Page 1

BASKETBALLPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Een unieke spaaractie… Wereldberoemd in je eigen plaats, wie wil dit niet? Jumbo Voorburg maakt deze droom waar! Je eigen foto in combinatie met de foto’s van je clubgenoten in een echt verzamelalbum, hoe cool is dat? Hoe? Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je bij de kassa een setje fotoplaatjes, dit geldt natuurlijk ook als je boodschappen doet via ons Pick Up Point. De actie begint op 26 oktober en loopt door t/m 20 december 2016. Wij, als Jumbo Voorburg, zijn enorm enthousiast over deze gebeurtenis en wij vinden het geweldig dat de door ons benaderde verenigingen hieraan mee willen werken. Nu gaan we met zijn allen er een knallend succes van maken. Vraag ook je familie, buren, vrienden en kennissen om je te helpen sparen om zo je album vol te krijgen. Ook het onderling ruilen van foto’s zal je helpen je album eerder compleet te krijgen. Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! SUCCES!!! Namens team Jumbo Voorburg.

Beste CobraNova fans, Het nieuwe seizoen 2016/17 is alweer van start gegaan. Samen met onze leden willen wij er een sportief en leuk jaar van maken. Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar de prestaties van ons heren 1 team. Maar de jeugd heeft de toekomst. Het is daarom geweldig om te zien dat vooral de jongere leeftijdsgroepen groeien. Het komend jaar zullen wij verschillende activiteiten organiseren om dichter bij onze leden te staan. Deze plaatjes verzameling is hier een geweldig voorbeeld van. Dit jaar zullen wij aangrijpen om het thema maatschappelijk verantwoord verenigen binnen de vereniging op de kaart zetten. Er zijn verschillende initiatieven die goed bij onze vereniging passen. Een vereniging ben je immers met en voor elkaar. Daarbij leunt de vereniging op geweldige vrijwilligers. Deze verdienen meer aandacht. Desondanks is een vrijwilligerstaak niet vrijblijvend. Waar veranderingen komen is het ook tijd om terug te kijken. Het is dan ook een eer om mensen te bedanken. Via deze weg willen wij het voorgaande bestuur bedanken voor het neerzetten van een stabiele vereniging. Die op sportief vlak op topniveau presteert. Wij zijn immers de enige basketballvereniging in Nederland met twee teams op de twee hoogste amateurniveaus. Tot slot wil ik iedereen meegeven: fair play en wees een goede gastheer voor onze tegenstanders. Met sportieve groet,

Marc de Jong Voorzitter CobraNova

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

3


CLUBHISTORIE COBRANOVA Basketballvereniging CobraNova is een fusie van twee verenigen uit Voorburg en Leidschendam. BV Voorburg is opgericht in 1974 door Humphrey van Haver als afsplitsing van HBV The Jumpers uit Den Haag. In eerste instantie werd er getraind en gespeeld in wat losse zaaltjes in Den Haag en Voorburg maar vanaf 1976 was er plaats in de mooie, helaas niet meer bestaande sporthal De Vliegermolen. De vereniging groeit gestaag en door een gedegen jeugdopleiding onder leiding van Humphrey van Haver en later Peter Lapidaire kent de vereniging snel succes met eerst de Dames en later ook de Heren. Hieronder enkel hoogtepunten uit de jaren daarna; Seizoen 1976/1977 Dames promoveren naar de Eredivisie. Seizoen 1981/1982 Eerste naamsponsor wordt aangetrokken met de naam Nusa Indah. Seizoen 1988/1989 Heren 1 wordt voor kampioen in de promotiedivisie en gaat de stap wagen naar de eredivisie. Seizoen 1998/1990 Festo Tools wordt de nieuwe sponsor die zorgt voor benodigde financiële middelen om 2 eredivisie teams draaiende te houden. Seizoen 1990/1991 Heren 1 redt het helaas niet in de Eredivisie en degradeert. Door de slechte staat van de Sporthal wordt deze afgebroken en wordt op het terrein ernaast, tegelijk met een woningcomplex een nieuwe sporthal gebouwd met de naam Forum Kwadraat wat onze nieuwe thuishaven wordt. Seizoen 1991/1992 Na al een 2e plaats in het seizoen voorafgaand wordt Dames 1 kampioen van Nederland. Seizoen 1993/1994 Festo Tools stopt met sponsoring en daarmee valt ook het doek voor de dames in de Eredivisie, Heren 1 wordt kampioen in de Promotiedivisie maar promotie naar de Eredivisie is helaas niet aan de orde wegens gebrek aan financiële middelen. 4

Seizoen 1994/1995 Heren 1 wordt weer kampioen en er wordt besloten dit keer de stap naar de Eredivisie maar te maken al is het met minimale middelen. Seizoen: 1996/1997 Jongens Junioren worden kampioen in het Rayon en dwingen daarna promotie af naar de jongens Eredivisie. Om de krachten te bundelen en de Jeugd op het hoogste niveau te kunnen laten spelen gaat BV Voorburg een samenwerking aan met The Jumpers en TTD uit Den Haag. Seizoen 1998/1999 Er wordt weer een nieuwe sponsor gevonden en daardoor kan na 2 zware jaren in de Eredivisie versterking gehaald worden in de vorm van 3 Amerikaanse spelers waardoor er serieus meegedaan kan worden. In deze periode wordt ook de “nickname” Voorburg Cobra’s bedacht. T/m seizoen 2001/2002 doen de Heren mee in de hoogste competitie onder verschillende namen zoals ; Haaglanden Cobra’s, C3 Cobra’s en NTNT Haaglanden. Na het wegvallen van de geldschieters valt het doek tot op heden definitief voor wat betreft de Eredivisie. Heren 1 heeft zich de jaren daarna nog wel op landelijk niveau (eerste/promotiedivisie) kunnen handhaven. Na een paar jaar zonder damesteam hebben een aantal oudleden de draad weer opgepakt en waren de dames ook weer vertegenwoordigd.


Gymnova werd in mei 1969 in Leidschendam opgericht door Peter Nederstigt met de bedoeling dat het een vereniging werd waar het hele gezin binnen de zelfde vereniging kon sporten. Peter Nederstigt was in die tijd gymleraar bij het Veurs College. Hij begon in 1969 met de gymnastiekafdeling en in 1970 volgde de oprichting van het honkbal, softbal en basketbal. De thuisbasis was de net gebouwde sporthal De Fluit die toen nog maar uit één hal (De Tas) bestond, In 1980 werd de sporthal uitgebreid met een tweede hal (De Bocht). In de jaren 70 groeide Gymnova Basketbal echt uit tot een gezelligheidsvereniging. Regelmatig werden aan het eind van een speeldag in het weekend super-8 films vertoond van legendarische NBA wedstrijden in een overvolle kantine. In 1977 werd het eerste team ook nog enkele seizoenen gesponsord door Pro-Keds, een populaire basketballschoen uit de zeventiger en tachtiger jaren. Hierna volgde Chevron enkele seizoenen als sponsor. De gezelligheid stond bij Gymnova altijd op nummer 1. Hoger dan 1e klasse rayon is er dan ook niet gespeeld.

Seizoen 2014 / 2015 Heren 1 is kampioen van Nederland geworden in de 1e divisie en daarmee gepromoveerd naar de Promotiedivisie. Seizoen 2015/2016 Heren 2 is kampioen geworden in de 2e divisie en daarmee gepromoveerd naar de 1e divisie. Hiermee spelen er twee teams van CobraNova in de landelijke competitie. Bij de jeugd zijn er ook steeds meer teams die dat niveau bereiken. Cobranova is een vereniging geworden waar topsport en breedtesport bij elkaar komen. Van peanuts tot senioren. Een vereniging voor jongens en meiden, heren en dames. Een mooie vereniging die op dit niveau kunnen spelen door de inzet van vele enthousiaste trainers, coaches en vrijwilligers.

De afname bij de Senioren en de constante toename bij de Jeugd heeft uiteindelijk in 2009 geleid tot het samen gaan met de vereniging Gymnova uit Leidschendam die juist met veel senioren en weinig jeugd zaten. De naam CobraNova is bedacht door één van onze spelende leden Pascal Beck. Een knipoog naar het oude verleden van de Cobra’s uit Voorburg en Nova van Gymnova uit Leidschendam. 5


DS1 COBRANOVA BASKETBALL

DS1

Sandra de Booij

Coach DS1

Manon Rutgers

Odehlia Mokiem

DS1

6

DS1

DS1

Ranu Biere

Richelle Kayser

DS1

Monique Horsman

DS1

DS1

DS1

Annique Du Chatenier

Loes de Haas

Gerben Geilenkirchen


DS2 COBRANOVA BASKETBALL

Diane Massamba-Mambanzikila

DS2

Michelle Rocha

Tiffany de Jager

DS2

8

DS2

DS2

Stacey Meulenaar

Varuna Biere

DS2

Ezgi Sahin

DS2

DS2

DS2

Renate Bron

Helene de Man


Linde Plukaard

Stefan Bron

Coach DS2

Coach DS2

Sharon van Westbroek

DS2

Kim van Wezel

DS2

DS2

Jerney Postema

DS2

DS2

Rosana Ramautar

Patrick Bron

9


HS1 COBRANOVA BASKETBALL

Stiven Manuel

Bas Nelemans

Ass. Coach HS1

Coach HS1

Rolandas Sunskis

HS1

Edwin Prins

HS1

10

HS1

Fabien t Zand

HS1

Erik Goudswaard

C-Roy Nimako Sarkodie

HS1

HS1

Jaron Dijkhuizen

HS1

HS1

HS1

Rogillio Sewrattan

Michel Martinez

Bart Prijkel


HS2 COBRANOVA BASKETBALL

Pascal Beck

Coach HS2

HS2

Pedro Pichardo Salvador

HS2

Timo van der Keijl

HS2

HS2

Riccardo Vitali

HS2

HS2

Maurits Meijssen

Vincent Alkema

Tom di Gaudio

11


HS3 COBRANOVA BASKETBALL

HS3

HS3

Patrick Bron

Gerben Eradus

Sanny Lee

HS3

Bas de Mos

Delano Vroon

HS3

12

HS3

HS3

Ben Evers

Hong-Ching Tang

HS3

Hsi-Ching Tang

HS3

HS3

HS3

Stefan Bron

Boy Pasman


HS4 COBRANOVA BASKETBALL

HS4

Daan Jansen In De Wal

HS5 COBRANOVA BASKETBALL

Fabian Paagman

HS5

Ferdinand Varekamp

Marc de Jong

HS5

HS5

HS5

Ali Syed

Marvin Schaasberg

HS5

Robert Lamet

HS5

HS5

HS5

Winny Koenn

Caspar Beck

13


Marco Mulder Elzendreef 132 Voorburg 06-13175055 info@hetcyclusatelier.nl

www.hetcyclusatelier.nl


HU20-1 COBRANOVA BASKETBALL

HU20-1

Patrick Zwijnenburg

Coach HU20-1

Jake Ludwig

Mike Gubbels

HU20-1

16

HU20-1

HU20-1

Jules Lamet

Jamil Kuipers

HU20-1

Teun de Kler

HU20-1

HU20-1

HU20-1

Tobias de Vries

Ricardo van Eekelen

Maurits Meijssen


HU20-2 COBRANOVA BASKETBALL

Gabriel Malimba

Coach HU20-2

HU20-2

Liban Rachid Mohamed

HU20-2

Simon Zwinkels

HU20-2

HU20-2

Selcuk Ipek

HU20-2

HU20-2

Wilko Horst

Roland Dobbelaar

Winny Koenn

17


JU18-1 COBRANOVA BASKETBALL

Mees Verkerk

Tyrone Martinez

Coach JU18-1

JU18-1

Benjamin Gleijm

JU18-1

Niels Bouman

JU18-1

18

JU18-1

Laurens Wisse

JU18-1

Xian Inaldo

Thijs Adam

JU18-1

JU18-1

Justin Chan

JU18-1

JU18-1

JU18-1

Tim Szkudlarek

Andrew Aldrett

Hsi-Ching Tang


JU18-2 COBRANOVA BASKETBALL

JU18-2

Hugo Groenewegen

Coach JU18-2

Jens Hilker

Jesse Verboom

JU18-2

JU18-2

JU18-2

Emmanuel Akhideno

Simon de Reus

JU18-2

Daniël Mooijman

JU18-2

JU18-2

JU18-2

Sanjay Lachman

Jordi van den Berg

Pascal Beck

19


MU18-1 COBRANOVA BASKETBALL

Dominique van den Bosch

MU18-1

Anne van Koetsveld

Ciska Stone

Coach MU18-1

20

MU18-1

MU18-1

Cecilia Glaese

Irina Lisetsky

MU18-1

Lotte Huizing

MU18-1

MU18-1

MU18-1

Lonneke Moritz

Janna Stemerdink


MU18-2 COBRANOVA BASKETBALL

Coach MU18-2

Emma Visser

Anne Boekhouder

MU18-2

MU18-2

MU18-2

Charlotte Becker

Lara van Wezel

MU18-2

Beau Leenman

MU18-2

MU18-2

MU18-2

Freke Elkerbout

Tineke Egoavil

Erika de Heer

21


JU16-1 COBRANOVA BASKETBALL

JU16-1

Fons de Kler

Coach JU16-1

Eber Sluis

Robin Krul

JU16-1

22

JU16-1

JU16-1

Kevin Jonathan

Roan Ruijters

JU16-1

Ray Doerga

JU16-1

JU16-1

JU16-1

Vojin Vujanic

Kris Helmus

Hong-Ching Tang


JU16-3 COBRANOVA BASKETBALL

Coach JU16-3

Maarten de Bruijne

Brian Wetsteijn

JU16-3

JU16-3

JU16-3

Jouke Rein van Laar

Tchoudini Augusto Mendes

JU16-3

Sasha Jongen

Luca Beck

JU16-3

JU16-3

JU16-3

Louietsjio Gloudemans

JU16-3

JU16-3

Pjotr Tinke

Bradley Hartsuijker

Maarten de Booij

23


JU14-1 COBRANOVA BASKETBALL

Sander van Wezel

Jos Homan

Coach JU14-1

JU14-1

Jeremy Gonzales

JU14-1

Tom Meershoek

JU14-1

24

JU14-1

Savior Melfor

JU14-1

Aidan Danoesastro

Alexander Robert

JU14-1

JU14-1

Binck van Vliet

JU14-1

JU14-1

JU14-1

Yanick Hooijmans

Tymian Lucas

Gairiel Mathura


De CadeauCard van Paagman het cadeautje uit onverwachte hoek. www.paagman.nl/cadeaucard


JU14-3 COBRANOVA BASKETBALL

JU14-3

Rosenthal Nadav

Coach JU 14-3

Reilley Kiers

Tijn Verschoor

JU14-3

26

JU14-3

JU14-3

Sam Karskens

Lukas Lubbers

JU14-3

Luc Verschoor

Paul Anches

JU14-3

JU14-3

JU14-3

Ferry Evers

Joshua Alvarez

JU14-3

Sep Crone

JU14-3

JU14-3

JU14-3

Bo de Haas

David Koolhaas

Dwight Pronk


JU14-4 COBRANOVA BASKETBALL

JU14-4

JU14-4

Berdan Yilmaz

Joost van Drunick

Coach JU14-4

Sergi Jongsma

Yuval Stassen

JU14-4

28

JU14-4

JU14-4

Josiah Wijman

Luca Peracchia

JU14-4

Khaled Baccar

JU14-4

JU14-4

JU14-4

Toon Bracht

Nida Yigitdรถl

Peter Bracht


XU12-1 COBRANOVA BASKETBALL

Coach Mix U12-1

Jonas de Bakker

Rein Hunteler

XU12-1

XU12-1

XU12-1

Annemijn Mulder

Shreyas Kali

XU12-1

Xavi Cheng

Bram De Vreede

XU12-1

XU12-1

XU12-1

Daties Fahimi

Daan Van Vliet

XU12-1

Steven Zeegers

XU12-1

XU12-1

XU12-1

Steef Leenman

Mees Stoetzer

Bart du Chatenier

29


XU12-3 COBRANOVA BASKETBALL

Julia Gleijm

Max Rozier

Eliott van Bergen Bravenboer

XU12-3

XU12-3

Hugo Croes

XU12-3

Thijs Adam

XU12-3

30

Coach XU12-3

Alexus Sehgal

XU12-3

Reinout Bakker

Casper Persijn

XU12-3

Coach XU12-3

Justin Chan

XU12-3

XU12-3

XU12-3

Florian van der Hooft

Titus Engel


XU10-1 COBRANOVA BASKETBALL

Coach XU10-1

Justice Nzungu

Ivar Peracchia

XU10-1

XU10-1

XU10-1

Amber Attema

Aleyna Yigitdöl

XU10-1

Noohé Kuitenbrouwer

Arsis Fahimi

XU10-1

XU10-1

XU10-1

Thijmen Ponjee

XU10-1

XU10-1

Kenzo van der Arend

Daniel Bennacef

Sander Tenty

31


PEANUTS COBRANOVA BASKETBALL

Peanuts

Dominique Persijn

Coach Peanuts

Sadjid Ow Ali

Peter Zupancic

Peanuts

32

Peanuts

Peanuts

Olivia Pattiwael

Lars Westerdijk

Peanuts

Aniek Tenty

Peanuts

Peanuts

Peanuts

Levi Offers

Gian Akdas

Maarten de Booij


BESTUUR COBRANOVA BASKETBALL

Bestuurslid

Voorzitter

TC

Rogilio Sewrattan

Marc de Jong

Sandra de Booij

33


SPAAROVERZICHT COBRANOVA BASKETBALL DS1 o Sandra de Booij o Annique Du Chatenier o Monique Horsman o Richelle Kayser o Odehlia Mokiem o Ranu Biere o Manon Rutgers o Loes de Haas o Gerben Geilenkirchen

HU20-1 o Patrick Zwijnenburg o Tobias de Vries o Teun de Kler o Jamil Kuipers o Mike Gubbels o Jules Lamet o Jake Ludwig o Ricardo van Eekelen o Maurits Meijssen

DS2 o Renate Bron o Ezgi Sahin o Varuna Biere o Tiffany de Jager o Stacey Meulenaar o Michelle Rocha o Diane Massamba-Mambanzikila o Helene de Man o Rosana Ramautar o Kim van Wezel o Linde Plukaard o Jerney Postema o Sharon van Westbroek o Stefan Bron o Patrick Bron

HU20-2 o Wilko Horst o Simon Zwinkels o Gabriel Malimba o Selcuk Ipek o Liban Rachid Mohamed o Roland Dobbelaar o Winny Koenn

HS1 o Rogillio Sewrattan o Stiven Manuel o C-Roy Nimako Sarkodie o Jaron Dijkhuizen o Fabien t Zand o Edwin Prins o Bas Nelemans o Erik Goudswaard o Rolandas Sunskis o Michel Martinez o Bart Prijkel HS2 o Maurits Meijssen o Timo van der Keijl o Pascal Beck o Riccardo Vitali o Pedro Pichardo Salvador o Vincent Alkema o Tom di Gaudio HS3 o Patrick Bron o Gerben Eradus o Stefan Bron o Hsi-Ching Tang o Hong-Ching Tang o Delano Vroon o Ben Evers o Bas de Mos o Sanny Lee o Boy Pasman HS4 o Daan Jansen In De Wal HS5 o Winny Koenn o Robert Lamet o Marvin Schaasberg o Marc de Jong o Ali Syed o Ferdinand Varekamp o Fabian Paagman o Caspar Beck

34

JU18-1 o Tim Szkudlarek o Mees Verkerk o Thijs Adam o Justin Chan o Laurens Wisse o Niels Bouman o Tyrone Martinez o Xian Inaldo o Benjamin Gleijm o Andrew Aldrett o Hsi-Ching Tang JU18-2 o Hugo Groenewegen o Sanjay Lachman o Daniël Mooijman o Simon de Reus o Jesse Verboom o Emmanuel Akhideno o Jens Hilker o Jordi van den Berg o Pascal Beck MU18-1 o Lonneke Moritz o Lotte Huizing o Irina Lisetsky o Ciska Stone o Cecilia Glaese o Anne van Koetsveld o Dominique van den Bosch o Janna Stemerdink MU18-2 o Freke Elkerbout o Beau Leenman o Lara van Wezel o Anne Boekhouder o Charlotte Becker o Emma Visser o Tineke Egoavil o Erika de Heer JU16-1 o Fons de Kler o Vojin Vujanic o Ray Doerga o Roan Ruijters o Robin Krul o Kevin Jonathan o Eber Sluis o Kris Helmus o Hong-Ching Tang

JU16-3 o Pjotr Tinke o Luca Beck o Louietsjio Gloudemans o Sasha Jongen o Tchoudini Augusto Mendes o Brian Wetsteijn o Jouke Rein van Laar o Maarten de Bruijne o Bradley Hartsuijker o Maarten de Booij

XU10-1 o Kenzo van der Arend o Arsis Fahimi o Thijmen Ponjee o Noohé Kuitenbrouwer o Aleyna Yigitdöl o Ivar Peracchia o Amber Attema o Justice Nzungu o Daniel Bennacef o Sander Tenty

JU14-1 o Yanick Hooijmans o Sander van Wezel o Alexander Robert o Binck van Vliet o Savior Melfor o Tom Meershoek o Jos Homan o Aidan Danoesastro o Jeremy Gonzales o Tymian Lucas o Gairiel Mathura

Peanuts o Dominique Persijn o Levi Offers o Aniek Tenty o Lars Westerdijk o Peter Zupancic o Olivia Pattiwael o Sadjid Ow Ali o Gian Akdas o Maarten de Booij

JU14-3 o Rosenthal Nadav o Bo de Haas o Sep Crone o Joshua Alvarez o Paul Anches o Ferry Evers o Luc Verschoor o Lukas Lubbers o Tijn Verschoor o Sam Karskens o Reilley Kiers o David Koolhaas o Dwight Pronk JU14-4 o Berdan Yilmaz o Joost van Drunick o Toon Bracht o Khaled Baccar o Luca Peracchia o Yuval Stassen o Josiah Wijman o Sergi Jongsma o Nida Yigitdöl o Peter Bracht XU12-1 o Steef Leenman o Steven Zeegers o Daan Van Vliet o Bram De Vreede o Daties Fahimi o Xavi Cheng o Shreyas Kali o Rein Hunteler o Annemijn Mulder o Jonas de Bakker o Mees Stoetzer o Bart du Chatenier XU12-3 o Florian van der Hooft o Julia Gleijm o Casper Persijn o Justin Chan o Alexus Sehgal o Thijs Adam o Max Rozier o Reinout Bakker o Hugo Croes o Eliott van Bergen Bravenboer o Titus Engel

Bestuur o Rogilio Sewrattan o Marc de Jong o Sandra de Booij


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Voorburg Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 10:00 - 19:00 uur

JumboVoorburg Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

CobraNova  

CobraNova Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you