Page 1


Deze schoolplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

CO


Beste leerlingen,

Beste leerlingen (en ouders/verzorgers),

Voor je ligt een prachtig schoolplaatjes verzamelalbum met mooie verhalen over jouw school en met de mogelijkheid om alle fotoplaatjes van jouw klas- en schoolgenoten in te verzamelen. Wij zijn trots op het eindresultaat en op de goede samenwerking met de Regenboogschool en de Nieuwe Wiel, die wij met de totstandkoming van dit album hebben mogen ervaren. Het enthousiasme vanuit de school was fantastisch en dat heeft absoluut bijgedragen aan het eindresultaat dat nu voor je ligt!

Voor je ligt het schoolplaatjes verzamelalbum van onze basisschool De Nieuwe Wiel. Hierin kunnen plaatjes geplakt worden van al onze leerlingen, juffen en meesters. Er is namelijk voor elke klas een pagina met daarop ruimte om de plaatjes in te plakken.

Je weet misschien dat wij als Plus-supermarkt Van Velzen onze lokale betrokkenheid o.a. met leuke spaaracties proberen uit te dragen. Na de leuke plaatjesactie met de voetbalverenigingen van Lopik en Cabauw, hebben wij nu de basisscholen in Lopik benaderd voor een dergelijke leuke actie. Door deze schoolplaatjes actie kan je dit jaar van basisschool “De Regenboog” of van basisschool “De Nieuwe Wiel” de fotoplaatjes van alle leerlingen bij elkaar sparen en ontstaat er een prachtig jaarboek. Elke klas heeft zijn eigen pagina, dus je kan later precies zien wie er in welke klas heeft gezeten. Wij zijn ervan overtuigd dat een ieder hier ook op latere leeftijd met veel plezier in terug zal kijken. Hoe werkt het? Bij aankoop van iedere € 10,- aan boodschappen of bij speciale actieproducten worden gedurende zes weken gratis pakjes schoolplaatjes uitgedeeld. Bij de kassa kunnen jouw vader of moeder, opa of oma, oom en/of tante enz. enz. zelf kiezen voor de juiste plaatjes van jouw eigen school. De speciale actie artikelen waar je een gratis pakje bij krijgt, zijn terug te vinden in onze weekfolder.

Maar hoe kom je aan deze plaatjes? Deze zijn verkrijgbaar bij PLUS Van Velzen. Bij aankoop van € 10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten krijg je een pakje met daarin 4 schoolplaatjes. Nu hoef je natuurlijk niet alleen te sparen, want er zijn vast klasgenoten, familieleden, vrienden of buren die je helpen om de plaatjes te sparen. En ruilen met elkaar kan natuurlijk ook! Om er zeker van te zijn dat je het album vol te krijgt, is er aan het einde van de spaaractie een ruilbeurs. Het leuke aan dit album is natuurlijk dat vrijwel iedereen elkaar kent of herkent. Zo vormt dit album een leuke herinnering voor later, want je hebt straks een compleet jaarboek met daarin foto’s van alle kinderen die bij jou op school hebben gezeten. Hartstikke leuk! Tot slot wil ik jullie namens alle meesters en juffen heel veel plezier en succes wensen met deze unieke spaaractie. Met vriendelijk groet, Getty Ververs Directeur basisschool De Nieuwe Wiel

Zelf plaatjes verzamelen bij ons op het plein mag natuurlijk wel, maar graag met gepaste afstand. Wij willen dat onze klanten geen hinder ondervinden van jullie vraag naar schoolplaatjes. Volg dus de instructies van het winkelpersoneel nauwkeurig op, dan maken wij deze activiteit voor iedereen tot een groot plezier!

Directeur Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2011

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wijzelf over deze leuke schoolplaatjes-actie en zien jullie reacties over deze activiteit ook graag op onze lokale Facebook pagina Plus van Velzen – Lopik tegemoet.

Mijn favoriete schoolvak: Taal Mijn droom is: Een gelukkig leven voor iedereen

Via deze weg willen wij iedereen die heeft meegewerkt om dit prachtige verzamelalbum te ontwikkelen zeer hartelijk bedanken. Getty Ververs

Heel veel spaar- en ruilplezier toegewenst! Medewerkers Plus Van Velzen – Lopik

CONCEPT & PRODUCTIE

Tomorrow, Rotterdam www.tomorrow-mss.nl

Zet- en/of drukfouten voorbehouden.

3


De School De Nieuwe Wiel bestaat al meer dan 100 jaar. Een prettig leef- en werkklimaat en het vooruitstrevende karakter kenmerken de school. Naast goed onderwijs organiseren we ook veel leuke activiteiten voor de kinderen. De school is gehuisvest in een licht, modern gebouw met veel ruimte voor onderwijsactiviteiten in en buiten de klas. Het schoolgebouw ligt dicht bij groen en water en we trekken er dan ook regelmatig op uit. Basisschool De Nieuwe Wiel is onderdeel van de stichting ‘SPCO Groene Hart’. Bij deze stichting zijn in totaal 13 scholen aangesloten. Het uitgangspunt van de Stichting en dus ook van onze school is “Hart voor kinderen”. We willen onze kinderen leren de gaven van “hoofd, hart en handen”te gebruiken. Door een juiste balans in de ontwikkeling van deze gaven aan te brengen, leveren we een bijdrage aan kwalitatief goed onderwijs en aan een goede opvoeding. Bezoek gerust eens onze website voor meer informatie: www.nieuwewiellopik.nl

Wat is er bijzonder aan onze school: • Dat we een Christelijke school zijn, maar openstaan voor alle andere geloven. Ook mensen, die niet tot een bepaald geloof behoren zijn van harte welkom. Respect voor elkaar vinden wij namelijk heel belangrijk. • Een enthousiast team, bestaande uit 17 teamleden, aangestuurd door een fulltime directeur. • Optimale informatievoorziening naar onze ouders door middel van de Weekbrief. • Er is naast kennisoverdracht veel aandacht voor de sociaalemotionele ontwikkeling. We werken met de methode Kanjertraining. Alle leerkrachten zijn gecertificeerde Kanjertrainers. • Kinderen (mede-)verantwoordelijk laten zijn voor hun eigen ontwikkeling met behulp van planborden bij de kleuters en de dag- en weektaken bij de hogere groepen.

4

• Goede, moderne methoden en optimaal gebruikmakend van digitale schoolborden. • Alle lokalen hebben een digitaal (smart)bord, er zijn computers in het lokaal aanwezig en op de gangen zijn digitale werkplekken gecreëerd. • Sfeervolle vieringen en inspirerende projecten. • Prachtige presentaties van onze kinderen voor de ouders. • Een goede zorgstructuur, waarbij aandacht voor elk kind voorop staat. • Een modern, ruim en licht gebouw met 12 lokalen, een royale hal, een gymzaal en diverse kleine werkruimten. • Professionele en gezellige ‘Buiten Schoolse Opvang’ in ons gebouw.


Hoe ziet ons onderwijs eruit:

Het team

Onze Protestants-christelijke identiteit inspireert ons ruimte te geven aan de ontwikkeling van kinderen en hun talenten, zodat ze worden voorbereid op een betekenisvolle toekomst.

Met passie en plezier werken we samen aan goed onderwijs voor onze kinderen. Ons team bestaat naast een directeur en groepsleerkrachten uit diverse specialisten op meerdere onderwijskundige gebieden. In onze teamcultuur vormt scholing een belangrijk onderdeel. Dit doen we om op de hoogte te blijven van de moderne onderwijsinzichten. Voor ons als team is het namelijk essentieel dat we gepassioneerd en professioneel onderwijs geven. De meeste groepen bij ons op school hebben een vaste juf of meester. Bij enkele groepen staan twee leerkrachten voor de groep. Wij zorgen er altijd voor dat de continuiteit in de groep voorop staat.

Binnen onze school gaan we uit van een aantal basisbehoeften voor alle leerlingen: • Vertrouwen; plezier en geloof hebben in eigen kunnen en ervaren dat mensen je waarderen om wie je bent. • Verantwoordelijkheid; ervaren dat je zelfstandig en onafhankelijk iets voor elkaar kunt krijgen. • Veiligheid; gevoel van zorgzaamheid en geborgenheid ervaren. We werken in jaargroepen waarbij zelfstandig werken en het afstemmen van de leerstof op de mogelijkheden van het kind centraal staan. De ontwikkeling van de sociale en emotionele vaardigheden van ieder kind vormt hiervoor de basis. Naast het klassikaal en individueel werken, besteden wij veel aandacht aan groepswerk en gezamenlijke activiteiten. Dit gebeurt onder andere in de vorm van projecten en vieringen. Ook expressie en spel hebben hierin een plaats. Onze ouders Onze ouders zijn zeer betrokken bij de school. De samenwerking met de ouders hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Wij zien ouders als belangrijke partners bij het vormgeven van ons onderwijs. Wij voeren daarom ook regelmatig gesprekken met ouders over de ontwikkeling van hun kind. De school is trots op de actieve rol van de Medezeggenschapsraad, de Ouderraad en de Schoolraad. Ouders denken enthousiast met ons mee en helpen bij de uitvoering van de diverse activiteiten.

Activiteiten Buiten ons reguliere lesprogramma en de traditionele vieringen wordt er op De Nieuwe Wiel veel waarde gehecht aan bijzondere activiteiten. Wat doen we dan zoal: • Startfeest aan het begin van het schooljaar • Kinderboekenweek in oktober • Kunst Centraal; verschillende culturele uitstapjes • NME; natuur- en milieu educatie (verschillende uitstapjes in de regio) • Schoolbrede projectweken • Winterpret op de schaats, als er ijs ligt • Voetbaltoernooi • Volleybaltoernooi • Avondvierdaagse • Zwemvierdaagse • Schoolreisjes • Kleuterfeest • Slotfeest aan het einde van het schooljaar

5


groep 1 groep 1 Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2008 Mijn favoriete schoolvak: Handvaardigheid Mijn droom is: Verre reizen maken en met dolfijnen zwemmen

Juf Annabel

Groep 1

Groep 1 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Kat

Kat

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Kat

Hond

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Konijn

Paard

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Huizenmaker

Bouwer

Paardrijdster

Zakaria

Yesse

Rawda

Groep 1

Groep 1 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Konijn

Tijger

Giraf

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Paard

Hond

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Varken

Tijger

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Politieagent

Treinbestuurder / Machinist

Boer

Joost

Milan

Groep 1

Groep 1

Groep 1

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Onze kat

Olifant

Haai

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Poes

Poes

Giraf

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Poes

Poes

Hond

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Brandweerman

Politieagent

Brandweerman

Jorn

Desiree

Nando

Groep 1

6

Groep 1

Favoriete dier:

Niels

Daniek

Groep 1

Favoriete dier:

Groep 1

Groep 1

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hamster

Giraf

Giraf

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hamster

Baby hondje

Giraf

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Hond

Hond

Ijsbeer

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dokter

Papa

Juf

Rick

Noa


groep 1

Wist je dat? De eerste Amerikaan in de ruimte een aap was? Hij heette chimponaut Ham. En dat het kleinste aapje ter wereld een dwergzijde aapje is? Hij is tussen de 14 en 16 cm lang en weegt maximaal een half pond. Hij kan gemakkelijk met een lepel word en opgeschept. Groep 1 Favoriete dier: Paard Later wil ik als huisdier: Hond Op welk dier lijk ik: Tijger Later word ik: Politieagent

Sem

Groep 1

Groep 1 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Konijn

Cavia

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Cavia

Paard

Poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Konijn

Paard

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Mama

Dokter

Klusjesman

Chimene

Rick

Julian

Groep 1

Groep 1

Groep 1

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Tijger

Poes

Hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Poes

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Poes

Poes

Kat

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kunstenaar

Tandarts

Treinbestuurder

Tim

Suze

Jan

Groep 1

Mike

Groep 1

Favoriete dier:

Groep 1

Groep 1

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Tijger

Konijn

Konijn

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Zebra

Konijn

Hamster

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Zebra

Konijn

Hamster

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Boer

Treinbestuurder

Politieagent

Devin

Mudo

7


Groep 2 groep 2

Wistassejnemadnnaetjtes?leeuw

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2006

Een volw apt? Hij is dus dagelijks 20 uur sla actief! g maar 4 uur per da

Mijn favoriete schoolvak: Rekenen

k wel de ‘Koning En dat de leeuw oo noemd? der dieren’ wordt ge

Mijn droom is: Een kinderboek schrijven

Juf DIANA

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier: Leeuw

Leeuw

Poes

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Leeuw

Vis

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Tijger

Poes

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Voetballer

Voetballer

Dokter

Liam

Anja

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Tijger

Konijn

Luipaard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Hond

Ik wil geen huisdier

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Hond

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kapster

Konijnverzorgster

Brandweerman

Lieke

Danique

Maikel

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Poes

Poes

Pinguïn

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Poes

Poes

Vis

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Hond

Tijger

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kantoormedewerker

Voetballer

Dierenverzorger

Coen

Benjamin

Daan

Groep 2

8

Favoriete dier:

Later wil ik als huisdier:

Jens

Michelle

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Panter

Leeuw

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Tijger

Poes

Paard

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Tijger

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Tijgerverzorgster

Medewerker bij Dumpers

Paardrijdster

Damiën

Eline


groep 2 Groep 2

Groep 2 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Kat

Zebra

Dolfijn

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Paard

Hond

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Hond

Vlinder

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Politieagent

Brandweerman

Gipsdokter

Desley

Tim

Lo誰s

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond

Paard

Kat

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Konijn

Kat

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Poesje

Kat

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Directeur van een pretpark

Kapster

Prinses

Jerre

Danne

Jasmijn

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Paard

Paard

Hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Paard

Paard

Poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Dolfijn

Hond

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Paardrijdster

Paardenracer

Dierendokter

Roos

Merel

Benthe

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Dinosaurus

Paard

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Paard

Paard

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Dinosaurus

Konijn

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Brandweerman

Verkoopster van parfum

Paardrijdster

Jesse

Romy

Jade

Groep 2

Luc

Groep 2

Favoriete dier:

Groep 2

Groep 2

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Krokodil

Paard

Pony

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Kat

Paard

Paard

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Paard

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Politieagent

Moeder

Prinses met een koets

Esmee

Rowena

9


Titel groep dieren 3 groep 3

groep 3

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2008

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2005

Mijn favoriete schoolvak:

Mijn favoriete schoolvak:

Rekenen

Lezen

Mijn droom is:

Mijn droom is:

Een eigen taartenwinkel beginnen

Vrede op aarde

Juf Liesbeth

Juf TONJA

Groep 3

Groep 3 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Puppy en poes

Hond

Giraf

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Puppy en poes

Hond

Pad

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Stier

Giraf

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dolfijnentrainster

Rietdekker

Dokter

Lotte

Conner

Romy

Groep 3

Groep 3 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Leeuw

Hond

Stier

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Hond

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Hond

Zwaan

Stier

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Voetballer

Bediende bij McDonald’s

Popster

Annemarijn

Seyithan

Groep 3

Groep 3

Groep 3

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Katje en konijntje

Tijger

Vis

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Kat, konijn en hond

Tijger

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Panter

Giraf

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dierenarts

Meester

Fotomodel

Otilia

Benito

Danique

Groep 3

10

Groep 3

Favoriete dier:

Niels

Ben

Groep 3

Favoriete dier:

Groep 3

Groep 3

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond

Beer

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Niks

Puppy en baby poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Hond

Beer

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Meester

Paardenverzorger

Dolfijnentrainster

Isa

Iris


groep 3 dat? Wista eejnebedre igde

Groep 3 Favoriete dier: Giraf

De pand nog maar diersoort is? Er leven vrije natuur! 1.600 panda’s in de En dat een panda 6 heeft?

Later wil ik als huisdier: Paard

vingers

Op welk dier lijk ik: Giraf Later word ik: Dokter

Chara

Groep 3

Groep 3 Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond

Hond

Poes en hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond en poes

Hond en poes

Poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Hond

Poes

Weet ik niet

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Politieman

Politieagent

Politieman

Wessel

Zoe

Yarno

Groep 3

Groep 3

Groep 3

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Leeuw

Hond

Hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Ik wil geen dier

Hond

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Cheeta

Stier

Hond

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Papa

Voetballer

Brandweerman

Daan

Luca

Finn

Groep 3

Groep 3

Groep 3

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Paard

Paard

Tijger

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Poes

Poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Paard

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Paardrijdster

Paardrijdster

Piloot

Eline

Ellemiek

Ilias

Groep 3

jim

Groep 3

Favoriete dier:

Groep 3

Groep 3

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond, poes en pauw

Poema

Hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond en poes

Hond

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Aap

Tijger

Aap

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dierenverkoper

Voetballer

Politieman

Simon

Wesly

11


Groep 3-4

groep 3-4

groep 3-4

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2003

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2000

Mijn favoriete schoolvak:

Mijn favoriete schoolvak:

Taal

(Voor)lezen

Mijn droom is:

Mijn droom is:

Gezond en gelukkig oud worden

Een hobby-boerderijtje beginnen

Juf Marieke

Juf Monique

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier: Cavia

Konijn

Stokstaartje

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Konijn

Hond

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Konijn

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Weerman

Dansjuf

Profvoetballer

Mayra

Niels

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier:

Groep 3-4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Kat

Poes

Hond

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Hamster

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Aap

Aap

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Vrachtwagenchauffeur

Zangeres

Dolfijnentemmer

Davey

Demi

Milou

Groep 3-4

12

Favoriete dier:

Later wil ik als huisdier:

Tarik

Ilana

Groep 3-4

Favoriete dier:

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Konijn

Konijn

Lieveheersbeestje

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Hond

Hond

Poes

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Konijn

Panter

Aap

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Zwemjuf

Politieagent

Weet ik nog niet

Stein

Jens


groep 3-4

Wist je dat?

Olifanten niet kunn

en springen?

Olifanten kunnen zwemmen en klim men, maar springen gaat niet . Bij het neerkomen zouden ze hun poten kunn en breken. Als een olifant om moet draaien, ze liever achteruit lopen? Da t vinden ze makke lijker.

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier: Konijn

Konijn

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Poes

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Konijn

Konijn

Later word ik:

Later word ik:

Motorcrosser

Zwemjuf

Rafael

Daina

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier:

Groep 3-4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Paard

Hond

Tijger

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Konijn

Hond

Baardagaam

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Paard

Poes

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Pedicure

Hockeyster

Dierenverzorger

Kaia

Lieke

Jens

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier:

Groep 3-4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Baardagaam

Orka

Orka

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Vogelspin

Papegaai

Babypoesje

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Cheeta

Paardje

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dierenverzorger

Model

Toneelspeler

Tony

Fay

Lynn

Groep 3-4

Daniel

Favoriete dier:

Groep 3-4

Groep 3-4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Cheeta

Panter

Panter

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Cavia

Hond

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Aap

Tijger

Giraf

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Voetballer

Voetballer

Kapster

Jesse

Jet

13


groep 4

groep 4

groep 4

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2009

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 1985

Mijn favoriete schoolvak:

Mijn favoriete schoolvak:

Rekenen

Gym

Mijn droom is:

Mijn droom is:

De staatsloterij winnen

Een wereldreis maken

Meester Laurens

Juf DINIE

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier: Gorilla

Hond

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Konijn

Hond

Herdershond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Konijn

Dolfijn

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Autoverkoper

Kapster

Hondenkapster

Stacey

Alenis

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier:

Groep 4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Konijn

Piranha

Poes

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Herdershond

Hond

Konijn

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Panter

Dolfijn

Konijn

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Vrachtwagenverkoper

Schrijver

Dierenverzorgster

Thijs

Tjeunkin

Maud

Groep 4

14

Favoriete dier:

Later wil ik als huisdier:

Donny

Ivan

Groep 4

Favoriete dier:

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hamster

Hond

Hamster

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Herdershond

Hond

Chihuahua

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Leeuw

Haai

Kangaroe

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Coureur

Kapster

Dierenverzorgster

Thessa

Noa


groep 4

Wist je dat?

Wist je dat een aa p een banaan andersom afschilt? Dan heeft hij geen last meer van die lange slierten. En dat er 5 versch illende soorten mensapen zijn? De chimpansee, de gorilla, de orangoetan, de gibbon , en de bonobo.

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier: Paard

Leeuw

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Poes

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Dolfijn

Tijger

Later word ik:

Later word ik:

Kapster

Politieagent

Sanne

Mahmoud

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier:

Groep 4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond

Hond

Tijger

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Puppy

Chihuahua

Herdershond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Konijn

Luipaard

Cheeta

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Hondentrainster

Kapster

Vrachtwagenverkoper

Romy

Tess

Luuk

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier:

Groep 4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Hond

Aap

Paard

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Rottweiler

Hond

Hond

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Tijger

Cheeta

Paard

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Hondentrainer

Politieagent

Juf

Jamie

Niels

Esmee

Groep 4

Daniek

Favoriete dier:

Groep 4

Groep 4

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Favoriete dier:

Paard

Poes

Poes

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Later wil ik als huisdier:

Labrador

Kat

Chihuahua

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Op welk dier lijk ik:

Kangaroe

Dolfijn

Dolfijn

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dansjuf

Dansjuf

Modeontwerpster

Femke

Romy

15


groep 5

groep 5 Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2005 Mijn favoriete schoolvak: Geschiedenis Mijn droom is: Nog heel veel jaar als juf werken

Juf Ingeborg

Groep 5

Groep 5 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Rekenen

Lezen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Tennis

Hardlopen

Paardrijden

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Djumbo

Big Time Rush

Djumbo

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kapster

Kok

Paardrij-juf

Merel

Robin

Bo

Groep 5

Groep 5 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen

Handvaardigheid

Knutselen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Michael Jackson

One Direction

One Direction

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Machinist

Profvoetballer

Kokkin

Calvin

Luna

Groep 5

16

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Stijn

Merlijn

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Lezen

Rekenen

Knutselen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Judo

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Bruno Mars

Nick en Simon

Psy

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Weet ik nog niet

Profjudoka

Kapster

Thimo

Elize


groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Knutselen

Knutselen

Mijn sport:

Mijn sport:

Dansen

Dansen en turnen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Tacrabo

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Boeken schrijver

Dierenarts

Rosalie

Marlinde

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen

Handvaardigheid

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Hockey en dansen

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

One Direction

Femke

Mika

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Profvoetballer

Dierenartsassistente

Profvoetballer

Wietse

Anneli

David

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym en rekenen

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Paardrijden en dansen

Judo

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Bruno Mars

One Direction

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dierendetective

Dierenarts

Profjudoka

Evi

Lisanne

Wessel

Groep 5

Julie

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Knutselen

Gym

Knutselen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Dansen

Voetballer

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Tacrabo

Nick en Simon

Femke

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kapper

Brandweerman

Zangeres

Ruben

Denise

17


groep 5

Groep 5

Groep 5 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Esstafete

Vrij Spelen

Technisch Lezen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Paardrijden

Voetbal

Volleybal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Tacrabo

Yellow Claw

Queen

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kapster

Profvoetballer

Volleybalster

Joani

Jari

Laura

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Technisch Lezen

Rekenen

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Turnen en badminton

Voetbal

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Queen

Bruno Mars

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Turnster

Kok

Profvoetballer

Melonie

Daan

Ben

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Knutselen

Handvaardigheid

Technisch Lezen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Badminton

Kickboksen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Big Time Rush

Keet!

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Brandweerman

Dierenarts

Profkickbokser

Thijs

Jihan

Quinten

Groep 5

Houssam

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Groep 5

Groep 5

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Spelling

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Vissen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Bruno Mars

Bruno Mars

Bruno Mars

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Profvoetballer

Kok

Kok

Koen

Chivano

19


groep 6 groep 6 Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2009 Mijn favoriete schoolvak: Wereldoriëntatie Mijn droom is: Een wereld waar respect is voor iedereen

Juf Yvonne

Groep 6

Groep 6 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Geschiedenis

Espressie

Natuur

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Zwemmen

Dansen

Paardrijden

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

One Direction

Glee

Rihanna

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Weet ik nog niet

Zangeres

Dierenarts

Tirza

Ilse

Noëlle

Groep 6

Groep 6 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym en schoolreisje

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Turnen en dansen

Badminton

Waterski

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

One Direction

Adele

Snoopdogg

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Achtergronddanseres

Juf

Bouwvakker

Iris

Gido

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Expressie

Spelling

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Ijshockey

Voetbal

Volleybal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

André Hazes

One Direction

Carly Rae Jespen

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

IJshockeyer of politie

Voetballer

Volleybalster

Mika

Jelmer

Luna

Groep 6

20

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Rosalie

Luka

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen

Zelfstandig Werken

Dagtaak

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Tennis en voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

X

One Direction

Michael Jackson

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Chauffeur

Muzikant

Wetenschapper

Jayson

Jesper


groep 6 Groep 6

Favoriete schoolvak:

Topografie

Rekenen

Mijn sport:

Mijn sport:

Turnen en hockey

Tennis

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Alexis Jordan

Adele en One Direction

Later word ik:

Later word ik:

Dokter

Juf

Jenny

Milou

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen en lezen

Rekenen

Expressie

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Volleybal en tennis

Dansen

Badminton

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mike Colin Allesandro

Nick en Simon

Kesha

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Lerares

Juf

Juf

Allysia

Rianne

Babette

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Geschiedenis

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Gym, tennis en voetbal

Volleybal

Turnen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Rihanna

One Direction

Ilse de Lange

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dj of presentator

Juf

Juf

Sietse

Marijn

Naomi

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Taal

Topografie

Expressie

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Paardrijden en dansen

Voetbal

Korfbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

X

Jan Smit

One Direction

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dansjuf

Voetballer

Dierenverzorger

Jenna

Job

Bjorn

Groep 6

Jesse

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Groep 6

Groep 6

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Lezen

Expressie

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Schaatsen en skeeleren

Karate

Voetbal en paardrijden

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Ralf

One Direction

One Direction

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Schaatskampioen

Legerman

Voetbalster of paardrijdster

Sam

Nienke

21


groep 7 groep 7

groep 7

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2008

Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 2008

Mijn favoriete schoolvak:

Mijn favoriete schoolvak:

Gym

Aardrijkskunde

Mijn droom is:

Mijn droom is:

Een reis door AustraliĂŤ maken

Gelukkig zijn, in goede gezondheid met mijn gezin

Juf Miranda

Juf GABY

Groep 7

Groep 7 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Volleybal

Schaatsen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Will.I.Am

Justin Bieber

Afrojack

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Profvoetballer

Beroemd

Computermaker

Thomas

Manal

Dylano

Groep 7

Groep 7 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Rekenen

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Ali B.

Afrojack

Justin Bieber

Later word ik:

Later word ik: Bedenker van computerspellen

Later word ik:

Jordi

Arthur

Modeontwerpster

Cailyn

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Rekenen

Gym

Handvaardigheid

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Tennis

Voetbal

Tennis

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Robbie Williams

Will.I.Am

Nicki Minaj

Later word ik:

Later word ik: Medewerker in een sportwinkel

Later word ik:

Piloot

Rik

Sten

Dierenverzorger

Brenda

Groep 7

22

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Dokter

Tim

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Lezen

Rekenen

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Volleybal

Turnen

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Jason Derulo

Alicia Keys

Psy

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Luchtverkeersleider

Zangeres

Vrachtwagenchauffeuse

Rowena

Tessa


groep 7 Groep 7

Favoriete schoolvak:

Gym

Rekenen

Mijn sport:

Mijn sport:

Motorcrossen

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Will.I.Am

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Motorcoureur

Profvoetballer

Timon

Rick

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Handvaardigheid

Rekenen

Handvaardigheid

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Vollybal

Voetbal

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Justin Bieber

Queen

BeyoncĂŠ

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kapster

Dierentuin werker

Popster

Luna

Jari

Priscilla

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Handvaardigheid

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Dj Zatox

Robbie Williams

Psy

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Dierenverzorger

Programmeur

Profvoetballer

Benjamin

Jur

Abudi

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Gym / Tekenen

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Bee Bal

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Nick en Simon

Dj Zatox

Robbie Williams

Later word ik: Bedenker van computerspellen

Later word ik:

Later word ik:

Gamemaker

Loonwerker

Dirk

Siem

Jelle

Groep 7

Matthijs

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Groep 7

Groep 7

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Engels

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Badminton

Dansen

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Robbie Williams

Racoon

Rihanna

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Gamemaker

Soldaat

Modeontwerpster

Sandro

Dorna

23


groep 8 groep 8 Werkzaam bij De Nieuwe Wiel sinds: 1980 Mijn favoriete schoolvak: Rekenen Mijn droom is: Reizen

Juf Margriet

Groep 8

Groep 8 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Guus Meeuwis

Geen

Usher en David Guetta

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Boer

Kok

Profvoetballer

Stefan

Myron

Thijs

Groep 8

Groep 8 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Engels

Aardrijkskunde

Rekenen

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Hockey

Scouting

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Roel van Velzen

Nick en Simon

Racoon

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Kok

Iets met dieren

Kok

Ivor

Niels

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Gym

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Hockey

Voetbal

Ik zit niet op een sport

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Nicki Minaj

Psy

AC/DC

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Tandarts

Vrachtwagenchauffeur

Weet ik nog niet

Nikki

Owen

Mitchell

Groep 8

24

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Bart

Jeroen

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Groep 8

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Schrijven

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Voetbal

Voetbal, wakeboarden en dansen

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Michael Jackson

Rihanna

Nicki Minaj

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Profvoetballer

Een goede drumster

Kapster

Kirsten

Casandra


groep 8 Groep 8 Favoriete schoolvak: Gym Mijn sport: Voetbal Mijn favoriete artiest: Nick en Simon Later word ik: Profvoetballer

Marc

Groep 8

Groep 8 Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Handvaardigheid

Gym

Aardrijkskunde

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Zwemmen

Basketbal

Scouting

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Nick en Simon

Nicki Minaj

Loreen

Later word ik:

Later word ik: Misschien kledingontwerpster

Later word ik:

Actrice of fotograaf

Chantana

Floor

Kapster

Melanie

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Gym

Gym

Handvaardigheid

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Karate

Schaatsen

Reddingsbrigade

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Marco Borsato

Psy

Nicki Minaj

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Judoka

Weet ik nog niet

Gipszuster

Pedro

Matthijs

Moniek

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Aardrijkskunde

Gym

Geschiedenis

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Kickboksen en wakeboarden

Turnen

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mr. Polska

Rihanna

Mr. Polska

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Vrachtwagenchauffeur

Kapster

Soldaat of iets met dieren

Enzo

Suzanne

Luke

Groep 8

Demi

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Groep 8

Groep 8

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Favoriete schoolvak:

Spelling

Handvaardigheid

Gym

Mijn sport:

Mijn sport:

Mijn sport:

Tennis

Tennis

Voetbal

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

Mijn favoriete artiest:

BeyoncĂŠ

One Direction

Nick en Simon

Later word ik:

Later word ik:

Later word ik:

Schoonheidsspecialiste

Weet ik nog niet

Professioneel darter

Romi

Mark

25


groepen

26

Groep 1

Groep 1

Groep 1

Groep 1

Groep 2

Groep 2

Groep 2

Groep 2


groepen

Groep 3

Groep 3

Groep 3

Groep 3

Groep 3-4

Groep 3-4

Groep 3-4

Groep 3-4

27


groepen

28

Groep 4

Groep 4

Groep 4

Groep 4

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Groep 5


groepen

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Groep 7

29


30

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Groep 8

leerkrachten

leerkrachten

leerkrachten

leerkrachten


Spaaroverzicht Voorwoord Getty Ververs

Groep 1 Juf Annabel Zakaria Yesse Rawda Niels Joost Milan Jorn Desiree Nando Daniek Rick Noa Sem Chimene Rick Julian Tim Suze Jan Mike Devin Mudo

Groep 2 Juf Diana Jens Liam Anja Lieke Danique Maikel Coen Benjamin Daan Michelle Damiën Eline Desley Tim Loïs Jerre Danne Jasmijn Roos Merel Benthe Jesse Romy Jade Luc Esmee Rowena

Groep 3 Juf Liesbeth Juf Tonja Lotte Conner Romy Niels Annemarijn Seyithan Otilia Benito Danique Ben Isa Iris Chara Wessel Zoe Yarno Daan Luca Finn Eline Ellemiek Ilias Jim Simon Wesly

Groep 3-4 Juf Marieke Juf Monique Tarik Mayra Niels Davey Demi Milou Ilana Stein Jens Rafael Daina Kaia Lieke Jens Tony Fay Lynn Daniel Jesse Jet

Groep 4 Meester Laurens Juf Dinie Donny Stacey

Alenis Thijs Tjeunkin Maud Ivan Thessa Noa Sanne Mahmoud Romy Tess Luuk Jamie Niels Esmee Daniek Femke Romy

Groep 5 Juf Ingeborg Merel Robin Bo Stijn Calvin Luna Merlijn Thimo Elize Rosalie Marlinde Wietse Anneli David Evi Lisanne Wessel Julie Ruben Denise Joani Jari Laura Melonie Daan Ben Thijs Jihan Quinten Houssam Koen Chivano

Groep 6 Juf Yvonne Tirza Ilse

Noëlle Rosalie Iris Gido Mika Jelmer Luna Luka Jayson Jesper Jenny Milou Allysia Rianne Babette Sietse Marijn Naomi Jenna Job Bjorn Jesse Sam Nienke Groep 7 Juf Miranda Juf Gaby Thomas Manal Dylano Jordi Arthur Cailyn Rik Sten Brenda Tim Rowena Tessa Timon Rick Luna Jari Priscilla Benjamin Jur Abudi Dirk Siem Jelle Matthijs Sandro Dorna

Groep 8

Myron Thijs Bart Ivor Niels Nikki Owen Mitchell Jeroen Kirsten Casandra Marc Chantana Floor Melanie Pedro Matthijs Moniek Enzo Suzanne Luke Demi Romi Mark

Groepen 1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

1

2

3

4

e z r a Spa

Juf Margriet Stefan

Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 3-4 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Leerkrachten

e l l a

! 7 7 2 31


Openingstijden: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 21:00 07:00 - 19:00 Gesloten

PlusVanVelzenLopik

Bestellen bij Plus Van Velzen: www.vanvelzen.bestellenbijplus.nl

Plus Van Velzen - Rolafweg Noord 55 - 3411 BJ Lopik - T: 0348 - 551 224

De Nieuwe Wiel  

Schoolplaatjesverzamelalbum De Nieuwe Wiel