Page 1


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van FC VVC, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het FC VVC voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 750 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij FC VVC. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Nieuw-Vennep

EEN PLAATJE VAN EEN CLUB…! Wie heeft in zijn jeugd geen plaatjes gespaard? Of buttons, speldjes, miniatuurtjes, stickers, sigarenbandjes, auto’s en ga zo maar door. Sommigen van ons zullen zeker nog ergens een map met een verzameling postzegels hebben liggen of de complete serie van de Panini EK of WK-plaatjes. Bij al die verzamelingen mag uiteraard het album met alle helden van FC VVC, van jong tot oud, man of vrouw, niet ontbreken. Wij zijn dan ook erg blij met dit initiatief van Hoogvliet. Uiteindelijk zorgen zij ervoor dat ons mooie FC VVC vereeuwigd wordt. Een album dat wellicht over tientallen jaren nog eens uit de kast wordt gehaald en zal leiden tot de mooiste verhalen. Met veel zorg is dit album samengesteld. Naast Hoogvliet hebben ook diverse vrijwilligers van de evenementencommissie zich ingespannen om een optimaal resultaat te krijgen. Daarbij is uiteraard getracht om zoveel mogelijk teams compleet geportretteerd te krijgen. Ook onze sponsors zijn van de partij. Zij hebben samen met de Hoogvliet de publicatie van dit album mogelijk gemaakt. Waarvoor onze dank. Het zal je maar overkomen, ga je de boodschappen doen bij Hoogvliet, zie je jouw eigen portret levensgroot in de winkel hangen, ook dat kan namelijk gebeuren. Voor even neemt FC VVC de inrichting van Hoogvliet over! Nu ervoor zorgen dat je alle plaatjes binnen krijgt, dat je album gevuld wordt en dat je in ieder geval je eigen foto en team compleet krijgt. Dus VVC-ers…. op naar de Hoogvliet en verzamelen maar….! Veel succes. Namens het bestuur, Rob de Kleijn Voorzitter

3


Voetbalvereniging FC VVC (Football Club Vennepse Voetbal Combinatie) is in 2005 ontstaan uit een fusie van twee lokale Vennepse voetbalverenigingen, te weten: sv S.M.S. en vv Nieuw-Vennep. In 2007 heeft FC VVC officieel haar intrek genomen in een schitterend nieuw voetbalcomplex, gelegen in de nieuwbouwwijk Getsewoud Noord in Nieuw-Vennep. Het complex heeft zeven voetbalvelden, waarvan twee kunstgrasvelden. Natuurlijk is het complex uitgerust met een grote kantine en mooie kleedkamers. We zijn in de loop van de jaren hard gegroeid. De sprong van 350 leden toen naar 950 (jeugd)leden nu zit hem zowel in de jongens als in de meisjes. Deze groei geeft ons behoorlijk wat kansen en daarom hebben we ons ook doelen gesteld. Eén ervan is, om binnen vijf jaar met alle eerste selectieteams per leeftijdsgroep op een zo hoog mogelijk niveau te spelen.

4

Er wordt getraind volgens een online volgsysteem, waarbij alle trainers de vorderingen van alle spelers kunnen volgen. De gehele technische staf en opbouw per leeftijdscategorie zijn opnieuw ingericht. Op deze manier wil FC VVC structureel werken aan de kwaliteitsverbetering van haar spelers . Een echte profvoetballer worden. Dat is de droom van veel jeugdspelers van FC VVC. Zelf groeien en beter worden, dat ook zien gebeuren bij je teamspelers en samen scoren en winnen. Niet iedereen kan de volgende Ronaldo of Messi worden. Maar wel beter leren voetballen en daar echt goed in worden. Misschien wel later bij een profclub terechtkomen of in één van de selecties van FC VVC, of anders zo ver als mogelijk voor hem of haar. Schitteren op eigen niveau. Zodat ze trots kunnen zijn op zichzelf, hun team en plezier beleven in voetballen. Zodat wij samen kunnen genieten van hun succes en plezier.


Ons eerste elftal speelt stabiel in de tweede klasse of hoger. Onze jeugd-selectieteams spelen minimaal hoofdklasse of divisie niveau. Minimaal twee A-spelers die jaarlijks doorstromen naar het eerste elftal. Een stevige, KNVB gecertificeerde jeugdopleiding.

Een aantal jaren geleden is de Business Club opgericht. Een netwerkmoment voor ondernemers tijdens de thuiswedstrijden. De Business Club draagt op projectbasis (financieel) bij aan het realiseren van de doelstellingen. Daarnaast telt de club een groot aantal sponsors die ook hun steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club. Voortschrijdend inzicht heeft ertoe geleid dat per seizoen 2017/2018 de Business Club en de sponsors meer samenwerking willen zoeken en zo het netwerk, ten gunste van FC VVC, zo veel mogelijk willen vergroten. Vanaf nu zullen beide belangrijke groepen samengaan in het sponsorhome. Naast het bestuurslid Techniek, bestaat het bestuur uit de voorzitter, secretaris, penningmeester (vormen statutair het dagelijks bestuur), bestuursleden algemene zaken, facilitair en commerciële zaken en een notulist. Een club als FC VVC kan absoluut niet meer zonder haar vrijwilligers. Gelukkig zijn dat er veel! Maar zoals dat gaat, het is nooit TE veel, ook wij blijven op zoek naar enthousiaste mensen die onze club een warm hart toedragen. Uw zoon of dochter traint en speelt wedstrijden bij FC VVC. Naast de sportieve bijdrage, lever je dan ook een financiële bijdrage in de vorm van contributie. De tegenprestatie van de club is dan uiteraard het beschikbaar stellen van alle voorzieningen die nodig zijn voor het uitoefenen van de voetbalsport, van kleedkamer tot kantine en van trainingsveld tot goede trainers en begeleiders. Met als doel het bieden van sportief vermaak voor wie dat wil, voor anderen het ontwikkelen en stimuleren van hun voetbaltalent. Daar staan én gaan wij voor! Voordat de eerste bal rolt op zaterdagochtend, zijn er al heel wat werkzaamheden verricht. De velden worden geïnspecteerd, de hoekvlaggen worden geplaatst, de limonadekannen gevuld en het wedstrijdsecretariaat bemand. Tel daarbij op de mensen die in de kantine alles op orde brengen om de beste gastheer/vrouw te zijn, de scheidsrechters die paraat staan. Dat allemaal door VRIJWILLIGERS! Samen maken zij VVC groots, in sportief opzicht, in saamhorigheid, maar ook als een club waar “vele handen licht werk maken”. Er zijn veel taken die binnen onze vereniging gedaan moeten worden, die niet alleen uitgevoerd kunnen worden door het huidige team van vrijwilligers binnen FC VVC. Samen zijn we de vereniging, alleen kunnen we niets maar samen kunnen we veel. We vragen de teams een aantal keer per jaar om vrijwilligers te leveren voor belangrijke taken binnen de club, zoals: bardienst draaien op zaterdag, bezetten van het wedstrijdsecretariaat, fluiten bij de jeugd (O15 en O16-spelers) en oud papier ophalen (door seniorenteams).

FC VVC staat voor een boeiende, jonge en ambitieuze vereniging en dat zie je wekelijks op en rond onze velden!

5


6

Raphael Smith

Luuk Blom Dex Burger

Nout Kerklaan

Sem Barszcak Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Trevor Jones

Champions League

Wael Fellah

Champions League

Champions League

Champions League

Luc Gijzenberg

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League FC VVC

Stach Hendriks

Rayan Saddouki

Ben Hartlooper Yanick Dobbelaar

Safouan Fatouh

David Tates

Keano Bokhorst


Mitchel Kramer

Levi Abbink

Gerben Lokhorst Champions League

Marouan Fatouh

Coรถrdinator Champions League

Isa van de Vlugt Champions League

Champions League

Champions League

Lucas Bokhorst

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Champions League

Thiemo Vroede Tim Baegen

Jason van Eck

Luuk van Dijk

Ruben Codrington Jack de Graaff

Brian van der Hoorn

Jack Barlow

Chiel de Graaf

7

Champions League

Champions League

Champions League


JO8-1

Jasim Hamou

8

Mees van Trigt

JO8-1

Cino Cloos

JO8-1

Shai Shmaryahu

JO8-1

JO8-1

Ronin Meuwese

JO8-1

JO8-1

JO8-1

FC VVC

Rayan el Marsi

Bjorn Boekestijn


JO8-2

Raul Borregana

Twan Bleije

Stijn Bootsman

JO8-2

Max Dagevos

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

FC VVC

Loay Aasoum

Trainer/Leider JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Jasper van ‘t Hull

Dennis Gerkema

Dealano van Nassau

Joep Bleije

9


JO8-3

JO8-3

JO8-3

FC VVC

Rafael Blom

JO8-3

JO8-3

Job Huurman

Torin Raams

JO8-3

JO8-3

Ryan Bouterse

Ian Heisterkamp

10

Alex van Vuuren

JO8-3

JO8-3

Luna Parson

Baris Tomu


JO8-4

JO8-4

FC VVC

JO8-4

JO8-4

Jesse Verheul

Ferron Griffioen

JO8-4

JO8-4

Figo Dol

Jim van den Heuvel

JO8-4

JO8-4

Imrane el Harracha

Seff Otte

Deveney van Eck

11


JO8-5

Timo Schellings

12

Fenna Nieberding

JO8-5

Mathijs van Harten

JO8-5

Lucas Selier

JO8-5

Joram van Teylingen

JO8-5

JO8-5

Thomas van der Blij

JO8-5

JO8-5

JO8-5

FC VVC

Sem van Bokhoven

Aisa Ottevanger


JO8-6

Matthijs Kruk

Tim ter Beek

Ryan Nolten

JO8-6

Tony Barlow

JO8-6

JO8-6

JO8-6

JO8-6

FC VVC

Vladimir Larionov

Leider JO8-6

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Chris Barnhoorn

Arda Süler

Kevin van der Hoorn

Robin Nolten

13


JO8-7

JO8-7

FC VVC

Nikola Vieillevoye

14

Micha Langius

JO8-7

JO8-7

JO8-7

JO8-7

Per Nijman

Bobby Kattenberg

Lucas Koen


JO9-1

JO9-1

JO9-1

FC VVC

Lars Flipse

JO9-1

JO9-1

Thijs Haaima

Luca de Witte

Aniss Benfekrane

Philip-Meas Ruitenbach

Trainer/Leider JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Mika Nijman

Zakaria el Hilali

Kishan Awadhpersad

15


JO9-2

Senna Fambach

Jelte Nauta

Isam Yassini

JO9-2

Robin Kamerling

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

FC VVC

Tygo Kerklaan

16

Trainer/Leider JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Daley Mel

Dylan Roest

Joost van Zanten

Edwin Mel


JO9-3

Jaydan Vermeulen

JO9-3

Tim Verhulsdonk

Sem van der Kaaij

JO9-3

Linc Otsen

JO9-3

JO9-3

Luka Loor

JO9-3

JO9-3

Arda Bayhan

JO9-3

JO9-3

FC VVC

Melvin Houtman

Mohamed Doumbouya

17


JO9-4

JO9-4

FC VVC

JO9-4

Julian van Ruiten

Senna Karel

18

Jort Peereboom

JO9-4

Brody Peters

Trainer JO9-4

Thomas van Tol

Trainer JO9-4

Ayden Vromans

JO9-4

JO9-4

Joaquin Langius

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Dani de Kunz

Daan Vink

Daniel Abbink


JO9-5

JO9-5

FC VVC

JO9-5

Mano de Vries

JO9-5

JO9-5

Leonie Kluin

Marc Adema

JoĂŤl Postma

Lucas van den Bergh

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Rik van Berkum

Rens van den Berg

Sadik Zouhri

19


JO10-1

JO10-1

Kieran van Leeuwen

Taecke van Dam van Isselt

Jayden van der Graaf

JO10-1

Maniche Robben

Trainer JO10-1

Saif Ali Khan

JO10-1

JO10-1

Mats Nijman

JO10-1

JO10-1

Jayden Afink

20

JO10-1

JO10-1

JO10-1

FC VVC

Michiel van Wijk

Jaydion Polonius

Milan van Groenigen


JO10-2

Bjรถrn Grosman

Mike van Vaneveld

Daan Thielsch

JO10-2

Duco de Vries

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

FC VVC

Michiel Buurman

Trainer/Leider JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Gigi Everduin

Jari Kattenberg

Milan Nolte

Daan Mulder

21


JO10-3

JO10-3

FC VVC

Quinn Rakké

22

Binc Overtoom

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Siem Wessendorf

Thomas Gerkema

Joey van Leeuwen


JO10-4

Charlie Visser

JO10-4

Yaël Wiegand

JO10-4

Colin de Graaff

JO10-4

JO10-4

JO10-4

FC VVC

Pascal Bakker

JO10-4

JO10-4

Boet Heemskerk

Milan Koen

Ben Vrijhoef

Marnix Schrijvers

Trainer/Leider JO10-4

JO10-4

JO10-4

JO10-4

Jurre de Graaf

Pieter Bouma

Roy Visser

23


JO10-5

Thijs van Dalen

24

JO10-5

Melle Dobbelaar

Trainer/Leider JO10-5

Duuk van Galen

JO10-5

Thijmen van Beem

JO10-5

JO10-5

Stan Verschoor

Tycho Spoelder

JO10-5

Julian Odems

JO10-5

JO10-5

Kyana van Nassau

JO10-5

JO10-5

JO10-5

FC VVC

Jelle Kuit

Lucas van Bokhoven

Camiel Dobbelaar


JO10-6

Kjell Magneé

JO10-6

Younes Zahhaf

Amine el Idrissi

JO10-6

Shayanne Maleki

JO10-6

JO10-6

JO10-6

JO10-6

FC VVC

Leander Arends

Jeffreij Vermeij

Dylan Brouwer

JO10-6

JO10-6

JO10-6

JO10-6

Edwin Sivic

Sander van de Reep

Loek de Vries

25


JO10-7

Jesse Guijt

Peter Logan Rossel

Jessin Goudriaan

JO10-7

Maurits Pot

JO10-7

JO10-7

JO10-7

JO10-7

FC VVC

Fabio Kwinkelenberg

26

Bas Braam

JO10-7

JO10-7

JO10-7

JO10-7

Connor Raams

Mees van der Linden

Paul Mees


MO11-1

Elvira Pothuizen

MO11-1

Iris Rusman

Jente Dijkstra

MO11-1

Kim Troost

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

FC VVC

Youssra Zeriouh

Nikki Regenboog

Abygail Solingen

Trainer/Leider MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Janna Kleian

Lina Ghafar

Daan Mulder

27


MO11-2

Karlijn van der Velden

28

Anouk Schreijnders

MO11-2

Amina Bougafer

MO11-2

Lize Koolhaas

MO11-2

Eva van Duiven

MO11-2

MO11-2

Myra Zemel

Amy Kommers

MO11-2

Myrthe Ruigrok

MO11-2

MO11-2

Rosa Oosterling

MO11-2

MO11-2

MO11-2

FC VVC

Vera Koetje

Tosja Barsczczak


JO11-1

Luuk van Zanten

Cheyenne van Eck

JO11-1 JO11-1

Nick Gijzenberg

Edo Ho

Trainer/Leider JO11-1

Coen van der Lans

Trainer/Leider JO11-1

Sven van Loon

JO11-1

JO11-1

Tamas Nijenhuis

Jonathan Yorks

JO11-1

Rayan el Ouardi

JO11-1

JO11-1

Kevin Besanger

JO11-1

JO11-1

JO11-1

FC VVC

Kevin Hagman

GabriĂŤlla Torres do Amaral

29


JO11-2

Aloys Eversdijk

30

JO11-2 Trainer/Leider JO11-2

Dante Wiekmeijer

JO11-2

Alec Needham

JO11-2

JO11-2

Thymo Meuwese

Britt van Tol

Jarnoud van Dam

JO11-2

Damyn Lahbal

JO11-2

JO11-2

Christian Gaander

JO11-2

JO11-2

JO11-2

FC VVC

Stan van Noord

Ruben Karel

Steven Gaander


JO11-3

JO11-3

Boris Kolev

JO11-3

Lucas Quispel

Thom van Steijn

JO11-3

JO11-3

JO11-3

FC VVC

Max van Rhijn

Jayden Kool

Oliver Martins Edmundo

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Gulyan Galang

Yousri Fatouh

Givencio van der Peet

31


JO11-4

Marijn Schalk

32

Marijn Kuijper

JO11-4

Rowin Boot

JO11-4

Duncan Dol

JO11-4

JO11-4

Brandon Derendorp

JO11-4

JO11-4

JO11-4

FC VVC

Alec Laarhoven

Sven Vossen


JO11-5

Max Visser

Tom Broekhuizen

Bart ter Velde

JO11-5

Lucas Pessel

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

FC VVC

Mika Schreijnders

Jaiden Louis

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Siem Peijnenborg

Nathan Wolvers

Mohamed Horreh

33


JO12-1

Milan Bartlett

Sebastiaan Snijders

Sven van Bommel

JO12-1

Kik Blom

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

FC VVC

Tom Heres

34

Fenno de Graaf

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Mats van Bommel

Jesper Diepenhorst

Sami Afkerin


Kayen ThodĂŠ

Milan Mulder

Trainer/Leider JO12-1

JO12-1

Patrick van Heijningen

Ashay Sewpersadsingh

Trainer/Leider JO12-1

Twan van Ommeren

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1 JO12-1

Thijs van Dijk

Bas Dijkstra

Joost Bakker

35


JO12-2

Sayenne van Damme

JO12-2

JO12-2

Vincent van Denzen

Max Koster

JO12-2

Thijs van Heek

Thijmen Arends

JO12-2

JO12-2

Niek Otto

36

JO12-2

JO12-2

JO12-2

FC VVC

Jayden Herrebrugh

Max Koopman


Salicia Everduin

Thijs Braam

JO12-2

Thomas Daan van Born

JO12-2

JO12-2

JO12-2

JO12-2 JO12-2

Collin Veenstra

Jamie Meijer

Wessel Romeijn

Danny Otto Trainer/Leider JO12-2

Johan Veenstra Trainer/Leider JO12-2

37


JO12-3

JO12-3

Gijs van der Veek

38

Pascale Luijk

JO12-3

Noah Shekem

Merlijn Wolters

JO12-3

Kyan Arends

JO12-3

Thierry Thielsch

JO12-3

JO12-3

Rens Esveld

Daan Shekem

JO12-3

Bowey van der Weele

JO12-3

JO12-3

Sem Dao

JO12-3

Tom Willems

JO12-3

JO12-3

Melle van Steensel

JO12-3

JO12-3

FC VVC

Jennifer de Jong

Tyrone Ruijmgaart


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO12-4

Jurre Dijkstra

40

Zinedine Azoum

JO12-4

Timo Rutgrink

JO12-4

Zeno Dikkeboom

JO12-4

Kjeld van Keulen

JO12-4

JO12-4

Sem Jansen

JO12-4

JO12-4

JO12-4

FC VVC

Chahid Boukachar

Ozan Ceylan


JO12-4

JO12-4

Jayden Wanders

JO12-4

JO12-4

Jamila de Vries

Daniel Martinez

Tjerk van der Klis

Zayed Hamou

Trainer/Leider JO12-4

JO12-4

JO12-4

JO12-4

Victor Larionov

Dylan Bakker

Anthony van der Klis

41


JO13-1

Sven Barnhoorn

42

Bastiaan Smit

JO13-1

Lars van Berkel

JO13-1

Djaro Mulder

JO13-1

Naut Vink

JO13-1

JO13-1

Jur Andriessen

JO13-1

JO13-1

JO13-1

FC VVC

Luuk van Rijn

Ivan Rozenhart


Wouter Hermans

Ruben Ho

Trainer JO13-1

JO13-1

Stijn Melkert

DaniĂŤl ten Broeke

Trainer JO13-1

Sven van der Vlugt

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Thomas ten Broeke

Helmy Shoaib

Daan Vink

43


JO13-2

Jessy Roest

44

Eren Kaptanoglu

JO13-2 JO13-2

Gen-Paul Christian Abarquez

Trainer/Leider JO13-2

Pascal van Rijn

JO13-2

Youri Schreijnders

JO13-2

JO13-2

Amin el Mousati

Youri Blokker

JO13-2

Duncan Vromans

JO13-2

JO13-2

Wouter Heres

Anouar Kada

Nils van Luijk

JO13-2

Omar Bouali

JO13-2

JO13-2

Timo Spaargaren

JO13-2

JO13-2

JO13-2

FC VVC

Diego Gaander

Frank Spaargaren


JO13-3

Lance Wallet

Thijs Nooij

JO13-3 JO13-3

Adam Azoum

Grant Cats

Trainer/Leider JO13-3

Mees Dirks

JO13-3

Dylan Haye

JO13-3

JO13-3

Kyemo van Damme

Doby Aarts

JO13-3

Rick de Boer

JO13-3

JO13-3

Casper Groenewegen

JO13-3

JO13-3

JO13-3

FC VVC

Zaid Shehadeh

Derck Haye

45


JO13-4

Senna Blom

46

Casper Huikeshoven

JO13-4

Bjorn Besanger

JO13-4

Stijn Aertse

JO13-4

JO13-4

Matthijs Ruigrok

JO13-4

JO13-4

JO13-4

FC VVC

Mick Roos

Jaimy Afink


Levi Teeuwen

Jordy Broxterman

Jochem Ravensbergen

Trainer/Leider JO13-4

Milko Wempe

JO13-4

JO13-4

Soufyan el Hilali

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4 JO13-4

Jamal van Ommeren

Jorden van Elderen

Ron Besanger

47


JO14-1

JO14-1

Tim Arends

48

Berat Cankaya

JO14-1

Beer Maatjens

JO14-1

JO14-1

Tarik Lechkar

JO14-1

JO14-1

FC VVC

Wesley Horsman

Julius Cizmeli


Toine Derks

Ryan Roubos

Jordy de Zwart

JO14-1

Koen Wesseling

JO14-1

JO14-1

Lucas Pothuizen

JO14-1

JO14-1

JO14-1

JO14-1 JO14-1

Emanuele Hellegering

Tygo van de Kuilen

Hugo Mulder

49


JO14-2

Hugo Winters

50

Niek Smits

JO14-2 JO14-2

Olaf Grosman

Tolga Cil

Trainer/Leider JO14-2

Milan Martins Edmundo

JO14-2

Samir Cullimore

JO14-2

JO14-2

Bas van ‘t Wout

Yassine Aen Messaoudi

JO14-2

Maxwell van der Mooren

JO14-2

JO14-2

Brent van Koperen

Lars Jurgen van den Berg

JO14-2

Jim Bezuijen

JO14-2

JO14-2

Sem Buikstra

JO14-2

JO14-2

JO14-2

FC VVC

Jack Halliwell

Adem Cil


JO14-3

Manuel de Graaf

Antoine Hennipman

Berkan Kargin

JO14-3

Jamey Hilgers

JO14-3

JO14-3

JO14-3

Thijs Koolhaas

JO14-3

JO14-3

JO14-3

FC VVC

Romar Vervloed

Mats Oomen

51


MO15-1

Rosalie Muller

Merle Goudzwaard

Lois Boere

MO15-1

Lina Gauneau

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

FC VVC

Krokus van Berkel

52

Zoe Amiel

MO15-1

Madelief van Berkel

MO15-1

Inge Sessink

MO15-1

Elske Sessink

MO15-1

MO15-1

Fenna Issabiglou

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Devi Hoiting

Jente van der Klis

Ilona Hoek


MO15-2

Tara Gaus

MO15-2

Floortje Spooren

Zoë den Heijer

MO15-2

Nina Duwel

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

FC VVC

Tessa van der Meer

Leonie Hendriks

Jamie Hilgen

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Lisa Sewgobind

Ruby Ruitenberg

Silver Ruitenberg

53


JO15-1

JO15-1

JO15-1

FC VVC

Cas de Jong

Ivar van der Maden

Luka Tijmes

54

Thijmen Spaan

Tim Muller

Thom de Vries

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Tristan Sewgobind

Kenan Boot

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Jens de Jong

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Thom van Schie

David Boerhoop

Swen Ofril van Ommeren


JO15-1

JO15-1

Emre Albayrak

Roel Andriessen

Calvin de Jong

Trainer/Leider JO15-1

Trainer/Leider JO15-1

JO15-1

JO15-1

Tim Blankenzee

Rob de Jong

Ronald Tijmes

55


JO15-2

Gianni Winkes

JO15-2

Marijn Hoogenboom

Dylan van Tol

JO15-2

JO15-2

Robin Barendsma

JO15-2

JO15-2

JO15-2

FC VVC

Sander Rip

JO15-2

Guno da Cruz

Michael Pek

56

Trainer/Leider JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Thijs van Leeuwen

Bodhi van Berkel

Jermaine van Eck

Ron van Tol


JO15-3

Thom Roskosch

Royal van Rijn

JO15-3

JO15-3

Timo Neubert

JO15-3

JO15-3

JO15-3

FC VVC

Gijs Kluwen

Brad Lochtenberg

Julian Severein

JO15-3

Jay Tirbeni

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Odi-Dean Ensink

Reno Bos

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Beren van der Valk

Daan Zwitser

Anass Ait Hassou

57


JO16-1

Bob de Graaf

Stijn van Veenendaal

Brian van Oostrom

JO16-1

Jason van Veen

JO16-1

JO16-1

JO16-1

JO16-1

FC VVC

Tieme ten Veen

58

Tim Scheeres

JO16-1

JO16-1

JO16-1

JO16-1

Anfernee Wiegand

Tim ten Hove

Duncan Wilkes


Tycho Groenewegen

Jurre Meirmans

Nick Heisterkamp

Trainer/Leider JO16-1

Sven Roos

JO16-1

JO16-1

Seth Groen

JO16-1

JO16-1

JO16-1

JO16-1 JO16-1

Quinten Herrebrugh

Nathan de Weerd

Rowdy ten Hove

59


JO16-2

Mido Shoaib

60

Yassin Samdoun

JO16-2

Enzo Beekman

JO16-2

Justin Dalemans

JO16-2

Mustafa Ait Aissa

JO16-2

JO16-2

Wesley Kingma

JO16-2

JO16-2

JO16-2

FC VVC

Nando Orlandi

Sebastiaan Zoet


Pepijn Brink

Nishat Bhuiyan

Max Blokker

Trainer/Leider JO16-2

Troy van Wijk

JO16-2

JO16-2

Niels Linssen

JO16-2

JO16-2

JO16-2

JO16-2 JO16-2

Soufyan Azâaj

Rafael Hajimirzaalian

Marwan Fares

61


JO16-3

Felix Laanen

62

Alex de Roode

JO16-3

Lucas Claes

JO16-3

Ricco Balder

JO16-3

Rawi Ketwaru

JO16-3

JO16-3

Tygo Dek

JO16-3

JO16-3

JO16-3

FC VVC

Alexander Vink

Damian Duykers


Nathan Blom

Fred Balder

Mohammed Ali Zouhri

Trainer/Leider JO16-3

Syan Pont

Trainer/Leider JO16-3

JO16-3

Trainer/Leider JO16-3

Lucas Verweij

JO16-3

JO16-3

JO16-3

JO16-3

Jeffrey van Laar

Marco Dek

Roy van Laar

63


MO17-1

Elise van der Ven

MO17-1

Zoë Schutter

Moira van Noordenne

Myrthe Visser

MO17-1

Joyce Renting

Julia Pereira Martins

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Jamy Lee van de Sar

Nienke Sessink

MO17-1

MO17-1

MO17-1

FC VVC

Mara Quak

64

Rian Schouten

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Maartje Hendriks

Nina Groenewoud

Rebecca Vlak


MO17-2

GabriĂŤlla Torres

MO17-2

Laila Verbeek

Margriet Schepman

MO17-2

Jolanda Jansen

MO17-2

MO17-2

MO17-2

MO17-2

FC VVC

Dianne van Rijn

Beau Dedel

Sadaf Mohebzada

MO17-2

MO17-2

MO17-2

MO17-2

Christine Hendriks

Megan Idsinga

Farah Ghafar

65


JO17-1

Emre Calisir

66

Merdan Usta

JO17-1 JO17-1

Joes van Groenigen

Markus Broxterman

Trainer/Leider JO17-1

Ryan Koehof

JO17-1

Dani Vork

JO17-1

JO17-1

Juskey Prins

Wesley Greebe

JO17-1

Tijn van de Beld

JO17-1

JO17-1

Vincent Noordam

Mitchel Honcoop

JO17-1

Mathijs Jansen

JO17-1

JO17-1

Neal Wessel

JO17-1

JO17-1

JO17-1

FC VVC

David Vlak

Cesar Roubos


JO17-2

Matthew Wagenaar

JO17-2

Tico Mulder

Stefan Koolhaas

JO17-2

Ravi Raghoenath

Moreno Jessurun

JO17-2

Daan Vink

JO17-2

Mike Ruigrok

JO17-2

JO17-2

Jay Trenidad

JO17-2

JO17-2

JO17-2

FC VVC

Bryan Jansen

68

Trainer/Leider JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Duco Rozenhart

Saverio Kassels

Kor Visser

Ramon Rozenhart


JO17-3

Julian Wout

Matthew Vermeij

JO17-3 JO17-3

Stefan Hoek

Sam van Rijn

Trainer/Leider JO17-3

Lucas Vinkhuyzen

Trainer/Leider JO17-3

Rohan van Denzen

JO17-3

JO17-3

Christiaan van Driel

Youp de Lange

JO17-3

Thijs Juffermans

JO17-3

JO17-3

Noah Koning

JO17-3

JO17-3

JO17-3

FC VVC

Cok van der Maarl

Ilja Pruijs

69


JO19-1

JO19-1

JO19-1

FC VVC

Donovan Geel

JO19-1

JO19-1

Dion van Driel

Julian Lohman

JO19-1

Sander Vloon

70

Miguel Soeters

JO19-1

Jan-Paul van Tienderen

JO19-1

JO19-1

Maurits Kroon

JO19-1

JO19-1

Morris van ‘t Hart

Joep van der Ploeg

Ryan Verkuyl


JO19-1

JO19-1

Roy Gerritsen

JO19-1

JO19-1

Martijn van der Meer

Marco Vaalburg

JO19-1

JO19-1

Jaouad Afkerin

Lorenzo Groenewoud

Joost Bakker

Tom van Rooijen

Trainer/Leider JO19-1

Trainer/Leider JO19-1

JO19-1

JO19-1

Rick Bijlsma

Frits Vloon

Andries van Rooijen

71


JO19-3

JO19-3

Joshua Vinkhuyzen

72

Sem Rozenbroek

JO19-3

Saifeddin Shehadeh

Kjell Hanse

JO19-3

Jack Arendse

JO19-3

Lars Klaver

JO19-3

JO19-3

Dave Kempe

Leon van Dillewijn

JO19-3

Wouter Bron

JO19-3

JO19-3

Radek Strbac

JO19-3

Sammy Hassan

JO19-3

JO19-3

Jasper van der Maarl

JO19-3

JO19-3

FC VVC

Luka Falli

Niels van Rijn


Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

FC VVC

Kim van der Linden

Vrouwen 1

Vrouwen 1

GabriĂŤlla Gonzalez

Mylene van Harskamp

Celine de Kruiter

Rowan van Zandwijk

Cheverely Cumberbatch

Shifra Lopulalan

Trainer Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Kim van Vaneveld

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Romy van Harskamp

Elisa Treling

Brain Oppelaar

73


Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

FC VVC

Ruben Guda

Zaterdag 1

Rigi Graanoogst

74

Mitchell Janssen

Zaterdag 1

Dylan Manstra

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Irakli Baliashvili

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Thierry Wesseling

Ivan Vincentie

Jasper de Bie


Ryan Mc Kee

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Stef Robberts

Kay de Koker

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Elroy Knol

Kevin van Vilsteren

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Laszlo de Kleijn

Frank Nieuwehuijse

Philip uit den Boogaard

Donny van Zandwijk

Technische Staf Zaterdag 1

Technische Staf Zaterdag 1

Fysiotherapeut Zaterdag 1

Technische Staf Zaterdag 1

Yorbin den Ouden

Arie Jaap van Rijn

John de Meijere

75


Zaterdag 2

Zaterdag 2

Niels Peters

76

Jeffrey Wannee

Dennis ter Haar

Zaterdag 2

Bohdi Sneekes

Zaterdag 2

Tim van Boekel

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Sem van Zuijlen

Zaterdag 2

Noah Kroes

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Steve Touwslager

Zaterdag 2

Zaterdag 2

FC VVC

Jamil Da Cruz

Lennard Kashasha


Zaterdag 2 Zaterdag 2

Zaterdag 2

Valentijn Bos

Frank Wennekes

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Jip van Groenigen

Guido Meijboom

Daan Mulder

Donavan Spies

Fysiotherapeut Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Remco Rietbroek

Kevin Hagman

Frank Nieuwehuijse

77


Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

FC VVC

Martijn Gerkema

Remco Regenboog

Alex van Dalen

Arjan Mink

Ron van Tol

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Lambert van Leeuwen

Jarno Ippel

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Richard Haaima

78

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Martin Middelbos

Armand Kattenberg

Marco Troost


Veteranen 2

Veteranen 2

Wim Wesmaas

Veteranen 2

Derk Haye

Danny Boerhoop

Veteranen 2

Rob Boele

Chiel de Graaf

Veteranen 2

Veteranen 2

Tim Burchartz

Edwin van Eenennaam

Leo Kors

Veteranen 2

Veteranen 2

Veteranen 2

Veteranen 2

Michael van der Peijl

Fred van der Morren

Edwin Lohman

Rory Roubos

Veteranen 2

Veteranen 2

Veteranen 2

Erik Ludeke

Veteranen 2

Veteranen 2

Veteranen 2

FC VVC

Raymond van Hemert

George Borst

79


VVC 3

VVC 3

VVC 3

FC VVC

Jaap Bosma

VVC 3

Niels van Steijn

80

Jurre ten Veen

VVC 3

Nanne van Rossum

VVC 3

VVC 3

Ismael van de Molegraaf

VVC 3

VVC 3

Gijs de Gier

Edwin Ledema

Denis Sabanovic


VVC 3

VVC 3

Mike Rietbroek

VVC 3

VVC 3

Davy Timmers

Lorenzo Vieyra

Joey van der Meulen

Kevin van Huet

VVC 3

VVC 3

VVC 3

VVC 3

Kees-Jan Bosma

Jochem Plessius

Rico de Haan

81


VVC 5

VVC 5

FC VVC

Wesley Kroonenburg

82

VVC 5

Clenn Hendriks

Ingenar Balentien

Jaap Bos

VVC 5

VVC 5

Robin Maliepaard

VVC 5

VVC 5

Stefan Touw

VVC 5

VVC 5

VVC 5

Dennis Verheul

Bjรถrn Stokhof

Roel Gerkema


VVC 6

Rens Hakkesteegt

Michiel Looman

Thomas Borst

VVC 6

Rens Verbaas

VVC 6

VVC 6

VVC 6

Tim Kuijpers

VVC 6

VVC 6

VVC 6

FC VVC

Ilias Mohebzada

Gerben Cramer

83


VVC 7

Marcel van Rijsbergen

84

Joey Dittmar

Job Bleije

VVC 7

VVC 7

VVC 7

Jasper Weeling

VVC 7

VVC 7

VVC 7

FC VVC

Kayen van Genderen

Nnaji Kevin Onwusaka


Jordy Vermeulen

Patrick van der Wal

Michael van der Heyden

VVC 7

Stefan Klootwijk

VVC 7

VVC 7

Kevin Dittmar

VVC 7

VVC 7

VVC 7

VVC 7 VVC 7

Joeri Kerzhan

Robbin van Winkel

Devin Koersveld

85


Heren van FC VVC

Heren van FC VVC

FC VVC

Jaap van de Morren

Bestuursleden

Manuela van Keulen

86

Hans den Ouden

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

FC VVC

Rob de Kleijn

Rowdy ten Hove


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Spaaroverzicht FC VVC

Champions League

JO8-5

o Luc Gijzenberg o Trevor Jones o Stach Hendriks o Wael Fellah o Dex Burger o Rayan Saddouki o Yanick Dobbelaar o Luuk Blom o Nout Kerklaan o Safouan Fatouh o David Tates o Raphael Smith o Sem Barszcak o Ben Hartlooper o Keano Bokhorst o Thiemo Vroede o Tim Baegen o Luuk van Dijk o Lucas Bokhorst o Marouan Fatouh o Ruben Codrington o Jack de Graaff o Isa van de Vlugt o Levi Abbink o Brian van der Hoorn o Jack Barlow o Mitchel Kramer o Gerben Lokhorst o Jason van Eck o Chiel de Graaf JO8-1 o Ronin Meuwese o Shai Shmaryahu o Cino Cloos o Jasim Hamou o Mees van Trigt o Rayan el Marsi o Bjorn Boekestijn

o Thomas van der Blij o Joram van Teylingen o Lucas Selier o Mathijs van Harten o Timo Schellings o Fenna Nieberding o Sem van Bokhoven o Aisa Ottevanger

JO8-2 o Max Dagevos o Raul Borregana o Twan Bleije o Stijn Bootsman o Jasper van ‘t Hull o Loay Aasoum o Dennis Gerkema o Dealano van Nassau o Joep Bleije

JO8-3 o Job Huurman o Rafael Blom o Ryan Bouterse o Torin Raams o Luna Parson o Alex van Vuuren o Ian Heisterkamp o Baris Tomu

JO8-4 o Jesse Verheul o Figo Dol o Ferron Griffioen o Imrane el Harracha o Jim van den Heuvel o Seff Otte o Deveney van Eck

JO8-6 o Matthijs Kruk o Tony Barlow o Tim ter Beek o Ryan Nolten o Chris Barnhoorn o Vladimir Larionov o Arda Süler o Kevin van der Hoorn o Robin Nolten

JO8-7 o Per Nijman o Nikola Vieillevoye o Micha Langius o Bobby Kattenberg o Lucas Koen

JO9-1 o Thijs Haaima o Lars Flipse o Mika Nijman o Philip-Meas Ruitenbach o Luca de Witte o Aniss Benfekrane o Zakaria el Hilali o Kishan Awadhpersad

JO10-1 o Jayden Afink o Taecke van Dam van Isselt o Kieran van Leeuwen o Jayden van der Graaf o Mats Nijman o Saif Ali Khan o Maniche Robben o Michiel van Wijk o Jaydion Polonius o Milan van Groenigen

JO10-2 o Duco de Vries o Björn Grosman o Mike van Vaneveld o Daan Thielsch o Gigi Everduin o Michiel Buurman o Jari Kattenberg o Milan Nolte o Daan Mulder

JO10-3 o Siem Wessendorf o Quinn Rakké o Binc Overtoom o Thomas Gerkema o Joey van Leeuwen

JO10-4

JO10-7 o Maurits Pot o Jesse Guijt o Peter Logan Rossel o Jessin Goudriaan o Connor Raams o Fabio Kwinkelenberg o Bas Braam o Mees van der Linden o Paul Mees

MO11-1 o Kim Troost o Jente Dijkstra o Iris Rusman o Elvira Pothuizen o Janna Kleian o Abygail Solingen o Youssra Zeriouh o Nikki Regenboog o Lina Ghafar

MO11-2 o Rosa Oosterling o Myrthe Ruigrok o Amy Kommers o Myra Zemel o Eva van Duiven o Lize Koolhaas o Amina Bougafer o Karlijn van der Velden o Anouk Schreijnders o Vera Koetje o Tosja Barsczczak

JO11-1

o Robin Kamerling o Senna Fambach o Jelte Nauta o Isam Yassini o Daley Mel o Tygo Kerklaan o Dylan Roest o Joost van Zanten o Edwin Mel

o Colin de Graaff o Yaël Wiegand o Charlie Visser o Boet Heemskerk o Pascal Bakker o Jurre de Graaf o Marnix Schrijvers o Milan Koen o Ben Vrijhoef o Pieter Bouma o Roy Visser

o Kevin Besanger o Rayan el Ouardi o Jonathan Yorks o Nick Gijzenberg o Tamas Nijenhuis o Sven van Loon o Coen van der Lans o Edo Ho o Luuk van Zanten o Cheyenne van Eck o Kevin Hagman o Gabriëlla Torres do Amaral

JO9-3

JO10-5

o Linc Otsen o Jaydan Vermeulen o Tim Verhulsdonk o Sem van der Kaaij o Arda Bayhan o Luka Loor o Melvin Houtman o Mohamed Doumbouya

o Kyana van Nassau o Julian Odems o Tycho Spoelder o Melle Dobbelaar o Stan Verschoor o Thijmen van Beem o Duuk van Galen o Thijs van Dalen o Jelle Kuit o Lucas van Bokhoven o Camiel Dobbelaar

JO11-2

JO9-2

JO9-4 o Julian van Ruiten o Dani de Kunz o Joaquin Langius o Ayden Vromans o Thomas van Tol o Brody Peters o Senna Karel o Jort Peereboom o Daan Vink o Daniel Abbink

JO9-5 o Mano de Vries o Leonie Kluin o Rik van Berkum

88

o Lucas van den Bergh o Marc Adema o Joël Postma o Rens van den Berg o Sadik Zouhri

JO10-6 o Shayanne Maleki o Amine el Idrissi o Younes Zahhaf o Kjell Magneé o Edwin Sivic o Dylan Brouwer o Leander Arends o Jeffreij Vermeij o Sander van de Reep o Loek de Vries

o Christian Gaander o Damyn Lahbal o Jarnoud van Dam o Britt van Tol o Thymo Meuwese o Alec Needham o Dante Wiekmeijer o Aloys Eversdijk o Stan van Noord o Ruben Karel o Steven Gaander

JO11-3 o Lucas Quispel o Boris Kolev o Thom van Steijn o Gulyan Galang o Oliver Martins Edmundo o Max van Rhijn o Jayden Kool o Yousri Fatouh o Givencio van der Peet


JO11-4

JO12-4

o Brandon Derendorp o Duncan Dol o Rowin Boot o Marijn Schalk o Marijn Kuijper o Alec Laarhoven o Sven Vossen

o Sem Jansen o Kjeld van Keulen o Zeno Dikkeboom o Timo Rutgrink o Jurre Dijkstra o Zinedine Azoum o Chahid Boukachar o Ozan Ceylan o Jamila de Vries o Jayden Wanders o Victor Larionov o Zayed Hamou o Daniel Martinez o Tjerk van der Klis o Dylan Bakker o Anthony van der Klis

JO11-5 o Max Visser o Lucas Pessel o Tom Broekhuizen o Bart ter Velde o Siem Peijnenborg o Mika Schreijnders o Jaiden Louis o Nathan Wolvers o Mohamed Horreh

JO12-1 o Milan Bartlett o Kik Blom o Sebastiaan Snijders o Sven van Bommel o Mats van Bommel o Tom Heres o Fenno de Graaf o Jesper Diepenhorst o Sami Afkerin o Thijs van Dijk o Twan van Ommeren o Ashay Sewpersadsingh o Milan Mulder o Patrick van Heijningen o Kayen Thodé o Bas Dijkstra o Joost Bakker

JO12-2 o Niek Otto o Thijmen Arends o Thijs van Heek o Max Koster o Sayenne van Damme o Vincent van Denzen o Jayden Herrebrugh o Max Koopman o Collin Veenstra o Thomas Daan van Born o Salicia Everduin o Thijs Braam o Jamie Meijer o Wessel Romeijn o Danny Otto o Johan Veenstra

JO12-3 o Melle van Steensel o Tom Willems o Sem Dao o Bowey van der Weele o Daan Shekem o Noah Shekem o Rens Esveld o Thierry Thielsch o Kyan Arends o Merlijn Wolters o Gijs van der Veek o Pascale Luijk o Jennifer de Jong o Tyrone Ruijmgaart

JO13-1 o Jur Andriessen o Naut Vink o Djaro Mulder o Lars van Berkel o Sven Barnhoorn o Bastiaan Smit o Luuk van Rijn o Ivan Rozenhart o Thomas ten Broeke o Sven van der Vlugt o Daniël ten Broeke o Ruben Ho o Stijn Melkert o Wouter Hermans o Helmy Shoaib o Daan Vink

JO13-2 o Timo Spaargaren o Omar Bouali o Nils van Luijk o Anouar Kada o Wouter Heres o Duncan Vromans o Youri Blokker o Amin el Mousati o Youri Schreijnders o Pascal van Rijn o Gen-Paul Christian Abarquez o Jessy Roest o Eren Kaptanoglu o Diego Gaander o Frank Spaargaren

o Jaimy Afink o Jamal van Ommeren o Soufyan el Hilali o Milko Wempe o Jochem Ravensbergen o Levi Teeuwen o Jordy Broxterman o Jorden van Elderen o Ron Besanger

JO14-1 o Tarik Lechkar o Beer Maatjens o Tim Arends o Berat Cankaya o Wesley Horsman o Julius Cizmeli o Emanuele Hellegering o Lucas Pothuizen o Koen Wesseling o Jordy de Zwart o Toine Derks o Ryan Roubos o Tygo van de Kuilen o Hugo Mulder

JO14-2 o Sem Buikstra o Jim Bezuijen o Lars Jurgen van den Berg o Brent van Koperen o Maxwell van der Mooren o Yassine Aen Messaoudi o Olaf Grosman o Bas van ‘t Wout o Samir Cullimore o Milan Martins Edmundo o Tolga Cil o Hugo Winters o Niek Smits o Jack Halliwell o Adem Cil

o Tessa van der Meer o Leonie Hendriks o Ruby Ruitenberg o Silver Ruitenberg

JO15-1 o Thom van Schie o Cas de Jong o Jens de Jong o Ivar van der Maden o Kenan Boot o Tristan Sewgobind o Tim Muller o Thijmen Spaan o Luka Tijmes o Thom de Vries o David Boerhoop o Swen Ofril van Ommeren o Tim Blankenzee o Calvin de Jong o Emre Albayrak o Roel Andriessen o Rob de Jong o Ronald Tijmes

JO15-2 o Robin Barendsma o Gianni Winkes o Marijn Hoogenboom o Dylan van Tol o Guno da Cruz o Sander Rip o Thijs van Leeuwen o Michael Pek o Bodhi van Berkel o Jermaine van Eck o Ron van Tol

JO15-3

o Thijs Koolhaas o Jamey Hilgers o Berkan Kargin o Manuel de Graaf o Antoine Hennipman o Romar Vervloed o Mats Oomen

o Timo Neubert o Thom Roskosch o Royal van Rijn o Beren van der Valk o Reno Bos o Odi-Dean Ensink o Jay Tirbeni o Julian Severein o Gijs Kluwen o Brad Lochtenberg o Daan Zwitser o Anass Ait Hassou

MO15-1

JO16-1

o Casper Groenewegen o Rick de Boer o Doby Aarts o Adam Azoum o Kyemo van Damme o Dylan Haye o Mees Dirks o Grant Cats o Lance Wallet o Thijs Nooij o Zaid Shehadeh o Derck Haye

o Rosalie Muller o Lina Gauneau o Merle Goudzwaard o Lois Boere o Devi Hoiting o Fenna Issabiglou o Elske Sessink o Inge Sessink o Madelief van Berkel o Krokus van Berkel o Zoe Amiel o Jente van der Klis o Ilona Hoek

JO13-4

MO15-2

o Jason van Veen o Bob de Graaf o Stijn van Veenendaal o Brian van Oostrom o Anfernee Wiegand o Tieme ten Veen o Tim Scheeres o Tim ten Hove o Duncan Wilkes o Quinten Herrebrugh o Seth Groen o Sven Roos o Nick Heisterkamp o Tycho Groenewegen o Jurre Meirmans o Nathan de Weerd o Rowdy ten Hove

JO13-3

o Matthijs Ruigrok o Stijn Aertse o Bjorn Besanger o Senna Blom o Casper Huikeshoven o Mick Roos

JO14-3

o Nina Duwel o Zoë den Heijer o Floortje Spooren o Tara Gaus o Lisa Sewgobind o Jamie Hilgen

89


Spaaroverzicht FC VVC

JO16-2 o Wesley Kingma o Mustafa Ait Aissa o Justin Dalemans o Enzo Beekman o Mido Shoaib o Yassin Samdoun o Nando Orlandi o Sebastiaan Zoet o Soufyan Azâaj o Niels Linssen o Troy van Wijk o Max Blokker o Pepijn Brink o Nishat Bhuiyan o Rafael Hajimirzaalian o Marwan Fares

JO16-3 o Tygo Dek o Rawi Ketwaru o Ricco Balder o Lucas Claes o Felix Laanen o Alex de Roode o Alexander Vink o Damian Duykers o Jeffrey van Laar o Lucas Verweij o Syan Pont o Mohammed Ali Zouhri o Nathan Blom o Fred Balder o Marco Dek o Roy van Laar

MO17-1 o Nienke Sessink o Jamy Lee van de Sar o Zoë Schutter o Julia Pereira Martins o Elise van der Ven o Joyce Renting o Moira van Noordenne o Myrthe Visser o Maartje Hendriks o Mara Quak o Rian Schouten o Nina Groenewoud o Rebecca Vlak

MO17-2 o Jolanda Jansen o Margriet Schepman o Laila Verbeek o Gabriëlla Torres o Christine Hendriks o Sadaf Mohebzada o Dianne van Rijn o Beau Dedel o Megan Idsinga o Farah Ghafar

JO17-1 o Neal Wessel o Mathijs Jansen o Mitchel Honcoop o Vincent Noordam o Tijn van de Beld o Wesley Greebe o Joes van Groenigen o Juskey Prins o Dani Vork o Ryan Koehof

90

o Markus Broxterman o Emre Calisir o Merdan Usta o David Vlak o Cesar Roubos

JO17-2 o Jay Trenidad o Mike Ruigrok o Daan Vink o Moreno Jessurun o Matthew Wagenaar o Ravi Raghoenath o Tico Mulder o Stefan Koolhaas o Duco Rozenhart o Bryan Jansen o Saverio Kassels o Kor Visser o Ramon Rozenhart

Vrouwen 1 o Gabriëlla Gonzalez o Kim van der Linden o Romy van Harskamp o Mylene van Harskamp o Kim van Vaneveld o Rowan van Zandwijk o Shifra Lopulalan o Celine de Kruiter o Cheverely Cumberbatch o Elisa Treling o Brain Oppelaar

Zaterdag 1

o Noah Koning o Thijs Juffermans o Youp de Lange o Stefan Hoek o Christiaan van Driel o Rohan van Denzen o Lucas Vinkhuyzen o Sam van Rijn o Julian Wout o Matthew Vermeij o Cok van der Maarl o Ilja Pruijs

o Thierry Wesseling o Ruben Guda o Irakli Baliashvili o Dylan Manstra o Rigi Graanoogst o Mitchell Janssen o Ivan Vincentie o Jasper de Bie o Elroy Knol o Ryan Mc Kee o Stef Robberts o Kay de Koker o Laszlo de Kleijn o Kevin van Vilsteren o Yorbin den Ouden o Donny van Zandwijk o Frank Nieuwehuijse o Philip uit den Boogaard o Arie Jaap van Rijn o John de Meijere

JO19-1

Zaterdag 2

JO17-3

o Dion van Driel o Donovan Geel o Morris van ‘t Hart o Julian Lohman o Maurits Kroon o Jan-Paul van Tienderen o Sander Vloon o Miguel Soeters o Joep van der Ploeg o Ryan Verkuyl o Martijn van der Meer o Roy Gerritsen o Jaouad Afkerin o Marco Vaalburg o Rick Bijlsma o Tom van Rooijen o Lorenzo Groenewoud o Joost Bakker o Frits Vloon o Andries van Rooijen

JO19-3 o Jasper van der Maarl o Sammy Hassan o Radek Strbac o Wouter Bron o Leon van Dillewijn o Saifeddin Shehadeh o Dave Kempe o Lars Klaver o Jack Arendse o Kjell Hanse o Joshua Vinkhuyzen o Sem Rozenbroek o Luka Falli o Niels van Rijn

o Steve Touwslager o Noah Kroes o Sem van Zuijlen o Tim van Boekel o Bohdi Sneekes o Dennis ter Haar o Niels Peters o Jeffrey Wannee o Jamil Da Cruz o Lennard Kashasha o Valentijn Bos o Jip van Groenigen o Frank Wennekes o Remco Rietbroek o Donavan Spies o Guido Meijboom o Daan Mulder o Kevin Hagman o Frank Nieuwehuijse

Veteranen 1 o Martin Middelbos o Martijn Gerkema o Richard Haaima o Remco Regenboog o Jarno Ippel o Lambert van Leeuwen o Alex van Dalen o Ron van Tol o Arjan Mink o Armand Kattenberg o Marco Troost

Veteranen 2 o Erik Ludeke o Rory Roubos o Edwin van Eenennaam o Fred van der Morren

o Michael van der Peijl o Rob Boele o Danny Boerhoop o Tim Burchartz o Chiel de Graaf o Wim Wesmaas o Leo Kors o Edwin Lohman o Derk Haye o Raymond van Hemert o George Borst

VVC 3 o Gijs de Gier o Jaap Bosma o Ismael van de Molegraaf o Nanne van Rossum o Niels van Steijn o Jurre ten Veen o Edwin Ledema o Denis Sabanovic o Davy Timmers o Mike Rietbroek o Kees-Jan Bosma o Kevin van Huet o Lorenzo Vieyra o Joey van der Meulen o Jochem Plessius o Rico de Haan

VVC 5 o Dennis Verheul o Stefan Touw o Robin Maliepaard o Clenn Hendriks o Jaap Bos o Wesley Kroonenburg o Ingenar Balentien o Björn Stokhof o Roel Gerkema

VVC 6 o Tim Kuijpers o Rens Verbaas o Thomas Borst o Rens Hakkesteegt o Michiel Looman o Ilias Mohebzada o Gerben Cramer

VVC 7 o Jasper Weeling o Joey Dittmar o Job Bleije o Marcel van Rijsbergen o Kayen van Genderen o Nnaji Kevin Onwusaka o Joeri Kerzhan o Kevin Dittmar o Stefan Klootwijk o Michael van der Heyden o Jordy Vermeulen o Patrick van der Wal o Robbin van Winkel o Devin Koersveld

Heren van FC VVC o Jaap van de Morren

Bestuursleden o Manuela van Keulen o Hans den Ouden o Rob de Kleijn o Rowdy ten Hove


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Kalslagerring 25 2151 TA Nieuw-Vennep Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

FC VVC  

FC VVC Verzamelalbum

FC VVC  

FC VVC Verzamelalbum

Advertisement