BVCB

Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

B.V.C.B. 2016 - 2017

Jumbo, Veltrop, Dorpsstraat 39


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van BVCB, Het is eindelijk zover! Het sparen van jouw clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke voetbalplaatjesalbum, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van heel de club. Bij Jumbo Veltrop zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met BVCB hebben kunnen opzetten, hierbij wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. Dit album is daarnaast ook heel speciaal, omdat wij bij de start van deze actie, precies 1 jaar op onze nieuwe locatie zitten in het centrum van Bergschenhoek. Hoe kunnen wij dit beter vieren dan met een unieke actie met voetbalclub BVCB. De actie start op 8 maart en eindigt op 25 april. In deze actieperiode ontvang je bij Jumbo Veltrop bij iedere 10 euro aan boodschappen een setje voetbalplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje plaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Natuurlijk mag je vrienden, familie, opa’s en oma’s vragen om met jou mee te sparen. Op deze manier heb je je album snel vol gespaard. Om je album vol te krijgen kun je natuurlijk ook plaatjes ruilen met vrienden of klasgenoten en als je aan het eind van de actie nog een aantal plaatjes mist is er niets aan de hand. Samen met BVCB gaan wij nog een ruilmiddag organiseren, waarbij je wellicht je collectie nog compleet kunt maken.

Beste verzamelaar, In het jaar dat BVCB haar 70 jarige bestaan viert, hebben wij voor onze BVCB leden een fantastische actie. Je bent nu aan het bladeren in het enige echte JUMBO Veltrop – BVCB plaatjesverzamelboek. Dit keer zijn het niet de profs uit de Eredivisie of van FC Barcelona, maar de talenten van onze eigen club die we gaan sparen. Afgelopen weken is er keihard gewerkt om alle spelers van Heren 1, Dames 1, alle jeugdteams en het bestuur op de foto te krijgen, maar tegelijkertijd was het ontzettend leuk om jullie voorbij te zien komen. Ik wil iedereen bedanken die aan de totstandkoming van dit boek heeft meegewerkt, maar vooral ook de fotomodellen. Jullie staan er prachtig op. En natuurlijk een woord van dank aan onze sponsoren. Zij zijn zeer belangrijk voor BVCB en gelukkig mogen we op veel steun van hen rekenen. Het bestuur hoopt dat spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en ook de ouders, opa’s en oma’s veel plezier zullen beleven aan het voetbalplaatjesboek en vaak JUMBO Veltrop zullen bezoeken, om zo het album vol te krijgen.

Namens alle jumbo medewerk(st)ers wensen wij jouw heel veel spaarplezier.

Veel plezier met verzamelen!

Succes!

Andy Bezem

Christiaan Veltrop

 

Jumbo, Veltrop, Dorpsstraat 39

 

3


Historie B.V.C.B.

14 juli 1947 werd de eerste wedstrijd gespeeld. Een heel bijzondere wedstrijd, omdat er met deze wedstrijd geld werd ingezameld voor “onze jongens” in Nederlands Indië. Een jaar later begon het pas echt, nadat op 16 oktober 1947 de statuten waren opgesteld, werd er maanden hard gewerkt aan een voetbalterrein. Met vereende kracht werd er gebouwd.

Naast seniorenvoetbal ontstond er ook een junioren afdeling. Op zaterdag 15 mei 1948 werd het terrein in gebruik genomen met de wedstrijd van BVC 1 – St. Homobonus. Eindstand 3 -2 23 juni 1948 kreeg het bestuur van BVC een brief van de KNVB met het bericht, dat er al een vereniging bestond met de zelfde naam en dat deze dus moest worden aangepast in BVC ’47 of BVCB. Tot het seizoen 54/55 hobbelde BVCB, ondanks het harde trainen mee in de 3e klasse RVB. In het seizoen 54/55 werd voor het eerst gevoetbald in de 2e klasse. In 1963 kon het terrein met gemeentesubsidie opgeknapt worden, er werden 3 kleedlokalen en 2 douches gebouwd. Ook de kantine en het veld werden aangepakt. Er werd nog steeds in de 2e klasse RVB gevoetbald. Bergschenhoek groeide en ondanks de opknapbeurt

4

van 1963 moest er eind jaren ‘60 toch iets gebeuren. Er was een echt complex nodig. Dit werd allemaal concreet rond 1967 en kwam er een plan op tafel voor de aanleg van een sportpark. 20 mei 1970 werd de 1e paal van ons clubgebouw geslagen aan de Berkelseweg. Dat jaar speelde ons 1e elftal in de 3e klasse RVB. Niet alleen op het veld werd hard gewerkt, maar vooral aan de bouw van het nieuwe complex. Een sfeer die BVCB op dat moment zo kenmerkte, zelfwerkzaamheid ten top, na het werk meteen door naar de club. Ondanks alle arbeid werd ook promotie naar de 2e klasse RVB afgedwongen. 14 augustus 1971 was het dan zo ver, na 16 maanden was het tijd voor de officiële opening met veel volk en notabelen. Zelfs de Commissaris van de toen nog Koningin, was gekomen. In die tijd groeiden BVCB explosief en speelden 6 seniorenteams, een veteranenteam, 5 juniorenteams, 5 aspirantenteams en een damesteam. De vrouwen trapten toen ook al een balletje mee en in 7 jaar damesvoetbal werd 2 keer het kampioenschap gevierd. Na jarenlang dralen werd eindelijk een naam gevonden voor het sportpark. “de Lansingh”, een afgeleide van Landscheiding.


In 1976 was BVCB al weer uit zijn jasje gegroeid. Er moest uitgebreid worden, soms kleedde zich 3 elftallen om in één kleedkamer! Ondanks alle noodsignalen richting gemeente maakte deze geen haast. Er waren al weer plannen om de benodigde 5 kleedkamers zelf te bouwen. Om de bouwpot te spekken werd AZ’67 naar Bergschenhoek gehaald. Niet het 1e, maar een 3B team nam het op tegen de profs. De wedstrijd was een groot succes en ondanks het gure weer waren er 2000 mensen gekomen om Kees Kist, John Metgod, Ronald Spelbos en Wim van Hanegem aan het werk te zien. Ook het 1e zorgde voor een historische gebeurtenis, na 30 jaar promotie naar de 1e klasse RVB. De festiviteiten van het kampioenschap vielen samen met de opening van de nieuwe kleedkamers. In april 1984 werd voor het eerst een groot jeugdtoernooi gehouden. De A (JO19) en B (JO17) speelden tegen Duitse, Franse en Nederlandse verenigingen. Een jaar later volgde een 2e internationaal jeugdtoernooi. Groter en met ploegen zoals Celtic, Fortuna Köln, Hartlepool United, Feyenoord en DWS.

In 1990 werd voor het eerst de 3e klasse van de KNVB bereikt. Na een zwaarbevochten kampioenschap ging het op sportief gebied een tijdje bergafwaarts. Het 1e en 2e elftal konden niet echt potten breken. Ook de jeugd speelde aanzienlijk lager dan in de jaren ‘80. Eind jaren ‘90 werd de weg omhoog weer gevonden. In verband met de aanleg van de HSL, moest BVCB het veld ruimen en weer uitkijken naar een nieuwe locatie. Het werd min of meer gedwongen de Hoeksekade. 18 januari 2000 ging de 1e paal in de grond en werd de 1e wedstrijd ongeveer half september gespeeld. Ook het Sportpark de Sporthoek, is in de loop der jaren al weer uitgebreid met o.a. extra kleedruimtes. Ons 1e elftal speelt al weer wat jaartjes in de 2e klasse KNVB en knokken om te promoveren naar de 1e klasse. De selectieteams van de jeugd spelen hoofdklasse met als uitzondering de JO13 -1, na het kampioenschap in het seizoen 2014 – 2015 spelen zij 3e divisie. Veel succes met het sparen van al die voetbalhelden van BVCB!

5


Senioren B.V.C.B.

Senioren

TEAMSPONSORS

Eytan Scheimann

6

Jeffrey Bos

Senioren Senioren

Caner Yalamoglu

Evan Blom

Senioren

Dennis van der Haas

Senioren

Claudio Maximiano

Senioren

Senioren

Christiaan Hartmans

Bob Verweij

Senioren

Lennart Hengel

Senioren

Senioren

Lars Frijhoff

Senioren

Senioren

Senioren

Wesley van der Molen

Marvin Vogels

Michael de Rooy


Senioren

Roy Eekman

Ron van Ginneken

John van Beek

Senioren Hoofdtrainer Senioren

Rob Rutten

Yousif de Kock

Melvin Boel

Leider Senioren

Verzorgster Senioren

Team manager Senioren

Keeperstrainer Senioren

Robin van Willigen

Nick Walbeek

Senioren

Nick Mahieu

Senioren

Senioren

Mitchell Hendriks

Senioren

Senioren

Senioren

Mike van der Steen

Irene de Jong

Cock de Wit

7


Vrouwen 1

Vrouwen 1

B.V.C.B.

Vrouwen 1

Fabiënne Zeelenberg

Emma van den Berg

Vrouwen 1

TEAMSPONSORS

Tessy van Engelen

8

Joyce van der Haas

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Denise van den Bulk

Mylene de Krieger

Milou van Rijn


Vrouwen 1

Kyra Verhoef

Larissa de Vlaming

Suzanne Stolk

Vrouwen 1

Chardee de Stigter

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Lisanne Sonneveld

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Nadine Schepers

Angela Vreeswijk

FrĂŠderique Zeelenberg

9


JO19-1 B.V.C.B.

Timothy Venloo

10

Wessel Albers

JO19-1 JO19-1

Max Wigmans

Thim Alsemgeest

JO19-1

Stefan Bovy

JO19-1

Stefan Liesting

JO19-1

JO19-1

Quinten Tourné

Jordan Ferrol

JO19-1

Jeroen Aniba

JO19-1

JO19-1

Ferdi Sinar

Coen Barg

JO19-1

Aleksa Zivlak

JO19-1

JO19-1

Milan Lansbergen

JO19-1

JO19-1

JO19-1

TEAMSPONSORS

Wouter Peters

Youssef Lamrid


10% KORTING g, n i r e res VOOR r Zonw e S & n e n j i z Ko BVCB LEDEN *

*VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

Weg en Bos 107 • 2661 DM Bergschenhoek • 010 524 90 40 • www.paulenpaul.nl Openingstijden • ma - vrij van 9.00 - 17.00 uur • za van 10.00 - 16.00 uur.


JO19-2

JO19-2

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

Sofyan Bani

12

Stan Vrijenhoek

JO19-2

Nick Baan

JO19-2

Lucas Vermeulen

JO19-2

Kenny Sadhinoch

JO19-2

JO19-2

Julian Vrij

Han van der Goes

JO19-2

David Morel

JO19-2

JO19-2

Cedric Franses

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Sander Bik

Thomas Kocabas

Thomas Rebers


JO19-3

JO19-3

TEAMSPONSOR

JO19-3

B.V.C.B.

Tish Bishesar

JO19-3

Mattijn Burghouwt

JO19-3

Leon Kampman

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Lars Helder

Nick Huis in ‘t Veld

Jurgen Wolf

Gerben Vos

JO19-3

JO19-3

Floris Haakman

Delano Da Cruz Lopes

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Bob Eekelaar

Jesper Kooistra

Bernard Musabimana

13


JO17-1 B.V.C.B.

JO17-1

JO17-1

TEAMSPONSORS

Derell Hasselnook

JO17-1

JO17-1

Raul Lebrero

Kenzo Marks

14

Kayne Westerweel

JO17-1

JO17-1

Giovanni de Groot

Luca Marks


JO17-1

JO17-1

Martijn Stel

JO17-1

JO17-1

Marc Baghuis

Philip van den Berge

JO17-1

JO17-1

Max le Fevre

Ryan Pronk

Steyn Stout

Roan Blom

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Remco van der Haas

Sten van Dijk

Tommy van der Voordt

15


JO17-2 B.V.C.B.

JO17-2

JO17-2

TEAMSPONSOR

Aristo Lopes Sanches

JO17-2

Dirk Bleichrodt

16

Lotte Bovy

JO17-2

Daan Campfens

JO17-2

JO17-2

Bram ter Avest

JO17-2

JO17-2

Muhammet Akbas

Midas Houtzager

Quinten Daamen


JO17-2

JO17-2

Ridda Jardi

JO17-2

JO17-2

Ricardo Noest

Thijmen de Haas

JO17-2

JO17-2

Stefan de Stigter

Tim de Neve

JO17-2

JO17-2

Thimo Kluwen

Tim de Rooij

Tycho van de Loo

17


JO17-3

JO17-3

Michael Kastelijn

18

Nikos de Leeuw

JO17-3

Kevin Wiggers

Luuk Portegies

JO17-3

Luke van Wageningen

JO17-3

Luuc Neirinckx

JO17-3

JO17-3

Lars Ulrich

Cemo Cevik

JO17-3

Bram Commerell

JO17-3

JO17-3

Boris Brabander

JO17-3

Alex Brosky

JO17-3

JO17-3

Marc Franken

TEAMSPONSOR

JO17-3

JO17-3

B.V.C.B.

Olav van Kampen

Tommie BerkersJO17-4

JO17-4

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

Quentin Schafthuizen

20

Tijmen Regeer

JO17-4 JO17-4

Jim van den Oever

Thijmen Dirkzwager

JO17-4

Quinten Tousain

JO17-4

Julian Reedijk

JO17-4

JO17-4

Wesley van Rutten

Colin Hordijk

JO17-4

Michael Streefkerk

JO17-4

JO17-4

Kylian Buitenhuis

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Jeffrey Starrenburg

Jaïr Hedra

Martijn den Uijl


JO17-5

TEAMSPONSOR

JO17-5

B.V.C.B.

Tom Cillekens

Vincent Jumelet

JO17-5 JO17-5

Martijn Kuiper

Sven Paque

JO17-5

Ruben Rougoor

JO17-5

Robert Breedijk

JO17-5

JO17-5

Raymond Hengst

Jeffrey de Koning

JO17-5

Dion Rosseels

JO17-5

JO17-5

Bjorn van Ginneken

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Tim Sebel

Timo Campfens

Niels Vollebregt

21


JO17-6 B.V.C.B.

Rick Barg

22

Ruben de Graaff

JO17-6 JO17-6

Kevin Hooijmans

Raoul van den Berg

JO17-6

Oscar Haakman

JO17-6

Max de Vrij

JO17-6

JO17-6

Laurens Eschauzier

Job Huberts

JO17-6

Erik Bade

JO17-6

JO17-6

Emma Kocabas

Chris van der Weijden

JO17-6

Britt Gruiters

JO17-6

JO17-6

Elroy van Dijk

JO17-6

JO17-6

JO17-6

TEAMSPONSORS

Tycho Labrie

Victor Los


MO17-1

TEAMSPONSOR

MO17-1

B.V.C.B.

Sharon Hageman

Vera van der Meer

MO17-1 MO17-1

Jozefien ter Meulen

Ruby Rodenburg

MO17-1

Nikki van Steijn

MO17-1

Naomi Treijtel

MO17-1

MO17-1

Lonneke Stuurman

Ghislaine Opdam

MO17-1

Dani van Olst

MO17-1

MO17-1

Chantal van der Haas

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Arina Tenret

Yolin van Rijn

Jenice Bakker

23


JO15-1 B.V.C.B.

Sam van der Graaff

24

Sander Weijers

JO15-1 JO15-1

Guus den Drijver

Nelson Ouwerling

JO15-1

Milan Bezem

JO15-1

Kai Kaptein

JO15-1

JO15-1

Jasper Buitenhuis

Finn Hooreman

JO15-1

Dion Breugem

JO15-1

JO15-1

Daan Bes

Boy Kenswiel

JO15-1

Berkay Cepe

JO15-1

JO15-1

Gabriello Woerst

JO15-1

JO15-1

JO15-1

TEAMSPONSORS

Thijs Graafland

Tim van Uffelen


JO15-2

Per van Lambaart

Sem Vonk

JO15-2 JO15-2

Joris Keijzer

Mika van Dijk

JO15-2

Kevin Huis in ‘t Veld

JO15-2

Justin Daamen

JO15-2

JO15-2

Jort van de Loo

Hassan Afalah

Jean-Paul Blansjaar

JO15-2

Jasper Kuiper

JO15-2

JO15-2

Jack Meijer

Danny Bik

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Sem in ‘t Veen

JO15-2

JO15-2

TEAMSPONSOR

JO15-2

B.V.C.B.

Tim Hofman

Walid Chettou

25


Al je boodschappen op ĂŠĂŠn plek

Bij Jumbo heb je keuze uit een enorm assortiment: A-merken, het Jumbo Huismerk en budgetmerken. Toch kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of dat we het niet in ons assortiment hebben. Laat het ons weten! Wij hebben misschien een goed alternatief voor je. En anders halen wij het gewenste product binnen twee weken in huis.

Kijk voor de adressen op jumbo.com/


sinds 1865 Bezoekadres

Leeuwenhoekweg 22 2661 CZ Bergschenhoek

Postadres

T 010 524 33 11 F 010 521 27 02 E info@batenburgbv.nl I www.batenburgbv.nl

Postbus 103 2660 AC Bergschenhoek

De huidige generatie “geboren bouwers� is een mix van jonge dynamiek en vele jaren ervaring. Door gekwalificeerd personeel en de bundeling van ervaring en vakmanschap voelt Batenburg zich thuis in het volledige bouwproces. Naast visie, teamwork en ambitie,

vinden wij maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid heel belangrijk. Met circa 35 medewerkers, waaronder projectleiders, werkvoorbereiders,

kopersbegeleiding, uitvoerders, timmerlieden, metselaars en een eigen betonploeg wordt er dagelijks aan onze projecten gewerkt.


JO15-3 B.V.C.B.

JO15-3

JO15-3

TEAMSPONSOR

Anne Mahn

JO15-3

Jasper Ulrich

28

Jelle Altorf

JO15-3

Casper Los

JO15-3

JO15-3

Boaz Urban

JO15-3

JO15-3

Thijs Mannekes

Kim van Rietschoten

Orhan Cakir


JO15-3

JO15-3

Pepijn de Hoog

JO15-3

JO15-3

Owen van Veen

Siebe Rijnsburger

JO15-3

JO15-3

Rens Bregman

Thomas Hoedemakers

JO15-3

JO15-3

Stephan Crielaard

Tim van Dijk

Zinedine Stevens

29


JO15-4

JO15-4

JO15-4

B.V.C.B.

Bas Ruijgrok

JO15-4

David van Doorn

30

Habib Zeerak

JO15-4

Dario van den Donker

JO15-4

JO15-4

Bjorn van Dijk

JO15-4

JO15-4

Robin Geers

Julian Chapman

Justin Servaes


JO15-4

JO15-4

Luuk Verbeek

JO15-4

JO15-4

Luca van Eijk

Rutger de Bruijn

JO15-4

JO15-4

Matthijs Siliakus

Stijn Lucas

JO15-4

TEAMSPONSOR

JO15-4

Sean van Gaalen

Thom Franken

Tommy van der Poel

31


JO15-5

JO15-5

Thomas Huisman

32

Yaul Hedra

JO15-5

Jeroen Kerkmans

Robin Lobee

JO15-5

Luuc Meijndert

JO15-5

Levi Graute

JO15-5

JO15-5

Julius Degenkamp

Jacco Geukema

JO15-5

Hoz Karid

JO15-5

JO15-5

Fatih Kebap

JO15-5

David de Ruiter

JO15-5

JO15-5

Damian Ghazi

TEAMSPONSOR

JO15-5

JO15-5

B.V.C.B.

Zigo Damen

Coen TornJO15-6 B.V.C.B.

JO15-6

JO15-6

TEAMSPONSOR

Berke Ince

JO15-6

Dani de Gruijter

34

Fenji Woning

JO15-6

Damian Manni

JO15-6

JO15-6

Ciaran Reket

JO15-6

JO15-6

Bart Jumelet

Anouar Jardi

Jasper van der Meer


JO15-6

JO15-6

Oliver van Leeuwen

JO15-6

JO15-6

Jaymee van Oudenaarden

Sem van Ekeren

JO15-6

JO15-6

Robert May

Thom de Vries

JO15-6

JO15-6

Thijmen Burghouwt

Tieme Siebers

Wesley de Hoog

35


JO15-7 B.V.C.B.

JO15-7

Puck van Mierlo

36

Thijs van Zwol

Jop Kardinaal

JO15-7

Daniël Stolk

JO15-7

Daan van der Wel

JO15-7

JO15-7

Anton Straetemans

JO15-7

Adil Bakbachi

JO15-7

JO15-7

Leon Vollebregt

JO15-7

JO15-7

TEAMSPONSOR

Yani Elsinga

Marten Manders


MO15-1

MO15-1

TEAMSPONSOR

MO15-1

B.V.C.B.

Romée Riep

Ginger van der Meer

MO15-1 MO15-1

Shifèy Helderman

Britt van Winden

MO15-1

Sara Verleer

MO15-1

Félice Korving

MO15-1

MO15-1

Dakota de Jager

Merel van den Bogerd

Lisa-Marie Geertsma

MO15-1

Ilse Brouwer

MO15-1

MO15-1

Laura Bos

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Tisainy Fraay

Luna Verdonk

Bobby-Jean Allart

37


JO13-1 B.V.C.B.

Rens Verleer

38

Senne van der Sluis

JO13-1 JO13-1

Jesse Bornkamp

Luca de Neve

JO13-1

Lars Lucas

JO13-1

Kaya Cevik

JO13-1

JO13-1

Joep Meijler

George Steentjes

JO13-1

Dominique Houtsma

JO13-1

JO13-1

Dion Campfens

Dinand van Markus

JO13-1

Denzell Hasselnook

JO13-1

JO13-1

Julian van den Bergh

JO13-1

JO13-1

JO13-1

TEAMSPONSORS

Stein Deurman

Yassine AfalahJO13-2

JO13-2

Quint de Jeu

40

Sibren Mathey

JO13-2

Guus Buijk

Odin Doelam

JO13-2

Mathijs Hageman

JO13-2

Marnick van der Graaff

JO13-2

JO13-2

Joao van Rootselaar

Finn Damen

JO13-2

Daniël van der Haas

JO13-2

JO13-2

Brad Meeuwisse

JO13-2

Anthony Wolff

JO13-2

JO13-2

Finn op ten Berg

TEAMSPONSOR

JO13-2

JO13-2

B.V.C.B.

Thijn Helderman

Tim Siliakus


JO13-3

JO13-3

TEAMSPONSOR

JO13-3

B.V.C.B.

Sam Scheffel

Wilco Geukema

JO13-3 JO13-3

Maxim van der Linde

Roy van den Bogerd

JO13-3

Owen Knowles

JO13-3

Noah Jourdan

JO13-3

JO13-3

Nick Vromans

Benjamin Rijk

Justin Bierman

JO13-3

Jeffrey van Calsteren

JO13-3

JO13-3

Fynn Fawzi

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Ashaan Rambhadjan

Yannick Boumeester

Yorick Kok

41


JO13-4 B.V.C.B.

Sem Lobee

42

Sil Nolde

JO13-4 JO13-4

Hidde Reinhoudt

Marc Batenburg

JO13-4

Kai Riep

JO13-4

Joep Reijnders

JO13-4

JO13-4

Indy Fan

Frank van Veen

JO13-4

Finn Eichelsheim

JO13-4

JO13-4

Colin Daamen

Cas Hofman

JO13-4

Lars van Uffelen

JO13-4

JO13-4

Jaeden Limmen

JO13-4

JO13-4

JO13-4

TEAMSPONSORS

Simeon Graveland

Tristan Philippa


JO13-5 B.V.C.B.

Rocco Doerdjan

Senna Notenboom

JO13-5

Filip Noya

Michael Geers

JO13-5

Lars Robbemont

JO13-5

Kris van der Stoep

JO13-5

JO13-5

Jamie van der Gaag

Beau Verzijl

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Merijn van der Meijde

JO13-5

JO13-5

JO13-5

TEAMSPONSOR

Stijn Bakker

Thomas Kraaijenbos

43


JO13-6

JO13-6

B.V.C.B.

JO13-6

Thijn de Vogel

44

Ricky Bishesar

Mark Lansbergen

JO13-6

Liam in ‘t Veen

JO13-6

Kevin Spits

JO13-6

JO13-6

Floris Degenkamp

JO13-6

Ezra da Cruz Lopes

JO13-6

JO13-6

Bo van ‘t Hof

TEAMSPONSOR

JO13-6

JO13-6

Redrick Smits

Rutger Piek

Samuel da Cruz Lopes


JO13-7 B.V.C.B.

JO13-7

JO13-7

JO13-7 JO13-7

JO13-7

Lucas van der Stoep

Tim Kolk

Mike Graafland

JO13-7

JO13-7

JO13-7 JO13-7

Jesse Urban

Iwan Jongeneel

JO13-7

Daan Stolk

Dani Fijan

Neill Westerweel

Dean Buitendijk

Alexander van den Berge

JO13-7

Rizzo Schuurmans

Jeran Bakker

JO13-7

JO13-7

JO13-7

TEAMSPONSOR

Tom Heemskerk

Wessel van Wielink

45


JO13-8

JO13-8

Quinten de Graaf

46

Rutger Conijn

JO13-8

Jayden Tourné

Mees Sneijder

JO13-8

Mats Kooistra

JO13-8

Lars van Klaveren

JO13-8

JO13-8

Julan van der Kraan

Dylano Ray Valkenburg

JO13-8

Duncan Starrenburg

JO13-8

JO13-8

Daniel Steenwinkel

JO13-8

Sven van Huessen

JO13-8

JO13-8

Morris van Leeuwen

TEAMSPONSOR

JO13-8

JO13-8

B.V.C.B.

Vidar Kleiboer

Wessel Bours


G RO EI T M EE

BE NFRIED UW TOELEVERANCIER VOOR DE GLASTUINBOUW BENFRIED BE NFRIED BE N FRIED BENFRIED

OOK BIJ U BENFRIED IN DE BUURT! DEN HOORN | BERKEL HONSELERSDIJK | MOERKAPELLE BEKIJK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT OP

WWW.BENFRIED.COM


JO11-1 B.V.C.B.

JO11-1

TEAMSPONSORS

JO11-1

Steijn van Baaren

48

Thijs Hijdra

Milan Zegers

JO11-1

Jip van Dijk

JO11-1

Jelle Bregman

JO11-1

JO11-1

Camiel Korving

JO11-1

Alex Verleer

JO11-1

JO11-1

Alain van der Starre

JO11-1

JO11-1

Tijmen Mols

Tim Breedijk

Valentino Vona


JO11-2

TEAMSPONSOR

JO11-2

B.V.C.B.

JO11-2

JO11-2

Giovanni Luijten

Tygo Boer

JO11-2

JO11-2

Bjorn Stolze

Luuk Mahn

Collin van Milligen

Dinand Grebe

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Pim van den Bogerd

Robbin Mols

Nick de Neve

49


JO11-3

JO11-3

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

JO11-3

JO11-3

Joel de Groot

Douwe in ‘t Veen

JO11-3

Senna van Gelder

50

Stefan Pieper

JO11-3

Peter Burger

JO11-3

JO11-3

Jasper van der Pijl

JO11-3

JO11-3

Brenno dos Santos Silva

Thijs Elgers

Tim Bos


JO11-4 B.V.C.B.

JO11-4

TEAMSPONSORS

JO11-4

JO11-4

Brian Breugem

Jasper Ruigrok

JO11-4

JO11-4

Hidde Lansbergen

Quido Meijer

Niels van der Zwan

Kay Greebe

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Jelle Lobee

Pepijn Degenkamp

Ramon Versluis

51


JO11-5

JO11-5

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

JO11-5

JO11-5

Aron Stolk

Julius de Hoog

JO11-5

Sem Weistra

52

Thijs Buitenhuis

JO11-5

Nout Hameeteman

JO11-5

JO11-5

Levi Fijan

JO11-5

JO11-5

Jordi Hoogerwerf

Youri van der Wel

Zineddine Bakbachi


JO11-6

TEAMSPONSOR

JO11-6

B.V.C.B.

JO11-6

JO11-6

Evan Zwart

Gijs Pijfers

JO11-6

JO11-6

Floris Boer

Sven de Vries

Thierry Dumont

Quinten Hartman

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Jacco Verboon

Thomas Zeerak

Wesley de Goeij

53


JO11-7

JO11-7

JO11-7

B.V.C.B.

Marick van Kesteren

JO11-7

JO11-7

Anouk de Neef

Deks Hanselman

JO11-7

JO11-7

Bas Moerman

Hugo Stuifbergen

JO11-7

Lara de Neef

JO11-7

JO11-7

Rick Hendrikse

54

TEAMSPONSOR

Rick Maassen

Stian van Oeveren


JO11-8 B.V.C.B.

CHOCOLADE EN IJS

JO11-8

TEAMSPONSORS

JO11-8

JO11-8

Alexander van Lopik

Len van Duin

JO11-8

JO11-8

Jorren Sevenhuijsen

Willem Schotte

Shaquil Santos

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Maico Hermans

Nicolas van Welie

Youri Verdel

55


JO11-9 B.V.C.B.

JO11-9

TEAMSPONSORS

JO11-9

Hasan Huseyin Kebap

JO11-9

Jesse Pitlo

56

Jarda Lauwrier

Jacco van Kempen

JO11-9

JO11-9

Ilyas Afalah

JO11-9

JO11-9

Colin Veenman

JO11-9

JO11-9

Mark Knowles

Jonas de Veld

Noridin Shahin


JO11-10

TEAMSPONSOR

JO11-10

B.V.C.B.

JO11-10

JO11-10

Kai Ruben Hendriks

Miguel van Gend

JO11-10

JO11-10

Maarten van der Varst

Stef Meijndert

Stef van Uffelen

JO11-10

JO11-10

JO11-10

Sem Bakker

Thijmen Verduijn

Yara Heijzen

57


JO11-11 B.V.C.B.

JO11-11

JO11-11

TEAMSPONSORS

Dante den Butter

JO11-11

Luca de Jong

58

Olaf van Ginkel

JO11-11

Joris van Steveninck

JO11-11

JO11-11

Jarno Boer

JO11-11

JO11-11

Aaron van der Waard

Sem van Lith

Wessel Wassenaar


JO11-12 B.V.C.B.

Daan van Woerden

Rick de Jong

Maik Schippers

Sean Jansson

Ruben Terlouw

JO11-12

JO11-12

JO11-12

Jonathan Terlouw

Dylan Vijftigschild

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12

TEAMSPONSOR

Stein Breugem

Timo Visser

59


JO11-13 B.V.C.B.

JO11-13

JO11-13

TEAMSPONSOR

Yorick Buchner

JO11-13

Storm Morgenland

60

Joery van der Spek

JO11-13

Nathanael Ghazi

JO11-13

JO11-13

Floid Fennema

JO11-13

JO11-13

Stéphane de Bont

Benjamin Idemudia

Sebastian de Bont


MO11-1

MO11-1

MO11-1

B.V.C.B.

Claudia Bos

MO11-1

TEAMSPONSOR

MO11-1

Celeste Verlaan

Maaike Hockx

Marjolein Stuurman

MO11-1

Isidora Lima

Lynn Olsthoorn

Mascotte MO11-1

Julia van den Berg

MO11-1

Jolijn van Leussen

MO11-1

MO11-1

Jennifer van Steenderen

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Elise Parren

Roos Verzijl

Bo van den Berg

61


JO9-1 B.V.C.B.

JO9-1

TEAMSPONSORS

Max Voogt

62

Coert Okkerman

Mike Vogel

JO9-1

Mats Groenenberg

JO9-1

Jelle Westerbroek

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Brad Westerweel

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Basten de Visser

Senne Verspeek

Tijs den Heeten


JO9-2 B.V.C.B.

JO9-2

TEAMSPONSORS

Thomas Ghobadi

JO9-2

Djordje Skobo

Rick van Steenderen

JO9-2

Pepijn Labrie

Kasper Hensens

JO9-2

JO9-2

Ian Groenewoud

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Cas Bruijnen

Stein Verhagen

Teun van Rijn

63


JO9-3

JO9-3

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

JO9-3

JO9-3

Joey van Herk

Cas van den Mosselaar

JO9-3

Mats Hell

64

Pepijn Knoop

JO9-3

Deshaun Panday

JO9-3

JO9-3

Ché Moorees

JO9-3

JO9-3

Bodhi Greebe

Teun van Dijk

Tobias Nieland


JO9-4

TEAMSPONSOR

JO9-4

B.V.C.B.

JO9-4

JO9-4

Keevan Limmen

Jeremy Lansbergen

JO9-4

JO9-4

Jay Wepster

Luuk den Uil

Marley de Bruin

Kenji Bruin

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Justin Wildschut

Pepijn Noya

Pepijn Rijnhoudt

65


JO9-5

JO9-5

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

Rens van Dijk

66

Robin Bos

JO9-5

Mart Deurman

JO9-5

Marciano Eilbracht

JO9-5

Bo Hazebroek

JO9-5

JO9-5

Amine Afalah

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Noek Hanselman

Safouane Salemi

Melissiano Eugenio Coumou


JO9-6

TEAMSPONSOR

JO9-6

B.V.C.B.

Mats Lindenhovius

Max van Lieshout

JO9-6

Kaj van Winden

JO9-6

Jordi Schippers

JO9-6

Duuk Helderman

JO9-6

JO9-6

Davey van der Pad

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Akin Bagiran

Thijs Visser

Tijmen Wolff

67


JO9-7

JO9-7

B.V.C.B.

JO9-7

Julius Dubbeldam

JO9-7

Niels van Zon

68

Nout Berghuis

JO9-7

Mohammed el Haddad

JO9-7

JO9-7

Linus Diepeveen

TEAMSPONSOR

JO9-7

JO9-7

Felix Rotmans

Polle Howeler

Tim Oldenhuis


JO9-8

JO9-8

B.V.C.B.

JO9-8

Nick Graafland

Luuk Heemskerk

Niek Torn

Hugo van Wageningen

JO9-8

Damian Vaarties

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Kalu Silva

JO9-8

JO9-8

TEAMSPONSOR

JO9-8

Daan van der Linden

Sijmen Roelofs

Steven Koster Kalu Silva

69


JO9-9 B.V.C.B.

JO9-9

JO9-9

TEAMSPONSOR

Duco van der Wel

JO9-9

Ruben Hendrikse

70

Thijmen Knoop

JO9-9

Rowan Langenberg

JO9-9

JO9-9

Lucas van Steveninck

JO9-9

JO9-9

Bart Breedijk

Tobias van Meurs

Jack Middelburg


JO9-10 B.V.C.B.

JO9-10

JO9-10

TEAMSPONSOR

Loek Berghuis

JO9-10

JO9-10

Nick Dechow

Ruben Postema

JO9-10

JO9-10

Ömer Oguz

Niels van Bergem

Thijs Vrijburg

JO9-10

JO9-10

JO9-10

Jamie Spits

Siem van der Zijden

Vince Baars

71


JO9-11

JO9-11

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

JO9-11

Ruben Buitendijk

JO9-11

JO9-11

Tim Hoogland

72

Jay Dhaniramsingh

Laurens Dekker

Alessio Civile

JO9-11

JO9-11

JO9-11

Lennard van Zessen

JO9-11

JO9-11

Pepijn Wassenaar

Nicky Schmitt

Benjamin Krijgh


JO9-12

TEAMSPONSOR

JO9-12

B.V.C.B.

JO9-12

JO9-12

Max Verhagen

Viggo Vaes

JO9-12

JO9-12

Jens Hijdra

Deniz Serin

Dietz Breur

Sjoerd van Steenderen

JO9-12

JO9-12

JO9-12

JO9-12

Fabian Matasic

Ruben Olsthoorn

Steven van der Pols

73


JO7

JO7

B.V.C.B.

TEAMSPONSOR

Daan Rodenburg

Jorel Schippers

74

Ibuki Kawaguchi

JO7

Emilio van Gend

JO7

JO7

Divalo Kelly

Jur Glavimans

JO7

JO7

JO7

Brent Stofbergen

JO7

JO7

JO7

Brent de Jeu

Leander van Os

Lesley Rogier


JO7

JO7

Merlijn Hanselaar

JO7

JO7

Levi den Ouden

Reza Hassankhan

JO7

JO7

Nick van Huessen

Yves Buitendijk

Zihe Zhu

JO7

JO7

JO7

Thijs van Lieshout

Abel Hanselaar

Dennis Braams

75


76

Andy Bezem

Arjan Korving

Algemeen secretaris

Verenigingsmanager

Algemeen bestuurslid

Algemeen voorzitter

Bestuur B.V.C.B.

Casper den Drijver

Theo Keijzer


Serge Riep

Geertjan Zuijderwijk

Paul van de Loo

Robin de Jager

77

Bestuurslid technische zaken

Voorzitter jeugdbestuur

Voorzitter senioren

Penningmeester


Spaaroverzicht B.V.C.B.

JUMBO

o Christiaan Veltrop

Senioren

o Wesley van der Molen o Lars Frijhoff o Lennart Hengel o Bob Verweij o Caner Yalamoglu o Christiaan Hartmans o Claudio Maximiano o Dennis van der Haas o Evan Blom o Eytan Scheimann o Jeffrey Bos o Marvin Vogels o Michael de Rooy o Mike van der Steen o Mitchell Hendriks o Nick Mahieu o Nick Walbeek o Rob Rutten o Robin van Willigen o Roy Eekman o Yousif de Kock o Melvin Boel o Ron van Ginneken o John van Beek o Irene de Jong o Cock de Wit

Vrouwen 1

o Fabiënne Zeelenberg o Emma van den Berg o Denise van den Bulk o Tessy van Engelen o Joyce van der Haas o Mylene de Krieger o Milou van Rijn o Nadine Schepers o Lisanne Sonneveld o Chardee de Stigter o Suzanne Stolk o Kyra Verhoef o Larissa de Vlaming o Angela Vreeswijk o Fréderique Zeelenberg

JO19-1

o Milan Lansbergen o Aleksa Zivlak o Coen Barg o Ferdi Sinar o Jeroen Aniba o Jordan Ferrol o Max Wigmans o Quinten Tourné o Stefan Liesting o Stefan Bovy o Thim Alsemgeest o Timothy Venloo o Wessel Albers o Wouter Peters o Youssef Lamrid

JO19-2

o Sander Bik o Cedric Franses o David Morel o Han van der Goes o Julian Vrij o Kenny Sadhinoch o Lucas Vermeulen o Nick Baan o Sofyan Bani o Stan Vrijenhoek o Thomas Kocabas o Thomas Rebers 78

JO19-3

o Bob Eekelaar o Delano Da Cruz Lopes o Floris Haakman o Gerben Vos o Jurgen Wolf o Lars Helder o Leon Kampman o Mattijn Burghouwt o Nick Huis in ‘t Veld o Tish Bishesar o Jesper Kooistra o Bernard Musabimana

JO17-1

o Raul Lebrero o Derell Hasselnook o Giovanni de Groot o Kayne Westerweel o Kenzo Marks o Luca Marks o Marc Baghuis o Martijn Stel o Max le Fevre o Philip van den Berge o Remco van der Haas o Roan Blom o Ryan Pronk o Steyn Stout o Sten van Dijk o Tommy van der Voordt

JO17-2

o Muhammet Akbas o Aristo Lopes Sanches o Bram ter Avest o Daan Campfens o Dirk Bleichrodt o Lotte Bovy o Midas Houtzager o Quinten Daamen o Ricardo Noest o Ridda Jardi o Stefan de Stigter o Thijmen de Haas o Thimo Kluwen o Tim de Neve o Tim de Rooij o Tycho van de Loo

JO17-3

o Marc Franken o Alex Brosky o Boris Brabander o Bram Commerell o Cemo Cevik o Kevin Wiggers o Lars Ulrich o Luuc Neirinckx o Luke van Wageningen o Luuk Portegies o Michael Kastelijn o Nikos de Leeuw o Olav van Kampen o Tommie Berkers

JO17-4

o Jeffrey Starrenburg o Kylian Buitenhuis o Michael Streefkerk o Colin Hordijk o Jim van den Oever o Wesley van Rutten o Julian Reedijk o Quinten Tousain o Thijmen Dirkzwager o Quentin Schafthuizen o Tijmen Regeer

o Jaïr Hedra o Martijn den Uijl

JO17-5

o Tim Sebel o Bjorn van Ginneken o Dion Rosseels o Jeffrey de Koning o Martijn Kuiper o Raymond Hengst o Robert Breedijk o Ruben Rougoor o Sven Paque o Tom Cillekens o Vincent Jumelet o Timo Campfens o Niels Vollebregt

JO17-6

o Elroy van Dijk o Britt Gruiters o Chris van der Weijden o Emma Kocabas o Erik Bade o Job Huberts o Kevin Hooijmans o Laurens Eschauzier o Max de Vrij o Oscar Haakman o Raoul van den Berg o Rick Barg o Ruben de Graaff o Tycho Labrie o Victor Los

MO17-1

o Arina Tenret o Chantal van der Haas o Dani van Olst o Ghislaine Opdam o Jozefien ter Meulen o Lonneke Stuurman o Naomi Treijtel o Nikki van Steijn o Ruby Rodenburg o Sharon Hageman o Vera van der Meer o Yolin van Rijn o Jenice Bakker

JO15-1

o Gabriello Woerst o Berkay Cepe o Boy Kenswiel o Daan Bes o Dion Breugem o Finn Hooreman o Guus den Drijver o Jasper Buitenhuis o Kai Kaptein o Milan Bezem o Nelson Ouwerling o Sam van der Graaff o Sander Weijers o Thijs Graafland o Tim van Uffelen

JO15-2

o Sem in ‘t Veen o Danny Bik o Hassan Afalah o Jack Meijer o Jasper Kuiper o Jean-Paul Blansjaar o Joris Keijzer o Jort van de Loo o Justin Daamen o Kevin Huis in ‘t Veld

o Mika van Dijk o Per van Lambaart o Sem Vonk o Tim Hofman o Walid Chettou

JO15-3

o Thijs Mannekes o Anne Mahn o Boaz Urban o Casper Los o Jasper Ulrich o Jelle Altorf o Kim van Rietschoten o Orhan Cakir o Owen van Veen o Pepijn de Hoog o Rens Bregman o Siebe Rijnsburger o Stephan Crielaard o Thomas Hoedemakers o Tim van Dijk o Zinedine Stevens

JO15-4

o Robin Geers o Bas Ruijgrok o Bjorn van Dijk o Dario van den Donker o David van Doorn o Habib Zeerak o Julian Chapman o Justin Servaes o Luca van Eijk o Luuk Verbeek o Matthijs Siliakus o Rutger de Bruijn o Sean van Gaalen o Stijn Lucas o Thom Franken o Tommy van der Poel

JO15-5

o Damian Ghazi o David de Ruiter o Fatih Kebap o Hoz Karid o Jacco Geukema o Jeroen Kerkmans o Julius Degenkamp o Levi Graute o Luuc Meijndert o Robin Lobee o Thomas Huisman o Yaul Hedra o Zigo Damen o Coen Torn

JO15-6

o Bart Jumelet o Berke Ince o Ciaran Reket o Damian Manni o Dani de Gruijter o Fenji Woning o Anouar Jardi o Jasper van der Meer o Jaymee van Oudenaarden o Oliver van Leeuwen o Robert May o Sem van Ekeren o Thijmen Burghouwt o Thom de Vries o Tieme Siebers o Wesley de Hoog


JO15-7

o Leon Vollebregt o Adil Bakbachi o Anton Straetemans o Daan van der Wel o Daniël Stolk o Jop Kardinaal o Puck van Mierlo o Thijs van Zwol o Yani Elsinga o Marten Manders

MO15-1

o Tisainy Fraay o Merel van den Bogerd o Laura Bos o Ilse Brouwer o Lisa-Marie Geertsma o Shifèy Helderman o Dakota de Jager o Félice Korving o Sara Verleer o Britt van Winden o Romée Riep o Ginger van der Meer o Luna Verdonk o Bobby-Jean Allart

JO13-1

o Julian van den Bergh o Denzell Hasselnook o Dinand van Markus o Dion Campfens o Dominique Houtsma o George Steentjes o Jesse Bornkamp o Joep Meijler o Kaya Cevik o Lars Lucas o Luca de Neve o Rens Verleer o Senne van der Sluis o Stein Deurman o Yassine Afalah

JO13-2

o Finn op ten Berg o Anthony Wolff o Brad Meeuwisse o Daniël van der Haas o Finn Damen o Guus Buijk o Joao van Rootselaar o Marnick van der Graaff o Mathijs Hageman o Odin Doelam o Quint de Jeu o Sibren Mathey o Thijn Helderman o Tim Siliakus

JO13-3

o Ashaan Rambhadjan o Benjamin Rijk o Fynn Fawzi o Jeffrey van Calsteren o Justin Bierman o Maxim van der Linde o Nick Vromans o Noah Jourdan o Owen Knowles o Roy van den Bogerd o Sam Scheffel o Wilco Geukema o Yannick Boumeester o Yorick Kok

JO13-4

o Jaeden Limmen o Lars van Uffelen o Cas Hofman o Colin Daamen o Finn Eichelsheim o Frank van Veen o Hidde Reinhoudt o Indy Fan o Joep Reijnders o Kai Riep o Marc Batenburg o Sem Lobee o Sil Nolde o Simeon Graveland o Tristan Philippa

JO13-5

o Merijn van der Meijde o Beau Verzijl o Filip Noya o Jamie van der Gaag o Kris van der Stoep o Lars Robbemont o Michael Geers o Rocco Doerdjan o Senna Notenboom o Stijn Bakker o Thomas Kraaijenbos

JO13-6

o Redrick Smits o Bo van ‘t Hof o Ezra da Cruz Lopes o Floris Degenkamp o Kevin Spits o Liam in ‘t Veen o Mark Lansbergen o Thijn de Vogel o Ricky Bishesar o Rutger Piek o Samuel da Cruz Lopes

JO13-7

o Rizzo Schuurmans o Alexander van den Berge o Dean Buitendijk o Dani Fijan o Daan Stolk o Iwan Jongeneel o Jeran Bakker o Jesse Urban o Lucas van der Stoep o Mike Graafland o Neill Westerweel o Tim Kolk o Tom Heemskerk o Wessel van Wielink

JO13-8

o Morris van Leeuwen o Sven van Huessen o Daniel Steenwinkel o Duncan Starrenburg o Dylano Ray Valkenburg o Jayden Tourné o Julan van der Kraan o Lars van Klaveren o Mats Kooistra o Mees Sneijder o Quinten de Graaf o Rutger Conijn o Vidar Kleiboer o Wessel Bours

JO11-1

o Tijmen Mols o Alain van der Starre o Alex Verleer o Camiel Korving o Jelle Bregman o Jip van Dijk o Milan Zegers o Steijn van Baaren o Thijs Hijdra o Tim Breedijk o Valentino Vona

JO11-2

o Giovanni Luijten o Bjorn Stolze o Tygo Boer o Pim van den Bogerd o Dinand Grebe o Luuk Mahn o Collin van Milligen o Robbin Mols o Nick de Neve

JO11-3

o Joel de Groot o Brenno dos Santos Silva o Douwe in ‘t Veen o Jasper van der Pijl o Peter Burger o Senna van Gelder o Stefan Pieper o Thijs Elgers o Tim Bos

JO11-4

o Brian Breugem o Hidde Lansbergen o Jasper Ruigrok o Jelle Lobee o Kay Greebe o Quido Meijer o Niels van der Zwan o Pepijn Degenkamp o Ramon Versluis

JO11-5

o Aron Stolk o Jordi Hoogerwerf o Julius de Hoog o Levi Fijan o Nout Hameeteman o Sem Weistra o Thijs Buitenhuis o Youri van der Wel o Zineddine Bakbachi

JO11-6

o Evan Zwart o Floris Boer o Gijs Pijfers o Jacco Verboon o Quinten Hartman o Sven de Vries o Thierry Dumont o Thomas Zeerak o Wesley de Goeij

JO11-7

o Marick van Kesteren o Anouk de Neef o Bas Moerman o Deks Hanselman o Hugo Stuifbergen o Lara de Neef o Rick Hendrikse o Rick Maassen o Stian van Oeveren

JO11-8

o Alexander van Lopik o Jorren Sevenhuijsen o Len van Duin o Maico Hermans o Shaquil Santos o Willem Schotte o Nicolas van Welie o Youri Verdel

JO11-9

o Mark Knowles o Colin Veenman o Hasan Huseyin Kebap o Ilyas Afalah o Jacco van Kempen o Jarda Lauwrier o Jesse Pitlo o Jonas de Veld o Noridin Shahin

JO11-10

o Kai Ruben Hendriks o Maarten van der Varst o Miguel van Gend o Sem Bakker o Stef Meijndert o Stef van Uffelen o Thijmen Verduijn o Yara Heijzen

JO11-11

o Aaron van der Waard o Dante den Butter o Jarno Boer o Joris van Steveninck o Luca de Jong o Olaf van Ginkel o Sem van Lith o Wessel Wassenaar

JO11-12

o Rick de Jong o Daan van Woerden o Dylan Vijftigschild o Jonathan Terlouw o Maik Schippers o Ruben Terlouw o Sean Jansson o Stein Breugem o Timo Visser

JO11-13

o Stéphane de Bont o Yorick Buchner o Floid Fennema o Nathanael Ghazi o Storm Morgenland o Joery van der Spek o Benjamin Idemudia o Sebastian de Bont

MO11-1

o Celeste Verlaan o Claudia Bos o Elise Parren o Isidora Lima o Jennifer van Steenderen o Jolijn van Leussen o Julia van den Berg o Lynn Olsthoorn o Maaike Hockx o Marjolein Stuurman o Roos Verzijl o Bo van den Berg

79


Spaaroverzicht B.V.C.B.

JO9-1

JO9-8

JO9-2

JO9-9

o Basten de Visser o Brad Westerweel o Coert Okkerman o Jelle Westerbroek o Mats Groenenberg o Max Voogt o Mike Vogel o Senne Verspeek o Tijs den Heeten o Cas Bruijnen o Ian Groenewoud o Kasper Hensens o Pepijn Labrie o Rick van Steenderen o Thomas Ghobadi o Djordje Skobo o Stein Verhagen o Teun van Rijn

JO9-3

o Joey van Herk o Bodhi Greebe o Cas van den Mosselaar o Ché Moorees o Deshaun Panday o Mats Hell o Pepijn Knoop o Teun van Dijk o Tobias Nieland

JO9-4

o Keevan Limmen o Jay Wepster o Jeremy Lansbergen o Justin Wildschut o Kenji Bruin o Luuk den Uil o Marley de Bruin o Pepijn Noya o Pepijn Rijnhoudt

JO9-5

o Noek Hanselman o Amine Afalah o Bo Hazebroek o Marciano Eilbracht o Mart Deurman o Rens van Dijk o Robin Bos o Safouane Salemi o Melissiano Eugenio Coumou

JO9-6

o Akin Bagiran o Davey van der Pad o Duuk Helderman o Jordi Schippers o Kaj van Winden o Mats Lindenhovius o Max van Lieshout o Thijs Visser o Tijmen Wolff

JO9-7

o Julius Dubbeldam o Felix Rotmans o Linus Diepeveen o Mohammed el Haddad o Niels van Zon o Nout Berghuis o Polle Howeler o Tim Oldenhuis

80

o Nick Graafland o Daan van der Linden o Kalu Silva o Damian Vaarties o Hugo van Wageningen o Luuk Heemskerk o Niek Torn o Sijmen Roelofs o Steven Koster o Bart Breedijk o Duco van der Wel o Lucas van Steveninck o Rowan Langenberg o Ruben Hendrikse o Thijmen Knoop o Tobias van Meurs o Jack Middelburg

JO9-10

o Nick Dechow o Loek Berghuis o Ömer Oguz o Ruben Postema o Jamie Spits o Niels van Bergem o Thijs Vrijburg o Siem van der Zijden o Vince Baars

JO9-11

o Pepijn Wassenaar o Lennard van Zessen o Ruben Buitendijk o Alessio Civile o Laurens Dekker o Jay Dhaniramsingh o Tim Hoogland o Nicky Schmitt o Benjamin Krijgh

JO9-12

o Max Verhagen o Jens Hijdra o Viggo Vaes o Fabian Matasic o Sjoerd van Steenderen o Deniz Serin o Dietz Breur o Ruben Olsthoorn o Steven van der Pols

JO7

o Brent de Jeu o Brent Stofbergen o Daan Rodenburg o Divalo Kelly o Emilio van Gend o Ibuki Kawaguchi o Jorel Schippers o Jur Glavimans o Leander van Os o Lesley Rogier o Levi den Ouden o Merlijn Hanselaar o Nick van Huessen o Reza Hassankhan o Thijs van Lieshout o Yves Buitendijk o Zihe Zhu o Abel Hanselaar o Dennis Braams

Bestuur

o Andy Bezem o Arjan Korving o Casper den Drijver o Theo Keijzer o Serge Riep o Geertjan Zuijderwijk o Paul van de Loo o Robin de JagerDE9008186-ONT001-CB016

24/7 uw herhaalmedicatie eenvoudig ophalen uit de automaat!

Meer informatie of aanmelden? Vraag bij ons de informatiefolder!

Dorpsstraat 37 - Bergschenhoek T. 010 521 22 49 - info@apotheekbergschenhoek.nl www. apotheekbergschenhoek.nl


Unox Tomatensoep met éxtra gehaktballen

Voor wie wel wat extra balletjes verdient. Het kan deze dagen nog best fris zijn, dan geef je thuis wat extra’s. Dat kan met deze rijkgevulde tomatensoep van Unox, gemaakt met duurzaam geteelde tomaten, en éxtra gehaktballen.

kanalleen alleen maar maar Unox zijn DatDat kan Unox zijn


Welkom bij Jumbo Veltrop Bergschenhoek Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

07:00 - 22:00 uur 07:00 - 22:00 uur 07:00 - 22:00 uur 07:00 - 22:00 uur 07:00 - 22:00 uur 07:00 - 22:00 uur 12:00 - 19:00 uur

Jumbo Veltrop Bergschenhoek

Jumbo, Veltrop, Dorpsstraat 39