Page 1

VOETBALPLAATJES

Verza melalbu m SEIZOEN 2016-2017

Verheul


Bent u al lid?

SLUIT U AAN BIJ DE ‘VRIENDEN VAN BSC’68'

De ‘Vrienden van BSC '68’ hebben zich verbonden om als supporters en sympathisanten van De Benthuizer Sportclub met hun bijdrage bijzondere investeringen en projecten van de club financieel te ondersteunen. Voor slechts € 50,00 per jaar bent u ook Vriend van BSC! Jaarlijks worden voor de vrienden één of meer activiteiten georganiseerd en uiteraard ontvangt u als 'Vriend' de exclusieve BSC Vrienden muts! Op www.bsc68.nl treft u meer informatie over de vriendenclub.


Gefeliciteerd!

Beste Leden van BSC’68

Wat vind ik het ontzettend leuk om samen deze actie te organiseren. Een echt eigen voetbalboek van BSC’68. De wens was er allang en nu ligt het prachtige spaaralbum voor je. Een ontzettend mooi product waar jij vol trots jezelf kan zien schitteren in dit album. Als je zo jezelf ziet staan in het boek wordt je toch ontzettend blij. Ik wens je dan ook het volgende toe: Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen. Ik wens jullie heel veel spaarplezier toe. Samen met jullie gaan wij ervoor om er een leuke actie van te maken.

Hoe lang gelden is het dat de eerste voetbalplaatjes op de markt kwamen. Ik kan mij nog herinneren dat er teams als DOS uit Utrecht, GVAV uit Groningen, SVV uit Schiedam en Telstar in de eredivisie speelden. Bij de supermarkten werden de plaatjes verzameld, geruild en uiteindelijk was het natuurlijk de kunst om het album vol te krijgen met spelers zoals Johan Cruijff, Piet Keizer, Coen Moulijn, Wilem van Hanegem, Willy van der Kuijlen en Jan van Beveren. Den Haag had toen nog twee eredivisieclubs, ADO en Holland Sport met spelers als Lex Schoenmaker, Aad Mansveld, Martin van Vianen.

Ik vind het mooi om te zien welke plek BSC’68 inneemt in ons dorp. Een gezellige club waar we goed voor moeten zorgen en waar we goed voor elkaar zorgen. Het nieuwe seizoen waarin de club zich opmaakt voor het jubileum is alweer begonnen. Een seizoen waarin je als speler vol trots het veld kan betreden en je in kan zetten voor je eigen team. Wij zijn als ‘PLUS’ in ieder geval jullie enthousiaste supporter omdat wij vinden dat jullie dat verdienen. Heel veel plezier in dit seizoen en natuurlijk succes met sparen. Ben jij de eerste die zijn boek vol heeft?

Een hartelijke groet, Adriaan Verheul Ondernemer

Nooit zijn die voetbalplaatjes verdwenen. Ieder jaar verscheen er wel weer een nieuw album. Een rage die nooit is gestopt. Daarom vond ik het een eer dat Adriaan Verheul van de Plus Verheul hier in Benthuizen vroeg of BSC’68 mee wilde doen aan de voetbalplaatjesactie. Die kans konden wij natuurlijk niet laten lopen. Een eigen voetbalplaatjesalbum van BSC’68. Met foto’s van alle spelers en trainers en leiders. Samen met Adriaan Verheul hebben een aantal vrijwilligers, waarvan ik in ieder geval zonder anderen te kort te doen coördinator van de actie Lizzy van der Helm en fotograaf Martin van der Heijden noemen, de organisatie opgepakt. En zie hier het resultaat. Als je dan over tien jaar dit album weer eens open slaat en je ziet al die gezichten, dan zullen ongetwijfeld veel herinneringen boven komen. Herinneringen die bij mij boven kwamen toen ik aan die voetbalplaatjes van 50 jaar geleden dacht. Namens heel BSC’68 wil ik Adriaan Verheul bedanken voor de kans die hij ons heeft gegeven om de teams van BSC’68 in het seizoen 2016/2017 op deze manier vast te leggen. Ik weet zeker dat veel leden nu en later enorm veel plezier aan dit album en de bijbehorende plaatjes zullen beleven. Heel veel plezier met het verzemelen, het plakken, het ruilen van de plaatjes en uiteindelijk het jarenlang genieten van dit album! Een album op trots op te zijn.

Harry Meijer

Verheul 3


“GROEN-WITTE KLEUREN, WAT KAN ONS GEBEUREN” De oprichting

Medio 1968 ontstond het idee om een Benthuizer voetbalclub op te richten. De heren D. van Soest, D. Havenaar, P. Kreft en C. vd Meer zochten enkele mensen om een voorlopig bestuur te vormen. Dit werden de heren F.J. Vis, Nic. H. Eldering, H. Vink en de heer Simhoffer, de mensen van het eerste uur. Allereerst was het zaak om genoeg belangstellende te krijgen voor het oprichten van een club. Na veel vergaderen bij mensen in huis en o.a. in een schoollokaal of gymzaal in de dorpsstraat werd op 15 oktober 1968 de Benthuizer Sport Club “B.S.C. ‘68” opgericht. Voor het tenue werd mede op aandrang van de toenmalige burgemeester Keijzer gekozen voor een groen shirt met witte manchetten en wit opvallend boord, een witte broek en blauwe kousen met wit boord. De Groen witten waren geboren.

De eerste stappen

In de periode voordat de velden bespeelbaar waren kreeg B.S.C. ’68 een stuk grasland achter de molen beschikbaar gesteld om op te trainen. Tevens kwam er na enige tijd verlichting rond het eigen trainingsveld en via Tonegido lukte het om van de Hoogovens gratis lantaarnpalen te verkrijgen. er werd een welwillende vervoerder gevonden in firma de Ruiter te Benthuizen, die in verband met de lengte van de palen een grote truck in moest zetten. De aanleg van de lichtinstallatie is door de leden zelf verzorgd. Het ledental lag op 20 oktober 1968 op 26 spelende seniorenleden en 39 juniorenleden en de contributie was in die dagen voor senioren f 3,50 per maand en voor junioren tot en met 14 jaar f 1,75 en voor junioren van 15 tot en met 18 jaar f 2,25 per maand. Kosten van een shirt van f 7,15 tot f 8,60 en een broekje van f 3,25 tot f 3,95, kousen alle maten kostten f 4,95. Niet onbelangrijk voor een voetbalvereniging is natuurlijk een voetbalveld. In Benthuizen was er toentertijd helemaal niets

4

wat daar ook maar op leek. Na overleg met de gemeente werd er tot aanleg van een voetbalveld met een oefenveld besloten, gelijk met het bouwen van dorpshuis “De Tas”. Dit veld kon pas in 1970 worden opgeleverd. Men wilde bij de Leidse Bond gaan spelen en om B.S.C. ‘68 te laten overleven werd een verzoek bij deze bond ingediend om alle thuiswedstrijden uit te mogen spelen, wat na veel aandringen in augustus 1969 werd afgewezen. Met spoed is toen een Algemene ledenvergadering uitgeschreven, wat resulteerde in een zelfde aanvraag bij de H.V.B. te Den Haag. Drie weken voor aanvang van de competitie 1969/1970 kwam het bevrijdende antwoord dat B.S.C. ‘68 ondanks dat alle thuiswedstrijden uit gespeeld moesten worden als club tot de H.V.B. was toegelaten. Zodoende kon de competitie in 1969 ook voor B.S.C. ‘68 van start gaan. In mei 1970 werd het dorpshuis “De Tas” opgeleverd en mocht het veld bespeeld worden. Er werden op 27 mei 1970 openingswedstrijden gespeeld tegen buitenlandse clubs en werd sportpark “Ons Erf” officieel in gebruik genomen.

Ontwikkeling

Het ledenaantal steeg gestaag waardoor de vereniging uitgroeide tot een volwassen club. De kleedgelegenheid in De Tas werd te klein en had weinig sfeer. Er werd naarstig naar een oplossing gezocht en na veel praten en het “slim doordouwen” van enkele mensen mocht B.S.C. ‘68 op 30 maart 1974 een echt eigen clubhuis officieel in gebruik nemen. Uiteindelijk heeft de ontwikkeling van onze vereniging ervoor gezorgd dat we het dorp ontgroeide. Ondertussen telde de club meer dan 400 leden, waardoor een grotere accommodatie nodig was. Na meer dan 10 jaren overleg tussen voetbalvereniging B.S.C. ’68 en de gemeente Rijnwoude werd uiteindelijk eind 2009 overeenstemming bereikt over de aanleg van een nieuw complex voor de voetbalvereniging aan de Omleidingsweg in Benthuizen. Op 19 augustus 2011 werd Sportpark “Ons Nieuwe Erf” officieel geopend door burgemeester, mevrouw


A. Latenstein, en beschikt de vereniging over een prachtige accommodatie met vier velden, waaronder een kunstgrasveld, en een prachtig clubgebouw. Inmiddels spelen wij al weer vijf jaar op “Ons Nieuwe Erf” dat dankzij de inzet van de stichting ook voor andere doeleinden, zoals een peuterspeelzaal, gebruikt wordt. Het ledenaantal staat inmiddels op 550 en is er nog steeds sprake van een wachtlijst, ondanks de uitbreiding van de capaciteit..

Sportieve prestaties

Het eerste elftal van B.S.C.‘68 was in 1995 - 1996 de laatst overgebleven ploeg van de Haagse Voetbalbond in de H.C.cup. Tevens werd er in dat seizoen nacompetitie gespeeld, maar dat was het elftal onder leiding van Paul Koekenberg nog te hoog gegrepen. In het seizoen 1996-1997 werd de nacompetitie weer gehaald, maar helaas waren de tegenstanders nog te sterk om promotie naar de vierde klasse af te dwingen. In het seizoen 1997-1998, het jaar van het 30 jarig bestaan, was het dan toch zover. B.S.C. ‘68 werd kampioen van de 5e klasse D en directe promotie naar de 4e klasse was een feit. Tot en met het seizoen 2005-2006 bleef ons vlaggenschip in de “4e klasse” hangen, maar op 6 mei 2006 werd de promotie naar de 3e klasse een feit. In Woubrugge werd de plaatselijke trots met 3 – 1 verslagen en kon het kampioenschap uitbundig gevierd worden. Onder de bezielende leiding van trainer Roel Zandbergen was het seizoen daarop bijna weer feest, maar de beslissingswedstrijd om het kampioenschap tegen Victoria ’04 werd op het terrein van TOGB nipt met 2 – 1 verloren. Desalniettemin een hoogtepunt in de clubhistorie, aangezien meer dan 1.500 supporters meereisden om de groen-witten aan te moedigen. Sindsdien speelt B.S.C.’68 in de 3e klasse met zowel ups als downs. Vorig seizoen mochten we weer omhoog kijken na het behalen van een periodetitel, maar na twee wedstrijden tegen Be Fair was het feest voorbij.

Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren zowel bij de jeugd als de senioren vele kampioenen mogen huldigen en belonen met een rondrit door Benthuizen op de platte kar. Hetgeen nog eens bevestigt, dat de Benthuizer Sportclub een vereniging is waar sfeer en prestaties samengaan..

Dames en meisjesvoetbal

Sinds 20 november 1977 is het damesvoetbal bij B.S.C. ‘68 een feit. Carol Backer en Lia Pijl hadden binnen een week 16 dames zo enthousiast om te voetballen. Waar de beginperiode moeizaam was en er met grote cijfers werd verloren, was het seizoen 1991/1992 een hoogtepunt, doordat de dames onder leiding van Gert Zoet mee draaiden in de top. Dat voetbal de snelst groeiende sport is onder meiden, merken we ook bij B.S.C.’68. Sinds dit seizoen is er niet alleen een tweede damesteam, tevens begint het meidenvoetbal ook bij de jeugd steeds meer voeten in de aarde te krijgen met een extra MO13-elftal. In totaal telt B.S.C.’68 nu vier meiden-/ dames teams, en is er op de donderdagavond nog een groep vrouwelijke recreanten die elke week getraind wordt door Aad den Boer. Tevens lopen er in de jeugd tussen de jongens enkele talentvolle speelsters die daar hun mannetje staan.

Op naar het 50-jarig bestaan

Op 15 oktober 2018 bestaat de Benthuizer Sportclub 50 jaar. Het zal een fantastisch feest worden, waarbij ongetwijfeld stil zal worden gestaan bij de geschiedenis, het heden en de toekomst van de vereniging. Maar bovenal zal het een feest worden, aangezien wij een club zijn, waar “sfeer en prestaties samengaan. “GROEN-WITTE KLEUREN, WAT KAN ONS GEBEUREN”

5


Selectie

Karssten van Etten

6

Aladin Ezzaki

Selectie Selectie Selectie

Michael Bosch

Mark Engelsman

Selectie

Lody Dijkhuizen

Selectie

Richard Bregman

Selectie

Selectie

Rowin Bouwmeester

Denis de Boer

Remco Bor

Selectie

Xandros van den Boom

Selectie

Selectie

Ruben Boon

Jermaine Boender

Selectie

Michael van Baarle

Selectie

Selectie

Lennart van den Berg

Selectie

Selectie

Selectie

BSC’68

Kyliam Friedrich

Mike Goedraad


Joel Roos

Thijs de Ruijter

Selectie Selectie

Wouter van Klink

Martijn Poort

Selectie

Jelle Opdam

Selectie

Jelle van Maanen

Selectie

Selectie

Mitchel van den Linden

Marcel van den Heuvel

Szczepam Klamczynski

Selectie

Kenneth de Jong

Selectie

Selectie

Dayme van Hilst

Falco Henzen

Selectie

Selectie

Rick Harteveld

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie Selectie

Daniel Guerreiro

Branko Sandifort

Danny Scheurs

7


Selectie

Michael Verhoef

8

Martein Wildenberg

Zoetermeer

Selectie

Jelle Verhoef

Selectie

Dennis Tuyl

Selectie

Selectie

Tim van der Toorn

Teamsponsor

Selectie

Selectie

Selectie

BSC’68

Bram Willemse

Boy van Wijk


Rob Proost

Kenneth Soechit

Edwin van Vliet

Verzorgster Selectie

Keeperstrainer Selectie

Leider 3e Elftal

Leider 3e Elftal

Martijn Wolf

Ferry Blonk

Gert-Jan Stierman

Larry Goedraad

Renate Arkesteijn

9

Leider 2e Elftal

Trainer Selectie

Trainer Selectie

Selectie


4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

10

4e Elftal

4e Elftal

Hugo Hoek

Erik Meijer

Mike Salemink

Danny Kreunen

Irving de Vries

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Arnold Reedyk

Paul Harmsen

Jacco vd Roest

4e Elftal

Alwin Gouweleeuw

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

BSC’68

Roderick van Loon

Rolf van der Kley


Ingmar Rozendaal

Gerard de Groot

4e Elftal

Erik Pos

4e Elftal

Ivo Veldhuizen

4e Elftal

4e Elftal

Sander Retel

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Jeroen van der Meij

Roy van der Meer

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Tim Salemink

Stephan Greeve

Mark vd Ven

Larry Goedraad

11


5e Elftal

5e Elftal

BSC’68

5e Elftal

Remmert van Straalen

12

Sander van der Meer

Barry den Boer

5e Elftal

Stefan Pos

5e Elftal

Wesley Mansveld

5e Elftal

5e Elftal

Daniel Verhoeven

5e Elftal

Tjeerd van Straalen

5e Elftal

5e Elftal

John de Graaff

5e Elftal

5e Elftal

Cees bij de Vaate

Alwin Kamphuis

Bart de Werk


5e Elftal

5e Elftal

Rob van der Meer

Rayner Maanen

Paul de Graaf

Trainer 5e Elftal

Joris Rubrech

5e Elftal

5e Elftal

5e Elftal

Joris van der Meer

Jeffrey van Leeuwen

5e Elftal

5e Elftal

5e Elftal

Colin Flaton

Jeoffrey van der Loo

Niels Goedraad

13


7e Elftal

7e Elftal

BSC’68

Rick Nennie

14

Sjors van Wingerden

7e Elftal

7e Elftal

7e Elftal

7e Elftal

Christian Bakker

Tom Perfors

Wesley de Winter


15


8e Elftal

8e Elftal

BSC’68

Hessel van Rhoon

Jelle Verhagen

8e Elftal

Emile Klerks

8e Elftal

Dylan Hoareau

8e Elftal

Don van Seventer

8e Elftal

8e Elftal

Danny Blijleven

8e Elftal

Carlo Valentin

8e Elftal

8e Elftal

Bas van der Heijden

16

Teamsponsor

8e Elftal

8e Elftal

Bas van Vliet

Jesper van Mullen

Maurice Blijleven


8e Elftal

8e Elftal

Marco de Jong

Sander Postma

Stephan Riemersma

Trainer 8e Elftal

Steven Tamis

8e Elftal

8e Elftal

8e Elftal

Ronald Postma

Robbert-jan Moesman

8e Elftal

8e Elftal

8e Elftal

Remco Meijer

Dave Sonneveld

Bradley Hoareau

17


VR1

VR1

BSC’68

VR1

Chiara Oost

Laura Willemsen

18

Melis Turan

VR1

Julia de Vries

VR1

Joelle Wareman

VR1

Janine Nagel

VR1

VR1

Isabel Scholten

VR1

VR1

VR1

Demi van den Engel

Naomi van den Engel

Quinty Verzijl


VR1 VR1

VR1

Sara van Vliet

Eva Pelle

Martin Huijsing

Gina Mulholland

Trainer VR1

Trainer VR1

VR1

Trainer VR1

Sasha Lucas

Ruud Lucas

Manuel Wareman

19


VR2 BSC’68

Christel Noteboom

20

Elise Drevers

VR2

Cathrin van Staveren

VR2

Anne-Sophie van Daalen

VR2

VR2

Joy Korving

VR2

VR2

VR2

Teamsponsor

Jennifer Hesseltine

Larissa van der Heijden


Mylene de Graaf

Nikki Verhoeff

Leider VR2

VR2

Evelien van Tol

Merle Olvers

Trainer VR2

Manon Steenwijk

VR2

VR2

VR2

VR2 VR2

Lizzy van der Helm

Wesley Mansveld

Rene Olvers

21


35+

35+

Marcel Bosman

22

Kees Thies

35+

Ronald Schumacher

35+

35+

Alexander Elderson

35+

35+

BSC’68

Larry Goedraad

Johan van Aartsen


Via plus.nl je boodschappen in goede handen Bestel je boodschappen makkelijk en snel op plus.nl. De beste en meest verse producten worden speciaal door ons voor jou geselecteerd en bezorgd tot in de keuken of haal ze op wanneer het jou uitkomt.

Keuze uit ruim 16.000 artikelen

Jouw boodschappen door ons geselecteerd

Bezorgen of ophalen wanneer het jou uitkomt

Onze stroopwafels worden bereid met natuurlijke ingrediĂŤnten. Ze zijn knapperig, gevuld met een zachte stroop en met liefde gebakken.

Markus & Markus Stroopwafels stroopwafels van markus.nl

Bestel nu!

Gegarandeerde kwaliteit

Openingstijden: ma - za 8.00 - 20.00 | zo gesloten

Verheul

| Pr. Willem Alexanderplein 7 | 2731EJ Benthuizen | T: 079-3313940

plus.nl


JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

BSC’68

Mitchel Bolleboom

24

Luke van Klaveren

JO19 - Selectie JO19 - Selectie

Wouter Zegwaard

Mike Blonk

JO19 - Selectie

Jop Splitthoff

JO19 - Selectie

Rick Wink

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Arvid Volborth

Ivan Veurman

JO19 - Selectie

Jordan Lukassen

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Davey Gramberg

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Rowin Bliemer

Tom van der Meer

Pascal Stam


JO19 - Selectie

Jordi Berkenbosch

Max van Delft

JO19 - Selectie JO19 - Selectie

Nick Holstege

Luc van der Heijden

JO19 - Selectie

Jim den Hartog

JO19 - Selectie

Dilano van Hilst

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Mark Oosterom

Daan Weijs

JO19 - Selectie

Lars Gouweleeuw

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Nino Vermeulen

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Max van Beek

Tim Lippold

Jesse Niels De Roy van Zuydewijn

25


26

Robert Kemink

Rick Ammerlaan

John Berkenbosch Trainer JO19 - Selectie

Bart van der Lucht

Leider JO19 - Selectie

Pascal Maaskant Trainer JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

Bjorn Kemink

Trainer JO19 - Selectie

Trainer JO19 - Selectie

Trainer JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie

JO19 - Selectie BSC’68

Robin van der Meer

Erik Blonk

Bart van der Meer

Sascha Gramberg

Edo Stam


27


JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

BSC’68

Teamsponsor

Ivan Ritzen

28

Dirk-Jan Mul

JO17 - Selectie JO17 - Selectie

Manuel Goossens

Ensar Cetinkaya

JO17 - Selectie

Mauro Scholtes

JO17 - Selectie

Jamy Boers

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Merlijn Metman

Sven Wink

JO17 - Selectie

Daan Jongema

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Darnel Harper

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Kay Opdam

Matthijs Schilleman

Quincy Schelkers


Geert-Jan Hutten

Quinn Mast

Sherzad Jabbari JO17 - Selectie

Stijn van Leeuwen

JO17 - Selectie

Bas Splitthoff JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Ricardo Sloof

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Lijon Korving

Sjoerd Walraven

Lucas Roos Stephan Reterink

Gijs Honders

Daniel de Best

Dylan Gramberg

29

JO17 - Selectie


30

Pieter Verheul

Timo van Leeuwen

Bas van der Elst Trainer JO17 - Selectie

Nabil Uahhoudi

Keeperstrainer JO17

Jordan Schouten Trainer JO17 - Selectie

Trainer JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

Romano Grunholz

Leider JO17 - Selectie

Trainer JO17 - Selectie

Trainer JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie

JO17 - Selectie BSC’68

Desley Sluis

Gerard Scholtes

Evert Schelkers

Michael Rosbergen

Theo Boers


31


JO17 - 3

JO17 - 3

BSC’68

Emiel van Vliet

32

Dennis Weerheim

JO17 - 3 JO17 - 3

Casper van der Velden

Kevin Wieser

JO17 - 3

Randy Otterloo

JO17 - 3

Kurt Kalmijn

JO17 - 3

JO17 - 3

Mathijs van Rijthoven

Thomas Verheul

JO17 - 3

Jasper Adriaansen

JO17 - 3

JO17 - 3

Jeffrey Rosbergen

JO17 - 3

JO17 - 3

JO17 - 3

Job Wanders

Nadim Chihi

Timo Verheul


33


JO15 - Selectie

Joep van Straalen

34

Joost Smit

JO15 - Selectie JO15 - Selectie JO15 - Selectie

Jackie Huijsing

Joaquin Goossens

JO15 - Selectie

Jesse Bregman

JO15 - Selectie

Jeremy van Amelsvoort

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Jake van der Berg

Boaz Vrijbloed

Hidde Laan

JO15 - Selectie

Demy van Leeuwen

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Daan Jongejan

Giovanni Pos

JO15 - Selectie

Noah Leuhof

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Nolan van Diemen

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

BSC’68

Kian Pijl

Mark de Gunst


Wessel ten Broek Rico de Groot

Sem van Baarle

Claudio van Baarle JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Olaf Messelink

Keeperstrainer JO15

Ryan Mathoera JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Rick Vlasveld

Trainer JO15 - Selectie

Trainer JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

Niels Blaauw Pieter Voorwinden

Frans de Gunst

Ricardo Bregman

Robin Bregman Ruben Bos

Tigo Spaapen

Tobias Veldhuizen

Bjorn vd Eijnden

35

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie

JO15 - Selectie


JO15 - 3

JO15 - 3

BSC’68

Rhode van Leeuwen

36

Wesley van der Maat

JO15 - 3

JO15 - 3

JO15 - 3

JO15 - 3

Brent Kempen

Teun van der Spruit

Noah Alexander


Bo de Werd

Mike Bakker

Delano Grunholz

Trainer JO15-3

Niels Degen

JO15 - 3

JO15 - 3

Adem Begic

JO15 - 3

JO15 - 3

JO15 - 3

JO15 - 3 JO15 - 3

Mike Dijkshoorn

Luke de Werd

Frank Alexander

37


JO15 - 4

Diego van Luitgaarden

38

Milan Teekens

JO15 - 4

Jess Kloss

JO15 - 4

Lars Hazebroek

JO15 - 4

JO15 - 4

Nathan Markus

JO15 - 4

JO15 - 4

JO15 - 4

BSC’68

Travis van Velzen

Jay Kloss


Angelo de Groot

Eliza Stikkelman

Louis de Groot

Benjamin van der Linde

Leider JO15 - 4

Trainer JO15 - 4

JO15 - 4

Trainer JO15 - 4

Gino Jagessar

JO15 - 4

JO15 - 4

JO15 - 4

JO15 - 4

Jeroen Vlaardingerbroek

Inder Jgessar

Marie-Louise de Groot Louijestijn

39


40

Sven de Graaff

Mick van Leeuwen Jeremiah Kok

Rico Spaapen

Vigo Janse JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

David Hacketh

JO13 - Selectie

Jayden Blonk

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

Didier Walther

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie BSC’68

Ian Jansen

Floris van Leeuwen

Jari Aantjes

Koen Jongejan Luke Ammerlaan

Sam Metman

Stijn Berkers

Isa den Hartog


Erwin Metman Julian Elderson

Luca Boin

Ferry Blonk JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

Miron Pijl

Leider JO13 - Selectie

Kaj Fillekes JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

Troy van Amelsvoort

Trainer JO13 - Selectie

Trainer JO13 - Selectie

Trainer JO13 - Selectie

Lesley Goedraad Sven Vlasveld

Johan van Aartsen

Thijmen van Urk

Benicio Ramcharan Damon van Aartsen

Marc van den Heuvel

Milan Vis

Guido Pos

41

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie

JO13 - Selectie


JO13 - 3

JO13 - 3

BSC’68

Thijmen de Roeck

42

Max Verheul

JO13 - 3

JO13 - 3

JO13 - 3

JO13 - 3

Thom Laan

Jeremy van Wijk

Kasper Mooijman


Wes Timmers

Luuk Zwennes

Sven Bor

Trainer JO13 - 3

Matthijs Blaauw

JO13 - 3

JO13 - 3

Levi Clavan

JO13 - 3

JO13 - 3

JO13 - 3

JO13 - 3 JO13 - 3

Leander Wilke

Sam Lammers

Peter van Wijk

43


JO13 - 4

Daan Lochtenbergh

44

Jack Derksema

JO13 - 4

Bento Messelink

JO13 - 4

Amber Schaap

JO13 - 4

Bas van den Broek

JO13 - 4

JO13 - 4

Dylano Verkijk

JO13 - 4

JO13 - 4

JO13 - 4

BSC’68

Jason Mosterd

Johan den Dulk


Jay Bansidhar

Max Bogaards

Luke Ober

Leider JO13 - 4

Karsten Ensing

JO13 - 4

JO13 - 4

Giovanni de Visser

JO13 - 4

JO13 - 4

JO13 - 4

JO13 - 4 JO13 - 4

Krijn Bakker

Daniel Wolf

Michael Waltter

45


JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

BSC’68

Robin van Nielen

46

Sem Gieben

JO11 - Selectie

Finn Goulooze

JO11 - Selectie

Olaf Vergouwen

JO11 - Selectie

Stef Ohler

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

Bjorn Ohler

Hidde van Kesteren

JO11 - Selectie

Destin Goossens

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

Thomas Barnhoorn

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

Gijs willem Scholten

Chris van Bavel

Floris Reints


Mark Gieben

Marijn de Jong

Hendrik Ohler JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

Ryan van Berkel

Trainer JO11 - Selectie

Trainer JO11 - Selectie

Trainer JO11 - Selectie

Trainer JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

JO11 - Selectie

Teamsponsor

Puck Chong

Ronald Schumacher Jason van der Meulen

Sven Beulink

Sven Schumacher

Robin Barnhorn

47


JO11 - 3

Jay ‘t Hart

48

Finn van Erk

JO11 - 3

Dasho Rashed

Trainer JO11 - 3

Gijs Meeuws

JO11 - 3

Dion van der Pol

JO11 - 3

JO11 - 3

Lars Venema

JO11 - 3

JO11 - 3

JO11 - 3

BSC’68

Rayyan Lyazid

Wesley de Winter


49


JO11 - 4

JO11 - 4

BSC’68

Tim Goedhart

50

Lucas van den Houten

JO11 - 4

Manua Lapre

Trainer JO11 - 4

Christian Romondt

JO11 - 4

Daniel Elderson

JO11 - 4

JO11 - 4

Henna Grunholz

JO11 - 4

JO11 - 4

JO11 - 4

Merijn Lammers

Viggo Krijgsman

Marvin van den Houten


JO11 - 5

JO11 - 5

JO11 - 5

BSC’65

Thijs van den Bos

Silas Buschgens

JO11 - 5

Tim Zwennes

Jelle Wubs

Trainer JO11-5

Maldini Pos

JO11 - 5

Jordi Verheul

JO11 - 5

JO11 - 5

Thijs Spee

JO11 - 5

JO11 - 5

JO11 - 5

Thomas van den Berg

Daan Brandhorst

Mark Wubs

51


JO11 - 6

JO11 - 6

BSC’68

Robin Tap

52

Wessel Bronswijk

JO11 - 6

JO11 - 6

JO11 - 6

JO11 - 6

Milan Zwart

Yani Naji

Rayan Uahoudi


Plus.nl ook voor uw zakelijke boodschappen Bestel je boodschappen makkelijk en snel op plus.nl. De beste en meest verse producten worden speciaal door ons voor jou geselecteerd en bezorgd tot in de keuken of haal ze op wanneer het jou uitkomt.

Openingstijden: ma - za 8.00 - 20.00 | zo gesloten

Verheul | Pr. Willem Alexanderplein 7 | 2731EJ Benthuizen | T: 079-3313940

plus.nl


JO9 - Selectie

Keano van Bielder

54

Larurens Lelieveld

JO9 - Selectie JO9 - Selectie

Dinand van der Roest

Kasper de Vos

JO9 - Selectie

Jonne Dijkstra

JO9 - Selectie

Jochem van het Kaar

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

Jip Hendrichs

Demi Goedraad

JO9 - Selectie

Chris Roodhuyzen

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

Benjamin Meurink

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

BSC’68

Megan Blonk

Niels Rietveld


Gerben van der Roest

Tobias van Egmond

Timothy Meurink Trainer JO9 - Selectie

Trainer JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

Robin van den Broek

Leider JO9 - Selectie

Tim van Eeken

Leider JO9 - Selectie

Leider JO9 - Selectie

Trainer JO9 - Selectie

Owen van Aartsen Sam Kerkman

Raymon Roodhuyzen Tijn Bogaards

Ferry Blonk

Lizzy van der Helm

Boudewijn Bogaards

55

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie

JO9 - Selectie


JO9 - 3

Thom Vlasveld

56

Timothy Goette

JO9 - 3

Per Diederik

Trainer JO9 - 3

Milan Venhuizen

Trainer JO9 - 3

Levi bij de Vaate

JO9 - 3

JO9 - 3

Julia Santpoort

Jehro Kakebeen

JO9 - 3

Dean van Baarle

JO9 - 3

JO9 - 3

Floris de Jong

JO9 - 3

JO9 - 3

JO9 - 3

BSC’68

Cees bij de Vaate

Dennis Santpoort


JO9 - 4

JO9 - 4

BSC’65

Luuk van Brunsveld van Hulten

Sebian Koek

JO9 - 4

Lukas van der Zee

JO9 - 4

Jamie Rog

JO9 - 4

Fabian van Leeuwen

JO9 - 4

JO9 - 4

Davey van Klink

JO9 - 4

JO9 - 4

JO9 - 4

Dave Cilon

Sem van Halm

Wessel Schaap

57


JO9 - 5

JO9 - 5

BSC’68

Tim Bolle

58

Yesper Pos

JO9 - 5

Dani Zomerdijk

JO9 - 5

Rens Bolle

JO9 - 5

Okke Gerritsen-van der Hoop

JO9 - 5

JO9 - 5

Daan Schumacher

JO9 - 5

JO9 - 5

JO9 - 5

Barni Petho

Emran Alian

Rick van Driel


JO9 - 6

Mike Derksema

Mila Jongma

JO9 - 6

Manoy Klosteren

JO9 - 6

Liam Luier

JO9 - 6

Gijs van Toor

JO9 - 6

JO9 - 6

Antoni Boekestijn

JO9 - 6

JO9 - 6

JO9 - 6

BSC’65

Tommie Hofstra

Jesper Flohr

59


Mini’s

Mini’s

BSC’68

Thijs De graaff

60

Joel van Viegen

Mini’s

Manuel van ‘t Hoff

Mini’s

Quinn Huiberts

Mini’s

Benjamin Hacketh

Mini’s

Mini’s

Fynn Kerkman

Lucas Ivens

Mini’s

Christopher Milton-Goodhead

Mini’s

Mini’s

Lance Laban

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Milan Hoek

Russell Aalberts

Guilan Koek


Mini’s

Mini’s

Laurens de Kleyn

Hugo Hoek

Justin Bekking

Trainer Mini’s

Danny Gardien

Trainer Mini’s

Mini’s

Trainer Mini’s

Didae Abdukerim

Niels vergouwen

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Daniel Harmsen

Tom Van der Meer

Tessa de Graaff

61


MO17 - 1

MO17 - 1

BSC’68

MO17 - 1

Alisha de Ruiter

Tessa de Graaff

62

Demi Star

MO17 - 1

Bibian Brinkers

MO17 - 1

Danique van Reeuwijk

MO17 - 1

Demi Leuhof

MO17 - 1

MO17 - 1

Daniëlle Vogel

MO17 - 1

MO17 - 1

MO17 - 1

Amber Sikkel

Zoë Gouweleeuw

Fleur Vis


MO17 - 1 BSC’65

Evert Schelkers

MO17 - 1

Alyssa Steenwinkel

Lizzy van der Helm

Kiki Kruis

Leider MO17 - 1

Trainer MO17 - 1

Megan Maes

Trainer MO17 - 1

Trainer MO17 - 1

Alyssa Schelkers

MO17 - 1

MO17 - 1

MO17 - 1

Teamsponsor

Maurice Maes

Ingrid de Ruiter

63


MO13 - 1

MO13 - 1

BSC’68

MO13 - 1

Fleur van Baarle

Aqida Abdukerim

64

Isa Jansen

MO13 - 1

Mies van der Spruit

MO13 - 1

Vaisha van der Meulen

MO13 - 1

Romy van de Graaf

MO13 - 1

MO13 - 1

Donia Hassan

MO13 - 1

MO13 - 1

MO13 - 1

Floortje ten Broek

Beau Rijn

Gwen de Graaf


Teamsponsor

MO13 - 1

Teamsponsor

Nikki Vogels

Thirza-Fe Goossens

Merle Olvers

Marit de Graaff

Leider MO13 - 1

Trainer MO13 - 1

MO13 - 1

Trainer MO13 - 1

Puck ten Broek

MO13 - 1

MO13 - 1

MO13 - 1

Fleur Schouten

Cathrin van Staveren

John de Graaff

65


Scheidsrechters

Ricardo Sloof

66

Manuel Goossens

Scheidsrechter

Bart van der lucht

Scheidsrechter

Bjorn van den eijnden

Scheidsrechter

Wesley de Winter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Laurens Mooijman

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

BSC’68

Wesley Mansveld

Jeoffrey van der Loo


Overige functies

Sponsorcommissie

Technisch Coordinator

BSC’65

Anne Verheul

John van der Helm

67


Spaaroverzicht BSC’68

Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Lennart van den Berg Michael van Baarle Jermaine Boender Denis de Boer Ruben Boon Xandros van den Boom Remco Bor Michael Bosch Rowin Bouwmeester Richard Bregman Lody Dijkhuizen Mark Engelsman Karssten van Etten Aladin Ezzaki Kyliam Friedrich Mike Goedraad Daniel Guerreiro Rick Harteveld Falco Henzen Marcel van den Heuvel Dayme van Hilst Kenneth de Jong Szczepam Klamczynski Wouter van Klink Mitchel van den Linden Jelle van Maanen Jelle Opdam Martijn Poort Joel Roos Thijs de Ruijter Branko Sandifort Danny Scheurs Tim van der Toorn Dennis Tuyl Jelle Verhoef Michael Verhoef Martein Wildenberg Bram Willemse Boy van Wijk Martijn Wolf Kenneth Soechit Ferry Blonk Larry Goedraad Rob Proost Edwin van Vliet Gert-Jan Stierman Renate Arkesteijn

4e Elftal o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Alwin Gouweleeuw Arnold Reedyk Danny Kreunen Erik Meijer Hugo Hoek Irving de Vries Jacco vd Roest Mike Salemink Paul Harmsen Roderick van Loon Rolf van der Kley Stephan Greeve Tim Salemink Roy van der Meer Jeroen van der Meij Ivo Veldhuizen Erik Pos Gerard de Groot Sander Retel Ingmar Rozendaal Mark vd Ven Larry Goedraad

5e Elftal o o o o

68

Cees bij de Vaate John de Graaff Tjeerd van Straalen Daniel Verhoeven

o o o o o o o o o o o o o o o o

Wesley Mansveld Stefan Pos Barry den Boer Remmert van Straalen Sander van der Meer Alwin Kamphuis Bart de Werk Colin Flaton Jeffrey van Leeuwen Joris van der Meer Joris Rubrech Paul de Graaf Rob van der Meer Rayner Maanen Jeoffrey van der Loo Niels Goedraad

7e Elftal o o o o o

Christian Bakker Rick Nennie Sjors van Wingerden Tom Perfors Wesley de Winter

8e Elftal o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bas van Vliet Bas van der Heijden Carlo Valentin Danny Blijleven Don van Seventer Dylan Hoareau Emile Klerks Hessel van Rhoon Jelle Verhagen Jesper van Mullen Maurice Blijleven Remco Meijer Robbert-jan Moesman Ronald Postma Steven Tamis Stephan Riemersma Marco de Jong Sander Postma Dave Sonneveld Bradley Hoareau

VR1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Chiara Oost Demi van den Engel Isabel Scholten Janine Nagel Joelle Wareman Julia de Vries Laura Willemsen Melis Turan Naomi van den Engel Quinty Verzijl Sara van Vliet Sasha Lucas Gina Mulholland Eva Pelle Martin Huijsing Ruud Lucas Manuel Wareman

VR2 o o o o o o o o o o o o

Joy Korving Anne-Sophie van Daalen Cathrin van Staveren Christel Noteboom Elise Drevers Jennifer Hesseltine Larissa van der Heijden Lizzy van der Helm Manon Steenwijk Merle Olvers Nikki Verhoeff Evelien van Tol

o Mylene de Graaf o Wesley Mansveld o Rene Olvers

35+ o o o o o o

Alexander Elderson Ronald Schumacher Marcel Bosman Kees Thies Larry Goedraad Johan van Aartsen

JO19 - Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rowin Bliemer Davey Gramberg Jordan Lukassen Ivan Veurman Wouter Zegwaard Arvid Volborth Rick Wink Jop Splitthoff Mike Blonk Mitchel Bolleboom Luke van Klaveren Tom van der Meer Pascal Stam Max van Beek Nino Vermeulen Lars Gouweleeuw Daan Weijs Nick Holstege Mark Oosterom Dilano van Hilst Jim den Hartog Luc van der Heijden Jordi Berkenbosch Max van Delft Tim Lippold Jesse Niels De Roy van Zuydewijn Bjorn Kemink Bart van der Lucht Robin van der Meer Pascal Maaskant Rick Ammerlaan Erik Blonk Sascha Gramberg Robert Kemink John Berkenbosch Bart van der Meer Edo Stam

JO17 - Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Kay Opdam Darnel Harper Daan Jongema Sven Wink Manuel Goossens Merlijn Metman Jamy Boers Mauro Scholtes Ensar Cetinkaya Ivan Ritzen Dirk-Jan Mul Matthijs Schilleman Quincy Schelkers Lijon Korving Ricardo Sloof Stijn van Leeuwen Sjoerd Walraven Stephan Reterink Bas Splitthoff Quinn Mast Gijs Honders Daniel de Best Geert-Jan Hutten Sherzad Jabbari Lucas Roos

o o o o o o o o o o o o

Dylan Gramberg Romano Grunholz Nabil Uahhoudi Desley Sluis Jordan Schouten Timo van Leeuwen Gerard Scholtes Michael Rosbergen Pieter Verheul Bas van der Elst Evert Schelkers Theo Boers

JO17 - 3 o o o o o o o o o o o o o

Job Wanders Jeffrey Rosbergen Jasper Adriaansen Thomas Verheul Casper van der Velden Mathijs van Rijthoven Kurt Kalmijn Randy Otterloo Kevin Wieser Emiel van Vliet Dennis Weerheim Nadim Chihi Timo Verheul

JO15 - Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Nolan van Diemen Noah Leuhof Giovanni Pos Boaz Vrijbloed Daan Jongejan Demy van Leeuwen Hidde Laan Jackie Huijsing Jake van der Berg Jeremy van Amelsvoort Jesse Bregman Joaquin Goossens Joep van Straalen Joost Smit Kian Pijl Mark de Gunst Niels Blaauw Olaf Messelink Pieter Voorwinden Ricardo Bregman Rick Vlasveld Rico de Groot Robin Bregman Ruben Bos Ryan Mathoera Sem van Baarle Tigo Spaapen Tobias Veldhuizen Wessel ten Broek Claudio van Baarle Frans de Gunst Bjorn vd Eijnden

JO15 - 3 o o o o o o o o o o o o o

Brent Kempen Rhode van Leeuwen Wesley van der Maat Teun van der Spruit Noah Alexander Mike Dijkshoorn Adem Begic Niels Degen Delano Grunholz Bo de Werd Mike Bakker Luke de Werd Frank Alexander


JO15 - 4

o Nathan Markus o Lars Hazebroek o Jess Kloss o Diego van Luitgaarden o Milan Teekens o Travis van Velzen o Jay Kloss o Jeroen Vlaardingerbroek o Gino Jagessar o Eliza Stikkelman o Benjamin van der Linde o Angelo de Groot o Louis de Groot o Inder Jgessar o Marie-Louise de Groot Louijestijn

JO13 - Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Didier Walther David Hacketh Ian Jansen Jari Aantjes Jayden Blonk Jeremiah Kok Koen Jongejan Luke Ammerlaan Mick van Leeuwen Rico Spaapen Sam Metman Stijn Berkers Sven de Graaff Vigo Janse Floris van Leeuwen Isa den Hartog Lesley Goedraad Miron Pijl Sven Vlasveld Thijmen van Urk Troy van Amelsvoort Julian Elderson Benicio Ramcharan Damon van Aartsen Kaj Fillekes Luca Boin Marc van den Heuvel Milan Vis Erwin Metman Ferry Blonk Johan van Aartsen Guido Pos

JO13 - 3 o o o o o o o o o o o o o

Thom Laan Thijmen de Roeck Max Verheul Jeremy van Wijk Kasper Mooijman Leander Wilke Levi Clavan Matthijs Blaauw Sven Bor Wes Timmers Luuk Zwennes Sam Lammers Peter van Wijk

JO13 - 4 o o o o o o o o o o

Dylano Verkijk Bas van den Broek Amber Schaap Bento Messelink Daan Lochtenbergh Jack Derksema Jason Mosterd Johan den Dulk Krijn Bakker Giovanni de Visser

o o o o o o

Karsten Ensing Luke Ober Jay Bansidhar Max Bogaards Daniel de Wolf Michael Waltter

JO11 - Selectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Gijs willem Scholten Thomas Barnhoorn Destin Goossens Hidde van Kesteren Bjorn Ohler Stef Ohler Olaf Vergouwen Finn Goulooze Robin van Nielen Sem Gieben Chris van Bavel Floris Reints Ryan van Berkel Puck Chong Jason van der Meulen Marijn de Jong Sven Beulink Sven Schumacher Mark Gieben Hendrik Ohler Ronald Schumacher Robin Barnhorn

JO11 - 3 o o o o o o o o

Lars Venema Dion van der Pol Gijs Meeuws Dasho Rashed Jay ‘t Hart Finn van Erk Rayyan Lyazid Wesley de Winter

JO11 - 4 o o o o o o o o o

Merijn Lammers Henna Grunholz Daniel Elderson Christian Romondt Manua Lapre Tim Goedhart Lucas van den Houten Viggo Krijgsman Marvin van den Houten

JO11 - 5 o o o o o o o o o o

Thomas van den Berg Tim Zwennes Thijs Spee Jordi Verheul Maldini Pos Jelle Wubs Thijs van den Bos Silas Buschgens Daan Brandhorst Mark Wubs

JO11 - 6 o o o o o

Milan Zwart Robin Tap Wessel Bronswijk Yani Naji Rayan Uahoudi

JO9 - Selectie o o o o o o

Benjamin Meurink Chris Roodhuyzen Demi Goedraad Dinand van der Roest Jip Hendrichs Jochem van het Kaar

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jonne Dijkstra Kasper de Vos Keano van Bielder Larurens Lelieveld Megan Blonk Niels Rietveld Owen van Aartsen Robin van den Broek Sam Kerkman Tijn Bogaards Tim van Eeken Tobias van Egmond Ferry Blonk Lizzy van der Helm Gerben van der Roest Timothy Meurink Raymon Roodhuyzen Boudewijn Bogaards

JO9 - 3 o o o o o o o o o o o

Floris de Jong Dean van Baarle Jehro Kakebeen Julia Santpoort Levi bij de Vaate Milan Venhuizen Per Diederik Thom Vlasveld Timothy Goette Cees bij de Vaate Dennis Santpoort

JO9 - 4 o o o o o o o o o

Dave Cilon Davey van Klink Fabian van Leeuwen Jamie Rog Lukas van der Zee Luuk van Brunsveld van Hulten Sebian Koek Sem van Halm Wessel Schaap

JO9 - 5 o o o o o o o o o

Barni Petho Daan Schumacher Okke Gerritsen-van der Hoop Rens Bolle Dani Zomerdijk Tim Bolle Yesper Pos Emran Alian Rick van Driel

JO9 - 6 o o o o o o o o

Antoni Boekestijn Gijs van Toor Liam Luier Manoy Klosteren Mike Derksema Mila Jongma Tommie Hofstra Jesper Flohr

o o o o o o o o

Niels vergouwen Didae Abdukerim Danny Gardien Justin Bekking Laurens de Kleyn Hugo Hoek Tom Van der Meer Tessa de Graaff

MO17 - 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Alisha de Ruiter Amber Sikkel Daniëlle Vogel Demi Leuhof Danique van Reeuwijk Bibian Brinkers Tessa de Graaff Demi Star Zoë Gouweleeuw Fleur Vis Alyssa Schelkers Megan Maes Alyssa Steenwinkel Kiki Kruis Evert Schelkers Lizzy van der Helm Maurice Maes Ingrid de Ruiter

MO13 - 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Fleur van Baarle Floortje ten Broek Donia Hassan Romy van de Graaf Vaisha van der Meulen Mies van der Spruit Aqida Abdukerim Isa Jansen Beau Rijn Gwen de Graaf Fleur Schouten Puck ten Broek Thirza-Fe Goossens Marit de Graaff Nikki Vogels Merle Olvers Cathrin van Staveren John de Graaff

Scheidsrechters o o o o o o o o

Laurens Mooijman Wesley de Winter Bjorn van den Eijnden Bart van der Lucht Ricardo Sloof Manuel Goossens Wesley Mansveld Jeoffrey van der Loo

Overige functies o Anne Verheul o John van der Helm

Mini’s o o o o o o o o o o o o o

Milan Hoek Lance Laban Christopher Milton-Goodhead Lucas Ivens Fynn Kerkman Benjamin Hacketh Quinn Huiberts Manuel van ‘t Hoff Thijs De Graaff Joel van Viegen Russell Aalberts Guilan Koek Daniel Harmsen

69


Ambachtsweg 8 • 2641 KS Pijnacker Tel: 015-3699999 • Fax: 015-3699892 info@a-blijleven.nl • www.a-blijleven.nl

Mechanisatie- en constructiebedrijf

Knippen en zetten tot 12 mm

Blijleven sterk in staal en service!


Bedrijfswagens

Service

CrossFit Zoetermeer EST.

2013


Verheul

Adviesprijs € 2,95

PLUS VERHEUL - Prins Willem Alexanderplein 7 2731 EJ Benthuizen - 079 331 3940

Maandag 08:00-20:00 Dinsdag 08:00-20:00 Woensdag 08:00-20:00 Donderdag 08:00-20:00 Vrijdag 08:00-20:00 Zaterdag 08:00-20:00 Zondag gesloten

BSC'68  

BSC'68 Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you