Page 1

K O R F B A L P L A A T J E S

VERZAMELALBUM 2017-2018

CKV ONDO


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van ONDO,

Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje korfbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes korfbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij ONDO. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet ’s-Gravenzande en Monster

BESTE ONDO-LEDEN EN BELANGSTELLENDEN, Hier is hij dan, het Hoogvliet-ONDO verzamelalbum! Het is erg mooi geworden en daar kunnen we trots op zijn. Maanden van voorbereiding gingen hieraan vooraf, maar het resultaat mag er zijn. Uiteraard gaat in eerste instantie onze dank uit naar Hoogvliet voor deze mogelijkheid die zij ons geboden hebben. Verder natuurlijk dank aan de vrijwilligers die hebben geholpen bij de totstandkoming van dit mooie verzamelalbum. Het bestuur van ONDO wil hierbij de mogelijkheid gebruiken om Hoogvliet van harte te feliciteren met haar vijftigjarig jubileum! ONDO timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg en heeft op het ogenblik zo rond de 400 leden. Daarmee zijn we de grootste korfbalvereniging van het Westland. Maar ondanks dat het een grote vereniging is, stralen we gezelligheid en familiegevoel uit. Dat we ook op sportief gebied groeien, zien we de laatste jaren vooral bij de jeugd; ze spelen op een hoog niveau en daar zijn we erg trots op! Plaatjes zeggen soms veel meer dan woorden. Uit dit speciale verzamelalbum blijkt opnieuw welk een mooie en gezellige korfbalvereniging ONDO is. Een vereniging om trots op te zijn. Op deze manier kunnen wij onze club weer eens in de spotlight zetten en de uitstraling geven die het verdient. Daarnaast is het natuurlijk voor al onze (jeugd)leden hartstikke leuk om het album helemaal vol te sparen en te bewaren. Ik wil iedereen heel veel plezier toewensen met deze korfbalplaatjesactie van Hoogvliet en tot ziens bij ONDO, als ouder, (nieuw) lid, familie, belangstellende of misschien als plaatjesverzamelaar op onze ruilbeurs.

Met sportieve groet, Namens het bestuur van ONDO, Joop Boot, voorzitter Voorzitter CKV ONDO

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het ONDO korfbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 450 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een korfbalplaatje?

Joop Boot

3


CKV ONDO EEN SPORTIEVE EN GEZELLIGE VERENIGING!

4


‘Grote club in ’s-Gravenzande opgericht!’ Zo luidde een artikel uit De Westlander van 5 mei 1961. Het krantenstuk gaat verder: ‘Vrijdagavond 28 april is in ’s-Gravenzande een christelijke korfbalclub opgericht en het aantal leden dat zich op die eerste avond aanmeldde bedroeg 58! Dat geeft goede verwachtingen ten aanzien van de toekomst. De vereniging kreeg de naam O.N.D.O. (Op Naar De Overwinning). Als clubkleuren kozen de leden: een blauw shirt met een gele baan en een witte broek of rok. Geel is de kleur van het goud (goede kwaliteit). Blauw is de kleur van trouw. Wit is de kleur van onschuld.’ In de volgende vijftig jaar is er veel gebeurd bij ONDO. Werd er bij de oprichting nog ruimte gehuurd bij Voskamp en Vrijland aan de Rijnvaartweg, na vijf jaar verhuisde de vereniging naar het Juliana Sportpark en op 14 mei 1966 werd het clubgebouw geopend. De kantine en kleedkamers zijn door de jaren heen uitgebreid en vernieuwd. In 2000 werd het huidige ONDO complex neergezet. Hierbij kreeg de vereniging voor het eerst ook twee kunstgrasvelden tot haar beschikking. Het aantal leden is in vijftig jaar gegroeid tot bijna 400, met 37 teams verdeeld over welpen, pupillen, aspiranten, junioren en senioren. Daarnaast is er een G-team en de recreanten van ‘Lekker Ballen’. Het niveau waarop de teams spelen is door de jaren veranderlijk. Heel wat kampioenschappen zijn er gevierd en een aantal teams heeft zelfs op een Nederlands Kampioenschap gespeeld. Een sterk punt van ONDO is al jaren de jeugdcommissie. Zij organiseert voor de allerkleinsten tot aan de aspiranten leuke activiteiten, waardoor de jeugd ook naast het korfballen vermaakt wordt en zich tot de vereniging aangetrokken voelt.

De vereniging geniet al dertig jaar met Pinksteren van het North Sea Tournament (NST). De naam is ontstaan doordat er in de beginjaren teams vanuit diverse Europese landen naar ONDO kwamen. De Belgen zijn het langst gebleven. Momenteel is het een Nederlands feestje geworden. Tweede Pinksterdag staat de laatste zestien jaar in het teken van het Nederlands Kampioenschap één tegen één korfbal (1-1). Dit zeer attractieve spel staat garant voor veel doelpunten en spektakel en trekt jaarlijks meer dan 1.500 toeschouwers uit het hele land. Het NST en het 1-1 toernooi zijn een goede promotie voor ONDO, net als het schoolkorfbal toernooi. Dit toernooi is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot evenement. Ieder jaar lijken er meer kinderen aan mee te doen. Naast de feestavonden tijdens het NST zijn er in de loop der jaren al heel wat feesten gevierd. Het laatste grote feest voor de hele vereniging was het 55-jarig bestaan van de vereniging. De vereniging ONDO draait op zeer veel vrijwilligers. Zonder hen was het niet die gezellige en bruisende vereniging die het al 57 jaar is. Sinds een aantal jaar wordt één vrijwilliger die zich meer dan gemiddeld inzet voor de vereniging daarvoor extra in het zonnetje gezet. Hij/zij krijgt daarvoor de Arco Vermeer prestatiebeker als beloning. Bovenstaande is een beknopte samenvatting van een vereniging, waarvan een ieder trots is om er deel van uit te maken. Hopelijk komt er over vijf jaar weer een album uit met nog meer foto’s van nog meer leden, die dan nog steeds met elkaar verbonden zijn door de mooie club die c.k.v. ONDO uit ’s-Gravenzande heet.

5


Beeks Oog & Oor

's-Gravenzande

Topsporters in Zien en Horen


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


ONDO 1

ONDO 1

CKV ONDO

Robbert van Essen

8

Matthijs Verbaan

ONDO 1

Rick Vermeer

Coach ONDO 1

Gertine van der Kaaij

ONDO 1

Dominique van den Berg

ONDO 1

ONDO 1

Tessa de Jong

ONDO 1

ONDO 1

ONDO 1

Anniek Arensman

Ewoud Lokker

Jan Brugmans


ONDO 2

ONDO 2

ONDO 2

CKV ONDO

Roos Vroonland

Michiel de Vries

ONDO 2 ONDO 2

Jelle Prins

Jory Spaans

Lilly Valstar

Coach ONDO 2

Begeleider ONDO 2

Nico Boers

ONDO 2

ONDO 2

Luuk Voskamp

Julia van Deventer

Marloes Valstar

ONDO 2

Maaike Riem

ONDO 2

ONDO 2

Inge van der Wijden

ONDO 2

ONDO 2

ONDO 2

Renée Groenewegen

Daan Jonker

Gideon van der Kaaij

9


ONDO 3

ONDO 3

Mark Vuijk

10

Dave Bovenlander

Jeroen Valstar

ONDO 3

Kees van Velden

ONDO 3

Carlos Wesstein

ONDO 3

ONDO 3

Naomi Boot

ONDO 3

Corine van Kampen

ONDO 3

ONDO 3

Jannette de Bes

ONDO 3

ONDO 3

CKV ONDO

Nadia Eekhout

David Overdulve


ONDO 4

ONDO 4

CKV ONDO

ONDO 4

ONDO 4

Nienke de Heer

Roy Kok

Duke Spaans

ONDO 4

Emma van der Linden

Mark Hofman

ONDO 4

Johnny van Nieuwkerk

ONDO 4

Dorien van der Wel

ONDO 4

ONDO 4

Daniëlle Pronk

ONDO 4

ONDO 4

ONDO 4

Djemmy Keus

Melvin de Groot

Hein Aafjes

11


ONDO 5

Bert van Putte

ONDO 5

ONDO 5

Mirjam Schep

Linda Tak

ONDO 5

ONDO 5

Sandra Noordam

Patrice van Geest

ONDO 5

ONDO 5

Bart Schoonenboom

Mike Molhoek

12

Annemieke van der Hout

ONDO 5

ONDO 5

ONDO 5

ONDO 5

CKV ONDO

Karen Wildschut

Arianne Pongers


ONDO 6

Patrick van Nieuwkerk

ONDO 6

Louise van Zijderveld

Tom Kuijvenhoven

ONDO 6

Cock Hordijk

ONDO 6

ONDO 6

ONDO 6

Iris Philippi

Ronald van Nieuwkerk

ONDO 6

Maxime Boot

ONDO 6

Dennis Kuijvenhoven

ONDO 6

Jannelieke Boot

ONDO 6

ONDO 6

ONDO 6

CKV ONDO

Annelotte Boers

Lyda Torn

13


A1

Pepijn Stokdijk

14

A1

Timo Broekman

Leon Valstar

Roel Vollebregt

Coach A1

Begeleider A1

Sanne Warmerdam

A1

A1

Chinouk Verreck

Saskia Tamerus

A1

Mariska de Jong

A1

A1

Merel Arensman

A1

A1

A1

CKV ONDO

Lisa Gstrein

Jos de Bes


A2

A2

CKV ONDO

Jord Molhoek

Sjoerd de Haan

A2

Joey van Haaren

Coach A2

Laure Groenewegen

A2

Esmee van Daalen

A2

A2

Eline van Os

A2

A2

A2

Melissa Meijndert

Lennart van Geest

Johnny van Nieuwkerk

15


A3

Sharon de Korte

A3

Esmee Pronk

Alexander van Vugt

Dave Koot

A3

Rick van der Lans

Coach A3

Victor de Haan

Coach A3

Yannick Boot

A3

A3

Amy Pronk

A3

Elise Werkman

A3

A3

Jasmijn de Vries

16

Lynn van der Meer

A3

A3

Hester Groenewegen

A3

A3

A3

CKV ONDO

Karen Wildschut

Melvin de Groot


A4

Sophie Sels

Sharon van Velden

A4

Rachel Eggermont

Denise van der Sar

Coach A4

Eline Kampert

Coach A4

Kelly ten Hoeve

A4

A4

Sanne Endeveld

Sophie Boot

A4

A4

A4

Melanie van Alphen

A4

A4

A4

CKV ONDO

Arianne Pongers

Dennis Kuijvenhoven

17


B1

B1

Wouter Wildschut

18

Hugo Meijer

Sjoerd Valstar

Coach B1

Daan Daenen

Coach B1

Daphne van der Knaap

B1

B1

Kim de Jong

B1

Lieke Heijstek

B1

B1

Bente Voois

B1

B1

CKV ONDO

Willy Benne

Laurens Verbaan


B2

Sijmen Ockhorst

Maarten de Berg

B2 B2

Maaike van der Windt

Thomas Kolp

Coach B2

Noah Hoogenboom

Coach B2

Teijm Vollebregt

B2

B2

Esmee Voois

Elise Meijer

B2

Simone Tak

B2

B2

Nienke Wessteijn

B2

B2

B2

CKV ONDO

Linda Tak

Saskia Wubben

19


B3

B3

CKV ONDO

B3

Tom Slootweg

20

Daan Zuijderwijk

Stijn d’Huy

Coach B3

Jesse van der Houwen

Coach B3

Mick Elgershuizen

B3

B3

Britt van Vliet

B3

Femke Hockx

B3

B3

Lara Endeveld

B3

B3

Kirsten van Alphen

Emma van der Linden

Sanne Voois


B4

Stefan van Os

Twan Voskamp

B4

Emma Kruijskamp

Sebastiaan Molenaar

Coach B4

Nadine Werkman

B4

Ruth Torn

B4

B4

DaniĂŤlle Schijf

Britt Katsma

B4

B4

B4

Rebecca Heus

B4

B4

B4

CKV ONDO

Mats Zeelenberg

Patrick van Nieuwkerk

21


B5

B5

Fleur van der Sar

22

Marian Krijgsman

B5

B5

B5

Claudia Klomp

Nena Stolk

B5

B5

CKV ONDO

Jemma van Wijk

Dennis Kregel


B5

B5

Wesley Ton

Quinten Grootenboer

Jack van Ruyven

Coach B5

Coach B5

B5

B5

Kevin de Lang

Louise van Zijderveld

Cock Hordijk

23


C1

C1

Casper Tak

24

Sven Vellekoop

Freek van Duijvenboode

Coach C1

Rob Arensman

Coach C1

Anne Wildschut

C1

C1

Mauri Spies

C1

Diede van Putte

C1

C1

Jitske Heijstek

C1

C1

CKV ONDO

Mark Vuijk

Pepijn Stokdijk


C2

C2

C2

CKV ONDO

Sjors Vroonland

Roeland Meijer

C2

Sanne Wessteijn

Jesse Voois

Coach C2

Mitch Olthuis

Coach C2

Jaimy Huisman

C2

C2

Jesse Boelen

Lynn van der Spek

C2

C2

C2

Pascalle de Korte

Esmee Boerboom

C2

C2

C2

Linsey Zuidgeest

Bert van Putte

Yannick Boot

25


C3

C3

Kimberly Troost

26

Anne Wells

C3

Eva Kamp

Sarah Torn

Coach C3

Myrthe Staallekker

Coach C3

Rosan van der Lans

C3

C3

Romy Lammering

Lotte van der Kaaij

C3

Lisa Jonker

C3

C3

Imme Hoogeveen

C3

Indy Hendriks

C3

C3

Babette Boon

C3

C3

CKV ONDO

Nico Boers

Tessa de Jong


C4

Roel van der Wilk

Linda van Oosten

C4 C4

GabriĂŤlle Heus

Thijmen Honselaar

Coach C4

Joshua van Beek

C4

Sanne van der Ende

C4

C4

Sanne Korstanje

Florien Duivestein

C4

Sylvie Burgers

C4

C4

Naima van Beek

C4

C4

C4

CKV ONDO

Robin Boers

Nadia Eekhout

27


D1

D1

Floortje Angerman

Coach D1

Coach D1

D1

Sam Debeij

28

Glenn van Vliet

Mirjam Schep

Tim van Holst

Coach D1

Max van den Bos

Gwen Kuiper

D1

Liselotte Ockhorst

D1

D1

Maaike Boers

D1

D1

D1

CKV ONDO

Daan Jonker

Roos Vroonland


D2

D2

D2

CKV ONDO

Pien van Duijvenboode

Jeroen Valstar

D2

Noah van den Bos

Coach D2

D2

Mike van der Kooij

Laura Valstar

Storm Sauer

Coach D2

Luuk de Koning

Coach D2

Fenne Wartewig

Eva Endeveld

D2

D2

D2

Vera Meijer

D2

D2

D2

Hege Hanemaaijer

Duke Spaans

Mark Hofman

29


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


D3

Anne van der Sar

32

Isabel Wells

D3 D3

Lieke de Groot

Hadassa Hoogenboom

Coach D3

Julia van der Lans

Coach D3

Mare Hofstra

D3

D3

Eva Haas

Lisanne van Dam

D3

Renate Boers

D3

D3

Kim van Beusichem

D3

D3

D3

CKV ONDO

Jannelieke Boot

Naomi Boot


D4

D4

CKV ONDO

Jeroen van der Zwan

Fenne van der Lans

D4 D4

Sylvie Boon

Timo Baarda

Coach D4

Rens van der Meer

Coach D4

Tijn Kuijvenhoven

D4

D4

Chris van Holsteijn

Lynn van Zeijl

D4

Yara Maissan

D4

D4

Jette Lamers

D4

D4

D4

Lieke Hartman

Victor de Haan

Esther Hartman

33


E1

Aron van der Kraan

34

Lars van der Kraan

Coach E1

Sven Boers

Coach E1

Renske van der Meer

E1

E1

Amy van Alfen

E1

E1

E1

CKV ONDO

Sandra Noordam

Sanne Warmerdam


E2

Finn van Vliet

Levi van der Kooij

Rens Bakker

Coach E2

Ilse Wessteijn

Coach E2

E2

E2

Saar Koenekoop

E2

E2

E2

CKV ONDO

RenĂŠe Groenewegen

Inge van der Wijden

35


E3

Olof Vollebregt

36

Walt Vollebregt

E3

Daan Spaans

Coach E3

Danisha van der Pluijm

Coach E3

Sarah van Eijk

E3

E3

Lieke Boon

E3

E3

E3

CKV ONDO

Raimond van der Pluijm

Teijm Vollebregt


E4

Micha Backer

Daan van Holst

Anouk Vos

Coach E4

Romie van der Sar

Coach E4

E4

E4

Demi Kuiper

E4

E4

E4

CKV ONDO

Nynke Riem

Nienke Wessteijn

37


E5

Thomas Lobbezoo

38

Elin de Ruiter

E5

Koen van Velden

Coach E5

Jeroen Meijer

Coach E5

Frederique Zuijderwijk

E5

E5

Nout Kuyvenhoven

E5

E5

E5

CKV ONDO

Sjoerd Valstar

Hester Groenewegen


E6

Mees van der Kooij

Colm van der Sar

Rick van Evert

Coach E6

Fenne van Staveren

Coach E6

E6

E6

Tess van Alfen

E6

E6

E6

CKV ONDO

Lennart van Alfen

Sijmen Ockhorst

39


E7

Sem Dijkstra

40

Tom van der Lans

Coach E7

Arianne van Tilburg

Coach E7

Feline Lalleman

E7

E7

Femke de Koning

E7

E7

E7

CKV ONDO

Sophie Boot

Sanne Endeveld


E8

Cees Krijgsman

Robin Bassie

Amy Storm

Coach E8

Jasmijn Hendriks

E8

E8

E8

Senna Boelen

E8

E8

E8

CKV ONDO

Jasper van Hees

Simone Tak

41


F1

Fenne Debeij

42

Lieke van Hulst

Coach F1

Luuk Kaman

Coach F1

Nick van der Kraan

F1

F1

Pèpe van Geest

F1

F1

F1

CKV ONDO

Bas van der Kraan

Patrice van Geest


F2

Thije de Ruiter

Victor Kaman

Hidde Epema

Coach F2

Lotte Koenekoop

Coach F2

F2

F2

Madeleine Parren

F2

F2

F2

CKV ONDO

Roel Vollebregt

Michiel de Vries

43


F3

Stephanie Bloem

44

Juna Emke

F3

Stijn Lobbezoo

Coach F3

Ruben van Holst

Coach F3

Bram van Staalduinen

F3

F3

Simon Meijer

F3

F3

F3

CKV ONDO

Annemieke Meijer

Jesse van der Houwen


F4

F4

CKV ONDO

Quinten Olthof

Milan van Hulzen

F4

Pepijn Olthof

Coach F4

Bram van Velden

Coach F4

Jill Maissan

F4

F4

Eva Driesse

F4

F4

F4

Daan van der Kaaij

Jasmijn de Vries

Jorne Olthof

45


F5

Mike van Antwerpen

46

Coach F5

Milan Stoop

F5

Mees van Staalduinen

F5

F5

Jurre van Staalduinen

F5

F5

F5

CKV ONDO

Joukje Lamers

Florine Baarda

Esmee van Daalen


G-team

G-team

CKV ONDO

Bjorn Stapersma

48

Laura de Jong

G-team

G-team

G-team

G-team

Ricky Melein

Stefan Boekestijn

Bart de Munnik


DaniĂŤlle Meijster

Coach G-team

Coach G-team

Coach G-team

G-team

Yon Wienke

Dorine Prins

Lilly Valstar

49


Kangoeroes

Pim van Staalduinen

50

Kaio van Geest

Kangoeroes

Sara van Kampen

Kangoeroes

Sophie Moor

Kangoeroes

Kangoeroes

Jente van der Kaaij

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

CKV ONDO

Fenna de Bes

Mees Olthof


Lennart van Geest

Coach Kangoeroes

Coach Kangoeroes

Coach Kangoeroes

Coach Kangoeroes

Merel Arensman

Gertine van der Kaaij

Bente Voois

51


Teamplaatjes CKV ONDO

1

1

2

1

3

2

3

4

3

5

52

4

4

5

5

2

6

6

6


A1

A1

A2

A1

A3

A2

A3

A4

A3

B1

A4

A4

B1

B1

A2

B2

B2

B2

53


Teamplaatjes CKV ONDO

B3

B3

B3

B4

B4

B5

B4

C1

54

B5

C1

C1

B5

C2

C2

C2


C3

C3

C3

C4

C4

D1

C4

D2

D1

D2

D2

D1

D3

D3

D3

55


Teamplaatjes CKV ONDO

D4

D4

E1

D4

E2

56

E1

E2

E2

E1

E3

E3

E3


E4

E4

E5

E4

E6

E5

E6

E6

E5

E7

E7

E7

57


Teamplaatjes CKV ONDO

E8

E8

F1

E8

F2

58

F1

F2

F2

F1

F3

F3

F3


F4

F4

F5

F4

G

F5

G

G

F5

kangaroos

kangaroos

kangaroos

59


Spaaroverzicht CKV ONDO Voorzitter CKV ONDO o Joop Boot

ONDO 1 o o o o o o o o o

Anniek Arensman Tessa de Jong Dominique van den Berg Gertine van der Kaaij Rick Vermeer Robbert van Essen Matthijs Verbaan Ewoud Lokker Jan Brugmans

ONDO 2 o o o o o o o o o o o o o o

Renée Groenewegen Julia van Deventer Inge van der Wijden Maaike Riem Marloes Valstar Jelle Prins Luuk Voskamp Nico Boers Jory Spaans Lilly Valstar Roos Vroonland Michiel de Vries Daan Jonker Gideon van der Kaaij

ONDO 3 o o o o o o o o o o

Jannette de Bes Corine van Kampen Naomi Boot Carlos Wesstein Kees van Velden Jeroen Valstar Mark Vuijk Dave Bovenlander Nadia Eekhout David Overdulve

ONDO 4 o o o o o o o o o o o

Nienke de Heer Djemmy Keus Emma van der Linden Daniëlle Pronk Dorien van der Wel Johnny van Nieuwkerk Mark Hofman Roy Kok Duke Spaans Melvin de Groot Hein Aafjes

ONDO 5 o o o o o o o o o o

Mirjam Schep Bert van Putte Karen Wildschut Arianne Pongers Sandra Noordam Linda Tak Bart Schoonenboom Patrice van Geest Mike Molhoek Annemieke van der Hout

ONDO 6 o o o o o o o o

Jannelieke Boot Dennis Kuijvenhoven Maxime Boot Louise van Zijderveld Iris Philippi Cock Hordijk Tom Kuijvenhoven Ronald van Nieuwkerk

60

o Patrick van Nieuwkerk o Annelotte Boers o Lyda Torn

A1 o o o o o o o o o o o

Merel Arensman Mariska de Jong Saskia Tamerus Chinouk Verreck Sanne Warmerdam Timo Broekman Roel Vollebregt Pepijn Stokdijk Leon Valstar Lisa Gstrein Jos de Bes

A2 o o o o o o o o o

Melissa Meijndert Eline van Os Esmee van Daalen Laure Groenewegen Joey van Haaren Jord Molhoek Sjoerd de Haan Lennart van Geest Johnny van Nieuwkerk

A3 o o o o o o o o o o o o o o

Hester Groenewegen Sharon de Korte Lynn van der Meer Esmee Pronk Jasmijn de Vries Elise Werkman Amy Pronk Yannick Boot Victor de Haan Rick van der Lans Alexander van Vugt Dave Koot Karen Wildschut Melvin de Groot

A4 o o o o o o o o o o o

Melanie van Alphen Sophie Boot Rachel Eggermont Sanne Endeveld Kelly ten Hoeve Eline Kampert Denise van der Sar Sophie Sels Sharon van Velden Arianne Pongers Dennis Kuijvenhoven

B1 o o o o o o o o o o

Bente Voois Lieke Heijstek Kim de Jong Daphne van der Knaap Daan Daenen Sjoerd Valstar Wouter Wildschut Hugo Meijer Willy Benne Laurens Verbaan

B2 o o o o o o o o o o o o

Nienke Wessteijn Simone Tak Elise Meijer Maaike van der Windt Esmee Voois Teijm Vollebregt Noah Hoogenboom Thomas Kolp Sijmen Ockhorst Maarten de Berg Linda Tak Saskia Wubben

B3 o o o o o o o o o o o

Kirsten van Alphen Lara Endeveld Femke Hockx Britt van Vliet Mick Elgershuizen Jesse van der Houwen Stijn d’Huy Tom Slootweg Daan Zuijderwijk Emma van der Linden Sanne Voois

B4 o o o o o o o o o o o

Rebecca Heus Britt Katsma Emma Kruijskamp Daniëlle Schijf Ruth Torn Nadine Werkman Sebastiaan Molenaar Stefan van Os Twan Voskamp Mats Zeelenberg Patrick van Nieuwkerk

B5 o o o o o o o o o o o o

Claudia Klomp Marian Krijgsman Fleur van der Sar Nena Stolk Jemma van Wijk Dennis Kregel Kevin de Lang Jack van Ruyven Wesley Ton Quinten Grootenboer Louise van Zijderveld Cock Hordijk

C1 o o o o o o o o o o

Jitske Heijstek Diede van Putte Mauri Spies Anne Wildschut Rob Arensman Freek van Duijvenboode Casper Tak Sven Vellekoop Mark Vuijk Pepijn Stokdijk

C2 o o o o o o o o o

Linsey Zuidgeest Esmee Boerboom Pascalle de Korte Lynn van der Spek Sanne Wessteijn Jesse Boelen Jaimy Huisman Mitch Olthuis Jesse Voois

o o o o

Sjors Vroonland Roeland Meijer Bert van Putte Yannick Boot

C3 o o o o o o o o o o o o o o

Babette Boon Indy Hendriks Imme Hoogeveen Lisa Jonker Lotte van der Kaaij Eva Kamp Romy Lammering Rosan van der Lans Myrthe Staallekker Sarah Torn Kimberly Troost Anne Wells Nico Boers Tessa de Jong

C4 o o o o o o o o o o o o

Naima van Beek Sylvie Burgers Florien Duivestein Gabriëlle Heus Sanne Korstanje Sanne van der Ende Joshua van Beek Thijmen Honselaar Roel van der Wilk Linda van Oosten Robin Boers Nadia Eekhout

D1 o o o o o o o o o o o

Maaike Boers Liselotte Ockhorst Gwen Kuiper Max van den Bos Glenn van Vliet Floortje Angerman Tim van Holst Sam Debeij Mirjam Schep Daan Jonker Roos Vroonland

D2 o o o o o o o o o o o o o

Hege Hanemaaijer Pien van Duijvenboode Vera Meijer Eva Endeveld Laura Valstar Fenne Wartewig Luuk de Koning Storm Sauer Noah van den Bos Mike van der Kooij Jeroen Valstar Duke Spaans Mark Hofman

D3 o o o o o o o o o o o o

Kim van Beusichem Renate Boers Lisanne van Dam Lieke de Groot Eva Haas Mare Hofstra Julia van der Lans Hadassa Hoogenboom Anne van der Sar Isabel Wells Jannelieke Boot Naomi Boot


D4

E7

Kangoeroes

o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

Lieke Hartman Jette Lamers Yara Maissan Lynn van Zeijl Sylvie Boon Chris van Holsteijn Tijn Kuijvenhoven Rens van der Meer Timo Baarda Jeroen van der Zwan Fenne van der Lans Victor de Haan Esther Hartman

E1 o o o o o o o

Amy van Alfen Renske van der Meer Sven Boers Aron van der Kraan Lars van der Kraan Sandra Noordam Sanne Warmerdam

E2 o o o o o o o

Saar Koenekoop Ilse Wessteijn Rens Bakker Finn van Vliet Levi van der Kooij Renée Groenewegen Inge van der Wijden

E3 o o o o o o o o

Lieke Boon Sarah van Eijk Danisha van der Pluijm Daan Spaans Olof Vollebregt Walt Vollebregt Raimond van der Pluijm Teijm Vollebregt

E4 o o o o o o o

Demi Kuiper Romie van der Sar Anouk Vos Micha Backer Daan van Holst Nynke Riem Nienke Wessteijn

E5 o o o o o o o o

Nout Kuyvenhoven Frederique Zuijderwijk Jeroen Meijer Koen van Velden Thomas Lobbezoo Elin de Ruiter Sjoerd Valstar Hester Groenewegen

E6 o o o o o o o

Tess van Alfen Fenne van Staveren Rick van Evert Mees van der Kooij Colm van der Sar Lennart van Alfen Sijmen Ockhorst

Femke de Koning Feline Lalleman Arianne van Tilburg Sem Dijkstra Tom van der Lans Sophie Boot Sanne Endeveld

E8 o o o o o o o

Senna Boelen Jasmijn Hendriks Amy Storm Cees Krijgsman Robin Bassie Jasper van Hees Simone Tak

F1 o o o o o o o

Pèpe van Geest Nick van der Kraan Luuk Kaman Fenne Debeij Lieke van Hulst Bas van der Kraan Patrice van Geest

F2 o o o o o o o

Madeleine Parren Lotte Koenekoop Hidde Epema Thije de Ruiter Victor Kaman Roel Vollebregt Michiel de Vries

F3 o o o o o o o o

Simon Meijer Bram van Staalduinen Ruben van Holst Stijn Lobbezoo Stephanie Bloem Juna Emke Annemieke Meijer Jesse van der Houwen

F4 o o o o o o o o o

Daan van der Kaaij Eva Driesse Jill Maissan Bram van Velden Pepijn Olthof Quinten Olthof Milan van Hulzen Jasmijn de Vries Jorne Olthof

Jente van der Kaaij Sophie Moor Sara van Kampen Pim van Staalduinen Kaio van Geest Fenna de Bes Mees Olthof Merel Arensman Lennart van Geest Gertine van der Kaaij Bente Voois

Teamplaatjes o o 1 o o 2 o o 3 o o 4 o o 5 o o 6 o o A1 o o A2 o o A3 o o A4 o o B1 o o B2 o o B3 o o B4 o o B5 o o C1 o o C2 o o C3 o o C4 o o D1 o o D2 o o D3 o o D4 o o E1 o o E2 o o E3 o o E4 o o E5 o o E6 o o E7 o o E8 o o F1 o o F2 o o F3 o o F4 o o F5 o o G o o Kangaroos

F5 o o o o o o o

Jurre van Staalduinen Mees van Staalduinen Milan Stoop Mike van Antwerpen Joukje Lamers Florine Baarda Esmee van Daalen

G-team o o o o o o o o o

Ricky Melein Bjorn Stapersma Laura de Jong Stefan Boekestijn Bart de Munnik Yon Wienke Daniëlle Meijster Dorine Prins Lilly Valstar

61


KORFBALLEN BEGINT BIJ: Langestraat 233 | ‘s-Gravenzande

Algeheel shirtsponsor van C.K.V. ONDO


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Van Geeststraat 31 , 2692 AC s-Gravenzande

Hoogvliet Molenstraat 46 2681 BS Monster

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

CKV ONDO  

CKV ONDO Verzamelalbum

CKV ONDO  

CKV ONDO Verzamelalbum

Advertisement