Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van DTS Ede, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het DTS voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 750 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 20172018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij DTS. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

In het seizoen 1970/1971 werd ik voor het eerst in mijn leven geconfronteerd met voetbalplaatjes. Een mooi album met allemaal lege vakjes met nummertjes, keurig onderverdeeld over achttien ploegen uit de Eredivisie. Zodra ik weer 10 cent had ging ik bij sigarenzaak het Vosje aan de Acacialaan een zakje met vijf plaatjes halen. Dan maar hopen dat je geen dubbele had en je het boek verder kon vullen. Uiteindelijk was het boek gevuld en kon het grote genieten beginnen. Na een paar jaar viel het boek uit elkaar door het vele bladeren en is het helaas weggegooid. Nu is er in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten een actie waar je plaatjes van DTS spelers en speelsters kan sparen. In dit mooie album kan je al deze plaatjes plakken. Alle jeugdelftallen en de eerste elftallen van de mannen en de vrouwen staan erin. Voor de leden van DTS is het de kans om een eigen voetbalplaatje te bezitten. Maar niet alleen dat, je hebt straks ook een heel boek met je teamgenoten, vrienden, vriendinnen en clubhelden uit de selecties. Je hoeft niet in het boek te staan om de plaatjes te sparen. Ouders en grootouders en andere belangstellenden kunnen natuurlijk ook de plaatjes sparen. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Hoogvliet Supermarkten in samenwerking met een aantal adverteerders. Ik wil hen hartelijk bedanken voor deze mooie DTS herinnering aan het seizoen 2017/2018. Succes met verzamelen.

Jeroen Been Voorzitter DTS Ede

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Ede

Voorzitter

We wensen je heel veel spaarplezier!

Jeroen Been

3


De visie van DTS

Al vele jaren voetbalt DTS EDE op een hoog niveau. Meestal Eerste klasse met een uitschieter naar de Hoofdklasse. Al die jaren hebben we vastgehouden aan onze missie. Deze is: DTS wil een vereniging zijn waar op basis van het hanteren van goede normen en waarden talentvolle voetballers zich kunnen ontwikkelen, maar waar ook de minder talentvolle spelers met plezier kunnen voetballen en waarbij sportief gedrag, respect voor de ander en voetbalplezier voorop staan. Deze missie is ook de basis voor dit jeugdopleidingsbeleidsplan. Met z’n allen zetten wij ons in om spelers van jong tot oud, van zeer talentvol tot minder talentvol, zowel jongens als meisjes, met veel plezier te laten voetballen en hen te helpen om hun hoogst haalbare voetbalniveau te halen.

4


DTS Ede is een vereniging voor Ede en omstreken. Met 1.200 leden zijn we de grootste vereniging in Ede en hebben we een enorm potentieel aan talentvolle spelers, ouders, trainers en vrijwilligers. Wij geloven dat iedereen talent heeft. Bij de een is dat talent om te voetballen, bij de ander om een leuke sfeer te creëren en bij een derde om van alles te organiseren. Wij willen als club de randvoorwaarden creëren voor spelers, ouders, trainers en vrijwilligers om hun talent te ontdekken en maximaal te ontwikkelen. We genieten ervan als spelers zichzelf ontwikkelen en iedere week weer een stukje beter worden. We genieten ervan als vrijwilligers zich inzetten om allerlei activiteiten te organiseren en we genieten ervan als ouders enthousiast hun kind en zijn of haar team aanmoedigen.

‘Spelers maken spelers beter’ is onze filosofie. Het enige wat we moeten doen is het voetbal organiseren en er op een positieve manier leiding aan geven. Dit is voor ons de kern van talentontwikkeling. De beste spelers werken samen met de beste trainers in het beste programma. We hebben daarom bij DTS zowel breedteteams als selectieteams, beide groepen zijn even belangrijk. De breedte kan niet zonder de top en de top kan niet zonder de breedte. Iedereen binnen de club is erop gericht om de beste spelers te herkennen en hen de plek te geven waar ze recht op hebben: namelijk in een groep met spelers van gelijkwaardig of hoger niveau. Het talent is van de speler, geen enkele trainer binnen DTS kan een speler opeisen. We geven iedere speler de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te

DTS Ede wil zich onderscheiden met een sterke jeugdopleiding. Voetballend dient de jeugd van DTS op het hoogst haalbare niveau te spelen. Elke jongen of meisje, elke man of vrouw in Ede die op voetbalgebied zijn hoogst haalbare top wil behalen, moet bij DTS willen voetballen. We willen een vereniging zijn die sfeer, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Alle spelers, ouders, trainers en vrijwilligers dienen dit uit te stralen.

voetballen. Waar we met z’n allen voor gaan is om kinderen en volwassenen met veel plezier te laten doen wat ze het liefste doen en om de talentvolle spelers binnen DTS te herkennen, te identificeren en hen doelgericht op te leiden voor een plek in de selectie van DTS 1 (zowel mannen als vrouwen). We werken daarom in de selectieteams met gekwalificeerde trainers en in de breedteteams met

Wij geloven erin dat als spelers beter willen leren voetballen, ze zo veel mogelijk moeten spelen met spelers van hun eigen niveau, liefst in een trainingsgroep waar ook een aantal spelers inzetten die nog beter zijn dan zij zelf.

enthousiaste ouders, we hebben een duidelijk selectiebeleid wat wordt ondersteund door een intern scoutingssysteem en we zijn er op alle fronten op gericht om elke dag een stukje beter te worden en te bouwen aan een jeugdopleiding waar plezier en prestatie hand in hand gaan.

e d E S T D n a oelstellingen v

De d

Om onze visie te kunnen waarmaken houden we ons vast aan een aantal algemene doelstellingen voor de jeugd. Dit zijn: •

DTS biedt een veilige en sportieve omgeving voor spelers, ouders, trainers en vrijwilligers. • DTS 1 speelt op Hoofdklasse niveau met 2/3 zelf opgeleide spelers. • DTS geeft iedereen de mogelijkheid zijn eigen voetbaltop te bereiken. • DTS leidt talentvolle voetballers op om in DTS 1 te spelen. • Alle jeugdteams spelen op een zo hoog mogelijk competitieniveau. • Zowel spelers, trainers als vrijwilligers kunnen zich bij DTS ontwikkelen. • Bij DTS voelt iedereen zich gewaardeerd en betrokken.

5


DTS 1

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

DTS 1

TEAMSPONSOR

Sil Buikema

6

Ayoub Boubakari

DTS 1 DTS 1

Jasper Verstraten

Joël van Wijk

DTS 1

Gudo van Dronkelaar

DTS 1

Haikaz Vervaart

DTS 1

DTS 1

Jesse Buikema

Michel Hol

DTS 1

Jeroen Cramer

DTS 1

DTS 1

Robin Franken

DTS 1

DTS 1

DTS 1

Juwan Ekoe

Bram Holtman

Jordy van Dalen


Henry Zegers

Arie Schut

Aart de Zeeuw Keeperstrainer DTS 1

Anouar Tmim

Hoofdtrainer DTS 1

Eric Kempeners Ass. Scheidsrechter DTS 1

Medische staf DTS 1

Medische staf DTS 1

Stijn van Elferen

Ass. Trainer DTS 1

Teammanager DTS 1

Teammanager DTS 1

Overige staf DTS 1

DTS 1

DTS 1

DTS 1

DTS 1

TEAMSPONSOR

Jamal Ouassif

Mohamed Laukili

Reza Baadilla Arnold Broersma

Willem Hardeman

Jan Lucke

Jeroen Spies

7


DTS VR1

DTS Ede Clubnaam

DTS VR1

TEAMSPONSOR

Sarina Groeneveld

8

Jade Hensen

DTS VR1 DTS VR1

Shalisa Leming

Carolien Filippo

DTS VR1

Eveline Zech

DTS VR1

Joëlle de Bondt

DTS VR1

DTS VR1

Suze Thung

Sanne van Dijk

DTS VR1

Charlotte Moor

DTS VR1

DTS VR1

Jaimy Jansen

DTS VR1

DTS VR1

DTS VR1

Chantal Kersten

Amy Bos

Ilse van der Zanden


DTS VR1

TEAMSPONSOR

Ruben Blaakmeer

DTS VR1 DTS VR1

Sofie Houba

Leider DTS VR1

Simone Hensen

Marjolein Hoefsmit

Larissa Libosan

Hoofdtrainer DTS VR1

Willeke Pater

Keeperstrainer DTS VR1

Ass. Scheidsrechter DTS VR1

Gera op den Kelder

Morena Blankensteijn

DTS VR1

Sylvia Smit

DTS VR1

DTS VR1

Daphne van Kruistum

DTS VR1

DTS VR1

DTS VR1

Anoek Blankespoor

Ria Veldhuizen

Linda Helbling

9


B-Selectie

DTS Ede Clubnaam

B-Selectie

Achraf el Bouhlali

10

Sander van der Miesen

B-Selectie

Niels van Steenbeek

Percy Mamba

B-Selectie

Mourad Abba

B-Selectie

Jordy Lourens

B-Selectie

B-Selectie

Kasper Willemsen

Lennert Bakelaar

B-Selectie

Mark Fluit

B-Selectie

B-Selectie

Kevin Huisman

B-Selectie

Koen van Schuppen

B-Selectie

B-Selectie

Noah Suitela

B-Selectie

B-Selectie

TEAMSPONSOR

Dany Wieken

CornĂŠ Slemmer


B-Selectie

B-Selectie

TEAMSPONSOR

Klaas-Jan Gorter

B-Selectie Leider B-Selectie

JoĂŤl van de Heg

Hoofdtrainer B-Selectie

Leider B-Selectie

Emiel Toonen

Mike de Golberdinge

Rowan Groen

Hoofdtrainer B-Selectie

Bas Bruggers

Ass. Trainer B-Selectie

Menno Mulder

Sven van Asselt

Patrick Jansen

B-Selectie

Thomas Bouter

B-Selectie

B-Selectie

Bjorn van Asselt

B-Selectie

B-Selectie

B-Selectie

Jesse Otten

Danny Suitela

Cor Jansen

11


DTS VR2

DTS Ede Clubnaam

DTS VR2

DTS VR2

TEAMSPONSOR

Joukje van Dijk

Maartje Grevers

Aniek van Dijk

DTS VR2

DTS VR2

DTS VR2

Wendy van Garderen

12

DTS VR2

Romy Verhoef

Cornelie Rekers

DTS VR2

DTS VR2

DTS VR2

Djoni Janssen

Margriet Jansen

Conny Hendriksen


DTS VR2

DTS VR2

Serena Suitela

DTS VR2

Verzorgster DTS VR2

Sharon Vermeulen

Gaby Verweij

Edward Schoester

Corinne Hoogendoorn

Hoofdtrainer DTS VR2

Trainer DTS VR2

Leider DTS VR2

Trainer DTS VR2

Ilse Martens

Bramco Monteba

Yvo Cobussen

13


Speelgroep

Speelgroep

14

Kevin Taal

Speelgroep

Mila Elbertsen

Trainer Speelgroep

Tim Overdijkink

Speelgroep

Jesse van der Poel

Speelgroep

Speelgroep

Djรณmarley Zwart

Levi de Groot

TEAMSPONSOR

Mirte Quint

Speelgroep

Speelgroep

Kian Fluit

TEAMSPONSOR

Speelgroep

Speelgroep

DTS Ede Clubnaam

Camiel Fluit

Iljo Fluit


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Twin Games

Twin Games

DTS Ede Clubnaam

Juda Bu

16

Tobias Kasbergen

Twin Games Twin Games

Yaron Helbling

Rens Verweij

Leider Twin Games

Damian Pater

Twin Games

Jesse Snijders

Twin Games

Twin Games

Edward Schoester

Baily van Rooijen

Twin Games

Britt Cobussen

Twin Games

Leider Twin Games

Kaan Basoglu

Twin Games

Twin Games

Twin Games

Elfi Schoester

Melvin Ye

Geo Verweij


Yassine el Amrani

Iben Venema

Twin Games Twin Games

Mikail Inal Enen

Emir Kaya

Twin Games

Celeste Warmerdam

Twin Games

Eflin van ‘t Heul

Twin Games

Twin Games

Boaz van Roekel

TEAMSPONSOR

Channa van de Poll

Leider Twin Games

Nahom Zomie

Twin Games

Twin Games

Kristan Warmerdam

Twin Games

Twin Games

Twin Games

TEAMSPONSOR

David van Dijk

Esrom Gebrezbabiher Teklay

17


Twin Games

Madelief van de Pol

Twin Games

Lena van Oort

Twin Games

Twin Games

Adam Lenouar

Pim van Angeren

Leider Twin Games

Twin Games

Danny van den Brink

Twin Games

Twin Games Twin Games

Saifeddine el Habachi

Roel van Leuven

Redouan Bocattan

Dustin van den Brink

Leider Twin Games

Mayron Klarenbeek

18

Twin Games

Twin Games

Twin Games

DTS Ede Clubnaam

Yanoa Alderden

Edwin van Angeren


Het SNS Team uit Ede staat voor je klaar Steeds meer mensen maken de overstap naar SNS. En dat is niet voor niets. Lokale betrokkenheid en een goed gevoel voor service zijn belangrijk voor ons. Stap ook over naar SNS. Je bent van harte welkom in onze SNS Winkel om kennis te maken met ons team en ons veelzijdige productaanbod.

Karin, Anneke, Marian, Guido, Yvonne, Madelaine, Wim, GĂźlay

Grotestraat 64 6711 AN Ede


TEAMSPONSOR

F-League

TEAMSPONSOR

20

F-League F-League F-League

Thijs Bijl

F-League

F-League

Joost van Eijsden

Sam Sharaga

Mathijs Wolters

Mirte Wessels

F-League

F-League

F-League

F-League F-League F-League

Samuel van Westen

Luca Blokker

Badr din Arbaj

Tobin Rutenfrans

Cees van Roekel

Ferry Abbenhuis

Maxavi van Hattum

F-League

Tieme van de Poll

F-League

Cemil Mete

F-League

F-League

F-League

DTS Ede Clubnaam

Cas Kampert

Leyla de Jager


F-League

F-League

F-League

F-League

Daan van den Berg

Juda Thenu

F-League

Bas van den Brandhof

F-League

Sil Blanken

Tygo van den Brink

Jesse van Houwelingen

Jayden Diepeveen

F-League

F-League

Muhammed Emin Sahin

Armani Hardeman

Amos Vos

Quinten van Vloten

F-League

F-League

Pearl Verburg

F-League

F-League

F-League F-League

F-League

Imran el Habachi

Nathan Dadema

Jesaja van de Poll

21


F-League

Marco Bijl

22

F-League Leider F-League

Paul van de Poll

Leider F-League

Alex Neleman

Emanuel Blokker

Leider F-League

Marc Hoogstede

Hedde Thenu

Leider F-League

Leider F-League

Brent van den Berg

Jayden van Zetten

Roy Rutenfrans

Leider F-League

Leider F-League

Ruud van Hattum

Leider F-League

F-League Leider F-League

Benjamin van Hal

Bjorn Neleman

Leider F-League

Finn Hogeveen

Leider F-League

Quinn Cobussen

F-League

F-League

F-League

DTS Ede Clubnaam

Luas Vos

Robert Wolters


JO9-1 DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

JO9-1

TEAMSPONSOR

Stan Kampert

Daan Wagteveld

JO9-1

Milan van Dijk

Trainer JO9-1

Jordan Schreuders

JO9-1

Marley Stijf

JO9-1

JO9-1

Mitchel Nieuwenhuis

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Finn Folmer

Jelle Achterstraat

Serena Suitela

23


JO9-2

DTS Ede Clubnaam

JO9-2

Floris van Eijsden

24

Luca Hooijer

Isabel Bouw

Leider JO9-2

Jayden Landheer

Leider JO9-2

Khalil Chemourek

JO9-2

JO9-2

Esmee Heisen

JO9-2

Mats Wattimena

JO9-2

JO9-2

Kyan de Graaf

JO9-2

JO9-2

TEAMSPONSOR

Gerben van de Pol

Martijn de Graaf


JO9-3 DTS Ede Clubnaam

Hans van Benthem

JO9-3

Sander van Benthem

Trainer JO9-3

JO9-3

Khalil el Amrani

Thomas Janssen

Bjørn Nijgh

Trainer JO9-3

Aaran Verwoerd

Trainer JO9-3

Sem Threels

Wessel Hazeleger

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Joep Willemsen

JO9-3

JO9-3

JO9-3

TEAMSPONSOR

Christian Nijgh

Jan Willem Hazeleger

25


TEAMSPONSOR

JO9-4

TEAMSPONSOR

Janneke Wassink

Silas van der Kaaij

Mees van Veelen

JO9-4

Emiel Brouwer

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

DTS Ede Clubnaam

JO9-5JO9-5

DTS Ede Clubnaam

Sem Valkenburg

26

Kyra van den Hoek

JO9-5

Amira Amatsahlan

JO9-5

Stijn Seegers

JO9-5

Janiro Saelman

JO9-5

JO9-5

Gilian Roelofs

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Soufiane Tounsi

Quintin Logmans

Brik de Olde


Onmisbare schakel binnen voetbalvereniging DTS EDE De Club van 100 is misschien wel de grote onbekende binnen voetbalvereniging DTS Ede. Toch bestaat de Club van 100 al vele jaren en zet zij zich in voor de realisatie en ondersteuning van initiatieven binnen de vereniging waar niet altijd (voldoende) geld voor beschikbaar is.

Wie is de Club van 100? De Club van 100 wordt gevormd door leden binnen de voetbalvereniging DTS Ede die de vereniging een warm hart toedragen. Met de financiĂŤle bijdrage van de leden heeft de Club van 100 in de afgelopen jaren al vele initiatieven en projecten binnen de vereniging gerealiseerd en/of financieel ondersteunt. Zij vormen de onbekende kracht binnen de vereniging. Alle leden van de Club van 100 zijn zichtbaar op het ledenbord, welke in de kantine hangt.

Wat is het doel van de Club van 100? De Club van 100 heeft een brede focus die de gehele vereniging omvat.

OOK LID WORDEN? Dit kan via clubvan100@dtsede.nl

De initiatieven die door de Club van 100 worden ondersteund zijn vaak gericht op het verbeteren van de faciliteiten rondom pupillen-, juniorenen senioren elftallen. Ook verbeteringen aan de accommodatie worden door de Club van 100 ondersteund.

Voor extra veiligheid in uw woonomgeving Inbraak in een woning komt tegenwoordig - helaas maar al te vaak voor. Dit brengt meer teweeg dan alleen schade en financieel verlies. Er wordt immers op een grove manier inbreuk op uw privacy gedaan. Of het nu gaat om een totaal beveiligingsplan of het ontwerpen, aanleggen, certificeren of onderhouden van uw inbraakbeveiliging. Bij VandenBerg Installateurs wordt alles snel, kostenbewust en met zorg voor u uitgevoerd. Gegarandeerd betrouwbaar en volgens de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen. VandenBerg Installateurs denkt met u mee voor een advies, een ontwerp en offerte, of een complete inbraak beveiliginginstallatie.

www.vandenberg-installateurs.nl

Vening Meineszstraat 1a, 6717 AJ Ede Tel. (0318) 614 776. info@vandenberg-installateurs.nl


JO9-6

JO9-6

DTS Ede Clubnaam

JO9-6

Sami Maimouni

JO9-6

Devin Elbertsen

28

Thimon van Braak

JO9-6

JO9-6

Mohammed Hamdan

TEAMSPONSOR

JO9-6

JO9-6

Ruben Boelhouwer

Leider JO9-6

JO9-6

Joep Kleijer

Yassir Jazzali

Levi Bezemer

Gerard Kleijer


JO10-1 DTS Ede Clubnaam

Driekus Fluit

JO10-1 JO10-1

Max Lenten

Leider JO10-1

JO10-1

Thomas Fransen

Quinten Fluit

Faisal Ohand

Trainer JO10-1

Luke van Ruler

Trainer JO10-1

Nassim el Hamdaoni

David van Sorge

JO10-1

Ismail Gorgulu

JO10-1

JO10-1

Tim Wiltjer

JO10-1

JO10-1

JO10-1

TEAMSPONSOR

Dennis de Croon

Henk van Sorge

29


JO10-2

JO10-2

DTS Ede Clubnaam

JO10-2

Cedric van Velzen

TEAMSPONSOR

Guus Melgers

30

Miga Christian Florin

JO10-2

Yorick Andeweg

Leider JO10-2

Sebas Kuperus

JO10-2

Levi van den Brink

JO10-2

JO10-2

Daan van Echelpoel

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Lucas Mulder

Dylan Weij

Stefan Weij


JO10-3

JO10-3

DTS Ede Clubnaam

JO10-3

TEAMSPONSOR

JO10-3

Luc Aangeenbrug

Gerard-Jan Bentvelzen

JO10-3

Stefan Bentvelzen

Delano Bolthof

Leider JO10-3

JO10-3

Jairo Mac Donald Ruiz

Destan Simsek

Leider JO10-3

Milan Heugens

Trainer JO10-3

Tobias Bronkhorst

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Daniel Bos

Kevin Mac Donald

Marcel Heugens

31


JO10-4

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

JO10-4

TEAMSPONSOR

JO10-4

JO10-4

Yaira Prins

Ceyda Cevik

JO10-4

Leon Schouten

32

Trainer JO10-4

Chenaro Tjin-A-Koeng

JO10-4

JO10-4

Deon Vreugdenhil

JO10-4

JO10-4

Faya Reemst

Jules Hornstra

Daan Steenkuijl

Harm Reemst


JO10-5

Tara Elbertsen

Valentino de Jong

JO10-5

Michael Nijeboer

Luuk Smit

Leider JO10-5

Sven Kleijer

JO10-5

John Bu

JO10-5

JO10-5

Robel Hadish Abrhale

Isa van Brummelen

JO10-5

JO10-5

JO10-5

Jesse Wierenga

JO10-5

JO10-5

TEAMSPONSOR

JO10-5

DTS Ede Clubnaam

Sander Pijper

Tonny van Brummelen

33


JO11-1

DTS Ede Clubnaam

Eayon van de Kolk

34

Jurre Bonnema

JO11-1 JO11-1

Raoul Jacobs

Daan Threels

Trainer JO11-1

Justin van Baaren

Trainer JO11-1

Levi Vols

JO11-1

JO11-1

Simeon Haverkamp

Luuk Korving

JO11-1

Vico Brouwer

JO11-1

JO11-1

Mehmetkaan Sali

JO11-1

JO11-1

JO11-1

TEAMSPONSOR

Jeroen Huisman

Richard Brouwer


JO11-2

JO11-2

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

JO11-2

Thijmen Rense

Elias Verburg

Benne van de Poll

JO11-2

Jeremy Alderden

Trainer JO11-2

Micha Biljard

JO11-2

Necati Özel

JO11-2

JO11-2

Micha Simonse

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Nathan van Braak

Menno Winia

Menno Winia

35


JO11-3

DTS Ede Clubnaam

JO11-3

TEAMSPONSOR

JO11-3

Tim Visscher

36

Gideon Blankenstijn

Jayden Hendriks

Stefan de Groot

Leider JO11-3

Trainer JO11-3

Tjerk Koops

JO11-3

JO11-3

Ajuub Roble

JO11-3

Mustafa Büzgülü

JO11-3

JO11-3

Cas Kennis

JO11-3

JO11-3

Bram van der Heiden

Marco Hendriks

Dennis de Groot


JO11-4 DTS Ede Clubnaam

JO11-4

JO11-4

TEAMSPONSOR

Tonny Vasic

JO11-4

JO11-4

Daniel Stekelenburg

Nathan Goa

Edem Akari

Hodayfa El-Haddouchi

Trainer JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Viggo Huisman

Eysaiah Tupan

Jarani Lainsamputty

37


JO11-5

Luuk van ‘t Sant

38

Oualid Lahrech

JO11-5 JO11-5

Niels Janssen

Joaquin Hendriks Maseda

Amir Belbachir

Leider JO11-5

Trainer JO11-5

Kaylee Folmer

JO11-5

JO11-5

Karsten van Rossum

Bas Seegers

JO11-5

William van Sorge

JO11-5

JO11-5

Oscar Berkhoff

JO11-5

JO11-5

JO11-5

DTS Ede Clubnaam

Jarani Lainsamputty

Joris Janssen


JO11-6

JO11-6

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO11-6

Mischa Grin

Pieter Molenaar

Joël Bakker

JO11-6

Rayan el Hamdaoui

Leider JO11-6

Badr Tallih

JO11-6

Abel Stam

JO11-6

JO11-6

Ryan Pater

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Dustin Meurs

Joris van der Linde

David Grin

39


JO12-1

JO12-1

40

JO12-1

Thomas Willemsen

JO12-1

Xander Fluit

JO12-1

JO12-1

Milan Heisen

Delano van de Kolk

TEAMSPONSOR

Giorgio van Dommelen

JO12-1

JO12-1

Luuk van Barneveld

TEAMSPONSOR

Hilke van Kooten

JO12-1

JO12-1

DTS Ede Clubnaam

Rosario Groenveld

Cas Mathot


Ryan Steijns

Edwin Arends

Nathan Zwart

Trainer JO12-1

Adnane Benahmed

Trainer JO12-1

JO12-1

Trainer JO12-1

Mert Coskun

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Sarah Hendriks

Willem van den Heuvel

Johan van den Burg

41


JO12-2

JO12-2

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Tom van de Bunt

42

Ryan Smidt

JO12-2

JO12-2

JO12-2

JO12-2

Gilvan da Graรงa

Simon de Vaal

Irfan Roelofs


Aron Lagerweij

Robin Kroodsma

Lucas Verlangen

JO12-2

Moreno van Kooten

JO12-2

JO12-2

Owen Niyongere

JO12-2

JO12-2

JO12-2

JO12-2 JO12-2

Lisa van der Linde

Jardi Amatsahlan

Luuk de Vente

43


JO12-3

Sil van Geresteijn

44

Nail Hassouni

JO12-3 JO12-3

Joah van Slijpe

Trainer JO12-3

David van der Schild

JO12-3

Kevin Bruggeman

JO12-3

JO12-3

Noah van Echelpoel

Yannick Boekhorst

JO12-3

Quinn van Beek

JO12-3

JO12-3

Bart Groenevelt

Job Maris

Giel Mook

JO12-3

Quinten van Enk

JO12-3

JO12-3

Julian Winkelmeijer

JO12-3

JO12-3

JO12-3

DTS Ede Clubnaam

Remon Vonsovic

Andre van Beek


JO12-4 DTS Ede Clubnaam

Justin Hendriksen

Safouan Zardoua

JO12-4

Bram Kleingeltink

Niels Postma

Trainer JO12-4

Yago Maseda Lamela

JO12-4

Armaan Nawabi

JO12-4

JO12-4

Patrick Dekker

Joshua van Veldhuizen

JO12-4

JO12-4

JO12-4

Krijn Balke

TEAMSPONSOR

JO12-4

JO12-4

JO12-4

TEAMSPONSOR

Tymo Mollema

Jason van Wakeren

45


MO13-1

MO13-1

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

Alicia van Willigen

46

Tessa Biesheuvel

MO13-1

Michelle de Romijn

MO13-1

Sam Reemst

MO13-1

Demi Daling

MO13-1

MO13-1

Ellemieke Autsema

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Emma Smeets

Rosa Hanegraaf

Anouk van der Mast


Veerle van Ittersum

Lois van Hunnik

MO13-1

Sara Snijders

Trainer MO13-1

Esmee Karenbeld

MO13-1

Lisa Wensink

MO13-1

MO13-1

Rosita van Empelen

MO13-1

MO13-1

MO13-1

TEAMSPONSOR

Jisze Diemer

Davina Klom

47


JO13-1

Mats Kamp

48

Stephan Muhin

Les Lakerveld

JO13-1

TEAMSPONSOR

Dino de Jager

JO13-1

TEAMSPONSOR

JO13-1

Merijn Kuperus

JO13-1

Len Kurstjens

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

DTS Ede Clubnaam

Joshua Maseda Lamela

Naomi Zuiderwijk


Tijmen Berends

Alex Danga

Trainer JO13-1

JO13-1

Gio Zwart

Djees Berendsen

Trainer JO13-1

Jafaru Linger

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Salah-Eddine el Bouichi

Danny van Barneveld

Martijn Pluijgers

49


JO13-2

JO13-2

Naoufal Boudou

50

Jeroen Slemmer

JO13-2

Cas Binnendijk

Omar Mohamed

Trainer JO13-2

Ali-Tark Tosun

JO13-2

Mohamed el Haddouchi

JO13-2

JO13-2

Javier Rodriguez Maseda

Andries Hanzen

JO13-2

Marnick Witter

JO13-2

JO13-2

Alan van de Fliert

JO13-2

Niels Bos

JO13-2

JO13-2

Ruben Kelderman

TEAMSPONSOR

JO13-2

JO13-2

DTS Ede Clubnaam

Baslir Sheikhahmed

Bert van Asselt


JO13-3

Freek Wassink

Yoran Bezemer

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

DTS Ede Clubnaam

Matthijs de Berg

Karsten Heij

TEAMSPONSOR

51


JO13-4

Ad Laamers

52

Imad Zardoua

JO13-4 JO13-4 JO13-4

Jorben Smit

Sem de Groot

Trainer JO13-4

Stan Sundermann

Trainer JO13-4

Abderrahman Ammar

JO13-4

JO13-4

Damian Romeijn

Melvin van der Voort

Bram Honig

JO13-4

John Ostendorph

JO13-4

JO13-4

Pieter Brokken

James Uy Dinh

JO13-4

Rachid Ikan

JO13-4

JO13-4

Ireno Martis

JO13-4

JO13-4

JO13-4

DTS Ede Clubnaam

Steven Martis

Niels Honig


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


MO15-1 DTS Ede Clubnaam

Ruth Blankenstijn

54

Jolien Schuurman

MO15-1

Famke Groenevelt

MO15-1

Joy Hendriksen

MO15-1

Franda Roelofsen

MO15-1

MO15-1

Julia van Dijk

Anne van de Bunt

MO15-1

Sevyda Bilir

MO15-1

MO15-1

Emma Vonk

MO15-1

TEAMSPONSOR

MO15-1

MO15-1

TEAMSPONSOR

Beyoncé Berendsen

Loïs Oge


JO15-1

JO15-1

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

Daan Dirven

56

Jarno Kuiper

JO15-1

Rida Abba

JO15-1

Ricardo Bakker

JO15-1

Levi Daling

JO15-1

JO15-1

Dean van Laar

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Renzo van de Pol

Seline van den Hoek

Maarten van Steenbeek


JO15-1

Jesse Buikema

JO15-1

Arne Kooten

Leider JO15-1

JO15-1

Stijn Homburg

Joost Geertsma

Trainer JO15-1

Mounir el Bouhlali

Trainer JO15-1

Ouail el Hassnaoui

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Manell Matulessy

Jesper Aben

Kees van den Hoek

57


JO15-2

JO15-2

58

Levi Duinkerken

JO15-2

Daan Janssen

JO15-2

Aron Vols

JO15-2

Andy Pieper

JO15-2

JO15-2

Akram Maimouni

Thijs Brouwers

TEAMSPONSOR

Bjรถrn Verweij

JO15-2

JO15-2

Christiaan Toering

TEAMSPONSOR

JO15-2

JO15-2

DTS Ede Clubnaam

Wouter Oldenhof

Milan Gulikers


JO15-2

Edu Bakker

JO15-2

Maarten Emmelot

Trainer JO15-2

JO15-2

Michael van der Mast

DaniĂŤl Lodder

Trainer JO15-2

Damian Bolthof

Trainer JO15-2

Nathan Stijf

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Pieter Passchier

Henri Schut

Johan Pieper

59


JO15-3

JO15-3

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Bram Kastein

60

Bilal Hamdani

JO15-3

Rivo Tai-Tin-Woei

JO15-3

Jasper van Pommeren

JO15-3

Giano Franken

JO15-3

JO15-3

Jip Huisman

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Nico de Bruin

Rick Hendriksen

Noah Braafhart


JO15-3

Cristiaan Schuurman

Mohamed Abdi

JO15-3

Benyamine Moukardaa

Trainer JO15-3

Mirco Wiersma

JO15-3

Jamie Grift

JO15-3

JO15-3

Teijm Snels

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Kevin Lentink

Gianni Smit

Mattijs Edelenbos

61


JO15-4

DTS Ede Clubnaam

Merijn Bakker

62

Bas Goedel

JO15-4

Ruben Dekker

JO15-4

Luca-Senna Bakker

JO15-4

Lucas van Dijk

JO15-4

JO15-4

Jason Veenendaal

JO15-4

TEAMSPONSOR

JO15-4

JO15-4

TEAMSPONSOR

Tijmen Pijper

Joost van der Top


Jelle Weij

Joas Stijf

Djem Threels

Trainer JO15-4

Britt Versteeg

JO15-4

JO15-4

Joep Beckman

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Leonard Miga

Sjoerd van der Werf

Hans van der Werf

63


JO15-5

DTS Ede Clubnaam

Milan Hendriksen

Lucas Santen

JO15-5

Lars van Rossum

JO15-5

Fadi el Kasah

Didier Steinmeier

JO15-5

JO15-5

Mick Bruggeman

Ricardo de Haas

JO15-5

JO15-5

Lars de Leeuw

64

JO15-5

Luuk Wiltjer

JO15-5

JO15-5

Tim Bijl

JO15-5

TEAMSPONSOR

JO15-5

JO15-5

TEAMSPONSOR

Bram van Leuven

Stijn Koppenol


Bart Enters

Leider JO15-5

Niels Klok

JoĂŤl Bruggeman

Mark Jansen

JO15-6 Clubnaam DTS Ede Clubnaam

JO15-6

JO15-5

Nicola Vasilov

Job Jansen

Trainer JO15-5

Floris van de Pol

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5 JO15-5

Ramon van Empelen

Joey Muller

65


MO17-1

MO17-1

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Melissa Vlastuin

66

Nathalie Vlastuin

MO17-1

Sarah van der Kraan

MO17-1

Dewy Heusschen

MO17-1

Beau Degenaar

MO17-1

MO17-1

Noa Daling

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Inge van den Heuvel

Nina Dekker

Thirza Lapré


MO17-1

Lyske Pasma

Sara Timmermans

MO17-1

Leanne de Jong

Trainer MO17-1

Jasmijn Hanzen

Trainer MO17-1

YoĂŤssa Hendriks

MO17-1

MO17-1

Abigail Roos

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Milla van den Berg

Kees Vlastuin

Pico Hendriks

67


JO17-1

Roy Ploeg

68

Sydney Jordan

JO17-1 JO17-1 JO17-1

Huib Siefkes

Dwight Saulus

Imad Aouladomar

Leider JO17-1

Trainer JO17-1

Marten Eggermont

JO17-1

JO17-1

Aitor Sanchez Avila

Robin van Voorst

Jos Rietra

JO17-1

Pascal Koppenjan

JO17-1

JO17-1

Milos Cvetkovic

Rivano Verhoek

JO17-1

Jason Wijnen

JO17-1

JO17-1

Jasper van der Starre

JO17-1

JO17-1

JO17-1

DTS Ede Clubnaam

Jeffrey Teunissen

Fred Koppenjan


JO17-2

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO17-2

DTS Ede Clubnaam

Brian van den Brandhof

Lucas van Geresteijn

JO17-2 JO17-2

Pierre van Brummelen

Julian Heij

JO17-2

Twan Versteegh

JO17-2

Matthijs de Groot

JO17-2

JO17-2

Mikka Hooijer

Mohammed Hamdani

JO17-2

Jesse Witter

JO17-2

JO17-2

Delano Vonk

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Bjorn Verbiesen

Destin Sastropawiro

Mohamed Essanoussi

69


JO17-3

JO17-3

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Niek Rossen

70

Daan Smeenk

JO17-3

Bas Boonzaaijer

JO17-3

Lars de Nooij

JO17-3

Henryk Vonk

JO17-3

JO17-3

Mik van den Top

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Marijn Pol

Job van Kleij

Joep Schutte


JO17-3

Luca Selderbeek

JO17-3

Niels Brouwers

Don van de Steeg

Wouter Grobben

Leider JO17-3

Trainer JO17-3

Jeroen Berends

JO17-3

JO17-3

Patrick van de Beek

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Lauren Bakker

Jaap Vonk

Guus Pol

71


JO17-4

JO17-4

DTS Ede Clubnaam

JO17-4

Youri van Zetten

72

TEAMSPONSOR

Mark van Steden

JO17-4

Daan Mattijssen

JO17-4

JO17-4

Daniel Soltani Naser

TEAMSPONSOR

JO17-4

JO17-4

Steven Reede

Niels Kessel

Chris Jansen


JO17-4

JO17-4

Levi Streuper

JO17-4

JO17-4

Tom Florissen

Enver Güclü

Pim Holterhues

Luuk van den Brandhof

Trainer JO17-4

Trainer JO17-4

JO17-4

JO17-4

Ricardo Broersma

Melle Schrauwen

Jeffrey Fonseca

73


JO17-5

JO17-5

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Rick Meerveld

74

Luuc Snels

JO17-5

Timo van Gemert

JO17-5

Mauro van den Heuvel

JO17-5

Bart Vierbergen

JO17-5

JO17-5

Jelle van der Horst

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Lars Corver

Jasper Hendriksen

Joey Storteboom


JO17-5

JO17-5

Quinten Koens

JO17-5

JO17-5

Levi van Gemert

Kevin van Beek

Marc Hoogstede

Jonathan Fluit

Leider JO17-5

Leider JO17-5

JO17-5

Trainer JO17-5

Jorik Loeve

Ap Hendriksen

Carlo Gemert

75


JO17-6

JO17-6

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

JO17-6

JO17-6

Jan Meijer

Erwout van Beek

JO17-6

Pim Eimers

76

Rik Meijer

JO17-6

Maiko Holman

JO17-6

JO17-6

Berkay Kisin

JO17-6

JO17-6

Jordy Maassen

Rutger Uhl

Henry Bui


JO17-6

JO17-6

TEAMSPONSOR

Justin Brons

JO17-6

JO17-6

Justin Heitink

Julian Vincent

Nick Keilman

Sefa Aydin

Leider JO17-6

Leider JO17-6

JO17-6

JO17-6

Bachtyar Mustafa

Erwin Speelziek

Ap Dominicus

77


MO19-1

MO19-1

MO19-1

DTS Ede Clubnaam

Kelly Blokland

78

Milou Raatgever

MO19-1

Sanne Breman

MO19-1

Lisanne van den Berg

MO19-1

MO19-1

Jamie van Laar

MO19-1

Rosalie Toonen

MO19-1

MO19-1

Jessica Meelen

Ilse Mosselman

Sharon Schrier


Maxine Borger

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Aleyna Erkan

Leider MO19-1

MO19-1

Thirza Oosterom

Noa Fennema

Trainer MO19-1

Lois Koster

MO19-1

MO19-1

MO19-1

MO19-1 MO19-1

Anne Buizer

Erik Klom

Monica Obino

79


JO19-1

JO19-1

DTS Ede Clubnaam

JO19-1

80

Mahdi Roble

JO19-1

David van de Pol

JO19-1

Dion Meijeringh

JO19-1

Geert de Jong

JO19-1

JO19-1

Lars Haalboom

Anouar Haouat

TEAMSPONSOR

Leon van den Heuvel

JO19-1

JO19-1

Jorrick Heij

TEAMSPONSOR

JO19-1

JO19-1

Joris Bouter

Talib Azarkan

Rowan Groen


JO19-1 JO19-1

JO19-1

Ryan Ekoe

Mattijs Edelenbos

Rachid Hamdaoui

JO19-1

Bram Heersmink

Siem Regensburg

Quincy van Eldik

Leider JO19-1

Trainer JO19-1

Daan Meerveld

Trainer JO19-1

Trainer JO19-1

Edwin van Wijk

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Anis el Bouhlali

Siem van Dijk

Evert Meerveld

81


JO19-2

JO19-2

DTS Ede Clubnaam

Jacy Groeneveld

82

Taha Assou

JO19-2

Jelle de Jong

JO19-2

Timo Hanegraaf

JO19-2

Toine van den Brink

JO19-2

JO19-2

Bart Lokman

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Mark Aben

Stan Hofma

Daan Kieft


Coen Bammens

Melvin Hoogkamer

JO19-2

TEAMSPONSOR

Jeffrey van Rhee

Trainer JO19-2

Jaron Biesheuvel

JO19-2

Mark Meerveld

JO19-2

JO19-2

Jan Willem Berendsen

JO19-2

JO19-2

JO19-2

TEAMSPONSOR

Muharrem Güclü

Seddik Assou

83


JO19-3

JO19-3

JO19-3

DTS Ede Clubnaam

TEAMSPONSOR

Lennard Schreuder

84

Rick de Gier

JO19-3 JO19-3

Matthijs van Betuw

Danny Veenhof

Maik de Leeuw

Leider JO19-3

Trainer JO19-3

Stijn Eggermont

JO19-3

JO19-3

Max Hamstra

Jason van Wakeren

JO19-3

Jelmer van Riet

JO19-3

JO19-3

Luc Streuper

JO19-3

Berry Mosselman

JO19-3

JO19-3

Hugo Brinkhorst

TEAMSPONSOR

Dick Hut

Arno van Riet


Club van 100

Harold de Zeeuw

86

Club van 100

Club van 100

Club van 100

DTS Ede Clubnaam

Piet de Zeeuw

Aart de Zeeuw


Teamplaatjes DTS Ede

TEAMSPONSOR

DTS 4

DTS 6

DTS 6

DTS 9

DTS 8

DTS 9

DTS 8

DTS 8

DTS 6

DTS 4

DTS 4

DTS 9

87


Spaaroverzicht Spaaroverzicht DTS Ede Clubnaam

Voorzitter o Jeroen Been

DTS 1 o Juwan Ekoe o Robin Franken o Jeroen Cramer o Michel Hol o Jasper Verstraten o Jesse Buikema o Haikaz Vervaart o Gudo van Dronkelaar o Joël van Wijk o Sil Buikema o Ayoub Boubakari o Bram Holtman o Jordy van Dalen o Jamal Ouassif o Stijn van Elferen o Anouar Tmim o Mohamed Laukili o Arnold Broersma o Eric Kempeners o Arie Schut o Willem Hardeman o Jan Lucke o Henry Zegers o Aart de Zeeuw o Reza Baadilla o Jeroen Spies

DTS VR1 o Chantal Kersten o Jaimy Jansen o Charlotte Moor o Sanne van Dijk o Shalisa Leming o Suze Thung o Joëlle de Bondt o Eveline Zech o Carolien Filippo o Sarina Groeneveld o Jade Hensen o Amy Bos o Ilse van der Zanden o Anoek Blankespoor o Daphne van Kruistum o Sylvia Smit o Morena Blankensteijn o Marjolein Hoefsmit o Gera op den Kelder o Willeke Pater o Sofie Houba o Larissa Libosan o Ruben Blaakmeer o Simone Hensen o Ria Veldhuizen o Linda Helbling

B-Selectie o Noah Suitela o Koen van Schuppen o Kevin Huisman o Mark Fluit o Lennert Bakelaar o Niels van Steenbeek o Kasper Willemsen o Jordy Lourens o Mourad Abba o Percy Mamba o Achraf el Bouhlali o Sander van der Miesen o Dany Wieken o Corné Slemmer o Jesse Otten

88

o Sven van Asselt o Bjorn van Asselt o Thomas Bouter o Patrick Jansen o Mike de Golberdinge o Menno Mulder o Bas Bruggers o Rowan Groen o Joël van de Heg o Emiel Toonen o Klaas-Jan Gorter o Danny Suitela o Cor Jansen

DTS VR2 o Joukje van Dijk o Djoni Janssen o Cornelie Rekers o Romy Verhoef o Maartje Grevers o Wendy van Garderen o Aniek van Dijk o Margriet Jansen o Conny Hendriksen o Sharon Vermeulen o Serena Suitela o Ilse Martens o Corinne Hoogendoorn o Gaby Verweij o Edward Schoester o Bramco Monteba o Yvo Cobussen

Speelgroep o Kian Fluit o Mirte Quint o Djómarley Zwart o Jesse van der Poel o Tim Overdijkink o Mila Elbertsen o Levi de Groot o Kevin Taal o Camiel Fluit o Iljo Fluit

Twin Games o Elfi Schoester o Kaan Basoglu o Britt Cobussen o Baily van Rooijen o Yaron Helbling o Edward Schoester o Jesse Snijders o Damian Pater o Rens Verweij o Juda Bu o Tobias Kasbergen o Melvin Ye o Geo Verweij o Kristan Warmerdam o Nahom Zomie o Channa van de Poll o Mikail Inal Enen o Boaz van Roekel o Eflin van ‘t Heul o Celeste Warmerdam o Emir Kaya o Yassine el Amrani o Iben Venema o David van Dijk o Esrom Gebrezbabiher Teklay o Mayron Klarenbeek o Dustin van den Brink o Redouan Bocattan o Lena van Oort

o Saifeddine el Habachi o Danny van den Brink o Adam Lenouar o Pim van Angeren o Roel van Leuven o Madelief van de Pol o Yanoa Alderden o Edwin van Angeren

o Aaran Verwoerd o Bjørn Nijgh o Sander van Benthem o Khalil el Amrani o Hans van Benthem o Christian Nijgh o Jan Willem Hazeleger

F-League

o Emiel Brouwer o Janneke Wassink o Silas van der Kaaij o Mees van Veelen o Soufiane Tounsi

o Cemil Mete o Tieme van de Poll o Maxavi van Hattum o Luca Blokker o Cees van Roekel o Tobin Rutenfrans o Badr din Arbaj o Mathijs Wolters o Samuel van Westen o Joost van Eijsden o Thijs Bijl o Mirte Wessels o Ferry Abbenhuis o Sam Sharaga o Cas Kampert o Leyla de Jager o Imran el Habachi o Amos Vos o Tygo van den Brink o Pearl Verburg o Quinten van Vloten o Jesse van Houwelingen o Daan van den Berg o Muhammed Emin Sahin o Jayden Diepeveen o Bas van den Brandhof o Juda Thenu o Armani Hardeman o Sil Blanken o Nathan Dadema o Jesaja van de Poll o Quinn Cobussen o Finn Hogeveen o Bjorn Neleman o Jayden van Zetten o Benjamin van Hal

JO9-1 o Finn Folmer o Mitchel Nieuwenhuis o Marley Stijf o Jordan Schreuders o Milan van Dijk o Stan Kampert o Daan Wagteveld o Jelle Achterstraat o Serena Suitela

JO9-2 o Kyan de Graaf o Mats Wattimena o Esmee Heisen o Khalil Chemourek o Jayden Landheer o Isabel Bouw o Floris van Eijsden o Luca Hooijer o Gerben van de Pol o Martijn de Graaf

JO9-3 o o o o

Joep Willemsen Wessel Hazeleger Thomas Janssen Sem Threels

JO9-4

JO9-5 o Gilian Roelofs o Janiro Saelman o Stijn Seegers o Amira Amatsahlan o Sem Valkenburg o Kyra van den Hoek o Quintin Logmans o Brik de Olde

JO9-6 o Joep Kleijer o Ruben Boelhouwer o Sami Maimouni o Mohammed Hamdan o Thimon van Braak o Devin Elbertsen o Yassir Jazzali o Levi Bezemer o Gerard Kleijer

JO10-1 o Tim Wiltjer o Ismail Gorgulu o David van Sorge o Quinten Fluit o Nassim el Hamdaoni o Luke van Ruler o Faisal Ohand o Max Lenten o Thomas Fransen o Driekus Fluit o Dennis de Croon o Henk van Sorge

JO10-2 o Cedric van Velzen o Lucas Mulder o Daan van Echelpoel o Levi van den Brink o Sebas Kuperus o Yorick Andeweg o Guus Melgers o Miga Christian Florin o Dylan Weij o Stefan Weij

JO10-3 o Luc Aangeenbrug o Daniel Bos o Destan Simsek o Tobias Bronkhorst o Milan Heugens o Delano Bolthof o Stefan Bentvelzen o Jairo Mac Donald Ruiz o Gerard-Jan Bentvelzen o Kevin Mac Donald o Marcel Heugens


JO10-4

JO11-5

JO12-4

JO13-4

o o o o o o o o o

o Oscar Berkhoff o William van Sorge o Bas Seegers o Niels Janssen o Karsten van Rossum o Kaylee Folmer o Joaquin Hendriks Maseda o Amir Belbachir o Luuk van ‘t Sant o Oualid Lahrech o Jarani Lainsamputty o Joris Janssen

o Krijn Balke o Joshua van Veldhuizen o Bram Kleingeltink o Patrick Dekker o Armaan Nawabi o Yago Maseda Lamela o Niels Postma o Justin Hendriksen o Safouan Zardoua o Tymo Mollema o Jason van Wakeren

JO11-6

o Emma Smeets o Ellemieke Autsema o Demi Daling o Sam Reemst o Michelle de Romijn o Alicia van Willigen o Tessa Biesheuvel o Rosa Hanegraaf o Anouk van der Mast o Rosita van Empelen o Lisa Wensink o Esmee Karenbeld o Sara Snijders o Veerle van Ittersum o Lois van Hunnik o Jisze Diemer o Davina Klom

o Ireno Martis o Rachid Ikan o James Uy Dinh o Melvin van der Voort o Pieter Brokken o John Ostendorph o Bram Honig o Jorben Smit o Damian Romeijn o Abderrahman Ammar o Stan Sundermann o Sem de Groot o Ad Laamers o Imad Zardoua o Steven Martis o Niels Honig

Yaira Prins Faya Reemst Ceyda Cevik Deon Vreugdenhil Chenaro Tjin-A-Koeng Leon Schouten Jules Hornstra Daan Steenkuijl Harm Reemst

JO10-5 o Jesse Wierenga o Isa van Brummelen o Michael Nijeboer o Robel Hadish Abrhale o John Bu o Sven Kleijer o Luuk Smit o Tara Elbertsen o Valentino de Jong o Sander Pijper o Tonny van Brummelen

JO11-1 o Mehmetkaan Sali o Vico Brouwer o Luuk Korving o Raoul Jacobs o Simeon Haverkamp o Levi Vols o Justin van Baaren o Daan Threels o Eayon van de Kolk o Jurre Bonnema o Jeroen Huisman o Richard Brouwer

JO11-2 o Thijmen Rense o Nathan van Braak o Micha Simonse o Necati Özel o Micha Biljard o Jeremy Alderden o Elias Verburg o Benne van de Poll o Menno Winia o Menno Winia

JO11-3 o Bram van der Heiden o Cas Kennis o Mustafa Büzgülü o Ajuub Roble o Tjerk Koops o Gideon Blankenstijn o Stefan de Groot o Tim Visscher o Jayden Hendriks o Marco Hendriks o Dennis de Groot

JO11-4 o o o o o o o o

Daniel Stekelenburg Tonny Vasic Viggo Huisman Hodayfa El-Haddouchi Nathan Goa Edem Akari Eysaiah Tupan Jarani Lainsamputty

o Mischa Grin o Dustin Meurs o Ryan Pater o Abel Stam o Badr Tallih o Rayan el Hamdaoui o Pieter Molenaar o Joël Bakker o Joris van der Linde o David Grin

JO12-1 o Luuk van Barneveld o Giorgio van Dommelen o Milan Heisen o Xander Fluit o Thomas Willemsen o Delano van de Kolk o Hilke van Kooten o Rosario Groenveld o Cas Mathot o Sarah Hendriks o Mert Coskun o Adnane Benahmed o Nathan Zwart o Ryan Steijns o Edwin Arends o Willem van den Heuvel o Johan van den Burg

JO12-2 o Gilvan da Graça o Tom van de Bunt o Ryan Smidt o Simon de Vaal o Irfan Roelofs o Lisa van der Linde o Owen Niyongere o Moreno van Kooten o Lucas Verlangen o Aron Lagerweij o Robin Kroodsma o Jardi Amatsahlan o Luuk de Vente

JO12-3

o Julian Winkelmeijer o Quinten van Enk o Giel Mook o Job Maris o Bart Groenevelt o Quinn van Beek o Yannick Boekhorst o Noah van Echelpoel o Kevin Bruggeman o David van der Schild o Joah van Slijpe o Sil van Geresteijn o Nail Hassouni o Remon Vonsovic o Andre van Beek

MO13-1

JO13-1 o Len Kurstjens o Merijn Kuperus o Dino de Jager o Les Lakerveld o Mats Kamp o Stephan Muhin o Joshua Maseda Lamela o Naomi Zuiderwijk o Salah-Eddine el Bouichi o Jafaru Linger o Djees Berendsen o Alex Danga o Gio Zwart o Tijmen Berends o Danny van Barneveld o Martijn Pluijgers

JO13-2 o Ruben Kelderman o Niels Bos o Alan van de Fliert o Marnick Witter o Andries Hanzen o Cas Binnendijk o Javier Rodriguez Maseda o Mohamed el Haddouchi o Ali-Tark Tosun o Omar Mohamed o Naoufal Boudou o Jeroen Slemmer o Baslir Sheikhahmed o Bert van Asselt

MO15-1 o Emma Vonk o Sevyda Bilir o Anne van de Bunt o Julia van Dijk o Franda Roelofsen o Joy Hendriksen o Famke Groenevelt o Ruth Blankenstijn o Jolien Schuurman o Beyoncé Berendsen o Loïs Oge

JO15-1 o Renzo van de Pol o Dean van Laar o Levi Daling o Ricardo Bakker o Rida Abba o Daan Dirven o Jarno Kuiper o Seline van den Hoek o Maarten van Steenbeek o Manell Matulessy o Ouail el Hassnaoui o Mounir el Bouhlali o Joost Geertsma o Arne Kooten o Stijn Homburg o Jesse Buikema o Jesper Aben o Kees van den Hoek

JO15-2

o Freek Wassink o Yoran Bezemer o Matthijs de Berg o Karsten Heij

o Christiaan Toering o Björn Verweij o Akram Maimouni o Andy Pieper o Aron Vols o Daan Janssen o Thijs Brouwers o Levi Duinkerken o Wouter Oldenhof o Milan Gulikers o Pieter Passchier o Nathan Stijf o Damian Bolthof o Daniël Lodder o Maarten Emmelot o Michael van der Mast o Edu Bakker o Henri Schut o Johan Pieper

JO13-3

89


Spaaroverzicht Spaaroverzicht DTS Ede Clubnaam

JO15-3 o Nico de Bruin o Jip Huisman o Giano Franken o Jasper van Pommeren o Rivo Tai-Tin-Woei o Bram Kastein o Bilal Hamdani o Rick Hendriksen o Noah Braafhart o Kevin Lentink o Teijm Snels o Jamie Grift o Mirco Wiersma o Benyamine Moukardaa o Cristiaan Schuurman o Mohamed Abdi o Gianni Smit o Mattijs Edelenbos

JO15-4 o Jason Veenendaal o Lucas van Dijk o Luca-Senna Bakker o Ruben Dekker o Merijn Bakker o Bas Goedel o Tijmen Pijper o Joost van der Top o Leonard Miga o Joep Beckman o Britt Versteeg o Djem Threels o Jelle Weij o Joas Stijf o Sjoerd van der Werf o Hans van der Werf

JO15-5 o Tim Bijl o Luuk Wiltjer o Mick Bruggeman o Didier Steinmeier o Lars de Leeuw o Ricardo de Haas o Lars van Rossum o Lucas Santen o Milan Hendriksen o Fadi el Kasah o Bram van Leuven o Stijn Koppenol o Ramon van Empelen o Floris van de Pol o Job Jansen o Niels Klok o Nicola Vasilov o Bart Enters o Joël Bruggeman o Mark Jansen

JO15-6 o Joey Muller

MO17-1 o Inge van den Heuvel o Noa Daling o Beau Degenaar o Dewy Heusschen o Sarah van der Kraan o Melissa Vlastuin o Nathalie Vlastuin o Nina Dekker

90

o Thirza Lapré o Milla van den Berg o Abigail Roos o Yoëssa Hendriks o Jasmijn Hanzen o Leanne de Jong o Lyske Pasma o Sara Timmermans o Kees Vlastuin o Pico Hendriks

JO17-1 o Jasper van der Starre o Jason Wijnen o Rivano Verhoek o Robin van Voorst o Milos Cvetkovic o Pascal Koppenjan o Jos Rietra o Huib Siefkes o Aitor Sanchez Avila o Marten Eggermont o Dwight Saulus o Imad Aouladomar o Roy Ploeg o Sydney Jordan o Jeffrey Teunissen o Fred Koppenjan

JO17-2 o Bjorn Verbiesen o Delano Vonk o Jesse Witter o Mohammed Hamdani o Pierre van Brummelen o Mikka Hooijer o Matthijs de Groot o Twan Versteegh o Julian Heij o Brian van den Brandhof o Lucas van Geresteijn o Destin Sastropawiro o Mohamed Essanoussi

JO17-3 o Marijn Pol o Mik van den Top o Henryk Vonk o Lars de Nooij o Bas Boonzaaijer o Niek Rossen o Daan Smeenk o Job van Kleij o Joep Schutte o Lauren Bakker o Patrick van de Beek o Jeroen Berends o Niels Brouwers o Wouter Grobben o Luca Selderbeek o Don van de Steeg o Jaap Vonk o Guus Pol

JO17-4 o Steven Reede o Daniel Soltani Naser o Daan Mattijssen o Youri van Zetten o Mark van Steden o Niels Kessel o Chris Jansen o Tom Florissen

o Levi Streuper o Ricardo Broersma o Luuk van den Brandhof o Enver Güclü o Pim Holterhues o Melle Schrauwen o Jeffrey Fonseca

JO17-5 o Lars Corver o Jelle van der Horst o Bart Vierbergen o Mauro van den Heuvel o Timo van Gemert o Rick Meerveld o Luuc Snels o Jasper Hendriksen o Joey Storteboom o Levi van Gemert o Quinten Koens o Jorik Loeve o Jonathan Fluit o Kevin van Beek o Marc Hoogstede o Ap Hendriksen o Carlo Gemert

JO17-6 o Jan Meijer o Jordy Maassen o Erwout van Beek o Berkay Kisin o Maiko Holman o Pim Eimers o Rik Meijer o Rutger Uhl o Henry Bui o Justin Heitink o Justin Brons o Bachtyar Mustafa o Sefa Aydin o Julian Vincent o Nick Keilman o Erwin Speelziek o Ap Dominicus

MO19-1 o Jessica Meelen o Rosalie Toonen o Jamie van Laar o Lisanne van den Berg o Sanne Breman o Kelly Blokland o Milou Raatgever o Ilse Mosselman o Sharon Schrier o Anne Buizer o Lois Koster o Noa Fennema o Maxine Borger o Thirza Oosterom o Aleyna Erkan o Erik Klom o Monica Obino

JO19-1 o Joris Bouter o Jorrick Heij o Leon van den Heuvel o Lars Haalboom o Geert de Jong o Dion Meijeringh o David van de Pol o Anouar Haouat

o Mahdi Roble o Talib Azarkan o Rowan Groen o Ryan Ekoe o Anis el Bouhlali o Bram Heersmink o Edwin van Wijk o Daan Meerveld o Siem Regensburg o Quincy van Eldik o Mattijs Edelenbos o Rachid Hamdaoui o Siem van Dijk o Evert Meerveld

JO19-2 o Mark Aben o Bart Lokman o Toine van den Brink o Timo Hanegraaf o Jelle de Jong o Jacy Groeneveld o Taha Assou o Stan Hofma o Daan Kieft o Jan Willem Berendsen o Mark Meerveld o Jaron Biesheuvel o Jeffrey van Rhee o Coen Bammens o Melvin Hoogkamer o Muharrem Güclü o Seddik Assou

JO19-3 o Hugo Brinkhorst o Berry Mosselman o Luc Streuper o Jelmer van Riet o Jason van Wakeren o Matthijs van Betuw o Max Hamstra o Stijn Eggermont o Danny Veenhof o Maik de Leeuw o Lennard Schreuder o Rick de Gier o Dick Hut o Arno van Riet

Club van 100 o Harold de Zeeuw o Piet de Zeeuw o Aart de Zeeuw Teamplaatjes o o DTS 4 o o DTS 6 o o DTS 8 o o DTS 9


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet De Halte 269 6711 NZ Ede Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

DTS Ede  

DTS Ede Verzamelalbum

DTS Ede  

DTS Ede Verzamelalbum

Advertisement