Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM CVV ZWERVERS SEIZOEN 2016 - 2017

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste voetbalvriend van CVV Zwervers, Voor je ligt het prachtige voetbalplaatjes verzamelalbum van CVV Zwervers, dat helemaal van jou is. Wie droomt er nou niet van om een eigen voetbalplaatje te hebben? Meestal is dit alleen weggelegd voor de echte professionals, maar speciaal voor jou hebben we nu dit fantastische plaatjesboek samengesteld.

ZWERVERS VOOR NU, ZWERVERS VOOR ALTIJD.

Het zal een fantastisch album worden, waarin je jaren later nog eens terug kunt kijken om te zien met wie je toen in één team samen hebt gevoetbald. Wij zijn dan ook blij met de unieke samenwerking met CVV Zwervers en kunnen niet wachten om dit prachtige album aan jullie te presenteren. Het was een enorme, maar vooral leuke klus om jullie allemaal je eigen voetbalplaatje te geven.

“Zwervers voor nu, Zwervers voor altijd” was een veel gebruikte uitspraak van oud-voorzitter Piet Luchtmeijer (voorzitter van 1968-1974). Ik vind deze uitspraak heel mooi passen bij wat ik bij deze club zie en meemaak. Ook al ben ik dan pas 2,5 jaar voorzitter, toch maak ik deze club al zo’n 16 jaar van dichtbij mee. Als vader van twee voetballende kinderen, jongens, inmiddels mannen.

Je kunt de plaatjes sparen bij Jumbo de Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je een setje van 8 voetbalplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij je een extra setje plaatjes kunt sparen en je dus nog sneller je album vol krijgt! Alle aanbiedingen en informatie over deze voetbalplaatjes actie kun je vinden op onze facebookpagina: “Jumbo de Koperwiek” .

De organisatie van de club wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligers die zonder of met een kleine vergoeding ervoor zorgen dat Zwervers is wat het is en voelt zoals het voelt.

Met sportieve groet, Jumbo de Koperwiek Matthew van Lelieveld

Er zijn heel veel mensen op de club die een Zwervers-hart hebben en die heel veel voor de club doen. Voor sommigen is Zwervers hun ziel en zaligheid, een belangrijk deel van het leven, een onmisbaar toevluchtsoord met sociale contacten en gezelligheid. Zwervers is dan ook meer dan voetbal alleen.

Als je de kraan open doet, komt er water uit de kraan. Als je op het lichtknopje drukt, heb je licht en als je de tv aanzet, heb je beeld. Maar als je de poort van ons sportpark open doet, heb je nog geen voetbal. Daar komt net even iets meer bij kijken. Dat product voetbal maken we samen, met elkaar. Ieder met zijn eigen inbreng en kwaliteiten. Dat gaat niet altijd even eenvoudig en soepel. Maar door te blijven communiceren, elkaar te helpen en naar elkaar te luisteren kunnen we elke dag een beetje beter te worden. Het belangrijkste doel van dit voetbalplaatjesalbum is dat we visueel hebben gemaakt wie we zijn en wat we doen. En vooral ook wie wat doet.

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30

Ik ben oprecht trots op deze club en de vrijwilligers die ervoor zorgen dat heel veel mensen, leden, toeschouwers, ouders plezier beleven aan deze prachtige club. Zwervers voor nu, Zwervers voor altijd! Ger Jacobs Voorzitter

  

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30

3


CVV ZWERVERS

ONS VERHAAL

CVV ZWERVERS

Voor het ontstaan van CVV Zwervers moeten we ver terug in de tijd. Eind december 1929 raakten drie vrienden geïnspireerd om een voetbalclub op te richten, waar eerder in het café al over gesproken werd. “Als er voldoende liefhebbers zijn dan moesten we het maar doen” was het drietal unaniem van mening. Nog geen drie maanden later werd de Capelsche Voetbalvereniging Zwervers een feit. Dat de mannen hun vereniging de naam Zwervers gaven was voor de hand liggend. Al zwervend en wandelend door de toen nog zeer landelijke Capelse polders werd door hen de geboorte van de voetbalclub voorbereid. De vereniging doet sinds haar oprichting haar naam alle eer aan. Sindsdien speelde Zwervers op liefst vijf verschillende accommodaties. Sinds haar ontstaan, 21 februari 1930, speelde CVV Zwervers op vijf verschillende accommodaties in Capelle; de Oude Plaats, de Kerklaan, De Ruyterstraat, ’t Slot en uiteindelijk, waar we sinds twee jaar een nieuwe accommodatie hebben, op de Couwenhoek. In de loop der jaren is de vereniging uitgegroeid tot een bruisende en trotse traditieclub waar ook buiten het voetbal om altijd wat te beleven valt. Met een ledental dat op de oprichtingsavond stond op 25, staat de teller nu op 780, waarvan 70 donateurs. CVV Zwervers heeft in totaal 51 teams. 11 heren teams, 1 G-team en 39 jeugdteams waaronder 5 meidenteams. Sportief en met plezier presteren! Sportief en met plezier te presteren is wat CVV Zwervers wil nastreven. Voor de selectieteams geldt, dat die sportief willen presteren op het hoogste niveau zonder daarbij het plezier in het spel te verliezen. Bij de overige teams staat sportiviteit en plezier voorop, waarbij iedereen op een passend niveau speelt. Een goede organisatie met de juiste mensen op de juiste plaats is heel erg belangrijk. In totaal zijn zo’n 90 vrijwilligers actief om de club het Zwervers gevoel te geven. Zonder deze vrijwilligers was er geen Zwervers en geen voetbal mogelijk op sportpark De Couwenhoek. Een prettig aanvoelende professionaliteit is misschien wel de beste omschrijving van het gevoel dat CVV Zwervers wil uitstralen.

4

Aandacht voor iedereen Het streven bij CVV Zwervers is dat eenieder, zowel Heren, Jeugd en G-voetbal, de aandacht krijgen die ze verdienen. Uitgangspunt is dat de jeugd goed wordt begeleid, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Selectieteams moeten, binnen de financiële mogelijkheden van de club, op een hoog niveau presteren. De recreatieve afdelingen moeten zich gewaardeerd voelen en de ruimte en middelen krijgen om te kunnen voetballen. Het grote aantal sponsoren moet het gevoel hebben dat ze waar krijgen voor hun geld en zich betrokken voelen bij de club.


CVV ZWERVERS

Ook dit jaar maakt de commissie het haar doelstelling een zeer aantrekkelijk deelnemersveld naar Capelle aan den IJssel te halen. Een ander uniek evenement is het Bedrijventoernooi. Dit toernooi is voortgekomen uit het horeca-toernooi en vindt al jaren plaats. Een team van vrijwilligers organiseert het toernooi de zaterdag vóór of ná het Pinksterweekend. Het concept bestaat uit teams in een 6-6 formatie die uitkomen voor bestaande sponsoren of andere bedrijven die Zwervers een warm hart toe dragen. Gezelligheid en netwerken gaan tijdens dit toernooi hand in hand.

Normen & Waarden Zoals de visie al aangeeft is het belangrijk dat al onze leden met plezier bij ons voetballen. Belangrijk hierbij is dat men zich veilig en thuis voelt. Daarom is een uitgebreide set aan gedragsregels opgesteld en worden bij alle nieuwe leden introductiegesprekken gevoerd om uitleg te geven aan deze regels. Om de gedragsregels van CVV Zwervers te waarborgen is sinds 2006 een normen en waardencommissie opgezet. Zij dragen zorg voor het naleven en kenbaar maken van de regels.

Heren-1 Het vlaggenschip van elke vereniging is heren-1. De hoofdmacht van CVV Zwervers heeft zich in 1930 aangesloten bij de Goudse Voetbalbond. 5 jaar na de oprichting werd Zwervers-1 kampioen en promoveerde naar de 4e klasse van de grote bond van de KNVB. Van 1936 t/m 1981 werd wisselend gespeeld in de 4e klasse van de KNVB en de Goudse Voetbalbond. In 1982 promoveerde Zwervers-1 naar de 3e klasse. In 2011 werd het team kampioen en verhuisde naar de 2e klasse. Drie jaar later werd opnieuw het kampioenschap behaald en promoveerde het team naar de 1e klasse.

Zwervers en Oranje In 2016 besloot de KNVB om de trainingen van het Nederlands dames team, dat een kwalificatiereeks moest spelen voor de Olympische spelen, te laten plaatsvinden op ons sportpark. Een unieke ervaring en een blijk van waardering voor onze sportpark en accommodatie. De andere relatie met Oranje is gelegen in het feit dat in totaal 4 spelers die bij Zwervers de jeugdopleiding hebben gehaald het Nederlands elftal hebben gehaald. Dit zijn: Rinus Terlouw, André Hoekstra, Bart Latuheru en Nick Viergever. Rinus Terlouw speelde maar liefst 34 interlands. De andere 3 spelers hebben 1 keer in het Nederlands team gespeeld.

Sterk in grote evenementen Jaarlijks worden voor bijna alle jeugdteams toernooien georganiseerd door de wedstrijdcommissie. Buiten deze toernooien organiseert CVV Zwervers als sinds 1993 tijdens de Pinksterdagen het grote internationale D-toernooi voor spelers onder de 13 jaar. Tijdens deze dagen komen duizenden toeschouwers kijken naar jeugdvoetbal op hoog niveau. Clubs als Machester City, Liverpool FC, Juventus, Borussia Dortmund, VFL Wolfsburg, Chelsea, Anderlecht, Feyenoord en PSV bezochten allemaal al Sportpark De Couwenhoek. Met dit toernooi zet CVV Zwervers zichzelf en ook de gemeente Capelle aan den IJssel op de internationale kaart. In juni 2017 viert het Internationaal U13 toernooi haar zilveren jubileum. Na 24 succesvolle, drukbezochte toernooien, met een steeds sterker wordend deelnemersveld, staat dit seizoen de 25e editie te wachten.

5


HEREN 1 C.V.V. ZWERVERS

Haris Kahrovic

Heren 1

Frank Stienstra

Dino Thiel

Heren 1

6

Heren 1

Heren 1

Djensley Akhurst

Clemens van der Velden

Heren 1

Celcius Grant

Barry Hotting

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Burak Ursan

Jorik Schot

Heren 1

Rik de Vries

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Michel Franken

Jason Postema


HEREN 1 C.V.V. ZWERVERS

Cees Pols

Leider Heren 1

Ruud Heijser

Wesley van der Valk

Vlagger Heren 1

Ass. Trainer Heren 1

Trainer Heren 1

Ron van den Berg

Rowan Zechiël

Heren 1

Melvin Post

Levron Raphaël

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Max Teeuwen

Kevin den Boer

Heren 1

Kelvin Tromper

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Jerry Fortes

Charles Wunderlich

7


HEREN 2 C.V.V. ZWERVERS

Railey Delgado Gomes

Heren 2

Matthijs Hoogland

Hursley Hooij

Heren 2

8

Heren 2

Heren 2

Barry Morais

Marlon Brunings

Heren 2

Alex Naaktgeboren

Bart Jacobs

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Joep Jacobs

Jelmar Seip

Heren 2

Jorik Schot

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Matthew Vieira

Lotfi El Amri


HEREN 2 C.V.V. ZWERVERS

Heren 2 Heren 2

Yassine Fenzar

Lionel Rosalia

Cesar Serrao cesar

Vlagger Heren 2

Verzorger Heren 2

Leider Heren 2

Aad Kortlever

Davon Dos Santos Almeida

Heren 2

Nathaniel Werleman

Trainer Heren 2

Mauri Cabeza

Dayson Belfor

Heren 2

Heren 2

David Franzen

Heren 2

Heren 2

Gavin Delgado Gomes

Cor Kortlever

9


JO 19 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Stefan Verhoeven

JO 19 - 1

David den Hertog

Shurmur Lensvelt

JO 19 - 1

10

JO 19 - 1

JO 19 - 1

Niels Ambtman

Mathijs Kneppers

JO 19 - 1

Desley Copier

JO 19 - 1

JO 19 - 1

JO 19 - 1

Rik de Vries

Mustafa Senyurek


JO 19 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Patrick de Geus

Trainer JO 19 - 1

Hessam Al-Shaibani

Jayson Rosalie

Trainer JO 19 - 1

JO 19 - 1

JO 19 - 1

Scenerio Zorg

Furgen Menig

JO 19 - 1

Jazzley Roque da Silva

JO 19 - 1

JO 19 - 1

JO 19 - 1

Yannic Rolfes

Ronald Rodenburg

11


JO 19 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 19 - 2

Cengiz Imren

Victor Buijs

JO 19 - 2

David Hakobyan

JO 19 - 2

12

JO 19 - 2

JO 19 - 2

Wu Chieh Quach

Giovanni Boshoven


JO 19 - 2 C.V.V. ZWERVERS

Joel Daniël Fianan

JO 19 - 2

Pim van de Kaa

JO 19 - 2

JO 19 - 2

JO 19 - 2

Mark ten Pierik

Mike Terburg

13


JO 17 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 17 - 1

Anish Hardoar

Sven Westerman

JO 17 - 1

Appie Kaba

Coen van Tienderen

JO 17 - 1

14

JO 17 - 1

JO 17 - 1

Shyrano Prudensia

Max Wiegman

JO 17 - 1

Max Barmentloo

JO 17 - 1

JO 17 - 1

JO 17 - 1

Coen van Steensel

Owen Muus


JO 17 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Errol Deekman

Trainer JO 17 - 1

Yassin Benabou

Connor Vlug

Trainer JO 17 - 1

JO 17 - 1

JO 17 - 1

Jahrone Weidum

Sven Mullem

JO 17 - 1

Mounir Bennamari

JO 17 - 1

JO 17 - 1

JO 17 - 1

Chris Kassels

Piet de Wit

15


JO 17 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 17 - 2

Phil Spek

Gido Soares de Meijer

JO 17 - 2

Shivano Semedo Moniz

Miguel Sasai

JO 17 - 2

16

JO 17 - 2

JO 17 - 2

Jontje Herman

Ryano Tuhumurij

JO 17 - 2

Dylan Mercedes

JO 17 - 2

JO 17 - 2

JO 17 - 2

Rocco Quandt

Aziz Kertokario


JO 17 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 17 - 2

Tim Kalkman

Yusuf Tekmen

Trainer JO 17 - 2

Ricardo Veerman

Kaj de Wit

Trainer JO 17 - 2

Trainer JO 17 - 2

JO 17 - 2

Tijmen van Schaft

Jaylano Schotsborg

JO 17 - 2

Chol Adiang

JO 17 - 2

JO 17 - 2

JO 17 - 2

Bilal Hattit

Jurdao De Fretes

17


JO 17 - 3 & 4 C.V.V. ZWERVERS

Rohit Lachman

Franklin Lopes

JO 17 - 3 & 4

Enes Aydogan

JO 17 - 3 & 4

18

Tristan Sharma

JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

Sammy Kamp

JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

Mohamed Abdi Duale

Gentle Maynard


JO 17 - 3 & 4 C.V.V. ZWERVERS

Paul Geleijnse

Trainer JO 17 - 3 & 4

Kimberly Greven

Krijn Elgers

Trainer JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

Levi Hogerheide

JO 17 - 3 & 4

JO 17 - 3 & 4

Jonathan Verhoeven

Aad van der Graaf

19


JO 15 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 15 - 1

Rick Belterman

Guilherme Da Silva

JO 15 - 1

Fozi El-hadioui Uzel

Bowen van Asperen

JO 15 - 1

20

JO 15 - 1

JO 15 - 1

Felix Brits

Michael van Nieuwland

JO 15 - 1

Jacy van Dam

JO 15 - 1

JO 15 - 1

JO 15 - 1

Damian Kramer

Hassan Mohamed Salim


JO 15 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 15 - 1

Joey Grundeler

Paul Verkroost

Trainer JO 15 - 1

Thyron Jaramillo Restrepo

Don Joewarame

Trainer JO 15 - 1

JO 15 - 1

JO 15 - 1

Benjamin Martina

Jesse van Loon

JO 15 - 1

Dimitri van der Linden

JO 15 - 1

JO 15 - 1

JO 15 - 1

Damiano Raalte

Silvester van Putten

21


JO 15 - 2 C.V.V. ZWERVERS

Xander Paays

JO 15 - 2

Amir Abderrahmane

Sietse Roon

JO 15 - 2

22

JO 15 - 2

JO 15 - 2

Mitch Lunenburg

Alex Nsabimbona

JO 15 - 2

Jordy van Muiden

JO 15 - 2

JO 15 - 2

JO 15 - 2

Xue - Liang Dong

Jesse Hoogendijk


JO 15 - 2 C.V.V. ZWERVERS

Cock van Tienderen

Trainer JO 15 -2

Aron Hoogendijk

Sajad Yaqubi

Trainer JO 15 -2

JO 15 - 2

JO 15 - 2

Shoaib Ahmadi

Brandon Andriessen

JO 15 - 2

Levi Mertens

JO 15 - 2

JO 15 - 2

JO 15 - 2

Blessing Lukau

Luis Mario Semedo Moniz

23


JO 15 - 3 C.V.V. ZWERVERS

Jersvan Romney

JO 15 - 3

Javi Cilie

Younnes El Ghaubar

JO 15 - 3

24

JO 15 - 3

JO 15 - 3

Delano van der Plaats

Milchen Martis

JO 15 - 3

Daniel van der Heide

JO 15 - 3

JO 15 - 3

JO 15 - 3

Omar Araujo

Daniel Spierings


JO 15 - 3 C.V.V. ZWERVERS

Jona Vlot

Amar Vatres

JO 15 - 3

JO 15 - 3

Alex Senior

JO 15 - 3

Tiago Ramos

JO 15 - 3

JO 15 - 3

Deniz Macit

JO 15 - 3

JO 15 - 3

Joeri van Oort

Henry Kok

25


JO 13 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 13 - 1

Jasir Melfor

Rick de Geus

JO 13 - 1

Tejiri Okuoka

Timon de Geus

JO 13 - 1

26

JO 13 - 1

JO 13 - 1

Ernesto Kraaier

Juriaan Roos

JO 13 - 1

Jeremy Balentien

JO 13 - 1

JO 13 - 1

JO 13 - 1

Marijn Reuters

Shevon Solognier


JO 13 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Ralph Kraaivanger

Trainer JO 13 - 1

Ryniño Manuel

Jasper Nieuwehuizen

Trainer JO 13 - 1

JO 13 - 1

JO 13 - 1

Noah Zoutewelle

Daan Looije

JO 13 - 1

Reda Bouarfa

JO 13 - 1

JO 13 - 1

JO 13 - 1

Ahmed Tourkazi

Marco Kedde

27


JO 13 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 13 - 2

Donnie Stols

Yunus Macit

JO 13 - 2

Mike Cooijman

Tomas Steingrimsson

JO 13 - 2

28

JO 13 - 2

JO 13 - 2

Niels Molengraaf

Luke de Geus

JO 13 - 2

Luke Bergwerff

JO 13 - 2

JO 13 - 2

JO 13 - 2

Shendiro Arrindell

Bjorn Delandes


JO 13 - 2 C.V.V. ZWERVERS

Michael Garcia Bello

Trainer JO 13 - 2

Shurffanty Hato

Bryce de Bies

Trainer JO 13 - 2

JO 13 - 2

JO 13 - 2

Fabio Sucic

Julian Elbers

JO 13 - 2

Jemero Hatomi

JO 13 - 2

JO 13 - 2

JO 13 - 2

Kai Tjaberings

Jordan Martis

29


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

Djesellinio Wong-si-kwie

JO 13 - 3 t/m 6

Logan Geelhoed

Dylan Heijnen

JO 13 - 3 t/m 6

30

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Valentino Andric

Jair Semedo Borges

JO 13 - 3 t/m 6

Andy Honkoop

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Daan Hirt

Ahmed Gharsalli


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

Owen Schaapman

Carlos Lemus

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Sjoerd Ambtman

JO 13 - 3 t/m 6

Finn Meuldijk

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Levi Thijsen

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Rahand Hama Salih

Jeffrey Nsabimbona

31


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

Roy Sprong

Charvien Jagernath

JO 13 - 3 t/m 6

Koen Lagerwaard

JO 13 - 3 t/m 6

32

Sander Brouwer

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Ruben Vos

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Sem van Helden

Dashil de Paulo


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

Olaf Socko

JO 13 - 3 t/m 6

Marius Kool

Sam Dallau

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Jailo Apang

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Dyon van der Veer

Hicham Fessla

33


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

Kevin Phan

Gennarino Melgert

JO 13 - 3 t/m 6

Yoerie Terlouw

JO 13 - 3 t/m 6

34

Sem Nome

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Zaki Hussein

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Cedric de Kom

Rouigene Howell


JO 13 - 3 t/m 6 C.V.V. ZWERVERS

JO 13 - 3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Trainer JO 13 -3 t/m 6

Trainer JO 13 -3 t/m 6

Trainer JO 13 -3 t/m 6

JO 13 - 3 t/m 6

Nelson Salomé

Alex Jansen

Ronald Kool

Walid Omar

Walid Sawaja

Kasper Hendriks

35


JO 11 - 1 & 2 C.V.V. ZWERVERS

Yousri Stibchar

Luciano Soares Silva

Quinten Kraaivanger

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

Ben Smaling

JO 11 - 1&2

Rome Hatomi

JO 11 - 1&2

36

JO 11 - 1&2

Lucas van Netten

JO 11 - 1&2

Rafael Oliveira Freire Andrade

Zepi Redmond

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

Jahciano King

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

Rivano Stols

Ernesto Kedde


JO 11 - 1 & 2 C.V.V. ZWERVERS

Caner Saygill

Marlon Dandare

Trainer JO 11 - 1&2

Osvaldo van Zwam

Matthijs Vroom

Trainer JO 11 - 1&2

Trainer JO 11 - 1&2

Trainer JO 11 - 1&2

Ronald Kiewiet

Trainer JO 11 - 1&2

Thijs Kiewiet

Levinio van Zwam

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

Islem Puymeras

JO 11 - 1&2

JO 11 - 1&2

Dishairo Dandare

Mario Ferreira

37


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Armin Hasicic

Jordy Mens

Ezra van Bruchem

JO 11 - 3 t/m 9

Dylan Delgado

Sem Acda

JO 11 - 3 t/m 9

38

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Florian Maalouf

Pim Meeder

JO 11 - 3 t/m 9

Delano van Rijn

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Dani Ruter

Ky-shairo Menes


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

Nick Meininger

JO 11 - 3 t/m 9

Cem Alicavusoglu

Roni Hendriks

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Jorrit van Roon

Fabio Sohilait

JO 11 - 3 t/m 9

Cedric Zoutewelle

Emre Kaya

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Luca den Haan

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Boika van de Watering

Rico Gijzen

39


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Jeremiah de Fretes

Jonathan Schotsborg

Noa Liem

JO 11 - 3 t/m 9

Christiano Furtado

Renoire Pattinama

JO 11 - 3 t/m 9

40

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Requelme Solissa

Kenzo Guda

JO 11 - 3 t/m 9

Shakir Obispo

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Joshua Loefstop

Stefan Fayad


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

Dylan Rolfes

JO 11 - 3 t/m 9

Tyrom van Hofwegen

Bentley Zinhagel

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Zion Meiland

Wagner Elias Fernandes

JO 11 - 3 t/m 9

Dante Pires Monteiro

Umran Khalid

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Rickey Francisca

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Joel Goncalves

Alvin St. Jago

41


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Ibrahim Aboud

Raj Seevaratnam

Ruben Nell

JO 11 - 3 t/m 9

Cameron Vlug

Matthijs Boender

JO 11 - 3 t/m 9

42

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Daan van Rossum

Shamar Limon

JO 11 - 3 t/m 9

Kaya Yucel

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Valentijn Pol

Dylan Greven


JO 11 - 3 t/m 9 C.V.V. ZWERVERS

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

Trainer JO 11 3 t/m 9

Trainer JO 11 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

JO 11 - 3 t/m 9

José Enser

Celcius Grant

Adam El Haji

Anshuman Madhai

Zinédine Khawaja

Hassan Machi

Samuel Okuoka

Tim Streijl

Jael Bouman Rik Harms

43


JO 09 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 09 - 1

JO 09 - 1

Sefanja Pattiwael

Jahmar Braam

Chase Dos Santos

JO 09 - 1

Sylvano Pattinama

Noah Fayad

JO 09 - 1

44

JO 09 - 1

JO 09 - 1

Vainquer Makonda

Mitchell Siemsen

JO 09 - 1

Rayan van Bremen

JO 09 - 1

JO 09 - 1

JO 09 - 1

Ian Hose

Noah Kanters


JO 09 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 09 - 2

Yona van Pieterson

Yestin Middelveld

JO 09 - 2

Karsten Brem

JO 09 - 2

46

JO 09 - 2

JO 09 - 2

Emin Siljak

Shavinio Arrindell


JO 09 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 09 - 2

Bo Schinkels

Vincent Nell

JO 09 - 2

Jayden Gefferie

JO 09 - 2

JO 09 - 2

JO 09 - 2

Yustin Gefferie

Alvin Honkoop

47


JO 09 - 3 t/m 7 C.V.V. ZWERVERS

Ro-angel Geurts

Lionell Da Costa Correia

Nathan Wuister

Randley Werleman

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Luchiano Moonen

JO 09 - 3 t/m 7

Aureliano Aerts

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

48

JO 09 - 3 t/m 7

Daan Koman

Ryan Cooijman

Romano van der Wal

Igor Szczepaniak

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Mounir Talbi

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Viktor Vukojevic

Vince Ramzan

Jake Evers


JO 09 - 3 t/m 7 C.V.V. ZWERVERS

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Daniel Toader

Ruben Erdhuizen

Collin Kuijl

Davey Meijer

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Ruben Dick

JO 09 - 3 t/m 7

Justin Terlouw

Julian Warnars

JO 09 - 3 t/m 7

Ayeman Charradi

Ismail Amghar

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Shayan Daemi

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Aaron van Dinter

Zesireo Landvreugd

49


JO 09 - 3 t/m 7 C.V.V. ZWERVERS

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Dori Delgado

Daan Hijmering

Luciano Andrade

JO 09 - 3 t/m 7

Denzel Eckmeyer

JO 09 - 3 t/m 7

50

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Jayden Gullit

Michael van der Waaij


JO 09 - 3 t/m 7 C.V.V. ZWERVERS

Robert Eckmeyer

Trainer JO 09 - 3 t/m 7

Prijay Jiwalal

Raman Seleman

Trainer JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Mason Prins

JO 09 - 3 t/m 7

JO 09 - 3 t/m 7

Taha Gonul

Jรถrgen Gullit

51


JO 07 - 1 C.V.V. ZWERVERS

JO 07 - 1

Joshua van Zwam

JO 07 - 1

Kyan Bruno

Danny van Zwam

Trainer JO 07 - 1

Gabriel Spitsbaard

Gennaro Supusepa

Trainer JO 07 - 1

52

JO 07 - 1

JO 07 - 1

Adonay Ferreira

Tygo Reijm

JO 07 - 1

Lucas Loefstop

JO 07 - 1

JO 07 - 1

JO 07 - 1

Travis Loefstop

Elton Ruising


JO 07 - 2 C.V.V. ZWERVERS

JO 07 - 2

JO 07 - 2

Keyno Martins Almeida

Jaylison Adamus

Ivy-Jules Vernooij

JO 07 - 2

Lucas Berghout

JO 07 - 2

54

JO 07 - 2

JO 07 - 2

Cem Caliskan

Yannis Pawlowski


JO 07 - 3 C.V.V. ZWERVERS

JO 07 - 3

Ishaan Mathoera

Rayn Billault Faba

JO 07 - 3

Farid Salarbux

Aidan Kramer

JO 07 - 3

JO 07 - 3

JO 07 - 3

Akram Abergui

Winston van der Velde

JO 07 - 3

Jay Stolk

JO 07 - 3

JO 07 - 3

JO 07 - 3

Luciano Dos Santos

Kai van Helden

55


MO 13 - 1 C.V.V. ZWERVERS

MO 13 - 1

Fleur Meeder

MO 13 - 1

Hannah Dik

Stefanny Stamper

MO 13 - 1

Deena Baas

Nailys de Clerq

MO 13 - 1

56

MO 13 - 1

MO 13 - 1

Luna Taha

Elizangela Vroom

MO 13 - 1

Felice Wever

MO 13 - 1

MO 13 - 1

MO 13 - 1

Deshandra de Clerq

Nessa Hasselman


Trainer MO 13 - 1

Anne-Sophie Buijs

Jada Schreur

MO 13 - 1

MO 13 - 1

MO 13 - 1

Norah Waanders

Elise Kiwit

MO 13 - 1

Alishba Khawaja

MO 13 - 1

MO 13 - 1

MO 13 - 1

Marit Pol

Imane El Ammari

José Enser

57


MO 11 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Mario Blagdan

Trainer MO 11 - 1

Izabel Vroom

Britt Zuijderwijk

Trainer MO 11 - 1

58

MO 11 - 1

MO 11 - 1

Hailey Morrissey

Lynn Draaisma

MO 11 - 1

Nora Ploeg-Sebes

Lizzy Blagdan

MO 11 - 1

MO 11 - 1

MO 11 - 1

Sanne Stevens

Wiktoria Lesniewska

MO 11 - 1

Daniya Aboud

MO 11 - 1

MO 11 - 1

MO 11 - 1

Luana Fretes

Eric Zuijderwijk


MO 11 - 2 C.V.V. ZWERVERS

MO 11 - 2

FĂŠ Schoutens

Lorena Andriessen

Trainer MO 11 - 2

Danity Claver

Marlis Makonda

Trainer MO 11 - 2

MO 11 - 2

MO 11 - 2

June Scheffers

Robin Wildenbos

MO 11 - 2

Lupita Sanichar

Melanie Andriessen

MO 11 - 2

MO 11 - 2

MO 11 - 2

Felicia Vroom

Isabella Greven

MO 11 - 2

Sanne Streijl

MO 11 - 2

MO 11 - 2

MO 11 - 2

Luna-Mae Stienstra

Herman Wildenbos

59


MO 11 - 3 C.V.V. ZWERVERS

MO 11 - 3

MO 11 - 3

Yasmina Araujo

Lina MotjĂŠ

Bella Stamper

Vanessa van der Wateringen

MO 11 - 3

MO 11 - 3

60

MO 11 - 3

MO 11 - 3

Bo Cijsouw

Maitara Apang


MO 11 - 3 C.V.V. ZWERVERS

MO 11 - 3

Zoe de Jong

Trainer MO 11 - 3

Abigail Groeneweg

MO 11 - 3

MO 11 - 3

MO 11 - 3

Senne Vos

Olive Peeters

Mark Groeneweg

61


MO 09 - 1 C.V.V. ZWERVERS

Trainer MO 09 - 1

Anne van den Heuvel

Jahmariah Bendt

MO 09 - 1

62

MO 09 - 1

MO 09 - 1

Jacelynn Jubithana

Lola Sanichar

MO 09 - 1

Violetta van der Wateringen

MO 09 - 1

MO 09 - 1

MO 09 - 1

Shaya Playfair

Norah van den Heuvel

Ernesto Sanichar


G - TEAM C.V.V. ZWERVERS

Aanspreekpunt G-team

Yvon Schenk

G - team

Alex Kuit

G - team

Luud Knuvelder

Robin Gmeling Meijling

G - team

G - team

64

Bas Burghoorn

Peter Bosman

G - team

Bradley Klepke

G - team

G - team

G - team

Cor van den Oosten

Reinier van Leeuwen


G - TEAM C.V.V. ZWERVERS

Igor Spetter

Ass. Trainer G - Team

Trainer G - Team

Ernstjan Volder

G - team

Jan Sala

G - team

G - team

Jan van der Spoel

G - team

G - team

Patrick Meeling

Aitor Spetter

John Meijer

65


BESTUUR C.V.V. ZWERVERS

66

Bestuur

Bestuur

Ger Jacobs

Marco Roos


INTERNATIONAAL D - TOERNOOI C.V.V. ZWERVERS

Internationaal D - Toernooi

Piet de Wit

Internationaal D - Toernooi

Internationaal D - Toernooi

Internationaal D - Toernooi

Internationaal D - Toernooi

Ger Jacobs

Martin Lunenburg

Stephan Schilder

Merel Schot

67


TERREIN & ONDERHOUD C.V.V. ZWERVERS

T&O

Martin Verzijden

Robbie de Bruyne

T&O

Jan van Londen

T&O

68

T&O

T&O

Fred Batist

John Verhoeven


TERREIN & ONDERHOUD C.V.V. ZWERVERS

Eef Oskam

T&O

Ton Smit

Wim de Jong

T&O

T&O

T&O

Wout Visser

T&O

Cor Joling

Mollenvanger

Arie de Bruijne

69


AANSPREEKPUNTEN JEUGD C.V.V. ZWERVERS

Technisch Coördinator Meisjes

C.V.V. ZWERVERS

Technisch Coördinator O9 & 07

Technisch Coördinator O11

Technisch Coördinator O19 t/m O13

AANSPREEKPUNTEN SENIOREN

Technisch Coördinator Meisjes

Hoofd Opleidingen

Voorzitter Jeugdcommissie

Aanspreekpunt Recreatieve Senioren

Technisch coördinator Heren 1 en 2

70

Wim Wiggers

Rob Naaktgeboren

Anton Rolfes Matthijs Vroom Danny de Geus

José Enser Mario Blagdan Enar Krootjes Jan Verhoeven


BINGO & KLAVERJASSEN C.V.V. ZWERVERS

Bingo & Klaverjassen

Bingo & Klaverjassen

Rinus Koorn

Marja van Soest

RADIO CAPELLE C.V.V. ZWERVERS

Radio Capelle

Radio Capelle

Kasper Luchtmeijer

Hans Stofkooper

71


TEAMPLAATJES C.V.V. ZWERVERS

ZON1

ZON1

ZON2

ZON2

ZON1

ZON3

ZON3

ZON3

72

ZON2

ZON5

ZON5

ZON5


TEAMPLAATJES C.V.V. ZWERVERS

ZAT1

ZAT1

ZAT2

ZAT1

ZAT3

ZAT2

ZAT3

ZAT3

ZAT2

ZAT4

ZAT4

ZAT4

73


TEAMS & COMMISSIES C.V.V. ZWERVERS

Kantine

Kantine

Keuken

Kantine

Scheidsrechters Coördinatie

Scheidsrechters Coördinatie

Scheidsrechters Coördinatie

Gastvrouwen U13 Toernooi

Gastvrouwen U13 Toernooi

Gastvrouwen U13 Toernooi

74

Keuken

Keuken

Gastvrouwen Bestuurskamer

Gastvrouwen Bestuurskamer

Gastvrouwen Bestuurskamer

Goldengirls

Goldengirls

Feest comité Goldengirls


TEAMS & COMMISSIES C.V.V. ZWERVERS

Irene Elskink

Scheidsrechters

Koningin van de was

Koningin van de was

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Normen en Waarden Commissie

Normen en Waarden Commissie

Normen en Waarden Commissie

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat

75


SPAAROVERZICHT C.V.V. ZWERVERS

JUMBO O Matthew van Lelieveld HEREN 1 O Michel Franken O Rik de Vries O Jorik Schot O Barry Hotting O Burak Ursan O Celcius Grant O Clemens van der Velden O Dino Thiel O Djensley Akhurst O Frank Stienstra O Haris Kahrovic O Jason Postema O Jerry Fortes O Kelvin Tromper O Kevin den Boer O Levron Raphaël O Max Teeuwen O Melvin Post O Rowan Zechiël O Wesley van der Valk O Ron van den Berg O Ruud Heijser O Cees Pols O Charles Wunderlich HEREN 2 O Matthew Vieira O Jorik Schot O Jelmar Seip O Bart Jacobs O Joep Jacobs O Alex Naaktgeboren O Marlon Brunings O Hursley Hooij O Barry Morais O Matthijs Hoogland O Railey Delgado Gomes O Lotfi El Amri O Gavin Delgado Gomes O Dayson Belfor O Davon Dos Santos Almeida O David Franzen O Nathaniel Werleman O Yassine Fenzar O Lionel Rosalia O Mauri Cabeza O Aad Kortlever O Cesar Serrao cesar O Cor Kortlever JO 19 - 1 O Rik de Vries O Desley Copier O Mathijs Kneppers O Shurmur Lensvelt O Niels Ambtman O David den Hertog O Stefan Verhoeven O Mustafa Senyurek O Yannic Rolfes O Jazzley Roque da Silva O Furgen Menig O Jayson Rosalie O Scenerio Zorg O Hessam Al-Shaibani O Patrick de Geus O Ronald Rodenburg JO 19 - 2 O Cengiz Imren O Wu Chieh Quach O David Hakobyan O Victor Buijs O Giovanni Boshoven O Mark ten Pierik O Pim van de Kaa O Joel Daniël Fianan O Mike Terburg

76

JO 17 - 1 O Anish Hardoar O Coen van Steensel O Max Barmentloo O Max Wiegman O Coen van Tienderen O Shyrano Prudensia O Appie Kaba O Sven Westerman O Owen Muus O Chris Kassels O Mounir Bennamari O Sven Mullem O Connor Vlug O Jahrone Weidum O Yassin Benabou O Errol Deekman O Piet de Wit JO 17 - 2 O Phil Spek O Rocco Quandt O Dylan Mercedes O Ryano Tuhumurij O Miguel Sasai O Jontje Herman O Shivano Semedo Moniz O Gido Soares de Meijer O Aziz Kertokario O Tim Kalkman O Bilal Hattit O Chol Adiang O Jaylano Schotsborg O Kaj de Wit O Tijmen van Schaft O Ricardo Veerman O Yusuf Tekmen O Jurdao De Fretes JO 17 - 3 & 4 O Mohamed Abdi Duale O Rohit Lachman O Tristan Sharma O Sammy Kamp O Enes Aydogan O Franklin Lopes O Gentle Maynard O Jonathan Verhoeven O Krijn Elgers O Levi Hogerheide O Kimberly Greven O Paul Geleijnse O Aad van der Graaf JO 15 - 1 O Rick Belterman O Damian Kramer O Jacy van Dam O Michael van Nieuwland O Bowen van Asperen O Felix Brits O Fozi El-hadioui Uzel O Guilherme Da Silva O Hassan Mohamed Salim O Joey Grundeler O Damiano Raalte O Dimitri van der Linden O Jesse van Loon O Don Joewarame O Benjamin Martina O Thyron Jaramillo Restrepo O Paul Verkroost O Silvester van Putten JO 15 - 2 O Xue - Liang Dong O Jordy van Muiden O Alex Nsabimbona O Sietse Roon O Mitch Lunenburg O Amir Abderrahmane O Xander Paays

O Jesse Hoogendijk O Blessing Lukau O Levi Mertens O Brandon Andriessen O Sajad Yaqubi O Shoaib Ahmadi O Aron Hoogendijk O Cock van Tienderen O Luis Mario Semedo Moniz JO 15 - 3 O Omar Araujo O Daniel van der Heide O Milchen Martis O Younnes El Ghaubar O Delano van der Plaats O Javi Cilie O Jersvan Romney O Daniel Spierings O Joeri van Oort O Tiago Ramos O Jona Vlot O Deniz Macit O Alex Senior O Amar Vatres O Henry Kok JO 13-1 O Jasir Melfor O Marijn Reuters O Jeremy Balentien O Juriaan Roos O Timon de Geus O Ernesto Kraaier O Tejiri Okuoka O Rick de Geus O Shevon Solognier O Ahmed Tourkazi O Reda Bouarfa O Daan Looije O Jasper Nieuwehuizen O Noah Zoutewelle O Ryniño Manuel O Ralph Kraaivanger O Marco Kedde JO 13 - 2 O Donnie Stols O Shendiro Arrindell O Luke Bergwerff O Luke de Geus O Tomas Steingrimsson O Niels Molengraaf O Mike Cooijman O Yunus Macit O Bjorn Delandes O Kai Tjaberings O Jemero Hatomi O Julian Elbers O Bryce de Bies O Fabio Sucic O Shurffanty Hato O Michael Garcia Bello O Jordan Martis JO 13 - 3 T/M 6 O Daan Hirt O Andy Honkoop O Jair Semedo Borges O Dylan Heijnen O Valentino Andric O Logan Geelhoed O Djesellinio Wong-si-kwie O Ahmed Gharsalli O Rahand Hama Salih O Finn Meuldijk O Owen Schaapman O Levi Thijsen O Sjoerd Ambtman O Carlos Lemus O Jeffrey Nsabimbona O Sem van Helden

O Roy Sprong O Sander Brouwer O Ruben Vos O Koen Lagerwaard O Charvien Jagernath O Dashil de Paulo O Dyon van der Veer O Sam Dallau O Jailo Apang O Marius Kool O Olaf Socko O Hicham Fessla O Cedric de Kom O Kevin Phan O Sem Nome O Zaki Hussein O Yoerie Terlouw O Gennarino Melgert O Rouigene Howell O Kasper Hendriks O Walid Sawaja O Walid Omar O Ronald Kool O Alex Jansen O Nelson Salomé JO 11 - 1&2 O Rivano Stols O Yousri Stibchar O Zepi Redmond O Jahciano King O Lucas van Netten O Rome Hatomi O Luciano Soares Silva O Rafael Oliveira Freire Andrade O Ben Smaling O Quinten Kraaivanger O Ernesto Kedde O Dishairo Dandare O Levinio van Zwam O Islem Puymeras O Thijs Kiewiet O Caner Saygill O Matthijs Vroom O Ronald Kiewiet O Osvaldo van Zwam O Marlon Dandare O Mario Ferreira JO 11 - 3 T/M 9 O Armin Hasicic O Jordy Mens O Dani Ruter O Delano van Rijn O Pim Meeder O Sem Acda O Florian Maalouf O Dylan Delgado O Ezra van Bruchem O Ky-shairo Menes O Boika van de Watering O Emre Kaya O Luca den Haan O Cedric Zoutewelle O Fabio Sohilait O Roni Hendriks O Jorrit van Roon O Cem Alicavusoglu O Nick Meininger O Rico Gijzen O Jeremiah de Fretes O Jonathan Schotsborg O Joshua Loefstop O Shakir Obispo O Kenzo Guda O Renoire Pattinama O Requelme Solissa O Christiano Furtado O Noa Liem O Stefan Fayad O Joel Goncalves O Umran Khalid


O Rickey Francisca O Dante Pires Monteiro O Wagner Elias Fernandes O Bentley Zinhagel O Zion Meiland O Tyrom van Hofwegen O Dylan Rolfes O Alvin St. Jago O Ibrahim Aboud O Raj Seevaratnam O Valentijn Pol O Kaya Yucel O Shamar Limon O Matthijs Boender O Daan van Rossum O Cameron Vlug O Ruben Nell O Dylan Greven O Rik Harms O Jael Bouman O Tim Streijl O Samuel Okuoka O Hassan Machi O Zinédine Khawaja O Anshuman Madhai O Adam El Haji O Celcius Grant O José Enser JO 09 - 1 O Sefanja Pattiwael O Jahmar Braam O Ian Hose O Rayan van Bremen O Mitchell Siemsen O Noah Fayad O Vainquer Makonda O Sylvano Pattinama O Chase Dos Santos O Noah Kanters JO 09 - 2 O Yona van Pieterson O Emin Siljak O Karsten Brem O Yestin Middelveld O Shavinio Arrindell O Bo Schinkels O Yustin Gefferie O Jayden Gefferie O Vincent Nell O Alvin Honkoop JO 09 - 3 T/M 7 O Viktor Vukojevic O Ro-angel Geurts O Igor Szczepaniak O Mounir Talbi O Daan Koman O Lionell Da Costa Correia O Ryan Cooijman O Aureliano Aerts O Randley Werleman O Nathan Wuister O Romano van der Wal O Luchiano Moonen O Vince Ramzan O Jake Evers O Daniel Toader O Ruben Erdhuizen O Aaron van Dinter O Ismail Amghar O Shayan Daemi O Julian Warnars O Justin Terlouw O Collin Kuijl O Ayeman Charradi O Ruben Dick O Davey Meijer O Zesireo Landvreugd O Dori Delgado O Daan Hijmering

O Jayden Gullit O Denzel Eckmeyer O Luciano Andrade O Michael van der Waaij O Taha Gonul O Raman Seleman O Mason Prins O Prijay Jiwalal O Robert Eckmeyer O Jörgen Gullit JO 07 - 1 O Joshua van Zwam O Kyan Bruno O Travis Loefstop O Lucas Loefstop O Tygo Reijm O Gennaro Supusepa O Adonay Ferreira O Gabriel Spitsbaard O Danny van Zwam O Elton Ruising JO 07 - 2 O Keyno Martins Almeida O Jaylison Adamus O Cem Caliskan O Lucas Berghout O Ivy-Jules Vernooij O Yannis Pawlowski JO 07 - 3 O Ishaan Mathoera O Luciano Dos Santos O Jay Stolk O Winston van der Velde O Aidan Kramer O Akram Abergui O Farid Salarbux O Rayn Billault Faba O Kai van Helden MO 13 - 1 O Fleur Meeder O Hannah Dik O Deshandra de Clerq O Felice Wever O Elizangela Vroom O Nailys de Clerq O Luna Taha O Deena Baas O Stefanny Stamper O Nessa Hasselman O Marit Pol O Alishba Khawaja O Elise Kiwit O Jada Schreur O Norah Waanders O Anne-Sophie Buijs O Imane El Ammari O José Enser MO 11-1 O Luana Fretes O Daniya Aboud O Wiktoria Lesniewska O Lizzy Blagdan O Sanne Stevens O Nora Ploeg-Sebes O Lynn Draaisma O Britt Zuijderwijk O Hailey Morrissey O Izabel Vroom O Mario Blagdan O Eric Zuijderwijk MO 11 - 2 O Fé Schoutens O Luna-Mae Stienstra O Sanne Streijl O Isabella Greven O Melanie Andriessen

O Felicia Vroom O Lupita Sanichar O Robin Wildenbos O Marlis Makonda O June Scheffers O Danity Claver O Lorena Andriessen O Herman Wildenbos MO 11 - 3 O Yasmina Araujo O Lina Motjé O Bo Cijsouw O Bella Stamper O Vanessa van der Wateringen O Maitara Apang O Zoe de Jong O Senne Vos O Abigail Groeneweg O Olive Peeters O Mark Groeneweg MO 09 - 1 O Shaya Playfair O Violetta van der Wateringen O Lola Sanichar O Jahmariah Bendt O Jacelynn Jubithana O Anne van den Heuvel O Norah van den Heuvel O Ernesto Sanichar G - TEAM O Cor van den Oosten O Peter Bosman O Bas Burghoord O Robin Gmeling Meijling O Bradley Klepke O Luud Knuvelder O Alex Kuit O Reinier van Leeuwen O Patrick Meeling O Jan Sala O Igor Spetter O Jan van der Spoel O Ernstjan Volder O Aitor Spetter O John Meijer BESTUUR O Ger Jacobs O Marco Roos INTERNATIONAAL D - TOERNOOI O Piet de Wit O Merel Schot O Stephan Schilder O Martin Lunenburg O Ger Jacobs T&O O Martin Verzijden O Fred Batist O Jan van Londen O Robbie de Bruyne O John Verhoeven O Wim de Jong O Wout Visser O Ton Smit O Eef Oskam O Arie de Bruijne AANSPREEKPUNTEN JEUGD O Jan Verhoeven O Enar Krootjes O Mario Blagdan O José Enser O Danny de Geus O Matthijs Vroom O Anton Rolfes

AANSPREEKPUNTEN SENIOREN O Rob Naaktgeboren O Wim Wiggers BINGO & KLAVERJASSEN O Rinus Koorn O Marja van Soest RADIO CAPELLE O Kasper Luchtmeijer O Hans Stofkooper EAMPLAATJES T O O ZON1 O O ZON2 O O ZON3 O O ZON5 O O ZAT1 O O ZAT2 O O ZAT3 O O ZAT4 O O Kantine O O Keuken O O Scheidsrechters Coördinatie O O Gastvrouwen Bestuurskamer O O Gastvrouwen U13 Toernooi O O Goldengirls O O Scheidsrechters O O Sponsorcommissie O O Normen en Waarden Commissie O O Ledenadministratie O O Wedstrijdsecretariaat

77


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Capelle aan den IJssel Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 12:00 - 20:00 uur

Jumbo Capelle aan den IJssel Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251

CVV Zwervers  

CVV Zwervers Verzamelalbum

CVV Zwervers  

CVV Zwervers Verzamelalbum

Advertisement