Page 1

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste sporters van Barendrecht en omstreken, Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een uniek collectorsitem: HET SPORTPLAATJES VERZAMELALBUM Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje. Vanaf nu kun je BVV Barendrecht voetbalplaatjes sparen van je eigen team, maar ook van de andere teams van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij jouw vereniging in handen. Altijd leuk om later in terug te kunnen bladeren.

Beste voetbalfan,

Je ontvangt in de periode van 2 november 2016 t/m 10 januari 2017 bij iedere besteding van € 15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij actieproducten een extra gratis setje. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je je dubbele plaatjes kan ruilen voor exemplaren die je nog mist.

De BVV Barendrecht is een geweldige voetbalvereniging met een lange historie, waarin sportieve hoogte- en dieptepunten elkaar hebben afgewisseld, maar waar de sociale betrokkenheid altijd een hele belangrijke rol heeft gespeeld. Een mooie club met meer dan 2.000 leden en honderden vrijwilligers, die voor velen in de gemeente Barendrecht wekelijks voor de nodige sportieve ontspanning en sociale contacten zorgt.

We zijn trots om jullie club weer opnieuw te kunnen ondersteunen. We hopen dat het weer net zo succesvol wordt als de vorige acties. De beide Barendrechtse Jumbo’s zijn lokaal betrokken en willen graag een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap Barendrecht. Vergeet niet al jullie vrienden, buren en kennissen te vragen mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet. Via diverse media zoals de lokale krant en onze facebookpagina’s houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waar je extra plaatjes bij kan scoren. We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je snel te zien in de winkel en op de ruilbeurs.

Als voorzitter van onze geweldige voetbalclub, de BVV Barendrecht, is mij gevraagd om een voorwoord in dit prachtige album met voetbalplaatjes te schrijven. Dat doe ik uiteraard graag en vind ik een hele eer. In ons bijzondere jubileumjaar 2016 bestaat de club 90 jaar en daarom is het extra leuk om mee te werken aan dit boek, waarin jullie met je eigen foto en wellicht jullie elftalfoto te zien zijn.

Dit mooie album is ontstaan op initiatief van Jumbo Supermarkt in Barendrecht. Een mooi initiatief dat door een grote groep geweldige vrijwilligers is opgepakt. Samen met een aantal sponsors en adverteerders hebben zij gezorgd voor de totstandkoming van dit mooie verzamelalbum. Wanneer het album vol gespaard is, beschik je over een fraai naslagwerk waar je later ongetwijfeld met heel veel plezier en genoegen in kunt terugbladeren Ik wens alle verzamelaars dan ook heel veel plezier en succes bij het vol sparen van dit plaatjesboek. Tot slot van dit voorwoord wil ik graag iedereen die, op wat voor manier dan ook, aan dit album heeft meegewerkt, heel hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage. Met vriendelijke sportgroeten, Martin Seltenrijch Voorzitter BVV Barendrecht

Met sportieve groet, Vestigingsmanagers Barendrecht, Dick de Man en Ernst Venderbos

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

3


90 jaar BVV Barendrecht: van dorpsclub tot Tweede Divisie BVV Barendrecht bestond op 12 februari 2016 precies 90 jaar. Een kijkje in de rijke historie van een dorpsclub, die uitgroeide tot een Topklasser en nu lonkt naar de nieuwe Tweede Divisie. De geschiedenis van Barendrecht begint aan de Middeldijk. Op een stuk land van boer Jan Leeuwenburg, naast de toenmalige tramlijn Rotterdam-Hoeksche Waard, wordt voor het eerst officieel tegen een bal getrapt. Barendrecht heet aanvankelijk DETO, Door Eendracht Tot Overwinning. DETO is de samenvoeging van EDO en Excelsior, clubs die al langer ‘in het wild’ wedstrijden spelen. Veel geld had de club in die tijd niet, dus toenmalig penningmeester Leen Huizer moet het zwaar hebben gehad. Stoomwasserij Holland diende zich aan als de eerste ‘sponsor’. Het bedrijf van de Gebroken Meeldijk schonk de doelnetten. Rijwielhandelaar De Boom plaatste als eerste een reclamebord langs het veld aan de Middeldijk. In het seizoen 1930/’31 duikt voor het eerst de naam Barendrecht op. De club treedt dat jaar toe tot de Rotterdamsche Voetbal Bond (RVB) en gaat spelen in de derde klasse zondag. De zaterdag-afdeling stelde nog niet veel voor, want veel mensen moesten die dag werken. De wedstrijden mochten vanwege kerktijd niet voor 12.00 uur ‘s middags beginnen. Een kaartje dat aan de bezoekers werd verkocht als ‘weekdonateur’ kostte 25 cent en werklozen betaalden een dubbeltje. Het eerste officiële duel is op 14 september 1930 thuis tegen APM uit RotterdamDelfshaven en wordt met 5-1 gewonnen. Barendrecht wordt dat jaar gemakkelijk kampioen en promoveert naar de tweede klasse. Karel van der Waarde Sr. was er in 1932 bij toen Barendrecht aan de Middeldijk tegen ZAOTH een promotiewedstrijd afwerkte. “Er waren ruim duizend toeschouwers, de Middeldijk zat verstopt”, aldus Van der Waarde in 1986. Barendrecht wint de promotie-competitie en gaat naar de eerste klasse.

4

Zwarte bladzijde Het seizoen 1933/’34 is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de club. Na een vechtpartij, waarbij de scheidsrechter klappen krijgt, moet de wedstrijd BarendrechtHION worden gestaakt. De KNVB grijpt hard in: alle leden van Barendrecht krijgen een jaar schorsing aan de broek. De club wordt teruggezet, maar wint het verloren terrein rap terug. In 1938 is Barendrecht opnieuw eersteklasser. Pas na de oorlog verlaat de club de RVB en promoveert naar de vierde klasse, waarin de BVV het maar twee jaar uithoudt. In 1948 vraagt Barendrecht samen met vijf andere clubs de gemeente om een nieuw sportterrein. Die neemt nog geen besluit. Vier seizoenen later, op 1 april 1952, valt een andere beslissing van belang. Vanaf die dag is Barendrecht een zaterdagvereniging, aangezien de zaterdag de zondagtak immers al lang heeft overvleugeld. Een jaar later is er weer reden tot feest. Barendrecht wordt kampioen en promoveert naar de eerste klasse van de RVB. Na dat seizoen verhuist de club naar de Achterzeedijk, vlak bij Heerjansdam en recreatieschap Oude Maas. Op Onrust, zoals het complex heet, houdt Barendrecht het twee jaar vol. Het veld staat om de haverklap bij hoog water blank. Na een tijdelijke periode aan de Lekstraat en toch ook weer Onrust, wordt in 1958 sportpark Ziedewij in de Stationswijk geopend. Daar leeft de club op en begint aan een indrukwekkende opmars. In het seizoen 1960/’61 kan de vlag in top. Barendrecht wordt voor het oog van 1.200 kijkers op Ziedewij kampioen door ZWSH met 4-1 te kloppen. De doelpunten zijn van Henk van Vugt (2x), Engel Boer en Siem Leenheer. Daarmee wordt een langgekoesterde wens vervuld: Barendrecht (weer) naar de KNVB-klasse! Meer titels volgen, in 1969 reikt Barendrecht zelfs tot de tweede klasse, destijds de hoogste afdeling van het zaterdagvoetbal. Toenmalig burgemeester Gerrit van Hofwegen spreekt van een glorieus jaar voor Barendrecht: na de opening van de Heinenoordtunnel, nu ook de titel voor de BVV. Een jaar later dalen de rood-witten echter al weer af.


Kelder Met de komst van voorzitter Simon Kelder, hij volgt in 1973 Cees Dekker op, krijgt de club een nieuwe impuls. Trainer Daan den Bleijker, oud-speler van Feyenoord, brengt nieuwe spelers mee. Barendrecht maakt in drie jaar tijd de sprong naar de eerste klasse. Topspelers zijn in die tijd Bas Hokke, Henny van der Linden en Wim van den Heuvel, die in 1975 met hun club kampioen worden. Barendrecht wint bij Groote Lindt met 1-0 door een doelpunt van Paul van Houten vlak voor tijd. Alle aandacht gaat in die tijd ook uit naar de aanstaande verhuizing naar sportpark De Bongerd. Daar opent de club in 1976 een splinternieuw complex met vijf speelvelden. Al direct in het eerste seizoen promoveert Barendrecht naar de eerste klasse. Op 7 mei 1977 wordt in het Zeeuwse Zoutelande, De Meeuwen met 5-0 geklopt. De club bereikt ongeslagen de hoogste klasse van het zaterdagamateurvoetbal. Barendrecht speelt die tijd ook regelmatig tegen de profs van Feyenoord. Vrijwel alle ‘groten’ komen naar De Bongerd: Ruud Gullit en Johan Cruijff zijn in 1983 van de partij. Eén keer is er een stunt, als Barendrecht het grote Feyenoord op 3-3 houdt. In de jaren daarop groeit de club uit tot een stabiele eersteklasser, die af en toe piekt en een periodetitel wint. Een kampioenschap zit er steeds niet in, al is de BVV er in 1981 dicht bij. De juniorenafdeling is intussen flink in belang toegenomen. Eigen jeugd haalt het eerste elftal, teams van Barendrecht kunnen wedijveren met de betaalde clubs. Jeugdploegen spelen in landelijke divisies en gelden als beduchte opponenten voor BVO’s. 1998 Het seizoen 1997/’98 kan de boeken in als historisch. Barendrecht wordt voor het eerst kampioen in de hoofdklasse B. Onder trainer Ronald Klinkenberg wordt een hecht team gesmeed met een mix van eigen jeugd, jongens van buitenaf en routiniers. “Klinkenberg was bloedfanatiek, alleen winnen was gezellig”, wist spits Ton Stam. Samen met topscorer Pieter Vermaas (14 treffers) vormt Stam voorin een ijzersterk duo. Op de slotdag grijpt Barendrecht de titel door GVVV met 3-1 te kloppen, door doelpunten van Stam, Steffen van der Linden en Johan Fokkens. In de kampioenscompetitie is IJsselmeervogels de sterkste. Na wat mindere jaren met enkele degradaties veert Barendrecht met de ‘terugkeer’ van oud-speler Jack van den Berg als trainer weer op. De rood-witten winnen in de voorbereiding op het seizoen 2008/2009 van de profs van Feyenoord: 2-1. Mark van Zanten en Remko Koremans scoren in dat gedenkwaardige duel op De Bongerd. Later dat jaar grijpt Barendrecht na de districtsbeker ook de landelijke bokaal. In Schelluinen wordt LRC met 3-1 verslagen. Het succes van trainer Van den Berg krijgt een seizoen later een fraai vervolg. Barendrecht herhaalt de stunt van 1998 en wordt nu in de hoofdklasse A kampioen. Op 1 mei wordt ASWH op De Bongerd met 3-2 verslagen. Arjan Human maakt vlak voor tijd de winnende treffer. Alex van Dommelen wordt topscorer met 19 treffers. Barendrecht plaatst zich voor de nieuwe Topklasse, een nieuwe landelijke amateurcompetitie. In de kampioenscompetitie blijkt IJsselmeervogels opnieuw een maatje te groot, wel wint Barendrecht nog de Rijnmond Bokaal. In de nieuwe Topklasse is er wisselend succes, Barendrecht wordt één keer tweede achter Katwijk. Dieptepunt is een affaire rond de overschrijving van aanvaller Marvin van der Pluijm, die de club zes strafpunten kost. Desondanks weet Barendrecht zich te redden en blijft het in de Topklasse. In 2015 eindigden de rood/witten op een knappe vierde plaats, wat een (vervangende) periodetitel opleverde. 90-jarig Barendrecht Begin 2016 viert Barendrecht haar 90-jarig jubileum. De club, die ooit begon op een koeienveldje aan de Middeldijk, telt dan ruim 2.100 leden en is één van de grootste voetbalclubs van Nederland. Na het seizoen 2015/2016 gaat de club weer een niveau hoger. Onder leiding van de nieuwe trainer Adrie Poldervaart promoveren de rood/witten naar de nieuwe Tweede Divisie die is gevormd tussen de Jupiler League en de zaterdagen zondagamateurs. Het eerste mannen- en vrouwenelftal speelt daarmee op het allerhoogste amateurniveau, de vrouwen in de Topklasse en de mannen in de Tweede divisie. Bovendien treden vier BVV-teams op de slotdag van de Voetbal Rijnmond Cup aan in de finale van het grootste regiotoernooi van het land. Zowel Barendrecht D1, C1, Dames 1 en het vlaggenschip winnen hun finale overtuigend en schenken de BVV in haar jubileumjaar daarmee vier bekers op één zonnige voetbalzaterdag!

5


Hoofdbestuur

Wim Vonk

Dick Leenheer

Michiel IJzerman

Jeugdvoorzitter

Wedstrijdzaken

Maarten Polderman

6

Leen Bom

Facilitaire zaken

Secretaris Voetbaltechnische zaken

Tineke Bravenboer

CommerciĂŤle zaken

Piet Schadee

Penningmeester

Martin Seltenrijch

CommerciĂŤle zaken

Voorzitter

Secretaris

BVV Barendrecht

Robert Lucas

Henri Lefering


7


1e Elftal

1e Elftal

BVV Barendrecht

Michael Bommeleijn

8

Tim Eeekman

1e Elftal 1e Elftal

Yorik van Deelen

Alexander Deetman

1e Elftal

Wilson Lima

1e Elftal

Max van Dijk

1e Elftal

1e Elftal

Patrick Stolk

Jeffery Aarts

1e Elftal

YoĂŤl van Dalen

1e Elftal

1e Elftal

Roy Rondeltap

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Marc van Splunter

Danny Monster

Jordan Kroon


1e Elftal

Melvin Winterberg

Bart Fiegel

1e Elftal 1e Elftal

Ramy Salem

Robin Driesse

1e Elftal

Bas Mourits

1e Elftal

DaniĂŤl Esajas

1e Elftal

1e Elftal

Richie Basoski

Moreno Marengo

1e Elftal

Donny Navajas Sanches

1e Elftal

1e Elftal

Joey Jongman

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Richard Stolte

Marlon Oranje

Dimitry Gomes Almeida

9


1e Elftal

Frans Brienen

10

Wim Huisman

Verzorger

Jermaine Sandvliet

Analist

Assistent-trainer

Adrie Poldervaart

Verzorger

Hoofdtrainer

Assistent-trainer

BVV Barendrecht

Ap Outjes

Rens Boudestein


Looptrainer

Keeperstrainer

Ad Kooijman

Lucas Mastenbroek

Ad Onnink

Cameraman

Materiaalman

Elftalleider

Materiaalman

Martin van Wingerden

Aad Janssen

Carlo Teunissen

11


Dames 1

Dames 1

BVV Barendrecht

Jolina Amani

12

Joska Stokkers

Dames 1 Dames 1

Chanel Zimmerman

Jennifer Oliveira

Dames 1

Dounia El Biyar

Dames 1

Daphne Troost

Dames 1

Dames 1

Cindy Smith

Chamba Rimon

Dames 1

Danielle Hornes

Dames 1

Dames 1

Babette Visser

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Petra Dugardein

Leomara Flanders

Lianne Bruijs


Dames 1

Dames 1

Jeffrey ThodĂŠ

Egmond Blinker

Dames 1 Dames 1

Shary Flaneur

Dick Kamerman

Dames 1

Stephanie Valk

Dames 1

Stephanie Silva

Dames 1

Dames 1

Sherra Henriquez

Mirjam van Eijk

Sharona Versluis

Dames 1

Sara Goncalves

Dames 1

Dames 1

Priscilla de Bil

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Marjolein Kuiper

Erdal Karaca

Jonara Bernardina

13


G1

G1

Johan van der Pols

14

Ali Saglam

Maikel Kristel

Begeleiding G1

Bryan Jagdew

G1

Arjen van ’t Hoederdaal

G1

G1

Joop van Es

G1

Toni Contis

G1

G1

Lorenzo Ouwens

G1

G1

BVV Barendrecht

Marvin Vermeule

Hans Poort


G2

Harmen Schuuring

Edwin Stuijt

G2 G2

Dustin Huijgens

Bram Schut

Begeleiding G2

Maurice Ouwersloot

Begeleiding G2

Onno van der Male

G2

G2

Melvin Kraan

Arnoud Feijtel

G2

Ronald Brasz

G2

G2

Nezir Beganovic

G2

G2

G2

BVV Barendrecht

Jantine Renes

Henk Vermeer

15


Coรถrdinatoren Jeugd

JO9

Petra Potter

Activiteiten

Meisjes

Clementine van Lent

16

Paulien Jeurissen

Activiteiten en Toernooien

PJ Kruger

Champions League / Bongerdjes

Andre Groen

JO11

JO15

Henri Lefering

Marjan van der Tholen

Annemieke van Voren

Secretariaat Jeugd

JO19 (a.i.)

JO17 (a.i.) / JO13

BVV Barendrecht

Sandra de Jong

Daniela ten Pierik


Daniel Steinvoort

Leen Vos

Mansour Jouhri

Keeperscoördinator

Roel van Wayenburg

Technisch coördinator Meisjes

Technisch coördinator JO9

Technisch coördinator JO11

Technisch coördinator JO13

Technisch coördinator JO15 JO17

Manager jeugdopleiding

Hoofd jeugdopleiding

Technische Staf Jeugd

BVV Barendrecht

Vincent Vinke

Chantal Lookermans

Nico Rietveld

Henk Kooiman

17


18

Ruud Kuiper

Scheidsrechterscoรถrdinator

Wedstrijdcoรถrdinator

Wedstrijdsecretaris pupillen

Wedstrijdzaken BVV Barendrecht

Cees Romein

Hans Dubbeld


Overige Functies

Beheer kantine

BVV Barendrecht

Jan Kooiman

Coรถrdinator verzorging

Beheer kleedkamers

Beheer kantine

Beheer accomodatie

Jolanda van Haften

Arie Koedood

Dirk Zevenbergen

Pieter van Hengel

19


JO15-1

JO15-1

BVV Barendrecht

JO15-1

Jip van Wijnen

Milan de Koning

20

Alan Lin

JO15-1

Bilal Jeffali

JO15-1

Eldar Hrjncic

JO15-1

Keshav Gayadien

JO15-1

JO15-1

Daan van Frankvoort

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Brian Burger

Robin Mourik

Amine Rehmi


Tom Verstraaten

Jeffrey de Geus

Vincent Vermeulen

JO15-1

Nick Verbaas

JO15-1

JO15-1

Pim Seltenrijch

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1 JO15-1

Lennart Scheepe

Simon de Heer

Jaime Boogaers

21


JO15-2

JO15-2

BVV Barendrecht

Job van Drent

22

Wolf Aaldijk

Alexander Florian

JO15-2

Nathan Canlas

JO15-2

Wessel Brakenhoff

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Dominique Duiker

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Luke Straub

Janiek Gabriëls

Nadir Jouhri


JO15-2

JO15-2

Juul Roodenburg

Miquel Traousis

Andy van Westering

JO15-2

Timo Luiten

Gino Traousis

JO15-2

DaniĂŤl Ruijtenberg

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Robin van der Meer

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Berat Kose

Peter Feelders

Erik Bastemeijer

23


JO15-3

Finn de Bondt

24

Ayoub Daoudi

JO15-3

Levi Blinker

JO15-3

Jinne Baardse

JO15-3

JO15-3

Anton Wisse

JO15-3

JO15-3

JO15-3

BVV Barendrecht

Kees de Deugd

Sven Gouw


Quinten Ruys

David Vervoordeldonk

Olek Mrowicki

JO15-3

Quinten Mendonca

JO15-3

JO15-3

Sander Jiskoot

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3 JO15-3

Lou Hartman

Ron Gouw

Peter de Bondt

25


JO15-4

JO15-4

BVV Barendrecht

JO15-4

Tom Hovers

Teun de Haan

26

Thomas Jeurissen

JO15-4

Daan Gouw

JO15-4

Daygiomar Firma

JO15-4

Kai Batenburg

JO15-4

JO15-4

Mees Bastemeijer

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Mitchell Visser

Rikkert Koster

Royce Maundrell


JO15-4 JO15-4

JO15-4

Robin Meijer

Timo van der Spek

Duncan Spreksel

Ghijs Rip

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Alexander Monster

Jurgen Jeurissen

Erik Bastemeijer

27


JO15-5

JO15-5

BVV Barendrecht

JO15-5

RaphaĂŤl Stofberg

Tom Broesterhuizen

28

Rohan Chandansingh

JO15-5

Jesper van de Braak

JO15-5

Arne Beukers

JO15-5

Tristan de Jonge

JO15-5

JO15-5

Ayman Ayadi

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Marnix Apon

Wouter Groenenboom

Thom Hanssen


JO15-5 JO15-5

JO15-5

Jesse Nab

Wessel Verschoor

Sander van der Wilk

Bjรถrn van der Tholen

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Thomas Stoltz

Mark de Jonge

Dennis Hanssen

29


JO15-6

Mika Uijtewaal

30

Danny Vermaas

JO15-6 JO15-6

Oskay Celikkol

Coen Steinvoort

JO15-6

Stijn Reinhard

JO15-6

Joeri Kooijman

JO15-6

JO15-6

Jelle van Haaren

Bob Broesterhuizen

JO15-6

Niels Barten

JO15-6

JO15-6

Mike Lambert

JO15-6

JO15-6

JO15-6

BVV Barendrecht

Daniel Steinvoort

Erik Kooijman


JO15-7

Sahel Sediqi

Gerard Vermaas

JO15-7 JO15-7

Kane Paul

Roan Schenderling

JO15-7

Tijmen Rietveld

JO15-7

Nassim Rahhab

JO15-7

JO15-7

Sven Pols

Stijn Brandenburg

Rico Olivier

JO15-7

Renzo Klomps

JO15-7

JO15-7

Hasan Alp Cakir

Mehdi Badaoui

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Noah Warbout

JO15-7

JO15-7

JO15-7

BVV Barendrecht

Ilyas Zeijpveld

Mauro Vellucci

31


JO15-8

JO15-8

BVV Barendrecht

Sam Spreen

32

Rick Vinke

JO15-8 JO15-8

Natan Kruger

Wout Stam

JO15-8

Mart de Priester

JO15-8

Tom Spreem

JO15-8

JO15-8

Youri van der Pijl

Ashutosh Hathie

JO15-8

Thomas Boshoven

JO15-8

JO15-8

Jesper van Ballegooijen

JO15-8

JO15-8

JO15-8

Quintan Kruger

Satish Hathie

Vincent Vinke


JO15-9

Valerie Vonk

Arjan Zalmai

J015-9 JO15-9

Niels Leeuwenburgh

Tim Ruijtenberg

JO15-9

Diego Rodgers

JO15-9

Jamal Newland

JO15-9

JO15-9

Ricardo Mastenbroek

Nael Gebar

Anas Hannati

JO15-9

Peifeng Han

JO15-9

JO15-9

Jamèl Akrout

Jaden van het Hoft

JO15-9

JO15-9

JO15-9

J015-9

Junaedl Mohabier

Rémi van Trigt

JO15-9

JO15-9

J015-9

BVV Barendrecht

Barry van Trigt

Arie Leeuwenburgh

33


JO15-10

Daniel Penders

34

Sam Slijpen

JO15-10

Luca Menghini

JO15-10

Damian Kumic

JO15-10

Thijmen Kleinjan

JO15-10

JO15-10

Levy Heijboer

Kai Heijboer

JO15-10

Tim de Goey

JO15-10

JO15-10

Hidde Eichhorn

JO15-10

JO15-10

JO15-10

BVV Barendrecht

Sander van Soest

Marcel de Goey


JO15-11

JO15-11

JO15-11

BVV Barendrecht

Jochem van Staalduinen

Ilya Verboon

JO15-11 JO15-11

Rick Kroll

Rick Schippers

JO15-11

Gino Saorona

JO15-11

Samir Nurzai

JO15-11

JO15-11

Fjaril Littooij

Sylvano Goedhart

Bram van der Kooi

JO15-11

Jeroen Klap

JO15-11

JO15-11

Jay de Groot

JO15-11

JO15-11

JO15-11

Shandor Bhugwandass

Zakaria Gefferie

Gert Littooij

35


MO15-1

MO15-1

BVV Barendrecht

Xavienne Lopes Lima Verissimo

36

Jimmy Lee

MO15-1

Daphne Quak

MO15-1

Bo Janse

MO15-1

Amina Hadzic

MO15-1

MO15-1

Mus Stolk

Dana Gouwens

MO15-1

Sarah Verheij

MO15-1

MO15-1

Annika Battes

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Chiara Soft

Marcel Welvaart

Karin van de Bosch


JO13-1

Jasper Verzijl

38

Kaj van der Waarde

JO13-1

Tom van Oost

JO13-1

Finn van Loo

JO13-1

Ties Hanselman

JO13-1

JO13-1

Maxime Kooiman

JO13-1

JO13-1

JO13-1

BVV Barendrecht

Adel Sacirovic

Ali Akin


Thierry Weda

Rob Storm

Zakaria Kelaoui

JO13-1

Mees van Doren

JO13-1

JO13-1

Sem Boender

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Sefa Akin

Aart Kooiman

Raymond van der Waarde

39


JO13-2

JO13-2

BVV Barendrecht

Thomas Kuiper

40

Luuk Goené

Tygo Hartensveld

JO13-2

Julian Oost

JO13-2

Illias Taleb

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Lucas Wijtman

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Youri Sinterniklaas

Stijn van Herpen

Luc Lefering


Tyron Lo Kioeng Shioe

Kane Miardjo

Tyler Ebecilio

JO13-2

Kasper van Dijk

JO13-2

JO13-2

Niels van der Giessen

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Luc van de Braak

Shane van Bogaert

John Wijtman

41


JO13-3

Anthony Kesselaar

42

Norman Lucas

JO13-3 JO13-3 JO13-3

Mickey van Gemerden

Cas Schilperoord

JO13-3

Dain Braal

JO13-3

Sido Milot

JO13-3

JO13-3

Sem Witberg

Joshua Lucas

Matthijs Raatgever

JO13-3

Lauren van der Stelt

JO13-3

JO13-3

Noah de Freitas

Wessel Lookermans

JO13-3

Jalmar van Tooren

JO13-3

JO13-3

Pieter Keijzer

JO13-3

JO13-3

JO13-3

BVV Barendrecht

Marco Lookermans

Ilse Kooistra


JO13-4

Sam van Rijswijk

Yoeri Broeders

JO13-4 JO13-4 JO13-4

Robin Maas

Merlijn Roos

JO13-4

Tyler Kanters

JO13-4

Rik Broeders

JO13-4

JO13-4

Timo Roussel

Lars Jutte

Ryan Salmi

JO13-4

Dani van Zanten

JO13-4

JO13-4

Daan Leeuwenburgh

Niels Fial

JO13-4

Thijs Bruijgoms

JO13-4

JO13-4

Finn Holleman

JO13-4

JO13-4

JO13-4

BVV Barendrecht

Cees Roos

Menno Maas

43


JO13-5

Walid Bendidi

44

Rafael Wisse

JO13-5

Julian Voortman

JO13-5

Bastiaan Tuls

JO13-5

Isis de Boom

JO13-5

JO13-5

Twan Groen

JO13-5

JO13-5

JO13-5

BVV Barendrecht

Nick dos Santos

Senn Rooimans


Quinten van der Heijden

Andre Groen

Gininho Rojas

JO13-5

Jamie Goedemoed

JO13-5

JO13-5

Mohamed Sbai

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5 JO13-5

Raul Vreeven

Peter Goedemoed

Ferry Voortman

45


JO13-6

JO13-6

BVV Barendrecht

Julian Buquet

46

Arnold Stekelenburg

JO13-6 JO13-6

David Scholten

Niels Hovers

JO13-6

Job Tinke

JO13-6

Younes Benhamou

JO13-6

JO13-6

Karim Chaddali

SaĂŻd Razzouki

JO13-6

Mohamed Razzouki

JO13-6

JO13-6

Dinand Roos

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Pepijn Aalders

Kaj Huisman

Alexander Huisman


JO13-7

JO13-7

BVV Barendrecht

Romek den Braber

Asmarom Gebrehaweria

JO13-7 JO13-7

Loek Spek

Jamal Mechrout

JO13-7

Dion Leenheer

JO13-7

Bart Keller

JO13-7

JO13-7

Ruben Hoorn

Bjorn Bernds

JO13-7

Aron van Meppelen Scheppink

JO13-7

JO13-7

Devanio Cairo

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Martijn de Bruijn

Patrick den Braber

Milton Cairo

47


JO13-8

JO13-8

Coen van Mourick

48

Remco Paauwe

JO13-8

Saiffedine Oweiss

Zakaria Hadaj

JO13-8

Samir Maanani

JO13-8

Kasper Mrowicki

JO13-8

JO13-8

Mark Leenders

Arend Schrijvershof

JO13-8

Nattan Samson

JO13-8

JO13-8

Solana Fessatsion

JO13-8

Jayden Lima Lopes

JO13-8

JO13-8

Mart Smulders

JO13-8

JO13-8

BVV Barendrecht

Maria Paauwe

Rob van Mourick


JO13-9

JO13-9

JO13-9

BVV Barendrecht

Sem de Winter

Yurie Haans

JO13-9 JO13-9

Timo van Riet

Eray Albayrak

JO13-9

Thijs Hage

JO13-9

Merel Prins

JO13-9

JO13-9

Domelzo Wolff

Noah van Giesen

Sam Lenssen

JO13-9

Sam Verbeek

JO13-9

JO13-9

Thom Koster

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Joris Verbeek

Jeroen Verbeek

Ivan Prins

49


JO13-10

JO13-10

BVV Barendrecht

Frits Dubbeldam

50

Ben Heshof

JO13-10 JO13-10

Karsten Schrijver

Jorik van ‘t Veld

JO13-10

Senna Oosterwijk

JO13-10

Mateo Djudaric

JO13-10

JO13-10

Daniel Degenaars

Casper Schuijer

JO13-10

Jaydie Keers

JO13-10

JO13-10

Pim Diets

JO13-10

JO13-10

JO13-10

Issam Atmani

Lars van der Schans

Arjan Schuijer


Weekblad voor Barendrecht

alle

Lokaal nieuws... en sport!


JO13-11

JO13-11

BVV Barendrecht

JO13-11

Jesse Flach

Abdulla Hassan

52

Jurriën Meulendijk

JO13-11

Jayden Phagoe

JO13-11

Stijn van Staalduinen

JO13-11

Christiaan Heekelaar

JO13-11

JO13-11

Syabend Oruc

JO13-11

JO13-11

JO13-11

Bram van den Dool

Davy Dokter

Jamie Maasbach


JO13-11 JO13-11

JO13-11

Felicia Vermaas

Osama Zibon

Mohammed al Osh

Noufell Boulakhrif

JO13-11

JO13-11

JO13-11

JO13-11

Sally Lew

Ron van den Dool

Ferry Meulendijk

53


JO13-12M

JO13-12M

BVV Barendrecht

JO13-12M

Janna Brabers

Danique Edelaar

54

Naomi Lindner

JO13-12M

Nina Korff

JO13-12M

Eva Verheij

JO13-12M

Manouk Scheurkogel

JO13-12M

JO13-12M

Noa Vink

JO13-12M

JO13-12M

JO13-12M

Sanne van der Stoep

Sophie Woldringh

Ashley Letterie


JO13-12M JO13-12M

JO13-12M

Machteld Janselijn

Suzanne Kiers

NoĂŠmi van der Heuvel

Bo Bouwman

JO13-12M

JO13-12M

JO13-12M

JO13-12M

Marit Visser

Stanley Brabers

Martijn Visser

55


JO11-1

JO11-1

BVV Barendrecht

Kyan Vrijhof

56

Niels Jeurissen

JO11-1

Joris Sparreboom

JO11-1

Job Jutte

JO11-1

Jesse van den Berg

JO11-1

JO11-1

Jens van Weijen

Jari van der Leer

JO11-1

Jaheim Simons

JO11-1

JO11-1

Imran el Messaoudi

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Steijn Baan

Aleksa Milectic

Carlo Maat


JO11-2

JO11-2

JO11-2

BVV Barendrecht

Ruben de Priester

Shayer Gayadien

JO11-2

Daniël Kouwenhoven

Rowan de Leeuw

JO11-2

Joël Fessatsion

JO11-2

Dion Jamoneau

JO11-2

JO11-2

Dennis van Putten

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Talha Ulukan

Stijn Meulendijk

Raymond ter Borg

57


JO11-3

JO11-3

Raphaël van Wageningen

58

Rik de Blaauw

Niels Visser

JO11-3

Nick van Ravensteijn

JO11-3

Julian Edelaar

JO11-3

JO11-3

Ilyas Benhamou

JO11-3

Bastiaan Lips

JO11-3

JO11-3

Shayaan Vercouteren

JO11-3

JO11-3

BVV Barendrecht

Robbie Bosch

Austen Zwaal


JO11-4

JO11-4

BVV Barendrecht

Joaquin Anastacia

Ruben Groen

JO11-4

Jack Bechoe

JO11-4

Igor Czollek Carvalho

JO11-4

Huib Smulders

JO11-4

JO11-4

Guus van Doren

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Finn Breuer

Tim Kuiper

Tommy Baden

59


JO11-5

JO11-5

Sven Koster

60

Torsten Schippers

Quint van den Berg

JO11-5

Niels van den Braak

JO11-5

Lasse Feenstra

JO11-5

JO11-5

Jayden de Munnik

JO11-5

Djilani Khealiram

JO11-5

JO11-5

Milan van Dijk

JO11-5

JO11-5

BVV Barendrecht

Tristan Steenbergen

Sjoerd van Doren


JO11-6

Shakir Chattou

Justin Brouwer

JO11-6

Maja van Zwol

Salaheddine Zaroili

JO11-6

Robbin Vorstenbosch

JO11-6

Nathaniel Krabbendam

JO11-6

JO11-6

Max Vorstenbosch

Geovante Wezer

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Arshad Vercouteren

JO11-6

JO11-6

JO11-6

BVV Barendrecht

Souffian Chattou

Remko Vorstenbosch

61


JO11-7

JO11-7

Pepijn de Heer

62

Ryan Hemradj

Junias Randolph

JO11-7

Ian Warris

JO11-7

Berkay Suna

JO11-7

JO11-7

Arjunio Singh

JO11-7

Amrit Singh

JO11-7

JO11-7

Ali Sadea

JO11-7

JO11-7

BVV Barendrecht

Selim Albayrak

Gurmail Singh


JO11-8

JO11-8

JO11-8

BVV Barendrecht

Bradley Ramos Lopes

JO11-8

JO11-8

Lars Kooy

Wessel de Bles

Andries Bosma

JO11-8

Jurre Bosma

Thomas dos Santos

JO11-8

Niels den Otter

JO11-8

Mika Tuinder

JO11-8

JO11-8

Lenny Boudestein

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Ieke van der Breevaart

Rens Boudestein

Marley Lopes

63


JO11-9

JO11-9

BVV Barendrecht

JO11-9

Wout Verschueren

David Kramp

64

Jassin van der Meer

JO11-9

JO11-9

JO11-9

JO11-9

Dani de Roode

Jeftha Bakker

Kay Schrijvershof


JO11-9

Tygo Steinhart

Yassin Bourdime

JO11-9

JO11-9

JO11-9

JO11-9

Moaz Hassan

Eric Steinhart

Ronald Kramp

65


JO11-10

Tjerk Ennema

66

Shaaldison Carolina

JO11-10

Thijmen Jakelic

JO11-10

Ruben Bolle

JO11-10

Niels Aandeweg

JO11-10

JO11-10

Mika Verbeek

Hugo van Rhee

JO11-10

Djaido van de Griek

JO11-10

JO11-10

Robbin Schrijver

JO11-10

JO11-10

JO11-10

BVV Barendrecht

Nando Jakelic

Hans Bolle


JO11-11

Shirley van Lammeren

Yash Binda

JO11-11

Arshaan Marapengopie

Niels Raatgever

JO11-11

Nandini Binda

JO11-11

Daan Fial

JO11-11

JO11-11

Danish Khoesial

Anouk van den Boogert

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Alessio Zaza

JO11-11

JO11-11

JO11-11

BVV Barendrecht

Radjan Marapengopie

Rakesh Khoesial

67


JO11-12

Rick de Goey

68

Simon Hendricks

JO11-12

Morris van Soest

JO11-12

Kaan Dagci

JO11-12

Jesse Nederveen

JO11-12

JO11-12

Dyron Helder

Damian Morais

JO11-12

Jeffrey Dik

JO11-12

JO11-12

Finn Steijn

JO11-12

JO11-12

JO11-12

BVV Barendrecht

Yazan Alkourdi

Geert-Bram Steijn


JO11-13

JO11-13

JO11-13

BVV Barendrecht

Rolph Walraven

Erik Paans

JO11-13

Bjorn van Brakel

Luke de Vries

JO11-13

Lars Groen

JO11-13

Julian Arkesteijn

JO11-13

JO11-13

Jens Godee

JO11-13

JO11-13

JO11-13

Hugo Arnout

Sudjendrick Martina

Rob Godee

69


JO11-14

JO11-14

Remko Schaap

70

Roshan Edelman

Mohamoud Mahamud Hassan

JO11-14

Lucius van Esch

JO11-14

Julius Kruijtzer

JO11-14

JO11-14

Ilias Sbai

JO11-14

Amine Arrammach

JO11-14

JO11-14

Luuk ten Pierik

JO11-14

JO11-14

BVV Barendrecht

Arnold ten Pierik

Anne Schaap


nl dt.

bon

www .de-

CONTROL YOUR ACCESS Wij zijn Nsecure. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Daarom integreren we onze hoogwaardige security(management) systemen met vitale bedrijfsprocessen, zoals opleiding en accreditatie, technisch beheer, inkoop, facilitaire diensten, juridische- en personeelszaken. Dat biedt organisaties niet alleen meer zekerheid in termen van veiligheid en compliance, maar ook een aantoonbaar betere performance. Kijk voor meer informatie op: www.nsecure.nl. Nsecure. Control your access.

Investeren in partnership De Bondt grafimedia communicatie bv | Arnhemseweg 2-6, Postbus 2006 - 2990 DA Barendrecht Telefoon: 0180 641380 | Fax: 0180 611734 | E-mail: info@de-bondt.nl | Website: www.de-bondt.nl

marketingcommunicatie | concept en vormgeving grafische dienstverlening | voorraadbeheer | mailingen

WIE IS FAN ÉN SPONSOR VAN BVV BARENDRECHT? Meeùs scoort met passend advies

Meeùs Rotterdam Oostmaaslaan 57 3063 AN Rotterdam T 010 404 02 80 info.rotterdam@meeus.com www.meeus.com

Meeùs is onderdeel van Aegon.

Adv_BVVBarendrecht_190x270mm.indd 1

17-7-2013 14:50:39


JO11-15

JO11-15

BVV Barendrecht

JO11-15

Saham Sahiim Mohamad

72

Sam van den Boogert

Martijn Eleveld

JO11-15

Lucas Jongenotter

JO11-15

Keano Ketting

JO11-15

JO11-15

Julien Bouwman

JO11-15

Jayden Sanders

JO11-15

JO11-15

Fiene de Bruin

JO11-15

JO11-15

Thomas van Zantwijk

Steven de Bruin

Wesley van Karsbergen


JO11-16

JO11-16

BVV Barendrecht

JO11-16

JO11-16

Lindo Schram

Teddy Warris

Yousri Oweiss

JO11-16

Dinand de Winter

Selina Verkerk

JO11-16

Mees Hage

JO11-16

Job van den Dool

JO11-16

JO11-16

Jason Jonker

JO11-16

JO11-16

JO11-16

Amber de Koster

Seppe Bernouw

Gideon Verkerk

73


JO9-1

JO9-1

Sami Hannati

74

Ayoub Igalla

Benjamin Scholten

JO9-1

Jayden Klove

JO9-1

Thijs Toussaint

JO9-1

JO9-1

Joep Schelling

JO9-1

Dani Slory

JO9-1

JO9-1

Justin van der Laan

JO9-1

JO9-1

BVV Barendrecht

Mike van der Wolf

Sven Louter


JO9-2

JO9-2

JO9-2

BVV Barendrecht

Nasser Bendidi

Victor van Dijk

JO9-2

Djievany Littel

Gijs Mabelis

JO9-2

Jesper Eduard

JO9-2

Lars van Ravesteijn

JO9-2

JO9-2

Tim Hoornweg

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Imran Ayadi

Lars Juurlink

Edwin Mabelis

75


JO9-3

JO9-3

JO9-3

BVV Barendrecht

Lars de Heer

76

Kick Huitink

JO9-3

Milan Menheere

JO9-3

Naode Samson

JO9-3

JO9-3

Ryan Rehmi

JO9-3

Justin Maas

JO9-3

JO9-3

Valentino Mendonca

Jayden Fiering

Rajko Zoetewei


JO9-4

JO9-4

JO9-4

BVV Barendrecht

Johan van den Ouden

JO9-4

Milan de Koning

JO9-4

Cas Verdonk

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Dyran Mouaouya

Wesley Schoonbrood

Brett van den Ouden

Javier Anastacia

JO9-4

JO9-4

Sven Vos

Milan van den Berg

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Senna Schoonbrood

Walter Anastacia

Robert Vos

77


JO9-5

Timo Meijer

78

Sven van der Geest

JO9-5

Mohammed Boutahar

JO9-5

Noah van der Graaf

JO9-5

Anass Jouhri

JO9-5

JO9-5

Kéano Verschoor

Hugo ten Oever

JO9-5

Bradley Sens

JO9-5

JO9-5

Sebastiaan Roos

JO9-5

JO9-5

JO9-5

BVV Barendrecht

Raymond Sens

Rob ten Oever


JO9-6

JO9-6

BVV Barendrecht

Olivier Parlevliet

Matthew Bruins

JO9-6

Odeis Nashid

JO9-6

Bjรถrn Wessels

JO9-6

Terrence Kilongo

JO9-6

JO9-6

Koen Aandeweg

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Jelte Dirkx

Noah Boulakhrif

Bart Dirkx

79


JO9-7

JO9-7

BVV Barendrecht

JO9-7

Sobhan Hashemi

80

Luc Flierman

Sonny Foster

JO9-7

Jevonte Willems

JO9-7

Aidan Laxminarayan

JO9-7

JO9-7

Ryan Keers

JO9-7

Raul Mendes

JO9-7

JO9-7

Steven van den Berg

JO9-7

JO9-7

Sem van Vark

Guido van den Berg

Ron van Vark


JO9-8

JO9-8

BVV Barendrecht

JO9-8

Sjors Alma

Stijn Bravenboer

Julian van Wingerden

JO9-8

Stef Alma

JO9-8

Tim Visser

JO9-8

Charlie Holleman

JO9-8

JO9-8

Rafael van Maarschalkerwaard

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Ruben Hutting

Robin Bravenboer

Asep Hutting

81


JO9-9

JO9-9

JO9-9

BVV Barendrecht

Jip van Marion

JO9-9

Jeff Bosdijk

82

Yvonne van Dijk

Dion Pors

JO9-9

Lucas van Dijk

JO9-9

Sem van Daalen

JO9-9

JO9-9

Luuk de Bruijn

JO9-9

Jayden Verwey

JO9-9

JO9-9

Daan Ooms

JO9-9

JO9-9

Simon Arnout

Patrick van Daalen

Jacco van Dijk


JO9-10

JO9-10

BVV Barendrecht

Thijmen de Jonge

Jules den Duijf

JO9-10

Malik Dzelatic

JO9-10

Tycho Sakko

JO9-10

Tijn Streur

JO9-10

JO9-10

Cristiano da Silva Mendes

JO9-10

JO9-10

JO9-10

Daniël van der Burg

Thomas Bijl

Robin den Duijf

83


JO9-11

JO9-11

BVV Barendrecht

Pepijn Boes

84

Bryce Limburg

JO9-11

William Gabre Hawaria

JO9-11

Kai Langerak

JO9-11

Bastian de Bruijn

JO9-11

JO9-11

Pepijn de Zeeuw

JO9-11

JO9-11

JO9-11

Thomas de Jonge

Will de Jonge

Niels de Zeeuw


JO9-12

Jordy Buik

Isaac Goedhart

JO9-12

Lijanne van der Slik

Jesse Wesdijk

JO9-12

Caelan Breggeman

JO9-12

Jaidon Oemar

JO9-12

JO9-12

Ntonimbo Lumassa

Sofie van der Welle

JO9-12

JO9-12

JO9-12

Floris Samuels

JO9-12

JO9-12

JO9-12

BVV Barendrecht

Luca van Es

Manuel Breggeman

85


Champions League

Johan Medema

Charlie Emons

86

Leider FC Barcelona

Finn van Wingerden

Leider FC Bayern München

Casper Hovers

FC Bayern München

FC Bayern München

Nout Juurlink

Guido van Betuw

FC Bayern München

Alex van der Munnik

FC Bayern München

FC Bayern München

Kian van Betuw

Danique Staal

Leider FC Barcelona

FC Barcelona

FC Barcelona

Sep van de Breevaart

FC Barcelona

FC Barcelona

FC Barcelona

BVV Barendrecht

Stefan van Rij

Sidney Hovers

Joey Medema


Helsingborgs IF

Malmö FF

Quinten Muller

Leider Malmö FF

Malmö FF

Malmö FF

Danny Breggeman

Thijmen Groenendijk

Leider Malmö FF

Malmö FF

Malmö FF

Lorenzo van Wingerden

Lucca Baden

Joshua Lopes Oliveira

Yunus Akin

Leider Helsingborgs IF

Luca Fatih

Jeroen Mussche

Yahzion Cardoze

Helsingborgs IF

Helsingborgs IF

Helsingborgs IF Helsingborgs IF

Valentino Breggeman

Erik Baden

Claudia Baden

87


88

Frans Luijcx

Ayoub Benhamou Kim Blom-de Bruijne

Maximiliaan Richard

Engel Boer Leider Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid

Leider Paris Saint-Germain

Leider Paris Saint-Germain

Jayden Udenhout

Trainer Champions League

Martijn van Schelven

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid

Mees Blom

Trainer Champions League

Trainer Champions League

Hoofdtrainer Champions League

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain

Champions League BVV Barendrecht

Thijs Monden

Rob Schipper

RoĂŤl van Schelven

Thijs Waaijenborg Sven van Vugt

Adem Oweiss

Marwin Richard

Gerrit Sparreboom


1

1

bij IKEA Barendrecht

IKEA.nl/barendrecht

Hamburg 1, 2993LG Barendrecht ma t/m vrij 10-21 uur za 9 -21 uur zo IKEA.nl/barendrecht

Uw club ĂŠn de buurt versterken.

Waardoor iedereen wint.

De Rabobank ondersteunt BVV Barendrecht BVV Barendrecht brengt jong en oud in beweging. Met een verbindende kracht die veel verder gaat dan voetballen alleen. Want de vereniging betekent ook veel voor Barendrecht en omstreken. En dat ondersteunen we van harte.

rabobank.nl/rmij Een aandeel in elkaar


Bongerdjes

Bongerdjes

Bongerdjes

BVV Barendrecht

Milos Antzoulatos

Bongerdjes

Maas van der Snoek

90

Mees Wageveld

Tim van Herpen

Bongerdjes

Dynand de Haas

Bongerdjes

Iwan de Vries

Bongerdjes

Bongerdjes

Noud Otter

Bongerdjes

Sylven van Kleef

Bongerdjes

Bongerdjes

Kian Wervenbos

Bongerdjes

Bongerdjes

Jimi ten Oever

Omer Samet Akin

James Martin


Teamplaatjes BVV Barendrecht

JO19 1 + 2

JO19 1 + 2

JO19 1 + 2

JO19 1+2

JO19 1 + 2

91


Teamplaatjes BVV Barendrecht

JO19-4

JO19-3

JO19-6

JO19-5

JO19-6

92

JO19-4

JO19-5

JO19-5

JO19-4

JO19-3

JO19-3

JO19-6


MO19-2

MO19-1

JO17-2

JO17-1

JO17-2

JO17-1

JO17-1

MO19-2

MO19-1

MO19-2

MO19-1

JO17-2 93


Teamplaatjes BVV Barendrecht

JO17-3

JO17-4

JO17-4

JO17-5

JO17-6

JO17-6

MO17-1

JO17-7

MO17-1

JO17-7

94

JO17-6

JO17-5

JO17-5

JO17-7

JO17-4

JO17-3

JO17-3

MO17-1


Spaaroverzicht BVV Barendrecht

Hoofdbestuur o o o o o o o o o o

Martin Seltenrijch Piet Schadee Tineke Bravenboer Leen Bom Wim Vonk Michiel IJzerman Maarten Polderman Dick Leenheer Robert Lucas Henri Lefering

1e Elftal o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Marc van Splunter Roy Rondeltap Yoël van Dalen Jeffery Aarts Yorik van Deelen Patrick Stolk Max van Dijk Wilson Lima Alexander Deetman Michael Bommeleijn Tim Eeekman Danny Monster Jordan Kroon Richard Stolte Joey Jongman Donny Navajas Sanches Moreno Marengo Ramy Salem Richie Basoski Daniël Esajas Bas Mourits Robin Driesse Melvin Winterberg Bart Fiegel Marlon Oranje Dimitry Gomes Almeida Adrie Poldervaart Jermaine Sandvliet Frans Brienen Wim Huisman Ap Outjes Rens Boudestein Martin van Wingerden Ad Onnink Ad Kooijman Lucas Mastenbroek Aad Janssen Carlo Teunissen

Dames 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Petra Dugardein Babette Visser Danielle Hornes Chamba Rimon Chanel Zimmerman Cindy Smith Daphne Troost Dounia El Biyar Jennifer Oliveira Jolina Amani Joska Stokkers Leomara Flanders Lianne Bruijs Marjolein Kuiper Mirjam van Eijk Priscilla de Bil Sara Goncalves Sharona Versluis Shary Flaneur Sherra Henriquez Stephanie Silva Stephanie Valk Dick Kamerman Jeffrey Thodé Egmond Blinker Erdal Karaca Jonara Bernardina

G1 o o o o o o o o o o

Lorenzo Ouwens Toni Contis Joop van Es Arjen van ’t Hoederdaal Bryan Jagdew Maikel Kristel Johan van der Pols Ali Saglam Marvin Vermeule Hans Poort

G2 o o o o o o o o o o o o

Nezir Beganovic Ronald Brasz Arnoud Feijtel Dustin Huijgens Melvin Kraan Onno van der Male Maurice Ouwersloot Bram Schut Harmen Schuuring Edwin Stuijt Jantine Renes Henk Vermeer

Coördinatoren Jeugd o o o o o o o o o o

Henri Lefering Andre Groen PJ Kruger Paulien Jeurissen Petra Potter Annemieke van Voren Clementine van Lent Marjan van der Tholen Sandra de Jong Daniela ten Pierik

Technische Staf Jeugd o o o o o o o o

Roel van Wayenburg Leen Vos Vincent Vinke Nico Rietveld Daniel Steinvoort Mansour Jouhri Chantal Lookermans Henk Kooiman

Wedstrijdzaken o Ruud Kuiper o Cees Romein o Hans Dubbeld

Overige Functies o o o o o

Jolanda van Haften Jan Kooiman Arie Koedood Dirk Zevenbergen Pieter van Hengel

JO15-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jip van Wijnen Brian Burger Daan van Frankvoort Keshav Gayadien Eldar Hrjncic Bilal Jeffali Milan de Koning Alan Lin Robin Mourik Amine Rehmi Lennart Scheepe Pim Seltenrijch Nick Verbaas Vincent Vermeulen Tom Verstraaten Jeffrey de Geus Simon de Heer Jaime Boogaers

JO15-2

o Luke Straub o Dominique Duiker

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Wolf Aaldijk Wessel Brakenhoff Nathan Canlas Job van Drent Alexander Florian Janiek Gabriëls Nadir Jouhri Berat Kose Timo Luiten Robin van der Meer Juul Roodenburg Daniël Ruijtenberg Gino Traousis Miquel Traousis Andy van Westering Peter Feelders Erik Bastemeijer

JO15-3 o o o o o o o o o o o o o o o

Anton Wisse Jinne Baardse Levi Blinker Finn de Bondt Ayoub Daoudi Kees de Deugd Sven Gouw Lou Hartman Sander Jiskoot Quinten Mendonca Olek Mrowicki Quinten Ruys David Vervoordeldonk Ron Gouw Peter de Bondt

JO15-4 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Tom Hovers Mitchell Visser Mees Bastemeijer Kai Batenburg Daygiomar Firma Daan Gouw Teun de Haan Thomas Jeurissen Rikkert Koster Royce Maundrell Robin Meijer Alexander Monster Ghijs Rip Timo van der Spek Duncan Spreksel Jurgen Jeurissen Erik Bastemeijer

JO15-5 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Raphaël Stofberg Marnix Apon Ayman Ayadi Tristan de Jonge Arne Beukers Jesper van de Braak Tom Broesterhuizen Rohan Chandansingh Wouter Groenenboom Thom Hanssen Jesse Nab Thomas Stoltz Björn van der Tholen Wessel Verschoor Sander van der Wilk Mark de Jonge Dennis Hanssen

JO15-6 o o o o o o o o o

Mike Lambert Niels Barten Bob Broesterhuizen Oskay Celikkol Jelle van Haaren Joeri Kooijman Stijn Reinhard Coen Steinvoort Mika Uijtewaal

o Danny Vermaas o Daniel Steinvoort o Erik Kooijman

JO15-7 o o o o o o o o o o o o o o o

Noah Warbout Mehdi Badaoui Stijn Brandenburg Hasan Alp Cakir Renzo Klomps Rico Olivier Kane Paul Sven Pols Nassim Rahhab Tijmen Rietveld Roan Schenderling Sahel Sediqi Gerard Vermaas Ilyas Zeijpveld Mauro Vellucci

JO15-8 o o o o o o o o o o o o o

Quintan Kruger Jesper van Ballegooijen Thomas Boshoven Ashutosh Hathie Natan Kruger Youri van der Pijl Tom Spreem Mart de Priester Wout Stam Sam Spreen Rick Vinke Satish Hathie Vincent Vinke

JO15-9 o o o o o o o o o o o o o o o o

Rémi van Trigt Junaedl Mohabier Jaden van het Hoft Nael Gebar Jamèl Akrout Peifeng Han Anas Hannati Niels Leeuwenburgh Ricardo Mastenbroek Jamal Newland Diego Rodgers Tim Ruijtenberg Valerie Vonk Arjan Zalmai Barry van Trigt Arie Leeuwenburgh

JO15-10 o o o o o o o o o o o

Hidde Eichhorn Tim de Goey Kai Heijboer Levy Heijboer Thijmen Kleinjan Damian Kumic Luca Menghini Daniel Penders Sam Slijpen Sander van Soest Marcel de Goey

JO15-11 o o o o o o o o o o o o o o

Shandor Bhugwandass Sylvano Goedhart Jay de Groot Jeroen Klap Bram van der Kooi Rick Kroll Fjaril Littooij Samir Nurzai Gino Saorona Rick Schippers Jochem van Staalduinen Ilya Verboon Zakaria Gefferie Gert Littooij

95


Spaaroverzicht BVV Barendrecht

MO15-1 o o o o o o o o o o o o

Chiara Soft Annika Battes Sarah Verheij Dana Gouwens Mus Stolk Amina Hadzic Bo Janse Daphne Quak Xavienne Lopes Lima Verissimo Jimmy Lee Marcel Welvaart Karin van de Bosch

JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Maxime Kooiman Ties Hanselman Finn van Loo Tom van Oost Jasper Verzijl Kaj van der Waarde Adel Sacirovic Ali Akin Sefa Akin Sem Boender Mees van Doren Zakaria Kelaoui Thierry Weda Rob Storm Aart Kooiman Raymond van der Waarde

JO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Youri Sinterniklaas Lucas Wijtman Luuk Goené Illias Taleb Julian Oost Thomas Kuiper Tygo Hartensveld Stijn van Herpen Niels van der Giessen Luc Lefering Luc van de Braak Kasper van Dijk Tyler Ebecilio Tyron Lo Kioeng Shioe Kane Miardjo Shane van Bogaert John Wijtman

JO13-3 o o o o o o o o o o o o o o o o

Pieter Keijzer Jalmar van Tooren Wessel Lookermans Joshua Lucas Noah de Freitas Lauren van der Stelt Matthijs Raatgever Mickey van Gemerden Sem Witberg Sido Milot Dain Braal Cas Schilperoord Anthony Kesselaar Norman Lucas Marco Lookermans Ilse Kooistra

JO13-4 o o o o o o o o o o o o

96

Finn Holleman Thijs Bruijgoms Niels Fial Lars Jutte Daan Leeuwenburgh Dani van Zanten Ryan Salmi Robin Maas Timo Roussel Rik Broeders Tyler Kanters Merlijn Roos

o o o o

Sam van Rijswijk Yoeri Broeders Cees Roos Menno Maas

JO13-5 o o o o o o o o o o o o o o o o

Twan Groen Isis de Boom Bastiaan Tuls Julian Voortman Walid Bendidi Rafael Wisse Nick dos Santos Senn Rooimans Raul Vreeven Mohamed Sbai Jamie Goedemoed Gininho Rojas Quinten van der Heijden Andre Groen Peter Goedemoed Ferry Voortman

JO13-6 o o o o o o o o o o o o o

Pepijn Aalders Dinand Roos Mohamed Razzouki Saïd Razzouki David Scholten Karim Chaddali Younes Benhamou Job Tinke Niels Hovers Julian Buquet Arnold Stekelenburg Kaj Huisman Alexander Huisman

JO13-7

o o o o o o o o o o o o o

Martijn de Bruijn Devanio Cairo

Aron van Meppelen Scheppink

Bjorn Bernds Loek Spek Ruben Hoorn Bart Keller Dion Leenheer Jamal Mechrout Romek den Braber Asmarom Gebrehaweria Patrick den Braber Milton Cairo

JO13-8 o o o o o o o o o o o o o o

Mart Smulders Jayden Lima Lopes Solana Fessatsion Nattan Samson Arend Schrijvershof Saiffedine Oweiss Mark Leenders Kasper Mrowicki Samir Maanani Zakaria Hadaj Coen van Mourick Remco Paauwe Maria Paauwe Rob van Mourick

JO13-9 o o o o o o o o o o o o

Joris Verbeek Noah van Giesen Thom Koster Sam Verbeek Sam Lenssen Timo van Riet Domelzo Wolff Merel Prins Thijs Hage Eray Albayrak Sem de Winter Yurie Haans

o Jeroen Verbeek o Ivan Prins

JO13-10 o o o o o o o o o o o o o

Issam Atmani Pim Diets Jaydie Keers Casper Schuijer Karsten Schrijver Daniel Degenaars Mateo Djudaric Senna Oosterwijk Jorik van ‘t Veld Frits Dubbeldam Ben Heshof Lars van der Schans Arjan Schuijer

JO13-11 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jesse Flach Bram van den Dool Syabend Oruc Christiaan Heekelaar Stijn van Staalduinen Jayden Phagoe Abdulla Hassan Jurriën Meulendijk Davy Dokter Jamie Maasbach Felicia Vermaas Sally Lew Noufell Boulakhrif Osama Zibon Mohammed al Osh Ron van den Dool Ferry Meulendijk

JO13-12M o o o o o o o o o o o o o o o o o

Janna Brabers Sanne van der Stoep Noa Vink Manouk Scheurkogel Eva Verheij Nina Korff Danique Edelaar Naomi Lindner Sophie Woldringh Ashley Letterie Machteld Janselijn Marit Visser Bo Bouwman Suzanne Kiers Noémi van der Heuvel Stanley Brabers Martijn Visser

JO11-1 o o o o o o o o o o o o

Steijn Baan Imran el Messaoudi Jaheim Simons Jari van der Leer Jens van Weijen Jesse van den Berg Job Jutte Joris Sparreboom Kyan Vrijhof Niels Jeurissen Aleksa Milectic Carlo Maat

JO11-2 o o o o o o o o o o

Talha Ulukan Daniël Kouwenhoven Dennis van Putten Dion Jamoneau Joël Fessatsion Rowan de Leeuw Ruben de Priester Shayer Gayadien Stijn Meulendijk Raymond ter Borg

JO11-3 o o o o o o o o o o

Shayaan Vercouteren Bastiaan Lips Ilyas Benhamou Julian Edelaar Nick van Ravensteijn Niels Visser Raphaël van Wageningen Rik de Blaauw Robbie Bosch Austen Zwaal

JO11-4 o o o o o o o o o

Finn Breuer Guus van Doren Huib Smulders Igor Czollek Carvalho Jack Bechoe Joaquin Anastacia Ruben Groen Tim Kuiper Tommy Baden

JO11-5 o o o o o o o o o o

Milan van Dijk Djilani Khealiram Jayden de Munnik Lasse Feenstra Niels van den Braak Quint van den Berg Sven Koster Torsten Schippers Tristan Steenbergen Sjoerd van Doren

JO11-6 o o o o o o o o o o o

Arshad Vercouteren Geovante Wezer Maja van Zwol Max Vorstenbosch Nathaniel Krabbendam Robbin Vorstenbosch Salaheddine Zaroili Shakir Chattou Justin Brouwer Souffian Chattou Remko Vorstenbosch

JO11-7 o o o o o o o o o o

Ali Sadea Amrit Singh Arjunio Singh Berkay Suna Ian Warris Junias Randolph Pepijn de Heer Ryan Hemradj Selim Albayrak Gurmail Singh

JO11-8 o o o o o o o o o o o o

Lars Kooy Bradley Ramos Lopes Ieke van der Breevaart Jurre Bosma Lenny Boudestein Mika Tuinder Niels den Otter Thomas dos Santos Wessel de Bles Andries Bosma Rens Boudestein Marley Lopes

JO11-9 o o o o o o o

Wout Verschueren Dani de Roode David Kramp Jassin van der Meer Jeftha Bakker Kay Schrijvershof Moaz Hassan


o o o o

Tygo Steinhart Yassin Bourdime Eric Steinhart Ronald Kramp

JO11-10 o o o o o o o o o o o

Robbin Schrijver Djaido van de Griek Hugo van Rhee Mika Verbeek Niels Aandeweg Ruben Bolle Thijmen Jakelic Tjerk Ennema Shaaldison Carolina Nando Jakelic Hans Bolle

JO11-11 o o o o o o o o o o o

Alessio Zaza Anouk van den Boogert Arshaan Marapengopie Danish Khoesial Daan Fial Nandini Binda Niels Raatgever Shirley van Lammeren Yash Binda Radjan Marapengopie Rakesh Khoesial

JO11-12 o o o o o o o o o o o

Finn Steijn Jeffrey Dik Damian Morais Dyron Helder Jesse Nederveen Kaan Dagci Morris van Soest Rick de Goey Simon Hendricks Yazan Alkourdi Geert-Bram Steijn

JO11-13 o o o o o o o o o o

Hugo Arnout Bjorn van Brakel Jens Godee Julian Arkesteijn Lars Groen Luke de Vries Rolph Walraven Erik Paans Sudjendrick Martina Rob Godee

JO11-14 o o o o o o o o o o

Luuk ten Pierik Amine Arrammach Ilias Sbai Julius Kruijtzer Lucius van Esch

Mohamoud Mahamud Hassan

Remko Schaap Roshan Edelman Arnold ten Pierik Anne Schaap

JO11-15 o o o o o o o o o o o

Thomas van Zantwijk Fiene de Bruin Jayden Sanders Julien Bouwman Keano Ketting Lucas Jongenotter Martijn Eleveld Saham Sahiim Mohamad Sam van den Boogert Steven de Bruin Wesley van Karsbergen

JO11-16 o o o o o o o o o o o

Lindo Schram Amber de Koster Dinand de Winter Jason Jonker Job van den Dool Mees Hage Selina Verkerk Teddy Warris Yousri Oweiss Seppe Bernouw Gideon Verkerk

JO9-1 o o o o o o o o o o

Justin van der Laan Dani Slory Joep Schelling Thijs Toussaint Jayden Klove Benjamin Scholten Sami Hannati Ayoub Igalla Mike van der Wolf Sven Louter

JO9-2 o o o o o o o o o o

Imran Ayadi Djievany Littel Tim Hoornweg Lars van Ravesteijn Jesper Eduard Gijs Mabelis Nasser Bendidi Victor van Dijk Lars Juurlink Edwin Mabelis

JO9-3 o o o o o o o o o

Valentino Mendonca Justin Maas Ryan Rehmi Naode Samson Milan Menheere Lars de Heer Kick Huitink Jayden Fiering Rajko Zoetewei

JO9-4 o o o o o o o o o o o o

Senna Schoonbrood Milan van den Berg Sven Vos Javier Anastacia Brett van den Ouden Dyran Mouaouya Cas Verdonk Milan de Koning Wesley Schoonbrood Johan van den Ouden Walter Anastacia Robert Vos

JO9-5 o o o o o o o o o o o

Sebastiaan Roos Bradley Sens Hugo ten Oever Kéano Verschoor Anass Jouhri Noah van der Graaf Mohammed Boutahar Timo Meijer Sven van der Geest Raymond Sens Rob ten Oever

JO9-6 o o o o o o

Jelte Dirkx Koen Aandeweg Terrence Kilongo Björn Wessels Odeis Nashid Olivier Parlevliet

o Matthew Bruins o Noah Boulakhrif o Bart Dirkx

JO9-7 o o o o o o o o o o o

Sem van Vark Steven van den Berg Raul Mendes Ryan Keers Aidan Laxminarayan Jevonte Willems Sonny Foster Sobhan Hashemi Luc Flierman Guido van den Berg Ron van Vark

JO9-8 o o o o o o o o o o

Sjors Alma Ruben Hutting

Rafael van Maarschalkerwaard

Charlie Holleman Tim Visser Stef Alma Stijn Bravenboer Julian van Wingerden Robin Bravenboer Asep Hutting

JO9-9 o o o o o o o o o o o o

Simon Arnout Jip van Marion Daan Ooms Jayden Verwey Luuk de Bruijn Sem van Daalen Lucas van Dijk Dion Pors Jeff Bosdijk Yvonne van Dijk Patrick van Daalen Jacco van Dijk

JO9-10 o o o o o o o o o

Daniël van der Burg Cristiano da Silva Mendes Tijn Streur Tycho Sakko Malik Dzelatic Thijmen de Jonge Jules den Duijf Thomas Bijl Robin den Duijf

JO9-11 o o o o o o o o o

Thomas de Jonge Pepijn de Zeeuw Bastian de Bruijn Kai Langerak William Gabre Hawaria Pepijn Boes Bryce Limburg Will de Jonge Niels de Zeeuw

JO9-12 o o o o o o o o o o o

Floris Samuels Sofie van der Welle Lijanne van der Slik Ntonimbo Lumassa Jaidon Oemar Caelan Breggeman Jesse Wesdijk Jordy Buik Isaac Goedhart Luca van Es Manuel Breggeman

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Kian van Betuw Alex van der Munnik Guido van Betuw Joey Medema Nout Juurlink Casper Hovers Finn van Wingerden Charlie Emons Stefan van Rij Sidney Hovers Valentino Breggeman Luca Fatih Yunus Akin Jeroen Mussche Lorenzo van Wingerden Danny Breggeman Lucca Baden Quinten Muller Thijmen Groenendijk Yahzion Cardoze Joshua Lopes Oliveira Erik Baden Claudia Baden Mees Blom Jayden Udenhout Thijs Monden Roël van Schelven Martijn van Schelven Kim Blom-de Bruijne Thijs Waaijenborg Sven van Vugt Ayoub Benhamou Maximiliaan Richard Adem Oweiss Marwin Richard Frans Luijcx Engel Boer Rob Schipper Gerrit Sparreboom

Bongerdjes o o o o o o o o o o o o

Jimi ten Oever Milos Antzoulatos Kian Wervenbos Sylven van Kleef Noud Otter Iwan de Vries Dynand de Haas Tim van Herpen Maas van der Snoek Mees Wageveld Omer Samet Akin James Martin

Teamplaatjes

oo JO19 1+2 oo oo JO19-3 oo JO19-4 oo JO19-5 oo JO19-6 oo MO19-1 oo MO19-2 oo JO17-1 oo JO17-2 oo JO17-3 oo JO17-4 oo JO17-5 oo JO17-6 oo JO17-7 oo MO17-1

Champions League o Sep van de Breevaart o Johan Medema o Danique Staal

97


2

260

40

340

Terminals in Rotterdam and Antwerp, total

Overseas partners

100 TEU trains per week

Colleagues

capacity of 344.500 sqm

1

12

tailor-made system

Custom specialists

Rivierweg 1 | 3161 GM Rhoon | T +31(0)10 201 07 00

VANDONGEDEROO.COM


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij de Jumbo's

in Barendrecht

Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur* Za: Zo: 12:00 - 18:00 uur

* Barendrecht Onderlangs is op zaterdag om 07:00 uur geopend

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

Jumbo Barendrecht Carnisselande | Van Beuningenhaven 4 | telnr.: 0180 617 057 | Jumbo Barendrecht Onderlangs | Onderlangs 44 | telnr.: 0180 482 160 |

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Carnisselande

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Onderlangs

BVV Barendrecht  

BVV Barendrecht Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you