Page 1

V O E T B A L P L A A TJ E S

VERZAMELALBUM

, FC DELTA SPORTS 95

2 0 1 7 - 2 0 1 8


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van FC Delta Sports ,95,

HALLO SPORTERS VAN FC DELTA SPORTS ,95,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een , écht collector’s item: het FC Delta Sports 95 voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 650 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje?

Wat zijn we er allemaal druk mee. Hoe graag willen we niet allemaal de volgende Messi of Ronaldo zijn? Of in ieder geval de volgende Willem Janssen of Justin Kluivert of voor de meisjes, de volgende Anouk Hoogendijk of Lieke Martens? Daar hebben we vroeger toch hele fotoboeken van bij elkaar gespaard. Alle teams van het WK of EK en dan nu alle jeugd- en G-teams van FC Delta Sports ,95 in zo’n plaatjesboek. Hoe tof is dat?

Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige , herinnering aan jouw tijd bij FC Delta Sports 95. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Houten

Als voetbalclub voelen we ons toch een beetje vereerd, dat onze plaatselijke supermarkt een plaatjesboek start en daarvoor onze medewerking vraagt. Gelukkig zijn er ook nog vrijwilligers te vinden die zo’n klus graag op hun schouders willen nemen om onze jeugd- en G-teams in het zonnetje te zetten. Het is een hele organisatie, want iedereen moet op de foto en daar moet (natuurlijk) de juiste naam bij staan in dit verzamelalbum. Vervolgens moeten we zorgen, dat alles georganiseerd terecht komt bij onze Hoogvliet. Dat is best een hele klus en we zijn onze vrijwilligers dan ook uitermate dankbaar voor het beschikbaar stellen van hun tijd en talent. Voor onze jeugd- en G-leden is het natuurlijk een gave mogelijkheid. Zelf, met je eigen foto, temidden van al je teamgenoten een plaatsje krijgen in het grote sportplaatjesalbum in Houten. Later als je groot bent en zelf misschien wel kinderen hebt, of je een hele leuke oom of tante geworden bent, je verzamelalbum te voorschijn halen en vertellen dat je bij een super voetbalclub gevoetbald hebt. Dat je zo goed was, dat je zelfs in een verzamelalbum bent opgenomen. Dat je net de Eredivisie niet gehaald hebt, omdat je eigenlijk gewoon liever vrachtwagenchauffeur, verpleegster of advocaat wilde worden. Gewoon nog even door kunnen dromen, zoals je als kind kon doen, als je je plaatje in het verzamelalbum zag. Dat is wat we onze jeugd- en G-leden graag gunnen. Iedereen heeft recht op zijn “15 minutes of fame” en misschien zijn dit jullie 15 minuten. Ik hoop dat het gaat lukken voor iedereen om een vol album met plaatjes te krijgen. Een album dat je aan opa en oma en aan alle tantes en ooms kunt laten zien. En later, veel later, als we misschien inderdaad wel een nieuwe Janssen of Kluivert hebben voortgebracht of de nieuwe Martens of Hoogendijk, kun je in je verzamelalbum laten zien, dat die wereldvoetbalster bij dezelfde voetbalclub zat als jij.

VEEL SPAARPLEZIER! NAMENS HET BESTUUR

3


FC DELTA SPORTS ’95 STAAT VOOR… Met ruim 1.800 leden is de zaterdagvereniging FC Delta Sports ’95 gegroeid tot de grootste voetbalvereniging in de gemeente Houten en omstreken. De club telt ruim 1.000 jeugdleden in de leeftijd van 3 jaar tot 18 jaar, 360 vrijwilligers en bijna 100 spelende competitie teams incl. 13 zaalteams, 15 vrouwen/meisjesteams en G-teams. Aantallen waar we trots op zijn! Maar we zijn juist ook trots op wat we onze leden bieden, namelijk diversiteit. Een plek om te sporten voor iedereen, zoals onze G-teams, seniorenvoetbal (40+), peutervoetbal en jongens- en meisjesteams. We bieden onze talenten een uitdaging met prestatievoetbal en de niet-selectiejeugd stimuleren en faciliteren wij om met plezier bij onze vereniging te sporten.

FC Delta Sports ’95 is een actieve vereniging. Naast de

De allerjongste jeugd laten we spelenderwijs kennismaken met balspelletjes en zodra ze 5 jaar zijn, kunnen ze gemengd in wat grotere groepen kennismaken met het voetballen. Pas wanneer ze 7 jaar zijn, zullen ze beginnen met competitievoetbal tegen teams uit de regio. Tot die tijd worden de kinderen van 5 en 6 jaar oud door goed opgeleide trainers onderworpen aan een bewezen opleidingstraject waarbij spelvreugde, balcontact en sociale ontwikkeling centraal staan. , Onze visie is dan ook: “Bij FC Delta Sports 95 benut iedereen zijn of haar sportieve talent, op een passend niveau”.

seizoenscompetitie worden er ook toernooien gehouden op ons complex. Niet alleen vanuit de KNVB, maar ook onderling en regionaal en bijvoorbeeld het schoolvoetbaltoernooi en de Delta Cup, ons eigen internationaal toernooi voor betaald voetbalorganisaties (BVO’s). Naast voetbal organiseren leden en vrijwilligers veel nevenactiviteiten. Denk aan: • Feestavonden •

FIFA Tournament

Optredens van regionale zangers

Maandelijkse kaartavonden

Holland Delta House tijdens WK of EK

Wij sluiten het seizoen traditioneel af met een BBQfeestavond, voorafgegaan door het zogenoemde Hoge Hoed Toernooi, waarbij leden en vrijwilligers in teams van vier met veel lol en enthousiasme tegen elkaar voetballen.

TERUG IN DE TIJD In 1994 leek het geen goed moment om een voetbalvereniging op te richten want in Utrecht gingen de ledenaantallen bij de meeste clubs omlaag, teams en hele verenigingen werden afgemeld of fuseerden noodgedwongen. Kortom: een echte voetbalrecessie.

Desalniettemin riepen velen dat het niet zo’n vaart zou lopen. De gemeente Houten en de KNVB waren het met elkaar eens. Die vooruitzichten waren voor een aantal mensen de hoofdreden om een plan te schrijven waar ingegaan werd op nut, noodzaak en wensen voor een nieuwe voetbalvereniging.

Maar Houten had andere vooruitzichten: er zou een Houten-Zuid komen met heel veel nieuwbouw, dus veel nieuwe bewoners. Er zouden gezinnen komen en daarmee -met een vertraging van 6-8 jaar- ook de eerste jeugdige clubleden, waarvan een groot percentage voor de voetbalsport zou kiezen.

Het doel was om een vereniging op te richten die minder gericht was op presteren en meer gericht was op het opleiden van de eigen spelers. Deze doelstelling is tot op de dag van vandaag een belangrijk onderdeel van de vereniging. Tevens is de club bekend als een opleidingsvereniging voor jonge trainers in de jeugdopleiding.

4


10 september, eerste officiële wedstrijd FC Delta Sports’95.

December, gemeente Houten maakt bekend dat FC Delta Sports’95 hoofdgebruiker wordt van sportpark ‘De Kruisboog’.

1996

1998

1996

1997

2001

29 februari, FC Delta Sports’95 wordt opgericht. Men speelt op sportpark ‘De Stenen Poort’.

26 april, eerste officiële wedstrijd G-Team.

24 mei, Sportpark ‘De Kruisboog’ wordt in gebruik genomen.

DAAR ZIJN WE DAN

POSITIEF COACHEN

, FC Delta Sports 95 is uiteindelijk op 29

Als vereniging wordt hard gewerkt aan een

februari 1996 opgericht door Bram Brugman,

positieve clubcultuur waarin spelers zich

Wilfried Hess, Han Monrooij, Peter Stolk en

optimaal ontwikkelen en lang bij de club

Leo Willems. De voornaamste reden voor de

aangesloten blijven. De vereniging wil een

oprichting was het creëren van een additioneel

voorbeeld zijn van een club waar het anders

voetbalaanbod. Hierdoor werd FC Delta , Sports 95 een zaterdagvereniging waarbij

gaat, waar mensen vooral bezig zijn met wat

ook verstandelijk gehandicapten voetbal en

spelers. Waar iedereen gepast met elkaar

zaalvoetbal aangeboden werd. Mede om deze

omgaat. Want FC Delta Sports ’95 gelooft

reden is voor een herkenbaar logo gekozen:

dat in zo’n cultuur voetballers zich beter

in de Delta driehoek staat elke zijde voor , een voetbalproduct dat FC Delta Sports 95

kunnen ontwikkelen en dus betere prestaties

er góed gaat, en met de sterke kanten van

neerzetten.

aanbiedt.

ACCOMMODATIE

FC DELTA SPORTS ’95, UW PARTNER IN BUSINESS

Sportpark De Kruisboog is centraal gelegen,

Het fundament van de vereniging vormen onze vrijwilligers en sponsoren. Zeker in een tijd

goed te bereiken en biedt ruim voldoende

waarbij subsidies geminimaliseerd worden. De vereniging drukt graag haar waardering

parkeergelegenheid. Het complex van FC , Delta Sports 95 beschikt over zes velden,

uit voor iedereen die deel uitmaakt van dat fundament. Sponsoren worden daarbij graag

waarvan twee met kunstgras, en over twee pannaveldjes. Daarnaast is er een gezellige, eigen kantine met een groot dakterras dat uitzicht op het hoofdveld biedt. Onder het clubhuis bevinden zich de kleedkamers.

passende exposure geboden, het image en het goede gevoel dat bij ze past. Ook wordt de samenwerking tussen de sponsoren onderling gestimuleerd, en wat er voor hen nodig is om zakelijk succesvol te zijn in de regio. En wordt de sponsoren het plezier geboden om onderdeel uit te maken van een gezellige vereniging in Houten. Met voetbal voor dames en heren op hoog niveau.

5


in

g n i t t e s d . n . . e t r t a r a a g a j s s 0 e 3 n l t A fi m o t e h s l a n e t u o H Piazza Sports Kruisboog 4 3994 AE Houten Telefoon: 030 - 637 72 23 E-mail: receptie@piazzasports.nl www.piazzasports.nl


G-TEAM JUNIOREN

G-team Junioren

, FC DELTA SPORTS 95

Ilvy Drogenbroek

Marvin van Elst

Luuk van Viegen

Laszlo van Drogenbroek

Hoofdtrainer G-team Junioren

G-team Junioren

Sebastiaan van Veen

G-team Junioren

G-team Junioren

Tom Smit

G-team Junioren

G-team Junioren

G-team Junioren

G-team Junioren

Max de Ruiter

Ricardo van der Linden

Benjamin Kassing

7


JO8-1

JO8-1

, FC DELTA SPORTS 95

Jaden van der Kallen

JO8-1

Gijs Hoeks

Hugo Westening

Joey Pauw

Hoofdtrainer JO8-1

JO8-1

Mike Pauw

JO8-1

JO8-1

Mees van der Heiden

8

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Ravi de Ligt

Marc Hendriks

Dennis Pauw


JO8-2

JO8-2

, FC DELTA SPORTS 95

Mika Scholts

Matthijs Danhof

Melvin Verstraete

Daninyo Rowaan

Hoofdtrainer JO8-2

JO8-2

Sill Verhagen

JO8-2

JO8-2

Sep Odijk

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Max van Delft

Melle Jansen

Dennis Verstraten

9


JO8-3

JO8-3

, FC DELTA SPORTS 95

Dion Overmeer

JO8-3

Stijn Bladt

Shurain Coulibaly

Sander Scholman

Hoofdtrainer JO8-3

JO8-3

Mike de Bie

JO8-3

JO8-3

Noah van den Brink

10

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Lisa Buunen

Floris van Wijk

Wiebe de Haan


JO8-4

Floris Kuiper

Farouk Ashra

Pepijn Tak

Martijn Wolfis

Hoofdtrainer JO8-4

JO8-4

Moos van Ark

JO8-4

JO8-4

Luca van Kippersluis

JO8-4

JO8-4

JO8-4

JO8-4

, FC DELTA SPORTS 95

Boaz Jansen

Steffanie Maldonado

11


JO8-5

JO8-5

, FC DELTA SPORTS 95

Senne Knauff

JO8-5

Stijn van den Burg

Viggo Overgaauw

Roan Klomp

Hoofdtrainer JO8-5

JO8-5

Lucas Dingemansen

JO8-5

JO8-5

Lennart Kostanski

12

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Bente Rakka

Ylias El Amranih

Remco Rakké


JO8-6

JO8-6

, FC DELTA SPORTS 95

Tess Rietveld

Jens Kamberg

Lieke Dohnmen

Julia van Rijsewijk

Hoofdtrainer JO8-6

JO8-6

Jort van Doorn

JO8-6

JO8-6

Pelle Middelweerd

JO8-6

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Jurre Jol

Colin van Nimmerdor

Roy Rietveld

13


JO8-7

JO8-7

Simon Peet

Wick Egging

14

JO8-7

Robin de Bruyne

JO8-7

Rafael Kanawi

JO8-7

JO8-7

Daan van der Wouden

Bram Steenvoorden

Mathijs de Wissel

Hoofdtrainer JO8-7

JO8-7

JO8-7

Kyan Graf

JO8-7

JO8-7

, FC DELTA SPORTS 95

Merijn Kloppenberg

Robbert Kloppenberg


JO8-8

JO8-8

, FC DELTA SPORTS 95

Ruben Daniëls

Milan Sopers

Kick van Santwijk

Mathijs de Langen

Hoofdtrainer JO8-8

JO8-8

Julian Loffeld

JO8-8

JO8-8

Noah Singh

JO8-8

JO8-8

JO8-8

JO8-8

Mehdy Al Jannabi

Milan Pieterson

Nick Daniëls

15


JO8-9M

JO8-9M

, FC DELTA SPORTS 95

Fleur Haarman

JO8-9M

Fay van Hoof

Bloem Scheppel

Kayla Hol

Hoofdtrainer JO8-9M

JO8-9M

Amale Mangroe

JO8-9M

JO8-9M

Amy Enkelaar

16

JO8-9M

JO8-9M

JO8-9M

Hazal Sรถzen

Madelief Eikelboom

Michiel van Hoof


JO8-10M

JO8-10M

JO8-10M

, FC DELTA SPORTS 95

Jemimah Langeraar

Maud Soldaat

Mila Kluin

Ranya Ouazade

Hoofdtrainer JO8-10M

JO8-10M

Lieke van Noort

JO8-10M

JO8-10M

Eva Vogel

Lisa de Rijke

JO8-10M

JO8-10M

JO8-10M

JO8-10M

Eva van Belsen

Eline Deijle

Herwin de Rijke

17


JO9-1

JO9-1

, FC DELTA SPORTS 95

Stijn Zijlstra

JO9-1

Ive van Drenth

Ruben Blok

Fabian Balk

Hoofdtrainer JO9-1

JO9-1

Xavier Barnar

JO9-1

JO9-1

Dean Smith

18

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Jesse Hoomans

Sem van den Berg

Corné van den Berg


JO9-2

JO9-2

, FC DELTA SPORTS 95

Wessel Tak

Angelo Shoka

Thijn de Graaff

Jurre Post

Hoofdtrainer JO9-2

JO9-2

Thomas Groenewold

JO9-2

JO9-2

Olaf Groenewold

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Stef van den Oosterkamp

Stan van Woudenberg

Edwin Post

19


JO9-4

JO9-4

, FC DELTA SPORTS 95

Ruben Jollie

JO9-4

Sebas Miltenburg

Dustin Doan

Senn Snoek

Hoofdtrainer JO9-4

JO9-4

Ivan Owez

JO9-4

JO9-4

Naomi Rowaan

20

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Maxime Hoogeveen

Arjuna Sansar

Homar Owez


JO9-5

JO9-5

, FC DELTA SPORTS 95

Kenji Nguyen

Lucas van Zutphen

Nils Boon

Jesse Kleijer

Hoofdtrainer JO9-5

JO9-5

Yannick Wildeman

JO9-5

JO9-5

Levi Vogel

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Liam Kortekaas

Lucas van Wijk

Christiaan Boon

21


JO9-6

JO9-6

, FC DELTA SPORTS 95

Sanne Berends

JO9-6

Wouter Rietkerk

Adam Kanane

Jaimy van Rooij

Hoofdtrainer JO9-6

JO9-6

Vico van der Hijden

JO9-6

JO9-6

Thijs Peek

22

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Luuk Gerritsen

Souffian Loukili

Jan Berends


JO9-7

JO9-7

, FC DELTA SPORTS 95

Joris van der Weijst

Joah Hammingh

Kay van Alfen

Steff Stauber

Hoofdtrainer JO9-7

JO9-7

Max de Goede

JO9-7

JO9-7

Dylan Laus

JO9-7

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Liam Tijsterman

Gérian Brommer

Dennis van Gilst

23


JO9-8

JO9-8

Hugo Groenhout

Julian Pieneman

24

JO9-8

Adam Haji

JO9-8

Owies Kanakri

JO9-8

JO9-8

Tristan Deijle

Luuk Bijkerk

Teun Bijkerk

Hoofdtrainer JO9-8

JO9-8

JO9-8

Tom van Zessen

JO9-8

JO9-8

, FC DELTA SPORTS 95

Pepijn van der Meer

Albert Groenhout


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO10-1

JO10-1

, FC DELTA SPORTS 95

Sam van den Brink

JO10-1

Sjuul Vermeulen

Ilyas Sharifi

Finn Lubbers

JO10-1

JO10-1

Govan Arslan

JO10-1

JO10-1

Senna Hoornsra

26

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Philip Boogaard

Nick de Bie

Guus Bohms


JO10-2

JO10-2

JO10-2

, FC DELTA SPORTS 95

Ilan Overmeer

Rick Meijer

Sven Sopers

Dani Krijthe

Hoofdtrainer JO10-2

JO10-2

Merlijn Riedl

JO10-2

JO10-2

Teun Hoeks

Bowen Kremers

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Jort Linthorst

Casper Daniëls

Edwin Overmeer

27


JO10-3

JO10-3

Max van Ark

Thijs Nieuwenhuis

28

JO10-3

Guus Odijk

JO10-3

Teun Middelweerd

JO10-3

JO10-3

Joep Jongerius

Viggo Korbien

Yoeri van Abeelen

Hoofdtrainer JO10-3

JO10-3

JO10-3

Noah Ashra

JO10-3

JO10-3

, FC DELTA SPORTS 95

Yannick Vermeulen

Mark Jongerius


JO10-4

Sem Goosen

Roef Tamis

Boaz Wels

Levi van der Borst

Hoofdtrainer JO10-4

JO10-4

Bram Schuurman

JO10-4

JO10-4

Sven de Haan

Sami Mouzouri

JO10-4

JO10-4

JO10-4

JO10-4

Daan Gulitz

Javi-Alexander Suurbach

JO10-4

JO10-4

JO10-4

, FC DELTA SPORTS 95

Senna van der Ven

Pim Tamis

29


JO10-5

JO10-5

Daan Brands

Rick Eppinga

30

JO10-5

Alec Tan

JO10-5

Luuk Borkent

JO10-5

JO10-5

Joar Jens

Luuk de Graeve

Giel Mathijssen

Hoofdtrainer JO10-5

JO10-5

JO10-5

Jelte van Eijk

JO10-5

JO10-5

, FC DELTA SPORTS 95

Kai Reijngoud

Bart Brands


JO10-6

JO10-6

JO10-6

, FC DELTA SPORTS 95

Leon Buising

Lucas van Dijk

Nout van Heusden

Timo Kassies

Hoofdtrainer JO10-6

JO10-6

Tiamo Eikelboom

JO10-6

JO10-6

Tijme Zijlstra

Lars Tettelaar

JO10-6

JO10-6

JO10-6

JO10-6

Alexander Oud

Bas Rutten

Roy Eikelboom

31


JO10-7

JO10-7

Milan van Nimmerdor

Tygo van Damme

32

JO10-7

Wouter Smeets

JO10-7

Luuk van den Burg

JO10-7

JO10-7

Jonathan Berrenstein

Daniel van Garderen

Yanoah Tamminga

Hoofdtrainer JO10-7

JO10-7

JO10-7

Jonathan Verwoert

JO10-7

JO10-7

, FC DELTA SPORTS 95

Devan Wilson

Alex van Nimmerdor


JO10-8M

Roalla Apinsa

Femke Visser

Anna James

Marit van Dieten

Hoofdtrainer JO10-8M

JO10-8M

Jashly Dupree

JO10-8M

JO10-8M

Yaleesa van Eden

Luna Mahdadi

JO10-8M

JO10-8M

JO10-8M

JO10-8M

Demi van den Beuken

Dounia Berragiy

JO10-8M

JO10-8M

JO10-8M

, FC DELTA SPORTS 95

Seville Nebbeling

Dennis van Dieten

33


NIEUW: DAVILEX ONLINE LEDENADMINISTRATIE Weg met Excel! Want nu is er Davilex Online Ledenadministratie, dé tool waarmee iedere vereniging makkelijk de ledenadministratie bij kan houden!  Makkelijk online leden beheren  Eenvoudig contributie berekenen  Inclusief automatisch incasso!

PROBEER GRATIS! Vraag uw proefabonnement aan op www.davilex-ledenadministratie.nl

L E D E N A D M I N I S T R AT I E S O F T WA R E

Introductie aanbieding:

€ 7,50 p/m


MO11-1

MO11-1

MO11-1

, FC DELTA SPORTS 95

Nienke Haars

Niloufar Gholami

Marit Bos

Lianne Schippers

Hoofdtrainer MO11-1

MO11-1

Wijnanda Riepma

MO11-1

MO11-1

Sarah Vogel

Louise Beekman

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Meike Lemstra

Maria van der Noort

Sophie Musters

35


JO11-1

JO11-1 JO11-1

JO11-1

Luka Wildenbeest

Hoofdtrainer JO11-1

JO11-1

Jort van Woudenberg

Timo van Vulpen

Tieme Beijer

Guus de Klein

JO11-1

JO11-1

Olivier Veldhuizen

Jesse Lansing

Duncan Tienhooven

Noah Visser

JO11-1

JO11-1

Silas Vermeulen

36

JO11-1

JO11-1

JO11-1

, FC DELTA SPORTS 95

Milan Blanken

Niels Beijer


JO11-2

JO11-2

JO11-2

, FC DELTA SPORTS 95

Bodhian Woudsma

Ruben van Eden

Lucca ten Pierick

Teun Piccardt Brouwer

Hoofdtrainer JO11-2

JO11-2

Steijn Vonck

JO11-2

JO11-2

Bas van Zessen

Hugo Schenk

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Olaf Medema

Vincent van der Duin

Danny Woudsma

37


JO11-3

JO11-3

Jasper Muilerman

Mees Timmerman

38

JO11-3

Johannes Haak

JO11-3

Diederik Luchtenburg

JO11-3

JO11-3

Dean van der Hoeven

Sven van Dongen

Danillo Wijnhoff

Hoofdtrainer JO11-3

JO11-3

JO11-3

Sven van Lubek

JO11-3

JO11-3

, FC DELTA SPORTS 95

Kay Wildenbeest

Dennis Wildenbeest


JO11-4

Onno Niens

Kidus Haak

Hajo Wesseling

Sem Ederveen

Hoofdtrainer JO11-4

JO11-4

Hugo van Tuyll

JO11-4

JO11-4

Sven Docters van Leeuw

Mats Koning

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Milan Blitterswijk

Jesper de Langen

JO11-4

JO11-4

JO11-4

, FC DELTA SPORTS 95

Mees Heijmink

Henny Ederveen

39


JO11-5

JO11-5

Jeroen de Vries

Job Dix

40

JO11-5

Cas Hofstede

JO11-5

Ruben Balk

JO11-5

JO11-5

Niels Edelman

Aaron van de Bovenkamp

Mark Tetteroo

Hoofdtrainer JO11-5

JO11-5

JO11-5

Camiel Bouazza

JO11-5

JO11-5

, FC DELTA SPORTS 95

Joris van Dee

Michel Balk


JO11-6

Job Thijs

Wesley Stoker

Felix Lieffering

Mark Hordijk

Hoofdtrainer JO11-6

JO11-6

Ralph Stelling

JO11-6

JO11-6

Koen Borkent

Arda Sรถzen

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Ties Botter

Cas Meijer

JO11-6

JO11-6

JO11-6

, FC DELTA SPORTS 95

Fons Hofmann

Eddy Botter

41


JO11-7M

JO11-7M

Janne Schram

Nanne Gilsing

42

JO11-7M

Senna Determan

JO11-7M

Mette Flantua

JO11-7M

JO11-7M

Yara Escalera

Gabriëlla Klarenbeek

Sanne van Duijn

Hoofdtrainer JO11-7M

JO11-7M

JO11-7M

Tess van Hoof

JO11-7M

JO11-7M

, FC DELTA SPORTS 95

Liv van den Broecke

Chantal Geers


JO11-8

JO11-8

JO11-8

, FC DELTA SPORTS 95

Nathan Langeraar

Arnout Schot

Jasper Schouten

Lucas van Rijsewijk

Hoofdtrainer JO11-8

JO11-8

Robin Heijgele

JO11-8

JO11-8

Jasper Hijnen

Nick Ouwerkerk

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Filip Shomali

Daan de Bie

Vincent de Bie

43


JO12-1

Tijn van Vlerken

JO12-1

Stan Hoetmer

Antonio Spijker

Daan Eikelboom

JO12-1

JO12-1

Gyan Jansen

JO12-1

JO12-1

Redmar Brommer

44

JO12-1

JO12-1

JO12-1

, FC DELTA SPORTS 95

Tjerk Buwalda

Irshaad Mouahbi


Thijs Visser

Dave Osté

Sam van Winkelhoff

Hoofdtrainer JO12-1

JO12-1

Thijmen Baris

JO12-1

Jesse Jay Moor

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1 JO12-1

Anouar Berragiy

Mats van Wolfswinkel

Mark Puppels

45


JO12-2

Jae Lin Schoondermark

Guus van Echtelt

Joey Rowaan

JO12-2

JO12-2

Jesper Gruters

JO12-2

JO12-2

Jordi Bos

46

JO12-2

JO12-2

JO12-2

, FC DELTA SPORTS 95

Wesley Blok

Davy Herfkens


Ward Eikelboom

Noah Karssen

Kevin Groenewoud

Hoofdtrainer JO12-2

JO12-2

Julian Scheerder

JO12-2

David Slot

JO12-2

JO12-2

JO12-2

JO12-2 JO12-2

Sem Gerritsen

Tijmen Egging

Dennis Karssen

47


JO12-3

JO12-3 JO12-3

JO12-3

JO12-3

JO12-3

Binck Tamis

Hoofdtrainer JO12-3

JO12-3

Jelmer Jansen

Mika Lubbers

Kyllian van Kouwen

Roald Diepeveen

JO12-3

JO12-3

Timber Drees

Floris Ester

Mitch Oltmans

Jochem Post

JO12-3

JO12-3

Rens de Goeij

Thom Janssen

Ramon Janssen

Jasper de Graaff

JO12-3

JO12-3

Pim Solleveld

48

JO12-3

JO12-3

JO12-3

, FC DELTA SPORTS 95

Peije Peters

Ben Solleveld


JO12-4

Kevin van Trigt

Ralph Groenewold

Dorus Klomp

Hoofdtrainer JO12-4

JO12-4

JO12-4

Fabian Riedl

Hendrik van der Vee

Emre Cilek

JO12-4

JO12-4

JO12-4

JO12-4 JO12-4

Thijs Weening

Bas den Uil

Joey de Wit

Tom Roest

Jesse Schakelaar

JO12-4

JO12-4

JO12-4

JO12-4

Job Lahiani

Lars de Waal

JO12-4

JO12-4

JO12-4

, FC DELTA SPORTS 95

Finn Speetjens

Henk de Waal

49


JO12-5

Yoran Blok

JO12-5

Justin van Rijn

Mark Wildenbeest

Arthur Vos

JO12-5

JO12-5

Jelte Droppers

JO12-5

JO12-5

Bram Vermeulen

50

JO12-5

JO12-5

JO12-5

, FC DELTA SPORTS 95

Glen Vredeveldt

Co Bijkerk


Xander Groenewold

Siem Spierenburg

Kai Dorleijn

Hoofdtrainer JO12-5

JO12-5

Ryan Collins

JO12-5

Andries Lindhout

JO12-5

JO12-5

JO12-5

JO12-5 JO12-5

Jasper Danhof

David Witvoet

Dennis Vredeveldt

51


MO13-1

MO13-1

Jennifer van Wijk

52

Iris Visser

Jip Roelands

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Bo van Oostenbrugge

MO13-1

MO13-1

, FC DELTA SPORTS 95

Vera Jansen

Daphne de Vries


MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Elsbeth Riepma

Noa Buijs

Denise Coulier

Hoofdtrainer MO13-1

MO13-1

MO13-1

Negin Partovian

Selina Steinfelder

Britt van Wijk

Jan-Herman de Vries

53


JO13-1

Daan Paapst

Avery Jones

Melle Beijer

JO13-1

JO13-1

Nino Zonneveld

JO13-1

JO13-1

Teun Meijer

54

JO13-1

JO13-1

JO13-1

, FC DELTA SPORTS 95

Olav Wegereef

Nicolas Huismans


Milan van den Beuken

Joran Escalera

Levi Bakhuisen

Hoofdtrainer JO13-1

JO13-1

Thijmen Lansing

JO13-1

Kai de Vos

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Luuk van Leeuwen

Duuk Hoeks

Moreno Versteeg

55


JO13-2

Joshua Bakker

Pim Steenbrink

Olivier Vincent

JO13-2

JO13-2

Marnix de Boer

JO13-2

JO13-2

Thijs Emmelot

56

JO13-2

JO13-2

JO13-2

, FC DELTA SPORTS 95

Milan Overgaauw

Gijs Berrevoet


Jesse Exler

Jesse Pluimers

Mats van Geest

Hoofdtrainer JO13-2

JO13-2

Jelle Atsma

JO13-2

Quincy Reemnet

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Tijn Stelling

Kai Roelofs

Marcel Mans

57


JO13-3

Matthijs van Zadelhoff

JO13-3

Manu Clarke

Bent Flantua

Viggo van de Pol

JO13-3

JO13-3

Thomas van Straten

JO13-3

JO13-3

Devanta van Arnhem

58

JO13-3

JO13-3

JO13-3

, FC DELTA SPORTS 95

Erray Temmel

Yannick van Dijk


Noah van Wijk

Mees Sturkenboom

Julian Zijlstra

Hoofdtrainer JO13-3

JO13-3

Justin de Haan

JO13-3

Matisse Los

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3 JO13-3

Tom de Grave

Jelle de Groot

Jan Dirk Zijlstra

59


JO13-4

JO13-4 JO13-4

JO13-4

Leonardo Andriec

Hoofdtrainer JO13-4

JO13-4

Jesse van der Kraak

Marijn de Haan

Wessel Galenkamp

Ferdy Haarmans

JO13-4

JO13-4

Ralph Meyrink

Bo Mijndersma

Florian Schaddelee

Jasper van Es

JO13-4

JO13-4

Tjeerd Weerstand

60

JO13-4

JO13-4

JO13-4

, FC DELTA SPORTS 95

Justin Copur

Patrick van Es


JO13-5

JO13-5

JO13-5

, FC DELTA SPORTS 95

JO13-5

JO13-5

Chiel Hoogerwerf

Hoofdtrainer JO13-5

JO13-5

Sam Gruters

Niels Hijnen

Rens Hengelmolen

Alexander Hornstra

JO13-5

JO13-5

Mike van Beuningen

Robbert Wildenbeest

Tristan Zieltjens

Robbin Moorlag

JO13-5

JO13-5

Sammi Alaoui

Siem Hoogerwerf

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Luuk Koenders

Ruben van Kranenburg

Emiel Gruters

61


JO13-6M

JO13-6M

Lieke Weerdenburg

62

JO13-6M

JO13-6M

Iris Dix

JO13-6M

JO13-6M

Meike Bom

Tessa Miens

Danique van den Brink

Sophie Hartkamp

JO13-6M

JO13-6M

Bente Lemstra

Lotte Straatman

Lies Andriessen

Sacha van der Smagt

JO13-6M

JO13-6M

Jet Jongerius

JO13-6M

JO13-6M

JO13-6M

Neline van Luijk

JO13-6M

JO13-6M

, FC DELTA SPORTS 95

Lieke Aarts

Lizzy Determan


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO14-1

Melle van Gageldonk

JO14-1

Jens Eikelboom

Jort van Neer

Stan Gerritsen

JO14-1

JO14-1

Kevin Bach

JO14-1

JO14-1

Jaymi Loos

64

JO14-1

JO14-1

JO14-1

, FC DELTA SPORTS 95

Dennis Mintzas

Mark Huiszoon


Tibor Praas

Yoeri Verheul

Jurre Goes

Hoofdtrainer JO14-1

JO14-1

Thijn van Dijk

JO14-1

Jarno Terwolbeck

JO14-1

JO14-1

JO14-1

JO14-1 JO14-1

Lucas Senft

Tommie Schevers

Maarten Lambo

65


MO15-1

Isabella van Dijk

Fieke van der Smagt

Julia van Vlerken

MO15-1

MO15-1

Isa Roelands

MO15-1

MO15-1

Joelle van Dam

66

MO15-1

MO15-1

MO15-1

, FC DELTA SPORTS 95

Iris Houtkamp

Tessa van der Neut


Lieke Lemstra

Mieke van Eijke

Floor Hengelmolen

Hoofdtrainer MO15-1

MO15-1

Nienke Buwalda

MO15-1

Katie Kamphuis

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1 MO15-1

Anne van der Plank

Lise Ruis

Bas Roelands

67


JO15-1

JO15-1

, FC DELTA SPORTS 95

Ouassim Berragiy

JO15-1

Raul Bottenburg

Lucas te Water

Jarno Marchi

JO15-1

JO15-1

Tino Koning

JO15-1

JO15-1

Onne van der Heijden

68

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Sidney Kuipers

Milan Landmeeter

Ole Kroodsma


JO15-1

Jesse Norbart

Lloyd de Vreden

Wiebe de Haan

Mounir El Amrani

Hoofdtrainer JO15-1

JO15-1

David Hordijk

JO15-1

JO15-1

Joeri Legemaate

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Jabril Khalid Said

Ole Steenbrink

Robbert Jan Thijs

69


MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Malak Mouzouri

Hoofdtrainer MO15-2

MO15-2

Elisha Heijtink

Noemi Baal

Elisa Blitterswijk

Babette van Burik

MO15-2

Linn Ruis

MO15-2

Quinty van Beem

Nadine Berragiy

MO15-2

MO15-2

Jana Landman

Demi Ederveen

Yasmine Vincent

Sam van Rooijen

MO15-2

MO15-2

Emma Harte

70

MO15-2

MO15-2

MO15-2

, FC DELTA SPORTS 95

Chloe Hagemans

Henry Blitterswijk


Van Dort-Wijnspecialist.nl Bijzondere Wijnen Unieke Wijnbeleving Oude Dorp - Houten


JO15-2

JO15-2

, FC DELTA SPORTS 95

Joris Rijken

JO15-2

Jay van Leusden

Milan Kromwijk

Roy Groenewoud

JO15-2

JO15-2

David van de Bovenkamp

JO15-2

JO15-2

Wessel Schoonderbeek

72

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Damian van Rooijen

Boaz van der Velde

Patrick Hordijk


Timo Kokkeel

Guido Hogenbirk

Kars Verhagen

Hoofdtrainer JO15-2

JO15-2

Roy van Vulpen

JO15-2

Iker Hemel

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 JO15-2

Niels van Hove

Fedor Perelaer

Jari Peele

73


JO15-3

JO15-3

, FC DELTA SPORTS 95

Finn Gerritsen

JO15-3

Sem de Boer

Stefan van Es

Niels Pater

JO15-3

JO15-3

Quinten Harskamp

JO15-3

JO15-3

Laurens Schiphouwer

74

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Bart Gulitz

Tim Weijers

Jurre Bronkhorst


Paul van den Broek

Jelle Goor

Joep de Boer

Hoofdtrainer JO15-3

JO15-3

Ruben Situmeang

JO15-3

Bent Weerdenburg

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3 JO15-3

Youri Logtenberg

Jochem van Zadelhoff

Edwin Gerritsen

75


JO15-4

Guido Hoeneveld

JO15-4

Jort Exler

Tijn Miltenburg

Joal Visser

JO15-4

JO15-4

Tom Huisman

JO15-4

JO15-4

Thijs Sieben

76

JO15-4

JO15-4

JO15-4

, FC DELTA SPORTS 95

Tebbe Kremer

Steven Kroon


Florent Somers

Milan Wisselaar

Youp Cras

Hoofdtrainer JO15-4

JO15-4

Luc Hendriks

JO15-4

Boyd Sack

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Hendrik Bout

Jasper van Eden

Wouter Hendriks

77


JO15-5

JO15-5

, FC DELTA SPORTS 95

Nick ten Boden

JO15-5

Sem de Groot

Timmo Rakke

Maikel van den Brink

JO15-5

JO15-5

Lars van Wuijtswinkel

JO15-5

JO15-5

Deshano van Doorn

78

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Dominique van Dijk

Donovan van Leeuwen

Maxim van der Horst


Emile Aarts

Angelo van Tellingen

Devon van de Kant

Hoofdtrainer JO15-5

JO15-5

Stephan Ossewaarde

JO15-5

Joris Jansen

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5 JO15-5

Sjoerd Arts

Dawoed El Azzati

Richard van Tellingen

79


JO15-6

JO15-6

, FC DELTA SPORTS 95

Ruben van Wijk

JO15-6

David Pluimers

Mika Jens

Hardy van der Wal

JO15-6

JO15-6

Thijs Tielemans

JO15-6

JO15-6

Wiemer Brommer

80

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Aart van der Wilt

Dexter van Brundel

Skip Neu


JO15-6

Rens Dekker

Max Thijssen

Joakim van Lubek

Ronald Goor

Hoofdtrainer JO15-6

Hoofdtrainer JO15-6

Romano Karssen

JO15-6

JO15-6

Douwe Smit

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Lars Musch

Dennis Karssen

Joost van Wijk

81


JO15-7

JO15-7

Sebastiaan Wursten

82

JO15-7

JO15-7

Mohammed Alizadeh

Hoofdtrainer JO15-7

JO15-7

Robbie Nickstadt

Ivar Bezembinder

Bram Straatmann

Jarmo Boer

JO15-7

JO15-7

Ersin Cilek

Mexx Schultz

Mats Spierenburg

Wessel Galiart

JO15-7

JO15-7

Delano van Randeraad

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Munasir Abdirahman Jimale

JO15-7

JO15-7

, FC DELTA SPORTS 95

Baraa Mousa

Jan Bezembinder


SPAAROVERZICHT

G-TEAM JUNIOREN

O O O O O O O O O

Max de Ruiter Tom Smit Sebastiaan van Veen Marvin van Elst Laszlovan Drogenbroek Ilvy Drogenbroek Luuk van Viegen Ricardo van der Linden Benjamin Kassing

O O O O O O O O O

Ravi de Ligt Mees van der Heiden Mike Pauw Gijs Hoeks Joey Pauw Jaden van der Kallen Hugo Westening Mark Hendriks Dennis Pauw

O O O O O O O O O

Max van Delft Sep Odijk Sill Verhagen Matthijs Danhof Daninyo Rowaan Mika Scholts Melvin Verstraeten Melle Jansen Dennis Verstraten

O O O O O O O O O

Lisa Buunen Noah van den Brink Mike de Bie Stijn Bladt Sander Scholman Dion Overmeer Shurain Coulibaly Floris van Wijk Wiebe de Haan

O O O O O O O O

Luca van Kippersluis Moos van Ark Farouk Ashra Martijn Wolfis Floris Kuiper Pepijn Tak Boaz Jansen Steffanie Maldonado

O O O O O O O O O

Bente Rakka Lennart Kostanski Lucas Dingemansen Stijn van den Burg Roan Klomp Senne Knauff Viggo Overgaauw Ylias El Amranih Remco Rakké

JO8-1

JO8-2

JO8-3

JO8-4

JO8-5

JO8-6

O Jurre Jol O Pelle Middelweerd O Jort van Doorn

84

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Jens Kamberg Julia van Rijsewijk Tess Rietveld Lieke Dohnmen Colin van Nimmerdor Roy Rietveld

O O O O O

Jurre Post Wessel Tak Thijn de Graaff Stan van Woudenberg Edwin Post

JO8-7

O O O O O O O O O

Maxime Hoogenveen Naomi Rowaan Ivan Owez Sebas Miltenburg Senn Snoek Ruben Jollie Dustin Doan Arjuna Sansar Homar Owez

O O O O O O O O O

Liam Kortekaas Levi Vogel Yannick Wildeman Lucas van Zutphen Jesse Kleijer Kenji Nguyen Nils Boon Lucas van Wijk Christiaan Boon

O O O O O O O O O

Luuk Gerritsen Thijs Peek Vico van der Hijden Wouter Rietkerk Jaimy van Rooij Sanne Berends Adam Kanane Souffian Loukili Jan Berends

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Liam Tijsterman Dylan Laus Max de Goede Joah Hammingh Steff Stauber Joris van der Weijst Kay van Alfen Gerian Brommer Dennis van Gilst

Kyan Graf Simon Peet Daan van der Wouden Rafael Kanawi Robin de Bruyne Mathijsde Wissel Wick Egging Bram Steenvoorden Merijn Kloppenberg Robbert Kloppenberg

JO8-8

Mehdy Al Jannabi Noah Singh Julian Loffeld Milan Sopers Mathijs de Langen Ruben Daniëls Kick van Santwijk Milan Pieterson Nick Daniëls

JO8-9M O O O O O O O O O

Hazal Sözen Amy Enkelaar Amèle Mangroe Fayvan Hoof Kayla Hol Fleur Haarman Bloem Scheppel Madelief Eikelboom Michiel van Hoof

O O O O O O O O O O

Eva van Belsen Lisa de Rijke Eva Vogel Lieke van Noort Maud Soldaat Ranya Ouazade Jemimah Langeraar Mila Kluin Eline Deijle Herwin de Rijke

O O O O O O O O O

Jesse Hoomans Dean Smith Xavier Barnar Ive van Drenth Fabian Balk Stijn Zijlstra Ruben Blok Sem van den Berg Corné van den Berg

O O O O

Stef van den Oosterkamp Olaf Groenewold Thomas Groenewold Angelo Shoka

JO8-10M

JO9-1

JO9-2

JO9-4

JO9-5

JO9-6

JO9-7

JO9-8

Tom van Zessen Hugo Groenhout Tristan Deijle Owies Kanakri Adam Haji Teun Bijkerk Julian Pieneman Luuk Bijkerk Pepijn van der Meer Albert Groenhout

JO10-1 O O O O O O

Philip Boogaard Senna Hoornsra Govan Arslan Sjuul Vermeulen Finn Lubbers Sam van den Brink

O O O O O O O O O O O O O

Ilyas Sharifi Nick de Bie Guus Bohms

JO10-2

Jort Linthorst Bowen Kremers Teun Hoeks Merlijn Riedl Rick Meijer Dani Krijthe Ilan Overmeer Sven Sopers Casper Daniëls Edwin Overmeer

JO10-3 O O O O O O O O O O

Noah Ashra Max van Ark Joep Jongerius Teun Middelweerd Guus Odijk Yoeri van Abeelen Thijs Nieuwenhuis Viggo Korbien Yannick Vermeulen Mark Jongerius

O O O O O O O O O O O

Daan Gulitz Sem Goosen Sami Mouzouri Javi-Alexander Suurbach Bram Schuurman Roef Tamis Levi van der Borst Sven de Haan Boaz Wels Senna van der Ven Pim Tamis

O O O O O O O O O O

Jelte van Eijk Daan Brands Joar Jens Luuk Borkent Alec Tan Giel Mathijssen Rick Eppinga Luuk de Graeve Kai Reijngoud Bart Brands

O O O O O O O O O O

Alexander Oud Lars Tettelaar Tijme Zijlstra Tiamo Eikelboom Lucas van Dijk Timo Kassies Leon Buising Nout van Heusden Bas Rutten Roy Eikelboom

JO10-4

JO10-5

JO10-6


SPAAR ALLE 679 STICKERS!

JO10-7 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Jonathan Verwoert Milanvan Nimmerdor Jonathan Berrenstein Luuk van den Burg Wouter Smeets Yanoah Tamminga Tygo van Damme Daniel van Garderen Devan Wilson Alex van Nimmerdor

JO10-8M

Demi van den Beuken Roalla Apinsa Luna Mahdadi Dounia Berragiy Jashly Dupree Femke Visser Marit van Dieten Yaleesa van Eden Anna James Seville Nebbeling Dennis van Dieten

MO11-1

Meike Lemstra Louise Beekman Sarah Vogel Wijnanda Riepma Niloufar Gholami Lianne Schippers Nienke Haars Marit Bos Maria van der Noort Sophie Musters

JO11-1

Silas Vermeulen Noah Visser Duncan Tienhooven Timovan Vulpen Olivier Veldhuizen Guusde Klein Tieme Beijer Luka Wildenbeest Jesse Lansing Jort van Woudenberg Milan Blanken Niels Beijer

JO11-2 O O O O O O O O O O

Olaf Medema Hugo Schenk Bas van Zessen Steijn Vonck Ruben van Eden TeunPiccardt Brouwer Bodhian Woudsma Luccaten Pierick Vincent van der Duin Danny Woudsma

O O O O O

Svenvan Lubek Jasper Muilerman Dean van der Hoeven Diederik Luchtenberg Johannes Haak

JO11-3

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Danillo Wijnhoff Mees Timmerman Sven van Dongen Kay Wildenbeest Dennis Wildenbeest

JO11-4

Milan Blitterswijk Onno Niens Mats Koning Jesper de Langen Hugo van Tuyll Kidus Haak Sem Ederveen Sven Docters van Leeuw Hajo Wesseling Mees Heijmink Henny Ederveen

JO11-5

Camiel Bouazza Jeroen de Vries Niels Edelman Ruben Balk Cas Hofstede Mark Tetteroo Job Dix Aaron van de Bovenkamp Joris van Dee Michel Balk

JO11-6 O O O O O O O O O O O

Ties Botter Job Thijs Arda Sözen Cas Meijer Ralph Stelling Wesley Stoker Mark Hordijk Koen Borkent Felix Lieffering Fons Hofmann Eddy Botter

O O O O O O O O O O

Tess van Hoof Janne Schram Yara Escalera Mette Flantua Senna Determan Sanne van Duijn Nanne Gilsing Gabriëlla Klarenbeek Livvan den Broecke Chantal Geers

O O O O O O O O O O

Filip Shomali Nick Ouwerkerk Jasper Hijnen Robin Heijgele Arnout Schot Lucasvan Rijsewijk Nathan Langeraar Jasper Schouten Daan de Bie Vincent de Bie

JO11-7M

JO11-8

JO12-1 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Redmar Brommer Gyan Jansen Stan Hoetmer Daan Eikelboom Tijn van Vlerken Antonio Spijker Tjerk Buwalda Irshaad Mouahbi Anouar Berragiy Thijmen Baris Thijs Visser Sam van Winkelhoff Jesse Jay Moor Dave Osté Mats van Wolfswinkel Mark Puppels

JO12-2

Jordi Bos Jesper Gruters Guus van Echtelt Jae Lin Schoondermark Joey Rowaan Wesley Blok Davy Herfkens Sem Gerritsen Julian Scheerder Ward Eikelboom Kevin Groenewoud David Slot Noah Karssen Tijmen Egging Dennis Karssen

JO12-3 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Pim Solleveld Jasper de Graaff Ramon Janssen Floris Ester Rens de Goeij Jochem Post Mitch Oltmans Mika Lubbers Timber Drees Roald Diepeveen Kyllian van Kouwen Binck Tamis Thom Janssen Jelmer Jansen Peije Peters Ben Solleveld

JO12-4

Job Lahiani Kevin van Trigt Jesse Schakelaar Larsde Waal Joeyde Wit Basden Uil Emre Cilek Tom Roest Fabian Riedl Ralph Groenewold Dorus Klomp Thijs Weening Hendrik van der Vee Finn Speetjens Henk de Waal

JO12-5 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bram Vermeulen Justin van Rijn Arthur Vos Yoran Blok Mark Wildenbeest Glen Vredeveldt Co Bijkerk Jasper Danhof Ryan Collins Xander Groenewold Kai Dorleijn Andries Lindhout Siem Spierenburg David Witvoet Dennis Vredeveldt Jelte Droppers

MO13-1

Bovan Oostenbrugge Iris Visser Jennifer van Wijk Jip Roelands Vera Jansen Daphne de Vries Selina Steinfelder Negin Partovian Denise Coulier Elsbeth Riepma Noa Buijs Britt van Wijk Jan-Herman de Vries

JO13-1 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Teun Meijer Nino Zonneveld Avery Jones Daan Paapst Melle Beijer Olav Wegereef Nicolas Huismans Luuk van Leeuwen Thijmen Lansing Milan van den Beuken Levi Bakhuisen Kai de Vos Joran Escalera Duuk Hoeks Moreno Versteeg

JO13-2

Thijs Emmelot Marnix de Boer Pim Steenbrink Joshua Bakker Olivier Vincent Milan Overgaauw Gijs Berrevoet Tijn Stelling Jelle Atsma Jesse Exler Mats van Geest Quincy Reemnet Jesse Pluimers Kai Roelofs Marcel Mans

85


SPAAROVERZICHT

O O O O O O O O O O O O O O O O

JO13-3

O O O O O O O O O O O O

Tjeerd Weerstand Jasper van Es Florian Schaddelee Marijn de Haan Ralph Meyrink Ferdy Haarmans Wessel Galenkamp Leonardo Andriec Bo Mijndersma Jesse van der Kraak Justin Copur Patrick van Es

O O O O O O O O O O O O O O

Luuk Koenders Siem Hoogerwerf Sammi Alaoui Robbin Moorlag Tristan Zieltjens Niels Hijnen Mike van Beuningen Alexander Hornstra Rens Hengelmolen Chiel Hoogerwerf Robbert Wildenbeest Sam Gruters Ruben van Kranenburg Emiel Gruters

O O O O O O O O O O O O O O

Neline van Luijk Lieke Weerdenburg Jet Jongerius Sacha van der Smagt Lies Andriessen Tessa Miens Bente Lemstra Sophie Hartkamp Danique van den Brink Iris Dix Lotte Straatman Meike Bom Lieke Aarts Lizzy Determan

O O O O

Jaymi Loos Kevin Bach Jens Eikelboom Stan Gerritsen

Devanta van Arnhem Thomas van Straten Manu Clarke Viggovan de Pol Matthijs van Zadelhoff Bent Flantua Erray Temmel Yannick van Dijk Tom de Grave Justin de Haan Noah van Wijk Julian Zijlstra Matisse Los Mees Sturkenboom Jelle de Groot Jan Dirk Zijlstra

JO13-4

JO13-5

JO13-6M

JO14-1

86

O O O O O O O O O O O O

Melle van Gageldonk Jort van Neer Dennis Mintzas Mark Huiszoon Lucas Senft Thijn van Dijk Tibor Praas Jurre Goes Jarno Terwolbeck Yoeri Verheul Tommie Schevers Maarten Lambo

O O O O O O O O O O O O O O O

Joelle van Dam Isa Roelands Fieke van der Smagt Isabella van Dijk Julia van Vlerken Iris Houtkamp Tessa van der Neut Anne van der Plank Nienke Buwalda Lieke Lemstra Floor Hengelmolen Katie Kamphuis Mieke van Eijke Lise Ruis Bas Roelands

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Sidney Kuipers Onne van der Heijden Tino Koning Raul Bottenburg Jarno Marchi Ouassim Berragiy Lucaste Water Milan Landmeeter Ole Kroodsma Jabril Khalid Said Joeri Legemaate David Hordijk Lloyd de Vreden Mounir El Amrani Jesse Norbart Wiebe de Haan Ole Steenbrink Robbert Jan Thijs

O O O O O O O O O O O O O O O

Emma Harte Sam van Rooijen Yasmine Vincent Jana Landman Nadine Berragiy Quinty van Beem Noemi Baal Linn Ruis Babette van Burik Elisa Blitterswijk Malak Mouzouri Demi Ederveen Elisha Heijtink Chloe Hagemans Henry Blitterswijk

MO15-1

JO15-1

MO15-2

O O O O O O O O O O O O O O O O O

JO15-2

O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bart Gulitz Laurens Schiphouwer Quinten Harskamp Sem de Boer Niels Pater Finn Gerritsen Stefan van Es Tim Weijers Jurre Bronkhorst Youri Logtenberg Ruben Situmeang Paul van den Broek Joep de Boer Bent Weerdenburg Jelle Goor Jochem van Zadelhoff Edwin Gerritsen

O O O O O O O O O O O O O O O O

Thijs Sieben Tom Huisman Jort Exler Joal Visser Guido Hoeneveld Tijn Miltenburg Tebbe Kremer Steven Kroon Hendrik Bout Luc Hendriks Florent Somers Youp Cras Boyd Sack Milan Wisselaar Jasper van Eden Wouter Hendriks

O O O O O O O O O O O O

Dominique van Dijk Deshano van Doorn Larsvan Wuijtswinkel Semde Groot Maikel van den Brink Nickten Boden Timmo Rakke Donovan van Leeuwen Maxim van der Horst Sjoerd Arts Stephan Ossewaarde Emile Aarts

Damian van Rooijen Wessel Schoonderbeek David van de Bovenkamp Jay van Leusden Roy Groenewoud Joris Rijken Milan Kromwijk Boaz van der Velde Patrick Hordijk Niels van Hove Roy van Vulpen Timo Kokkeel Kars Verhagen Iker Hemel Guido Hogenbirk Fedor Perelaer Jari Peele

JO15-3

JO15-4

JO15-5

O O O O O

Devon van de Kant Joris Jansen Angelo van Tellingen Dawoed El Azzati Richard van Tellingen

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Aart van der Wilt Thijs Tielemans David Pluimers Hardy van der Wal Ruben van Wijk Mika Jens Dexter van Brundel Skip Neu Lars Musch Douwe Smit Romano Karssen Max Thijssen Ronald Goor Rens Dekker Joakim van Lubek Dennis Karssen Joost van Wijk Wiemer Brommer

JO15-6

JO15-7

Munasir Abdirahman Jimale Sebastiaan Wursten Delano van Randeraad Wessel Galiart Mats Spierenburg Ivar Bezembinder Ersin Cilek Jarmo Boer Bram Straatmann Mohammed Alizadeh Mexx Schultz Robbie Nickstadt Baraa Mousa Jan Bezembinder


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Cardo 10 3995 XM Houten Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

FC Delta Sports '95  

FC Delta Sports '95 Verzamelalbum

FC Delta Sports '95  

FC Delta Sports '95 Verzamelalbum

Advertisement