Page 1

VOE TBALPL AATJES

VERZAMELALBUM

D V S U 2

0

1

7

-

2

0

1

8


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


HOOGVLIET BRENGT DVSU KRACHTIG IN BEELD Beste speler of fan van DVSU, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het DVSU voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 550 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij DVSU. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Door Vriendschap Sterk Utrecht, ofwel DVSU, is heel blij dat Hoogvliet deze voetbalplaatjesactie heeft bedacht, zeker nu wij dit jaar ons 85-jarig jubileum als voetbalvereniging vieren! Door middel van dit verzamelalbum krijgen we als club een goed beeld van onze bloeiende vereniging, met ruim 600 leden en ruim 50 teams. De kracht van DVSU is dat onze club in alle voetbalsectoren verenigd is: mini’s, jeugd (jongens, meisjes), senioren (mannen, vrouwen), heren 35+ en als laatste, maar niet de minste: het G-voetbal (Forza Friends). Iedereen die wil voetballen kan bij ons terecht. Daardoor zijn we meer geworden dan puur een wijkvereniging en kregen we enkele jaren geleden zelfs Koning Willem-Alexander op bezoek! Wat ook geweldig is, is dat bijna de helft van onze leden als vrijwilliger actief is. Zij zijn oprecht onmisbaar voor de vereniging. Voor ieder is er wel wat te doen op een gebied wat hij of zij leuk vindt. Niet alleen als trainer, coach of leider, maar ook bardiensten, administratie, redactie, website, toernooicommissie, tuchtcommissie, keukendienst, schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden: het zijn allemaal taken die gedaan moeten worden om een sportieve, goedlopende vereniging te zijn én te blijven. Tot slot: dank aan Hoogvliet en aan alle vrijwilligers die dit mooie verzamelalbum mogelijk hebben gemaakt door het maken van foto’s, het schrijven van teksten en het ontwerpen van het album!

JAN COUWENBERG, VOORZITTER DVSU

We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Utrecht - Lunetten

3


85-JARIG DVSU Voetbalclub DVSU werd opgericht in 1933 en viert dus dit jaar het 85-jarig bestaan. De club begon op hobbelige achterafveldjes in Utrecht-Oost. Oorspronkelijk was DVSU een club voor voetballers met een rooms-katholieke signatuur: het bisdom Utrecht had zelfs bestuurlijk het nodige in de pap te brokkelen en het verhaal gaat dat vóór de aftrap de bal werd gezegend. Na een fusie en diverse omzwervingen, streek de club in de jaren tachtig van de vorige eeuw neer in de toen nog nieuwe Utrechtse wijk Lunetten. Sindsdien is de club daar steeds meer een typische wijkfunctie gaan vervullen. Het huidige DVSU wil graag een afspiegeling zijn van de omgeving. De Utrechtse wijk – met zo’n 12.000 inwoners – is landelijk bekend doordat ze is ingeklemd tussen drukke verkeersknooppunten en spoorlijnen en heeft misschien wel daardoor een dorps karakter. Het merendeel van de spelers komt dan ook uit de wijk Lunetten en uit buurwijk Hoograven. Dat zie je bij trainingen en wedstrijden ook aan het grote aantal fietsen bij de kantine.

Pupillen van toen spelen nu in het eerste DVSU was ooit op sterven na dood en had zelfs in het geheel geen jeugdleden meer. Tot zo’n twintig jaar geleden twee wijkbewoners en voetballiefhebbers, Hans Ultee en Henny Pluk, voor hun eigen kinderen een veilig en sportief voetbalklimaat zochten. Ze besloten de jeugdafdeling van DVSU dan maar zelf nieuw leven in te blazen. Het resultaat: een bloeiende vereniging met ruim 40 teams. Om precies te zijn: 6 seniorenteams, 6 juniorenteams, 20 pupillenteams, 6 meisjesteams, 1 vrouwenteam, 5 teams voor spelers met een beperking en een team voor de állerjongsten; de Rode Mini’s. Aardig detail: in de huidige seniorenteams spelen nog steeds verschillende voetballers die ooit als pupil bij DVSU begonnen zijn. Wat ooit begon als een initiatief om gewoon wat kinderen uit de buurt een lekker potje te laten voetballen, betaalt zich nu uit in een ambitieus eerste seniorenteam dat regelmatig pendelt tussen de derde en vierde klasse.

Kampioenen én bierteams

Respect

DVSU vindt prestaties belangrijk. De selectieteams zijn ambitieus en streven naar het hoogst haalbare. Trainers, kaderleden en scheidsrechters worden van harte aangemoedigd om diploma’s te halen en meer dan eens verzorgt de KNVB zelfs cursussen op locatie bij de club. Het resultaat is dat vrijwel alle trainers van DVSU een diploma of bevoegdheid hebben. Toch vindt de club dat er ook een plek moet zijn voor recreatieve teams (‘vrienden- of bierteams’) en gezelligheid rondom het voetbal.

Door – helaas – enkele incidenten in het recente verleden op en rond het veld, staat het onderwerp ‘normen en waarden’ nog steeds op de maatschappelijke agenda. DVSU spant zich al jaren in voor goede omgangsvormen, respect en sportiviteit in het voetbal. Soms nadrukkelijk in de publiciteit en met campagnes en soms achter de schermen. Dat leverde de club veel credits op – en af en toe kritische feedback. Logisch: als je je nek uitsteekt kun je verwachten dat de buitenwereld je extra kritisch volgt, en terecht. Voetbal is emotie en DVSU’ers zijn ook maar mensen. De intentie is in elk geval om het leuk te houden voor iedereen. Respect voor tegenstanders, scheidsrechters en grensrechters vindt de club belangrijk. Onze Tuchtcommissie speelt bij dit alles een belangrijke rol.

Kunstgras: ruimte voor iedereen De thuisbasis van DVSU is Sportpark Lunetten, dat wordt gedeeld met buurclub VVU Ardahanspor. Het sportpark was jaren geleden één van de eerste in Nederland dat overstapte op kunstgras, in een tijd waarin dat nog vloeken in de voetbalkerk was – het was hooguit iets voor hockeyers. Voor de diehard fans van echt gras even slikken, maar ondanks de recent opgelaaide discussies over de voors en tegens moet het verlies van die romantiek het afleggen tegen de voordelen. Het kunstgras bleek in elk geval prima te voldoen en was dé oplossing voor het chronische ruimteprobleem waarmee de club kampte. Dankzij het vrijwel onbeperkt belastbare kunstgras kon er bij wijze van spreken 24 uur per dag op getraind worden – althans, op de verlichte velden. Daardoor kunnen veel meer voetballers genieten van hun favoriete sport. Inmiddels is er van de vijf velden op Sportpark Lunetten nog maar eentje van natuurgras.

Vrijwilligers Voetbalclubs kunnen tegenwoordig niet meer overleven zonder de inzet van vrijwilligers. Door de crisis staan sponsors niet meer te trappelen, de overheid draait elke euro liefst driemaal om en je kunt ook niet ongestraft telkens de contributie verhogen. Daarom maakt DVSU al bij de intake van nieuwe leden afspraken met hen of hun ouders over vrijwilligerstaken. Deze afspraken waren lange tijd informeel, maar zijn sinds vorig jaar vormgegeven in het verenigingsbeleid. Wie niet wil, kan de vrijwilligerstaken afkopen door extra contributie te betalen. Er zijn heel veel handen beschikbaar die heel veel werk doen, maar sommige klussen zijn nu eenmaal wat populairder dan andere. Het kan altijd nog beter.

Kampioenen DVSU ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Voetbal is volkssport nummer één, Utrecht is een echte voetbalstad en er is ruim voldoende jonge aanwas. Honderden kinderen en ‘grote kinderen’ genieten elke week weer van hun favoriete sport. Kampioenen!

4

(AUTEUR: THEO PEETERS)


SPRINGLEVEND! FORZA FRIENDS DVSU is van mening dat voetbal voor iedereen is. Voor jong en oud, voor jongens en meisjes en voor spelers met en zonder een beperking. De DVSU-voetballers met een beperking zijn de Forza Friends. Lid vanaf het eerste uur in 2001, Robin Adriaan van Kuijk, heeft de club flink zien groeien. Inmiddels zijn er bijna 60 Forza Friends en is DVSU één van de grootste G-voetbalverenigingen van Nederland. Hierdoor kan er – met behulp van heel veel vrijwilligers – maatwerk worden geleverd. Dat is ook nodig, want de achtergronden van de spelers zijn heel divers. De verschillen tussen de spelers zijn soms heel groot. Zij zijn verspreid over vijf verschillende teams, variërent in leeftijden, niveau en achtergronden. Voor een deel van

de spelers (“de trainingsbeesten”) gaat het puur en alleen om het plezier van de zaterdagochtendtraining, een ander deel combineert dit met maandelijkse toernooien en het grootste deel speelt wekelijks in de KNVB-competitie. Belangrijke krachten achter dit succes zijn de met een koninklijk lintje bekroonde trainers Henk Jan Vos en ome Jan Westerhuis, inmiddels 80 (!) jaar oud. Het jaarlijkse DVSU G-voetbal toernooi draagt vol trots de naam van laatstgenoemde. Daarnaast zijn er vele andere onmisbare vrijwilligers nauw betrokken bij de Forza Friends. DVSU / Forza Friends heeft ook het vizier naar buiten gericht. Zij bieden de helpende hand aan tal van andere initiatieven, om daarmee de sport voor mensen met

een beperking toegankelijker te maken. Zo worden trainingen van de Belangenvereniging Voor Kleine Mensen ondersteund. Daarnaast worden trainingen gegeven op scholen om kinderen de stap te laten maken naar de georganiseerde sport. Ook wordt er gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven. In 2017 behaalde DVSU / Forza Friends de tweede plaats bij de toegankelijkheidsprijs van de gemeente Utrecht en zijn zij genomineerd voor de Wij Maken Utrecht Trofee 2017. DVSU / Forza Friends; samen voor elkaar.

5


Ramon Selier (links) en zijn Forza Friends Dean en Tommy

Marcel Selier

GOED G-REGELD De zoon van Marcel Selier speelt bij Forza Friends, de DVSU-tak voor voetballers met een beperking. Selier helpt coördineren en is sponsor, wat leuke verrassingen kan opleveren. ‘Een halve pagina in het Algemeen Dagblad is normaal gesproken redelijk aan de prijs.’ Door Roger Abrahams

Iets zegt me dat het coördineren van Forza Friends meer tijd kost dan van andere teams van DVSU. Inderdaad. Formeel is er één persoon, Henk Jan Vos, in opdracht van het bestuur verantwoordelijk, maar omdat het zoveel werk is, staan vier mensen hem bij. Daar ben ik er één van. We regelen de dagelijkse zaken: wedstrijden coördineren, zorgen dat de trainers zich op de juiste tijden op de juiste plekken bevinden, ledenwerving, promotie, dat soort dingen.

Waarom doen jullie dat in een afzonderlijke groep? Forza Friends is een klasse apart. Neem alleen al het feit dat we vijftig kinderen tellen, tien volwassenen en over vijftien trainers beschikken. Sommige kinderen worden één-op-één getraind. Er zijn spelers bij met een lichamelijke beperking, met een verstandelijke beperking, met autisme – dat voetbalt allemaal door elkaar heen. Het vergt veel meer afstemming. Het is een bont gezelschap, en dat komt omdat we voetbal willen aanbieden voor iedereen.

Doen andere verenigingen dat dan niet? Vaak richten ze zich op een kleine doelgroep, zoals mensen met het syndroom van Down. Wij zijn er voor iedereen vanaf zes jaar. Daarom komen onze spelers niet alleen uit Utrecht-Lunetten, maar ook uit Houten, Montfoort of zelfs Amersfoort. Forza Friends is de grootste aanbieder van G-voetbal in Midden-Nederland.

6

G-voetbal? G-voetbal is de KNVB-competitie voor spelers in deze categorie. Mijn zoon Ramon is negen jaar oud en heeft een motorische beperking. Hij speelt in het derde team van Forza Friends, maar officieel heet het JG3.

Je bent sponsor van Forza Friends. Wat doe je precies? Mijn bedrijf, SPES BV, is shirtsponsor. Twee van de vijf G-teams, en de hele trainersstaf, lopen in kleding die wij hebben aangeschaft. Daarmee zijn we officieel hoofdsponsor van Forza Friends. En de grootste sponsor van DVSU, heb ik me zelfs laten vertellen.

Levert dat sponsorschap nog iets concreets op? Geen opdrachten voor mijn bedrijf, als je dat bedoelt. Het draagt bij aan ons imago. SPES levert softwarediensten aan ziekenhuizen en psychiatrische instellingen, dus we zitten in de zorg, en hiermee laten we zien dat we ook echt maatschappelijk betrokken zijn. Nu je ernaar vraagt: er is wel een effect dat mij positief heeft verrast.

Vertel? We halen regelmatig de media met dat voetbalshirt. Afgelopen november nog maakte 3FM-dj Wijnand Speelman bekend dat hij Forza Friends gaat ondersteunen, onder meer via zijn radioprogramma Weekend Wijnand. Vorig jaar heeft de KNVB een promotiefilmpje gemaakt over G-voetbal dat de website van Voetbal International haalde. Ons logo wandelde door het beeld en dat filmpje is 100.000 keer bekeken. Ook hebben we al twee keer in het Algemeen Dagblad gestaan met een grote foto – gewoon, omdat we aanwezig waren op een toernooi waar een fotograaf rondliep. Dat is een heel efficiënte manier van reclame maken, kan ik je vertellen. Een halve pagina voor jouw bedrijfsnaam in het AD is normaal gesproken namelijk redelijk aan de prijs.


Kampioenen! Herman van der Zandt neemt als aanvoerder de felicitaties in ontvangst van de toenmalige voorzitter van DVSU, Henny Pluk.

Oliebollenwedstrijd - v.l.n.r: Boven: Herman van der Zandt, Bob Merks, Paul Verheijen, Maruice Jansen, Wassili Bertoen, Michiel Modijefsky en Ivo van der Houdt. Onder: Martijn van Gils, Daan van Bel, Bernd van Dijk, Sanne Kleinveld en Jeroen Slob.

TOEN ACHTERIN, NU VOOR DE CAMERA We kennen hem als sportverslaggever bij de NOS en als presentator van Met het mes op tafel, maar hij is ook ex-lid van onze club. Herman van der Zandt (Breda, 1974) over zijn DVSU-verleden. Door Roger Abrahams

Je wordt wel eens op de nieuwjaarsborrel van DVSU gesignaleerd. Hoe zit dat? Ik heb jaren bij DVSU gevoetbald. Van 1997 tot 2003 ongeveer, van de periode dat ik geschiedenis studeerde aan de universiteit in Utrecht tot in mijn begintijd bij de NOS.

Hoe kwam je bij DVSU terecht? Ik had studievrienden die bij VSK voetbalden, een club uit Overvecht-Noord. Die hield er op een gegeven moment mee op. Mijn vrienden gingen op zoek naar een nieuwe club en vroegen of ik mee wilde doen. Dat leek me leuk – ik had in Breda altijd gevoetbald. Al snel bleek echter dat geen voetbalclub in Utrecht een heel elftal wilde overnemen. Je moest je individueel aanmelden en daarna zou iedereen worden verdeeld over de andere teams. Dat wilden wij natuurlijk niet. Uiteindelijk kwamen we terecht bij DVSU. Daar timmerden ze flink aan de weg met de jeugd, maar de seniorentak stond er niet al te florissant voor. Niet gek dus dat ze de rode loper uitrolden toen zich opeens vijftien/zestien contributie betalende leden meldden. Wij werden het vierde, kregen een paar shirts en toen was het: veel succes ermee. Als team van buiten bezaten wij een soort status aparte. De club bemoeide zich niet heel erg met ons en wij bemoeiden ons niet heel erg met de club, maar de onderlinge sfeer was goed.

Wat was het voor team, dat vierde? Het waren allemaal jongens die in Utrecht hadden gestudeerd of dat nog deden. Ongeveer de helft kwam van geneeskunde. Het was een echt studententeam. Soms wandelden we rechtstreeks vanuit de kroeg het veld op. Of waren de shirts en de broeken nog nat, omdat ze snel uit de wasmachine getrokken waren. Eén keer hebben we in boxershort afgetrapt, omdat er helemáál geen broeken waren. We waren best goed. Al vrij snel kwam de wens vanuit DVSU om het eerste elftal te worden. Dan zouden we twee keer per week training krijgen, met een eigen trainer. Dat vonden wij echter te ambitieus. Met z’n allen zijn we naar een ledenvergadering gegaan om te voorkomen dat we buiten ons medeweten gebombardeerd zouden worden tot het selectie-elftal. Als compromis zijn we het tweede geworden. Toen begon de glorietijd: drie of vier keer gepromoveerd, twee keer achter elkaar kampioen geworden. Het hoogste niveau dat we gehaald hebben, was reserve vierde klasse. Wat mijn positie was? Ik stond meestal achterin, centraal of back.

Waarom stopten jullie ermee? Om verschillende redenen. DVSU was een kleine club met maar één veld en daar moesten alle teams op spelen, ook die vele nieuwe jeugdelftallen. Daarnaast heb ik me op een training verstapt, waardoor mijn knie naar de haaien ging. De artsen gingen werken in Arnhem of Alkmaar en er ontstonden gezinnen. Toen het moeite ging kosten om elf man op het veld te krijgen, was het wel zo’n beetje klaar met die ploeg. Nu voetbal ik niet meer. We hebben wel nog een WhatsApp-groep met het team. En één keer per jaar spelen we een Oliebollenwedstrijd bij DVSU tegen wat toen het vierde was.

Ook dit jaar weer? Die pot vindt altijd begin januari plaats. Als ik kan, dan kom ik!

7


DVSU 1

DVSU 1

Randell Bonsu

Marten Giezeman

8

Farley Dams

Marijn van Helmondt

Gijs Dijkstra

DVSU 1

DVSU 1

Nilantha Couwenberg

DVSU 1

DVSU 1

Lars Bos

DVSU 1

DVSU 1

DVSU 1

Lee Mc Fadden

DVSU 1

DVSU 1

DVSU

Stephan Laurensse

Jesse de Waijer


DVSU 1

DVSU 1

Henk-Jan Vos

Joost Kouwenhoven

Leider DVSU 1

Ronny Pluk

David Romijn

Verzorger DVSU 1

Lloyd Brandenbarg

Assistent trainer DVSU 1

Assistent trainer DVSU 1

Samir Boujellad

Bas van Zuijlen

Trainer/Coach DVSU 1

DVSU 1

DVSU 1

DVSU 1

Tim van Wijngaarden

Theo Peeters

Peter van den Bosch

9


DSVU VR 1

Michaela van Greevenbroek

Diana Bak

Lize Nijenhuis

DVSU VR 1

DVSU VR 1

Agnes Andeweg

DVSU VR 1

DVSU VR 1

Marian van der Klein

10

DVSU VR 1

DVSU VR 1

DVSU VR 1

DVSU

Pluck

Karolien Rieksen


DVSU VR 1

DVSU VR 1

DVSU VR 1

DVSU VR 1

Maartje van den Heuvel

Renske Dijkwel

Susan Sollie

Trainer DVSU VR1

DVSU VR 1

DVSU VR 1

Eva Roos

Esther Rodenburg-Veerbeek

Klaske Ypma

Marion Etman

11


DVSU 2

DVSU 2

DVSU

Mohamed el Idrissi

DVSU 2

Djarno Boerefijn

Nathan Rem

Max van Dam

DVSU 2

DVSU 2

Bruno Berkhout

DVSU 2

DVSU 2

Mohamed Anmiri

12

DVSU 2

DVSU 2

DVSU 2

Farid Aboud

Mark van der Rijst

Ernesto Sanchez Martinez


Dylan de Vries

Chris Boerefijn

Sjoerd de Jong

Teamleider DVSU 2

Trainer DVSU 2

Frans de Waijer

Trainer DVSU 2

DVSU 2

Murat Yildizhan

DVSU 2

DVSU 2

DVSU 2

DVSU 2

Tommie Taalman

Geert-Jan Giezeman

Henny Pluk

13


DVSU 3

DVSU 3

Martijn van der Horst

14

Jesse Darbo

Dylan Pluk

DVSU 3

DVSU 3

DVSU 3

Jacky Brill

DVSU 3

DVSU 3

DVSU

Nigel Pluk

Marciano Mintzas


DVSU 3

DVSU 3

DVSU 3

DVSU 3

Jonne van Voorst

Jort van Voorst

Hessel van Voorst

Trainer DVSU 3

DVSU 3

DVSU 3

Vince Verkaik

Sammy de Sain

Kevin van der Wurff

Theo Verkaik

15


DVSU 4

DVSU 4

DVSU

Julius Huijnk

DVSU 4

Sander Dorresteijn

Willem Huijnk

Damiano de Groot

DVSU 4

DVSU 4

Janier Couwenberg

DVSU 4

DVSU 4

Max Broens

16

DVSU 4

DVSU 4

DVSU 4

Bryan Boerefijn

Marc Klein

Ilco van de Pol


DVSU 4

Jari Wouters

Eric Terwolbeck

Birol Cabukusta

Daan van de Veerdonk

Leider DVSU 4

Trainer DVSU 4

George Salloum

DVSU 4

DVSU 4

Wietze Rommens

DVSU 4

DVSU 4

DVSU 4

DVSU 4

Sonny van Rein

Ilco van de Pol

Marc Klein

17


DVSU 5

DVSU 5 DVSU 5

DVSU 5

DVSU 5

DVSU 5

Thomas Voltman

Trainer DVSU 5

DVSU 5

Peter Groenendijk

Wim van de Put

Juan Tuson

Ismael Salih

DVSU 5

DVSU 5

Ahmed al Saad

Patrick Cramers

Sjors Peddemors

Marco den Hartog

DVSU 5

DVSU 5

Arjan Driessen

Daan van Zuijlen

Tom Andriessen

Ahmad Alsulayman

DVSU 5

DVSU 5

Achref Adhadhi

18

DVSU 5

DVSU 5

DVSU 5

DVSU

Dennis Mooren

Gert den Hartog


DVSU 6

Yassine Jbira

Nikhil Nunda

Nick van de Kuijlen

Trainer DVSU 6

Trainer DVSU 6

DVSU 6

DVSU 6

Tycho Bekker

Ilias Siegelaar

DVSU 6

DVSU 6

DVSU 6

DVSU

Fouad el Boujadaini

Hussein Bokonidi

19


DVSU 35+1

DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

Wim Louwes

Shantaram Kulal

Frank Eikelenboom

Trainer DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

Onni Moniharapon

DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

Thijs Kerpel

Dick Hein

Tijs de Jong

Frank Helmes

DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

Roger Abrahams

20

DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

DVSU 35+ 1

DVSU

Guido Janssen

Onni Moniharapon


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


DVSU JO19-1

Filip Cruysberg

DVSU JO19-1

Jasper Brouwers

Anass Errachidi

Hicham Chaouki

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

Achraf Aznay

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

Oussama Addahas

22

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

DVSU

Tom Hoogland

Yassin Ismaili


Marco Kragten

Lukas Leussink

Jan van der Laan

Trainer DVSU JO19-1

Trainer DVSU JO19-1

Florian Kouwenhoven

DVSU JO19-1

Asere van der Land

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1

DVSU JO19-1 DVSU JO19-1

Zakaria el Kajtihi

Ali el Kajtihi

Jan IJzerman

23


DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

DVSU

Ibrahim el Atiallah

Simon Brouwers

24

Silven Bruinsma

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

Abdelmajid Adahi

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

Thomas van Maanen

Tom Copier

Jonathan Draaijers


DVSU JO16-1 DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

Dennis Kragten

Lennard Wijngaarden

Tim van de Kuijlen

Fabian Wallenburg

Trainer DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

DVSU JO16-1

Tjalle Stoop

Gijs van Zorge

Brunis van Maanen

25


DVSU JO15-1

DVSU JO15-1

Pelle de Hoogt

Valentijn van de Pol

26

Wander Driessen

Tijn van der Vegt

Xavier Lalouchi

Trainer DVSU JO15-1

Trainer DVSU JO15-1

Freek van Wijngaarden

DVSU JO15-1

DVSU JO15-1

Jasper Hulst

DVSU JO15-1

DVSU JO15-1

DVSU JO15-1

Maron van der Geugten

DVSU JO15-1

DVSU JO15-1

DVSU

Arjan Driessen

Florian van Kouwenhoven


DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

Alex Ernst

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

Abenezer van der Land

Walid Ahachau

Soufian Chakkor

Ayoub Boudraa

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

Tom van Boheemen

Wassim Errachidi

Faris Achfie

Omar Abdulahi

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

Noah Bruinsma

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

DVSU JO15-2

DVSU

Joey Tomassen

Jacob van de Vijver

27


DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

Baran Akdeniz

Aimane Ghoudane

28

Romano van der Flier

Thomas den Hamer

Nathaniel Franca

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

Simon Borst

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

Emirhan Ates

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

Melvin de With

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

DVSU

Tuncay Korkmaz

Mees Lamberts


Jordy van Loon

Hakan Ates

Leroy Kreeftmeijer

Leider DVSU JO15-3

Trainer DVSU JO15-3

Hassan Mandella

Trainer DVSU JO15-3

Frank Helmes

Ahmad Siliman

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3 Trainer DVSU JO15-3

Tijani Wiemelink

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

DVSU JO15-3

Samir Mafuzur Rahman

Ayoub Maatalla

Mohamed Maatalla

Priscilla Verbon

29


DVSU JO13-1

DVSU JO13-1 DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

Robin Swier

Trainer DVSU JO13-1

Trainer DVSU JO13-1

Jakob Yohannes

Yoeri van der Linden

Emmanouil van der Steen

Aike van de Rotsheide

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

Cosimo Molina Zeledon

Imran Chaouki

Moses Lewis

Mert Junuzov

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

David van Groningen

Otto van Wijnen

Khalid Bouayad

Daan van den Bergh

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

Tycho van Mansfeld

30

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

DVSU JO13-1

DVSU

Daan de Waijer

Jonas van Mansfeld


DVSU JO13-2

Yassin Kassi

Ouassim Assoufi

Mohamed Saleh

Bilal el Kadi

DVSU JO13-2

DVSU JO13-2

Mohammed Aarab

DVSU JO13-2

DVSU JO13-2

Mark de Graaf

DVSU JO13-2

DVSU JO13-2

DVSU JO13-2

DVSU JO13-2

DVSU

Olivier van Tellingen

Berend Winnemuller

31


DVSU JO12-1

Luca Gracey

Wasta Frogi

Mo Hamdan

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

Kabir Fochive

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

Zaid Daoubi

32

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

DVSU

Floris Helmes

Lars Hulst


Misha Markovic

Marten Giezeman

Thomas Moniharapon

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

Emin Lamghari

DVSU JO12-1

Julian van der Zwaag

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1

DVSU JO12-1 DVSU JO12-1

Sam Jansma

Ole Bolluijt

Sandra van Leeuwen

33


DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

DVSU

Ayoub Ghaddar

DVSU JO12-2

Ilias Barkane

Cas Haakman

Mohamed Bendada

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

Darsh Baboeram Panday

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

Walid Atillah

34

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

Tjerk Vergouwe

Tarik Jalloul

Tjeerd Kloosterman


DVSU JO12-2

Daan van Zuijlen

Marouan es Sousi

Trainer DVSU JO12-2

Trainer DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

Daniel van Voorthuizen

Marwan Said

Anass Rolvink

Trainer DVSU JO12-2

Querijn Langeveld

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

DVSU JO12-2

Joep Kolmer

Johan van Montfoort

Mohamed Jalloul

35


DVSU JO11-1

DVSU JO11-1

Zakaria Aarab

Ayman Raissi

36

DVSU JO11-1

Mohammed Khanfous

DVSU JO11-1

Arda Aydin

DVSU JO11-1

DVSU JO11-1

Denzel Acheampong

Luca Reckers

Sami Maizi

Trainer DVSU JO11-1

DVSU JO11-1

DVSU JO11-1

Jop Middeljans

DVSU JO11-1

DVSU JO11-1

DVSU

Ismail Zouine

Gijs Dijkstra


DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

DVSU

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

Pieter Swier

Trainer DVSU JO11-2

Trainer DVSU JO11-2

Roxanne van Vliet

Aimane Lairi

Saif-eddine Siliman

Ahmed Rais

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

Rayan Mejri

Joey van der Veen

Yusuf Kocabey

Jair Jansen

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

Yoeri Hoeijen

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

DVSU JO11-2

Mats de Graaf

Jan van der Laan

Marco Kragten

37


DVSU JO11-3

Anne May van Staa

DVSU JO11-3

Marlies Kluiters

Joelle Tchoumkeu Ngami

Lindsay Schieveen

Trainer DVSU JO11-3

DVSU JO11-3

Nienke Driessen

DVSU JO11-3

DVSU JO11-3

Shiraz Ayadi

38

DVSU JO11-3

DVSU JO11-3

DVSU JO11-3

DVSU

Rosalie Vogelaar

Arjan Driessen


DVSU JO11-4

Pepijn Renooij

Van Van Kam

Mustafa Sabirjan

Salaheddine Kantah

Coach DVSU JO11-4

DVSU JO11-4

Guus Flink

DVSU JO11-4

DVSU JO11-4

Jouri Azoum

DVSU JO11-4

DVSU JO11-4

DVSU JO11-4

DVSU JO11-4

DVSU

Jesse Spiering

Silja Renooij

39


DVSU JO11-5

DVSU JO11-5 DVSU JO11-5

DVSU JO11-5

Justin Ritzer

Leider DVSU JO11-5

Leider DVSU JO11-5

Marco Kragten

Tibbe Bent

Robbe Kraaij

Rienk Kossen

Trainer DVSU JO11-5

Trainer DVSU JO11-5

Swayam Khade

Hans Kraaij

Ido Andeweg

Jaro Agwenti

DVSU JO11-5

DVSU JO11-5

Roman Tagage

40

DVSU JO11-5

DVSU JO11-5

DVSU JO11-5

DVSU

Agnes Andeweg

Monique Ritzer


DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

Sjors Vierklau

DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

Hamid El Bouayadi

Trainer DVSU JO10-1

Trainer DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

42

Frans Jacobs

Benjamin Bakker

Stan van der Linden

Rida El Bouayadi

Leider DVSU JO10-1

Simon Helmes

Olivier Vogelaar

Leen de Munnik

Amy van der Linden

DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

Salomon van Mierlo

DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

Nathan Jacobs

DVSU JO10-1

DVSU JO10-1

DVSU

Ferdi Vierklau

Jeffri van der Linden


DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

Kaan Korkmaz

Trainer DVSU JO10-2

Trainer DVSU JO10-2

Max Voorthuizen

Soulaimane el Bouhassani

Skender Kacamakovic

Bram Jongmans

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

Abdullah Hadjar

Nils Kramps

Odin den Boer

Jelle Baan

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

Rayane Assouty

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

DVSU JO10-2

DVSU

Anes Kacamakovic

Cemil Korkmaz

43


DVSU JO10-3

DVSU JO10-3 DVSU JO10-3

DVSU JO10-3

Hugo van Santen

Coach DVSU JO10-3

Trainer DVSU JO10-3

Casper Hazeleger

Ismail Lamghouach

Mees Piersma

Tristan van Passel

DVSU JO10-3

DVSU JO10-3

Sem Langedijk

Jaap Vros

Berend de Graaf

Giso Blok

DVSU JO10-3

DVSU JO10-3

Bjarne van Lith

44

DVSU JO10-3

DVSU JO10-3

DVSU JO10-3

DVSU

Marcel Langedijk

Pim van Santen


DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

DVSU

Jim Verburg

Abbe Roosien

Kristian Wallenburg

Ian Verburg

Trainer DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

Bowe van Pijkeren

DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

Gilles Peelen

Ahmet Kerim Cansiz

DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

DVSU JO10-4

Sami Achahbar

Peng Peng Thang

Joris Peelen

45


DVSU JO9-1

DVSU JO9-1

DVSU

Ryan Selek

DVSU JO9-1

Coen Keijzers

Joshua Pandt

Evan Triantafyllou

Trainer DVSU JO9-1

DVSU JO9-1

Ties Elsing

DVSU JO9-1

DVSU JO9-1

Teun de Jong

46

DVSU JO9-1

DVSU JO9-1

DVSU JO9-1

Jip Jansma

Jallil Fonchive

Raymond Pandt


DVSU JO9-2

Bilal Ahachau

Jordan Mohamed

Freek van Wijngaarden

Mohamed Mejri

Trainer DVSU JO9-2

Trainer DVSU JO9-2

Sharif Johnson

Trainer DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

Zenon Meshki

Moos van der Haar

DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

Ivo Abrahams

Jamal Johnson

DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

DVSU JO9-2

DVSU

Wander Driessen

Michael den Haar

47


DVSU JO9-3

DVSU JO9-3

DVSU

Wout Sijtsma

DVSU JO9-3

Moustafa Sanhaji

Trainer DVSU JO9-3

Hulptrainer DVSU JO9-3

DVSU JO9-3

Midas Wolters

Stan Kraaij

Zine-Eddine Huijting

Hulptrainer DVSU JO9-3

Mustafa Bourhan

48

DVSU JO9-3

DVSU JO9-3

DVSU JO9-3

Kjeld Bunt

Jacob van de Vijver

Hans Kraaij


DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

DVSU

DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

Thom Busscher

Pablo Verlaan

Maarten Teijema

Friso Wijngaarden

Karthikey Vajrala

Trainer DVSU JO9-4

Trainer DVSU JO9-4

Gijs Sielhorst

DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

Akshavanth Pramod

Bram Markovic

DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

DVSU JO9-4

Finn Eikelenboom

Sergueï Markovic

Jos Wijngaarden

49


DVSU JO8-1

DVSU JO8-1

Imad Assoufi

Mats Sterk

50

Adam Ihattaren

Jens Tigchelaar

Lyhon Steijaert

Trainer DVSU JO8-1

Trainer DVSU JO8-1

Joël Ernst

DVSU JO8-1

DVSU JO8-1

Gilles van Doorn

DVSU JO8-1

DVSU JO8-1

DVSU JO8-1

Siebe van Pruissen

DVSU JO8-1

DVSU JO8-1

DVSU

Wouter Hietkamp

Cameron Campbel


DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

DVSU

Abe van der Vecht

Mette Nijenhuis

Pim Vros

Bram Sijtsma

Trainer DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

Tjalling van Luijk

DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

Karan Kulal

Rayan Achahchah

DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

DVSU JO8-2

Frits van Bommel

Menne Wielenga

Dennis Luijk

51


DVSU JO8-3

DVSU JO8-3

DVSU

Jonas Overbeek

DVSU JO8-3

Levi van Mansfeld

Samir al Uahabi

Daan Minning

Trainer DVSU JO8-3

DVSU JO8-3

Nilan Koops

DVSU JO8-3

DVSU JO8-3

Pijke Buijs

52

DVSU JO8-3

DVSU JO8-3

DVSU JO8-3

Joene Gijzen

Melle van Weert

Mattijs van Mansfeld


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

Maja Driessen

54

Rania Abahai

Lucine IJzer

DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

Claudia Tineke Bea de Graaf

DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

DVSU

Ira Mavrofridou

Sanne Pauwels


DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

Toke Tonnaer

Mare van der Vegt

Susan Rodenburg

Trainer DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

DVSU MO17-1

Joanne van de Poel

Nikki Westerveld

Arjan Driessen

55


DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

DVSU

Sarah Hamdan

DVSU MO15-1

Sarah van Brakel

Lotte de Hoogt

Merijn Dijkhuizen

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

Neda Bouraoud

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

Elena Bak

56

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

Nienke Hielkema

Noah Ibrahim

Kiki Jansma


DVSU MO15-1

Marcel de Hoogt

Sophie van der Ven

Leider DVSU MO15-1

Trainer DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

Lorence van de Worp

Romy Tchoumkeu Ngami

Anne Postma

Trainer DVSU MO15-1

Sylvana Martina

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

DVSU MO15-1

Roxan van Lochem

Diana Bak

Martijn Hielkema

57


DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

DVSU

Myrthe Louwes

DVSU MO13-1

Vera van der Heijden

Isabo Peelen

Maaike Hielkema

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

Dian de Haas

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

Fenna Andeweg

58

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

Freya Slijderink

Seline Peelen

Kyra Renooij


DVSU MO13-1

Joris van der Vegt

Imme van der Vegt

Leider DVSU MO13-1

Trainer DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

Daantje Visser

Amélie Sillevis

Senne Schraven

Trainer/Coach DVSU MO13-1

Sofie Scheffer

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

DVSU MO13-1

Michal Rodenburg

Agnes Andeweg

Edwin Renooij

59


DVSU MO11-1

Wies Peeters

DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

Anouk van Montfoort

Elena Molina Zeledon

Pien Bruysters

DVSU MO11-1

Laura van den Heuvel

60

DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

DVSU

Yfke Roos van Staa

Evgenia van der Steen


DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

Lana Meskhi

Janneke Abrahams

Ruth Nimako

Trainer DVSU MO11-1

Trainer DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

DVSU MO11-1

Tyla Wilkes

John van Staa

Johan van Montfoort

61


DVSU JO9-5M

DVSU JO9-5M

DVSU

Leanne Ritzer

DVSU JO9-5M

Nynke Pol

Norah van Steenis

Carlijn Rauh

Trainer DVSU JO9-5M

DVSU JO9-5M

Jolie Mommersteeg

DVSU JO9-5M

DVSU JO9-5M

Bente van Laaren

62

DVSU JO9-5M

DVSU JO9-5M

DVSU JO9-5M

Noor Kaufmann

Lisanne Stockschen

Anne van Voorthuizen


DVSU JO9-6M

DVSU JO9-6M

DVSU

Nora Deters

Eva Schepers

Rosanne Alblas

Leanne Verduijn

Hulptrainer DVSU JO9-6M

Trainer DVSU JO9-6M

Fien Pol

DVSU JO9-6M

DVSU JO9-6M

Annelies Geers

DVSU JO9-6M

DVSU JO9-6M

DVSU JO9-6M

DVSU JO9-6M

Isolde Dekker

Esther Rodenburg-Veerbeek

Susan Rodenburg

63


Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Leander Geers

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Andy Ma

Sverre Eikelenboom

Sergio Gazon

Zouhair Gamhiouen

Rode Mini’s

Pep Franken

Rode Mini’s

Rae Dawit

Yash Chedi

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Tibbe Bouckaert

Bilal Largo

Jan Bouckaert

Toby Alblas

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Mohamed Lairi

64

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

DVSU

Keano Markenhof

Justin Mos


Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Yassine Kantah

Trainer Rode Mini’s

Joep Vierklau

Trainer Rode Mini’s

Rode Mini’s

Hassan Mahmoud

Ferdi Vierklau

Noah van de Ven

Bengt Swierstra

Arion Meskhi

Trainer Rode Mini’s

Nathan van Steenis

Jason Redlbach

Anas Raissi

Tim Rolvink

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Mathijn Ritzer

Rode Mini’s

Rode Mini’s

Rode Mini’s Rode Mini’s

Rode Mini’s

Zubeyir Nuermaimaiti

Rachid Kantah

Freek Redlbach

65


66

Maarten van der Waals

Mohammed Cherif

Hassan Haidari Forza Friends G1

Bram van Mourik

Trainer/Coach Forza Friends G1

Joost van Veen Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Niels Mittertreiner

Trainer/Coach Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

Forza Friends G1

FORZA FRIENDS G1 DVSU

Kees Patist

Mike van Poortvliet

Jan van Wijk Milan Blom

Bas Feenstra

Joost Schmelter

Floris Rozeboom


Willie van Wijk

Sam Blokland

Hans van de Bilt Forza Friends JG1

Dyego van de Bilt

Trainer/Coach Forza Friends JG1

Leroy Rijkse Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Roy Pijnenburg

Trainer/Coach Forza Friends JG1

Trainer/Coach Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

Forza Friends JG1

FORZA FRIENDS JG1

DVSU

Jelle de Jong

Luka Goddijn

Aart Kranenbrug Ricardo Kranenburg

Ralph van Pelt

Robin van Kuijk

Henk-Jan Vos

67


68

Gianno Fraai

Kenyon Helberg

Rody van Remmerden

Janice Marcus Forza Friends JG2

Yoeri Kersemakers

Trainer Forza Friends JG2

Ian Bach

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Tristan van der Laan

Trainer Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

Forza Friends JG2

FORZA FRIENDS JG2 DVSU

Krijn Bruysters

Leon Overgaauw

Albert van Remmerden Louis Roell

Mitchell Petersen

Yanick Brouwer

Martijn Bruysters


Paul Dijkman Jelle Dijkman

Barbara Spekman

Willem Huijnk Trainer Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Dean El Bazghouti

Begeleider Forza Friends JG3/JG4

JuliĂŤtte Berkhouwer Trainer Forza Friends JG3/JG4

Trainer Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Raimy van Dokkum

Trainer Forza Friends JG3/JG4

Trainer Forza Friends JG3/JG4

Trainer Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

Forza Friends JG3/JG4

FORZA FRIENDS JG3/JG4

DVSU

Ramon Christian Selier

Hans Bach

Tiffany van Dokkum

Sander Hendriks Abel Ronner

Natasja Bach

Ruud Hendriks

Marcel Selier

69


CREW

Voorzitter

DVSU

70

Penningmeester

Bestuurskamer

Bestuur

Frank Helmes

Ledenadministratie

Jan Couwenberg

Henny Pluk

Chris Boerefijn

Jun Mi Kloosterboer


Coรถrdinator

Hoofd Voetbalzaken

Harry Siegelaar

Esmeralda Schuurmans

Geert-Jan Giezeman

Materiaalman

Kantine

Kantine

Schoonmaak / Kantine

Twan Lenders

Henny Pluk

Frans Jacobs

71


SPAAROVERZICHT DVSU

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

DVSU 1

Lee Mc Fadden Randell Bonsu Lars Bos Nilantha Couwenberg Farley Dams Gijs Dijkstra Marten Giezeman Marijn van Helmondt Stephan Laurensse Jesse de Waijer Tim van Wijngaarden Bas van Zuijlen Samir Boujellad Lloyd Brandenbarg Joost Kouwenhoven David Romijn Henk-Jan Vos Ronny Pluk Theo Peeters Peter van den Bosch

DVSU VR 1

O Marian van der Klein O Agnes Andeweg O Diana Bak O Michaela van Greevenbroek O Lize Nijenhuis O Pluck O Karolien Rieksen O Esther Rodenburg-Veerbeek O Eva Roos O Susan Sollie O Maartje van den Heuvel O Renske Dijkwel O Klaske Ypma O Marion Etman

O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O

72

DVSU 2

Farid Aboud Mohamed Anmiri Bruno Berkhout Djarno Boerefijn Max van Dam Mohamed el Idrissi Nathan Rem Mark van der Rijst Ernesto Sanchez Martinez Tommie Taalman Frans de Waijer Dylan de Vries Sjoerd de Jong Murat Yildizhan Chris Boerefijn Geert-Jan Giezeman Henny Pluk

DVSU 3

Jacky Brill Jesse Darbo Martijn van der Horst Dylan Pluk Nigel Pluk Marciano Mintzas Sammy de Sain Vince Verkaik Hessel van Voorst Jonne van Voorst Jort van Voorst

O Kevin van der Wurff O Theo Verkaik

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O O O O

DVSU 4

Bryan Boerefijn Max Broens Janier Couwenberg Sander Dorresteijn Damiano de Groot Julius Huijnk Willem Huijnk Marc Klein Ilco van de Pol Sonny van Rein Wietze Rommens George Salloum Eric Terwolbeck Daan van de Veerdonk Jari Wouters Birol Cabukusta Ilco van de Pol Marc Klein

DVSU 5

Achref Adhadhi Ahmad Alsulayman Tom Andriessen Patrick Cramers Arjan Driessen Marco den Hartog Sjors Peddemors Wim van de Put Ahmed al Saad Ismael Salih Juan Tuson Thomas Voltman Daan van Zuijlen Peter Groenendijk Dennis Mooren Gert den Hartog

DVSU 6

DVSU 35+ 1

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O

Tycho Bekker Yassine Jbira Nick van de Kuijlen Ilias Siegelaar Nikhil Nunda Fouad el Boujadaini Hussein Bokonidi Roger Abrahams Frank Helmes Tijs de Jong Thijs Kerpel Onni Moniharapon Wim Louwes Frank Eikelenboom Dick Hein Shantaram Kulal Guido Janssen Onni Moniharapon

DVSU JO19-1

Oussama Addahas Achraf Aznay Jasper Brouwers Hicham Chaouki Filip Cruysberg

O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O

Anass Errachidi Tom Hoogland Yassin Ismaili Zakaria el Kajtihi Florian Kouwenhoven Marco Kragten Jan van der Laan Asere van der Land Lukas Leussink Ali el Kajtihi Jan IJzerman

DVSU JO16-1

Thomas van Maanen Abdelmajid Adahi Ibrahim el Atiallah Simon Brouwers Silven Bruinsma Tom Copier Jonathan Draaijers Dennis Kragten Tjalle Stoop Fabian Wallenburg Lennard Wijngaarden Tim van de Kuijlen Gijs van Zorge Brunis van Maanen

DVSU JO15-1

Maron van der Geugten Pelle de Hoogt Jasper Hulst Freek van Wijngaarden Wander Driessen Xavier Lalouchi Valentijn van de Pol Tijn van der Vegt Arjan Driessen Florian van Kouwenhoven

DVSU JO15-2

DVSU JO15-3

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Noah Bruinsma Omar Abdulahi Faris Achfie Walid Ahachau Tom van Boheemen Ayoub Boudraa Soufian Chakkor Alex Ernst Wassim Errachidi Abenezer van der Land Joey Tomassen Jacob van de Vijver Melvin de With Baran Akdeniz Emirhan Ates Simon Borst Romano van der Flier Nathaniel Franca Aimane Ghoudane Thomas den Hamer Tuncay Korkmaz Mees Lamberts Ayoub Maatalla Samir Mafuzur Rahman Ahmad Siliman Tijani Wiemelink

O O O O O O O

Hassan Mandella Jordy van Loon Leroy Kreeftmeijer Frank Helmes Hakan Ates Mohamed Maatalla Priscilla Verbon

DVSU JO13-1

DVSU JO13-2

DVSU JO12-1

DVSU JO12-2

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Tycho van Mansfeld Daan van den Bergh Khalid Bouayad Imran Chaouki David van Groningen Mert Junuzov Moses Lewis Yoeri van der Linden Cosimo Molina Zeledon Aike van de Rotsheide Emmanouil van der Steen Robin Swier Otto van Wijnen Jakob Yohannes Daan de Waijer Jonas van Mansfeld Mark de Graaf Mohammed Aarab Ouassim Assoufi Bilal el Kadi Yassin Kassi Mohamed Saleh Olivier van Tellingen Berend Winnemuller Zaid Daoubi Kabir Fochive Wasta Frogi Luca Gracey Mo Hamdan Floris Helmes Lars Hulst Sam Jansma Emin Lamghari Misha Markovic Thomas Moniharapon Julian van der Zwaag Marten Giezeman Ole Bolluijt Sandra van Leeuwen Tjerk Vergouwe Walid Atillah Darsh Baboeram Panday Ilias Barkane Mohamed Bendada Ayoub Ghaddar Cas Haakman Tarik Jalloul Tjeerd Kloosterman Joep Kolmer Querijn Langeveld Anass Rolvink Marwan Said Marouan es Sousi Daniel van Voorthuizen


SPAAR ALLE 590 STICKERS! DVSU

O Daan van Zuijlen O Johan van Montfoort O Mohamed Jalloul

O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O

O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O

DVSU JO11-1

Jop Middeljans Zakaria Aarab Denzel Acheampong Arda Aydin Mohammed Khanfous Sami Maizi Ayman Raissi Luca Reckers Ismail Zouine Gijs Dijkstra

DVSU JO11-2

Mats de Graaf Yoeri Hoeijen Jair Jansen Yusuf Kocabey Aimane Lairi Rayan Mejri Ahmed Rais Saif-eddine Siliman Pieter Swier Joey van der Veen Roxanne van Vliet Jan van der Laan Marco Kragten

DVSU JO11-3

Shiraz Ayadi Nienke Driessen Marlies Kluiters Lindsay Schieveen Anne May van Staa Joelle Tchoumkeu Ngami Rosalie Vogelaar Arjan Driessen

DVSU JO11-4

Jouri Azoum Guus Flink Van Van Kam Salaheddine Kantah Pepijn Renooij Mustafa Sabirjan Jesse Spiering Silja Renooij

DVSU JO11-5

Roman Tagage Jaro Agwenti Ido Andeweg Tibbe Bent Swayam Khade Rienk Kossen Robbe Kraaij Justin Ritzer Hans Kraaij Marco Kragten Agnes Andeweg Monique Ritzer

DVSU JO10-1

O Nathan Jacobs O Sjors Vierklau O Salomon van Mierlo

O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O

Amy van der Linden Leen de Munnik Benjamin Bakker Simon Helmes Rida El Bouayadi Stan van der Linden Hamid El Bouayadi Olivier Vogelaar Frans Jacobs Ferdi Vierklau Jeffri van der Linden

DVSU JO10-2

Rayane Assouty Jelle Baan Odin den Boer Soulaimane el Bouhassani Abdullah Hadjar Bram Jongmans Skender Kacamakovic Kaan Korkmaz Nils Kramps Max Voorthuizen Anes Kacamakovic Cemil Korkmaz

DVSU JO10-3

Bjarne van Lith Giso Blok Berend de Graaf Ismail Lamghouach Sem Langedijk Tristan van Passel Mees Piersma Hugo van Santen Jaap Vros Casper Hazeleger Marcel Langedijk Pim van Santen

DVSU JO10-4

Sami Achahbar Ahmet Kerim Cansiz Gilles Peelen Bowe van Pijkeren Abbe Roosien Ian Verburg Jim Verburg Kristian Wallenburg Peng Peng Thang Joris Peelen

DVSU JO9-1

Jip Jansma Teun de Jong Ties Elsing Coen Keijzers Evan Triantafyllou Ryan Selek Joshua Pandt Jallil Fonchive Raymond Pandt

DVSU JO9-2

Ivo Abrahams Bilal Ahachau Moos van der Haar Jamal Johnson Sharif Johnson

O O O O O O

O O O O O O O O O

Jordan Mohamed Mohamed Mejri Zenon Meshki Freek van Wijngaarden Wander Driessen Michael den Haar

DVSU JO9-3

Kjeld Bunt Mustafa Bourhan Zine-Eddine Huijting Stan Kraaij Moustafa Sanhaji Midas Wolters Wout Sijtsma Jacob van de Vijver Hans Kraaij

DVSU JO9-4

DVSU JO8-1

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Thom Busscher Finn Eikelenboom Bram Markovic Akshavanth Pramod Gijs Sielhorst Maarten Teijema Karthikey Vajrala Pablo Verlaan Friso Wijngaarden Sergueï Markovic Jos Wijngaarden Siebe van Pruissen Imad Assoufi Gilles van Doorn Joël Ernst Adam Ihattaren Lyhon Steijaert Mats Sterk Jens Tigchelaar Wouter Hietkamp Cameron Campbel

DVSU JO8-2

DVSU JO8-3

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Frits van Bommel Rayan Achahchah Karan Kulal Tjalling van Luijk Mette Nijenhuis Bram Sijtsma Abe van der Vecht Pim Vros Menne Wielenga Dennis Luijk Joene Gijzen Pijke Buijs Nilan Koops Levi van Mansfeld Daan Minning Jonas Overbeek Samir al Uahabi Melle van Weert Mattijs van Mansfeld

DVSU MO17-1

DVSU MO15-1

DVSU MO13-1

DVSU MO11-1

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Claudia Tineke Bea de Graaf Rania Abahai Maja Driessen Lucine IJzer Ira Mavrofridou Sanne Pauwels Joanne van de Poel Susan Rodenburg Toke Tonnaer Mare van der Vegt Nikki Westerveld Arjan Driessen Nienke Hielkema Elena Bak Neda Bouraoud Sarah van Brakel Merijn Dijkhuizen Sarah Hamdan Lotte de Hoogt Noah Ibrahim Kiki Jansma Roxan van Lochem Sylvana Martina Anne Postma Romy Tchoumkeu Ngami Sophie van der Ven Lorence van de Worp Marcel de Hoogt Diana Bak Martijn Hielkema Freya Slijderink Fenna Andeweg Dian de Haas Vera van der Heijden Maaike Hielkema Myrthe Louwes Isabo Peelen Seline Peelen Kyra Renooij Michal Rodenburg Sofie Scheffer Senne Schraven Amélie Sillevis Imme van der Vegt Daantje Visser Joris van der Vegt Agnes Andeweg Edwin Renooij Laura van den Heuvel Pien Bruysters Elena Molina Zeledon Anouk van Montfoort Wies Peeters Yfke Roos van Staa Evgenia van der Steen Tyla Wilkes Ruth Nimako Lana Meskhi Janneke Abrahams John van Staa Johan van Montfoort

73


SPAAROVERZICHT DVSU

DVSU JO9-5M

DVSU JO9-6M

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

O O O O O O O O O O O O O

74

Noor Kaufmann Bente van Laaren Jolie Mommersteeg Nynke Pol Carlijn Rauh Leanne Ritzer Norah van Steenis Lisanne Stockschen Anne van Voorthuizen Isolde Dekker Annelies Geers Fien Pol Eva Schepers Leanne Verduijn Nora Deters Rosanne Alblas Esther Rodenburg-Veerbeek Susan Rodenburg

RODE MINI’S

Mohamed Lairi Toby Alblas Jan Bouckaert Tibbe Bouckaert Yash Chedi Rae Dawit Sverre Eikelenboom Pep Franken Zouhair Gamhiouen Sergio Gazon Leander Geers Bilal Largo Andy Ma Keano Markenhof Justin Mos Zubeyir Nuermaimaiti Anas Raissi Jason Redlbach Mathijn Ritzer Tim Rolvink Bengt Swierstra Noah van de Ven Nathan van Steenis Joep Vierklau Yassine Kantah Hassan Mahmoud Arion Meskhi Hassan Mahmoud Ferdi Vierklau Rachid Kantah Freek Redlbach

FORZA FRIENDS G1 Kees Patist Niels Mittertreiner Bram van Mourik Mike van Poortvliet Milan Blom Joost van Veen Mohammed Cherif Bas Feenstra Joost Schmelter Maarten van der Waals Hassan Haidari Jan van Wijk Floris Rozeboom

O O O O O O O O O O O O O

FORZA FRIENDS JG1 Jelle de Jong Roy Pijnenburg Dyego van de Bilt Luka Goddijn Ricardo Kranenburg Leroy Rijkse Sam Blokland Ralph van Pelt Robin van Kuijk Willie van Wijk Hans van de Bilt Aart Kranenbrug Henk-Jan Vos

FORZA FRIENDS JG2

FORZA FRIENDS JG3/JG4

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Tristan van der Laan Krijn Bruysters Ian Bach Yoeri Kersemakers Leon Overgaauw Louis Roell Kenyon Helberg Rody van Remmerden Mitchell Petersen Yanick Brouwer Gianno Fraai Janice Marcus Albert van Remmerden Martijn Bruysters Dean El Bazghouti Ramon Christian Selier Tiffany van Dokkum Raimy van Dokkum Jelle Dijkman Sander Hendriks Abel Ronner Juliëtte Berkhouwer Barbara Spekman Natasja Bach Ruud Hendriks Paul Dijkman Willem Huijnk Hans Bach Marcel Selier

CREW O O O O O O O O O O O

Jan Couwenberg Frank Helmes Henny Pluk Chris Boerefijn Jun Mi Kloosterboer Twan Lenders Geert-Jan Giezeman Harry Siegelaar Esmeralda Schuurmans Henny Pluk Frans Jacobs


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Hondsrug 18 3524 BP Utrecht Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

DVSU  

DVSU Verzamelalbum

DVSU  

DVSU Verzamelalbum

Advertisement