Page 1

Buitenhof

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2014 - 2015


meuva asbestsanering grondsanering sloopwerken zuigtechniek

fiets n e e Altijdbij je past... die Bij Karlas fietsen heeft u de keuze uit verschillende merken fietsen waaronder Batavus, Giant en Sparta. Voor de kids hebben wij de merken Puky en Loekie. Maar ook voor een elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook een ruime keuze aan tweedehands fietsen die helemaal zijn nagezien en in topconditie verkeren.

fe! mplay is li

Where tea

Specialist in voetbalkleding, tassen en voetballen. Ontwerp uw eigen club kledinglijn. Aantrekkelijke prijzen voor sportverenigingen.

Sports b.v. Diepenhorstlaan 5-A 2288 EW Rijswijk Tel: 070 -307 04 04 Fax: 070 -415 22 44

Ziet u een leuke fiets bij ons in de winkel staan? Schroom dan niet en kom een proefrit maken.

OPENINGSTIJDEN dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur vrijdagavond tot 21.00 uur (april t/m oktober) zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Info@beltona.com www.beltona.com

Levering direct aan sportverenigingen

www.karlasfietsen.nl

Bartokpad 4 2625 AB Delft Tel. 015 257 25 45


Beste spaarder van D.V.V. Delft, Gefeliciteerd! Je bent eigenaar geworden van het unieke D.V.V. Delft voetbalplaatjes verzamelalbum ter ere van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Welke voetballer droomt er nou niet van om zichzelf op een voetbalplaatje te hebben en alle teamgenoten en andere teams van D.V.V. Delft te kunnen sparen? Met dit album heb je bovendien een mooie herinnering aan je tijd bij DVV Delft waar je in de toekomst ook nog lang plezier van kunt hebben. De spaaractie start op woensdagavond 19 november 2014 om 19:00 uur met een feestelijke aftrap bij Jumbo Buitenhof, gecombineerd met een kortingsactie van 10% op al je boodschappen(*) op die avond. De spaaractie eindigt op woensdag 31 december 2014. In de actieperiode ontvang je bij Jumbo Buitenhof bij iedere €10,- aan boodschappen een setje van 5 voetbalplaatjes. Bovendien krijg je iedere week bij verschillende producten gratis een setje van 5 voetbalplaatjes. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om het album vol te krijgen. Als afsluiting van de actie zal er ook nog een ruilbeurs worden georganiseerd. Deze ruilbeurs zal nog in de kantine van D.V.V. Delft en Jumbo Buitenhof worden aangekondigd. Vraag je familie, buren en kennissen om je te helpen sparen. Op deze wijze wordt het een groot feest waar iedereen aan mee doet! Succes! Wij wensen je veel spaarplezier toe!

100 JAAR! In november bestaat D.V.V. Delft 100 jaar. Op 18 november 1914 werd de club opgericht door enkele voetbalenthousiasten van de toenmalige Nederlandse Gist en Spiritus fabriek. Was het toenmalige ledenaantal bij de oprichting 18, inmiddels is de club uitgegroeid tot een multi-voetbalvereniging met meer dan 500 leden. Er is veel gebeurd en veranderd in deze 100 jaar, maar wat gebleven is, is de typische D.V.V. Delft cultuur binnen de vereniging: met zijn allen binnen de vereniging het nodige plezier beleven en de vereniging positief naar buiten uitdragen wat sportiviteit en prestaties betreft. Naast de vele activiteiten welke door de enthousiaste jubileumcommissie zijn georganiseerd, ligt hier voor jullie het prachtige “Plaatjesvoetbalboek”, samengesteld in samenwerking met onze sponsor Supermarkt JUMBO Buitenhof van de Vrijheidslaan. Dit verzamelboek is tot stand gekomen met de medewerking van alle Delft-leden die hierin vereeuwigd zijn op een eigen voetbalplaatje. Wij zijn de supermarkt JUMBO zeer erkentelijk dat zij als sponsor optreden voor deze unieke uitgave, en wij zijn er zeker van dit de nodige aandacht en reacties zal opleveren, zowel voor D.V.V. Delft als voor JUMBO. Met vriendelijke groet, Ries van Dam, Voorzitter D.V.V. Delft

DVV Delft

@dvvdelft

Voorzitter

Petra & Jeroen de Bruin Jumbo Buitenhof

Ries van Dam

Bestuur D.V.V. Delft

Bestuur D.V.V. Delft

Buitenhof BESTUUR D.V.V. DELFT

3


DE GESCHIEDENIS VAN

D.V.V. DELFT

De Eerste Wereldoorlog is uitgebroken. We schrijven 1914. Belgen die naar het neutrale Nederland vluchten, krijgen onder andere onderdak bij Sparta, de gymnastiekvereniging van de Nederlandse Gist- en Spiritusfabrieken. Nu Sparta niet meer over zijn gymzaal kan beschikken, besluit men aan buitensport te gaan doen. Het “balletje trappen” blijkt al snel de boventoon te voeren en 18 leden besluiten op 19 november 1914 een voetbalvereniging op te richten, uiteraard onder dezelfde naam als de gymvereniging. De Fabriek stelt voor Sparta een terrein beschikbaar gelegen tussen de kolenopslag en de Kastanjewetering. Één jaar na de oprichting is het ledental al gestegen tot 60. In het eerste jaar worden er alleen maar vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. In 1916 besluit men om zich aan te sluiten bij de HVB. Sparta wordt ingedeeld in de 2e klasse. Op 7 maart 1920 promoveert Sparta naar de NVB en dat levert meteen een onverwacht probleem op, omdat in dezelfde afdeling een club uit Rotterdam met dezelfde naam is ingedeeld. Het bestuur wordt gedwongen tot naamsverandering en op 12 augustus 1920 wordt de naam omgezet in dvv Delft. In 1923 vindt de eerste verhuizing plaats. Delft gaat naar de Laan van Altena en krijgt tevens de beschikking over een heuse tribune. En dat voor een club in de 3e klasse van de NVB. Tijdens de receptie van het 20-jarig bestaan in 1934 biedt de Directie der Fabrieken de vereniging een nieuw clubhuis aan. Naast de kantine bestaat het clubhuis uit drie kleedkamers en een gemeenschappelijke wasruimte met een (koude) douche. In 1935 komt het eerste clubblad uit, welke de naam Delft Kroniek meekrijgt.

4

Tot 1960 verschijnt de Delft Kroniek iedere 3e woensdag van de maand, daarna rolt deze wekelijks in de bus. Op dit moment is het een 2-wekelijkse digitale uitgave geworden. Door de oprukkende huizenbouw moet er vertrokken worden van de Laan van Altena en belandt Delft in 1951 aan de W.H. van Leeuwenlaan. Een complex met 1 veld en met alweer een tribune. Tien jaar later gaat een grote wens in vervulling: een tweede veld. In 1968 wordt naast de oude kantine een nieuwe kantine gebouwd. Het hout voor deze nieuwe kantine is afkomstig van een noodkerk uit Nijmegen. Vanwege uitbreidingsplannen van de Gistfabriek volgt er weer een verhuizing. In 1972 strijken we neer tussen de Buitenhofdreef en de Juniusstraat, hier krijgen we twee velden en een klein oefenveld. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan in 1974 spelen we op dit complex een jubileumwedstrijd tegen “Oud Oranje”, die de beroemde Abe Lenstra in hun gelederen hebben. In de nacht van 19 op 20 februari 1982, de klok op de kantine is stil blijven staan op kwart voor vier, wordt het clubhuis verwoest door een uitslaande brand. Doordat de kantine was afgebrand en de Gemeente Delft plannen in de kast had liggen om op ons terrein huizen te gaan bouwen, kwamen de gesprekken over een overgang van Delft naar de Kerkpolder in een stroomversnelling. Na 70 jaar krijgt Delft in 1984 in de Kerkpolder voor het eerst in haar bestaan de beschikking over een stenen onderkomen van 625 vierkante meter. In 1998 is het clubgebouw verder uitgebreid met 160 vierkante meter voor een nieuwe bestuurskamer, massageruimte, kantine-opslag en 3 extra kleedkamers. Samen met Delta (volleybal) en EDH (handbal) is in 2001 een zeer ruime sporthal naast het clubgebouw gerealiseerd. EDH is inmiddels van het front verdwenen, waardoor Delft en Delta gezamenlijk de sporthal Kerkpolder in beheer hebben.


DE SPORTIEVE RESULTATEN In 1916 wordt gestart in de 2e klasse HVB en dit wordt direct bekroond met promotie naar de 1e klasse, en in 1920 naar de NVB (de voorloper van de KNVB). In 1956 wordt Delft kampioen in de 4e klasse en volgt de terugkeer naar de 3e klasse, waaruit men in 1936 was gedegradeerd. Zeven jaar later volgt degradatie, maar het verblijf in de 4e klasse is echter van korte duur, want in het jubileumjaar 1964 wordt het verloren terrein weer teruggewonnen. Na degradatie in 1974 worden we twee keer achter elkaar kampioen. In 1976 in de 4e klasse en in 1977 in de 3e klasse. De laatste keer zelfs ongeslagen. Na deze successen volgt in de begin jaren tachtig een neergaande lijn met als dieptepunt degradatie naar de HVB in 1984. Via een tweede plaats, die ook recht gaf op promotie, komen we gelukkig weer snel terug in de 4e klasse. Het duurt tot 2000 voordat Delft weer in de 3e klasse verschijnt. Dit gebeurt na een (zenuw)slopende nacompetitie. In 2003 worden we kampioen in deze klasse en promoveert Delft naar de 2e klasse. In het seizoen 2005/2006 volgt jammerlijk genoeg weer de teruggang naar de derde klasse, waarna in 2009-2010 wederom het kampioenschap gevierd kan worden. Tot op heden vertoeft Delft in de 2e klasse van het district West II. Nog steeds op het sportpark Kerkpolder waar 3 natuurgrasvelden en een klein kunstgrasveld, voornamelijk voor de tennisafdeling, het onderkomen is. Een groot kunstgrasveld ontbeert deze club als enige nog in de gemeente Delft, ondanks dat de vereniging de naam van de stad draagt!! Ook werd Delft vanwege zijn voorbeeldige prestaties in een aantal seizoenen tot voetbalploeg van het jaar verkozen in de jaren 2003, 2010 en recentelijk nog in 2014.

5


6

Brian Bel

Yousef Madar Daan van Houten

Elgar Halbe

Cektar Atay Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Pascal Gemke

Selectie 1 en 2

Mano Jongmans

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Jordy Boer

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Keeper Selectie 1 en 2

Keeper Selectie 1 en 2

Keeper Selectie 1 en 2

SELECTIE 1 EN 2 SEIZOEN 2014-2015

Klaas van Balen

Niels van Heijningen

Ritchie van Hek

Tim Steenks Bryan van Kampen

Milo van Leeuwen

Sherdinant Michel

NoĂŤl Cabral Dos Reis


Tyson Waser Khalid Ouled Haddou

Robert Dogger

Simon Zuiderwijk Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Souhail el Bojaddaini

Selectie 1 en 2

Jordy Dijkgraaf Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Richard Staakman

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Toon Jansen Soufi an el Mourabit

Thom Cataldi

Mo Rida

Ramsey Cabral Dos Reis Youri de Vreede

Rick den Toom

Marvin van Hek

Rik Schouten

7

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2


8

Marco van Leest

Rob Notenboom Dennis Blom

Jordi Ensing

Erwin Verhagen Trainer Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Pablo Bos

Stagiair Trainer Selectie 1 en 2

Ben van Viersen

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Bob van Driel

Keeperstrainer Selectie 1 en 2

Ass. Trainer Selectie 1 en 2

Ass. Trainer Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

Selectie 1 en 2

SELECTIE 1 EN 2 VERVOLG SEIZOEN 2014-2015

Javier Brower

Aad Kattenvilder

Anthony Sintinklaas

Gavin Luiten Mike Mesker

Tim Wilmer

Ronald Hes

Dennis Vaz


Ed Stalman

Ben van den Brink

Nico van Viersen

Verzorger Selectie 1 en 2

Mels Jongeneel

Verzorger Selectie 1 en 2

Ass. Scheidsrechter Selectie 1 en 2

Ass. Scheidsrechter Selectie 1 en 2

Leider Selectie 1 en 2

Leider Selectie 1 en 2

Leider Selectie 1 en 2

Leider Selectie 1 en 2

Frank van Drongelen

Ronald van der Velden

Arthur Alberts

Steve van Ruitenbeek

Tijn van der Horst

9

Leider Selectie 1 en 2


SENIOREN 3

Ritchey Hazeu

10

Sjors Massar

Senioren 3 Senioren 3

Joey van Haasen

Mohamed Elfassi

Senioren 3

Bram Kregting

Senioren 3

Jack Geurtsen

Senioren 3

Senioren 3

Shekib Wakili

Huudat Nguyen

Senioren 3

Kamal el Basri

Senioren 3

Senioren 3

Bawan Amin

Senioren 3

Senioren 3

Keeper Senioren 3

SEIZOEN 2014-2015

Paco Coenen

Emre Tunc


Videsh Poeran

Chris Tan

Trainer Senioren 3

Teimi Gvibliani

Senioren 3

Xander Jimenez

Ali Mohamed

Senioren 3

Senioren 3

Jeffrey van Velzen

Hendry Rashid

Senioren 3

Senioren 3

Hossein Homayoni

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3 Senioren 3

Senioren 3

Felix Tan

Kheibar Wakili

Michelon Molina

11


SENIOREN 4

Reza Methรถfer

12

Robert Schenke

Senioren 4 Senioren 4

Robert Spijkers

Frank Suyker

Senioren 4

Stefan Sturtz

Senioren 4

Eelco Post

Senioren 4

Senioren 4

Ruben Geurts

Koen Hagman

Senioren 4

Raymond van der Knaap

Senioren 4

Senioren 4

Chris van Noortwijk

Senioren 4

Keeper Senioren 4

Keeper Senioren 4

SEIZOEN 2014-2015

Tom Smit

Ben Boomgaardt


Senioren 4

Jos Groenendijk

Amar Rambaran

Senioren 4

Ferdy Wielink

Trainer / Leider Senioren 4

Paul Etienne

Senioren 4

Richard van der Zijde

Senioren 4

Senioren 4

Rody Warnaar

Senioren 4

Senioren 4

Senioren 4

Henry Paradja

Kevin Mouthaan

Koos Tetteroo

13


SENIOREN 5

Keeper Senioren 5

SEIZOEN 2014-2015

Reinier de Best

14

Joey van Wijck

Senioren 5 Senioren 5

Jan van der Velden

Patrick Burgerhout

Senioren 5

Raymond Blom

Senioren 5

Carlo Gillemans

Senioren 5

Senioren 5

Michael Horstmanshof

Dennis Moeskops

Senioren 5

Dylan Cino

Senioren 5

Senioren 5

Ferdy van Gool

Senioren 5

Senioren 5

Senioren 5

John van Gool

Mark de Vogel

Jerry van Wijck


SENIOREN 6

Senioren 6

Keeper Senioren 6

SEIZOEN 2014-2015

Aad Wijsman

Rick Zoetemelk

Stephan Mulhuijzen

Senioren 6

Senioren 6

Senioren 6

Senioren 6

Stefan van den Bosch

René Brons

Marco Kooman

15


SENIOREN 7

Keeper Senioren 7

SEIZOEN 2014-2015

Michiel Deijs

16

Ron Haring

Senioren 7

Fons Swarts

Senioren 7

Kevin Swarts

Senioren 7

Florent Cesarole

Senioren 7

Senioren 7

Shane de bruin

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7

Richard van der Vliet

Dominic van Noord

Hans Fakkert


Paul Honingh

Davy van der Goot

Frans Massar

Senioren 7

DaniĂŤl de Vries

Senioren 7

Senioren 7

Ricardo van den Bos

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7 Senioren 7

Ad den Toom

Vincent Bal

Henk van den Bosch

17


G

Stephan van Geest

18

Tim Komen

G G

Danny de Ruiter

Jorge de Graaf

G

Jordy Verweij

G

Alex de Graaf

G

G

Denny Remmerswaal

Tom Duijndam

G

Patrick de Vries

G

G

Sara Mansveld

G

G

Keeper G

SEIZOEN 2014-2015

Jeroen Jonkers

Tom Voogt


G G

Leider G

Trainer G

Martin Born

Ferry van Diepen

Peter Born

Robin Verdouw

Coรถrdinator G

Youri van Rutten

Ass.Trainer / Leider G

Deacan Schocker

G

G

G

Roy Bosman

Dennis van de Laar

Lida Born

19


ZAAL HEREN 1

Zaal Heren 1

Keeper Zaal Heren 1

SEIZOEN 2014-2015

Viky Bechan

20

Amrish Bissumbhar

Zaal Heren 1

Wikash Changoer

Zaal Heren 1

Pryesh Bissumbhar

Zaal Heren 1

Retesh Manbodh

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1

Rakesh Bissumbhar

Zaal Heren 1

Wierish Lachmipersad

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1

Ashwin Manbodh

Rupesh Ramnath

Jayant Bissumbhar


ZAAL HEREN 2

Keeper Zaal Heren 2

SEIZOEN 2014-2015

Mohammed Chaoui

Ulas Cardakli

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Jan van Mill

Kambiz Rjabzada

Soeredj Ramkhelawan

21


ZAAL HEREN 3

Zaal Heren 3

Keeper Zaal Heren 3

SEIZOEN 2014-2015

Adjai Ramanand

22

Heike Bult

Zaal Heren 3

Zaal Heren 3

Jannes Overweg

Zaal Heren 3

Zaal Heren 3

Karun Binda

Rachid Achamlale

Prem Autar


ZAAL HEREN 4

Zaal Heren 4

Keeper Zaal Heren 4

SEIZOEN 2014-2015

Pim Fellinger

Joren Hagman

Wessel van der Brugge

Zaal Heren 4

Zaal Heren 4

Zaal Heren 4

Zaal Heren 4

Johan Stelwagen

Bram Verlaan

Joris Kerdijk

23


ZAAL VROUWEN 1

Deborah Ripken

24

Marije Bruinsma

Zaal Vrouwen 1

Esther Notenboom

Zaal Vrouwen 1

Linda van der Windt

Zaal Vrouwen 1

Susanne Planken

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1

Mara Eikelenboom

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1

Keeper Zaal Vrouwen 1

SEIZOEN 2014-2015

Laura Uwland

Anouk Barona


ZAAL VROUWEN 2

Keeper Zaal Vrouwen 2

SEIZOEN 2014-2015

Agnes Kloosterman

Ewine Smits

Zaal Vrouwen 2

Mariska Koning

Trainer / Leider Zaal Vrouwen 2

Joke Duijnisveld

Zaal Vrouwen 2

Sara Peters

Zaal Vrouwen 2

Zaal Vrouwen 2

Saskia van Vuren

Zaal Vrouwen 2

Zaal Vrouwen 2

Zaal Vrouwen 2

Saskia Benedictus

Rianne van Vuren

Mirjam Aarden

25


ZAAL VROUWEN 3

Zaal Vrouwen 3

Zaal Vrouwen 3

SEIZOEN 2014-2015

Roos van der Niet

Zaal Vrouwen 3

Eva Dijkgraaf

Zaal Vrouwen 3

Zaal Vrouwen 3

Charissa van Meurs

Gaitry Kahlmann

Zaal Vrouwen 3

Zaal Vrouwen 3

Tessa de Boer

Mariska Zuydgeest

Daniëlle Post

ZAAL ZAALCOÖRDINATOR VROUWEN 3 Zaal coördinator

SEIZOEN 2014-2015

Alex Pronk

26


COMMISSIES EN VRIJWILLIGERS SEIZOEN 2014-2015

Bestuur Jeugdcom. Lustrumcom. D.V.V. Delft

Bestuur compleet D.V.V. Delft Jeugdcommissie D.V.V. Delft

Jeugdcommissie D.V.V. Delft

Technische Zaken D.V.V. Delft

Technische Zaken D.V.V. Delft

Bestuur compleet D.V.V. Delft

Bestuur Jeugdcom. Lustrumcom. D.V.V. Delft

BESTUUR D.V.V. DELFT

BESTUUR & COMMISSIES D.V.V. DELFT

BESTUUR - TECHNISCHE ZAKEN D.V.V. DELFT

Tim van Beurden

JAC

Trainer Jeugdkeepers

Ass.Trainer Jeugdkeepers

JEUGDBESTUUR D.V.V. DELFT

Ted van Rutten

Monique van Kampen

27


JEUGD A

Mustafa Osama Alhadia

28

Sasun Magmedov

Jeugd A Jeugd A

Aden Aden

Bewar Atay

Jeugd A

Ismail Benba

Jeugd A

Ahmet Senyigit

Jeugd A

Jeugd A

Fouad Pakhrou

Michael Stalman

Jeugd A

Bowey Kleijwegt

Jeugd A

Jeugd A

Stijn de Koning

Jeugd A

Jeugd A

Keeper Jeugd A

SEIZOEN 2014-2015

Suwendly Sille

Wasili Antonakoudis


Rutger Schellenbach

Nick de Brabander

Jeugd A Jeugd A

Edwin Leatemia

Calvin Zeij

Micha Steenks

Leider Jeugd A

Trainer Jeugd A

Johny Tang

Jeugd A

Jeugd A

Sam Cinjee

Murgun Kaya

Yunus Yildiz

Jeugd A

Davey Steijger

Jeugd A

Jeugd A

Levi Zuijderwijk

Youssef Benba

Jeugd A

Jeugd A

Omar el Fassi

Jeugd A

Jeugd A

Jeugd A

Jeugd A Jeugd A

Tom Wolvers

Artemis Bouras

Sakis Antonakoudis

29


JEUGD B

Chiro Mala Mirza

30

Jeffrey Schuchmann

Jeugd B Jeugd B

Marof Maruf

Ugur Akkaya

Trainer/ Leider Jeugd B

Jesse de Groot

Trainer/ Leider Jeugd B

Samil Kilinc

Jeugd B

Jeugd B

Ali Quraishi

Joyner Ceder

Jeugd B

Faghrelden Quraishi

Jeugd B

Jeugd B

Mustafa Yasar

Mubeen Zween

Jeugd B

Selim Tunc

Jeugd B

Jeugd B

Sven Koelewijn

Jeugd B

Jeugd B

Keeper Jeugd B

SEIZOEN 2014-2015

Ronald van Rossum

Roy van der Goot


JEUGD C

Renske de Koning

Franklin Bangura

Jeugd C Jeugd C

Bjรถrn Pijl

Aryan Doost

Ass. Trainer / Leider Jeugd C

Sander Groen

Trainer Jeugd C

Shano Ramadan

Jeugd C

Jeugd C

Nawin Barwari

Timo Huffman

Mohammed el Maknouzi

Jeugd C

Raamin Radmal

Jeugd C

Jeugd C

Marouane Saidi

Sander Badoux

Jeugd C

Jeugd C

Jeugd C

Tymen van de Leuv

Jeugd C

Jeugd C

Keeper Jeugd C

SEIZOEN 2014-2015

Erwin Pinas

Leandro Huffman

31


JEUGD D

Keeper Jeugd D

SEIZOEN 2014-2015

Aroen Radmal

32

Bas Nederpel

Jeugd D

Alan Mala Mirza

Jeugd D

Jordan Goode

Jeugd D

Nick Poortvliet

Jeugd D

Jeugd D

Mohammed Rustam

Jeugd D

Jeugd D

Keeper Jeugd D

Pascal Hagman

Botan Butani

Hydion Wanga


Bedirhan Polat

Rozj Aswad

Raid el Ousrouti

Jeugd D

Jeugd D

Dylan Ammerlaan

Jeugd D

Shaquille Alberto

Jeugd D

Jeugd D

Jeugd D

Jeugd D Jeugd D

Birhat Polat

Niek Kwanten

Rayhan Alouane

33


JEUGD D VERVOLG

Tom de Koning

34

Marco Kwanten

Jeugd D Jeugd D Trainer Jeugd D

Roan Bruijstens

Amar Rambaran

Leider Jeugd D

Hassan Alvazen

Leider Jeugd D

Nigel de Groot

Leider Jeugd D

Ass. Trainer Jeugd D

Laas Al - Khaledie

Eyyub Uysal

Mikail Yasar

Jeugd D

Gijs Middendorp

Jeugd D

Jeugd D

Daan de Koning

David Peijnenborgh

Jeugd D

Bilal Abaqouy

Jeugd D

Jeugd D

Oualid Saidi

Jeugd D

Jeugd D

Jeugd D

SEIZOEN 2014-2015

Eef Alberto

Bryan van Kampen


JEUGD E

Jeugd E Jeugd E

Jeugd E

Jeugd E

Jeugd E

Yama Waqar

Jeugd E

Jeugd E

Boaz Kadijk

Shyam Manurat

Naman Kayastha

Duco van Harskamp

Jeugd E

Jeugd E

Adem Elyasa Polat

Thijmen Stomps

Kyan Karta

Luuk Baan

Jeugd E

Jeugd E

Saddik Mosaab

Duuk Coslinga

Mitchell Goode

Dimas DoDo Soliman Botros

Jeugd E

Jeugd E

Gyanie Acharju

Jeugd E

Keeper Jeugd E

Keeper Jeugd E

SEIZOEN 2014-2015

Alend Shengali

Brian Goudzwaard

35


JEUGD E VERVOLG

Rebin Doost

Kay Monteiro

Jeugd E

Jeugd E

Jeugd E

Jeugd E

SEIZOEN 2014-2015

Stefan Wordman

Said Goharian

JEUGD MEIDEN E

Jeugd Meiden E

Jeugd Meiden E

SEIZOEN 2014-2015

Youssra Haddouch

36

Caylee Monteiro

Britt Luitjes

Trainer Jeugd / Meiden E

Jeugd Meiden E

Jeugd Meiden E

Jeugd Meiden E

Jaimy van der Heijden

Zahra Goharian

Erwin Pinas


JEUGD F

Isa van Kan

Serquenten Nivillac

Jeugd F Jeugd F

Emanuel Lopes Monteiro

Sam Radmal

Ass. Trainer / Leider Jeugd F

Saba Hassanzadah

Trainer/Leider Jeugd F

Aryan Jamil

Jeugd F

Jeugd F

Ayeesha Mangroe

Faith Poortvliet

Jeugd F

Tyrell Eelst

Jeugd F

Jeugd F

Felicia Stalman

Jeugd F

Jeugd F

Jeugd F

SEIZOEN 2014-2015

Martijn Groen

Bowey Kleijwegt

37


MINI-F

Mini-F

Mini-F

SEIZOEN 2014-2015

Aaron Shaoul

Mini-F

Mini-F

Sven Notenboom

Jairon Ignatia

38

Bilal Amajoud

Mini-F

Rivano van den Beukel

Eef van Overmeeren

Trainer Mini-F

Savedin Janzen

Mini-F

Tygo Jongedijk

Mini-F

Mini-F

Zyon Tjin Kon Fat

Mini-F

Mini-F

Mini-F

Thibeau van Driel

Rayan Mangroe

Dirk Maas


WAT DOET CAPRICORN? Wij zijn ICT-leverancier voor de regio Midden-Delfland / Delft en wij richten ons op zowel consumenten als zakelijke afnemers. Ooit begonnen met het verzorgen van de IT voor een paar bedrijven, zijn we inmiddels een all-round leverancier, met de nieuwste Online diensten, support mogelijkheden en net een nieuwe winkel naast de Bibliotheek van Den Hoorn. WAAROM SPONSERING? Sponsering is een belangrijk instrument om meer naamsbekendheid te krijgen in en rondom de regio. Wij zijn druk bezig om onze activiteiten verder uit te breiden en het is goed als je naam ook buiten de regio al wat bekender in de oren klinkt. Bovendien is sponsering zoals bij DVV Delft, naast een mooi visitekaartje, ook een prima manier om je betrokkenheid bij de regio te kunnen uiten en in contact te zijn met andere ondernemers WAAROM DVV DELFT JEUGD? Wij hebben al een band met DVV Delft sinds 2010 als keten Sponsor. Voetbal kan altijd rekenen op een enorme belangstelling en betrokkenheid. Kijk maar naar de Oranjegekte rond het WK in BraziliÍ. Voor ontwikkeling van talent moet je bij de jeugd beginnen. Of het nou om het jeugdteam of een stageplaats gaat om IT-kennis op te doen: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. WAT HEEFT CAPRICORN VOOR DE TOEKOMST IN PETTO? Op IT-gebied zijn er mooie dingen bereikt, maar het is nog steeds een bedrijfstak in ontwikkeling. De komende jaren zal de impact van de IT pas echt zichtbaar worden. Door mensen, apparatuur, auto’s, gebouwen via Internet te verbinden zullen gebieden zoals de zorg, energiebesparing, gezondheid, werk, verkeer sterk veranderen. Om die verande-ring te ondersteunen, is brede vakkennis van apparatuur en de (data)communicatie daartussen nodig.

Kennis die je nooit bij de bekende grote winkelketens of in Webshops aan zult treffen, maar wel bij de specialist. Daar ligt de kracht en toekomst van Capricorn Computer Service.

Capricorn Computerservices is uw allround ICT leverancier van diensten, hard- en software voor het bedrijfsleven en de particuliere sector. Onze medewerkers vormen de link tussen techniek en eindgebruikers en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ICT ontwikkelingen. Hierdoor is Capricorn in staat om dat extra stapje voor u te blijven zetten. Met passend advies op maat, stemmen wij onze diensten af op uw wensen. Stap gerust eens binnen of maak een afspraak voor een eerste kennismaking!Onderstaand een beknopt overzicht van onze dienstver-lening.

ZAKELIJK l Aanleg bedrijfsnetwerken l Onderhoud en beheer l Online werkplekken ZAKELIJK l Aanleg bedrijfsnetwerken l Onderhoud en beheer l Online werkplekken Webhosting PARTICULIER l Glasvezel aanvragen en installatie l Advies en verkoop van desktop, notebooks, printers etc. l Back-up online l Reparatiewerkzaamheden l Computerbeveiliging l Computer problemen oplossen bij u thuis l Haal- en bezorg service

Fluitekruid 64 | 2635 KT Den Hoorn | 015-2563737 | www.capricorncs.nl | info@capricorncs.nl


SPAAROVERZICHT SEIZOEN 2014-2015

SPAAR ALLE 365 PLAATJES! VOORWOORD O Ries van Dam O O Bestuur D.V.V. Delft O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

SELECTIE 1 EN 2 Jordy Boer Pascal Gemke Klaas van Balen Ritchie van Hek Mano Jongmans Daan van Houten Tim Steenks Bryan van Kampen Yousef Madar Elgar Halbe Milo van Leeuwen Sherdinant Michel Brian Bel Cektar Atay Niels van Heijningen Noël Cabral Dos Reis Toon Jansen Souhail el Bojaddaini Soufian el Mourabit Mo Rida Richard Staakman Khalid Ouled Haddou Ramsey Cabral Dos Reis Youri de Vreede Jordy Dijkgraaf Robert Dogger Rick den Toom Marvin van Hek Tyson Waser Simon Zuiderwijk Thom Cataldi Rik Schouten Bob van Driel Pablo Bos Javier Brower Anthony Sintinklaas Ben van Viersen Dennis Blom Gavin Luiten Mike Mesker Rob Notenboom Jordi Ensing Tim Wilmer Ronald Hes Marco van Leest Erwin Verhagen Aad Kattenvilder Dennis Vaz Frank van Drongelen Mels Jongeneel Ben van den Brink Ronald van der Velden Steve van Ruitenbeek Ed Stalman Nico van Viersen Arthur Alberts Tijn van der Horst

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

SENIOREN 3 Bawan Amin Kamal el Basri Huudat Nguyen Joey van Haasen Shekib Wakili Jack Geurtsen Bram Kregting Mohamed Elfassi Ritchey Hazeu Sjors Massar Paco Coenen Emre Tunc Felix Tan Jeffrey van Velzen Ali Mohamed Hossein Homayoni Hendry Rashid Teimi Gvibliani Chris Tan Videsh Poeran

40

O O O

Xander Jimenez Kheibar Wakili Michelon Molina

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

SENIOREN 4 Chris van Noortwijk Raymond van der Knaap Koen Hagman Robert Spijkers Ruben Geurts Eelco Post Stefan Sturtz Frank Suyker Reza Methöfer Robert Schenke Tom Smit Ben Boomgaardt Henry Paradja Rody Warnaar Richard van der Zijde Paul Etienne Ferdy Wielink Jos Groenendijk Amar Rambaran Kevin Mouthaan Koos Tetteroo

O O O O O O O O O O O O O

SENIOREN 5 John van Gool Ferdy van Gool Dylan Cino Dennis Moeskops Jan van der Velden Michael Horstmanshof Carlo Gillemans Raymond Blom Patrick Burgerhout Reinier de Best Joey van Wijck Mark de Vogel Jerry van Wijck

O O O O O O

SENIOREN 6 Stefan van den Bosch Stephan Mulhuijzen Aad Wijsman Rick Zoetemelk René Brons Marco Kooman

O O O O O O O O O O O O O O O O O

SENIOREN 7 Richard van der Vliet Shane de bruin Florent Cesarole Kevin Swarts Fons Swarts Michiel Deijs Ron Haring Dominic van Noord Hans Fakkert Ad den Toom Ricardo van den Bos Daniël de Vries Frans Massar Paul Honingh Davy van der Goot Vincent Bal Henk van den Bosch

O O O O O O O O O O O O O O

G Sara Mansveld Patrick de Vries Tom Duijndam Danny de Ruiter Denny Remmerswaal Alex de Graaf Jordy Verweij Jorge de Graaf Stephan van Geest Tim Komen Jeroen Jonkers Tom Voogt Roy Bosman Deacan Schocker

O O O O O O O

Youri van Rutten Ferry van Diepen Robin Verdouw Martin Born Peter Born Dennis van de Laar Lida Born

O O O O O O O O O O

ZAAL HEREN 1 Ashwin Manbodh Wierish Lachmipersad Rakesh Bissumbhar Retesh Manbodh Pryesh Bissumbhar Wikash Changoer Viky Bechan Amrish Bissumbhar Rupesh Ramnath Jayant Bissumbhar

O O O O O

ZAAL HEREN 2 Jan van Mill Mohammed Chaoui Ulas Cardakli Kambiz Rjabzada Soeredj Ramkhelawan

O O O O O O

ZAAL HEREN 3 Karun Binda Jannes Overweg Adjai Ramanand Heike Bult Rachid Achamlale Prem Autar

O O O O O O

ZAAL HEREN 4 Johan Stelwagen Wessel van der Brugge Pim Fellinger Joren Hagman Bram Verlaan Joris Kerdijk

O O O O O O O O

ZAAL VROUWEN 1 Mara Eikelenboom Susanne Planken Linda van der Windt Esther Notenboom Deborah Ripken Marije Bruinsma Laura Uwland Anouk Barona

O O O O O O O O O

ZAAL VROUWEN 2 Saskia Benedictus Saskia van Vuren Sara Peters Joke Duijnisveld Mariska Koning Agnes Kloosterman Ewine Smits Rianne van Vuren Mirjam Aarden

O O O O O O O

ZAAL VROUWEN 3 Tessa de Boer Roos van der Niet Charissa van Meurs Eva Dijkgraaf Gaitry Kahlmann Mariska Zuydgeest Daniëlle Post

O

ZAAL COÖRDINATOR Alex Pronk

COMMISSIES EN VRIJWIILIGERS O O Bestuur & Commissies D.V.V. Delft O O Bestuur D.V.V. Delft O O Bestuur -Technische Zaken D.V.V. Delft

OO O O O

Jeugdbestuur D.V.V. Delft Tim van Beurden Ted van Rutten Monique van Kampen

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

JEUGD A Stijn de Koning Bowey Kleijwegt Michael Stalman Aden Aden Fouad Pakhrou Ahmet Senyigit Ismail Benba Bewar Atay Mustafa Osama Alhadia Sasun Magmedov Suwendly Sille Wasili Antonakoudis Tom Wolvers Omar el Fassi Youssef Benba Murgun Kaya Levi Zuijderwijk Davey Steijger Yunus Yildiz Edwin Leatemia Sam Cinjee Johny Tang Calvin Zeij Micha Steenks Rutger Schellenbach Nick de Brabander Artemis Bouras Sakis Antonakoudis

O O O O O O O O O O O O O O O

JEUGD B Sven Koelewijn Selim Tunc Mubeen Zween Mustafa Yasar Faghrelden Quraishi Joyner Ceder Marof Maruf Ali Quraishi Samil Kilinc Jesse de Groot Ugur Akkaya Chiro Mala Mirza Jeffrey Schuchmann Ronald van Rossum Roy van der Goot

O O O O O O O O O O O O O O O

JEUGD C Tymen van de Leuv Sander Badoux Timo Huffman Marouane Saidi Raamin Radmal Mohammed el Maknouzi Björn Pijl Nawin Barwari Shano Ramadan Sander Groen Aryan Doost Renske de Koning Franklin Bangura Erwin Pinas Leandro Huffman

O O O O O O O O O O O O O O

JEUGD D Pascal Hagman Mohammed Rustam Nick Poortvliet Jordan Goode Alan Mala Mirza Aroen Radmal Bas Nederpel Botan Butani Hydion Wanga Birhat Polat Dylan Ammerlaan Raid el Ousrouti Rozj Aswad Shaquille Alberto

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bedirhan Polat Niek Kwanten Rayhan Alouane Oualid Saidi Bilal Abaqouy David Peijnenborgh Eyyub Uysal Daan de Koning Gijs Middendorp Mikail Yasar Roan Bruijstens Laas Al - Khaledie Nigel de Groot Hassan Alvazen Amar Rambaran Tom de Koning Marco Kwanten Eef Alberto Bryan van Kampen

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

JEUGD E Gyanie Acharju Dimas DoDo Soliman Botros Mitchell Goode Thijmen Stomps Saddik Mosaab Luuk Baan Kyan Karta Shyam Manurat Adem Elyasa Polat Duco van Harskamp Naman Kayastha Yama Waqar Duuk Coslinga Boaz Kadijk Alend Shengali Brian Goudzwaard Rebin Doost Kay Monteiro Stefan Wordman Said Goharian

O O O O O O

JEUGD MEIDEN E Jaimy van der Heijden Britt Luitjes Youssra Haddouch Caylee Monteiro Zahra Goharian Erwin Pinas

O O O O O O O O O O O O

JEUGD F Felicia Stalman Tyrell Eelst Faith Poortvliet Emanuel Lopes Monteiro Ayeesha Mangroe Aryan Jamil Saba Hassanzadah Sam Radmal Isa van Kan Serquenten Nivillac Martijn Groen Bowey Kleijwegt

O O O O O O O O O O O O

MINI-F Sven Notenboom Aaron Shaoul Thibeau van Driel Rivano van den Beukel Zyon Tjin Kon Fat Tygo Jongedijk Savedin Janzen Eef van Overmeeren Jairon Ignatia Bilal Amajoud Rayan Mangroe Dirk Maas


Filmprod

uctie ie t c u d o r p Foto

“realiseert altijd producties op maat!”

facebook.nl/umpnl uniquemediaproductions.nl


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


elkom ij mo

Buitenhof

iteno

Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 21:00 uur 10:00 - 18:00 uur

mo iteno  rijeidslaan    D Delt  el:    

D.V.V. Delft  

D.V.V. Delft Verzamelalbum

D.V.V. Delft  

D.V.V. Delft Verzamelalbum

Advertisement