Page 1

VERZAMELALBUM BMC 2016-2017

Jumbo, Berlicum, Mercuriusplein 67


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van BMC,

BMC is een grote familie

Een echt voetbalplaatjesalbum van BMC

Geweldig, sparen voor voetbalplaatjes van BMC! Al lange tijd was het de wens van de voetbalclub en Jumbo om deze actie eens een keer in te zetten. Nu is het dan eindelijk zover en gaan we starten!

Dit bleek de afgelopen maanden toen met man en macht gewerkt werd aan de realisatie van een kunstgrasveld en de opknapping c.q. renovatie van de overige velden.

Dubbele primeur: Wij zijn als Jumbo filiaal de eerste die deze actie mag gaan uitzetten. Daarnaast is er in Berlicum nog niet eerder een plaatjes spaaractie geweest voor een vereniging!

Door saamhorigheid en samenwerken kon dit alles gerealiseerd worden. Het zal een nieuwe impuls zijn voor de leden om op het kunstgroene hoofdveld en de grasgroene overige velden hun beste voetbalbeen(tje) voor te zetten. BMC heeft op accommodatiegebied een achterstand t.o.v. andere verenigingen ingelopen. Dat wil niet zeggen dat er niets meer te wensen valt (denk o.a. aan kleed- en was accommodatie). Wellicht dat het verloren terrein op voetbalgebied weer teruggewonnen kan worden. Een vereniging moet ook iets te wensen hebben voor de toekomst. Wie weet is 2020 weer zo’n jaar waar BMC iets kan of wil realiseren.

We hebben de laatste tijd als sportliefhebbers veel kunnen genieten van vele sporten. Helaas deze keer niet van ons Nederlands Elftal tijdens het EK. Ook andere sporten hebben ons enthousiast gemaakt, zoals de Formule 1, de Tour de France en de Olympische Spelen. Dit alles heeft ons nog enthousiaster gemaakt om zo snel mogelijk weer te kunnen gaan voetballen en nog wel op een sportpark wat velden betreft helemaal up-to-date is.

Hoe gaaf is het om je eigen team en jezelf terug te zien op een voetbalplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan de tijd bij BMC in handen, altijd leuk om later nog eens terug te kijken. Je ontvang in de periode van 2 november tot en met 27 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbal plaatjes van BMC. Bovendien kun je extra snel kaartjes sparen bij verschillende actieproducten in deze periode, waarbij je bij aankoop van het product een gratis setje voetbalkaartjes ontvangt. Ter afsluiting van de spaaractie zal er ook nog een ruilbeurs worden georganiseerd, zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen met sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze facebook pagina (www.facebook.com/ jumboberlicum) houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. We wensen jullie veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet, Rob Troost Jumbo Berlicum

2016 was een bijzonder jaar voor BMC. Sportief gezien wellicht een “donker” jaar doordat het eerste een stapje lager moet gaan voetballen in het komende seizoen, maar zoals boven al geschetst gebeurde er ook veel goeds. BMC, dat ruim 750 leden telt, waarvan zo’n 600 voetballende leden. De meesten van die overige leden maken zich op allerlei fronten actief. Binnen een vereniging kan men niet zonder elkaar. Elk lid heeft zijn of haar plaats binnen de vereniging. Daarom is het een goede zaak om heel BMC in beeld te brengen middels een verzamelalbum waarin de meeste leden met foto te bewonderen zijn. Niet alleen de voetballende leden, maar ook de andere leden. In deze tijd van allerlei digitale apparatuur (als je zonder telefoontje op straat loopt word je nagewezen) is het goed dat de hele BMC familie in een album komt. Een prima initiatief van Bestuur en commissie voetbalplaatjes dat met medewerking van supermarkt Jumbo de leden van BMC en het album op de markt brengt. Als ere voorzitter, noodgedwongen een paar pasjes terug moeten zetten, wil ik bestuur en leden complimenteren met dit initiatief en de activiteiten die men ondernomen heeft om de accommodatie weer top te maken, zoals hoort bij een topvereniging.

Vele kinderen hebben de laatste jaren van allerlei andere supermarkten plaatjes kunnen verzamelen van hun sportidolen, maar ..... nu komt er een voetbalplaatjesalbum van onze eigen club BMC! Hoe goed je ook kunt voetballen en wat de toekomst ook brengt: jij hebt in ieder geval in een echt voetbalplaatjesalbum gestaan. Iedereen, vanaf het eerste elftal tot aan de jongste BMC’ers, de trainers, begeleiders, bestuur en vrijwilligers staan erin. Dit alles hebben we te danken aan de bedrijfsleider, de heer Rob Troost, van onze Jumbo aan het Mercuriusplein. Wat geweldig dat onze Jumbo Berlicum zijn voetbalhart laat spreken en op deze manier BMC wil steunen. Daarnaast wil ik namens het bestuur de commissie bedanken die ervoor heeft gezorgd dat dit album tot stand is gekomen. Het is een flinke klus geweest en we kunnen als BMC trots zijn op dit mooie resultaat. Ik hoop dat jullie allemaal, spelers/speelsters, leiders, trainers/coaches, vrijwilligers en natuurlijk ook de ouders, opa’s en oma’s, heel veel plezier van dit mooie voetbalplaatjesalbum zullen hebben en vaak de Jumbo zullen bezoeken om zo je album vol te krijgen. Mede namens het gehele bestuur wens ik iedereen een sportief en mooi (voetbalplaatjes) seizoen toe.

Willem Klok Voorzitter v.v. BMC

Joost van Roosmalen

Jumbo, Berlicum, Mercuriusplein 67

3


Een voetbalplaatje zegt meer dan 1000 woorden!

Voor jullie ligt het eerste voetbalplaatjesalbum uit de geschiedenis van voetbalvereniging BMC. In veel gezinnen zal dit boek een belangrijke plaats krijgen. Want wat is er leuker dan jezelf en je eigen vrienden/vriendinnen, team- en clubgenoten, die geweldige trainer en die toffe leid(st)er in een voetbalplaatjesalbum te vereeuwigen? Bij elk gezicht hoort een mooie herinnering, een goed verhaal, een leuke anekdote. Een uniek boek, dat je niet wilt missen!

Accommodatie De Berlicumse voetbalvereniging BMC speelt sinds 1981 op De Brand. Naast voetbal worden de sporten hockey, korfbal, tennis, fietscross, jeu de boules en paardrijden beoefend op het sportpark. Ook bevindt zich op De Brand het Sint Joris Hof, waar het Sint Joris Gilde zich huisvest. Hier wordt onder meer aan schietsport, beugelen, darten en sjoelen gedaan.

Historie v.v. BMC BMC is een vereniging van ruim 750 leden, actief in ruim veertig teams, als kaderlid of gewoon als supporter. BMC is een echte amateurclub. BMC is op 9 april 1945 ontstaan door fusie van de toenmalige voetbalclub MVV uit Middelrode en BVV uit Berlicum

Afgelopen jaar is het complex volledig op de schop gegaan en is er een prachtig nieuw aangelegd kunstgrasveld gerealiseerd met bijbehorende omheining en verlichting. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden hierop gespeeld en er zullen er nog vele volgen! Daarnaast is veld 2 grondig gerenoveerd en hebben we zelfs twee miniveldjes kunnen realiseren, ook met verlichting! Hoe mooi is dat?

Berlicum was relatief gezien na Overloon het zwaarst getroffen door het vuur van de bevrijders en het vuur van de verdedigers. Toen de bevolking uit Berlicum en Middelrode eind oktober/begin november terugkeerde, zag men letterlijk en figuurlijk de puinhoop van wat eens woningen waren, aan. Ook de voetbalvelden hadden veel averij opgelopen en waren onbespeelbaar.

BMC De club is met circa 750 leden, waarvan ruim 600 spelend, een bloeiende voetbalvereniging. In totaal komen we met 40 teams (waarvan 30 jeugdteams) uit in competitieverband. BMC wil voor alle leden een gezellige (familie)vereniging zijn, waar iedereen zich thuis en betrokken voelt. Men gaat respectvol en sportief met elkaar om op een voetbaltechnisch zo hoog mogelijk niveau, dat past bij de club. BMC wil gezien worden als een voetbalvereniging met een mooie verzorgde accommodatie en met veel betrokken en goed opgeleide vrijwilligers.

Er was echter een uitzondering: het veld in Berlicum, gelegen in de grote bocht van Neptunusstraat-Apollostraat en Aeolusstraat. De mannen van MVV en BVV gingen rond de tafel zitten en kwamen snel tot overeenstemming: we hebben slechts één veld en daar past één club bij. De naam was geen probleem: Berlicum Middelrode Combinatie. Sinds die tijd is BMC van Berlicum én Middelrode. De club staat symbool voor de eenheid tussen de twee dorpen. BMC heeft een mooi verleden. Een verleden om trots op te zijn. Wij zijn de vereniging gebleven zoals we begonnen zijn: een vereniging van en voor onze gemeenschap en een doorsnee van de dorpen. De jeugdafdeling is onze trots. Spelvreugde staat bij alle teams voorop, maar daarnaast heeft elke speler de wil om te winnen en te presteren. Het is een lust voor het oog te zien hoe de jongens en meisjes dit ervaren. Alle teams hebben hun begeleiding, zoals een trainer, leider en vlagger.

4

Bij BMC kun je terecht voor zowel recreatief als prestatiegericht voetbal, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In de afgelopen jaren hebben ook de meiden en dames hun weg naar BMC gevonden. We gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties en plezier uitstekend samengaan. Binnen onze vereniging hebben we vanaf 2013, sinds het dramatische ongeval met de grensrechter, een mascotte in de vorm van een vlam. Zijn naam: Vlammie. Respect heeft onze vereniging hoog in het vaandel.


Waarom de naam Vlammie? Vlammen we niet bij het voetbal, dan bereiken we niets. Maar……vlammen we te hard, dan branden we af en hebben we ook niets bereikt. Om een vuur brandend te houden moet je precies het goede doen en samenwerken. Het is plezierig naar vuur te kijken. Vuur geeft ook warmte. Warmte die je ook bij een goede samenwerking nodig hebt. De kantine heet ook de Vlam. Ook daar voel je de warmte en gezelligheid. Met onze mascotte willen we vooral uitdragen, dat plezier in voetbal heel belangrijk is en vooral: RESPECT voor elkaar! Doe je goed je best, dan komt de winst vanzelf. Communicatie is belangrijk binnen een vereniging en dus ook voor BMC. Er zijn een drietal kernwoorden belangrijk: betrokkenheid, saamhorigheid en verantwoordelijkheid.

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Het is voor onze mooie club van belang dat er een verbeterde structuur en cultuur is, de functies en rollen transparant gemaakt worden en er duidelijke instructies komen. We maken meer gebruik van moderne technieken/middelen. Dit zal de betrokkenheid van de leden bevorderen met als doel meer initiatieven vanuit de leden. Door een goede communicatie en duidelijke structuur komen we tot een gezonde cultuur waarin we samen plezier hebben, verantwoordelijkheid hebben en nemen en respect afdwingen. Dit kunnen we niet alleen, hiervoor hebben we alle leden nodig. De inzet van vrijwilligers is dan ook onmisbaar. En wie wil nu niet bij zo’n club als BMC horen! Wij dagen dan ook alle leden, ouders, verzorgers of andere geïnteresseerden uit om, elk op eigen wijze hier samen met ons mee aan de slag te gaan. Dus schroom niet en meldt u aan bij BMC!

5


BMC-selectie

Ruud van Boxtel

6

Thijs van der Cammen

BMC-selectie

Harm van den Boom

BMC-selectie

Lars Boelens

BMC-selectie

Devin Bekkers

BMC-selectie

BMC-selectie

Bas Altena

Bram van Aarle

BMC-selectie

Jesper Langenhuijsen

BMC-selectie

BMC-selectie

Mark Geurts

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC

Jesper van Doorn

Bram van Doremalen


Mark Kuijs

Nicky Kerkhof

BMC-selectie

Stef van der Heijden

BMC-selectie

Joost Mathijssen

Max Forman

BMC-selectie

BMC-selectie

Dave Ferree

Luc Heerkens

BMC-selectie

BMC-selectie

Sam Forman

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC-selectie BMC-selectie

BMC-selectie

Thomas van den Elzen

Marvin Peters

Ruben Schellings

7


BMC-selectie

BMC-selectie

Henri Verhagen

BMC-selectie

Kevin van den Tillart

BMC-selectie

BMC-selectie BMC-selectie

8

RoĂŤl Tibosch

BMC-selectie

Dirren Tibosch

Mathieu Swanenberg

Mitchel van den Tillart

Pim Steenbergen

BMC-selectie

Milo Steenbergen

BMC-selectie

Robin Smit

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC

Bram Verhoeven

Noud Voets


Stan van den Boom

Jan van Grinsven

Dionys van Duynhoven

Verzorgster BMC-selectie

Manfred van Erp

Teammanager BMC-selectie

Leider BMC-selectie

Ass. Trainer BMC-selectie

Ass. Trainer BMC-selectie

Ass. Trainer BMC-selectie

Trainer BMC-selectie

Trainer BMC-selectie

Colin van der Zanden Sjors van Zoggel

Jasper Hoedenmakers Thomas van Zoggel

Alex van Ewijk

Leo Keller

Tesse van Beekveld

9

BMC-selectie

BMC-selectie

BMC-selectie


BMC BEDANKT

E-mail: stamsgroenprojecten@gmail.com Mob.: 06 - 10 92 25 42

073 - 50 32 457

Westelaken loon- en grondverzetbedrijf - logo

BV www.smuldersbvberlicum.nl

bovenstaande bedrijven dat ze hun steentje hebben bijgedragen aan ons kunstgrasveld!


BUSINESS CLUB BMC


BMC 3

René van den Berg

12

Dennis Doedee

BMC 3

Kevin Alders

BMC 3

Ruud van den Akker

BMC 3

BMC 3

Joost Smulders

BMC 3

BMC 3

BMC 3

BMC

Erwin Frunt

Jos van Gorkum


Roy van Zoggel

Rob Schellekens

Leider BMC 3

BMC 3

Ivo Smulders

Nils Ploeg

Leider/Trainer BMC 3

Rob Jennissen

BMC 3

BMC 3

BMC 3

BMC 3 BMC 3

Marcel van Helvoort

Paul Stams

Hans Geerlings

13


BMC 4

BMC 4

Bas van Gaal

14

Bart van Helvoort

Rob van Gaal

BMC 4

Martijn Dobbelsteen

BMC 4

Ruud van de Boom

BMC 4

BMC 4

Johan van der Aa

BMC 4

Martijn Klerks

BMC 4

BMC 4

Joey Voets

BMC 4

BMC 4

BMC

Joep Hol

Rudo Klerks


BMC 4

Jurgen Verhoeven

Ralph Verhoeven

BMC 4

Robert Veldt

Leider BMC 4

Tom Stams

BMC 4

Gijs Savelkouls

BMC 4

BMC 4

Jarno van der Rijdt

BMC 4

BMC 4

BMC 4

Guido Mutsaars

Tijs Vrolijk

Ray van Sleuwen

15


BMC 5

BMC 5

Ties van Helvoort

16

Maarten de Hommel

Peter Hees

BMC 5

Edwin van Breugel

BMC 5

Marco Blokx

BMC 5

BMC 5

Roel Bissels

BMC 5

John van den Akker

BMC 5

BMC 5

Kevin Tijssen

BMC 5

BMC 5

BMC

Tim Huijdts

Ramon Kuijpers


BMC 5

Rick Steenbakkers

Mark van der Ven

BMC 5

Rasit Savrul

Leider BMC 5

Robert van der Sangen

BMC 5

Ronny Ruijs

BMC 5

BMC 5

Alexander Raaijmakers

BMC 5

BMC 5

BMC 5

Rik Pierlo

Hans van der Voort

Rick Pauwels

17


BMC 6

BMC 6

Ties van Grinsven

18

Dennis Horsten

Peer van Grinsven

BMC 6

Adriaan van Grinsven

BMC 6

Marcel Craane

BMC 6

BMC 6

Ward Broeren

BMC 6

John Bosch

BMC 6

BMC 6

Joey van der Lee

BMC 6

BMC 6

BMC

Mark Hubers

Theon Jennissen


BMC 6

BMC 6

BMC 6

Mark Verhagen

Leider BMC 6

BMC 6

Sander van Zoggel

Twan Pijnenburg

Nick van der Pas

Joris van Zoggel

Leider BMC 6

Pat van de Ven

Trainer BMC 6

Wilbert Smits

BMC 6

BMC 6

BMC 6

Wesley van Osch

Wilco Hubers

Sylvester van Os

19


BMC 7

BMC 7

BMC

Paul van Haren

BMC 7

Niek van den Boom

BMC 7

Danny Bongers

BMC 7

BMC 7

Chendon den Dekker

20

Joris Bekkers

BMC 7

Eric Verhoeven

BMC 7

BMC 7

BMC 7

Bram van der Hurk

Bas Heijmans

Maikel van Helvoort


Martijn Veldt

Mick Verhoeven

Rick Smit

Leider BMC 7

Joost van den Muijsenberg

BMC 7

BMC 7

Maarten Kuijpers

BMC 7

BMC 7

BMC 7

BMC 7 BMC 7

Stef van Iersel

Daan Voets

Jeroen de Laat

21


BMC 8

BMC 8

BMC 8

BMC

Patrick van Aken

BMC 8

Roy van den Boom

22

Jari van Doorn

BMC 8

Jacco van Aspert

BMC 8

BMC 8

Roel van den Akker

BMC 8

BMC 8

Jaimy Geerlings

Lucas Kaasjager

Colin Kerkhof


BMC 8

BMC 8

Bas Sterkenburg

Bob Vink

BMC 8

Matthijs Pennings

Davy Schel

Leider BMC 8

Renzo van Roosmalen

BMC 8

Mathieu van Rooij

BMC 8

BMC 8

Jesse Ridden

BMC 8

BMC 8

BMC 8

Tom Loeffen

Bart Priems

Tommy Verhoeks

23


BMC VR1

BMC VR1

Marcia Frunt

24

Marinda van der Lee

Priscilla van Ewijk

BMC VR1

Joelle van Dijk

BMC VR1

Marieke van der Cammen

BMC VR1

BMC VR1

Heidi Bรถhmermann

BMC VR1

Suzan Bekkers

BMC VR1

BMC VR1

Bregt Smits

BMC VR1

BMC VR1

BMC

Sanne van Liempt

Claudia van der Pas


Lynn Vissers

Martijn van de Ven

Danique van de Ven-Koolen

Leider BMC VR1

Linda Sleutjes

Leider BMC VR1

BMC VR1

Leider/Trainer BMC VR1

Vera Priems

BMC VR1

BMC VR1

BMC VR1

BMC VR1

Linda van der Pas

William van der Heijden

Theo Meulenbroek

25


BMC VR30+

BMC VR30+

Adiëlle van der Steen

26

Natalie Weigergangs

BMC VR30+

Marloes Hellings

Nancy Schel

Leider/Trainer BMC VR30+

Wendy Philips

BMC VR30+

Josje Kuijpers

BMC VR30+

BMC VR30+

Linda van den Heuvel

Mayke van Gaal

BMC VR30+

Ilona Duister

BMC VR30+

BMC VR30+

Jacqueline Cretier

BMC VR30+

Marianne van den Akker

BMC VR30+

BMC VR30+

Chantal van Berkel

BMC VR30+

BMC VR30+

BMC

Patricia Witlox

Ton van Lokven


ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN VERENIGING

EN AL ONZE VRIJWILLIGERS DIE NIET OP DE FOTO STAAN, MAAR WAAR WE HEEL TROTS OP ZIJN!

NAMENS BMC BEDANKT!


BMC JO19-1

BMC JO19-1

BMC

Caian Holanda

BMC JO19-1

Ferran Groenendaal

BMC JO19-1

Frans van den Dungen

BMC JO19-1

BMC JO19-1

Robin van der Heijden

28

Sander Brouwers

BMC JO19-1

Dennis Bok

BMC JO19-1

BMC JO19-1

BMC JO19-1

Rick Schouten

Tom van Kessel

Sjors Mathijssen


Steven van den Tillart

Larbi Mansouri

Guus Steenbergen

Ass. Leider BMC JO19-1

Max van der Steen

Leider BMC JO19-1

BMC JO19-1

Trainer BMC JO19-1

Jeroen Schenk

BMC JO19-1

BMC JO19-1

BMC JO19-1

BMC JO19-1

Jimmy van der Pas

Anthony van Kessel

Marco Verkuijlen

29


BMC JO19-2

BMC JO19-2

Rens van Gemert

30

Roul de Groot

Geert van den Dungen

BMC JO19-2

Dani van Doorn

BMC JO19-2

Alex Diboko Shalemba

BMC JO19-2

BMC JO19-2

Gijs van Bussel

BMC JO19-2

Niek van den Akker

BMC JO19-2

BMC JO19-2

Cas van de Ven

BMC JO19-2

BMC JO19-2

BMC

Joey van de Laar

Stan Nouwens


Willem Smulders

Rick van Venrooij

Leider BMC JO19-2

BMC JO19-2

Gijs Schuttelaars

Stan van Veghel

Leider BMC JO19-2

Maarten Tibosch

BMC JO19-2

BMC JO19-2

BMC JO19-2

BMC JO19-2 BMC JO19-2

Nick van Nuland

Tom Stams

Mathieu van de Laar

31


BMC JO17-1

BMC JO17-1

Rens Nelissen

32

Senna Roelofs

Nick Kuypers

BMC JO17-1

Gijs van Hoof

BMC JO17-1

Thijs Govers

BMC JO17-1

BMC JO17-1

Thijn van Doremalen

BMC JO17-1

Merijn Dings

BMC JO17-1

BMC JO17-1

Sam Heerkens

BMC JO17-1

BMC JO17-1

BMC

Teun van Schijndel

Niels Schutjens


Sven van Zoggel

Daan Verhoeven

Hendrik Ipema

Leider BMC JO17-1

Leider/Trainer BMC JO17-1

Leider/Trainer BMC JO17-1

BMC JO17-1

Sofonias Sibhatu

Guus Wijgergangs

Martijn Veldt

Tim Wijgergangs

Jos Venrooij

33

BMC JO17-1

BMC JO17-1

BMC JO17-1

BMC JO17-1


BMC JO17-2

BMC JO17-2

Brent Hoogerwerf

34

Jan van Nieuwbrug

Abubakar Hassan Haji Ali

BMC JO17-2

Ray van Gaal

BMC JO17-2

Martijn Brouwers

BMC JO17-2

BMC JO17-2

Julius Bax

BMC JO17-2

Niels van den Akker

BMC JO17-2

BMC JO17-2

Rik Wollaert

BMC JO17-2

BMC JO17-2

BMC

Jarno van Oorschot

Tjeerd van Osch


Vince Smits

Thijn Smulders

Daan Smits

Leider BMC JO17-2

Joep Schalkwijk

BMC JO17-2

BMC JO17-2

Sam Pennings

BMC JO17-2

BMC JO17-2

BMC JO17-2

BMC JO17-2 BMC JO17-2

Freek Otten

Wouter van Uden

Vincent Pennings

35


BMC MO17-1

BMC MO17-1

Sanne Wondergem

36

Majlen van Zoggel

BMC MO17-1

Maud van Roosmalen

Leanne van de Ven

Wies Wijgergangs

Leidster BMC MO17-1

Leider/Trainer BMC MO17-1

Isabel van Veen

BMC MO17-1

BMC MO17-1

Sanne Sonnemans

Janne de Kroon

BMC MO17-1

Eefke van der Krabben

BMC MO17-1

BMC MO17-1

Mila Gunther

BMC MO17-1

Fleur van den Berg

BMC MO17-1

BMC MO17-1

Sanne Kappen

BMC MO17-1

BMC MO17-1

BMC

Marc Kappen

Maaike Sonnemans


BMC MO15-1

Romy van Uden

Maud Volbeda

BMC MO15-1 BMC MO15-1

Ilona Hubers

Kirsten van der Steen

Leider/Trainer BMC MO15-1

Joëlla van der Steen

Leider/Trainer BMC MO15-1

Kimija Jahan-Nama

BMC MO15-1

BMC MO15-1

Casey van Iersel

Janneke Bosters

Dominique van Houtum

BMC MO15-1

Emma van den Hanenberg

BMC MO15-1

BMC MO15-1

Linn van Boxtel

Yara Beurskens

BMC MO15-1

BMC MO15-1

BMC MO15-1

Lynn van Dijk

BMC MO15-1

BMC MO15-1

BMC MO15-1

BMC

Peer van Dijk

Hans van der Steen

37


BMC JO15-1

Bram Blokhuis

Loïc Kengawe

Thom Pennings

BMC JO15-1

Bram van der Doelen

BMC JO15-1

Bram van Brussel

BMC JO15-1

BMC JO15-1

BMC JO15-1

Sam van Hooijdonk

38

BMC JO15-1

BMC JO15-1

BMC JO15-1

BMC

Menno Roelofs

Tijn van Roosmalen


BMC JO15-1

BMC JO15-1

Martijn van Roosmalen

BMC JO15-1

Rens van Veghel

Leider BMC JO15-1

BMC JO15-1

Koen Wijgergangs

Jorg Schouten

Niels van Veghel

Ass. Trainer BMC JO15-1

Dennis van der Steen

Trainer BMC JO15-1

Dries Smulders

BMC JO15-1

BMC JO15-1

BMC JO15-1

Ricky Rugambarara

Gèralt van der Doelen

Mark Schouten

39


BMC JO15-2

Mees van Geenen

40

Freek van Heertum

BMC JO15-2

Dirk van Gaal

BMC JO15-2

Mads Buenen

BMC JO15-2

Niek van Aarle

BMC JO15-2

BMC JO15-2

Justin van Asperen

BMC JO15-2

BMC JO15-2

BMC JO15-2

BMC

Julius van den Heuvel

Jens Langenhuijsen


Sem Vorstenbosch

Heikki van Schijndel

Leider BMC JO15-2

BMC JO15-2

Tom van de Ven

Hugo Pladet

Trainer BMC JO15-2

Guus Peters

BMC JO15-2

BMC JO15-2

BMC JO15-2

BMC JO15-2 BMC JO15-2

Sam Otten

Edwin van Breugel

Marc Pladet

41


BMC JO15-3

Luke van Doorn

42

Thomas Driessen

BMC JO15-3

Olaf Dokman

BMC JO15-3

Pablo van den Brand

BMC JO15-3

BMC JO15-3

Sander den Besten

BMC JO15-3

BMC JO15-3

BMC JO15-3

BMC

Koen van Geenen

Owen van Gestel


Lukas Thuis

Niels van Schijndel

Leider/Trainer BMC JO15-3

BMC JO15-3

Harm Smulders

Romma Philips

Leider BMC JO15-3

Janno Lunenburg

BMC JO15-3

BMC JO15-3

BMC JO15-3

BMC JO15-3 BMC JO15-3

Ismaan Hassan Haji Ali

Tom Philips

Carly Smulders

43


BMC JO15-4

BMC JO15-4

BMC

Kars van Stratum

44

Max van Tuijl

BMC JO15-4 BMC JO15-4

Roy Kastelijn

Jorn Mieras

Leider/Trainer BMC JO15-4

Tom van Lith

BMC JO15-4

Daniel de Kort

BMC JO15-4

BMC JO15-4

Sjoerd Kessels

Thijs van den Hurk

BMC JO15-4

Bram Dullens

BMC JO15-4

BMC JO15-4

Sven van Dongen

BMC JO15-4

BMC JO15-4

BMC JO15-4

Luca Bikkers

Gijs Vogels

Peter van Lokven


BMC JO15-5

BMC JO15-5

BMC JO15-5

BMC

Tijn Snelders

Niek Vissers

BMC JO15-5

Robin Arts

Brad Kuypers

Leider BMC JO15-5

Dorus Jaspers

BMC JO15-5

Jordy Bok

BMC JO15-5

BMC JO15-5

Brent van Berkel

BMC JO15-5

BMC JO15-5

BMC JO15-5

Rick van der Aa

Ruben Weigergangs

Richard van der Hoeven

45


BMC JO13-1

BMC JO13-1

BMC

Dante Kuper

46

Sjuul van Mensvoort

BMC JO13-1

Keon Hoogerwerf

BMC JO13-1

Max van der Fluit

BMC JO13-1

Bouke Bottema

BMC JO13-1

BMC JO13-1

Morris van Asperen

BMC JO13-1

BMC JO13-1

BMC JO13-1

Quint van Berkel

Teun Nass

Teun van Oosterhout


Paul van Oosterhout

Bente Schutjens

Leider BMC JO13-1

Trainer BMC JO13-1

BMC JO13-1

Luc Smulders

Doron Schoot

Ass. Trainer BMC JO13-1

Jens van den Putte

BMC JO13-1

BMC JO13-1

BMC JO13-1

BMC JO13-1

Niek Philips

Johan van Hedel

Gert-Jan Kuper

47


BMC JO13-2

Joep van Heertum

48

Sarah van Heertum

BMC JO13-2

Steff van Gaal

BMC JO13-2

Ravi van Doorn

BMC JO13-2

Kian van Dongen

BMC JO13-2

BMC JO13-2

Lotte van Hoof

BMC JO13-2

BMC JO13-2

BMC JO13-2

BMC

Yarno Ketelaars

Julian van Kooten


Sem Witlox

Dave van Tuijl

Jeroen van Ieperen

Thom van de Veerdonk

Leider BMC JO13-2

Trainer BMC JO13-2

BMC JO13-2

Leider/Trainer BMC JO13-2

Stef Schouten

BMC JO13-2

BMC JO13-2

BMC JO13-2

BMC JO13-2

Max van Lith

Rob van Gaal

Roy Witlox

49


Nieuwbouw Verbouw Inbraakpreventie Woningbouw Timmerwerken En verder alle voorkomende bouwwerkzaamheden

Al ruim 30 jaar ervaring in de bouw. Wij verzorgen het totale bouwproject.


elektra

beveiliging

telematica Bas van Gaal elektro Tel. 06 - 13 30 48 84

Achterweg 5 5258 LX Berlicum basvangaalelektro@gmail.com

BVG reclamedoek 1500x1000mm.indd 1

8/6/2012 8:20:58

Verstand van Lekker Vlees

Reinier Hol, keurslager Mercuriusplein 62, Berlicum Tel. 073-5031265 www.hol.keurslager.nl • info@hol.keurslager.nl


BMC JO13-3

Bram Toonssen

52

Ralf van Zoggel

BMC JO13-3 BMC JO13-3 BMC JO13-3

Kay Huisman

Thijs Pennings

Leider/Trainer BMC JO13-3

Thomas de Mol

Leider/Trainer BMC JO13-3

Sid Lunenburg

BMC JO13-3

BMC JO13-3

Tim Kuijpers

Storm Burg

Niek van den Heuvel

BMC JO13-3

Niels van Dijk

BMC JO13-3

BMC JO13-3

Yuri Cretier

Scott van den Berg

BMC JO13-3

Arian Afrasiaby

BMC JO13-3

BMC JO13-3

Jurre van der Doelen

BMC JO13-3

BMC JO13-3

BMC JO13-3

BMC

Maurice Cretier

Peter van Dijk


BMC JO13-4

Jordy Pennings

Jort Visser

BMC JO13-4 BMC JO13-4 BMC JO13-4

Zoubair Khan

Milo Neomagus

Leidster BMC JO13-4

Rick Meulendijk

Trainer BMC JO13-4

Tycho Landers

BMC JO13-4

BMC JO13-4

Boris van de Laak

Jop van den Brand

Aaron van Grinsven

BMC JO13-4

Jorrit Dirkx

BMC JO13-4

BMC JO13-4

Luuk van Buuren

Ruben Blummel

BMC JO13-4

Wout van Dongen

BMC JO13-4

BMC JO13-4

Indy Kweens

BMC JO13-4

BMC JO13-4

BMC JO13-4

BMC

Rasit Savrul

Debby van Buuren

53


BMC JO11-1

BMC JO11-1

BMC

Morris van der Doelen

54

Tijs Kuijpers

BMC JO11-1

BMC JO11-1

BMC JO11-1

BMC JO11-1

Thijmen Bijl

Ephraim Mayanu

Quinten Raaijmakers


BMC JO11-1

BMC JO11-1

Milan Voets

Siem van Zoggel

Daan Smulders

Leider BMC JO11-1

Trainer BMC JO11-1

BMC JO11-1

BMC JO11-1

Bart Smulders

Antoine Voets

Jeroen Bijl

55


BMC JO11-2

Luuk van der Zanden

56

BMC JO11-2

Wesley van de Ven

Jelte van Zoggel

Luc Wijffelaars

Leider BMC JO11-2

Leider/Trainer BMC JO11-2

Imke Stiksma

BMC JO11-2

BMC JO11-2

Daan van Schijndel

Jorg Schelle

BMC JO11-2

Jesse de Jong

BMC JO11-2

BMC JO11-2

Jaap Nass

BMC JO11-2

BMC JO11-2

BMC JO11-2

BMC

Erik van der Putten

Hendrik Stiksma


BMC JO11-3

Maxim van Outheusden

Bob Wijffelaars

BMC JO11-3

Rafael Buteijn

Mika Lunenburg

Leider/Trainer BMC JO11-3

Jesper Henskens

Leider/Trainer BMC JO11-3

Sven van Helvoort

BMC JO11-3

BMC JO11-3

Joshua van Empel

Sander Blaakmeer

BMC JO11-3

BMC JO11-3

BMC JO11-3

Sem Wijnen

BMC JO11-3

BMC JO11-3

BMC JO11-3

BMC

Stefan van de Laarschot

Bas Arts

57


BMC JO11-4

Aron de Ridder

58

Lars van Uden

BMC JO11-4 BMC JO11-4

Mees van Boxtel

Mohamud Nuurabdi

Leidster BMC JO11-4

Abdirahman Nuurabdi

Trainer BMC JO11-4

Teun van den Hurk

BMC JO11-4

BMC JO11-4

Fin Hoeben

Levi Blokx

BMC JO11-4

Niels Bavel

BMC JO11-4

BMC JO11-4

Tjeu Wijnen

BMC JO11-4

BMC JO11-4

BMC JO11-4

BMC

Nicky van Venrooij

Joyce van Venrooij


BMC JO11-5

Jurre Kapteijns

Selina Meulendijk

BMC JO11-5

Timme van den Berg

Jip Hulshof

Leider/Trainer BMC JO11-5

Bjorn van Haest

BMC JO11-5

Teun Franken

BMC JO11-5

BMC JO11-5

Cas Ebberink

Mikai van Alphen

BMC JO11-5

BMC JO11-5

BMC JO11-5

Colin van der Hoorn

BMC JO11-5

BMC JO11-5

BMC JO11-5

BMC

Boris Veltman

Jarno Kapteijns

59


Jumbo fruitactie

In samenwerking met basisscholen in Berlicum delen wij gratis fruit uit om gezond eten te stimuleren. Heb jij zo’n mooi Jumbo bakje? Zo ja, dan mag je elke dag een gratis stuk fruit halen bij vertoning van je Jumbo bakje. Deze actie is geldig t/m 31 december 2016.

Kom naar Jumbo Berlicum en vul gratis je bakje met fruit!

Berlicum, Mercuriusplein 67


BMC JO11-6

Pim van Lith

Nathan Wobma

BMC JO11-6 BMC JO11-6

Lucas Frunt

Falco Holland

Jelle van Lieshout

Leider BMC JO11-6

Trainer BMC JO11-6

Juul van Hedel

BMC JO11-6

BMC JO11-6

Xavier Frunt

Ivar van Drunen

BMC JO11-6

Lars van der Donk

BMC JO11-6

BMC JO11-6

Iwan van der Aa

BMC JO11-6

BMC JO11-6

BMC JO11-6

BMC

Johan van Hedel

Harold van der Aa

61


BMC JO09-1

Rick Pauwels

BMC JO09-1 BMC JO09-1

Lars van den Hurk

Ryan Pauwels

Sem van Pinxten

Leider BMC JO09-1

Ass. Trainer BMC JO09-1

BMC JO09-1

Jesper van der Steen

62

Tijs van Oosterhout

Trainer BMC JO09-1

Senne de Jong

Thomas van Gestel

BMC JO09-1

Stan de Bie

BMC JO09-1

BMC JO09-1

Jente van der Heijden

BMC JO09-1

BMC JO09-1

BMC JO09-1

BMC

Jos de Jong

Marc van der Heijden


BMC JO09-2

Toby van de Ven

Tijs Verhoeven

BMC JO09-2 BMC JO09-2

Victor Draijer

Kyan Raaijmakers

Stef Smulders

Leider BMC JO09-2

Ass. Trainer BMC JO09-2

Siem Meijs

BMC JO09-2

BMC JO09-2

Daan Hendrickx

Ferran Craane

BMC JO09-2

Teun van der Burght

BMC JO09-2

BMC JO09-2

Dries van de Coevering

BMC JO09-2

BMC JO09-2

BMC JO09-2

BMC

Ralf Meijs

Mark van de Ven

63


BMC JO09-3

Joost Simon

64

Dani Vischer

BMC JO09-3 BMC JO09-3

Almani Kaba

Siem Ramakers

Bowey Schuurmans

Leider BMC JO09-3

Trainer BMC JO09-3

Stijn van Pinxteren

BMC JO09-3

BMC JO09-3

Manasse Kithom

Benjamin Draijer

BMC JO09-3

Sven Cretier

BMC JO09-3

BMC JO09-3

Levi van Berkel

BMC JO09-3

BMC JO09-3

BMC JO09-3

BMC

Martin van Berkel

Marco Schuurmans


BMC JO09-4

Daan Verhoeven

Colin Zweers

BMC JO09-4 BMC JO09-4

Teun Hoegee

Sil Verheijen

Leider/Trainer BMC JO09-4

Nick Savrul

Leider/Trainer BMC JO09-4

Reno Maas

BMC JO09-4

BMC JO09-4

Sjors Kuijpers

Maik Frunt

BMC JO09-4

Daan Bimmel

BMC JO09-4

BMC JO09-4

Jurre Beekwilder

BMC JO09-4

BMC JO09-4

BMC JO09-4

BMC

John Verheijen

Sjef Beekwilder

65


BMC JO09-5

BMC JO09-5

BMC

Roel van Dongen

BMC JO09-5 BMC JO09-5

Casper van Dongen

Robin Nouwens

Diano Parsan

Leider BMC JO09-5

Ass. Trainer BMC JO09-5

BMC JO09-5

Willem Smelt

66

Milan Meeuwsen

Trainer BMC JO09-5

Yaro Mees

Gijs van den Brand

BMC JO09-5

Tijn Boselie

BMC JO09-5

BMC JO09-5

Wout Bijl

BMC JO09-5

BMC JO09-5

BMC JO09-5

Max van Alebeek

Pascal Meeuwsen

Geert-Jan van den Brand


BMC JO09-6

BMC JO09-6

BMC

Jop Sieben

Milan Weijts

BMC JO09-6

Luuk van Gaal

Florijn Kuijpers

Ize Langens

Leider BMC JO09-6

Trainer BMC JO09-6

Suus van den Heuvel

BMC JO09-6

BMC JO09-6

Jelle van Heijst

Tije Donker

BMC JO09-6

BMC JO09-6

BMC JO09-6

Floortje van Berkel

BMC JO09-6

BMC JO09-6

BMC JO09-6

Ryan van der Aa

Ivo Donker

Marco van der Aa

67


BMC JO09-7

BMC JO09-7

BMC

Twan Veltien

BMC JO09-7 BMC JO09-7

Sky Spierings

Kjelt Verhagen

Leidster BMC JO09-7

Tijn Veltien

Leidster BMC JO09-7

BMC JO09-7

Cas Wijnen

68

Jur Ummenthun

Trainer BMC JO09-7

Luke van Uden

Wahan Nikogosian

BMC JO09-7

Joep Kuijvenhoven

BMC JO09-7

BMC JO09-7

Mees de Jong

BMC JO09-7

BMC JO09-7

BMC JO09-7

Otto Daelmans

Marieke van Os

Mirjam Smulders


BMC Mini’s

Skip Vrolijk

Willem Vrolijk

BMC Mini’s BMC Mini’s BMC Mini’s

Daan Lucius

Niels Verhoeven

Trainster BMC Mini’s

Gijs van Sleuwen

Trainer BMC Mini’s

Finn Quirijns

BMC Mini’s

BMC Mini’s

Jip van der Pas

Minze Dappers

Steef van Heijst

BMC Mini’s

Sven van der Heijden

BMC Mini’s

BMC Mini’s

Tijmen van Eijk

Bram Bimmel

BMC Mini’s

Hidde van Asselt

BMC Mini’s

BMC Mini’s

Bram van den Akker

BMC Mini’s

BMC Mini’s

BMC Mini’s

BMC

Tijs Vrolijk

Jolanda van Aarle

69


Bestuur

Bas Altena

70

Cees Cooijmans

Hoofdbestuur

Richard Verhagen

Jeugdbestuur

Ronny Ruijs

Jeugdbestuur

Geert Pennings

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Willem Klok

Harm van der Doelen

Hoofdbestuur

Cees Cooijmans

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

René van den Berg

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

BMC

Marion van Hoof-Strik

Mariëlle van Schijndel


De commissie achter het voetbalplaatjesboek

Commissie

Commissie

Commissie

Commissie

Half mei was de aftrap voor het voetbalplaatjesboek dat je nu aan het bekijken bent. De commissie, bestaande uit: onze topfotografen Mary Klerkx en Mart Schel, Richard Verhagen verantwoordelijk voor de contacten met Jumbo, Jolanda van Aarle aanspreekpunt voor de leden en samen met Mariëlle van Schijndel verantwoordelijk voor alle administratieve zaken en contacten met de makers van dit boek, Willeke Verzantvoort stylist en verantwoordelijk voor van alles en nog wat, Mirjam Smulders tekstschrijfster en manusje van alles wat, hoorden een enthousiast verhaal aan over de making-of van sportplaatjesboeken van andere verenigingen. We hadden meteen zoiets van: Dit willen wij ook voor BMC! Het spannendste voor ons was het weekend dat we met de profielfoto’s gingen beginnen. Zaterdagmorgen om 8 uur zaten wij startklaar te wachten op de eerste BMC spelers. Zouden alle leden net zo enthousiast zijn als wij? Zouden ze allemaal komen om op de foto te gaan? Maar onze verwachting werd groots overtroffen. Ondanks dat dit fotomoment tijdens het laatste weekend van de zomervakantie plaatsvond, heeft iedereen er hard aan getrokken om er toch bij te zijn en met zijn/haar mooiste lach of coole blik op de foto te gaan! Ook de gel en föhn werden goed gebruikt, want er zou maar eens een Special Edition gemaakt worden van jou! In een bloedheet kamertje werd dan uiteindelijk de foto gemaakt. Alle spelers en leiders werkten goed mee, waardoor er in twee dagen en één avond ongeveer 1500 foto’s gemaakt konden worden. Hieruit werden de mooiste gekozen, waardoor er uiteindelijk iets meer dan 600 foto’s hier in het boek terecht zijn gekomen. Voor ons was het een leuk project. Wij zijn blij en trots op het resultaat en hopelijk jullie ook. Wij wensen iedereen dan ook veel plezier met het verzamelen en ruilen van alle toppers van vv BMC!


SPAAROVERZICHT BMC

BMC-selectie o Mark Geurts o Jesper Langenhuijsen o Bram van Aarle o Bas Altena o Devin Bekkers o Lars Boelens o Harm van den Boom o Ruud van Boxtel o Thijs van der Cammen o Jesper van Doorn o Bram van Doremalen o Thomas van den Elzen o Dave Ferree o Max Forman o Sam Forman o Luc Heerkens o Stef van der Heijden o Nicky Kerkhof o Mark Kuijs o Joost Mathijssen o Marvin Peters o Ruben Schellings o Robin Smit o Milo Steenbergen o Pim Steenbergen o Mathieu Swanenberg o Dirren Tibosch o Roël Tibosch o Kevin van den Tillart o Mitchel van den Tillart o Henri Verhagen o Bram Verhoeven o Noud Voets o Colin van der Zanden o Sjors van Zoggel o Thomas van Zoggel o Manfred van Erp o Jan van Grinsven o Alex van Ewijk o Leo Keller o Stan van den Boom o Dionys van Duynhoven o Jasper Hoedenmakers o Tesse van Beekveld o o o o o o o o o o o o o o o

BMC 3 Joost Smulders Ruud van den Akker Kevin Alders René van den Berg Dennis Doedee Erwin Frunt Jos van Gorkum Marcel van Helvoort Rob Jennissen Nils Ploeg Rob Schellekens Ivo Smulders Roy van Zoggel Paul Stams Hans Geerlings

o o o o o o o o o o o o o o

BMC 4 Joey Voets Martijn Klerks Johan van der Aa Ruud van de Boom Martijn Dobbelsteen Rob van Gaal Bas van Gaal Bart van Helvoort Joep Hol Rudo Klerks Guido Mutsaars Jarno van der Rijdt Gijs Savelkouls Tom Stams

72

o o o o o

Robert Veldt Jurgen Verhoeven Ralph Verhoeven Tijs Vrolijk Ray van Sleuwen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC 5 Kevin Tijssen John van den Akker Roel Bissels Marco Blokx Edwin van Breugel Peter Hees Ties van Helvoort Maarten de Hommel Tim Huijdts Ramon Kuijpers Rik Pierlo Alexander Raaijmakers Ronny Ruijs Robert van der Sangen Rasit Savrul Rick Steenbakkers Mark van der Ven Hans van der Voort Rick Pauwels

o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC 7 Bram van der Hurk Eric Verhoeven Joris Bekkers Danny Bongers Niek van den Boom Chendon den Dekker Paul van Haren Bas Heijmans Maikel van Helvoort Stef van Iersel Maarten Kuijpers Joost van den Muijsenberg Rick Smit Martijn Veldt Mick Verhoeven Daan Voets Jeroen de Laat

o o o o o o o o o

BMC 8 Jaimy Geerlings Patrick van Aken Roel van den Akker Jacco van Aspert Roy van den Boom Jari van Doorn Lucas Kaasjager Colin Kerkhof Tom Loeffen

BMC 6 Joey van der Lee John Bosch Ward Broeren Marcel Craane Adriaan van Grinsven Peer van Grinsven Ties van Grinsven Dennis Horsten Mark Hubers Theon Jennissen Wesley van Osch Nick van der Pas Wilbert Smits Pat van de Ven Mark Verhagen Joris van Zoggel Sander van Zoggel Twan Pijnenburg Wilco Hubers Sylvester van Os

o o o o o o o o o

Matthijs Pennings Jesse Ridden Mathieu van Rooij Renzo van Roosmalen Davy Schel Bas Sterkenburg Bob Vink Bart Priems Tommy Verhoeks

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC VR1 Bregt Smits Suzan Bekkers Heidi Böhmermann Marieke van der Cammen Joelle van Dijk Priscilla van Ewijk Marcia Frunt Marinda van der Lee Sanne van Liempt Claudia van der Pas Linda van der Pas Vera Priems Linda Sleutjes Danique van de Ven-Koolen Lynn Vissers Martijn van de Ven William van der Heijden Theo Meulenbroek

o o o o o o o o o o o o o o

BMC VR30+ Chantal van Berkel Marianne van den Akker Jacqueline Cretier Ilona Duister Mayke van Gaal Marloes Hellings Linda van den Heuvel Josje Kuijpers Wendy Philips Nancy Schel Adiëlle van der Steen Natalie Weigergangs Patricia Witlox Ton van Lokven

o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO19-1 Rick Schouten Dennis Bok Sander Brouwers Frans van den Dungen Ferran Groenendaal Robin van der Heijden Caian Holanda Tom van Kessel Sjors Mathijssen Jimmy van der Pas Jeroen Schenk Max van der Steen Guus Steenbergen Steven van den Tillart Larbi Mansouri Anthony van Kessel Marco Verkuijlen

o o o o o o o o o o o o

BMC JO19-2 Cas van de Ven Niek van den Akker Gijs van Bussel Alex Diboko Shalemba Dani van Doorn Geert van den Dungen Rens van Gemert Roul de Groot Joey van de Laar Stan Nouwens Nick van Nuland Maarten Tibosch

o o o o o o

Stan van Veghel Rick van Venrooij Gijs Schuttelaars Willem Smulders Tom Stams Mathieu van de Laar

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO17-1 Sam Heerkens Merijn Dings Thijn van Doremalen Thijs Govers Gijs van Hoof Nick Kuypers Rens Nelissen Senna Roelofs Teun van Schijndel Niels Schutjens Sofonias Sibhatu Daan Verhoeven Guus Wijgergangs Tim Wijgergangs Sven van Zoggel Hendrik Ipema Martijn Veldt Jos Venrooij

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO17-2 Rik Wollaert Niels van den Akker Julius Bax Martijn Brouwers Ray van Gaal Abubakar Hassan Haji Ali Brent Hoogerwerf Jan van Nieuwbrug Jarno van Oorschot Tjeerd van Osch Freek Otten Sam Pennings Joep Schalkwijk Daan Smits Vince Smits Thijn Smulders Wouter van Uden Vincent Pennings

o o o o o o o o o o o o o o

BMC MO17-1 Sanne Kappen Fleur van den Berg Mila Gunther Eefke van der Krabben Janne de Kroon Maud van Roosmalen Sanne Sonnemans Isabel van Veen Leanne van de Ven Wies Wijgergangs Sanne Wondergem Majlen van Zoggel Marc Kappen Maaike Sonnemans

o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO15-1 Sam van Hooijdonk Bram Blokhuis Bram van Brussel Bram van der Doelen Loïc Kengawe Thom Pennings Menno Roelofs Tijn van Roosmalen Ricky Rugambarara Jorg Schouten Dries Smulders Dennis van der Steen Niels van Veghel Rens van Veghel


o o o o

Koen Wijgergangs Martijn van Roosmalen Gèralt van der Doelen Mark Schouten

o o o o

Romy van Uden Maud Volbeda Peer van Dijk Hans van der Steen

o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO15-2 Justin van Asperen Niek van Aarle Mads Buenen Dirk van Gaal Mees van Geenen Freek van Heertum Julius van den Heuvel Jens Langenhuijsen Sam Otten Guus Peters Hugo Pladet Heikki van Schijndel Tom van de Ven Sem Vorstenbosch Edwin van Breugel Marc Pladet

o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO15-3 Sander den Besten Pablo van den Brand Olaf Dokman Luke van Doorn Thomas Driessen Koen van Geenen Owen van Gestel Ismaan Hassan Haji Ali Janno Lunenburg Romma Philips Niels van Schijndel Harm Smulders Lukas Thuis Tom Philips Carly Smulders

o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO13-1 Quint van Berkel Morris van Asperen Bouke Bottema Max van der Fluit Keon Hoogerwerf Dante Kuper Sjuul van Mensvoort Teun Nass Teun van Oosterhout Niek Philips Jens van den Putte Doron Schoot Bente Schutjens Luc Smulders Paul van Oosterhout Johan van Hedel Gert-Jan Kuper

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO15-4 Luca Bikkers Sven van Dongen Bram Dullens Thijs van den Hurk Roy Kastelijn Sjoerd Kessels Daniel de Kort Tom van Lith Jorn Mieras Kars van Stratum Max van Tuijl Gijs Vogels Peter van Lokven

o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO13-2 Lotte van Hoof Kian van Dongen Ravi van Doorn Steff van Gaal Joep van Heertum Sarah van Heertum Yarno Ketelaars Julian van Kooten Max van Lith Stef Schouten Dave van Tuijl Thom van de Veerdonk Sem Witlox Jeroen van Ieperen Rob van Gaal Roy Witlox

o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO13-3 Jurre van der Doelen Arian Afrasiaby Scott van den Berg Storm Burg Yuri Cretier Niels van Dijk Niek van den Heuvel Kay Huisman Tim Kuijpers Sid Lunenburg Thomas de Mol Thijs Pennings Bram Toonssen Ralf van Zoggel Maurice Cretier Peter van Dijk

o o o o o o o o o o o

BMC MO15-1 Lynn van Dijk Yara Beurskens Janneke Bosters Linn van Boxtel Emma van den Hanenberg Dominique van Houtum Ilona Hubers Casey van Iersel Kimija Jahan-Nama Joëlla van der Steen Kirsten van der Steen

o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC JO13-4 Indy Kweens Wout van Dongen Ruben Blummel Jop van den Brand Luuk van Buuren Jorrit Dirkx Aaron van Grinsven Zoubair Khan Boris van de Laak Tycho Landers Rick Meulendijk Milo Neomagus Jordy Pennings Jort Visser Rasit Savrul Debby van Buuren

BMC JO15-5 Rick van der Aa Robin Arts Brent van Berkel Jordy Bok Dorus Jaspers Brad Kuypers Tijn Snelders Niek Vissers Ruben Weigergangs Richard van der Hoeven

o o o o o o o o o o o

BMC JO11-1 Thijmen Bijl Morris van der Doelen Tijs Kuijpers Ephraim Mayanu Quinten Raaijmakers Bart Smulders Daan Smulders Milan Voets Siem van Zoggel Antoine Voets Jeroen Bijl

o o o o o o o o o o o

BMC JO11-2 Jaap Nass Jesse de Jong Jorg Schelle Daan van Schijndel Imke Stiksma Wesley van de Ven Luc Wijffelaars Luuk van der Zanden Jelte van Zoggel Erik van der Putten Hendrik Stiksma

o o o o o o o o o o o

BMC JO11-3 Sem Wijnen Sander Blaakmeer Rafael Buteijn Joshua van Empel Sven van Helvoort Jesper Henskens Mika Lunenburg Maxim van Outheusden Bob Wijffelaars Stefan van de Laarschot Bas Arts

o o o o o o o o o o o o

BMC JO11-4 Tjeu Wijnen Niels Bavel Levi Blokx Mees van Boxtel Fin Hoeben Teun van den Hurk Abdirahman Nuurabdi Mohamud Nuurabdi Aron de Ridder Lars van Uden Nicky van Venrooij Joyce van Venrooij

o o o o o o o o o o o

BMC JO11-5 Colin van der Hoorn Mikai van Alphen Timme van den Berg Cas Ebberink Teun Franken Bjorn van Haest Jip Hulshof Jurre Kapteijns Selina Meulendijk Boris Veltman Jarno Kapteijns

o o o o o o o o o o o o

BMC JO11-6 Iwan van der Aa Lars van der Donk Ivar van Drunen Lucas Frunt Xavier Frunt Juul van Hedel Falco Holland Jelle van Lieshout Pim van Lith Nathan Wobma Johan van Hedel Harold van der Aa

o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-1 Jente van der Heijden Stan de Bie Thomas van Gestel Lars van den Hurk Senne de Jong Tijs van Oosterhout Ryan Pauwels Sem van Pinxten Jesper van der Steen Rick Pauwels Jos de Jong Marc van der Heijden

o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-2 Dries van de Coevering Teun van der Burght Ferran Craane Victor Draijer Daan Hendrickx Siem Meijs Kyan Raaijmakers Stef Smulders Toby van de Ven Tijs Verhoeven Ralf Meijs Mark van de Ven

o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-3 Levi van Berkel Sven Cretier Benjamin Draijer Almani Kaba Manasse Kithom Stijn van Pinxteren Siem Ramakers Bowey Schuurmans Joost Simon Dani Vischer Martin van Berkel Marco Schuurmans

o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-4 Jurre Beekwilder Daan Bimmel Maik Frunt Teun Hoegee Sjors Kuijpers Reno Maas Nick Savrul Sil Verheijen Daan Verhoeven Colin Zweers John Verheijen Sjef Beekwilder

o o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-5 Max van Alebeek Wout Bijl Tijn Boselie Gijs van den Brand Casper van Dongen Yaro Mees Milan Meeuwsen Robin Nouwens Diano Parsan Willem Smelt Roel van Dongen Pascal Meeuwsen Geert-Jan van den Brand

o o o o o o o

BMC JO09-6 Ryan van der Aa Floortje van Berkel Tije Donker Luuk van Gaal Jelle van Heijst Suus van den Heuvel Florijn Kuijpers

73


SPAAROVERZICHT BMC

o o o o o

Ize Langens Jop Sieben Milan Weijts Ivo Donker Marco van der Aa

o o o o o o o o o o o o o

BMC JO09-7 Otto Daelmans Mees de Jong Joep Kuijvenhoven Wahan Nikogosian Sky Spierings Luke van Uden Jur Ummenthun Tijn Veltien Kjelt Verhagen Cas Wijnen Twan Veltien Marieke van Os Mirjam Smulders

o o o o o o o o o o o o o o o o

BMC Mini’s Bram van den Akker Hidde van Asselt Bram Bimmel Minze Dappers Tijmen van Eijk Sven van der Heijden Steef van Heijst Daan Lucius Jip van der Pas Finn Quirijns Gijs van Sleuwen Niels Verhoeven Skip Vrolijk Willem Vrolijk Tijs Vrolijk Jolanda van Aarle

o o o o o o o o o o o

Bestuur René van den Berg Cees Cooijmans Harm van der Doelen Willem Klok Geert Pennings Ronny Ruijs Richard Verhagen Bas Altena Cees Cooijmans Marion van Hoof-Strik Mariëlle van Schijndel

Teams oo Commissie oo

74


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Berlicum Ma: 08:00 - 20:00 uur Di: 08:00 - 20:00 uur Wo: 08:00 - 20:00 uur Do: 08:00 - 20:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 20:00 uur Zo: 10:00 - 18:00 uur

Jumbo Berlicum Jumbo, Berlicum, Mercuriusplein 67

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

BMC  

BMC Verzamelalbum

BMC  

BMC Verzamelalbum

Advertisement