Page 1

VOETBALPLAATJES

Verza melalbu m

SEIZOEN 2016-2017


Beste leden van DBGC, Van harte gefeliciteerd met dit prachtige sportplaatjesalbum van je vereniging dat jullie wordt aangeboden door Agrimarkt. Bij Agrimarkt vinden we sporten belangrijk en we sponsoren daarom ook een aantal (sport) evenementen. Vandaar dat wij ons helemaal thuis voelen binnen deze spaaractie. Wat is nou fijner om na een week school of na je werk je favoriete sport te beoefenen? De voorpret begint al bij het treffen van de voorbereidingen; het pakken van je tas en nog maar eens kijken tegen wie je moet spelen. En als het dan zo ver is, is het natuurlijk heerlijk om even aan niets anders te denken dan het scoren van een doelpunt of het juist lastig maken voor je tegenstander als hij wil scoren. En na afloop nog even nakletsen over de wedstrijd; genieten geblazen. Helemaal als je op een club zit waar je je thuis voelt! Ik hoop dat jullie veel plezier mogen beleven aan het sparen, ruilen en plakken van de plaatjes van jezelf en je clubgenoten. Bij besteding van â‚Ź 15,- ontvang je een setje plaatjes en daarnaast zijn er iedere week extra aanbiedingen waarbij je een setje gratis krijgt. En dan gaat het sparen natuurlijk snel. Uiteraard wordt er aan het einde van de spaaractie nog een gezellige ruilbeurs georganiseerd zodat jullie de laatste nog ontbrekende plaatjes kunnen bemachtigen. Voor diegene die Agrimarkt nog niet kennen; wij zijn een service gerichte supermarkt met een ruim assortiment met o.a. veel streekproducten, zelf gegrilde kip, zelf gebakken brood, verse bloemen en planten, een ruim aanbod in tuinen dierbenodigdheden enz. enz. En dat alles tegen scherpe prijzen en met ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Hallo leden van DBGC, Onze jubileumcommissie heeft een prima idee binnengehaald om al onze voetballers en vrijwilligers te vereeuwigen middels een voetbalplaatjes album. Vanuit mijn eigen verleden kan ik nog wel de Panini plakboeken herinneren waar destijds de profspelers in werden geplakt. Het was destijds een ware rage om deze plakboeken vol te krijgen en op het schoolplein werd altijd druk onderhandeld om de juiste plakplaatjes te ruilen tegen spelers die nog ontbraken. Wij zijn dan ook heel erg verheugd dat onze vereniging door Agrimarkt in de gelegenheid wordt gesteld om alle leden en vrijwilligers in een eigen verzamelalbum vast te leggen. Precies in het 60-jarig jubileum is het heel bijzonder dat we iedereen binnen onze vereniging op de gevoelige plaat kunnen zetten en ik verwacht dat ons plakboek in menig voetbalgezin een voltreffer zal zijn. Deze ludieke actie zal zeker in onze clubgeschiedenis worden bijgeschreven en ik hoop dat iedereen in de gelegenheid zal zijn om het album helemaal vol te krijgen. Allemaal dus snel op weg naar de Agrimarkt om zoveel mogelijk boodschappen te kopen, zodat het album heel snel vol zal zijn. RenĂŠ van den Berg, voorzitter

Ik wens iedereen een prachtig sport- en spaarseizoen toe! Met vriendelijke groet, Richard Ouweneel Winkelmanager

Agrimarkt Korendreef 24 3241 AS Middelharnis

3


DBGC IS ER VOOR IEDEREEN Don Bosco Grijsoord Combinatie is een vereniging die vanaf de oprichting in 1957 een belangrijke plaats inneemt in het dorp Oude - Tonge en de gemeente Goeree - Overflakkee. Niet voor niets merkte de inmiddels afgetreden burgemeester Van Pelt van de voormalige gemeente Oostflakkee in het jubileumboek 50 jaar DBGC: 1957-2007 op dat DBGC “het sportieve vlaggenschip van de gemeente” is. DBGC ontstond in 1957 uit een fusie tussen de beide Oude - Tongese voetbalclubs Don Bosco en Grijsoord.

Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden voor de jeugd om zich te vermaken. Het alternatieve aanbod aan sportmogelijkheden is vele malen groter geworden. Ouders en kinderen hebben daardoor een grote mate van keuzevrijheid om te bepalen welke sportvereniging gekozen wordt. Hierdoor is het voor DBGC als vereniging van belang een programma te bieden dat voldoet aan de verwachtingen van jonge voetballers en hun ouders. Een goede voetbalopleiding vormt daarbij natuurlijk de basis.

De vereniging is de laatste jaren stabiel qua ledenaantal en beschikt over een bloeiende jeugdafdeling. In iedere leeftijdscategorie heeft DBGC een of meerdere teams die aan de competities deelnemen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot kaboutervoetbal, zodat ook kinderen die nog te jong zijn om in competitieverband uit te komen, alvast kunnen kennismaken met het voetbalspelletje.

Daarnaast wil DBGC ook een vereniging zijn met een heel sociaal gezicht, waar iedereen zich thuis voelt en thuis blijft voelen. Een ander aspect van onze huidige maatschappij is de invloed van televisie en computer op de kinderen van deze generatie. Via de meest geavanceerde spelprogramma’s worden kinderen uitgenodigd om veel, en lang, voor de tv of achter de computer plaats te nemen. Dat, gevoegd bij de niet altijd gezonde eetgewoontes van mensen, heeft er toe geleid, dat er in deze tijd veel kinderen zijn met overgewicht. Door kinderen de mogelijkheid te bieden om in hun vrije tijd te gaan sporten, in ons geval te gaan voetballen, hebben wij dus ook een belangrijke maatschappelijke functie.

4


In de huidige situatie zien we bij de jongens een goede basis aan pupillen, al zien we, dat het aantal jeugdleden iets afneemt. Daarnaast zijn we zeer verheugd met het feit, dat er eindelijk weer een goede doorgaande lijn is van junior naar senior. Met twee C- en twee A-teams en één B-team kunnen we spreken van een goede opbouw bij onze jeugd. Zeker vermeldenswaardig is het feit dat DBGC zowel bij de senioren, junioren als pupillen vrouwen/meisjesteams heeft. DBGC is er voor iedereen: voetballers (m/v) met de ambitie om het hoogste te bereiken of voetballers die het gewoon heerlijk vinden om gezellig een balletje te trappen met vrienden. Op sportief gebied probeert DBGC het hoogst mogelijke te bereiken. Maar niet ten koste van alles. Zo zullen spelers nooit betaald worden en wil de club de doelstellingen zoveel mogelijk bereiken met de inzet van de eigen jeugd. Hoewel DBGC in sportief opzicht ambitieus is, blijft de gezelligheid voorop staan. Bij winst of verlies, na afloop wordt er met elkaar een biertje gedronken. DBGC is altijd een gezellige vereniging geweest en wil dat ook blijven.

Een vereniging zonder vrijwilligers is feitelijk ondenkbaar. De vereniging zal er dan ook alles aan doen om een bindingsgevoel bij leden te creëren teneinde bij diverse gelegenheden een beroep op deze mensen te mogen doen. Daarnaast zijn wij trots op ons huidige vrijwilligersbestand en zullen met zorg omgaan met deze onmisbare hoeksteen van de vereniging. Nieuwe - en bestaande vrijwilligers krijgen dan ook de nodige aandacht. Elk seizoen zal het bestuur, evt. met hulp van een commissie, een vrijwilligersavond organiseren om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet. S.V. DBGC verwacht dat ieder lid zich correct gedraagt zowel binnen als buiten het veld tegenover tegenstanders, medespelers, elftalbegeleiding, scheidsrechters als mede tegenover het publiek. Grof en beledigend taalgebruik worden door het bestuur niet getolereerd. Tevens wordt van ieder lid verwacht dat hij respect heeft voor andermans bezittingen en voor de eigendommen van de vereniging.

5


O07-1

O07-1 O07-1

O07-1

Finn ZalmĂŠ

Trainer O07-1

Trainer O07-1 Ralph Doornheim

Jort Meeusen

Vivian Poot

Jesper van Wezel

O07-1

O07-1

Jesse van der Meij

Merijn Admiraal

Max Klem

Lucas Janbroers

O07-1

O07-1

Sanne Aveling

6

O07-1

O07-1

O07-1

D.B.G.C.

Myrthe Jochems

Kim Plooij


O09-1 D.B.G.C.

Lars Meeusen

Daan van Noord

Dex Veenstra

Tom Dullemond

Leider O09-1

Leider O09-1

Jayden Willemstein

O09-1

O09-1

Cas Winkels

Loek Kant

O09-1

O09-1

O09-1

O09-1

Ties Klem

Thomas Melissant

O09-1

O09-1

O09-1

TEAMSPONSOR

Remco Winkels

Arnoud Dullemond

7


O09-2

O09-2

Dylano Troost

8

Alexander Coolbergen

Lars Beijer

Leider O09-2

Leider O09-2

O09-2

Julian Buijs

Tygo van der Wende

Rik Dekkers

Leider O09-2

Milan Coolbergen

O09-2

O09-2

O09-2

Finley Ijpelaar

O09-2

O09-2

D.B.G.C.

Leon van der Wende

Raymond Dekkers


O09-3

O09-3

O09-3

D.B.G.C.

Robin Sterkman

Jade Pulleman

Mitchel Breuer

Demi Sterkman

Trainer O09-3

Trainer O09-3

Maud Kievit

O09-3

O09-3

Jack Poot

Siem Hotting

O09-3

O09-3

O09-3

O09-3

Luuk Aveling

Rick Sterkman

Lennard Poot

9


O11-1

O11-1

O11-1

Luuk Borsboom

Rick Fransen

Yannieck Hobbel

Leider O11-1

Leider O11-1

Matthijs de Ruiter

O11-1

O11-1

Lars Tuns

Arie Lambert

Jim Stroom

Jerzy Tuns

O11-1

O11-1

Marcus Hubers

10

O11-1

O11-1

O11-1

D.B.G.C.

Ben Stroom

Tim Fransen


O11-2

O11-2

O11-2

D.B.G.C.

Yoran van Dijk

Jesse Beijer

Tony Bergsmans

Bento Schutter

Leider O11-2

O11-2

Sam Klem

O11-2

O11-2

Tom Kant

Tim Hameeteman

O11-2

O11-2

O11-2

O11-2

Jarno Rijbroek

Nees Buscop

Lencor Beijer

11


O11-3

Steijn Bruggeling

Jayden Berry

Mike Fabert

O11-3

O11-3

Joran van der Linde

O11-3

O11-3

Floor Fabert

12

O11-3

O11-3

O11-3

D.B.G.C.

Chaiyenne Stello

Hein de Baar


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


O13-1

O13-1

D.B.G.C.

O13-1 O13-1

O13-1

Erik Umba

O13-1

O13-1 Joran Buijs

Wouter van Noord

Kees Tromp

Tim Spoor

O13-1

O13-1

Gijs van der Sluis

Matthijs Vijfhuizen

Robin Kreeft

Jelle Kamp

O13-1

O13-1

Sam de Boed

14

O13-1

O13-1

O13-1

Sjen Bouwer

Tristan Glas

Robin de Koning


O13-1

O13-1

Justin Heemes

Leider O13-1

Keeperstrainer

O13-1

Ryan Berry

Nick Munters

Sten van Zanten

Milan van der Wende

O13-1

O13-1

Christian van Noord

Wouter Houtsmuller

Gijs de Baar

Ryan van Vugt

O13-1

O13-1

O13-1

O13-1 O13-1

Chris Tanis

Sjaak Heemes

AndrĂŠ Bouwer

15


O15-1 D.B.G.C.

Levi Zwijgers

O15-1 Jorn van Huizen

Sem van Eijkeren

Kaysar Maqfay Jeylani

O15-1

O15-1

Robin Boerewinkel

O15-1

O15-1

Mike de Roos

16

O15-1

O15-1

O15-1

TEAMSPONSOR

Sem Vos

Kjell van der Wekke


Jesse de Niet

Sieko van Vugt

Wessel van Ree

Leider O15-1

Leider O15-1

Jordy Both

O15-1 Bas van der Sluis

O15-1

O15-1

O15-1

O15-1 O15-1

Jorn de Boed

Ad de Gans

Arie Both

17


O15-2

O15-2 Ben Starrenburg

18

Bart van der Zaan

O15-2

Tristan Arensman

O15-2

O15-2

Tim Tiggelman

O15-2

O15-2

D.B.G.C.

Bas van Brussel

Jan de Baar


O15-2

O15-2 Romano Troost

Wessel van de Ven

Casper den Teuling

Leider O15-2

Leider O15-2

O15-2

O15-2

Thomas van Peperstraten

Roeland Troost

Nolan Noordzij

19


O17-1

Wouter Tromp

O17-1 Rene Pollemans

Arno van Vugt

Martijn den Teuling

O17-1

O17-1

Stijn Mackloet

O17-1

O17-1

Mark Stroom

20

O17-1

O17-1

O17-1

D.B.G.C.

Luke van Eijkeren

Pascal van Boven


Niels van Alphen

Stef van Wuyckhuyse

Niek Andries

O17-1

O17-1

Pascal de Ruiter

O17-1 Julian Tuns

O17-1

O17-1

O17-1

O17-1 O17-1

Jan-Michel Kregel

Tijn de Gans

Kylian Troost

21


LAMBERT

KWALITEITS KOZIJNEN SINDS 1907


Schoorsteenveegbedrijf

SERVING EUROPE

DAILY COOL, FRESH & FROZEN

‘t Eiland

Langeweg 20, 3244 BH Nieuwe Tonge P.O. Box 2, 3244 ZG Nieuwe Tonge The Netherlands T +31 187 - 607 875 E sales@visbeen.nl I www.visbeen.nl

0143544.pdf 1

27-11-2015 14:09:28

Dagelijks genieten in uw eigen Tieleman-keuken? Kom een dag beleven in Middelharnis!

BESTE KEUKENWINKEL WUGLY.NL

FINANCIEEL GEZOND GROENE VLAG GRAYDON

BESTE FAMILIEBEDRIJF VAN WEST-NEDERLAND

BESTE ZELFSTANDIGE WINKEL VAN NEDERLAND

WARME DOUCHE TROS RADAR

BESTE KEUKENSPECIALIST VAN NEDERLAND

2012 / 2013 / 2014 / 2015

2012 / 2013 / 2014 / 2015

2013

2011

2010

2003 / 2004 / 2009


MO17-1

MO17-1

Eline Bervoets

Ida Heintjes

24

Fleur Clazing

Femke Hoogerwerf

Dionne Coolbergen

MO17-1

MO17-1

Tessa Buijs

MO17-1

MO17-1

Yvonne Braber

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Froukje de Vos

MO17-1

MO17-1

D.B.G.C.

Lieke Huijsmans

Angel Maher


Nina Plooij

Lotte van der Wekke

Senna Pulleman

Leider MO17-1

Leider MO17-1

Grace Munongo

MO17-1 Lisa Terhoeve

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1 MO17-1

Anniek van der Meer

Sandra van der Meer

Jan-Willem Pulleman

25


O19

O19

D.B.G.C.

O19 O19

O19

Scott Noordzij

O19

O19 Sietse Brand

Just van der Veeken

Laurent Munongo

Mitchell Heemes

O19

O19

Donke van Vugt

Duncan Kik

Gijs Vroegindeweij

Liam Noordzij

O19

O19

Maik Molenaar

26

O19

O19

O19

Brian van der Schraaf

Daan Dirkx

Pieter Fase


TEAMSPONSOR

K\GUDXOLFGULYH FRQWUROVROXWLRQV Crispijn 2 :: 3255 NB OUDE TONGE :: THE NETHERLANDS » +31 (0) 621 699 866 :: ≈ +31 (0) 187 642 392 +31 (0) 842 195 246 ö info@hydrautronics.eu

O19

O19

Jim de Wit

Trainer / Leider O19-2

Trainer / Leider O19-1 Pascal Kik

Dylan Starrenburg

Julian van de Ven

Tijme van der Veeken

O19

O19

Maikel Troost

Sjoerd van der Zaan

Lars de Ruiter

Wouter van Maanen

O19

O19

Julian Landzaad

O19

O19

O19

O19

" http://www.hydrautronics.eu

Johan Pollemans

Eric de Wit

27


SELECTIE

Selectie

Selectie Wilson Anderson Maza van-Dúnem

Robbert Huizer

Lars van Es

Selectie

Selectie

Dennie van Druningen

Selectie

Selectie

Erol Altan

Dane Heijnsbroek

Bas Abresch

Bas Steensma

Selectie

Selectie

Roy Nieuwland

28

Selectie

Selectie

Selectie

D.B.G.C.

Joey Jacobs

Mike Jacobs


Selectie

Selectie Nick van den Ochtend

Bas Mackloet

Marc Pollemans

Tim Mackloet

Selectie

Selectie

Gertjan Lodder

Selectie

Selectie

Stefan de Leeuw

Robert Koster

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Niels van der Kooij

Yoeri Pollemans

Wilko Pulleman

29


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


SELECTIE

Selectie

Marcel Vervloed

Arjan Both

32

Keith Vroegindeweij

Arnaud Dees

Martijn Bakker

Selectie

Selectie

Sonny Noordermeer

Selectie

Selectie

Dimri Vogelaar

Selectie

Selectie

Selectie

Thijs Tromp

Selectie

Selectie

D.B.G.C.

Thijs van der Kooij

Joris de Vogel


Peter Vogelaar

Xander van der Veer

Jaap Markus

Verzorger Selectie

Peter van Dulst

Materiaalman Selectie

Assistent Scheidsrechter Selectie

Assistent Scheidsrechter Selectie

Keeperstrainer Selectie

Elftalleider Selectie

Elftalleider Selectie

Assistant Trainer Selectie

Giovanni van ‘t Hof

Nico de Waal Richard Elzinga

Marko Aveling

Marco de Koning

AndrĂŠ Goulooze

33

Hoofdtrainer Selectie

Selectie


DBGC 3

DBGC 3

DBGC 3

Luc Jochems

Piet Broeders

Robin van Peperstraten

Leider DBGC 3

DBGC 3

Lennard Poot

DBGC 3

DBGC 3

Don Saarloos

Peter Winkels

Thierry Zalme

Rene Glas

DBGC 3

DBGC 3

Ron Kerp

34

DBGC 3

DBGC 3

DBGC 3

D.B.G.C.

Jasper de Jong

John Scherpenisse


DBGC 4

DBGC 4

D.B.G.C.

DBGC 4

DBGC 4

Ronald Broeders

DBGC 4

DBGC 4 Michael Vervloet

Erwin Hotting

Roy van de Berg

Leon Gebraad

DBGC 4

DBGC 4

Marco de Koning

Marco Kagchelland

Arjan van Eijkeren

Rene Vroegindeweij

DBGC 4

DBGC 4

Koen van Rijs

DBGC 4

DBGC 4

DBGC 4

DBGC 4

Remco van Kouteren

Joost van Peperstraten

Arjan de Waal

35


DBGC VROUWEN 1 D.B.G.C.

TEAMSPONSOR

DF

Lisette Engel

36

DBGC Vrouwen 1 DBGC Vrouwen 1 Lisenka de Leeuw-Grinwis

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1 Britt Tiggelman

Laura van Noord

Esmeralda Miegielsen

Romy Buijs

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

Janneke van Buren

Debby van Noord

DBGC Vrouwen 1

Diewertje Pollemans

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

Manon Zwanenburg

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

DESIGNERFASHION.NL

Carmen Kroon

Bente Pollemans


Dames Recreanten

Dames Recreanten

DBGC Vrouwen 1 Maureen Coolbergen

Britt van Eijkeren

Myrthe Jochems

Leider DBGC Vrouwen

Leider DBGC Vrouwen

Marit van Otzel

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

Anouk Molenaar

Manouk van der Welle

Kim Plooij

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

Jana van der Sar

Julia Huijsmans

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

DBGC Vrouwen 1

Dames Recreanten

Jaap Tiggelman

Jan Pollemans

37


hydraulic drive & control solutions

+31 (0) 621 699 866 +31 (0) 187 642 392

info@hydrautronics.eu www.hydrautronics.eu

ENGINEERING : : TRAINING : : CONSULT : : SUPERVISING : : ELECTRONICS


VETERANEN / 35+

Veteranen / 35+

D.B.G.C.

Rob Jeroense

Veteranen / 35+ Wim de Vos

Marcel de Ruiter

Chris Kamp

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Cor Hanenberg

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Martin van Eijkeren

40

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Jos Knops

Marcel Pieterse

Pieter Knops


Cor den Rooijen

Martin Doornheim

Erwin Looijschelder

Technisch Directeur Veteranen / 35+

Financieel Directeur Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

RenĂŠ de Waal

Richard Tuns

Bert van Schouwen

Leen van den Ouden

Rien Huibrechtse

41

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+

Veteranen / 35+


42

Ton Rijbroek

Dim Both

Nelco van Eijkeren

Gjoleke (Jorgos) Gjini Recreanten / 35+

Gert Jan Pol

Recreanten / 35+

Tony Knöps

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Aad de Vos

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

Recreanten / 35+

RECREANTEN / 35+ D.B.G.C.

Leo Scherpenisse

Adrie Vervloed

Ad Buijs Kees van Noord

Simon de Boed

André Bouwer

Gert-Jan Groenendijk


FOTOGRAFEN

Fotograaf

Fotograaf

D.B.G.C.

Karin van Noord-Kamerling

Kevin Kardux

43


TEAMPLAATJES D.B.G.C.

Bestuur

Bestuur

Sponsorcommissie

SPONSORCOMMISSIE

44

Jeugdcommissie

JEUGDCOMMISSIE

BESTUUR

Sponsorcommissie

Jeugdcommissie

Jubileumcommissie

Jubileumcommissie

JUBILEUMCOMMISSIE


TEAM FC

TEAM FC

TEAM FC

Werkploeg

Werkploeg

WERKPLOEG

Schoonmaakploeg

Barpersoneel

Barpersoneel

BARPERSONEEL

Schoonmaakploeg

SCHOONMAAKPLOEG

Schoonmaakploeg (clienten Gemiva)

Schoonmaakploeg (clienten Gemiva)

SCHOONMAAKPLOEG (CLIENTEN GEMIVA)

45


SPAAROVERZICHT D.B.G.C.

O07-1 o o o o o o o o o o o o

Sanne Aveling Lucas Janbroers Max Klem Jort Meeusen Jesse van der Meij Jesper van Wezel Vivian Poot Finn Zalmé Merijn Admiraal Ralph Doornheim Myrthe Jochems Kim Plooij

o o o o o o o o o o o

Ties Klem Lars Meeusen Loek Kant Thomas Melissant Jayden Willemstein Daan van Noord Tom Dullemond Cas Winkels Dex Veenstra Remco Winkels Arnoud Dullemond

o o o o o o o o o o

Finley Ijpelaar Dylano Troost Milan Coolbergen Rik Dekkers Tygo van der Wende Lars Beijer Julian Buijs Alexander Coolbergen Leon van der Wende Raymond Dekkers

o o o o o o o o o o

Luuk Aveling Siem Hotting Jack Poot Maud Kievit Jade Pulleman Demi Sterkman Robin Sterkman Mitchel Breuer Rick Sterkman Lennard Poot

o o o o o o o o o o o

Marcus Hubers Jerzy Tuns Jim Stroom Lars Tuns Matthijs de Ruiter Luuk Borsboom Yannieck Hobbel Arie Lambert Rick Fransen Ben Stroom Tim Fransen

o o o o o o o o o o

Jarno Rijbroek Tim Hameeteman Tom Kant Sam Klem Jesse Beijer Bento Schutter Yoran van Dijk Tony Bergsmans Nees Buscop Lencor Beijer

O09-1

O09-2

O09-3

O11-1

O11-2

46

O11-3 o o o o o o o

Floor Fabert Joran van der Linde Jayden Berry Steijn Bruggeling Mike Fabert Chaiyenne Stello Hein de Baar

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sjen Bouwer Sam de Boed Jelle Kamp Robin Kreeft Wouter van Noord Gijs van der Sluis Tim Spoor Kees Tromp Erik Umba Matthijs Vijfhuizen Joran Buijs Tristan Glas Robin de Koning Chris Tanis Gijs de Baar Wouter Houtsmuller Nick Munters Ryan van Vugt Milan van der Wende Sten van Zanten Justin Heemes Christian van Noord Ryan Berry Sjaak Heemes André Bouwer

o o o o o o o o o o o o o o o o

Mike de Roos Robin Boerewinkel Jorn van Huizen Kaysar Maqfay Jeylani Levi Zwijgers Sem van Eijkeren Sem Vos Kjell van der Wekke Jorn de Boed Jordy Both Jesse de Niet Wessel van Ree Bas van der Sluis Sieko van Vugt Ad de Gans Arie Both

o o o o o o o o o o o o

Tim Tiggelman Tristan Arensman Ben Starrenburg Bart van der Zaan Bas van Brussel Jan de Baar Thomas van Peperstraten Casper den Teuling Romano Troost Wessel van de Ven Roeland Troost Nolan Noordzij

O13-1

O15-1

O15-2

O17-1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Mark Stroom Stijn Mackloet Rene Pollemans Martijn den Teuling Wouter Tromp Arno van Vugt Luke van Eijkeren Pascal van Boven Jan-Michel Kregel Pascal de Ruiter Niels van Alphen Niek Andries Julian Tuns Stef van Wuyckhuyse Tijn de Gans Kylian Troost

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Froukje de Vos Eline Bervoets Yvonne Braber Tessa Buijs Fleur Clazing Dionne Coolbergen Ida Heintjes Femke Hoogerwerf Lieke Huijsmans Angel Maher Anniek van der Meer Grace Munongo Nina Plooij Senna Pulleman Lisa Terhoeve Lotte van der Wekke Sandra van der Meer Jan-Willem Pulleman

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Brian van der Schraaf Maik Molenaar Liam Noordzij Gijs Vroegindeweij Just van der Veeken Donke van Vugt Mitchell Heemes Laurent Munongo Scott Noordzij Duncan Kik Sietse Brand Daan Dirkx Pieter Fase Julian Landzaad Wouter van Maanen Lars de Ruiter Dylan Starrenburg Maikel Troost Tijme van der Veeken Julian van de Ven Jim de Wit Sjoerd van der Zaan Pascal Kik Johan Pollemans Eric de Wit

MO17-1

O19

SELECTIE

o Roy Nieuwland o Bas Steensma o Bas Abresch o Erol Altan o Dennie van Druningen o Wilson Anderson Maza van-Dúnem o Lars van Es o Dane Heijnsbroek o Robbert Huizer o Joey Jacobs o Mike Jacobs o Niels van der Kooij o Robert Koster o Stefan de Leeuw o Gertjan Lodder o Bas Mackloet o Tim Mackloet o Nick van den Ochtend o Marc Pollemans o Yoeri Pollemans o Wilko Pulleman o Thijs Tromp o Marcel Vervloed o Dimri Vogelaar o Sonny Noordermeer o Keith Vroegindeweij o Martijn Bakker o Arjan Both o Arnaud Dees o Thijs van der Kooij o Joris de Vogel o Giovanni van ‘t Hof o Richard Elzinga o Peter van Dulst o Xander van der Veer o Marko Aveling o Marco de Koning o Peter Vogelaar o Jaap Markus o Nico de Waal o André Goulooze

DBGC 3 o o o o o o o o o o o

Ron Kerp Rene Glas Thierry Zalme Don Saarloos Lennard Poot Luc Jochems Robin van Peperstraten Peter Winkels Piet Broeders Jasper de Jong John Scherpenisse

DBGC 4 o o o o o o o o o o o o o

Remco van Kouteren Koen van Rijs Rene Vroegindeweij Arjan van Eijkeren Erwin Hotting Marco de Koning Leon Gebraad Roy van de Berg Ronald Broeders Marco Kagchelland Michael Vervloet Joost van Peperstraten Arjan de Waal


DBGC VROUWEN 1

o Manon Zwanenburg o Diewertje Pollemans o Debby van Noord o Laura van Noord o Janneke van Buren o Romy Buijs o Esmeralda Miegielsen o Lisenka de Leeuw-Grinwis o Lisette Engel o Britt Tiggelman o Carmen Kroon o Bente Pollemans o Jana van der Sar o Kim Plooij o Manouk van der Welle o Julia Huijsmans o Marit van Otzel o Maureen Coolbergen o Myrthe Jochems o Anouk Molenaar o Britt van Eijkeren o Jaap Tiggelman o Jan Pollemans o o Dames Recreanten

TEAMPLAATJES

o o Bestuur o o Jeugdcommissie o o Sponsorcommissie o o Jubileumcommissie o o TEAM FC o o Werkploeg o o Barpersoneel o o Schoonmaakploeg o o Schoonmaakploeg (clienten Gemiva)

VETERANEN / 35+ o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jos Knops Martin van Eijkeren Cor Hanenberg Wim de Vos Chris Kamp Rob Jeroense Marcel de Ruiter Marcel Pieterse Pieter Knops René de Waal Martin Doornheim Richard Tuns Leen van den Ouden Cor den Rooijen Erwin Looijschelder Bert van Schouwen Rien Huibrechtse

RECREANTEN / 35+ o o o o o o o o o o o o o o

Aad de Vos Leo Scherpenisse Tony Knöps Gert Jan Pol Adrie Vervloed Kees van Noord Dim Both Nelco van Eijkeren Simon de Boed André Bouwer Ton Rijbroek Gjoleke (Jorgos) Gjini Ad Buijs Gert-Jan Groenendijk

FOTOGRAFEN

o Karin van Noord-Kamerling o Kevin Kardux

47


Openingstijden ma - di - wo - do - za: 08.00 - 20.00 uur vr: 08.00 - 21.00 uur zo: gesloten

Agrimarkt Middelharnis Korendreef 24, tel: 0187 482 799 www.agrimarkt.nl

facebook.com/Agrimarkt NL/

@agrimarkt

DBGC  

DBGC Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you