Page 1

Hoofdfoto Eerste elftal op de Furie voor de Grote Kerk van Maassluis

Voetbalplaatjes verzamelalbum 100 jaar Excelsior Maassluis! 2017/2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Excelsior Maassluis, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Excelsior Maassluis voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 500 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Excelsior Maassluis. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

Beste leden en liefhebbers van Excelsior Maassluis, Supermarkt Hoogvliet bestaat 50 jaar en viert dat met een heuse sportplaatjesactie voor diverse sportclubs. Ze heeft Excelsior Maassluis in staat gesteld hieraan mee te doen en dat vinden we geweldig. Wij vieren op 1 juni 2018 namelijk onze 100e verjaardag en dat is voor ons een mooi geschenk. Heel veel dank gaat dus uit naar supermarkt Hoogvliet. Al onze leden en vrijwilligers zijn gefotografeerd en zijn de zakjes met voetbalplaatjes in gegaan. Als echte sterren gaan hun plaatjes gespaard en geruild worden en uiteindelijk wordt iedereen in dit mooie boek geplakt en voor de eeuwigheid bewaard. We hopen dat iedereen massaal boodschappen gaat doen bij Hoogvliet en dat er heel veel Excelsior plaatjes worden gespaard. Over 100 jaar komt dit boek misschien weer tevoorschijn als er een nieuw jubileum gevierd wordt. Net als dat we nu stilstaan bij onze geschiedenis. We bestaan 100 jaar. Opgericht door Jaap Kats en inmiddels een begrip geworden in het Nederlandse amateurvoetbal. Wat een hoogtepunten hebben we meegemaakt. Wie herinnert zich niet het landskampioenschap van 2 jaar geleden en de euforie die dit veroorzaakte. En wat een mooie beloning kregen we vorig jaar met de verkiezing tot beste jeugdopleiding van Nederland. Daaruit blijkt dat onze club springlevend is. In dit boek ziet u de teams en spelers die nu actief zijn bij Excelsior. Maar we staan we in dit boek ook stil bij onze historie. Mooie herinneringen maar ook trieste, zoals het overlijden van Nees Pelikaan en Gary Slok. Hen zullen we nooit vergeten. We denken vooral ook aan al die vrijwilligers die er dagelijks voor zorgen dat er getraind en gespeeld kan worden. Zij zijn al 100 jaar het hart van onze club en aan hen draag ik dit boek op.

Gert-Jan Bunt Voorzitter

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Maassluis

3


Excelsior Maassluis 100 jaar! Vroeger werd er in Maassluis vooral voor de lol gevoetbald, bijvoorbeeld op een zandveld aan de Boonersluis. Er werden jassen gebruikt als doelpalen en het veld had de vorm van een driehoek. Later kwamen er wel wat voetbalclubs, waaronder M.A.A.S. (Machtig Als Alles Samenwerkt) en VDL voor de medewerkers van de Verenigde Touwfabriek in 1918. Na de oprichting van VDL vond Jaap Cats dat er ook een zaterdagvereniging moest komen en daarom werd op 1 juni 1918 MVV Excelsior opgericht. Er werd vanaf 1920 samen met vv M.A.A.S. in de Kapelpolder gespeeld en Excelsior groeide snel! In het begin werden alleen oefenwedstrijden gespeeld en als je een uitwedstrijd moest spelen ging je op de fiets. In Maassluis waren toen nog andere voetbalclubs, zoals Transvalia, MFC, Blauw Wit, DVS en Hollywood. Later zijn van veel van deze clubs de spelers bij Excelsior gaan voetballen. Excelsior kreeg ook een eigen clubblad, maar door papierschaarste werd dit al snel weer verboden. De Tweede Wereldoorlog is namelijk begonnen en Excelsior speelt in een rood shirt met zwarte kraag en een zwarte broek. Halverwege de oorlog vindt het bombardement op Maassluis plaats en moeten veel mannen werken in Duitsland. Daarom zijn spelers van VDL en Hollywood nodig om de teams van Excelsior compleet te krijgen. Later gaat het beter en wordt in 1944 zelfs de jeugdafdeling van Excelsior opgericht. Het vervoer naar de eerste uitwedstrijd in Gouda ging per goederenwagon, waarin de spelers zelfs moesten staan. Excelsior speelt inmiddels aan de A.E. Maasstraat en krijgt in 1946 een clubblad dat iedere maand verschijnt. Ook wordt een clublied geschreven door schoenmaker Van der Linden a.k.a. Jan de Lapper. In 1951 wordt het eerste schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor

4

alle lagere scholen uit Maassluis, Maasland, Maasdijk en Rozenburg. In 1952 wordt Excelsior Koninklijk goedgekeurd en wordt het shirt officieel rood-wit-blauw gestreept. Het tenue wordt afgemaakt met een zwarte broek en zwarte kousen met een rood-wit-blauwe rand. In 1957 verhuist Excelsior naar een nieuw complex aan de Noordvliet. Veel mensen moesten hier aan wennen omdat het voetbalveld op ‘t Stort heel knus en gezellig was. Excelsior groeit en groeit en in 1963 wordt er zelfs een reis gemaakt naar het Deense Idraetsforening Thorum. Het nieuwe clubblad heet ‘De Band die Bindt’ en wordt later vervangen voor het ‘Weeknieuws’. De hoofdingang wordt in 1967 verplaatst naar de Lavendelstraat, waar hij in 2018 nog steeds is. Het is 1974 als het complex van Excelsior flink wordt verbouwd. Er worden elf extra kleedkamers, een keuken, stookruimte en later zelfs een tribune gebouwd. Twee jaar later beginnen de Mini-pups (nu O8 en O9) met het voetballen van vriendschappelijke wedstrijden. Er worden ook diverse mijlpalen bereikt. Zo speelt Ferry Groeneweg zijn 250e, Gerrit Geurtsen zijn 300e en Aad van ‘t Hoff zelfs zijn 400e wedstrijd in het eerste elftal. Ook komen twee Eredivisieclubs naar Maassluis. In 1978 is het de beurt aan Haarlem met de populaire Barry Hughes als trainer en in 1984 komt landskampioen Feyenoord op bezoek. Ruim 2.500 mensen zien hoe Feyenoord met Mario Been, Willem van Hanegem en Ruud Gullit ondanks goals van Frank Vork en tweemaal Paul Husslage met 3-8 wint. In 1987 vindt in de Herfstvakantie de eerste tweedaagse activiteit plaats. Alle spelers van A tot en met E blijven slapen en het is voor het eerst dat trainer Eric Gudde midden in de nacht zijn spelers tot de orde moet roepen. Excelsior is ook steeds vaker in het buitenland te vinden. Er wordt in de jaren ‘80 meegedaan aan diverse toernooien in Denemarken en Italië en er is een uitwisseling met het Engelse Harwich & Parkstone.


Midden jaren ‘90 speelt het eerste elftal dankzij een aantal spectaculaire kampioenschappen in de decennia ervoor inmiddels op het hoogste amateurniveau van Nederland, de Hoofdklasse. Buiten een afwezigheid van één seizoen spelen de Tricolores, de bijnaam van Excelsior Maassluis, tot de invoering van de Topklasse in 2010 steeds op het hoogste niveau. In 2006 krijgt Excelsior Maassluis van de KNVB als tweede amateurclub ooit een ster voor de Jeugdopleiding. De prijs wordt door Louis van Gaal uitgereikt aan Eric Gudde, die als hoofdtrainer en technisch manager erg belangrijk is geweest voor de club. Het is ook de periode waarin de ‘Pupil van de Week’ wordt vervangen voor het ‘Team van de Week’. Op 11 juli 2003 komt Feyenoord op bezoek met Paul Bosvelt en Dirk Kuijt. De wedstrijd eindigt in 0-5 met onder andere twee doelpunten van Robin van Persie. Op 08-08-08 speelt het jarige Excelsior Maassluis (90 jaar) opnieuw een oefenwedstrijd tegen het jarige Feyenoord (100 jaar). Voor de wedstrijd wordt zelfs een speciaal wedstrijdshirt ontworpen, waarin de thuisshirt van beide clubs verwerkt zijn. Feyenoord, ditmaal spelend met namen als Wijnaldum, Tomasson en Van Bronckhorst, wint met 0-7.

van oud-international John de Wolf speelt Excelsior M zich na een bizarre eindsprint veilig. Onder leiding van trainer Jeroen Rijsdijk wordt het seizoen 20152016 een topseizoen. Nadat er sinds oktober 2015 geen wedstrijd meer verloren werd, wordt Excelsior Maassluis op de laatste speeldag in Spakenburg kampioen van de Topklasse. Uiteindelijk wordt in een dubbele finale tegen FC Lienden gestreden om het Algeheel Landskampioenschap in het amateurvoetbal. Na een fantastische goal van Ahmad Mendes Moreira in de blessuretijd mag Excelsior Maassluis zich voor het eerst in de rijke historie officieel Landskampioen van Nederland noemen. De gouden ster boven het clublogo zal iedereen hier blijvend aan herinneren. Door het kampioenschap speelt Excelsior vanaf nu in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland. In mei 2017 wint Excelsior Maassluis ook nog de Rinus Michels Award. Deze wordt uitgereikt aan de Beste Jeugdopleiding van Nederland.

Vanaf 2010 speelt het eerste elftal van Excelsior Maassluis op kunstgras en later krijgt Excelsior ook een dames- en meisjesteam. In 2013 bereikt het eerste elftal na het kampioenschap in de Hoofdklasse de Topklasse en vindt het eerste Rood-Wit-Blauwe Mannendiner plaats. In 2015 heeft Excelsior het ‘Sprookje van de Wolf’ nodig om degradatie uit de Topklasse te voorkomen. Onder leiding

Op 1 juni 2018 bestaat Excelsior Maassluis 100 jaar!

5


MINI’S

Xavy de Groot Eerste Mini elftal

Mini’s

Seth Lijst

Ryan Aknoush

Ryan Stolarcrzy

Mini’s

Mini’s

Julian Dolphijn

Mini’s

Mini’s

Gio Vroon

6

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Excelsior maassluis

Ryan Jubitana

Yuriy van Ravens


Reav van Hoeven

Martijn van der Hoeven

Tieme Verkade

Jelle Tromp

Mini’s trainer

Mini’s trainer

Thomas Elderson

Mini’s

Mini’s

Mikail Tarhan

TEAMSPONSOR

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Mini’s

TEAMSPONSOR

Wim Hartman

Rene van der Stelt

7


JO8-1 Excelsior maassluis

Olcaytug Demir

8

Kampioenschap

JO8-1

Mohamed Kitout

Erdem Unalar

JO8-1 trainer

Ceyden Gungor

JO8-1

Ali Cadirkaya

JO8-1

JO8-1

Jason Vroon

JO8-1

TEAMSPONSOR

JO8-1

JO8-1

TEAMSPONSOR

Lucas Elderson

Timo van Eijck


JO8-2

JO8-2

JO8-2

Excelsior maassluis

Kayra Mert

JO8-2

JO8-2

Quinsley Norwega

Mirza Mermer

Samale Boxhoorn

Rayan el Massoudi

Elia Asia

JO8-2 coach

JO8-2

Marijn Vruggink

JO8-2

JO8-2

Enda Buitenwerf

Stan Post

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Jens Versteeg

Samuel van der Hoeven

Hensly Norwega

9


JO9-1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO9-1 keeper

TEAMSPONSOR

Luca Dolphijn Open dag JO-13 selectie

JO9-1

Ludjaino Maduro

Joachim Andrade

Lars van der Stelt

JO9-1 coach

JO9-1 coach

Senna Borsboom

JO9-1

JO9-1

Ryan Jasper

10

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Valentijn van der Hoeven

Angelo Bonnet

Hassan Abaka


JO9-2

Aris vd Akker

Ben Hinsen

Milan Romeo

Flynn de Jong

JO8-1 coach

Dean van Hoeven

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Thijs Scheepens

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2 keeper

Excelsior maassluis

Thijs Hollaar

Jorrit de Koeijer

11


JO9-3 Excelsior maassluis

Daniel Moreno Eerste elftal op sportcomplex Excelsior Maassluis

JO9-3

JO9-3 trainer

Youssef el Boussattati

Lars Weltevrede

JO9-3

JO9-3

Thijs Berger

12

JO9-3

TEAMSPONSOR

JO9-3

JO9-3 keeper

TEAMSPONSOR

Mohammed Aknouch

Hamza Amouch

Danny Moreno


JO9-4

Mac van Pelt

Ruben Franke

Colin van Dijk

JO9-4 begeleider

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Vigo de Groot

Gina Oosterbeek

JO9-4

JO9-4

JO9-4 keeper

Excelsior maassluis

Thomas van Velzen

Joey de Groot

13


JO10-1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO10-1 keeper

TEAMSPONSOR

Jens van Dinten

JO10-1

Dean Bell

Juliano Acheampong

Sven Lourens, winnaar van de Gary Slok Award 2016 - 2017

Luuk Gregorowitsch

JO10-1 trainer

JO10-1 trainer

Luke Wijsman

JO10-1

JO10-1

Jayden Baarh

14

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Thijmen van den Bos

Kevin Hogewoning

Justin van Rijswijk


JO10-2 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO10-2

JO10-2 keeper

TEAMSPONSOR

Arnesh Rajendram

Jonathan van Peenen

Mounssif Iqachoura

Dean de Smit

JO10-2 coach

JO10-2 coach

Freek Warbout

JO10-2

JO10-2

Kara Nur Sahin

Thijmen van Toorn

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Ryan Gazi

Wim Warbout

Koos de Vetten

15


JO11-1 Excelsior maassluis

JO11-1

Akram el Aissaoui

Daoud Omar Ouali

Coen Fransen

16

Niels Vonk

Justin van Kessel

Hoofdtrainer JO11-1

Sepp Blaauwwiekel

JO11-1

JO11-1

Mees Bos

Eternal Barron

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Tristan Wach

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Mats Vermeeren

TEAMSPONSOR

Tristan Hoogwerf

JO11-1 trainer

JO11-1 keeper

TEAMSPONSOR

Jesse Lub

Joey van der Plas


JO11-2

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO11-2 keeper

Excelsior maassluis

Arnoud van den Akker

Sami Sadki

Milan van Manen

JO11-2 coach

JO11-2 trainer

JO11-2

JO11-2

Quinten Muis

Promiss Barron

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Nees van Eekelen

Stijn van Leeuwen

Rayen Andrade

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Stijn van Middelkoop

Kaylan Muis

Ron Staal

17


JO11-3 Excelsior maassluis

JO11-3

Alae Akesbi Winnaars van de penalty bokaal seizoen 2016 - 2017

JO11-3

Mohammed al Hariri

JO11-3

Noah Lijst

JO11-3

JO11-3

Hugo Baatenburg de Jong

18

JO11-3

Aran Mejid

JO11-3

JO11-3

Sinan Acarer

TEAMSPONSOR

Robin Prins

Edgar Mahmedova

JO11-3 coach

JO11-3 keeper

TEAMSPONSOR

Benjamin Koenen

Maurits Baatenburg de Jong


JO11-4

JO11-4

JO11-4 keeper

Excelsior maassluis

Thijs van der Kaaden

JO11-4

JO11-4

Tuna Kelemci

Kjell Prins

Armanj Mustafa

JO11-4 coach

JO11-4 coach

JO11-4

Jayden Stam

Jint van Eendenburg

Jhayden York

JO11-4 trainer

Lalo Karim

Xavi Exalto

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Dave Wuijster

Michael Exalto

Dolf van Eendenburg

19


JO13-1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO13-1 keeper

TEAMSPONSOR

Djivan van der Harst

20

Luuk Blaauwwiekel

Het Eerste elftal met de bus voor een uitwedstrijd

Joell Gillard

Milan van der Tas

JO13-1

JO13-1

Mohamed Amine el Massoudi

JO13-1

JO13-1

Zeljko Vrawac

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Cas Barth

Bryan Riley

Daan Bos


Ilyas Andrade

Noreaga Clara Lima

Badreddine Dian

JO13-1 coach

JO13-1 trainer/coach

Quinty Dupon

JO13-1

Michael Hieronimus

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Jochem Gregorowitsch

Luuk Bijl

Vincent Bakkenes

21


JO13-2 Excelsior maassluis

JO13-2 JO13-2

JO13-2

Daan Storm

JO13-2

JO13-2

Amin Lamrini

Younes Ikajouen

Jordy Schonk

Furkan Kocadag

JO13-2

JO13-2

Milan Kok

Jon Molenaar

Thijmen Rosman

Jordi van der Pas

JO13-2

JO13-2

Timo Lourens

22

JO13-2

TEAMSPONSOR

JO13-2

JO13-2 keeper

TEAMSPONSOR

Olivier Taurozzi

Milan de Ruiter


JO13-3

TEAMSPONSOR

JO13-3

TEAMSPONSOR

JO13-3 keeper

Excelsior maassluis

JO13-3

JO13-3

Justin Antonio

JO13-3/4 trainer

JO13-3

Jay Bell

Doguhan Elibol

Tommy van Nieuwenhuijsen

Tyrone van Driel

JO13-3

JO13-3

Alex van Straaten

Tamer Tarhan

San Mohamed

Kevin Emerenciana

JO13-3

JO13-3

Milan Mejid

Simon Baatenburg de Jong

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Ton de Geus

Thijmen Fieggen

Ian Bell

23


JO13-4 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO13-4 keeper

TEAMSPONSOR

Lukas Heskes

JO13-4

Giurnic Leito

Mohamed el Kamouni

Sportcomplex met de waterweg, Verto fabriek en Rozenburg op de achtergrond

Kubilay Yalรงin

JO13-4

JO13-4

Metehan Eren

JO13-4

JO13-4

Metehan ร‡elikkaya

24

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Efkan Agirlar

Marc Bergs

Elijah Roest


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO15-1 Excelsior maassluis

JO15-1

JO15-1 keeper

TEAMSPONSOR

George Daskalakis

Ilyass el Massoudi

Joshua King

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Sven Arends

26

JO15-1

Mark van den Thoorn

JO15-1

JO15-1

Sven Lourens

Bryce de Boo

Tom Leenderts


JO15-1

JO15-1

TEAMSPONSOR

Twan Kuiper

Koen Pleijsier

JO15-1 begeleider

Kenan Ilimsever

JO15-1 trainer

JO15-1 trainer

Colin Pleijsier

Denzell Mounir

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Noah Moreno

Jerry Smit

Fabian Uyterlinden

27


JO15-2

JO15-2 keeper

Excelsior maassluis

Daan Slager

JO15-2

Semih Yildriz

Aymen Yagoub

Kjell Prins

JO15-2

JO15-2

Lucas den Heijer

JO15-2

JO15-2

Owen Passon

28

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Max Kappert

Dhani Plomp

Jens Veen


TEAMSPONSOR

JO15-2

JO15-2

TEAMSPONSOR

Remco van Lierop

Joost Gregorowitsch

JO15-2 begeleider

JO15-2 coach

JO15-2

Marwan el Massoudi

Owen Jasper

Sven Lensselink

JO15-2 trainer

Kasper Engelbert

Guido Zandman

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Raav van der Eijk

Daan de Reus

Martin Prins

29


JO15-3 Excelsior maassluis

Sil Keijzer Supportersvereniging de Tricolores

Dani Bunt

Gregorr Koek

JO15-3

JO15-3

Tim van Rijthoven

JO15-3

JO15-3

Yari van Dijk

30

JO15-3

TEAMSPONSOR

JO15-3

JO15-3 keeper

TEAMSPONSOR

Belal Rahimi

Imrane Kassimi


JO15-3

JO15-3

Joeri Bakker

Damian de Baan

Coach JO15-3

JO15-3

JO15-3

Arne van der Schee

Niels de Gronckel

JO15-3 coach

JO15-3

JO15-3

Jerry Rampersad

Tim Hazelzet

Marco van Dijk

Nico Bakker

31


Met elkaar bouwen

aan de ambities van de club.

Trotse sponsor Excelsior Maassluis Wij geloven in de kracht van verenigingen. Zij brengen jong en oud in beweging en versterken de samenleving. Daarom helpen we hen ambities te realiseren en zijn we trotse sponsor van Excelsior Maassluis.

www.rabobank.nl/westland


JO15-4 Excelsior maassluis

Danny van der Hoeven

Yahya Reda

JO15-4

JO15-4

TEAMSPONSOR

JO15-4

JO15-4

TEAMSPONSOR

Wieger Beijert

Noureddin Yosfo Keeper Wen Castanera JO15-4

33


JO17-1

JO17-1 keeper

Excelsior maassluis

Tygo Suisse

34

JO17-1

Kaylan Muis

Angelo Bonnet

Kampioenschap JO17 seizoen 2016 - 2017 gehuldigd door Hans Kraaij jr.

Stefan Culibrk

JO17-1

JO17-1

Oussama Ihzi

JO17-1

JO17-1

Yavin Vriesde

JO17-1

JO17-1 keeper

JO17-1 keeper

Shane Hoogwerf

Stef den Engelsman

Calvin Tureaij


TEAMSPONSOR

JO17-1

JO17-1

TEAMSPONSOR

Gino Ninaber

Julian Dijkxhoorn

Jorik van Adrichem

Baset Moshtaq

JO17-1 begeleider

JO17-1 begeleider

Jesaja Dias

JO17-1 coach

JO17-1 trainer/coach

Rafael Andrade

Coen Bokx

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Devin Plank

Quintus Bonnet

Ron Suisse

35


JO17-2 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

JO17-2

JO17-2

TEAMSPONSOR

Ilano Silva Timas

JO17-2

JO17-2

Jorn Ringelberg

Kane van de Graaf

36

Serginio Bel

Rens de Vreede

JO17-2

JO17-2

Sem Klaassen

JO17-2

JO17-2

Serginio Bel

Rick in ‘t Veld

Martijn Steenbergen


JO17-2

JO17-2

Metehan Simsek

JO17-2

JO17-2

Nick Lu

Jasper Wessels

Ilias Kariouh

Souhail Sadki

JO17-2 begeleider

JO17-2 trainer

JO17-2

JO17-2

Hicham ait Yahya

Kenan Koseoglu

Johan Ringelberg

37


De vijfde colonne van Excelsior Maassluis Een aantal van deze heren zijn al meer dan 60 jaar lid van de vereniging en nog steeds trouw als supporter. In het verleden hebben zij gevoetbald en veel vrijwilligerswerk gedaan. Vandaag de dag zijn ze nog steeds een begrip binnen Excelsior Maassluis

38


Als eerbetoon aan: Nees Pellikaan Bij Excelsior kwam Nees Pellikaan van jongs af aan uit voor de selectie-elftallen en speelde hij altijd als rechtsbuiten. Na de hele jeugdopleiding te hebben doorlopen, maakte hij in één keer de zeldzame overstap van de A-junioren naar de hoofdmacht en dwong direct een basisplaats af. Met attractief voetbal en veel snelheid was hij geliefd bij ploeggenoten en de hele club. Nees stond daarnaast bekend om zijn boevenkop en zijn grappen en grollen. Op maandag 16 oktober 2006 overleed Nees aan de gevolgen van een eenzijdig auto-ongeluk. Hij werd 23 jaar. Ter nagedachtenis, en omdat Nees een symbool is van de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis, wordt ieder jaar de Nees Pellikaan Award uitgereikt aan de jeugdspeler die zich in dat seizoen het best heeft ontwikkeld.

Gary Slok Talent is niet altijd aangeboren, maar met hard werken, doorgaan, positivisme, enthousiasme, beleefdheid en eerlijkheid kun je ver komen. Gary heeft het bewezen en hij zou het altijd blijven bewijzen. Hij is een voorbeeld voor alle jeugdige scholieren en voetballers. Op het jeugdcomplex van PSV staat geschreven: “Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt”. Het harde werken van Gary werd beloond met een stage bij datzelfde PSV. Op donderdag 17 juli 2014 kwamen Gary en zijn moeder Petra om het leven bij de vliegramp met het noodlottige toestel MH17. Hij werd 16 jaar. Ter nagedachtenis, en omdat Gary voor onze club een symbool is voor doorzettingsvermogen en positiviteit, wordt ieder jaar de Gary Slok Award uitgereikt aan de jeugdkeeper die zich in dat seizoen het best heeft ontwikkeld.

39


JO19-1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

40

Drie clubkleuren

JO19-1

JO19-1

Jasper van Veen

Manasse Labid

Dimitri Poortvliet

JO19-1

JO19-1

Robin van Straaten

JO19-1

JO19-1

Tre Naujoks

Milan van Ewijk

Mohamed Ouhammu

Justin van Rijswijk

JO19-1

JO19-1

Danny Netten

JO19-1

JO19-1 keeper

JO19-1 keeper

TEAMSPONSOR

Gillian Fortes

Noah Barends


Max van der Welle

Jeff Stans

Lars Westerveld

JO-19-1 begeleider

JO19-1 begeleider

Guylain Gillet

JO19-1 trainer

Dimitri Metgod

Timo van Eijck

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1 JO19-1 trainer

Jamie den Hartog

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Juremi Zinhagel

Sekou Sylla

Hans van den Berg

Martin den Hartog

41


JO19-2

JO19-2 keeper

Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Lars Mittertreiner Denzell Mounir

JO19-2

Seyid Yabasun

Dennis Kappert

Jorge Da Luz Delgado

JO19-2 trainer

JO19-2

Joel Meijnckens

JO19-2

JO19-2

Sergio van Staalduinen

42

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Raymond Welbergen

Ahmad Alabdallah

Rick van Zijl


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO19-3

JO19-3

Excelsior maassluis

Jens van de Weijgaert

JO19-3

Justin van der Hoek

Bryce Koree

Mats Odijk

JO19-3

JO19-3

Omay Oyman

JO19-3

JO19-3

Max Bunt

44

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Ted Paping

Daan Fortuin

Patrick van der Lee


Wernher van der Hoek

Jeroen van der Hoff

JO19-3 coach

JO19-3 coach

JO19-3

Marc Luimes

Floris Stigter

Maarten van Hoven

JO19-3 coach

Sven van den Ende

TEAMSPONSOR

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3

TEAMSPONSOR

Edwin van der Lee

Rick van den Ende

45


MO11-1 Excelsior maassluis

Kylie Jenks

MO11-1

Pascalle Renes

Inssia Akbari

Marit van der Pol

MO11-1

MO11-1

Sanne Klem

MO11-1

MO11-1

Jacy Laan

46

MO11-1

TEAMSPONSOR

MO11-1

MO11-1 keeper

TEAMSPONSOR

Joelle de Baan

Sterre Marks


MO11-1

Madelief Bunt

Anna van Staalduinen

MO11-1 trainer

MO11-1

MO11-1 trainer

MO11-1 trainer

Anna Engelage

Tessa Oudejans

Annemieke Verkade

47


MO15-1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

MO15-1 keeper

TEAMSPONSOR

Maudy van der Knaap

MO15-1

Sarah Barron

Joine Wener

Shirley van Rijswijk

MO15-1

MO15-1

Ibtisam Anhari

MO15-1

MO15-1

Verona van der Stok

48

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Sophie Opbroek

Alyssia Batenburg

Ikra nur Sahin


MO15-1

Alfred Batenburg

Serena Ooms

MO15-1 trainer/coach

MO15-1 trainer/coach

MO15-1

Sofia Ferreira Braga

Merel Gelderblom

Kyandra Emerenciana

MO15-1 trainer/coach

Naishely Nicolaas

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Shayna Bisessar

Jurgen van Rijswijk

Cindy van Rijswijk

49


SENIOREN 1

50

Oudbestuur

Senioren 1

Senioren 1 derde keeper

Senioren 1

Tobias Kleijweg

Senioren 1

Senioren 1

Vincent van den Berg

Kevin Vink

Yasin Mazlum

Nebi Tiryakioglu

Senioren 1

Senioren 1

Ahmet Demitras

Daan Smith

Lars van Gastel

Jesse Lub

Senioren 1

Senioren 1

Jean-Paul van Leeuwen

Senioren 1

Senioren 1 eerste keeper

Senioren 1 tweede keeper

Excelsior maassluis

Stephan Kruithof

Robin van der Ende


Senioren 1

Senioren 1

Daan Blij

Senioren 1

Senioren 1

Jeremy Moreno

Demi Gosepa

Elson Rosario Almeida

Laurens Huurman

Senioren 1

Senioren 1

Kevin Ringeling

Zackaria Doumajd

Gerwin Lake

Rashid Browne

Senioren 1

Senioren 1

Sefa Kurt

TEAMSPONSOR

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

TEAMSPONSOR

Rick van der Struis

Walter Bennett

51


52

Martin van de Kooij

Jeroen Rijsdijk

Rob Grauwmeijer Senioren 1 teamleider

Kevin Dercks

Senioren 1 coรถrdinator medische staf

Michael Poeljes senioren1 assistent trainer

Senioren 1 hoofdtrainer

Senioren 1

Niels Redert

Senioren 1 sportfysiotherapeut

Senioren 1 keeperstrainer

Senioren 1 teamleider

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

SENIOREN 1

Excelsior maassluis

Hamit Alptekin

Paul Husslage Dean van Ooijen

Barry de Vreede

Robert de Reus

Robert van den Broecke


SENIOREN 2 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

Amar Klepo

54

Senioren 2

Menno Roodenburg

Paul Dorsman

Yunus Gulnar

Senioren 2

Senioren 2

Lee van der Meer

Senioren 2

Senioren 2

Lars van Gastel

Senioren 2

Senioren 2 keeper

Senioren 2 keeper

TEAMSPONSOR

Redouan Omar Ouali

Kicko Kerklaan


John Baven

Reilly Bakboord

Huseyin Kozan

Senioren 2 verzorger

Senioren 2 coach

Senioren 2 trainer

Senioren 2 trainer

Jardel Drenthe

Steven Eilering

Atinc Gungor

Tobi Fasanya

Mario Libardi

55

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2


SENIOREN 3

Erik Verboon Jeugdcommissie

Christian Grootscholten

Robert van Mierlo

Senioren 3

Senioren 3

Dani van Zijl

Senioren 3

Senioren 3

Arnoud van der Velden

56

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Excelsior maassluis

Koen van der Pol

Niels Koogje


Fred Kraijo

Jesse van Gastel

Senioren 3 coach

Senioren 3 trainer

Senioren 3 trainer

Senioren 3

Bas van Eijmeren

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Jasper Koogje

Joey Huijser

John van Zanten

Ruud van der Velde

57


SENIOREN 4

Senioren 4

Senioren 4

Excelsior maassluis

Ronald Bruins

58

Vrijwilliger Bert van het Hof

Lennard Montizaan


www.europroducts.nl

THE CLEAR AND CLEAN SOLUTION

MTS EURO PRODUCTS B.V. is leverancier en importeur van hygiënepapier, poetslappen, poets- en toiletpapier, absorberende materialen en bijbehorende artikelen.

AUTOMOTIVE

|

FOOD

|

INDUSTRIE

|

MEDISCH

|

FA C I L I TA I R


SENIOREN 5

Remco Langedijk

60

Kampioenschap Senioren 5 2016 - 2017

Senioren 5

Stef Kluiters

Erik Fastl

Jorrit de Koeijer

Senioren 5

Senioren 5

Gilbert Hoogendam

Senioren 5

Senioren 5

Gerard van Hoeven

Senioren 5

Senioren 5 keeper

Senioren 5 keeper

Excelsior maassluis

Marcel Klem

Tom van Rest


TEAMSPONSOR

Veteranen 1

TEAMSPONSOR

Robin van Hoeven

Danny Nagtegaal

Flip van Meggelen

Marco Veen

Senioren 5

Senioren 5

Roy Nagtegaal

Senioren 5

Senioren 5

Sean van Hoeven

Senioren 5

Senioren 5

Senioren 5

Senioren 5

Marcel Marks

Lennard van der Water

Dick van Eijmeren

61


DAMES 1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

Dames 1

Dames 1 keeper

TEAMSPONSOR

Annemieke Verkade Voorjaarskampioenschap Dames 1 2013

Dames 1

Fleur van den Bos

Richelle Struijs

Denise de Lange

Dames 1

Dames 1

Charlotte van Rijn

Dames 1

Dames 1

Barbara Blonk

62

Dames 1

Sophie Pleijsier

Dames 1

Dames 1

Judith Verkade

Dimee van den Ende

Alicja Zamkotowicz


Kim Nooteboom

Marlou de Wit

Marlon Leliveld

Dames 1 trainer

Dames 1

Tessa Oudejans

Dames 1

Marlous Smolders

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1 Dames 1

Sabine van der Ende

Anna van Staalduinen

Ed Schot

63


VETERANEN 1 Excelsior maassluis

TEAMSPONSOR

Veteranen 1

Harald Lourens

64

Joey de Groot

Arjan van der Hoff

Algeheel amateurkampioen van Nederland 2015 - 2016

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Martijn van der Hoeven

Veteranen 1

Veteranen 1

TEAMSPONSOR

Carlo Koole

Ian Bell


BESTUUR

Vice voorzitter

Secretaris

Voorzitter jeugd

Theo Taurozzi

Ron Berveling

Penningmeester

Voorzitter

PR en communicatie

Remco Langedijk

Gert Jan Bunt

Jan Kleijwegt

CommerciĂŤle zaken en A selectie

Excelsior maassluis

Hans Pieters

Harald Lourens

65


VRIJWILLIGERS

Scheidsrechter

Scheidsrechterscoördinator

Excelsior maassluis

Quintus Bonnet

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Michael Mastenbroek

Patrick van der Vaart

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Bert van ‘t Hoff

Fotograaf

Harry Noordhof

66

Tycho Prins

Lid 5e collonne

Raymond Welbergen

Leen van der Gaag

Enrique van der Lubbe, winnaar Nees Pelikaan Award 2016 - 2017


Betty van Nieuwenhuize

Dirk van der Kooij

Inge van der Hoeven Barmanager

Wedstrijdcoรถrdinator

Gastheer bussinessclub

ICT-beheerder

Michel Laan

Allround

Edward Riedijk

Faciliteiten

Barmedewerker

Barmedewerker

Wedstrijdsecretaris

Veiligheidscoรถrdinator

Coรถrdinator JO-11/MO-11

Wim Fortuin

Miranda Bosch

Kees Zeevaart

Carl Bosch Laurens Fransen

Marr Wuijster

Michell van de Wijngaard

Annemieke Prins

67

Terreinbeheerder

Oud voorzitter


TEAMPLAATJES Excelsior maassluis

Mini’s

Mini’s

JO8/JO9 selectie

Mini’s

JO8-2 en JO9-3/4

JO8/JO9 SELECTIE

JO8-2 en JO9-3/4

JO8-2 EN JO9-3/4

JO11-3/JO11-4/JO10-2

JO11-3/JO11-4/JO10-2

JO11-3/JO11-4/JO10-2

68

JO8/JO9 selectie

JO11-1/JO11-2/JO10-1

JO11-1/JO11-2/JO10-1

JO11-1/JO11-2/JO10-1

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 SELECTIE


JO13-3/4

JO13-3/4

JO15 Selectie

JO13-3/4

JO15-3

JO15 SELECTIE

JO15-3

JO15-4

JO15-3

JO17 Selectie

JO15-4

JO15-4

JO17 Selectie

JO17 SELECTIE

JO15 Selectie

JO19 Selectie

JO19 Selectie

JO19 SELECTIE

69


TEAMPLAATJES Excelsior maassluis

JO19-3

JO19-3

JO19-3

MO11-1

MO11-1

MO15-1

MO15-1

MO11-1

Senioren 1

Senioren 1

SENIOREN 1

70

MO15-1

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

ACTIVITEITENCOMMISSIE


Ontvangstcomité

Ontvangstcomité

ONTVANGSTCOMITé

Ontvangstcomité

Ontvangstcomité

Onderhoudsploeg

ontvangstcomité

Barpersoneel

onderhoudsploeg

Barpersoneel

barpersoneel

Onderhoudsploeg

Tricolores

Tricolores

tricolores

71


SPAAROVERZICHT Excelsior maassluis

MINI’S O O O O O O O O O O O O O O O O

Gio Vroon Julian Dolphijn Seth Lijst Ryan Stolarcrzy Xavy de Groot Ryan Aknoush Ryan Jubitana Yuriy van Ravens Mikail Tarhan Thomas Elderson Martijn van der Hoeven Jelle Tromp Reav van Hoeven Tieme Verkade Wim Hartman Rene van der Stelt

O O O O O O O O

Jason Vroon Ali Cadirkaya Ceyden Gungor Erdem Unalar Olcaytug Demir Mohamed Kitout Lucas Elderson Timo van Eijck

O O O O O O O O O O O O

Quinsley Norwega Kayra Mert Jens Versteeg Stan Post Enda Buitenwerf Marijn Vruggink Samale Boxhoorn Elia Asia Mirza Mermer Rayan el Massoudi Samuel van der Hoeven Hensly Norwega

O O O O O O O O O

Valentijn van der Hoeven Ryan Jasper Senna Borsboom Ludjaino Maduro Lars van der Stelt Luca Dolphijn Joachim Andrade Angelo Bonnet Hassan Abaka

JO8-1

JO8-2

JO9-1

72

JO9-2 O O O O O O O O

Thijs Scheepens Aris vd Akker Dean van Hoeven Flynn de Jong Ben Hinsen Milan Romeo Thijs Hollaar Jorrit de Koeijer

O O O O O O O

Thijs Berger Lars Weltevrede Youssef El Boussattati Daniel Moreno Mohammed Aknouch Hamza Amouch Danny Moreno

JO9-3

JO9-4 O O O O O O O

Vigo de Groot Mac van Pelt Colin van Dijk Gina Oosterbeek Ruben Franke Thomas van Velzen Joey de Groot

O O O O O O O O O

Thijmen van den Bos Jayden Baarh Luke Wijsman Dean Bell Luuk Gregorowitsch Jens van Dinten Juliano Acheampong Kevin Hogewoning Justin van Rijswijk

O O O O O O O O O O

Ryan Gazi Thijmen van Toorn Kara Nur Sahin Freek Warbout Jonathan van Peenen Dean de Smit Arnesh Rajendram Mounssif Iqachoura Wim Warbout Koos de Vetten

JO10-1

JO10-2

O O O O O O O O O O O O

JO11-1

O O O O O O O O O O O

Stijn van Middelkoop Arnoud van den Akker Nees van Eekelen Promiss Barron Stijn van Leeuwen Sami Sadki Milan van Manen Rayen Andrade Quinten Muis Kaylan Muis Ron Staal

O O O O O O O O O O

Sinan Acarer Aran Mejid Hugo Baatenburg de Jong Noah Lijst Mohammed al Hariri Edgar Mahmedova Alae Akesbi Robin Prins Benjamin Koenen Maurits Baatenburg de Jong

O O O O O O O O O O O O

Tuna Kelemci Thijs van der Kaaden Dave Wuijster Xavi Exalto Lalo Karim Jhayden York Jint van Eendenburg Armanj Mustafa Jayden Stam Kjell Prins Michael Exalto Dolf van Eendenburg

Mats Vermeeren Akram el Aissaoui Tristan Wach Daoud Omar Ouali Eternal Barron Coen Fransen Sepp Blaauwwiekel Justin van Kessel Mees Bos Tristan Hoogwerf Jesse Lub Joey van der Plas

JO11-2

JO11-3

JO11-4

O O O O O O O O O O O O O O O O O

JO13-1

O O O O O O O O O O O O

Timo Lourens Jordi van der Pas Thijmen Rosman Younes Ikajouen Milan Kok Furkan Kocadag Jordy Schonk Daan Storm Jon Molenaar Amin Lamrini Olivier Taurozzi Milan de Ruiter

O O O O O O O O O O O O O O

Ton de Geus Simon Baatenburg de Jong Milan Mejid Kevin Emerenciana San Mohamed Doguhan Elibol Alex van Straaten Tyrone van Driel Tommy van Nieuwenhuijsen Justin Antonio Tamer Tarhan Jay Bell Thijmen Fieggen Ian Bell

Cas Barth Zeljko Vrawac Mohamed Amine el Massoudi Luuk Blaauwwiekel Milan van der Tas Djivan van der Harst Joell Gillard Bryan Riley Daan Bos Jochem Gregorowitsch Quinty Dupon Ilyas Andrade Badreddine Dian Michael Hieronimus Noreaga Clara Lima Luuk Bijl Vincent Bakkenes

JO13-2

JO13-3


SPAAR ALLE 506 STICKERS! Excelsior maassluis

JO13-4 O O O O O O O O O

Efkan Agirlar Metehan Çelikkaya Metehan Eren Giurnic Leito Kubilay Yalçin Lukas Heskes Mohamed el Kamouni Marc Bergs Elijah Roest

O O O O O O O O O O O O O O O O

Sven Lourens Mark van den Thoorn George Daskalakis Joshua King Ilyass el Massoudi Sven Arends Bryce de Boo Tom Leenderts Noah Moreno Denzell Mounir Twan Kuiper Kenan Ilimsever Koen Pleijsier Colin Pleijsier Jerry Smit Fabian Uyterlinden

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Max Kappert Owen Passon Lucas den Heijer Semih Yildriz Kjell Prins Daan Slager Aymen Yagoub Dhani Plomp Jens Veen Raav van der Eijk Guido Zandman Kasper Engelbert Sven Lensselink Owen Jasper Joost Gregorowitsch Marwan el Massoudi Remco van Lierop Daan de Reus Martin Prins

JO15-1

JO15-2

JO15-3 O O O O O O O O O O O O O O O

Yari van Dijk Tim van Rijthoven Dani Bunt Sil Keijzer Gregorr Koek Belal Rahimi Imrane Kassimi Tim Hazelzet Jerry Rampersad Niels de Gronckel Damian de Baan Arne van der Schee Joeri Bakker Marco van Dijk Nico Bakker

JO15-4 O O O O

Danny van der Hoeven Yahya Reda Wieger Beijert Noureddin Yosfo

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Shane Hoogwerf Yavin Vriesde Oussama Ihzi Kaylan Muis Stefan Culibrk Tygo Suisse Angelo Bonnet Stef den Engelsman Calvin Tureaij Devin Plank Coen Bokx Rafael Andrade Jesaja Dias Julian Dijkxhoorn Baset Moshtaq Gino Ninaber Jorik van Adrichem Quintus Bonnet Ron Suisse

O O O O O O O O

Jorn Ringelberg Ilano Silva Timas Serginio Bel Sem Klaassen Kane van de Graaf Rens de Vreede Rick in ‘t Veld Martijn Steenbergen

JO17-1

JO17-2

O O O O O O O O

Nick Lu Metehan Simsek Hicham ait Yahya Souhail Sadki Jasper Wessels Ilias Kariouh Kenan Koseoglu Johan Ringelberg

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Danny Netten Justin van Rijswijk Mohamed Ouhammu Tre Naujoks Robin van Straaten Jasper van Veen Dimitri Poortvliet Milan van Ewijk Manasse Labid Gillian Fortes Noah Barends Sekou Sylla Juremi Zinhagel Timo van Eijck Jamie den Hartog Guylain Gillet Max van der Welle Lars Westerveld Dimitri Metgod Jeff Stans Hans van den Berg Martin den Hartog

O O O O O O O O

Raymond Welbergen Sergio van Staalduinen Joel Meijnckens Seyid Yabasun Jorge Da Luz Delgado Lars Mittertreiner Dennis Kappert Rick van Zijl

O O O O O O O O O

Ahmad Alabdallah Ted Paping Max Bunt Omay Oyman Justin van der Hoek Mats Odijk Jens van de Weijgaert Bryce Koree Daan Fortuin

JO19-1

JO19-2

JO19-3

O O O O O O O O O

Patrick van der Lee Sven van den Ende Maarten van Hoven Floris Stigter Jeroen van der Hoff Marc Luimes Wernher van der Hoek Edwin van der Lee Rick van den Ende

O O O O O O O O O O O O O

Jacy Laan Sanne Klem Pascalle Renes Marit van der Pol Kylie Jenks Inssia Akbari Joelle de Baan Sterre Marks Anna Engelage Madelief Bunt Anna van Staalduinen Tessa Oudejans Annemieke Verkade

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Sophie Opbroek Verona van der Stok ibtisam Anhari Sarah Barron Shirley van Rijswijk Maudy van der Knaap Joine Wener Alyssia Batenburg Ikra nur Sahin Shayna Bisessar Naishely Nicolaas Kyandra Emerenciana Merel Gelderblom Serena Ooms Sofia Ferreira Braga Alfred Batenburg Jurgen van Rijswijk Cindy van Rijswijk

MO11-1

MO15-1

O O O O O O O

SENIOREN 1

Jean-Paul van Leeuwen Jesse Lub Lars van Gastel Kevin Vink Ahmet Demitras Nebi Tiryakioglu Yasin Mazlum

73


SPAAROVERZICHT Excelsior maassluis

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O O O O

74

Tobias Kleijweg Daan Smith Vincent van den Berg Stephan Kruithof Robin van der Ende Sefa Kurt Rashid Browne Gerwin Lake Demi Gosepa Kevin Ringeling Laurens Huurman Elson Rosario Almeida Daan Blij Zackaria Doumajd Jeremy Moreno Rick van der Struis Walter Bennett Niels Redert Kevin Dercks Hamit Alptekin Dean van Ooijen Michael Poeljes Jeroen Rijsdijk Barry de Vreede Robert de Reus Martin van de Kooij Rob Grauwmeijer Paul Husslage Robert van den Broecke

SENIOREN 2

Lars van Gastel Lee van der Meer Menno Roodenburg Yunus Gulnar Amar Klepo Paul Dorsman Redouan Omar Ouali Kicko Kerklaan Jardel Drenthe Reilly Bakboord Steven Eilering Tobi Fasanya John Baven Huseyin Kozan Atinc Gungor Mario Libardi

O O O O O O O O O O O O O O

SENIOREN 3

Arnoud van der Velden Dani van Zijl Christian Grootscholten Erik Verboon Robert van Mierlo Koen van der Pol Niels Koogje Joey Huijser Jasper Koogje Jesse van Gastel Bas van Eijmeren Fred Kraijo John van Zanten Ruud van der Velde

SENIOREN 4

SENIOREN 5

O Ronald Bruins O Lennard Montizaan O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O

Gerard van Hoeven Gilbert Hoogendam Stef Kluiters Jorrit de Koeijer Remco Langedijk Erik Fastl Marcel Klem Tom van Rest Marcel Marks Sean van Hoeven Roy Nagtegaal Danny Nagtegaal Marco Veen Robin van Hoeven Flip van Meggelen Lennard van der Water Dick van Eijmeren

DAMES 1

Judith Verkade Sophie Pleijsier Barbara Blonk Charlotte van Rijn Fleur van den Bos Denise de Lange Annemieke Verkade Richelle Struijs

O O O O O O O O O O

Dimee van den Ende Alicja Zamkotowicz Sabine van der Ende Tessa Oudejans Kim Nooteboom Marlon Leliveld Marlous Smolders Marlou de Wit Anna van Staalduinen Ed Schot

VETERANEN 1

O O O O O O

Martijn van der Hoeven Joey de Groot Harald Lourens Arjan van der Hoff Carlo Koole Ian Bell

VRIJWILLIGERS O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Michael Mastenbroek Quintus Bonnet Bert van ‘t Hoff Patrick van der Vaart Raymond Welbergen Tycho Prins Harry Noordhof Leen van der Gaag Wim Fortuin Kees Zeevaart Michel Laan Carl Bosch Laurens Fransen Edward Riedijk Dirk van der Kooij Marr Wuijster Michell van de Wijngaard Betty van Nieuwenhuize Inge van der Hoeven Miranda Bosch Annemieke Prins

BESTUUR O O O O O O O

Gert Jan Bunt Remco Langedijk Ron Berveling Jan Kleijwegt Theo Taurozzi Hans Pieters Harald Lourens

TEAMPLAATJES

OO Mini’s OO JO8/JO9 selectie OO JO8-2 en JO9-3/4 OO JO11-1/JO11-2/JO10-1 OO JO11-3/JO11-4/JO10-2 OO JO13 Selectie OO JO13-3/4 OO JO15 Selectie OO JO15-3 OO JO15-4 OO JO17 Selectie OO JO19 Selectie OO JO19-3 OO MO11-1 OO MO15-1 OO Senioren 1 OO Activiteiencommissie OO Ontvangstcomité OO Ontvangstcomité OO Onderhoudsploeg OO Barpersoneel OO Tricolores

Fotografen: Jegle Media Harry Noordhof Arjen Dijkxhoorn Petra Spaan Ook dank aan Historische vereniging Maassluis


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Koningshoek 93101 3144 BA Maassluis Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

Excelsior Maassluis  

Excelsior Maassluis Verzamelalbum

Excelsior Maassluis  

Excelsior Maassluis Verzamelalbum

Advertisement