Page 1

VOETBALPLAATJES

Verza melalbu m 2016-2017

Jumbo, Lage Zwaluwe, Pastoor van Hooijdonklaan 3


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Hallo voetbalplaatjes spaarder,

VOORWOORD

Gefeliciteerd! Je bent nu in bezit van een echt collectors item, namelijk je eigen “DHV voetbalplaatjes verzamelalbum”.

Beste leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren van DHV,

Hoe gaaf is het om jezelf en je team & clubgenoten te zien op een echt voetbalplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een prachtige herinnering aan de tijd bij DHV in handen, altijd heel leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren.

Zevenbergschen Hoek (Brabants: Den Oek) is een dorp in de Nederlandse gemeente Moerdijk en gedeeltelijk in de gemeente Drimmelen, provincie Noord-Brabant.

Je ontvangt in de periode van 19 oktober t/m 13 december 2016 bij iedere €15,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij diverse actieproducten een extra gratis setje voetbalplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes nog kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om jou mee te helpen met sparen. Des te eerder is jouw unieke verzamelalbum compleet! We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet, Peter Verhaagen Jumbo Lage Zwaluwe

Voetbalvereniging DHV is een meer dan 75 jaar oude voetbalvereniging uit Zevenbergschen Hoek.

Onze voetbalvereniging DHV (Den Hoek Vooruit) is opgericht op 24 augustus 1933, toen nog onder de naam: Rooms-Katholieke voetbalvereniging H.V.V. (Hoekse Voetbal Vereniging). Vanaf 1945 toen er deel werd genomen aan de competitie van de KNVB is de naam H.V.V. overgegaan in DHV. Wie had kunnen denken dat onze voetbalvereniging uitgebreid geëtaleerd wordt via een fotoalbum. Een uniek en eenmalig exemplaar en daarom een waar collectorsitem. Door middel van het sparen van de voetbalplaatjes krijgt de verzamelaar een compleet beeld van onze club en van de leden van onze vereniging. Voetbalvereniging DHV staat bekend als een dorpsvereniging die een gezonde mix kent van zowel prestatiegericht als recreatief sporten. Ons vlaggenschip speelt sinds het seizoen 2011-2012 in de derde klasse KNVB. Onze jeugdafdeling is groeiende en ook hier wordt ieder seizoen geprobeerd de lat hoger te leggen. Binnen voetbalvereniging DHV staat de onderlinge vriendschap en saamhorigheid centraal. We zijn trots op de vele vrijwilligers die we hebben. Vrijwilligers die jeugd en senioren begeleiden. Vrijwilligers die instaan voor het onderhoud van de accommodatie en vrijwilligers die het bestuurlijk kader vormen. Zonder hen zouden we geen vereniging zijn. Ik ben daar erg trots op. Dank aan de mensen die achter de schermen ervoor gezorgd hebben dat er een prachtig fotoalbum is gerealiseerd. Ik wens eenieder namens het bestuur van voetbalvereniging DHV veel verzamelplezier, Tot bij DHV! Met sportieve groet, Martin van de Klundert Voorzitter v.v. DHV

Jumbo, Lage Zwaluwe, Pastoor van Hooijdonklaan 3

3


HOOG DE VAAN GEGROET DOOR JONGE KRACHTEN…

DHV 50 jarig jubileum 27 aug. 1983 oud spelers

Dit zijn de eerste woorden van het clublied dat elke thuiswedstrijd van DHV1 over sportpark D`n Hoekschop galmt. R.K.V.V. D.H.V.: een kleine voetbalvereniging die een belangrijke plaats in neemt in het Hoekse dorpsleven en waar saamhorigheid, sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Oprichting v.v. D.H.V Voetbalvereniging D.H.V (Den Hoek Vooruit) is opgericht op 24 augustus 1933, toen nog onder de naam: Rooms-Katholieke voetbalvereniging H.V.V. (Hoekse Voetbal Vereniging).

DHV 1e klasse 1959

De voetbalvelden DHV heeft op diverse voetbalvelden gespeeld. Één van de eerste is waar nu de lagere school en de sporthal staan. Vanaf 1946 t/m 1951 was er een veld in de Olavstraat, waar nu de Noorse woningen staan. Daarna werd tot 1966 gevoetbald op een weiland van Toon Hessels in de Polder (achterin ‘t Landeke). Vervolgens is DHV terecht gekomen op het terrein aan de Sporenbergstraat. Vanwege de aanleg van de H.S.L. moest er weer verhuisd worden en kwam de club terecht op de huidige locatie: Sportpark De Hoekschop aan de Bloemendaalse Zeedijk.

DHV 1e klasse 1937

In1933 had Zevenbergschen-Hoek een bloeiend patronaatsleven onder leiding van Kapelaan Morel en er werd in die tijd veel gevoetbald in patronaatsverband. Op initiatief van de heren Willem Jansen, Janus Huybregts (garagehouder), Piet Schoone, Janus Somers (zadelmaker), Jan Kavelaars en Hendrik Lips (beter bekend als Meester Lips, oud onderwijzer in Zevenbergschen-Hoek) werd een vergadering belegd waar de voetbalclub H.V.V. werd opgericht. Janus Somers werd de eerste voorzitter en het maken van een lederen voetbal was zijn eerste daad als voorzitter. Tot ongeveer 1942 speelde DHV (toen nog H.V.V.) in de IVCB, nu KNVB. In 1942 werd door de Duitse bezetter afgekondigd dat alle verenigingen zich moesten aansluiten bij “de Kultuurkamer”. H.V.V wilde zich niet aansluiten bij deze organisatie en is daardoor stilzwijgend op non-actief gegaan. Na de bevrijding op 17 juni 1945 kwam er weer een voorlopig bestuur en op 11 juli 1945 werd er een wedstrijd gespeeld tegen Madese Boys (4-1 verlies). Om aan de competitie te kunnen gaan deelnemen, vroeg H.V.V. het lidmaatschap aan bij de KNVB. Dit kon onder één voorwaarde, namelijk dat de naam H.V.V. werd veranderd, omdat er in Den Haag al een club met die naam bestond. Vanaf 1945 heette H.V.V. daarom op voorspraak van dhr. Lips DHV (Den Hoek Vooruit). Tussen de jaren 1948 en1960 beleefde DHV een glansperiode. Diverse keren werd de club kampioen zoals o.a. in 1948; in 1951 met promotie naar de 4de Klasse KNVB en in 1953 met promotie naar de 3de klasse KNVB. De bezoekersaantallen bij competitiewedstrijden lagen rond de 800 supporters, bij promotie wedstrijden waren dat er soms wel 1500.

4

DHV 1e klasse 1966

DHV jeugd. In 1948 is de jeugdafdeling van DHV opgericht. Samen met de omliggende dorpen gingen de DHV junioren in competitie. Zo gebeurde het dat er ook buiten Zevenbergschen-Hoek gevoetbald werd en dat was toen ter tijd een hele gebeurtenis. Tot die tijd had in Zevenbergschen-Hoek elke straat wel een jeugdvoetbalteam. Vooral De Brugstraat (Zwart-Wit, nu Hoofdstraat) en de Ewoudsdam (V.O.W.) speelden veel wedstrijden tegen elkaar. Ook Het Hoekske en Kalishoek hadden samen een elftal en De Dwarsdijk (Driehoefijzersstraat) had een team met de naam E.N.D.O. Vanaf 1948 zijn veel van deze spelers lid geworden van de DHV jeugdafdeling.


DHV 60 jarig jubileum 1993

DHV 1e klasse 1950

Damesvoetbal De oprichting van het damesvoetbal was op 2 juni 1971. Er waren 22 dames die zich hadden aangemeld. De eerste wedstrijd die werd gespeeld was al op 9 juni 1971. Tegen T.P.O. uit Moerdijk werd verloren met 9-1, wat natuurlijk geen schande was na nog maar één training. De Zwarte Panters In 1964 werden “De Zwarte Panters” in het leven geroepen. Dit was een club die opgericht is door enkele leden van DHV die onvrede hadden met het bestuur, hun lidmaatschap opzegden en uit een soort van rancune een zomeravondclubje oprichtten. Het gevolg hiervan was dat er een leegloop kwam bij DHV. Het DHVbestuur nam daarop ook maatregelen en zorgde ervoor dat de Zwarte Panters geen gebruik mochten maken van de voetbalvelden. Zo werden alle wedstrijden van de Zwarte Panters uitwedstrijden. Eén van de redenen waarom de Zwarte Panters ophielden te bestaan, was dat in 1972 de zomeravondcompetitie stopte vanwege te weinig belangstelling, zowel van verenigingen als publiek. De tweede reden was dat DHV een zaterdagelftal oprichtte. Het zondagvoetbal bij DHV stopte aan het eind van seizoen 1984/1985 wegens gebrek aan spelers. Clublied DHV Tussen de jaren 1945-1948 is het clublied ontstaan op de M.U.L.O. in Breda door een groepje jongens uit Zevenbergschen-Hoek. Ruud Hermus heeft de tekst geschreven op de melodie van het schoollied en het lied werd rondom de wedstrijden gezongen door de supporters en spelers. Na 1954 is het lied in de vergetelheid geraakt, maar in 1983 (50 jarig bestaan) is het lied opnieuw ingezongen en bij de opening van het nieuwe sportpark De Hoekschop is het ook op CD gezet.

DHV anno 2016 Na de viering van het 75-jarig bestaan werd duidelijk dat vanwege het ontbreken van een natuurlijke instroom van jeugdspelers het steeds moeilijker werd om een representatief 1e elftal in het veld te brengen. Het bestuur maakte zich ernstige zorgen over het voortbestaan van de club. Een mogelijk vertrek van selectiespelers en geen aanwas van jeugdspelers zou immers kunnen betekenen dat men uiteindelijk enkel nog recreatief in een van de KNVB reserve klassen zou kunnen uitkomen. Dit spookbeeld en de wetenschap dat recent een nieuw sportcomplex was aangelegd waar veel DHV-vrijwilligers hun tijd in hadden gestoken (o.a. bouw kantine en kleedruimtes), waren reden genoeg voor het bestuur om te gaan onderzoeken welke mogelijkheden er waren om het voetbal in de standaard competitie zeker te stellen. Op verzoek van het bestuur werd in 2008 Wim van den Berg gevraagd mee te denken. Zijn voorstel om in de regio spelers te benaderen en te faciliteren werd in eerste instantie met enige scepsis ontvangen. Uiteindelijk werd een jaar later toch besloten om middels een nieuwe opzet in de eerste plaats de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Daartoe werd op 4 maart 2009 de stichting Accent DHV opgericht om de vereniging te vrijwaren van financiële risico’s. In het bestuur van de Stichting namen plaats Wim van de Berg, Martin van de Klundert en Jan de Jonge. De nieuwe organisatie was een feit en zo begon men optimistisch aan het seizoen 2009/2010 met als resultaat een 5de plaats in de 4de klasse. Het seizoen 2010/2011 was een succesvol seizoen; op 12 mei 2011 werd DHV 1 kampioen en promoveerde naar de 3de klasse, alwaar het tot op de dag van dit schrijven nog steeds met wisselende resultaten bivakkeert. Zoals bij elke vereniging is het onmogelijk om zonder de inzet van vele vrijwilligers een (voetbal)club draaiende te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor voetbal vereniging DHV. Daarom prijst DHV zich gelukkig met een groot aantal vrijwilligers die belangeloos hun vrije tijd in de club steken en is er trots op dat een aantal van deze vrijwilligers inmiddels erelid van de club zijn en/of voor hun inzet een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen. DHV hoopt in de toekomst een beroep te kunnen blijven doen op deze vrijwilligers, zodat wij er met elkaar voor kunnen blijven zorgen dat DHV een samenbindende factor blijft in ons dorp.

5


DHV 1 DHV

Jowin Schimmel

6

Mohsin Eddahchouri

DHV 1

Thomas van Dijk

DHV 1

Mohamed Assarraj

DHV 1

Paul Eland

DHV 1

DHV 1

Mark Bakx

DHV 1

DHV 1

DHV 1

TEAMSPONSOR

Jordi Lokers

Kees Semler


Leon Hollemans

Jesper de Rond

DHV 1

Housni Chaibi

DHV 1

Cesar Bahnerth

DHV 1

Jeffrey Schouten

DHV 1

DHV 1

Tim Slagboom

DHV 1

DHV 1

DHV 1

TEAMSPONSOR

Thomas van der Wal

Trésor Boungard

7


DHV 1 DHV

Elias Mourigh

8

Hawar Mouhiddine

DHV 1

Serginio Resort

Hoofdtrainer DHV 1

Dennis Kortsmit

DHV 1

Adonis Bandeke

DHV 1

DHV 1

Jurre de Rond

DHV 1

DHV 1

DHV 1

TEAMSPONSOR

Stephan Schneijderberg

Edwin Kock


Adriaan Bastiaansen

Ron Janse

Arian Broere

Begeleiding DHV 1

Frank van der Weijde

Begeleiding DHV 1

Begeleiding DHV 1

Assistent Scheidsrechter DHV 1

Verzorger DHV 1

Leider DHV 1

Assistent Trainer DHV 1

Assistent Trainer DHV 1

TEAMSPONSOR

Robbie van Rijnen

Wim van den Berg

Rien Verhaert

Jan de Jonge

9


DHV 2 DHV

Thierry Kortsmit

10

Ries Bloks

DHV 2

Jürgen Krijnen

DHV 2

Yoeri van der Woerdt

DHV 2

Roland van Leest

DHV 2

DHV 2

Stephan Ackermans

Ali Ok

DHV 2

Jermaine Vervuren

DHV 2

DHV 2

Jack Vervuren

DHV 2

DHV 2

DHV 2

TEAMSPONSOR

Edwin van Sundert

Marcel van Oosterhout


DHV 2

Arjan Aliu

Jan Voogt

Leider DHV 2

DHV 2

Leider DHV 2

Johnny de Heus

Fred Mouwen

Maurice Ploeg

Martin van de Klundert

Leider DHV 2

DHV 2

DHV 2

Diego van den Bliek

DHV 2

Patrick Koreman

Arian Broere

DHV 2

DHV 2

DHV 2

TEAMSPONSOR

Eddie Lips

Eric van Ginneken

11


JO17

JO17

DHV

JO17

Max van den Brink

JO17

JO17

JO17

Thieme van Oosterhout

12

Benjamin Maas

Melvin Elsevier

Gijs Meeuwissen

JO17

Florens van Zwol

JO17

JO17

JO17

Luc van de Klundert

Sam Haanskorf

Milton Nollen


Jessy Luijkx

Max Maas

Trainer / Leider JO17

JO17

Giovanni Schalken

Jordi Elsevier

Trainer / Leider JO17

Dylan Heijsteeg

JO17

JO17

JO17

JO17 JO17

Auke Jaspars

Martin van de Klundert

Jermaine Vervuren

13


JO15

Teun Meeuwissen

14

Nando Jacobsen

JO15

Freek Pals

JO15

Thomas van Gool

JO15

JO15

Yonnick Hoegen

JO15

JO15

JO15

DHV

Tom van den Brink

Pepijn Schra


Jelle den Reijer

Marc Lambregts

Trainer / Leider JO15

JO15

Xander van Geloof

Ken van den Bosch

Trainer / Leider JO15

Jarrik van Oosterhout

JO15

JO15

JO15

JO15 JO15

Derin Lormann

Marcel van Oosterhout

Albert van Geloof

15


MO15

MO15

Anouk Nollen

16

Tessa van de Klundert

MO15

Arrezina Schra

MO15

MO15

Jet van Ginneke

MO15

MO15

DHV

Kimberly van Nispen

Esmee van Geloof


Giovanni Schalken

Chayenne Schalken

Leidster MO15

Trainer MO15

Milton Nollen

Femke Verhoeve

Trainer / Leider MO15

Nina Willemse

MO15

MO15

MO15

MO15 Trainer MO15

Iris Lambregts

Jos Nollen

Renata Nollen

17


JO13

JO13

Stijn van den Berg

18

Ruben Migliardi

JO13

Levy de Bruin

JO13

JO13

Ruben Gerkema

JO13

JO13

DHV

Gijs Mertens

Jacco Pals


JO13

Tim van Dongen

Vishnu Shil

Trainer / Leider JO13

Trainer / Leider JO13

JO13

JO13

Stijn van der Heijden

Ron van der Heijden

Martijn de Bruin

19


JO11

JO11

DHV

JO11

JO11

JO11

Tom van der Made

Trainer / Leider JO11

JO11

Trainer / Leider JO11

Luigi Migliardi

Thijs Toebak

Pepijn Meeuwissen

Mohammed Regui

Trainer / Leider JO11

Lucas Brouwer

Pleun van der Heijden

Guus Lambregts

Jesse Gerkema

JO11

JO11

Quinten van den Berg

20

JO11

JO11

JO11

Binck Mulder

Mark van Lierop

Aziz Regui


JO9

JO9

Christ van Beek

22

Luca de Bruin

JO9

JO9

JO9

Noah Migliardi

Sven Koreman

JO9

JO9

DHV

Danique Soeters

Maureen de Bodt


JO9

JO9

Bram Nibbelke

Reinier Verhoeve

Michelle van Nispen

Trainer / Leider JO9

Trainer / Leider JO9

JO9

JO9

Joy Giesen

Judith Hultermans

Bas Giesen

23


BARPERSONEEL

Barpersoneel

DHV

Kelline Deijkers

24

Chantalle van de Klundert

Barpersoneel

Barpersoneel

Barpersoneel

Barpersoneel

Jeanne Deijkers

Julia van Opdorp

Annie van Opdorp


Barpersoneel

Nina Vรถlkers

Johan Deijkers

Barpersoneel

Barpersoneel

Barpersoneel

Barpersoneel

Anouk Broere

Toon Ackermans

Elly Jose Vervuren

25


TECHNISCHE DIENST

Piet van de Klundert

26

Technische Dienst

Technische Dienst

Technische Dienst

DHV

Ad van de Langenberg

Piet Rovers


’n begrip in staal... Assortiment Assortiment

Balk-, stripstaal || ProfielProfiel-&& ronde ronde buizen buizen || Dikke Dikke & dunne platen Balk-, Staaf-, stripstaal Koudgewalste profielen | Bladlood Koudgewalste profielen Bladlood &&speciaalstaal speciaalstaal Betonbewapening || Draadproducten Draadproducten Betonbewapening

sinds 1893 Daarom Bressers BressersMetaal Metaal Onafhankelijk Breedassortiment assortiment| Zagen, | Zagen,stralen stralen & lasverven Onafhankelijk | |Breed & lasverven Uiterst snelle & betrouwbare levering Uiterst snelle & betrouwbare levering Uitgebreide transportmogelijkhedenmet kraan Uitgebreide transportmogelijkheden

Apollostraat 10, 5047 TV Tilburg, T +31 013 5 711 911 F +31 013 5 712 912 info@bressers.nl, www.bressers.nl

Van der Heijden Klimaattechniek BV - Zevenbergschen Hoek - Tel. 06 53 69 84 64 - Centrale verwarming - Zonnepanelen - Airconditioning - Warmtepompen - Regeltechniek - Luchtbehandeling

Like ook onze nieuwe facebook pagina!


BESTUUR

Hoofdbestuur DHV

Diny van den Brink

28

Wim Jaspars

Albert van Geloof

Jeugdbestuur DHV

Jopie Rovers

Jeugdbestuur DHV

Adriaan Bastiaansen

Jeugdbestuur DHV

Jeugdbestuur DHV

Jesper de Rond

Jeugdbestuur DHV

Arian Broere

Hoofdbestuur DHV

Hoofdbestuur DHV

Martin van de Klundert

Hoofdbestuur DHV

Hoofdbestuur DHV

DHV

Renata Nollen

Judith Hultermans


SCHEIDSRECHTERS

Arian Broere

Carlo den Reijer

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

DHV

William Verhoeve

Danny Goossens

29


TEAMPLAATJES DHV

DHV1

DHV1

DHV2

DHV1

JO17

DHV2

JO17

JO15

JO17

MO15

30

JO15

JO15

MO15

MO15

DHV2

JO13

JO13

JO13


JO11

JO11

JO11

JO9

JO9

JO9

Activiteitencommissie

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

JEUGDBESTUUR

Activiteitencommissie

ACTIVITEITENCOMMISSIE

Technische dienst

Technische dienst

TECHNISCHE DIENST

31


SPAAROVERZICHT DHV

DHV 1

JO15

Barpersoneel

o Mark Bakx o Paul Eland o Mohamed Assarraj o Thomas van Dijk o Jowin Schimmel o Mohsin Eddahchouri o Jordi Lokers o Kees Semler o Tim Slagboom o Jeffrey Schouten o Cesar Bahnerth o Housni Chaibi o Leon Hollemans o Jesper de Rond o Thomas van der Wal o Trésor Boungard o Jurre de Rond o Adonis Bandeke o Dennis Kortsmit o Serginio Resort o Elias Mourigh o Hawar Mouhiddine o Stephan Schneijderberg o Edwin Kock o Frank van der Weijde o Ron Janse o Robbie van Rijnen o Rien Verhaert o Adriaan Bastiaansen o Arian Broere o Wim van den Berg o Jan de Jonge

o Yonnick Hoegen o Thomas van Gool o Freek Pals o Teun Meeuwissen o Nando Jacobsen o Tom van den Brink o Pepijn Schra o Derin Lormann o Jarrik van Oosterhout o Ken van den Bosch o Marc Lambregts o Xander van Geloof o Jelle den Reijer o Marcel van Oosterhout o Albert van Geloof

o Jeanne Deijkers o Kelline Deijkers o Chantalle van de Klundert o Julia van Opdorp o Annie van Opdorp o Anouk Broere o Nina Völkers o Johan Deijkers o Toon Ackermans o Elly Jose Vervuren

DHV 2

JO13

o Jack Vervuren o Jermaine Vervuren o Ali Ok o Stephan Ackermans o Roland van Leest o Yoeri van der Woerdt o Jürgen Krijnen o Thierry Kortsmit o Ries Bloks o Edwin van Sundert o Marcel van Oosterhout o Arian Broere o Patrick Koreman o Maurice Ploeg o Diego van den Bliek o Johnny de Heus o Jan Voogt o Martin van de Klundert o Arjan Aliu o Fred Mouwen o Eddie Lips o Eric van Ginneken

o Ruben Gerkema o Levy de Bruin o Stijn van den Berg o Ruben Migliardi o Gijs Mertens o Jacco Pals o Stijn van der Heijden o Tim van Dongen o Vishnu Shil o Ron van der Heijden o Martijn de Bruin

JO17 o o o o o o o o o o o o o o o o o

32

Luc van de Klundert Florens van Zwol Benjamin Maas Max van den Brink Gijs Meeuwissen Thieme van Oosterhout Melvin Elsevier Sam Haanskorf Milton Nollen Auke Jaspars Dylan Heijsteeg Jordi Elsevier Max Maas Giovanni Schalken Jessy Luijkx Martin van de Klundert Jermaine Vervuren

MO15 o Jet van Ginneke o Arrezina Schra o Anouk Nollen o Tessa van de Klundert o Kimberly van Nispen o Esmee van Geloof o Iris Lambregts o Nina Willemse o Femke Verhoeve o Chayenne Schalken o Milton Nollen o Giovanni Schalken o Jos Nollen o Renata Nollen

JO11 o Binck Mulder o Quinten van den Berg o Jesse Gerkema o Guus Lambregts o Thijs Toebak o Lucas Brouwer o Mohammed Regui o Pepijn Meeuwissen o Tom van der Made o Pleun van der Heijden o Luigi Migliardi o Mark van Lierop o Aziz Regui

JO9 o o o o o o o o o o o o

Noah Migliardi Luca de Bruin Christ van Beek Sven Koreman Danique Soeters Maureen de Bodt Joy Giesen Michelle van Nispen Bram Nibbelke Reinier Verhoeve Judith Hultermans Bas Giesen

Technische dienst o o o

Piet van de Klundert Ad van de Langenberg Piet Rovers

Bestuur o o o o o o o o o o

Martin van de Klundert Arian Broere Jesper de Rond Adriaan Bastiaansen Jopie Rovers Albert van Geloof Diny van den Brink Wim Jaspars Renata Nollen Judith Hultermans

Scheidsrechters o Arian Broere o Carlo den Reijer o William Verhoeve o Danny Goossens

Teamplaatjes oo DHV 1 oo DHV 2 oo JO17 oo JO15 oo MO15 oo JO13 oo JO11 oo JO9 oo Jeugdbestuur oo Activiteitencommissie oo Technische dienst


33


Voor wie vooruit wil Oranje is ING3171_Adv_Voor wie vooruit wil_215x147.indd 1

02-09-16 09:47


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Lage Zwaluwe Ma: 08:00 - 20:00 uur Di: 08:00 - 20:00 uur Wo: 08:00 - 20:00 uur Do: 08:00 - 20:00 uur Vr: 08:00 - 20:00 uur Za: 08:00 - 20:00 uur Zo: 10:00 - 17:00 uur

Jumbo, Lage Zwaluwe, Pastoor van Hooijdonklaan 3

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

DHV  

DHV Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you