Page 3

Beste voetbalvriend van CVV Zwervers, Voor je ligt het prachtige voetbalplaatjes verzamelalbum van CVV Zwervers, dat helemaal van jou is. Wie droomt er nou niet van om een eigen voetbalplaatje te hebben? Meestal is dit alleen weggelegd voor de echte professionals, maar speciaal voor jou hebben we nu dit fantastische plaatjesboek samengesteld.

ZWERVERS VOOR NU, ZWERVERS VOOR ALTIJD.

Het zal een fantastisch album worden, waarin je jaren later nog eens terug kunt kijken om te zien met wie je toen in één team samen hebt gevoetbald. Wij zijn dan ook blij met de unieke samenwerking met CVV Zwervers en kunnen niet wachten om dit prachtige album aan jullie te presenteren. Het was een enorme, maar vooral leuke klus om jullie allemaal je eigen voetbalplaatje te geven.

“Zwervers voor nu, Zwervers voor altijd” was een veel gebruikte uitspraak van oud-voorzitter Piet Luchtmeijer (voorzitter van 1968-1974). Ik vind deze uitspraak heel mooi passen bij wat ik bij deze club zie en meemaak. Ook al ben ik dan pas 2,5 jaar voorzitter, toch maak ik deze club al zo’n 16 jaar van dichtbij mee. Als vader van twee voetballende kinderen, jongens, inmiddels mannen.

Je kunt de plaatjes sparen bij Jumbo de Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je een setje van 8 voetbalplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij je een extra setje plaatjes kunt sparen en je dus nog sneller je album vol krijgt! Alle aanbiedingen en informatie over deze voetbalplaatjes actie kun je vinden op onze facebookpagina: “Jumbo de Koperwiek” .

De organisatie van de club wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligers die zonder of met een kleine vergoeding ervoor zorgen dat Zwervers is wat het is en voelt zoals het voelt.

Met sportieve groet, Jumbo de Koperwiek Matthew van Lelieveld

Er zijn heel veel mensen op de club die een Zwervers-hart hebben en die heel veel voor de club doen. Voor sommigen is Zwervers hun ziel en zaligheid, een belangrijk deel van het leven, een onmisbaar toevluchtsoord met sociale contacten en gezelligheid. Zwervers is dan ook meer dan voetbal alleen.

Als je de kraan open doet, komt er water uit de kraan. Als je op het lichtknopje drukt, heb je licht en als je de tv aanzet, heb je beeld. Maar als je de poort van ons sportpark open doet, heb je nog geen voetbal. Daar komt net even iets meer bij kijken. Dat product voetbal maken we samen, met elkaar. Ieder met zijn eigen inbreng en kwaliteiten. Dat gaat niet altijd even eenvoudig en soepel. Maar door te blijven communiceren, elkaar te helpen en naar elkaar te luisteren kunnen we elke dag een beetje beter te worden. Het belangrijkste doel van dit voetbalplaatjesalbum is dat we visueel hebben gemaakt wie we zijn en wat we doen. En vooral ook wie wat doet.

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30

Ik ben oprecht trots op deze club en de vrijwilligers die ervoor zorgen dat heel veel mensen, leden, toeschouwers, ouders plezier beleven aan deze prachtige club. Zwervers voor nu, Zwervers voor altijd! Ger Jacobs Voorzitter

  

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30

3

CVV Zwervers  

CVV Zwervers Verzamelalbum

Advertisement