa Leenders

ME1/MO11-1

ME1/MO11-1

ME1/MO11-1

FC Eindhoven AV

Hannah van de Kerkhove

Lotte Sars

Stephan Sars


ME2/MO11-2

Moon Dekkers

Sara Wijnands

Gwen Valk

ME2/MO11-2

Janisha Bakioglu

ME2/MO11-2

ME2/MO11-2

ME2/MO11-2

Rosalieke Peels

ME2/MO11-2

ME2/MO11-2

ME2/MO11-2

FC Eindhoven AV

Nicky van Thoor

Jelka Donders

51


F1/JO9-1

Brandon Saasen

52

Umutcan Inan

F1/JO9-1 F1/JO9-1

Stefan vuckuvic

Hamza Ozturk

Cian Leen

Leider F1/JO9-1

Trainer F1/JO9-1

Milan Leenders

F1/JO9-1

F1/JO9-1

Mathijs Niessen

Sjors van Heugten

F1/JO9-1

Pepijn Heesakkers

F1/JO9-1

F1/JO9-1

Dennis van Erp

F1/JO9-1

F1/JO9-1

F1/JO9-1

FC Eindhoven AV

Patrick Sneijers

Hiltje Nawijn


F2/JO9-2

F2/JO9-2

F2/JO9-2

FC Eindhoven AV

Charlie Wodak

Anouar Alla

F2/JO9-2

Jente van Rooij

Teun Neggers

Leider F2/JO9-2

Bent van Ommen

F2/JO9-2

Yagiz Sen

F2/JO9-2

F2/JO9-2

Sam Rongen

F2/JO9-2

F2/JO9-2

F2/JO9-2

JoĂŤl Veldhoen

Bert Neggers

Rob Neggers

53


F3/JO9-3

Matisse Manders

54

Eneas Mavros

F3/JO9-3 F3/JO9-3

Rik Sanders

Joep Rรถssner

Danny Walschots

Leider F3/JO9-3

Trainer F3/JO9-3

Max Melman

F3/JO9-3

F3/JO9-3

Joey Carroll

Dilano van Rossum

F3/JO9-3

Finn Geheniau

F3/JO9-3

F3/JO9-3

Keano van den Eeden

F3/JO9-3

F3/JO9-3

F3/JO9-3

FC Eindhoven AV

Matthew Carroll

Marco Sanders


F4/JO9-4

Floris Blankenstein

Luuk van Roozendaal

F4/JO9-4

Briek Bekkers

Stan van Hout

F4/JO9-4

Thomas Quicken

F4/JO9-4

Samuel van Stokrom

F4/JO9-4

F4/JO9-4

Giu Verhappe

Ruy Susebeek

F4/JO9-4

F4/JO9-4

F4/JO9-4

Cas van Grevenbroek

F4/JO9-4

F4/JO9-4

F4/JO9-4

FC Eindhoven AV

Bram Rovers

Michael Blankenstein

55


F6/JO9-6

F6/JO9-6

Bilal Yildiz

56

Yuossef Sdiri

Nils Frijns

F6/JO9-6

Sam van Valen

F6/JO9-6

Oscar van Elswijk

F6/JO9-6

F6/JO9-6

Finn Sevren

F6/JO9-6

Luca Frijns

F6/JO9-6

F6/JO9-6

Daimian Meulenbroeks

F6/JO9-6

F6/JO9-6

FC Eindhoven AV

Noah van Hoorn

Cem Kama


F7/JO9-7

F7/JO9-7

F7/JO9-7

FC Eindhoven AV

John Watters

Sebastiaan Kelder

F7/JO9-7

Thijs Rentema

Sijmen van Roij

F7/JO9-7

Devon van der Putten

F7/JO9-7

Stein van Deursen

F7/JO9-7

F7/JO9-7

Mats van Dooren

F7/JO9-7

F7/JO9-7

F7/JO9-7

Krystian Stepien

Thijmen Biemans

Louis van Nuenen

57


Mini

Gijs van Gestel

58

Noud de Boer

Mini Mini

Thieme van Roij

Kobus van Elswijk

Mini

Mika Willemsen

Mini

Jayden Verdonschot

Mini

Mini

Abdelkader Bouinzar

Bram de Bruin

Mini

Bram van Uden

Mini

Mini

Stijn de Bruin

Mini

Mini

Mini

FC Eindhoven AV

Lieve Couturier

Keo van Geelen


Giel Steevens

Aland Asaad

Mini

Enzo Alewijns

Martijn Cornelius

Mini

Maximo Alewijns

Mini

Eran Straatman

Mini

Mini

Malik Uysal

Franklin Hofwijks

Mini

Mini

Joshua Caroll

Mini

Mini

Mini

Mini Mini

Jorn van Hoorn

Ward Zukari

Hidde van der Poll

59


Mini

Sid Gernand

60

Andy Aaboubouch

Mini

Elisabeth Willebrands

Mini

Zidan Zwart

Mini

Emirhan Emre Capkurt

Mini

Mini

Eyuphan Capkurt

Ryan Messaoudi

Mini

Anna Peulen

Mini

Mini

Ando Chan

Mini

Mini

Mini

FC Eindhoven AV

Siddhant goel

Elijah Daniel


G-team

G-team

G-team

FC Eindhoven AV

Judith Wage

Fred van der Palen

G-team G-team

Dennie van Rooij

Gracia Lieberwirth

Trainer G-team

Remco Leermakers

Trainer G-team

Mark Kruis

G-team

G-team

Bram van den Broek

Kevin van de Kerkhof

Dennis van Veen

G-team

Rick van Tuijl

G-team

G-team

Colin Poot

G-team

G-team

G-team

Frans Markgraaf

Stephanie Jansen

Patrick Sneijers

61


Scheidsrechters

Henk Grootenboer

62

Coรถrdinator Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

FC Eindhoven AV

Ali Yelaldi

Jos Vogels

Bert Wildenberg


Vrijwilligers

Elly de Kaste

Kantinepersoneel

Monique van Rooij

Jennifer van Rooij

Sjan Pinckers

Terreinman

Kantinepersoneel

Wim

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

Els van Gool

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

Wedstrijd Secretariaat

FC Eindhoven AV

Arnold Jansen

Andy van Dongen

63


Commissies

Jos van Vliet

TC

Peter Geurtz

Kleding Commissie

Bas Mommers

Kleding Commissie

TC Meiden

Maya Vink

64

Mario van Boxtel

Communicatie Commissie

Fabian Hofwijks

TC

TC

TC

FC Eindhoven AV

Desiree van Soest

Natasja Klokgieters


Bestuur

Penningmeester

C-coordinator

Remco Staals

Paul den Hartog

E-Coรถrdinator

Johan Veraart

Marc van Rooij

Pepijn Wortelboer

F- Coordinator

Secretaris

Voorzitter Jeugdcoรถrdinator

Patries Davits

Voorzitter Communicatie

FC Eindhoven AV

Dagmar Tijssens

Joris Westerwoudt

65


TEAMPLAATJES FC Eindhoven AV

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 3

Heren 3

Heren 3

66

Heren 4

Heren 4

Heren 4


Heren 5

Heren 5

Heren 5

Vrouwen selectie

Vrouwen selectie

Vrouwen selectie

F5/JO9-5

F5/JO9-5

F5/JO9-5

67


Spaaroverzicht FC Eindhoven AV

Heren 1 o Remy Hendrikx o Juramy Reker o Björn Becker o Gerald van Veen o Richard Looijmans o Rico Hendrikx o Bas de Haas o Stanley Verbeek o Adil Zouthane o Michel Leon Payo o Jordi van Meurs o Mick Schoonheim o Gino de Wijs o Nick van de Berk o Batuhan Günüc o Angelo van Veen o Gianberr Gibbes o Najib El Allouchi o Jeroen Mecking o Raymond Hendrikx o Johan Veraart o Jurgen Pinckers

o Mitchell Slegers o Marcel Slegers o Erwin van den Berk

Heren 4 o Gino Janssen

A3 o Sam Gelten o Gijs van Oort o David Sonnemans o Niek van der Made o León Janssen o Anthony Vroomans o Rick Ooms o Murat Alici o Levi van den Dungen o Teun van Lith o Abel Schoenmakers o Timon van der Burg o Tim Ooms o Rene Tönisen

V- selectie o Evy Sanders o Chelsea Janssen o Ilse van Esch o Annick Meijer o Romy van Bakel o Sheriza Linger o Sennah Eekels o Ayla Vermeulen o Janske Loverbosch o Nynke van Schuppen o Kerensa Persoons o Loïs van Bommel o Lieve van Hoof o Donnée Dijkshoorn o Moniek Gesthuizen o Sasja van Gompel o Dagmar Hulsen o Aniek Schepens o Naomi Toonders o Vera Egelmeers o Roos Langenhuijzen o Jiska Theunissen o Jolijn Verploegen o Ivanka Puik o Jette van Vlerken o Glenda van Lieshout o Juul Santema o Colette van Aalst o Caroline Berrens o Karlijn Koerts o Celeste van der Groef o Lizzy Kolen o Jef Lauwers o Remco Berlo o Harrie Lieveld A1 o Okke Dommerholt o Sander Gruijters o Rowan van Rooij o Bennie Jansen o Ahmed Ozer o Wessel Kivits o Bodhi Markgraaff o Wouter Worelboer o Ferhat Dasdemir o Stan van Boekhout o Mike Holthaus o Mathijs Legierse o Christian Goelema de Coo

68

A2 o Mitchell Haneveld o Roel Bootsma o Jochem van Vroonhoven o Jeffrey Vermeer o Renz van den Dungen o Josh Haighton o Julius Graafsma o Duncan de Vet o Stijn van den Brandt o Denny Bust o Raven van der Stouw o Luuk Geurten o Mister T. o Teun Wittenbols o Lucas van Vroonhoven o Merlijn Peters o Janco Spiekhout o Timo Bootsma

B1 o Nicky Eeckhof o Sebastiaan Thaens o Joep van Iersel o Ali Bakim o Bram Linders o Serhat Yilmaz o Emirhan Caliskan o Luca Volleman o Berk Yelmer o Job Klein Obbink o Joey van Dinter o Jesse Meulesteen o Stefan Nouwen o Mike Bax o Robert Taroiu o Michael Mila B2 o Dave van Bellen o Floris Burgers o Dirk Franken o Roel Franken o Nick van Oijen o Floriaan Donker o Ruben van Rooij o Roan van Beuningen o Jaap Rooijmans o Willem van Rooijen o Ole van der Horst o Teun Bours o Stijn van de Ven o Jorg Martens o Dave Pasmans o Denny Pasmans

MB1 o Evi van de Ven o Nora Sanders o Sequoyah Jones o Joosje Klawer o Chaïra Gotlieb o Natalia Fernandez o Lieke Hermsen C1 o Dhakir El Idrissi o Elijah van Aanhold o Anthony Tournoij o Niek Hoesbergen o Maceo Edo o Manuel Dias o Thom Langendoen o Joey Hoffman o Giovanni Albertzoon o Chiel Op den Buijs o Muhammed Boy o Stefano Haneveld o Jasper Gijzen o Thijs Koks o Stijn Boot o Umut Turpcu o Stefan Venetiaan o Nico Langendoen o Antoine Tournoij o Johan Meulenbroeks C2 o Thomas van Herwijnen o Ike van de Laar o Jay van Rooij o Tijn van Dorst o Luciano van Esch o Dion de Brouwer o Florian Duijvelaar o Joël de Camps o Chahid Abdelwahab o Kader Mahamed o Dylano Donkers o Yven Jacobs o Karim Bojaada o Ercument Kitay C3 o Ward van Haalen o Bas Schuiring o Bart den Teuling o Wesley Bollen o Renzo Jansen o Olivier Haase o Mahdi Samandari o Dylan van Hooff o Gradus Schalks o Erann van Loon o Martijn van Altena o Jacub Czetyrto o Yaël Machelessen o Aong Sreesung o Lovien Sindi o Ed Bollen o Willy Machelessen C4 o Lorenzo Klaassen o Tygo van der Werk o Elias Cabedo Cervera o Mohammed El Boumassaoudi o Bedirhan Elmas o Ferhat Yilmaz o Raoul Janssen o Luuk van Doren o Abdelkader El Boumassaoudi

MC1 o Bo Heumen o Nathalie Treffers o Kyra Mooi o Bo Treffers o Teun Braat o Amy Wils o Fleur van den Boomen o Lieve Sanders o Kim Verbeek o Lotte van Rooij o Femke Neijhorst o Sam Linssen o Lisa van den Berg o Aimee van der Looi o Peter Treffers o Herman Mooi MC2 o Elles Giesen o Luna Gäken o Mart Meijers o Pien Ypinga o Soraya Gremmen o Cheyenne van Eijk o Doortje Grote o Rotinda Bas o Lieke Smeets o Aliya Jarmohamed o Noa van Thoor o Naomi Linger o Lidwien Meulenkamp o Mirella Wagtmans o Paul Giesen o John Smeets D1 o Ozan Gürler o Daan Workel o Klaas Post o Pepijn Verheul o Arinze Opara o Kane van Zeeland o Wesley Van Hooff o Sacha Janssen o Niek Ligtvoet o Tomas Matheeuwsen o Kevin van Erp o Martijn Huybregts o Milan Groesbeek o Jelmer Scheffers o Gijs Staals o Siem Gijzen o Nathan Girard o Mario van Boxtel o Berry Janssen D2 o Beau van Loon o Lynn den Hartog o Ivan Fooy o Gijs Sanders o Guus van Dorst o Morris Sinot o Sydney van Oijen o Lou Derhaag o Teun Liebrand o Mehdi Cetinkaya o Tygo Machelessen o Taha Aksakal o Frankie van Esdonk o Frank van Esdonk o Thim Derhaag


D3 o Bodhi van der Velden o Cas van den Broek o Quinn Wubbolts o Ismail Gouram o Lucas Abbo o Dean Renting o Devin Nolle o Wassim Abdelwahab o Bugra Yelmer o Leon van den Bichelaer o Nuy Denis o Djah Monteiro o Kees Rooijmans o Luc Geurtz o Jerom Stijnen o Peter Geurtz o Rudy Serton o Marco Denis D4 o Wassim Yahiaoui o Tim Kirschbaum o Wassim Zahid o Rayno van Breemen o Tuberk Kokoglu o Benito Jansen o Gabriël Tavares Vaz da Conceiçáo o Emirhan Turkeli o Ricardo Klaassen o Nemanja Vuckovic o Osman Búyükkapi D5 o Bryan Realpe o Jules van der Woerd o Brian Meijer o Mees van den Berg o Justin Loomans o Mounaim Fekkar o Sam Greveraars o Freek Hoppenbrouwers o Casper Dujardin o Sven Kantelberg MD1 o Pebble Ector o Tessa Kalkman o Lieve Haemers o Cato van Elten o Noor Leermakers o Sanna van Dommelen o Belle de Bever o Yara Leenen o Sien Braat o Sophie de Boeff o Isis Thorissen o Sophie Lammers MD2 o Fabienne Wagemakers o Rosan Peters o Faylinn van Munster o Dagmar Dorenbosch o Liesbeth de Boer o Emma Jinschek o Wendy Walschots o Aniek Vogel o Suze van den Berg o Floor Polak o Peter van den Berg E1 o Syb Tijssens o Niels van Rooij o Hugo Kemkers o Ruben Monasch

o Jack van Nunen o Alexandro Vrolijk o Boris Mommers o Rio Ian o Sebastian Vrolijk o Lucas Mommers o Job Roelofs o Jonathan Verhees o Bas Mommers o Pieter Mommers E2 o Milan Macura o Dada Mila o Nick van Abel o Selimhan Arli o Ibrahim Essaidi o Tijn de Jong o Siem van Dongen o Mika Hertog o Arda Cantemur o Bodie van Gerwen o Michael Mila o Ad de Jong E3 o Caz van Grieken o Auke Tijssen o Miko van Kessel o Mart den Hartog o Luc de Greef o Dinan Padalovic o Max van Beek o Krijn Verhoek o Niels van Beek o Daan Poell o Paul den Hartog E4 o Nick Bloks o Cas van den Berk o Wessel Witteveen o Finn Könings o Rover Piepers o Zoë Vlemmix o Lydia van den Bichelaer o Lavand Asaad o Melvin Klokgieters o Marck Melchors o Eric Witteveen E5 o Bo Hartog o Bennie de Kruijf o Seth Wielemaker o Storm Morre o Aymen Farsane o Arda Öztürk o Mahsum Yuce o Peter de Kruijf o Renz van den Dungen E6 o Simon Vogel o Evert Praasterink o Yessin Elhatri o Milán Kingma o Sebas Geerts o Keano Klokgieters o Lukas van de Roest o Joshua Armstrong o Mick Wodak o Gemma van Greevenbroek o Joris Vogel o Christine Praasterink

E7 o Domien Coolen o Bram Scheepers o Noa Smulders o Benjamin Daniel o Shawn Trinidad o Guy Smulders E8 o Casper van Kessel o Maxime Damen o Nuri de Wit o Dide Loodsma o Mika Vleming o Juliano Weber Moreira o Goof Bekkers o Finn Crossan o MichaelCrossan o Alex Damen o Ivo van Kessel E9 o Jelle Peters o Anis Bouinzar o Juzi Ector o Tahacan Gultekin o Chris Boets o Lars de Groof o Sjoerd van Engeland o Mert Eroglu o Samuel Lang o Johan Plamoottil o Umut Eroglu ME1 o Mischa Leenders o Nina Maasdam o Flo Frencken o Noor Heesakkers o Hannah van de Kerkhove o Lotte Sars o Stephan Sars ME2 o Rosalieke Peels o Janisha Bakioglu o Gwen Valk o Moon Dekkers o Sara Wijnands o Nicky van Thoor o Jelka Donders F1 o Dennis van Erp o Pepijn Heesakkers o Sjors van Heugten o Stefan vuckuvic o Mathijs Niessen o Milan Leenders o Hamza Ozturk o Cian Leen o Brandon Saasen o Umutcan Inan o Patrick Sneijers o Hiltje Nawijn F2 o Joël Veldhoen o Jente van Rooij o Sam Rongen o Yagiz Sen o Bent van Ommen o Teun Neggers o Charlie Wodak o Anouar Alla o Bert Neggers o Rob Neggers

F3 o Keano van den Eeden o Finn Geheniau o Dilano van Rossum o Rik Sanders o Joey Carroll o Max Melman o Joep Rössner o Danny Walschots o Matisse Manders o Eneas Mavros o Matthew Carroll o Marco Sanders F4 o Cas van Grevenbroek o Ruy Susebeek o Briek Bekkers o Giu Verhappe o Samuel van Stokrom o Thomas Quicken o Stan van Hout o Floris Blankenstein o Luuk van Roozendaal o Bram Rovers o Michael Blankenstein F6 o Daimian Meulenbroeks o Luca Frijns o Finn Sevren o Oscar van Elswijk o Sam van Valen o Nils Frijns o Bilal Yildiz o Yuossef Sdiri o Noah van Hoorn o Cem Kama F7 o Krystian Stepien o Thijs Rentema o Mats van Dooren o Stein van Deursen o Devon van der Putten o Sijmen van Roij o John Watters o Sebastiaan Kelder o Thijmen Biemans o Louis van Nuenen Mini o Stijn de Bruin o Bram van Uden o Bram de Bruin o Thieme van Roij o Abdelkader Bouinzar o Jayden Verdonschot o Mika Willemsen o Kobus van Elswijk o Gijs van Gestel o Noud de Boer o Lieve Couturier o Keo van Geelen o Jorn van Hoorn o Joshua Caroll o Franklin Hofwijks o Enzo Alewijns o Malik Uysal o Eran Straatman o Maximo Alewijns o Martijn Cornelius o Giel Steevens o Aland Asaad o Ward Zukari o Hidde van der Poll o Ando Chan o Anna Peulen

69


Spaaroverzicht FC Eindhoven AV

o Ryan Messaoudi o Eyuphan Capkurt o Emirhan Emre Capkurt o Zidan Zwart o Elisabeth Willebrands o Sid Gernand o Andy Aaboubouch o Siddhant goel o Elijah Daniel G-team o Frans Markgraaf o Kevin van de Kerkhof o Colin Poot o Rick van Tuijl o Dennis van Veen o Dennie van Rooij o Bram van den Broek o Mark Kruis o Remco Leermakers o Gracia Lieberwirth o Judith Wage o Fred van der Palen o Stephanie Jansen o Patrick Sneijers Scheidsrechters o Henk Grootenboer o Ali Yelaldi o Jos Vogels o Bert Wildenberg Vrijwilligers o Els van Gool o Wim o Monique van Rooij o Sjan Pinckers o Elly de Kaste o Jennifer van Rooij o Arnold Jansen o Andy van Dongen Commissies o Fabian Hofwijks o Mario van Boxtel o Bas Mommers o Peter Geurtz o Maya Vink o Jos van Vliet o Desiree van Soest o Natasja Klokgieters Bestuur o Patries Davits o Johan Veraart o Pepijn Wortelboer o Els van Gool o Remco Staals o Marc van Rooij o Dagmar Tijssens o Joris Westerwoudt Teamplaatjes o o Heren 1 o o Heren 3 o o Heren 4 o o Heren 5 o o Vrouwen selectie o o F5/JO9-5

70


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij

Jumbo in Eindhoven Jumbo Eindhoven, Boutenslaan 56 Ma-Za 08:00-22:00 Zo 12:00-20:00

Jumbo Eindhoven Boutenslaan

Jumbo Eindhoven, Geldropseweg 103 Ma-Za 08:00-22:00 Zo 12:00-20:00

Jumbo Eindhoven Geldropseweg

Jumbo Eindhoven, Kastelenplein 85

Ma-Di, Do-Za 08:00-21:00 Wo 08:00-17:00 Zo 12:00-20:00 Jumbo Kastelenplein

Jumbo Eindhoven, Boschdijk 289 Ma-Za 08:00-22:00 Zo 12:00-20:00 Jumbo Boschdijk

Jumbo Eindhoven, Pagelaan 9 Ma-Za 08:00-21:00 Zo 12:00-20:00

Jumbo Pagelaan Eindhoven

Jumbo, Eindhoven, Boutenslaan 56 Jumbo, Eindhoven, Geldropseweg 103 Jumbo, Eindhoven, Kastelenplein 86 Jumbo, Eindhoven, Boschdijk 289 Jumbo, Eindhoven, Pagelaan 9

FC Eindhoven AV  

FC Eindhoven AV Verzamelalbum