Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van SVSOS,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item, namelijk het SVSOS verzamelalbum. Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij SVSOS in handen, altijd leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 2 november t/m 27 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje voetbalplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen.

Beste SVSOS leden, Bij voetbalplaatjes denk ik meteen weer terug aan 5 jaar geleden toen we ook meededen met deze actie. Nu wordt dit door de Jumbo georganiseerd. Dus nu komt ons tweede eigen fotoboek uit met al onze helden van de vereniging. Dit is een prachtige momentopname, jong en oud op de voetbalplaatjes. Dit alles wordt uiteindelijk een naslagwerk en tevens een mooie herinnering aan onze vereniging. Erg leuk om jaren later iedereen weer terug te zien op de voetbalplaatjes. SVSOS heeft ongeveer 200 leden, dus je zult je ouders, grootouders, de hele familie, de buren en je vrienden moeten inschakelen om het boek compleet te krijgen. Iedere voetballer van SVSOS, maar ook het erelid, lid van verdienste, vrijwilligers en bestuursleden die onze vereniging overeind houden, staan hierin. 8 weken lang kun je sparen om je boek vol te krijgen. Om je te helpen komt er ook nog een ruilmiddag bij SVSOS. Wij van SVSOS zijn de Jumbo dan ook zeer dankbaar dat zij aan ons gedacht hebben. SVSOS liefhebbers, wij wensen jullie veel plezier met het sparen en ruilen van de voetbalhelden van SVSOS.

Voorzitter vv SVSOS, Peter Vingerhoets

Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebook-pagina Jumbo Hilvarenbeek houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren.. We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs. Met een sportieve groet, Gerard Janssen Filiaalmanager Jumbo Hilvarenbeek

Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

3


SVSOS Voetbal op de Biest: hoe begon het?

Accommodatie

School en kerk speelden bij de oprichting van de Biestse voetbalvereniging vlak na de oorlog een belangrijke rol. Dat wil zeggen, dat de oprichtingsbijeenkomst van de club plaatsvond in het Biestse schoolgebouw en dat de leiding daarbij in handen was van schoolhoofd Piet de Graaf; 25 jonge mannen namen op 30 juli 1945 een besluit dat de basis vormt voor het huidige voetbalgebeuren in Biest-Houtakker. Wat betreft de rol van de kerk, die was tweeërlei: de voetbalvereniging werd aanvankelijk genoemd naar de patroonheilige van de Biestse kerk, St. Antonius. Om naamsverwarring met andere clubs te voorkomen werd echter al snel een andere naam gekozen t.w. R.K. Voetbalvereniging “Samenspel Overwint Steeds”(afgekort in R.K.V.V. S.OS en nadien ingekort tot R.K.S.O.S.). In 1978 werd “R.K” vervangen door “S.V” en werd het dus S.V.S.O.S. Doelstelling van SVSOS is het beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen. De clubkleuren van SVSOS zijn blauw(kousen en shirt) en wit(broek).

Wie weet nog dat SVSOS slechts de beschikking had over één speelveld omzoomd door grote sloten? Inderdaad, het gaat over het veld wat direct aan het Vossenhol grenst. Een veld dat niet voldeed aan de officiële eisen en wat er vaak niet al te best bij lag. De kleedaccommodatie die in 1968 samen met de kantine in gebruik werd genomen betekende voor die tijd een grote stap voorwaarts. Alleen al het idee, dat er toen geen douches waren maar spelers zich uitsluitend onder de koude kraan dienden te wassen, zal veel voetballers anno 2016 als onwaarschijnlijk in de oren klinken.

Mannen van het eerste uur Van de spelersgroep waarmee in 1945 de start werd gemaakt zijn helaas al veel mensen overleden. Twee mensen die in de beginjaren enorm veel werk voor het Biestse voetbal hebben verstouwd, zijn de twee Pieten: wijlen Piet de Graaf en wijlen Piet van Puijenbroek, allebei volkomen terecht ook erelid.

Inzet en samenwerking SVSOS is geworden tot wat het vandaag de dag is dankzij de vrijwillige inzet en samenwerkingsbereidheid. Gelukkig heeft SVSOS ook nog tal van sponsors die de club een warm hart toedragen.

4

Het jaar 1982 is een belangrijk jaar in de clubgeschiedenis, omdat in dat jaar sportpark De Stevort een grote gedaanteverandering onderging: er kwam - na een jarenlange strijd - een prachtig nieuw veld bij: het huidige hoofdveld. Er werden nieuwe kleedlokalen in gebruik genomen en kantine en bestuurskamer werden uitgebreid. Met name bij de realisatie van de nieuwe kleedlokalen en de uitbreiding van kantine en bestuurskamer was zelfwerkzaamheid troef. Foto’s uit die tijd laten zien dat mannen als Tinus Priems, Ad Sebregts en Antoon van de Wouw daarbij - bijgestaan door tal van anderen - in ieder geval de handen flink uit de mouwen hebben gestoken. Genoemd trio was ook in 2004 weer van de partij toen de kantine werd gerenoveerd en opgeknapt. In de loop der jaren is er in de directe nabijheid van de voetbalvelden heel wat gebeurd: De Gemeynt werd gebouwd/ flink uitgebreid en fungeert nu als thuishaven voor het Gilde en de Biestse Boulers. Het hoofdveld van SVSOS werd voorzien van nieuwe dugouts en een fraai scorebord. Ook kwam er in 1999 een nieuwe sportmogelijkheid door de aanleg van twee tennisbanen. Al met al werd De Stevort het kloppend hart van Biest-Houtakker, een plaats met volop sportieve activiteiten.


Markante SOS-ers Onder dit kopje zijn heel wat namen te scharen maar we moeten ons beperken. Uiteraard hebben we dan het oog op de twee Pieten en op oud-voorzitter Jos Wijten. Jos staat al op een elftalfoto uit 1948 en heeft zich vanaf het midden van de jaren ’60 een vurig pleitbezorger getoond voor een betere sportaccommodatie in Biest-Houtakker. Uiteindelijk heeft dat een prachtig resultaat opgeleverd in 1982(zie hierboven) maar dat is bepaald niet van een leien dakje gegaan. Gelukkig was Jos bijzonder vasthoudend(“Eens koom ut”). Jos heeft dan ook in de loop der tijden tal van onderscheidingen ontvangen zowel van KNVB-zijde als van zijn eigen club: daarvan ontving hij bij zijn afscheid in 1997 de gouden clubspeld alsmede het erelidmaatschap. Helaas overleed Jos op 12 mei 2009.

Ook het seizoen ’97-’98 bracht het team van trainer Albert de Laat veel moois uitmondend in een tweede plaats en nacompetitievoetbal. Daarin hadden de zenuwen aan SOS-zijde de overhand en daardoor zat ook deze keer promotie er niet in. Rond de eeuwwisseling kwam die promotie er toch doordat in het District Zuid I de 6e klasse werd opgeheven. Sindsdien speelt SVSOS 1 – met uitzondering van de seizoenen 2007-2008 en de periode 2013 tot 2016 - in de 5e klasse. In die klasse trof het kort na de eeuwwisseling twee seizoenen achtereen zustervereniging Hilvaria. De beide keren dat Hilvaria naar de Biest kwam, werd er op het scherpst van de snede gestreden. De eerste keer eindigde de wedstrijd onbeslist (1-1) maar het jaar daarna was SVSOS Hilvaria de baas (4-2) !

Gedurende meer dan 30 jaar was Tinus Priems bestuurlijk verantwoordelijk bij SVSOS voor o.a. de kantine –die hij samen met zijn vrouw Hannie 6 jaar runde – en de zorg voor de accommodatie en allerlei aanpassingen daarin. Bij zijn afscheid in november 2009 werd hij benoemd tot erelid van SVSOS en ook werd hij voor al zijn verdiensten voor SVSOS nog Koninklijk onderscheiden in juni 2010.

Het seizoen 2007-2008 was voor SVSOS een heel bijzonder seizoen, omdat het toen – na promotie via de nacompetitie, winst op Neerlandia ’31 – uitkwam in de 4e klasse in een prachtige Kempische poule. Onder leiding van de Beekse trainer Frank van Dongen speelde SVSOS een aantal mooie wedstrijden (o.a. 8-1 winst op DEES) en slaagde erin om twee ploegen in de eindrangschikking onder zich te houden. Deelname aan de nacompetitie in 2009 en 2010 bracht geen terugkeer naar de 4e klasse. Anders was dat in 2013: ook toen leverde de reguliere nacompetitie met een zeer spectaculaire wedstrijd tegen Tongelre (6-8 verlies na verlenging) geen promotie op, maar een extra promotiemogelijkheid werd door het team van Fred Verspaget op 5 juni 2013 wel aangegrepen om terug te keren naar de 4e klasse. Trainer Geert Voets slaagde er twee seizoenen in om zijn elftal in die klasse te houden. Helaas lukte trainer Ron de Kort dat in het seizoen 2015-2016 niet. Bij SVSOS 1 staat komend seizoen wederom Frank van Dongen als trainer aan het roer.

Markant is zeer zeker oud-secretaris en Lid van Verdiensten Tinie Vriens. Hij pleegt teams van SVSOS aan te moedigen met de kreet “Allez, les bleus”. Overigens heeft SVSOS nog een tweetal leden van Verdiensten te weten de oud-bestuursleden Ad Sebregts en Jos Wilborts.

Sportieve resultaten In de afgelopen ruim 71 jaar heeft SVSOS op het gebied van de sportieve resultaten de nodige ups en downs gekend. Zo behaalde het eerste elftal in 1970 het kampioenschap en kreeg het tweede, derde en vierde elftal ook een aantal keren dat genoegen. Begin tachtiger jaren ging het met name met het eerste elftal niet zo best. Door o.a. een gebrek aan scorend vermogen werden alle wedstrijden op de laatste na –die eindigde tegen De Bocht in een 1-0 overwinning (doelpunt Kees Boers) verloren. Het bracht de Biest op gegeven moment veelvuldig in het regionale en landelijke sportnieuws. Magere jaren worden echter meestal gevolgd door vette en dat was in zekere zin ook bij SVSOS het geval. Tegen het eind van de jaren ’80 schoof een grote groep talentvolle spelers door vanuit de A-jeugd naar de senioren. Al in 1990 bracht dat een periodekampioenschap maar Merlijn versperde toen de promotie naar een hogere klasse.

Bij de sportieve resultaten moeten ook zeker de verschillende kampioenschappen van de pupillenteams en de knappe bekerwinst van de B-jeugd vorig seizoen genoemd worden.

Nabije toekomst Momenteel telt SVSOS ca. 200 leden en neemt met 3 senioren elftallen bij de heren en een vrouwenteam aan de competitie deel. Verder zal komend seizoen een A-juniorenteam alsmede een C-juniorenteam aan de competitie deelnemen en verder een D- ,een E – en een F-pupillenteam. Daarmee vormt SVSOS nog steeds een onmisbare schakel in de leefbaarheid van Biest-Houtakker.

Allez les bleus !

5


JO9-2G SVSOS

JO9-2G

JO9-2G

Mees van de Wouw

Luuk van de Wouw

Tygo Jacobs

JO9-2G

Puk Kuijpers

JO9-2G

6

JO9-2G

JO9-2G

Rein van Alphen

Lotte Vingerhoets


JosĂŠ van Breda

Trainer JO9-2G

Jake Parent

Sem van de Wouw

Leidster JO9-2G

JO9-2G

JO9-2G

Sven Vromans

JO9-2G

JO9-2G

Boy Beerendonk

Remco Beerendonk

7


JO9-1G SVSOS

JO9-1G

JO9-1G

Mijntje Kuijpers

Julian Peter

Tim Leijten

JO9-1G

Thomas van Gorp

JO9-1G

8

JO9-1G

JO9-1G

Ties van Beurden

Kiki Kouwenberg


JO9-1G

Jasper van Waes

Koen van Waes

Leider JO9-1G

Tibor Soetens

Leider JO9-1G

Trainer/leider JO9-1G

JO9-1G

Pol van Alphen

Sammy Peter

9


JO11-1G SVSOS

Diede Hofhuizen

Pim Bolck

JO11-1G

Dirk Vingerhoets

JO11-1G

10

Jill Geboers

JO11-1G

JO11-1G

Niek Soetens

JO11-1G

JO11-1G

JO11-1G

Sam Kok

Lotte Vromans


JO11-1G

JO11-1G

Tygo Krieckaart

Ravi Spapens

Richard Krieckaart

Leider JO11-1G

Peter Vingerhoets

Trainer/leider JO11-1G

Trainer/leider JO11-1G

JO11-1G

Matija LukaÄ?

Toon Bolck

11


JO15-1 SVSOS

JO15-1

JO15-1

Kay Soetens

Niels Verweij

Rens Kok

JO15-1

Igor Spapens

Ties Roozen

JO15-1

12

JO15-1

JO15-1

Ron Soetens

Tim Abrahams

JO15-1

Timo Spapens

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Dirk Jansma

Tom van de Pas


JO15-1

Mart Geboers

Peter Vingerhoets

Leider JO15-1

Léon Priems

Stan Priems

Trainer JO15-1

Trainer/leider JO15-1

JO15-1

Max Vromans

Kas Vingerhoets

JO15-1

Hugo van den Broek

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Lav Lukač

Ruud van de Pas

13


JO19-1 SVSOS

Nillus van Oort

JO19-1

Jelle Schilders

Luuk Quispel

JO19-1

14

JO19-1

JO19-1

Gijs van Oort

Willem Holthausen

JO19-1

Giel Roozen

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Joep Smolders

Bart Timmermans


CornĂŠ van Oort

Leider JO19-1

Kees Priems

Bart Geboers

Trainer/leider JO19-1

Trainer/leider JO19-1

JO19-1

Pieter Roozen

Jurre Roozen

JO19-1

Sep Hesselmans

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Jesper Priems

Toine Smolders

15


1e ELFTAL

SVSOS

1e elftal

Rob Wilborts

Sjors Vromans

Sander van Trier

1e elftal

Nick Dieker

1e elftal

16

Jeffrey Meeus

1e elftal

1e elftal

Lars Priems

1e elftal

1e elftal

1e elftal

Daan van de Wiel

Ruud van Dijck


1e elftal

Dorus Boers

1e elftal

1e elftal

1e elftal

Team manager 1e elftal

Assistent trainer 1e elftal

Trainer 1e elftal

1e elftal

Jos Rombouts

Alex Wijten

Frank van Dongen

Guus Abrahams

Harm Kroonenburg

Tim van Pelt

Matthijs van Oort

17


2e ELFTAL

SVSOS

2e elftal

2e elftal

Bart Grobbee

Martijn van Nuenen

Bram van Oort

2e elftal

Daan Vingerhoets

Bart Jansma

2e elftal

20

2e elftal

2e elftal

Giel Jansma

Willem Weijters

2e elftal

Tijs van den Biggelaar

2e elftal

2e elftal

2e elftal

Stijn Timmermans

Gijs Geboers


Assistent verzorger 2e elftal

Tim van Trier

Dirk Kroot

Verzorger 2e elftal

Leider 2e elftal

Leider 2e elftal

Pim Pijnenburg

Martijn Witlox

2e elftal

Mart Pijnenburg

Wout Abrahams

2e elftal

2e elftal

2e elftal

Jos Rombouts

2e elftal

2e elftal

Gijs van den Heuvel

Joris de Bresser

Nard Boers

21


3e ELFTAL

SVSOS

3e elftal

Richard Krieckaart

3e elftal

3e elftal

Alex Wijten

Andre van de Pas

Koen van Lith

3e elftal

Hans van den Biggelaar

3e elftal

22

3e elftal

3e elftal

Gijs van de Wiel

Patrick Holthausen


Grensrechter 3e elftal

Robin van Rijn

Remco Beerendonk

3e elftal

3e elftal

3e elftal

Rick de Kok

3e elftal

3e elftal

Perry van Gestel

Toon Bolck

Johan van de Wouw

23


DAMES 1 SVSOS

Dames 1

Dames 1

Karla Heesters

Bregje van de Schoot

Sanne Kroot

Els van Breda

Dames 1

Jose van Breda

Dames 1

24

Maartje Woestenberg

Dames 1

Dames 1

Noortje Wijten

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Lieke van Pelt

Linda Geboers


Dames 1

Dames 1

Sandra Brekelmans

Linda van Nuenen

Lotte Woestenberg

Grensrechter dames 1

Trainer dames 1

Renee Krist

Dames 1

Mariska Dielissen

Dames 1

Dames 1

Joyce Dieker

Dames 1

Dames 1

Roos Boers

Martin Verschuren

Mark Rombouts

25


BESTUUR / VRIJWILLIGERS SVSOS

Secretaris

Voorzitter

Peter Vingerhoets

Wim van den Biggelaar

Jos Wilborts

Lid van verdienste

26

Tinie Vriens

ArnĂŠ Vingerhoets

Lid van verdienste

Lid van verdienste

Erelid

Tinus Priems

Toon van de Sande

Consul

Jos Rombouts

Adviseur

Bestuurslid

Penningmeester

Miriam van de Wiel - van Gestel

Ad Sebregts


Jeugdcommissie

Kees Priems

Toine Smolders

Maureen Soetens

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Monique Kok

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Richard Krieckaart

Peter Vingerhoets

27


BESTUUR / VRIJWILLIGERS SVSOS

ArnĂŠ Vingerhoets

Clubblad

Arno Roozen

Ad Vromans

Clubscheidsrechter

Clubscheidsrechter

28

Toon van de Wouw

Clubscheidsrechter

Marianne van der Aa

Clubscheidsrechter

Bram van Oort

Clubscheidsrechter

Kantinebeheerster

Kantinebeheerder

Jack van der Aa

Toine Smolders


Mart van de Wiel

Vrijwilliger

Kees Schepens

Ruud van Dijck

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Henk van de Wouw

Tim van Trier

Sponsorcommissie

Rob Wilborts

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Clubblad

Daan van de Wiel

Jan Vingerhoets

29


8ZFOXE©Q GHEXXUW YHUVWHUNHQ

:DDUGRRU LHGHUHHQ ZLQW

5DEREDQN+DUWYDQ%UDEDQWRQGHUVWHXQW69626 69626EUHQJWMRQJHQRXGLQEHZHJLQJ0HWHHQYHUELQGHQGHNUDFKWGLHYHHOYHUGHU JDDWGDQYRHWEDODOOHHQ:DQWGHYHUHQLJLQJEHWHNHQWRRNYHHOYRRU%LHVW+RXWDNNHU HQGDWRQGHUVWHXQHQZHYDQKDUWH

2QWGHNDOOHVRYHUGH5DEREDQNHQVSRUWRS5DEREDQNQO (HQDDQGHHOLQHONDDU

www.janabrahams.nl |Biest-Houtakker | 013-505 2489

Hoefpad 7 5084 GG BIEST-HOUTAKKER M 06-15221868 E info@roelvandewouw W www.roelvandewouw.


Tilburgseweg 8 • 5081 XJ H ilvarenbeek • Tel.: 013-5051219 • Fax: 013-5054509


Doelenstraat 2 5081 CL Hilvarenbeek Tel. 013 - 5051290

•HEESTERS• SLOOP- EN GRAAFWERKZAAMHEDE N MET BOBCAT EN MINIGRAVER Veldbraken 2, 5084 HS Biest-Houtakk er Telefoon 013 - 505 37 51 • Mobiel 06 - 54 34 88 46


Lo on- en grondwerk Hesselmans Vossenhol 11 5084 HJ Biest-Houtakker Tel.: 013-5051573

Frans van Oort Tegelwerken

Biestsestraat 58 5084 HG Biest-Houtakke Telefoon 013 - 5054542

Geen particuliere verkoop

Driehuizen 4a • 5081 XD Hilvarenbeek

Speeltuin “de Toekomst” speeltuin

e n cafet a ria

Kinderfeest

arrangement binnenspeeltuin

Openingstijden 6 dagen per week geopend (maandag gesloten)

“De Toekomst” Tilburgseweg 25, Hilvarenbeek, 013 5054000


SPAAROVERZICHT SVSOS

JO9-2G o Mees van de Wouw o Luuk van de Wouw o Rein van Alphen o Puk Kuijpers o Tygo Jacobs o Lotte Vingerhoets o Boy Beerendonk o Sem van de Wouw o Sven Vromans o Jake Parent o José van Breda o Remco Beerendonk JO9-1G o Mijntje Kuijpers o Julian Peter o Ties van Beurden o Thomas van Gorp o Tim Leijten o Kiki Kouwenberg o Jasper van Waes o Pol van Alphen o Tibor Soetens o Koen van Waes o Sammy Peter JO11-1G o Sam Kok o Diede Hofhuizen o Jill Geboers o Niek Soetens o Dirk Vingerhoets o Pim Bolck o Lotte Vromans o Ravi Spapens o Tygo Krieckaart o Matija Lukač o Peter Vingerhoets o Richard Krieckaart o Toon Bolck JO15-1 o Niels Verweij o Kay Soetens o Dirk Jansma o Timo Spapens o Tim Abrahams o Ties Roozen o Ron Soetens o Igor Spapens o Rens Kok o Tom van de Pas o Mart Geboers o Lav Lukač o Hugo van den Broek o Kas Vingerhoets o Stan Priems o Max Vromans o Léon Priems o Peter Vingerhoets o Ruud van de Pas JO19-1 o Joep Smolders o Giel Roozen o Willem Holthausen o Luuk Quispel o Gijs van Oort o Jelle Schilders o Nillus van Oort o Bart Timmermans o Jesper Priems o Sep Hesselmans

34

o Jurre Roozen o Bart Geboers o Pieter Roozen o Kees Priems o Corné van Oort o Toine Smolders 1E ELFTAL o Rob Wilborts o Daan van de Wiel o Sjors Vromans o Jeffrey Meeus o Lars Priems o Nick Dieker o Sander van Trier o Ruud van Dijck o Dorus Boers o Matthijs van Oort o Tim van Pelt o Harm Kroonenburg o Guus Abrahams o Frank van Dongen o Alex Wijten o Jos Rombouts 2E ELFTAL o Bart Grobbee o Martijn van Nuenen o Stijn Timmermans o Tijs van den Biggelaar o Willem Weijters o Bart Jansma o Giel Jansma o Daan Vingerhoets o Bram van Oort o Gijs Geboers o Gijs van den Heuvel o Wout Abrahams o Jos Rombouts o Mart Pijnenburg o Martijn Witlox o Dirk Kroot o Pim Pijnenburg o Tim van Trier o Joris de Bresser o Nard Boers 3E ELFTAL o Richard Krieckaart o Alex Wijten o Andre van de Pas o Gijs van de Wiel o Hans van den Biggelaar o Koen van Lith o Patrick Holthausen o Perry van Gestel o Remco Beerendonk o Rick de Kok o Robin van Rijn o Toon Bolck o Johan van de Wouw DAMES 1 o Bregje van de Schoot o Karla Heesters o Lieke van Pelt o Sanne Kroot o Maartje Woestenberg o Noortje Wijten o Jose van Breda o Els van Breda o Linda Geboers o Linda van Nuenen o Sandra Brekelmans

o Roos Boers o Mariska Dielissen o Lotte Woestenberg o Joyce Dieker o Renee Krist o Martin Verschuren o Mark Rombouts BESTUUR / VRIJWILLIGERS o Peter Vingerhoets o Wim van den Biggelaar o Miriam van de Wiel - van Gestel o Jos Rombouts o Toon van de Sande o Arné Vingerhoets o Tinus Priems o Tinie Vriens o Jos Wilborts o Ad Sebregts o Kees Priems o Richard Krieckaart o Toine Smolders o Monique Kok o Maureen Soetens o Peter Vingerhoets o Jack van der Aa o Marianne van der Aa o Toon van de Wouw o Ad Vromans o Bram van Oort o Arno Roozen o Arné Vingerhoets o Toine Smolders o Daan van de Wiel o Rob Wilborts o Tim van Trier o Ruud van Dijck o Henk van de Wouw o Kees Schepens o Mart van de Wiel o Jan Vingerhoets


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Hilvarenbeek Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 10:00 - 18:00 uur

Jumbo Hilvarenbeek Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

SVSOS  

SVSOS Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you