Page 1

voetbalplaatjes

2017-2018

Verzamelalbum


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van FC Rijnvogels, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het FC Rijnvogels voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders en bestuursleden van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij FC Rijnvogels. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk

Van de voorzitter FC Rijnvogels is een club met ongeveer 1.000 leden. Heel geschakeerd van samenstelling. Mannen- en vrouwenvoetbal, veel jeugd en een grote G-afdeling. Een club met een sociaal karakter. Er wordt prestatief aan de weg getimmerd, maar het menselijke aspect staat voorop. Al die 1.000 mensen moeten zich op De Kooltuin thuis voelen. Als dat in orde is, dan volgt de rest vanzelf. Dan zijn er voldoende mensen om vrijwilligerswerk te doen en dan zijn er voldoende sponsors om de club te steunen.

Het draait altijd en overal om menselijke verhoudingen. In de sport, maar ook in de economie en in de politiek. Als mensen gezamenlijk iets willen en hun schouders er onder zetten, dan komt het ook voor elkaar. Als er verdeeldheid is en het eigenbelang voorop wordt gesteld, gaat het altijd fout.

Het is de taak van het bestuur, en van de voorzitter in het bijzonder, om dit element centraal te stellen. Tot nu toe lukt dat, ook omdat het familiegevoel in de genen van FC Rijnvogels zit. Daarom zijn we ook succesvol geweest de laatste jaren. We

hebben een prachtig sportpark, goed presterende selectieteams, een businessclub en een supportersvereniging.

Je kunt er verzekerd van zijn dat wij er alles aan zullen doen om op deze weg verder te gaan en het succes verder uit te bouwen.

Peter Plug Voorzitter FC Rijnvogels

3


FC RIJNVOGELS is een voetbalvereniging met Perspectief en Toekomst! Het doel van onze vereniging is voetbal spelen met inzet, passie en trots voor de Rijnvogels! We zijn een vereniging voor iedereen en van iedereen. We hebben Heren Senioren, Vrouwen Senioren, Meisjes, Junioren, Pupillen, Mini’s, Kabouters en een team met mensen met een verstandelijke beperking.

Voorzitter Niek Jan van Kesteren werd de kapitein van de nieuwe vereniging. Het bestuur van de fusieclub kreeg na de fusie meteen een mooi cadeau overhandigd; het nieuwe eerste elftal zou uitkomen in de Eerste klasse A van het zaterdag amateurvoetbal. Dit na het kampioenschap van KRV in het voorjaar van 2004.

de geboorte en de historie van FC Rijnvogels

Anno 2015 telt de vereniging circa 1050 leden. De vereniging biedt plaats aan zowel Heren, Dames, Jeugd, maar ook het zogeheten G-voetbal.

Welkom bij FC Rijnvogels, waarbij de FC staat voor ‘Fusie Club’. Waar nu FC Rijnvogels is gevestigd, was vroeger het terrein van de derde voetbalvereniging van Katwijk: KRV. Op 100 meter afstand was ‘rivaal’ en vierde voetbalvereniging van Katwijk gevestigd, te weten MVKV. FC Rijnvogels is opgericht op 29 mei 2004, na een fusie tussen de Katwijkse voetbalclubs KRV (Katwijk Rijn Vogels) en MVKV (Met Vereende Krachten Voorwaarts). Beide verenigingen hadden hun accommodatie in Katwijk aan den Rijn. Sterker nog: de sportvelden lagen op circa 200 meter afstand van elkaar. KRV was de ‘volksclub’ van Katwijk Binnen, MVKV is van oorsprong een vereniging voor marinemensen. MVKV lag dan ook pal naast de ingang van het voormalig Vliegkamp Valkenburg. Er waren al geruime tijd plannen om het Vliegkamp Valkenburg te sluiten. Het aantal vluchten was beperkt en de toenmalige Minister van Defensie, Henk Kamp (VVD), zag het vliegkamp meer als een last dan een lust. Na een aantal tumultueuze maanden waarin de nodige debatten plaatsvonden in de Tweede Kamer, koos de meerderheid van de Kamer ervoor de stekker eruit te halen. Voor MVKV betekende dit dat op enig moment verhuisd moest gaan worden. Het dilemma waarvoor het bestuur vervolgens werd gesteld luidde: wachten tot er van hogerhand een signaal zou komen om te verkassen of zelf de regie in handen nemen en zoeken naar de best mogelijke oplossing. Na een periode van flirten ging men uiteindelijk in zee met het nabijgelegen KRV. Door met elkaar in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren en rekening te houden met de tradities die beide verenigingen hadden, wist men in relatief korte tijd tot een akkoord te komen. MVKV zou verhuizen naar sportpark De Kooltuin, er werd een nieuw clubtenue geïntroduceerd en er werd gekozen voor een nieuwe verenigingsnaam: FC Rijnvogels (waarbij FC staat voor Fusie Club).

4

Sinds het seizoen 2008-2009 is de zondagtak opgehouden te bestaan. Een aantal bestuurs- en commissieleden uit de zondagtak zijn heden ten dagen nog actief binnen de vereniging. Daarnaast prijst de club zich bijzonder gelukkig met de ruim 250 vrijwilligers die de vereniging draaiend houden. Zonder hun tomeloze inzet zou het vrijwel onmogelijk zijn om alles te laten reilen en zeilen zoals het nu loopt. Men zegt wel eens – en niet geheel ten onrechte – dat een vereniging van de grootte van FC Rijnvogels zo langzamerhand een bedrijf aan het worden is. Met dit verschil dat een bedrijf wordt geleid door betaalde en bekwame krachten. Bij FC Rijnvogels is het fundament echter de vrijwilligers die het gebouw fier overeind houden. De club zit de laatste jaren duidelijk in een flow. Nadat er tot drie keer toe via een verloren beslissingswedstrijd van RVVH, Achilles Veen en Swift de poort naar de hoofdklasse deed dichtklappen, was het dan eindelijk raak.

Hoofdklasse

De vereniging had de ambitie om ooit hoofdklasser te worden. Op 19 april 2014 kwam de lang gekoesterde wens uit. Met een voorsprong van acht punten, liet FC Rijnvogels concurrent Het Amsterdamse Swift achter zich. Het kampioenschap werd in de uitwedstrijd tegen Forum Sport met 3-0 binnen gehaald. Met maar liefst 10 bussen supporters, waaronder veel jeugd met een rood shirt aan. Hierop stond bij voorbaat (voorbarig): ‘FC Rijnvogels kampioen’. Sportpark ’t Loo kleurde rood.


Bij de rust stond het nog 0-0, maar na de thee ging het beter! Doelpunten van Hendrik van Beelen, Martin Onderwater en Joey Zandbergen zorgden voor drie keer ontlading, maar de grootste ontlading was natuurlijk toen de arbiter het laatste fluitsignaal gaf. Zelden zal de fluittoon zo mooi hebben geklonken. Confetti, champagne, omhelzingen, spelers op de schouders; wat een heerlijke gebeurtenis! Op de door de supportersvereniging geweldig roodwit aangeklede Kooltuin, werden de helden met een pretband binnen gehaald. Wat een feest, wat een feest! De rijtoer met twee bussen naar het gemeentehuis volgde. Daar hadden zich een aantal honderden fans en belangstellenden verzameld. Bengaals vuur, confetti en het balkon van het stadhuis versierd met rood-zwarte ballonnen. Een geweldig gejuich steeg op toen de mannen het balkon betraden. Feestmuziek en polonaise. Een dag om nooit te vergeten! Het eerste seizoen (2014-2015) eindigde het team van trainer Hein van Heek op de achtste plaats. Hoogtepunten waren de derby’s op De Kooltuin tegen Quick Boys en Katwijk. Er werden noodtribunes geplaatst. Tegen Quick Boys waren er 3.000 toeschouwers en tegen Katwijk 2.500. Tegen Quick Boys een verdienstelijk 2-2 gelijkspel en tegen de latere kampioen Katwijk een schlemielige 1-2 nederlaag in blessuretijd. Het waren voetbalfeesten, goed georganiseerd en zonder enige wanklank.

nacompetitie aantreden tegen ACV uit Assen, ooit een groot kampioen in het zaterdag amateurvoetbal. De eerste wedstrijd werd in Assen gespeeld, daar waar de Rijnvogelsupporters duidelijk in de meerderheid aanwezig waren. Het werd een nipte 1-0 nederlaag met overigens alle perspectief voor de return op De Kooltuin. Het werd een gedenkwaardige dag op 28 mei 2016. Een gezellige volle bak met weer een noodtribune. De supportersvereniging had wederom voor de nodige entourage gezorgd. Ruim 2.000 man bevolkten het sfeervolle sportpark. Aanvankelijk leek het er niet op dat FC Rijnvogels de zo fel begeerde promotie konden bewerkstelligen, omdat ACV beter was en al vroeg de leiding nam. Ondanks dat ACV wegens een rode kaart met tien man verder moest, kon de thuisclub voor de rust de zaken niet recht trekken. Hoe anders verging het de thuisclub na de thee. Thomas Dijk verzorgde de gelijkmaker en de gastheren raakten in een flow. Toch duurde het een kwartier voor tijd voordat de 2-1 viel. Het was invaller Thijs van Kruistum – nauwelijks een minuut binnen de lijnen - die de 2-1 binnen kopte en daarmee een eventuele verlenging afdwong. De thuisclub verkeerde in ‘the winning mood’ en het was Martijn Tjon-A-Njoek die de 3-1 binnenschoot en daarmee De Kooltuin deed ontploffen. De promotie was een feit en werd gevierd. Na binnen twee jaar twee keer te zijn gepromoveerd, staat FC Rijnvogels duidelijk op de voetballandkaart van Nederland.

Derde divisie en promotie

In het seizoen 2015-2016 werd door de KNVB de Derde Divisie geïntroduceerd. Deze kwam in de plaats van de Topklasse en had tot doel dat de kloof tussen het amateurvoetbal en het betaalde voetbal werd overbrugd. In de Derde Divisie werden ook jonge profteams ingedeeld zoals Jong Groningen, Jong Volendam en Jong Almere City. De kampioen van de Hoofdklasse B (Quick Boys) mocht rechtstreeks promoveren. De winnaars van de periodetitels moesten met de winnaars uit de andere hoofdklassen uitvechten wie er een ticket naar de Derde Divisie mocht veroveren. FC Rijnvogels werd winnaar van de eerste periode en mocht in de

5


Heren 1

Keeper Heren 1

FC Rijnvogels

Oliver Rifai

6

Arno Dijkstra

Heren 1 Heren 1

Bright Ampong-Zweistra

Kevin Wijmer

Heren 1

Lesley Kluivers

Heren 1

Joey Lauhouh

Heren 1

Heren 1

Jaap van Duijn

Robbin van Dijk

Heren 1

Jim Havenaar

Heren 1

Heren 1

Jeffrey Verkerk

Heren 1

Heren 1

Keeper Heren 1

Wesley de Ruiter

Romano van der Stoep

Pieter van der Breggen


Dave de Jong

Dirk Koopman

Guus van Klaveren

Technisch coรถrdinator Heren 1

Materiaalman Heren 1

Verzorger Heren 1

Heren 1

Ricardo de Vlugt

Trainer/coach Heren 1

Wouter Soomer

Assistent trainer Heren 1

Teammanager Heren 1

Teammanager Heren 1

Ryan Lugtigheid Ivailo Staal

Huig Hoek Luuk Slegt

Jan Schaap

Martin Rog

Jimmy Simons

7

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1


Vrouwen 1

Tirza Kromhout

8

Loraine Kuijt

Vrouwen 1 Vrouwen 1

Anique van der Klaauw

Yara Haasnoot

Vrouwen 1

Jannette van Belen

Vrouwen 1

Bente Boogaard

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Anouschka Wolvers

Jaclyn Leiwakabessy

Vrouwen 1

Lisan Kranenburg

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Wendel van Riemsdijk

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Keeper Vrouwen 1

FC Rijnvogels

Nikki Krayenoord

Sandra Owel


John Droog

Danique van Leeuwen

Peter van den Berg

Trainer/coach Vrouwen 1

Louise van Sloos-van Beelen

Assistent trainer Vrouwen 1

Assistent trainer Vrouwen 1

Keeperstrainer Vrouwen 1

Verzorger Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Emma Heemrood Anna Parlevliet

Philip van den Eijkel Joni Schenk

Claudia Owel

Daphne Damen

Wim Bouckaert

9

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1


Heren 2

Jack de Jong

10

Lars Mulder

Heren 2

Aleks Aulic

Heren 2

Sander van der Gugten

Heren 2

Leendert-Jan Heemskerk

Heren 2

Heren 2

Marvin Verhart

Stef Onderwater

Heren 2

Rob van der Gugten

Heren 2

Heren 2

Gert-Jan Vlieland

Heren 2

Keeper Heren 2

Keeper Heren 2

FC Rijnvogels

Paul Melissen

Kevin de Jong


Heren 2

Heren 2 Piet Varkevisser

Frank Guijt

Jan van Paridon

Teammanager Heren 2

Leon Houwer

Trainer/coach Heren 2

Heren 2

Thijs van Kruistum

Taufik Akhrif

Mike Zwijnenburg

Teammanager Heren 2

Dylan Guijt

Heren 2

Heren 2

Heren 2 Heren 2

Heren 2

Joey Ko

Stefan Schaafsma

Jaap van den Eijkel

11


Vrouwen 2

Naomi van der Horst

12

Mirjam Gerling

Vrouwen 2 Vrouwen 2 Vrouwen 2

Marieke van Hensbergen

Manon Heiliegers

Vrouwen 2

Willemeike Koster

Vrouwen 2

Pascale Ooms

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Bess van den Brink

Jedidja van der Put

Femke Fielemon

Vrouwen 2

Iris van Delft

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Romy de Haas

Roos Buckert

Vrouwen 2

Amanda van Haaren

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Ebi Meijer

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Keeper Vrouwen 2

FC Rijnvogels

Kim van Riel

Jeanine de Vries


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Heren 3

Keeper Heren 3

FC Rijnvogels

Colin Verhart

14

Michiel van Rijn

Heren 3

Rens Kralt

Heren 3

Marc Oudshoorn

Heren 3

Nick van Delft

Heren 3

Heren 3

Niels van der Plas

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Hans Barnhoorn

Corne Dijkhuizen

Job van der Hoeven


Heren 3 Gerald Ouwehand

Heren 3 Max Schmermbeck

Mark Parlevliet

Sander Bakker

Trainer/coach Heren 3

Assistent trainer Heren 3

Mitchell de Jong

Heren 3

Heren 3

Dave Schaap

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Sander Jochems

Jaap Plokker

Roy Mulder

15


Vrouwen 3

Vrouwen 3

Keeper Vrouwen 3

FC Rijnvogels

Manouk Bastiaans

16

Roos Filippo

Vrouwen 3 Vrouwen 3

Patricia Piket

Mieke den Heijer

Trainer/coach Vrouwen 3

Sanne Durieux

Trainer/coach Vrouwen 3

Elize van der Plas

Vrouwen 3

Vrouwen 3

Madelon Visser

Suzanna van Duijn

Vrouwen 3

Anouk Stolk

Vrouwen 3

Vrouwen 3

Maaike van den Berg

Vrouwen 3

Esmay Barnhoorn

Vrouwen 3

Vrouwen 3

Brenda van den Berg

Nico van Duijn

Jan Zwaan


JO19-1

Revano de la Fuente

Tim Chibanov

JO19-1 JO19-1 JO19-1

Aron van Rijn

Dennis van Duijn

Trainer/coach JO19-1

Jesse de Haas

Trainer/coach JO19-1

Kevin van Milt

JO19-1

JO19-1

Jan-Paul Hoek

Johan Freke

Tom van Paridon

JO19-1

Joep van den Herik

JO19-1

JO19-1

Sten Lefferts

Maurits Haasnoot

JO19-1

Jan van Duijn

JO19-1

JO19-1

Julian Jochems

JO19-1

JO19-1

Keeper JO19-1

FC Rijnvogels

Ingmar Zwijnenburg

Albert de Haas

17


JO19-2

Keeper JO19-2

FC Rijnvogels

Ricardo Vliegenthart

18

Paul Winters

JO19-2 JO19-2

Thomas Ouwehand

Joey Smit

Trainer/coach JO19-2

Rutger Verhoef

Trainer/coach JO19-2

Johan Zuijderduijn

JO19-2

JO19-2

Danny Weizenbach

Remco Ouwehand

JO19-2

Bryan Koolmoes

JO19-2

JO19-2

Martijn Sijsenaar

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Aron Ravensbergen

Bertha Hoek

Adrie Ouwehand


JO19-3

Keeper JO19-3

FC Rijnvogels

Mark Heemskerk

Lucas Stolk

JO19-3 JO19-3

Joost Lamboo

Samy Haddad

Trainer/coach JO19-3

Steven van der Beek

JO19-3

Jeroen Kraijenoord

JO19-3

JO19-3

Pieter de Vries

Daan van der Velden

JO19-3

Eugenio Lachi

JO19-3

JO19-3

Huig Hartevelt

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Rob van Paridon

Bram Muller

Jan Bleiji

19


JO17-1

Daan Guijt

20

Lasse Ludemann

JO17-1 JO17-1

Lukas Kuijt

Arco Heemskerk

Trainer/coach JO17-1

Ard-Jan Luyten

JO17-1

Timon van Duijn

JO17-1

JO17-1

Rick Wouters

Leroy den Haan

JO17-1

Bart Glasbergen

JO17-1

JO17-1

Tim Otten

Noah Cecchi

JO17-1

Kevin van Rijn

JO17-1

JO17-1

Pieter Plug

JO17-1

JO17-1

Keeper JO17-1

FC Rijnvogels

Ilias Laroussi

Romano van der Stoep


MO17-1

Sandy Wouters

Aysha Zuijderduijn

MO17-1 MO17-1 MO17-1

Elice van Duijn

Ilse de Haas

Trainer/coach MO17-1

Marith Botermans

Trainer/coach MO17-1

Kayleigh van der Marel

MO17-1

MO17-1

Emma Mulder

Elisa van Duijn

Sanne Eekhof

MO17-1

Lotte Holverda

MO17-1

MO17-1

Kyra Koopman

Eline van Duijvenvoorde

MO17-1

Dieneke Petersen

MO17-1

MO17-1

Linda Meijer

MO17-1

MO17-1

Keeper MO17-1

FC Rijnvogels

Ruud Holverda

Jan Pieter van Duijn

21


JO17-2

JO17-2

Keeper JO17-2

FC Rijnvogels

Ruben Spaargaren

22

Lennard Imthorn

JO17-2 JO17-2

Gert van Dijk

Rob van Rijn

Trainer/coach JO17-2

Owen Peak

JO17-2

Wesley Freke

JO17-2

JO17-2

Simon Hoek

Koen Binnendijk

JO17-2

Robin Houwer

JO17-2

JO17-2

Kevin Varkevisser

JO17-2

Chris Guijt

JO17-2

JO17-2

Danny Guijt

Coen van Egmond

Bart Binnendijk


JO17-3

JO17-3

Keeper JO17-3

FC Rijnvogels

Marco Vlieland

Jeremy Vlieland

JO17-3 JO17-3

Liam Freke

Zack van Leeuwen

Trainer/coach JO17-3

Bas Kuijt

Trainer/coach JO17-3

Sander Rietveld

JO17-3

JO17-3

Stephan van Duijvenbode

Tim van Duijn

Gijs van Rijn

JO17-3

Cesar Ali

JO17-3

JO17-3

Jayden Harteveld

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Wessel van der Voort

Kees van Duijn

Jaap Rietveld

23


JO17-4

Keeper JO17-4

FC Rijnvogels

Timo Schouten

24

Hans Otto

JO17-4

Karos Abdulqadir

JO17-4

Tim Helffer

JO17-4

Willem Gressie

JO17-4

JO17-4

Renzo Vlieland

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Robin Kraijenoord

Pieter van Rijn

Jesse Meijvogel


JO17-4 Aurum Schaap

Pieter Barnhoorn

JO17-4

Lars Kuijt

Trainer/coach JO17-4

Dennis Lamboo

Begeleider JO17-4

Gerben Verhoef

JO17-4

JO17-4

Dimitri Vliegenthart

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Davy Zwanenburg

Anouk Helffer

Rein Vlieland

25


JO15-1

Rian de Keijzer

26

Tristan Kuijt

JO15-1 JO15-1

Julian Müller

Ben van de Scheer

Trainer/coach JO15-1

Levi Leito

Trainer/coach JO15-1

Alex van Rijn

JO15-1

JO15-1

Nico van der Gugten

Erind Bajraktari

JO15-1

Kevin Schellinghout

JO15-1

JO15-1

Stijn Haasnoot

Martijn Lange

JO15-1

Simon Otto

JO15-1

JO15-1

Emiel Borsboom

JO15-1

JO15-1

Keeper JO15-1

FC Rijnvogels

Gert Spoormaker

Wouter Soomer


BASIS BEDRIJFSHUISVESTING AL 30 JAAR LANG UW VASTGOEDPARTNER IN DE RANDSTAD

Ga naar basis.nl

es!

Member of the PP Group

voor echte maatj


MO15-1

Keeper MO15-1

FC Rijnvogels

Louise Winters

28

Liya Pektas

MO15-1

Malou Guis

MO15-1

Vivianne Verboon

MO15-1

Daniëlle Pieterson

MO15-1

MO15-1

Meike Heemskerk

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Cathy van der Spijk

Ilse van Duijvenbode

Elise Hogewoning


Sascha Schenk

Jan-Paul Guis

Julia van Milt

Trainer/coach MO15-1

Francis Mieremet

Trainer/coach MO15-1

MO15-1

Trainer/coach MO15-1

Corine Schenk

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Neline van Rijn

Krijn van der Spijk

Maurice Pieterson

29


JO15-2

Sander Rietveld

JO15-2 JO15-2 JO15-2

Jamie Ouwehand

Lorenzo Torken

Trainer/coach JO15-2

Kas Glasbergen

Trainer/coach JO15-2

JO15-2

Martijn Menkveld

30

Luc van der Vijver

Assistent trainer JO15-2

Salah Dashajev

Mats van der Heyden

Roman Khachatrjan

JO15-2

Sidney Haasnoot

JO15-2

JO15-2

Julian Kade

Machiel Kuiper

JO15-2

Senna Geyteman

JO15-2

JO15-2

Luuk van der Niet

JO15-2

JO15-2

Keeper JO15-2

FC Rijnvogels

Andre van Duijn

Guilliano Wouden


▪ Jagtlustkade 17 2171 AG Sassenheim ▪ t 0252 - 23 23 44 ▪ f 0252 - 23 34 15

▪ e info@gbivandijksassenheim.nl ▪ i www.gbivandijksassenheim.nl

Samen sterk in Bouw & Industrie


MO15-2

Keeper MO15-2

FC Rijnvogels

Iris van Delft

32

Claudia Zuijderduijn

MO15-2

Judi van der Meij

MO15-2

Kim de Groot

MO15-2

Sem van Paridon

MO15-2

MO15-2

Nicolien Heemskerk

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Anique de Gier

Maud Guijt

Britt Binnendijk


Chantal Varkevisser

Femke Noort

Trainer/coach MO15-2

MO15-2 Lisa Vink

Stefanie Knetsch

Trainer/coach MO15-2

Annabel Rodewijk

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2 MO15-2

Melissa van Duin

Kees Zuijderduijn

Martin van Delft

33


JO15-3

Rody Zwijnenburg

34

Zeegerd Kuijt

JO15-3 JO15-3

Bart van der Meij

Jessy Geyteman

Trainer/coach JO15-3

Stefan Spaargaren

Trainer/coach JO15-3

Bart Haasnoot

JO15-3

JO15-3

Thijmen de Mooij

Martoun Karamayan

JO15-3

Jasper Hollebrand

JO15-3

JO15-3

Luca van Driel

Milan Koopmans

JO15-3

Danny Haasnoot

JO15-3

JO15-3

Nemanja Bleiji

JO15-3

JO15-3

JO15-3

FC Rijnvogels

Mitchell Heemskerk

Wesley Heemskerk


Getackeld door je blessure?

Kom naar ons sportspreekuur! 071 407 43 84

Bel ons 0182-610063

info.pmc@pmckatwijk.nl

pmckatwijk.nl/kinderfysio Adv-215x147mm.indd 1

08-01-18 11:50


JO15-4

Keeper JO15-4

FC Rijnvogels

Thijs Jacobs

36

Jordan de Vreugd

JO15-4

Ryan Buckens

JO15-4

Dennis de Kruijf

JO15-4

Daan van Duijn

JO15-4

JO15-4

Stef Polet

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Marc Ouwehand

Jules de Jong

Marco Versteeg


Andries van Leeuwen

Thomas van de Ven

Trainer/coach JO15-4

JO15-4 Tim van Beelen

Stefan Kraijenoord

Trainer/coach JO15-4

Tjalle Jongejan

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Pierre Verhart

Jan Kraijenoord

Roland Jacobs

37


JO13-1

Keeper JO13-1

FC Rijnvogels

Mart Zuijderduijn

38

Danilo Kroon

JO13-1

Micha Hoek

JO13-1

Boy van der Plas

JO13-1

Senn de Mooij

JO13-1

JO13-1

Sander van Hensbergen

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Merijn Meijvogel

Frank van Oosten

Niels Meijvogel


Joah van Duijn

Mees Schoneveld

Trainer/coach JO13-1

JO13-1 Johan Guijt

Jacco Schaap

Trainer/coach JO13-1

Julian Remmerswaal

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Luca Koopmans

Roy Mulder

Mike Zwijnenburg

39


MO13-1

Danielle van Duijvenvoorde

40

Femke Spaargaren

MO13-1 MO13-1 MO13-1

Rosa Jonker

Zoë Timmermans

Trainer/coach MO13-1

Maisam Jerroudi

Trainer/coach MO13-1

Lisanne Vooijs

MO13-1

MO13-1

Ileanne Zwaan

Levana van der Marel

Julia Guijt

MO13-1

Anna van Duijn

MO13-1

MO13-1

Marjolein de Vries

Evi de Mooij

MO13-1

Quinty den Haan

MO13-1

MO13-1

Karlijn de Mooij

MO13-1

MO13-1

Keeper MO13-1

FC Rijnvogels

Louise van Sloos-van Beelen

Emma Heemrood


JO13-2

Dennis Zuijderduijn

Colin Glasbergen

JO13-2 JO13-2 JO13-2

Ruben Haasnoot

Justin van Duyvenvoorde

Trainer/coach JO13-2

Ruben van Klaveren

Trainer/coach JO13-2

Tyrell Ketting

JO13-2

JO13-2

Jelle Termond

Bram van der Wiel

Finn Poot

JO13-2

Samuel Zwaan

JO13-2

JO13-2

Bram Haasnoot

Thijs van der Plas

JO13-2

Roestam Khachatrjan

JO13-2

JO13-2

Jaimy Ouwehand

JO13-2

JO13-2

Keeper JO13-2

FC Rijnvogels

Reinier Haasnoot

Paul Melissen

41


MO13-2

Keeper MO13-2

FC Rijnvogels

Kim Haasnoot

42

Larissa Kuijt

MO13-2

Elise van Leeuwen

MO13-2

Lisa Zwaan

MO13-2

Indy Wasser

MO13-2

MO13-2

Tessa van Pijpen

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Emily de Vreugd

Roos Haasnoot

Sara Hoek


MO13-2 Jaap Varkevisser

MO13-2

Nya van der Niet

Trainer/coach MO13-2

MO13-2

Esmee le Feber

Anna Hartevelt

Trainer/coach MO13-2

Kirsten Varkevisser

Trainer/coach MO13-2

Rianne van der Plas

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Julia Roosjen

Marco Haasnoot

Arjen Roosjen

43


JO13-3

JO13-3

Keeper JO13-3

FC Rijnvogels

Thijn Heemskerk

44

Danny van Rijn

JO13-3

Soltan Sediqi

JO13-3

Jarno van der Plas

JO13-3

Niels van der Meij

JO13-3

JO13-3

Dennis Barnhoorn

JO13-3

Nick Blonk

JO13-3

JO13-3

Wessel Eekhof

Brett van Boxcel

Sybren Verhoef


JO13-3

JO13-3 Patrice van Boxcel

JO13-3

Dania Rashid

Trainer/coach JO13-3

Begeleider JO13-3

Ellen Eekhof

Michiel van Duijvenvoorde

Rand Rashid

Assistent trainer JO13-3

Jesse de Boer

Assistent trainer JO13-3

Sem Guijt

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Yoran Kuijt

Danny Blonk

Ina Barnhoorn

45


JO13-4

Keeper JO13-4

FC Rijnvogels

Michiel Kuijt

46

Daan van der Voort

JO13-4

Elio Smids

JO13-4

Geddy Ouwehand

JO13-4

Sven Mooijman

JO13-4

JO13-4

John van Rijn

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Chris de Jong

Robin Sapei

Arres Houwer


JO13-4 NoĂŤl Vliegenthart

Chris Rietveld

JO13-4

Cas van Duijn

Trainer/coach JO13-4

Toine van den Hoek

Trainer/coach JO13-4

Fedi Mathlouthi

JO13-4

JO13-4

Victor Winczenski

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Bryson van Oudgaarden

Mikel de Jong

Jasja van den Hoek

47


JO11-1

JO11-1

Keeper JO11-1

FC Rijnvogels

Rick van Maren

48

Gerben Bouma

JO11-1 JO11-1

Tom van der Vijver

Leff Verloop

Sander Menkveld

Trainer/coach JO11-1

Assistent Trainer JO11-1

Sam van der Plas

Assistent Trainer JO11-1

Assistent Trainer JO11-1

Pelle Bouma

Arie Vink

JO11-1

Rhybe Hakkeling

JO11-1

JO11-1

Lars Meyvogel

JO11-1

Quint Schaap

JO11-1

JO11-1

Boaz Haasbroek

Jan Jeroen Schaap

Gerbrand Kuipers


MO11-1

Keeper MO11-1

FC Rijnvogels

Wilma Kerpershoek

MO11-1 MO11-1

Lotte Müller

Trainer/coach MO11-1

MO11-1

Noa Hoek

Sanae Jerroudi

Fleur de Boer

Trainer/coach MO11-1

Isabel Kerpershoek

Trainer/coach MO11-1

Lisa Stolker

Anic Beelen

MO11-1

Mariël Kralt

MO11-1

MO11-1

Imke Barnhoorn

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Sophie Vlasman

Willem van der Plas

Peter van den Berg

49


JO11-2

Daan Brusche

50

Wouter Hoek

JO11-2

Lars Aandewiel

Trainer/coach JO11-2

Bram Kuiper

Trainer/coach JO11-2

Jelle Durieux

JO11-2

JO11-2

Tom Winters

Mike Knetsch

JO11-2

Martin Binnendijk

JO11-2

JO11-2

Marvin van der Marel

JO11-2

JO11-2

Keeper JO11-2

FC Rijnvogels

Peter Durieux

Mark Brusche


MO11-2

MO11-2

Keeper MO11-2

FC Rijnvogels

Naomi van der Horst

MO11-2 MO11-2

Tess van Duijvenbode

Trainer/coach MO11-2

MO11-2

Nikki Timmermans

Leonie van der Bent

Esmee van Delft

Assistent trainer MO11-2

Emmie Müller

Assistent trainer MO11-2

Loïs van Ravesteijn

Eef de Mooij

Sterre van Dijk

MO11-2

Suzan van der Plas

MO11-2

MO11-2

Nikki Fielmieg

MO11-2

MO11-2

MO11-2

Tess Feelders

Jaap Kuijt

Jeroen de Vreugd

51


JO11-3

JO11-3

Keeper JO11-3

FC Rijnvogels

Joey Ouwehand

54

Gijs Kuiper

JO11-3

Wess van Duyvenbode

Trainer/coach JO11-3

Neal Meijer

JO11-3

Sven Hoek

JO11-3

JO11-3

Femke van Duijn

JO11-3

Jasmijn van Duijn

JO11-3

JO11-3

Thomas Zwaan

Armen Mussojan

Sander Jochems


JO11-4

Thijs van der Voort

Boaz Haasnoot

JO11-4 JO11-4

Tygo Koopman

Davi Bosch

Trainer/coach JO11-4

Twan van Kampen

Trainer/coach JO11-4

Sven van der Burg

JO11-4

JO11-4

Jurre van den Herik

Thom Schaap

JO11-4

Tim Liu

JO11-4

JO11-4

Bram Pronk

JO11-4

JO11-4

Keeper JO11-4

FC Rijnvogels

André Schaap

Gert Pronk

55


JO11-5

Keeper JO11-5

FC Rijnvogels

Robbert Rijnsburger

JO11-5 JO11-5

Kenji Rijnsburger

Gevork Shahenean

Trainer/coach JO11-5

Renzo Floor

Trainer/coach JO11-5

JO11-5

Martijn Klok

56

Lars Schipper

Trainer/coach JO11-5

Chris Verhoef

Bram Zuijderduijn

JO11-5

Bas Kuijt

JO11-5

JO11-5

Bo van Delft

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Thijs van den Oever

Buddy Zuyderduyn

Jacob Klok


JO11-6

JO11-6

Keeper JO11-6

FC Rijnvogels

Teun Houtenbos

Roy van Deursen

JO11-6

Stijn Huberts

Nick van Duijn

Trainer/coach JO11-6

Chiem van der Plas

JO11-6

Roan van Dijk

JO11-6

JO11-6

Quinten van Duijn

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Swen Doets

Emiel Lingg

Gert van Dijk

57


JO11-7

Keeper JO11-7

FC Rijnvogels

Eelco Noort

58

Brian Wilmot

JO11-7 JO11-7

Cors Guijt

Bart Kuijt

Trainer/coach JO11-7

Ammar Ibrahim Mohamed

Trainer/coach JO11-7

Dirk-Jan de Groot

JO11-7

JO11-7

Freddy Westgeest

Daan Nduwimana

JO11-7

Corne Meijvogel

JO11-7

JO11-7

Thijs Lamboo

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Djek de Gier

Corine de Moor

Wilma Plokker


JO9-1

JO9-1

Keeper JO9-1

FC Rijnvogels

Murad Dashajev

Thijmen Kroon

JO9-1

Lennard Hazenoot

Narek Jegiew

Trainer/coach JO9-1

Luuk Schaap

Trainer/coach JO9-1

Lars van der Berg

JO9-1

JO9-1

Wessel Grundeken

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Joey Hemmes

Michel Koopmans

Dennis Grundeken

59


JO9-2

JO9-2

Keeper JO9-2

FC Rijnvogels

Bruce Passenier

60

Adam El Antary

JO9-2

Roel van der Gugten

Trainer/coach JO9-2

Nick Zuyderduyn

Trainer/coach JO9-2

Ezra Haasbroek

JO9-2

JO9-2

Thijs Poot

JO9-2

Finn Blonk

JO9-2

JO9-2

Bas de Jong

Berend de Jong

Buddy Zuyderduyn


JO9-3

Edwin Onderwater

JO9-3

Ian Dubbeldam

Trainer/coach JO9-3

JO9-3

Ryan Sloos

Piet Houtenbos

Julian Post Uiterweer

Trainer/coach JO9-3

Robbin van Pijpen

Trainer/coach JO9-3

Maas Schaap

Obed Santa

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Gijs Onderwater

JO9-3

JO9-3

Keeper JO9-3

FC Rijnvogels

Robert-Jan Dubbeldam

Michael van Pijpen

61


JO9-4

Keeper JO9-4

FC Rijnvogels

Matthew Kogho

62

Dorian Nduwimana

JO9-4

Savio Kogho

Trainer/coach JO9-4

Jayden Epke

Trainer/coach JO9-4

Morlai Kamara

JO9-4

JO9-4

Pim van Aken

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Robin de Vreugd

Peter van Aken

Peter van der Kraan


JO9-5

Keeper JO9-5

FC Rijnvogels

Joseph Oviahon

Ommar Sediqi

JO9-5

Jari Saab

Trainer/coach JO9-5

Jonathan Heemskerk

JO9-5

Dylano Rijnsburger

JO9-5

JO9-5

Max Wasser

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Jephte Santa

Jimi Brickmann

Bart Verdoes

63


JO9-6

Jonas van der Spijk

64

Sven Werner

JO9-6

Twan de Keijzer

Trainer/coach JO9-6

Johan Stam

JO9-6

Simon van der Plas

JO9-6

JO9-6

Fahim Kizito

JO9-6

JO9-6

Keeper JO9-6

FC Rijnvogels

Nebil Awol

Stephan Werner


JO9-7

Gareba Kvinikadze

Jayson Koot

JO9-7

Munkh-Od Munkhbold

Trainer/coach JO9-7

Finn Rijsdam

Trainer/coach JO9-7

Efe Lopez

JO9-7

JO9-7

Jordy de Kort

JO9-7

JO9-7

JO9-7

FC Rijnvogels

Dirk de Kort

Kees Rijsdam

65


G

Jacco Zwaan

66

Linda van der Voet

G

Rodney Aandewiel

G

Leon Jumelet

G

Menno van der Meer

G

G

Arie van den Eijkel

Marc Pauly

G

Andrej Baca

G

G

Mark Bootsman

G

G

Keeper G

FC Rijnvogels

Raymon Gleysteen

Joeri Klok


Kabouters

Perez Lopez

Bries Bongers

Kabouters

Kevin van Pijpen

Hope Lopez

Trainer/coach Kabouters

Evi Werner

Trainer/coach Kabouters

Kim van Deursen

Kabouters

Kabouters

Stacey Wijnands

Djoel Hageraats

Kabouters

Kabouters

Kabouters

Joey van Voorbergen

Kabouters

Kabouters

Kabouters

FC Rijnvogels

Peter van der Kraan

Kayleigh van der Marel

67


Mini’s

Mini’s Gijs Frijns

68

Thomas de Zwart

Bas Jinsen

Mini’s

Tim Durieux

Mini’s

Nassim Guijt

Mini’s

Mini’s

Floor Feelders

Mini’s

Niek Kruger

Mini’s

Mini’s

Chris de Bakker

Mini’s

Mini’s

FC Rijnvogels

Ibrahim Cissé

Mathijn Zwaan


Mini’s

Mini’s Gert Durieux

Maart Kuijt

Mini’s

Levi Nijenhuis

Tsering Lunggamchi

Trainer/coach Mini’s

Mees Saton

Trainer/coach Mini’s

Ruben Stikker

Trainer/coach Mini’s

Trainer/coach Mini’s

Mees van Dijk

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Vince Hoek

Esmee Feelders

Linsey van der Kraan

69


FC RIJNFIETS de Kattuk Binnense colonne.

Pieter Doets, Gertjan van Klaveren, Gerbrand Kuipers, Fred Verboon, Berend de Jong, Gert Jan Kuyt, Leo Kruger, Martin Oudshoon, Johan Kuijt, Peter de Niet, Martin Kraaijenoord, Rene Houwer, Martin Rog (lijder ď Š) Op de foto ontbreekt nog Guus van Klaveren (ziek), Dirk de Mooij (altijd een smoes) , Remco Ravenstein (alleen voor de weekendjes), Andre Kruger (nog nooit een fiets gezien), Theo Harteveld (moet nog beginnen) en de rest die we nog vergeten zijn

Sierbestrating Projectbestrating Tuin- en erfafscheidingen Tuinaanleg en onderhoud Tuinverlichting

Albert Hoek | Katwijk 06 - 30 40 75 90

0143056.pdf 1

Besproeiingen Bouw- en timmerwerken op maat

2-3-2015 14:49:32


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Teamplaatjes FC Rijnvogels

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Heren 1

Heren 1

Heren 2

Heren 1

Heren 3

72

Heren 2

Heren 3

Heren 3

Heren 2

JO19-1

JO19-1

JO19-1


JO19-2

JO19-2

JO17-1

JO19-2

MO17-1

JO17-1

MO17-1

MO17-1

JO17-1

JO17-2

JO17-2

JO17-2

73


Teamplaatjes FC Rijnvogels

JO15-1

JO15-1

MO15-1

JO15-1

JO15-2

74

MO15-1

JO15-2

JO15-2

MO15-1

MO15-2

MO15-2

MO15-2


JO15-4

JO15-4

JO13-1

JO15-4

MO13-2

JO13-1

MO13-2

MO13-2

JO13-1

JO13-3

JO13-3

JO13-3

75


Teamplaatjes FC Rijnvogels

JO13-4

JO13-4

JO11-1

JO13-4

MO11-1

76

JO11-1

MO11-1

MO11-1

JO11-1

JO11-2

JO11-2

JO11-2


MO11-2

MO11-2

JO11-3

MO11-2

JO11-4

JO11-3

JO11-4

JO11-4

JO11-3

JO11-5

JO11-5

JO11-5

77


Teamplaatjes FC Rijnvogels

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO9-1

JO9-1

JO9-2

JO9-1

JO9-3

78

JO9-2

JO9-3

JO9-3

JO9-2

JO9-4

JO9-4

JO9-4


JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-6

JO9-6

G

JO9-6

Kabouters

G

Kabouters

Kabouters

G

Mini’s

Mini’s

Mini’s

79


Spaaroverzicht FC Rijnvogels

Heren 1 o Wesley de Ruiter o Jeffrey Verkerk o Jim Havenaar o Robbin van Dijk o Bright Ampong-Zweistra o Jaap van Duijn o Joey Lauhouh o Lesley Kluivers o Kevin Wijmer o Oliver Rifai o Arno Dijkstra o Romano van der Stoep o Pieter van der Breggen o Ryan Lugtigheid o Ricardo de Vlugt o Ivailo Staal o Luuk Slegt o Wouter Soomer o Dirk Koopman o Jan Schaap o Martin Rog o Dave de Jong o Guus van Klaveren o Huig Hoek o Jimmy Simons

Vrouwen 1 o Wendel van Riemsdijk o Lisan Kranenburg o Jaclyn Leiwakabessy o Anique van der Klaauw o Anouschka Wolvers o Bente Boogaard o Jannette van Belen o Yara Haasnoot o Tirza Kromhout o Loraine Kuijt o Nikki Krayenoord o Sandra Owel o Emma Heemrood o Anna Parlevliet o Joni Schenk o Louise van Sloos-van Beelen o Danique van Leeuwen o Claudia Owel o Daphne Damen o John Droog o Peter van den Berg o Philip van den Eijkel o Wim Bouckaert

Heren 2 o Gert-Jan Vlieland o Rob van der Gugten o Stef Onderwater o Marvin Verhart o Leendert-Jan Heemskerk o Sander van der Gugten o Aleks Aulic o Jack de Jong o Lars Mulder o Paul Melissen o Kevin de Jong o Joey Ko o Taufik Akhrif o Frank Guijt o Dylan Guijt o Mike Zwijnenburg o Leon Houwer o Jan van Paridon o Thijs van Kruistum

80

o Piet Varkevisser o Stefan Schaafsma o Jaap van den Eijkel

o Tim Chibanov o Ingmar Zwijnenburg o Albert de Haas

Vrouwen 2

JO19-2

o Ebi Meijer o Amanda van Haaren o Roos Buckert o Jedidja van der Put o Romy de Haas o Iris van Delft o Femke Fielemon o Marieke van Hensbergen o Bess van den Brink o Pascale Ooms o Willemeike Koster o Manon Heiliegers o Naomi van der Horst o Mirjam Gerling o Kim van Riel o Jeanine de Vries

o Aron Ravensbergen o Martijn Sijsenaar o Bryan Koolmoes o Remco Ouwehand o Thomas Ouwehand o Danny Weizenbach o Johan Zuijderduijn o Rutger Verhoef o Joey Smit o Ricardo Vliegenthart o Paul Winters o Bertha Hoek o Adrie Ouwehand

Heren 3 o Hans Barnhoorn o Niels van der Plas o Nick van Delft o Marc Oudshoorn o Rens Kralt o Colin Verhart o Michiel van Rijn o Corne Dijkhuizen o Job van der Hoeven o Sander Jochems o Dave Schaap o Mitchell de Jong o Max Schmermbeck o Sander Bakker o Gerald Ouwehand o Mark Parlevliet o Jaap Plokker o Roy Mulder

Vrouwen 3 o Brenda van den Berg o Esmay Barnhoorn o Maaike van den Berg o Anouk Stolk o Suzanna van Duijn o Patricia Piket o Madelon Visser o Elize van der Plas o Sanne Durieux o Mieke den Heijer o Manouk Bastiaans o Roos Filippo o Nico van Duijn o Jan Zwaan

JO19-1 o Julian Jochems o Jan van Duijn o Maurits Haasnoot o Johan Freke o Sten Lefferts o Joep van den Herik o Tom van Paridon o Aron van Rijn o Jan-Paul Hoek o Kevin van Milt o Jesse de Haas o Dennis van Duijn o Revano de la Fuente

JO19-3 o Rob van Paridon o Huig Hartevelt o Eugenio Lachi o Daan van der Velden o Joost Lamboo o Pieter de Vries o Jeroen Kraijenoord o Steven van der Beek o Samy Haddad o Mark Heemskerk o Lucas Stolk o Bram Muller o Jan Bleiji

JO17-1 o Pieter Plug o Kevin van Rijn o Noah Cecchi o Tim Otten o Bart Glasbergen o Leroy den Haan o Lukas Kuijt o Rick Wouters o Timon van Duijn o Ard-Jan Luyten o Arco Heemskerk o Daan Guijt o Lasse Ludemann o Ilias Laroussi o Romano van der Stoep

MO17-1 o Linda Meijer o Dieneke Petersen o Eline van Duijvenvoorde o Elisa van Duijn o Kyra Koopman o Lotte Holverda o Sanne Eekhof o Elice van Duijn o Emma Mulder o Kayleigh van der Marel o Marith Botermans o Ilse de Haas o Sandy Wouters o Aysha Zuijderduijn o Ruud Holverda o Jan Pieter van Duijn

JO17-2 o Danny Guijt o Chris Guijt o Kevin Varkevisser o Robin Houwer o Koen Binnendijk o Gert van Dijk o Simon Hoek o Wesley Freke o Owen Peak o Rob van Rijn o Ruben Spaargaren o Lennard Imthorn o Coen van Egmond o Bart Binnendijk

JO17-3 o Wessel van der Voort o Tim van Duijn o Jayden Harteveld o Cesar Ali o Gijs van Rijn o Liam Freke o Stephan van Duijvenbode o Sander Rietveld o Bas Kuijt o Zack van Leeuwen o Marco Vlieland o Jeremy Vlieland o Kees van Duijn o Jaap Rietveld

JO17-4 o Robin Kraijenoord o Renzo Vlieland o Willem Gressie o Tim Helffer o Karos Abdulqadir o Timo Schouten o Hans Otto o Pieter van Rijn o Jesse Meijvogel o Davy Zwanenburg o Dimitri Vliegenthart o Gerben Verhoef o Dennis Lamboo o Lars Kuijt o Aurum Schaap o Pieter Barnhoorn o Anouk Helffer o Rein Vlieland

JO15-1 o Emiel Borsboom o Simon Otto o Martijn Lange o Stijn Haasnoot o Kevin Schellinghout o Erind Bajraktari o Julian MĂźller o Nico van der Gugten o Alex van Rijn o Levi Leito o Ben van de Scheer o Rian de Keijzer o Tristan Kuijt o Gert Spoormaker o Wouter Soomer


MO15-1

JO15-4

MO13-2

o Cathy van der Spijk o Meike Heemskerk o Daniëlle Pieterson o Vivianne Verboon o Malou Guis o Louise Winters o Liya Pektas o Ilse van Duijvenbode o Elise Hogewoning o Neline van Rijn o Corine Schenk o Francis Mieremet o Julia van Milt o Sascha Schenk o Jan-Paul Guis o Krijn van der Spijk o Maurice Pieterson

o Marc Ouwehand o Stef Polet o Daan van Duijn o Dennis de Kruijf o Ryan Buckens o Thijs Jacobs o Jordan de Vreugd o Jules de Jong o Marco Versteeg o Pierre Verhart o Tjalle Jongejan o Stefan Kraijenoord o Thomas van de Ven o Tim van Beelen o Andries van Leeuwen o Jan Kraijenoord o Roland Jacobs

o Emily de Vreugd o Tessa van Pijpen o Indy Wasser o Lisa Zwaan o Elise van Leeuwen o Kim Haasnoot o Larissa Kuijt o Roos Haasnoot o Sara Hoek o Julia Roosjen o Rianne van der Plas o Kirsten Varkevisser o Anna Hartevelt o Nya van der Niet o Esmee le Feber o Jaap Varkevisser o Marco Haasnoot o Arjen Roosjen

JO15-2

JO13-1

o Luuk van der Niet o Senna Geyteman o Machiel Kuiper o Mats van der Heyden o Julian Kade o Sidney Haasnoot o Roman Khachatrjan o Jamie Ouwehand o Salah Dashajev o Luc van der Vijver o Kas Glasbergen o Lorenzo Torken o Martijn Menkveld o Sander Rietveld o Andre van Duijn o Guilliano Wouden

o Merijn Meijvogel o Sander van Hensbergen o Senn de Mooij o Boy van der Plas o Micha Hoek o Mart Zuijderduijn o Danilo Kroon o Frank van Oosten o Niels Meijvogel o Luca Koopmans o Julian Remmerswaal o Jacco Schaap o Mees Schoneveld o Johan Guijt o Joah van Duijn o Roy Mulder o Mike Zwijnenburg

MO15-2 o Anique de Gier o Nicolien Heemskerk o Sem van Paridon o Kim de Groot o Judi van der Meij o Iris van Delft o Claudia Zuijderduijn o Maud Guijt o Britt Binnendijk o Melissa van Duin o Annabel Rodewijk o Stefanie Knetsch o Femke Noort o Lisa Vink o Chantal Varkevisser o Kees Zuijderduijn o Martin van Delft

MO13-1

JO15-3

JO13-2

o Nemanja Bleiji o Danny Haasnoot o Milan Koopmans o Luca van Driel o Jasper Hollebrand o Martoun Karamayan o Bart van der Meij o Thijmen de Mooij o Bart Haasnoot o Stefan Spaargaren o Jessy Geyteman o Rody Zwijnenburg o Zeegerd Kuijt o Mitchell Heemskerk o Wesley Heemskerk

o Karlijn de Mooij o Quinty den Haan o Evi de Mooij o Levana van der Marel o Marjolein de Vries o Anna van Duijn o Julia Guijt o Rosa Jonker o Ileanne Zwaan o Lisanne Vooijs o Maisam Jerroudi o Zoë Timmermans o Danielle van Duijvenvoorde o Femke Spaargaren o Louise van Sloos-van Beelen o Emma Heemrood

o Jaimy Ouwehand o Roestam Khachatrjan o Thijs van der Plas o Bram van der Wiel o Bram Haasnoot o Samuel Zwaan o Finn Poot o Ruben Haasnoot o Jelle Termond o Tyrell Ketting o Ruben van Klaveren o Justin van Duyvenvoorde o Dennis Zuijderduijn o Colin Glasbergen o Reinier Haasnoot o Paul Melissen

JO13-3 o Wessel Eekhof o Nick Blonk o Dennis Barnhoorn o Niels van der Meij o Jarno van der Plas o Soltan Sediqi o Thijn Heemskerk o Danny van Rijn o Brett van Boxcel o Sybren Verhoef o Yoran Kuijt o Michiel van Duijvenvoorde o Sem Guijt o Jesse de Boer o Rand Rashid o Dania Rashid o Ellen Eekhof o Patrice van Boxcel o Danny Blonk o Ina Barnhoorn

JO13-4 o Chris de Jong o John van Rijn o Sven Mooijman o Geddy Ouwehand o Elio Smids o Michiel Kuijt o Daan van der Voort o Robin Sapei o Arres Houwer o Bryson van Oudgaarden o Victor Winczenski o Fedi Mathlouthi o Toine van den Hoek o Cas van Duijn o Noël Vliegenthart o Chris Rietveld o Mikel de Jong o Jasja van den Hoek

JO11-1 o Boaz Haasbroek o Quint Schaap o Lars Meyvogel o Rhybe Hakkeling o Arie Vink o Tom van der Vijver o Pelle Bouma o Sam van der Plas o Leff Verloop

o Sander Menkveld o Rick van Maren o Gerben Bouma o Jan Jeroen Schaap o Gerbrand Kuipers

MO11-1 o Sophie Vlasman o Imke Barnhoorn o Mariël Kralt o Anic Beelen o Sanae Jerroudi o Lisa Stolker o Isabel Kerpershoek o Fleur de Boer o Lotte Müller o Noa Hoek o Wilma Kerpershoek o Willem van der Plas o Peter van den Berg

JO11-2 o Marvin van der Marel o Martin Binnendijk o Mike Knetsch o Tom Winters o Jelle Durieux o Bram Kuiper o Lars Aandewiel o Daan Brusche o Wouter Hoek o Peter Durieux o Mark Brusche

MO11-2 o Tess Feelders o Eef de Mooij o Nikki Fielmieg o Suzan van der Plas o Sterre van Dijk o Leonie van der Bent o Loïs van Ravesteijn o Emmie Müller o Esmee van Delft o Tess van Duijvenbode o Nikki Timmermans o Naomi van der Horst o Jaap Kuijt o Jeroen de Vreugd

JO11-3 o Thomas Zwaan o Jasmijn van Duijn o Femke van Duijn o Sven Hoek o Neal Meijer o Wess van Duyvenbode o Joey Ouwehand o Gijs Kuiper o Armen Mussojan o Sander Jochems

81


Spaaroverzicht FC Rijnvogels

JO11-4

o Bram Pronk o Tim Liu o Thom Schaap o Tygo Koopman o Jurre van den Herik o Sven van der Burg o Twan van Kampen o Davi Bosch o Thijs van der Voort o Boaz Haasnoot o André Schaap o Gert Pronk

JO11-5 o Thijs van den Oever o Bo van Delft o Bas Kuijt o Bram Zuijderduijn o Kenji Rijnsburger o Chris Verhoef o Lars Schipper o Renzo Floor o Gevork Shahenean o Martijn Klok o Robbert Rijnsburger o Buddy Zuyderduyn o Jacob Klok

JO11-6 o Swen Doets o Stijn Huberts o Quinten van Duijn o Roan van Dijk o Chiem van der Plas o Nick van Duijn o Teun Houtenbos o Roy van Deursen o Emiel Lingg o Gert van Dijk

JO11-7 o Djek de Gier o Thijs Lamboo o Corne Meijvogel o Daan Nduwimana o Cors Guijt o Freddy Westgeest o Dirk-Jan de Groot o Ammar Ibrahim Mohamed o Bart Kuijt o Eelco Noort o Brian Wilmot o Corine de Moor o Wilma Plokker

JO9-1 o Joey Hemmes o Lennard Hazenoot o Wessel Grundeken o Lars van der Berg o Luuk Schaap o Narek Jegiew o Murad Dashajev o Thijmen Kroon o Michel Koopmans o Dennis Grundeken

82

JO9-2

G

Teamplaatjes

o Bas de Jong o Finn Blonk o Thijs Poot o Ezra Haasbroek o Nick Zuyderduyn o Roel van der Gugten o Bruce Passenier o Adam El Antary o Berend de Jong o Buddy Zuyderduyn

o Mark Bootsman o Andrej Baca o Marc Pauly o Arie van den Eijkel o Menno van der Meer o Leon Jumelet o Rodney Aandewiel o Jacco Zwaan o Linda van der Voet o Raymon Gleysteen o Joeri Klok

ooo Vrouwen 1 oo Heren 1 oo Heren 2 oo Heren 3 oo JO19-1 oo JO19-2 oo JO17-1 oo MO17-1 oo JO17-2 oo JO15-1 oo MO15-1 oo JO15-2 oo MO15-2 oo JO15-4 oo JO13-1 oo MO13-2 oo JO13-3 oo JO13-4 oo JO11-1 oo MO11-1 oo JO11-2 oo MO11-2 oo JO11-3 oo JO11-4 oo JO11-5 oo JO11-6 oo JO9-1 oo JO9-2 oo JO9-3 oo JO9-4 oo JO9-5 oo JO9-6 oo G oo Kabouters oo Mini’s

JO9-3 o Gijs Onderwater o Obed Santa o Piet Houtenbos o Maas Schaap o Robbin van Pijpen o Julian Post Uiterweer o Ian Dubbeldam o Ryan Sloos o Edwin Onderwater o Robert-Jan Dubbeldam o Michael van Pijpen

JO9-4 o Robin de Vreugd o Pim van Aken o Morlai Kamara o Jayden Epke o Savio Kogho o Matthew Kogho o Dorian Nduwimana o Peter van Aken o Peter van der Kraan

JO9-5 o Jephte Santa o Max Wasser o Dylano Rijnsburger o Jonathan Heemskerk o Jari Saab o Joseph Oviahon o Ommar Sediqi o Jimi Brickmann o Bart Verdoes

JO9-6 o Fahim Kizito o Simon van der Plas o Johan Stam o Twan de Keijzer o Jonas van der Spijk o Sven Werner o Nebil Awol o Stephan Werner

JO9-7 o Jordy de Kort o Efe Lopez o Finn Rijsdam o Munkh-Od Munkhbold o Gareba Kvinikadze o Jason Koot o Dirk de Kort o Kees Rijsdam

Kabouters o Joey van Voorbergen o Djoel Hageraats o Kevin van Pijpen o Stacey Wijnands o Kim van Deursen o Evi Werner o Hope Lopez o Perez Lopez o Bries Bongers o Peter van der Kraan o Kayleigh van der Marel

Mini’s o Chris de Bakker o Niek Kruger o Floor Feelders o Nassim Guijt o Tim Durieux o Bas Jinsen o Gijs Frijns o Thomas de Zwart o Ibrahim Cissé o Mathijn Zwaan o Vince Hoek o Levi Nijenhuis o Mees van Dijk o Ruben Stikker o Mees Saton o Tsering Lunggamchi o Gert Durieux o Maart Kuijt o Esmee Feelders o Linsey van der Kraan


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Oegstgeesterweg 48 2231 AZ Rijnsburg

Hoogvliet Hoofdstraat 104-106 2235 CK Valkenburg

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Voorstraat 49 2225 EL Katwijk aan Zee

â‚Ź 3,99

FC Rijnvogels  

FC Rijnvogels Verzamelalbum

FC Rijnvogels  

FC Rijnvogels Verzamelalbum

Advertisement