Page 1

Jumbo Arnold de Jongste, Krimpen aan den IJssel, de Korf 8B Jumbo De Olm, Krimpen aan den IJssel, de Olm 8

CKV KOAG

KORFBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste

sportievelingen

&

spaarders

van

ckv

KOAG,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collectors item, namelijk: je eigen plaatjes verzamelalbum! Hoe leuk is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt stickerplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van jouw eigen team, maar ook van alle andere teams van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan jouw tijd bij ckv KOAG. Altijd leuk om later nog eens in terug te kunnen bladeren.

Een woord vooraf... Ongelofelijk trots – dat is wat ik ben, als ik die hele verzameling KOAG-spelers zo in één boek bij elkaar zie. Een mooi samenwerkingsinitiatief van onze sponsor JUMBO De Korf en JUMBO De Olm om onze vereniging op deze manier in de schijnwerpers te zetten en te vereeuwigen.

Je ontvangt in de periode van 26 oktober t/m 20 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje plaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje plaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je dan nog niet in jouw collectie hebt.

Het verzamelen van plaatjes is van alle tijden en het zal nog wel even duren voordat een KOAG-plaatje de kleine som van 1,6 miljoen euro oplevert, zoals het honkbalplaatje van “The Flying Dutchman” Honus Wagner in 2013. Maar we blijven hopen. Voorlopig ben ik blij dat JUMBO De Korf en JUMBO De Olm zorgen dat we hier massaal een begin kunnen maken.

Wij, als Jumbo de Korf en de Olm in Krimpen aan den IJssel, zijn enorm enthousiast over deze gebeurtenis en wij vinden het geweldig dat de clubs hieraan mee willen werken. Nu gaan we met zijn allen er een knallend succes van maken. Vraag ook jouw familie, buren, vrienden en kennissen om je te helpen sparen om zo jouw album vol te krijgen. Ook het onderling ruilen van foto’s zal je helpen j album eerder compleet te krijgen.

Ik hoop dat we de komende tijd een levendige handel krijgen in KOAG-spelers. De transfermarkt is geopend, zullen we maar zeggen. Ik ben ook benieuwd wie de meest fanatieke verzamelaars gaan zijn – de (groot)ouders en andere familie of de spelers zelf. Als vereniging hopen we natuurlijk dat ook inwoners van Krimpen, die niet betrokken zijn bij de vereniging, op deze manier kennis maken met ckv KOAG en eens langkomen om te zien wat er aan activiteiten bij de club worden georganiseerd. Zo word er korfbal georganiseerd voor vele leeftijden, maar ook Jeu de Boules, klaverjassen, de Vrienden van ckv KOAG, het familietoernooi en veel meer. Kom eens langs op onze nieuwe locatie op de Groene Wetering 2 en ervaar de plezierige sfeer op de vereniging.

Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! SUCCES! Met sportieve groeten, Ernst Dijkman Arnold de Jongste

Succes allemaal,

Jumbo Arnold de Jongste, Krimpen aan den IJssel, de Korf 8B Jumbo De Olm, Krimpen aan den IJssel, de Olm 8

Ernst Dijkman

Ard den Outer, voorzitter ckv KOAG

Arnold de Jongste

Jumbo Arnold de Jongste, Krimpen aan den IJssel, de Korf 8B Jumbo De Olm, Krimpen aan den IJssel, de Olm 8

3


CKV KOAG IN HET KORT CKV KOAG, ofwel ‘’Korfbal Ons Aller Genoegen’’, bestaat als vereniging in 2016 67 jaar en heeft, met die historie, al veel inwoners van Krimpen als lid mogen begroeten. Inmiddels heeft de vereniging ruim 350 leden en zijn er diverse teams in zowel wedstrijd- als breedtekorfbal. Daarnaast heeft KOAG een actieve Jeu de Boules club, een team voor de ‘’Papa’s & Mama’s’’ en een G-team. Ook scholen zijn vaste bezoekers op ons veld en door klaverjassers en bridgers wordt regelmatig een kaartje gelegd. Hiermee fungeert KOAG als een verbindende vereniging in Krimpen aan den IJssel en omstreken. De korfbalsport is een amateursport. Dat neemt niet weg dat Nederland internationaal een topper is op het gebied van korfbal. We zijn na voetbal en hockey de op twee na grootste veldsport in Nederland. Traditioneel maakt elk kind op de basisschool kennis met korfbal via de schoolkorfbaltoernooien. KOAG is een vereniging die ruimte biedt voor toppers en voor recreatieve korfballers. Iedereen die laat zien dat hij/zij hogerop wil, kan daarvoor gaan. Hierbij hebben wij het streven om met onze eigen kweek een zo hoog mogelijk niveau te bereiken.

KOAG kent een hoog percentage vrijwilligers; leden of ouders van leden die zich belangeloos inzetten voor de vereniging als trainer, scheidsrechter en/ of achter de bar. Dit is belangrijk om de vereniging draaiende te houden en om hierin te kunnen investeren. Naast het korfbal hebben de leden bij KOAG een plek met vrienden (soms zelfs vrouw en kinderen), waar men graag nevenactiviteiten organiseert en graag blijft ‘hangen’ na de trainingen en wedstrijden. De oprichters van de vereniging (een handje vol nog) komen nog elke wedstrijd van het 1e naar het veld en soms naar uitwedstrijden. Er zijn ook leden ‘terug van weggeweest’ na een studie ver in het land of na een avontuur bij een andere vereniging waar het onderlinge contact wordt gemist. We zijn overtuigd dat onze cultuur, samen met een goed kader, zorgt dat KOAG ledengroei blijft laten zien. KOAG wil als vereniging betekenisvol zijn voor mensen in de maatschappij. Dat is de reden waarom wij de drempel om bij KOAG te sporten laag houden. Wij richten ons met de sport en nevenactiviteiten op belangrijke doelgroepen: ouders, verstandelijk gehandicapten, ouderen en de jeugd. Als vereniging

4


willen wij mensen ‘vormen’, ofwel dingen meegeven die je bijblijven. We proberen professionaliteit te combineren met dienstbaarheid. Dit ziet KOAG nu al terug in o.a. de verzorging van het veld, de organisatie rondom de kledinglijn, de begeleiding van teams en hoe mensen met elkaar omgaan. Inmiddels zijn we over naar een nieuw clubhuis/accommodatie aan de Groene Wetering (andere zijde van de Driekamp) met een extra veld buiten en een prachtige sporthal. Wij nodigen je uit een kijkje te nemen tijdens de wedstrijden van onze jongste pupillen en/of onze hoogste selectieteams, zodat je zelf de unieke verenigingscultuur van KOAG kunt ervaren.

5


KOAG 1 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

KOAG 1

KOAG 1

Jesse van Viersen

Arjan Smit

Mark Tissink

Verzorger KOAG 1

Ruben Vermeer

Anouk Antonissen

Trainer/Coach KOAG 1

6

KOAG 1

KOAG 1

Thomas de Vette

Emma Scherstra

KOAG 1

Ditte Bouwman

KOAG 1

KOAG 1

KOAG 1

Lotte Scherstra

Matthijs Vonk


KOAG 2 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

Krimpen aan den IJssel

KOAG 2 KOAG 2

Rein Douma

Megan van Prooijen

Trainer/Coach KOAG 2

KOAG 2

KOAG 2

Katinka Hoekman

Sanne de Goede

KOAG 2

Tom Louwes

KOAG 2

Roosmarijn Weerstand

Kaylee Spee

KOAG 2

KOAG 2

Sander den Boon

KOAG 2

KOAG 2

Remco Kraaijeveld

Nathan Sapulette

Maarten Neven

7


KOAG 3 CKV KOAG

Maaike Scherstra

Bob Zander

Trainer/Coach KOAG 3

KOAG 3

Désirée van der Wielen

KOAG 3

Jeffrey Goedegebuure

KOAG 3

8

KOAG 3

Jordi Kamer

KOAG 3

Annick Heuvelman

Eveline Sparreboom

KOAG 3

KOAG 3

Jurriaan Snikkers

KOAG 3

KOAG 3

KOAG 3

Wesley Goedegebuure

Daniëlle van Bommel

Peter Scheek


KOAG 4 CKV KOAG

KOAG 4

Danny Rozenberg

Peter Edens

KOAG 4

Mark-Peter van der Meer

Martin van Schaik

KOAG 4

KOAG 4

KOAG 4

Irene Edens

Anita ‘t Hart

KOAG 4

Géry ‘t Hart

Vanessa Hendriks - de Vries

KOAG 4

KOAG 4

KOAG 4

Bas ‘t Hart

Belinda Witter

KOAG 4

Heimen Droog

KOAG 4

KOAG 4

KOAG 4

Jaap Sweben

Karin Dijkstra

9


KOAG 5 CKV KOAG

KOAG 5

KOAG 5

Anne van Lier

Romy Blankers

Jesse van Viersen

Trainer/Coach KOAG 5

Stanja Ruiter

Nathan Vermeer

Trainer/Coach KOAG 5

10

KOAG 5

KOAG 5

Yasmijn Kamer

Wout Sweben

KOAG 5

Timon de Leeuw

KOAG 5

KOAG 5

KOAG 5

Hendrik Schoppers

Arjan Smit


KOAG 6 CKV KOAG

KOAG 6 KOAG 6

Marlous de Leeuw

Robbert de Leeuw

Trainer/Coach KOAD 6

KOAG 6

KOAG 6

Marjolein Tamminga

Patrick Hofman

KOAG 6

Martijn de Wilde

KOAG 6

Vincent van Kranenburg

Ineke Sweben

KOAG 6

KOAG 6

Jack Vreeken

KOAG 6

KOAG 6

Ellen Tiggeloven

Sil Hofland

Vanessa Hendriks - de Vries

11


KOAG A1 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

Jack Vreeken

Trainer/Coach KOAG A1

Saskia Mackenbach

Niels Moret

Trainer/Coach KOAG A1

12

KOAG A1

KOAG A1

Rosalie Oosterom

Niels Louwes

KOAG A1

Stijn Louwes

Ineke Kwakernaak

KOAG A1

KOAG A1

KOAG A1

Ruben Paul

Mara Kunstman

KOAG A1

Manouk Oranje

KOAG A1

KOAG A1

KOAG A1

Naomi ‘t Hart

Vincent van Kranenburg


13


KOAG B1 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

KOAG B1

Bo Jansen

Trainer/Coach KOAG B1

Sanne Nederveen

Vincent Kraaijeveld

KOAG B1

14

KOAG B1

KOAG B1

Stach Burggraaf

Pippijn Nederveen

KOAG B1

Annemieke Kwakernaak

KOAG B1

KOAG B1

KOAG B1

Floor Fransen

Manuel Rook

Lotte Scherstra


KOAG B2 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

KOAG B2 KOAG B2

Thomas Loef

Jinthe Burggraaf

Bob Zander

Trainer/Coach KOAG B2

Trainer/Coach KOAG B2

KOAG B2

Max Burghoorn

Ruby Vleesenbeek

KOAG B2

Martijn Kalkman

KOAG B2

Kayleigh van Harselaar

Daan ‘t Hart

KOAG B2

KOAG B2

Sanne Edens

KOAG B2

KOAG B2

Stefan de Gast

Kaylee Spee

15


KOAG B3 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

Stijn de Jong

KOAG B3

Lucas de Wild

KOAG B3

16

KOAG B3

KOAG B3

Arlette Paul

Chris Boeringa


Trainer/Coach KOAG B3

Polly Gast

KOAG B3

KOAG B3

KOAG B3

Ezri den Outer

Rosita Zwijnenburg

Patrick Hofman

17


KOAG C1 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

KOAG C1

KOAG C1

Jort ‘t Hart

Mark van Schaik

Ron van Schaik

Trainer/Coach KOAG C1

Alida Pols

Nina ‘t Hart

Trainer/Coach KOAG C1

18

KOAG C1

KOAG C1

Niels Kwakernaak

Vera Schagen

KOAG C1

Iris Schagen

KOAG C1

KOAG C1

KOAG C1

Mick Gast

Tom Louwes


KOAG C2 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

Ditte Bouwman

Trainer/Coach KOAG C2

Jelmer Ott

Demi van den Bos

Trainer/Coach KOAG C2

KOAG C2

KOAG C2

Karlijn Oranje

Alex Scholte

KOAG C2

Nieck Nederveen

Vera van Buren

KOAG C2

KOAG C2

KOAG C2

Lucille Multem

Stefan van Buren

KOAG C2

Bart Sweben

KOAG C2

KOAG C2

KOAG C2

Honoka Verberk

Anouk Antonissen

19


KOAG C3 CKV KOAG

KOAG C3

KOAG C3

Robbert Loef

Wessel Snoey

Arco Snoey

Trainer/Coach KOAG C3

Lonneke de Visser

Lara de Bruijne

Trainer/Coach KOAG C3

KOAG C3

KOAG C3

20

Senna Noijons

KOAG C3

Youri Noijons

Julia Stouthart

KOAG C3

KOAG C3

KOAG C3

Bastiaan Bjørnå

Madelief Franssen

KOAG C3

Christan de Kievit

KOAG C3

KOAG C3

KOAG C3

Marijn Pieters

Marinda Hoogendijk

TEAMSPONSOR

Katinka Hoekman


KOAG C4 CKV KOAG

Xanthe de Gast

Floor Fransen

Trainer/Coach KOAG C4

Ruben Paul

Silvie Louwe

Trainer/Coach KOAG C4

Trainer/Coach KOAG C4

KOAG C4

Debora Snel

Laura Savert

KOAG C4

Thijmen Ames

Sem Schouten

KOAG C4

KOAG C4

KOAG C4

Stephan van Duijvendijk

Femke Rijnvis

KOAG C4

Lars Brockhoff

Anna Zandbergen

KOAG C4

KOAG C4

KOAG C4

Bram Weidner

KOAG C4

KOAG C4

TEAMSPONSOR

Manouk Oranje

21


KOAG D1 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

KOAG D1

KOAG D1

Karsten ‘t Hart

Wouter Witter

Rick ‘t Hart

Trainer/Coach KOAG D1

Fleur Nugteren

Jelle Sweben

Trainer/Coach KOAG D1

22

KOAG D1

KOAG D1

Kirsten Savert

Zosja van der Waals

KOAG D1

Alec van Schaik

KOAG D1

KOAG D1

KOAG D1

Anne ‘t Hart

Henk Sweben


KOAG D2 CKV KOAG

TEAMSPONSOR

Annemieke Kwakernaak

Trainer/Coach KOAG D2

Sharon Coppenolle

Zoey Meijer

Trainer/Coach KOAG D2

KOAG D2

KOAG D2

Ronan Manduapessy

Sem van ‘t Hart

KOAG D2

Stephan Loef

Linda Droog

KOAG D2

KOAG D2

KOAG D2

Joshua van Bronckhorst

Ilse Witter

KOAG D2

Ryan Noorlander

KOAG D2

KOAG D2

KOAG D2

Tom van Ooijen

Stach Burggraaf

23


KOAG D3 CKV KOAG

KOAG D3

Jorg Brockhoff

Kiran Ligthart

KOAG D3

Matthias Bergsma

KOAG D3

24

KOAG D3

KOAG D3

Sophie Stouthart

Iris Plass


Trainer/Coach KOAG D3

Wessel Cornelisse

Quinten Plass

KOAG D3

KOAG D3

KOAG D3

Roos Bogaards

KOAG D3

KOAG D3

Tim Vermeulen

Nadia Solleveld

Ineke Sweben

25


Samen scoren met FACET!

FACET is een toonbepalende dienstverlener, waar mensen werken die ons stoffige imago juist geen eer aan doen. Wij werken graag samen met ambitieuze ondernemers die ook willen vernieuwen, verbeteren en hun groeigrenzen willen opzoeken. U staat bij ons elke dag centraal en in het middelpunt van ons denken en doen: ‘Ondernemers beter laten ondernemen’ daar staan wij iedere dag voor op!

Uw personeel, wet- en regelgeving waarmee u te maken hebt of denkt u juist aan verkoop van uw bedrijf? Deze vragen vinden wij heel belangrijk en hierop laten wij onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluiten.

Natuurlijk kunnen wij u, net zoals alle andere accountantskantoren, uitleggen wat wij allemaal doen., zoals alle andere accountantskantoren. Maar de kracht ligt bij een goede sparringpartner zijn. De mensen van FACET verdiepen zich Wat houdt u bezig? graag in uw onderneming om uw Deze vraag stellen wij onszelf blikveld te verbreden. continu. Binnen de accountancybranche is veel gaande. Ons werk Samen scoren! maakt een enorme omslag. De Om deze woorden kracht bij te jaarrekening is niet langer meer het zetten, nodigen wij u graag uit om middelpunt, het is slechts een kennis met ons te maken. Dit kan ijkmoment. Het draait tegen- geheel vrijblijvend via onze FACET woordig om ‘continuous monitor- Academy. Een terugkerend initiatief ing’. Wat gebeurt er vandaag bij u voor ambitieuze ondernemers, die op de werkvloer? Lopen de vooruit willen met hun onderprocessen binnen uw organisatie neming. U kunt dan ook sparren wel zo efficiënt mogelijk? Waar wilt met collega-ondernemers tijdens u de komende tijd naar toe met uw interessante workshops. Kijk voor organisatie en hoe gaat u dat de FACET Academy op onze realiseren? Waar worstelt u mee? website.

Kijk op www.facet-accountants.nl FACET Accountants & Adviseurs Fascinatio Boulevard 768-772 2909 VA Capelle aan den IJssel

Postbus 4079 3006 AB Rotterdam 010 452 61 44

info@facet-accountants.nl facet-accountants.nl facet-germandesk.de


Kalverstraat 2-4 2935 AE Ouderkerk aan den IJssel 0180 - 68186 www.deberekuil.nl mail@deberekuil.nl


KOAG E1 CKV KOAG

Floris Oranje

Sanne Speksnijder

Wout Sweben

Trainer/Coach KOAG E1

Trainer/Coach KOAG E1

28

Babette Nugteren

KOAG E1

KOAG E1

Kenzo Verberk

KOAG E1

KOAG E1

KOAG E1

Tim Nederveen

Désirée van der Wielen


KOAG E2 CKV KOAG

Trainer/Coach KOAG E2

Pepijn Pieters

Casper Bjørnå

KOAG E2

KOAG E2

KOAG E2

Viggo Franssen

KOAG E2

KOAG E2

Bente ‘t Hart

Chloë den Ouden

André den Ouden

29


KOAG E3 CKV KOAG

Mara Kunstman

Trainer/Coach KOAG E3

30

Thijs Donia

David Donia

Trainer/Coach KOAG E3

Trainer/Coach KOAG E3

KOAG E3

Moira Manduapessy

Sanne Derksen

KOAG E3

Thijs de Visser

KOAG E3

KOAG E3

KOAG E3

Mats den Hoed

Saskia Mackenbach


KOAG E4 CKV KOAG

Sem Kraal

Ineke Kwakernaak

Trainer/Coach KOAG E4

Trainer/Coach KOAG E4

Lynn van Baaren

KOAG E4

Aniek Baten

KOAG E4

KOAG E4

Kato Chikhladze

KOAG E4

KOAG E4

Nienke Buijs

Naomi ‘t Hart

31


KOAG F1 CKV KOAG

KOAG F1

KOAG F1

Jolijn Snoey

Daniëlle van Buren

Trainer/Coach KOAG F1

Tobias Cornelisse

KOAG F1

32

KOAG F1

KOAG F1

Merel Snoey

Alexander Reijm

Cores Snoey


KOAG F2 CKV KOAG

Trainer/Coach KOAG F2

Annabelle Snoey

Lieke Rijnvis

KOAG F2

KOAG F2

KOAG F2

Ellemieke Druijff

KOAG F2

KOAG F2

Elin den Hoed

Carlijn Derksen

Bas ‘t Hart

33


KOAG G1 CKV KOAG

Ilse Kleibeuker

KOAG G1

Simone Missaar

Elselien Klip

KOAG G1

34

KOAG G1

KOAG G1

Michiel Kok

Tjeerd Eikelenboom

KOAG G1

Walter van Buren

KOAG G1

KOAG G1

KOAG G1

Herman van Doorn

Jeroen Boudestijn


Roos van Zaalen

Trainer/Coach KOAG G1

Karin Dijkstra

Tim van Arnhem

Trainer/Coach KOAG G1

Trainer/Coach KOAG G1

KOAG G1

Bas Boer

Sander Hoogendoorn

KOAG G1

Joost Nobel

KOAG G1

KOAG G1

KOAG G1

Maarten Struijs

Sanne de Goede

35


BESTUUR CKV KOAG

Voorzitter

Ard den Outer

SCHEIDSRECHTERS CKV KOAG

Matthijs Welter

Scheidsrechter

Bas ‘t Hart

Scheidsrechter

36

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Cees Visser

Alwin Hirschfeld


Alle portretfoto’s bij CKV KOAG zijn gemaakt door John Mooldijk fotografie.

www.TOP-electronics.com


TEAMPLAATJES CKV KOAG

KOAG 1

KOAG 1

KOAG 2

KOAG 1

KOAG 3

KOAG 2

KOAG 3

KOAG 4

KOAG 3

KOAG 5

38

KOAG 4

KOAG 4

KOAG 5

KOAG 5

KOAG 2

KOAG 6

KOAG 6

KOAG 6


KOAG A1

KOAG A1

KOAG B1

KOAG A1

KOAG B2

KOAG B1

KOAG B2

KOAG B3

KOAG B2

KOAG C1

KOAG B3

KOAG B3

KOAG C1

KOAG C1

KOAG B1

KOAG C2

KOAG C2

KOAG C2

39


TEAMPLAATJES CKV KOAG

KOAG C3

KOAG C3

KOAG C4

KOAG C3

KOAG D1

KOAG C4

KOAG D1

KOAG D2

KOAG D1

KOAG D3

40

KOAG D2

KOAG D2

KOAG D3

KOAG D3

KOAG C4

KOAG E1

KOAG E1

KOAG E1


KOAG E2

KOAG E2

KOAG E3

KOAG E2

KOAG E4

KOAG E3

KOAG E4

KOAG F1

KOAG E4

KOAG F2

KOAG F1

KOAG F1

KOAG F2

KOAG F2

KOAG E3

KOAG G1

KOAG G1

KOAG G1

41


Dankzij vele vrijwilligers kun je lekker spelen bij KOAG! CKV KOAG

Onderhoudsploeg

Onderhoudsploeg

Onderhoudsploeg

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat 42

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie


43


SPAAROVERZICHT CKV KOAG

Jumbo

o Ernst Dijkman o Arnold de Jongste

KOAG 1 o o o o o o o o o o

Jesse van Viersen Arjan Smit Lotte Scherstra Ditte Bouwman Emma Scherstra Anouk Antonissen Thomas de Vette Ruben Vermeer Mark Tissink Matthijs Vonk

KOAG 2 o o o o o o o o o o o

Remco Kraaijeveld Kaylee Spee Sanne de Goede Sander den Boon Tom Louwes Rein Douma Megan van Prooijen Roosmarijn Weerstand Katinka Hoekman Nathan Sapulette Maarten Neven

KOAG 3 o o o o o o o o o o o

Wesley Goedegebuure Maaike Scherstra Eveline Sparreboom Jurriaan Snikkers Jordi Kamer Jeffrey Goedegebuure Bob Zander Annick Heuvelman Désirée van der Wielen Daniëlle van Bommel Peter Scheek

KOAG 4 o o o o o o o o o o o o o

Danny Rozenberg Jaap Sweben Heimen Droog Belinda Witter Vanessa Hendriks - de Vries Bas ‘t Hart Géry ‘t Hart Anita ‘t Hart Martin van Schaik Irene Edens Mark-Peter van der Meer Peter Edens Karin Dijkstra

o o o o o o o o o o

Anne van Lier Romy Blankers Hendrik Schoppers Timon de Leeuw Wout Sweben Nathan Vermeer Yasmijn Kamer Stanja Ruiter Jesse van Viersen Arjan Smit

KOAG 5

KOAG 6 o o o o o o o

44

Ellen Tiggeloven Ineke Sweben Patrick Hofman Jack Vreeken Martijn de Wilde Marlous de Leeuw Robbert de Leeuw

o o o o

Vincent van Kranenburg Marjolein Tamminga Sil Hofland Vanessa Hendriks - de Vries

o o o o o o o o o o o o

Naomi ‘t Hart Manouk Oranje Mara Kunstman Ineke Kwakernaak Ruben Paul Stijn Louwes Niels Louwes Niels Moret Rosalie Oosterom Saskia Mackenbach Jack Vreeken Vincent van Kranenburg

KOAG A1

KOAG B1 o o o o o o o o o

Bo Jansen Floor Fransen Annemieke Kwakernaak Pippijn Nederveen Vincent Kraaijeveld Stach Burggraaf Sanne Nederveen Manuel Rook Lotte Scherstra

KOAG B2 o o o o o o o o o o o

Stefan de Gast Daan ‘t Hart Ruby Vleesenbeek Sanne Edens Martijn Kalkman Thomas Loef Jinthe Burggraaf Kayleigh van Harselaar Max Burghoorn Bob Zander Kaylee Spee

KOAG B3 o o o o o o o o

Arlette Paul Lucas de Wild Stijn de Jong Chris Boeringa Ezri den Outer Polly Gast Rosita Zwijnenburg Patrick Hofman

KOAG C1 o o o o o o o o o o

Jort ‘t Hart Mark van Schaik Mick Gast Iris Schagen Vera Schagen Nina ‘t Hart Niels Kwakernaak Alida Pols Ron van Schaik Tom Louwes

KOAG C2 o o o o o o o o o o o o

Honoka Verberk Bart Sweben Stefan van Buren Vera van Buren Lucille Multem Nieck Nederveen Alex Scholte Demi van den Bos Karlijn Oranje Jelmer Ott Ditte Bouwman Anouk Antonissen

KOAG C3 o o o o o o o o o o o o o o

Robbert Loef Wessel Snoey Marijn Pieters Christan de Kievit Madelief Franssen Julia Stouthart Bastiaan Bjørnå Youri Noijons Senna Noijons Lara de Bruijne Marinda Hoogendijk Lonneke de Visser Arco Snoey Katinka Hoekman

KOAG C4 o o o o o o o o o o o o o o

Xanthe de Gast Anna Zandbergen Bram Weidner Lars Brockhoff Femke Rijnvis Sem Schouten Stephan van Duijvendijk Thijmen Ames Laura Savert Silvie Louwe Debora Snel Ruben Paul Floor Fransen Manouk Oranje

KOAG D1 o o o o o o o o o o

Karsten ‘t Hart Wouter Witter Anne ‘t Hart Alec van Schaik Zosja van der Waals Jelle Sweben Kirsten Savert Fleur Nugteren Rick ‘t Hart Henk Sweben

KOAG D2 o o o o o o o o o o o o

Tom van Ooijen Ryan Noorlander Ilse Witter Linda Droog Joshua van Bronckhorst Stephan Loef Sem van ‘t Hart Zoey Meijer Ronan Manduapessy Sharon Coppenolle Annemieke Kwakernaak Stach Burggraaf

KOAG D3 o o o o o o o o o o o

Jorg Brockhoff Sophie Stouthart Matthias Bergsma Kiran Ligthart Iris Plass Tim Vermeulen Quinten Plass Roos Bogaards Wessel Cornelisse Nadia Solleveld Ineke Sweben

KOAG E1 o o o o o o o

Tim Nederveen Floris Oranje Babette Nugteren Kenzo Verberk Sanne Speksnijder Wout Sweben Désirée van der Wielen

KOAG E2 o o o o o o

Bente ‘t Hart Casper Bjørnå Viggo Franssen Pepijn Pieters Chloë den Ouden André den Ouden

KOAG E3 o o o o o o o o

Mats den Hoed Thijs de Visser Sanne Derksen David Donia Moira Manduapessy Thijs Donia Mara Kunstman Saskia Mackenbach

KOAG E4 o o o o o o o

Nienke Buijs Aniek Baten Sem Kraal Kato Chikhladze Lynn van Baaren Ineke Kwakernaak Naomi ‘t Hart

KOAG F1 o o o o o o

Jolijn Snoey Daniëlle van Buren Merel Snoey Tobias Cornelisse Alexander Reijm Cores Snoey

KOAG F2 o o o o o o

Elin den Hoed Lieke Rijnvis Ellemieke Druijff Annabelle Snoey Carlijn Derksen Bas ‘t Hart

KOAG G1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Herman van Doorn Walter van Buren Tjeerd Eikelenboom Elselien Klip Michiel Kok Simone Missaar Ilse Kleibeuker Jeroen Boudestijn Maarten Struijs Joost Nobel Sander Hoogendoorn Tim van Arnhem Bas Boer Karin Dijkstra Roos van Zaalen Sanne de Goede

Bestuur

o Ard den Outer

Scheidsrechters o o o o

Cees Visser Bas ‘t Hart Matthijs Welter Alwin Hirschfeld

Teamplaatjes oo oo oo oo oo oo

KOAG 1 KOAG 2 KOAG 3 KOAG 4 KOAG 5 KOAG 6


oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

KOAG A1 KOAG B1 KOAG B2 KOAG B3 KOAG C1 KOAG C2 KOAG C3 KOAG C4 KOAG D1 KOAG D2 KOAG D3 KOAG E1 KOAG E2 KOAG E3 KOAG E4 KOAG F1 KOAG F2 KOAG G1 Onderhoudsploeg Activiteitencommissie Wedstrijdsecretariaat

45


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo in

Krimpen aan den IJssel Jumbo Arnold de Jongste

Ma: 08:00 - 20:00 uur Di: 08:00 - 20:00 uur Wo: 08:00 - 20:00 uur Do: 08:00 - 20:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 20:00 uur Zo: gesloten

Jumbo De Olm Ma: 08:00 - 20:00 uur Di: 08:00 - 20:00 uur Wo: 08:00 - 20:00 uur Do: 08:00 - 20:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 20:00 uur Zo: gesloten

Jumbo Arnold de Jongste, Krimpen aan den IJssel, de Korf 8B Jumbo De Olm, Krimpen aan den IJssel, de Olm 8

ckv KOAG  

ckv KOAG Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you