Page 1

VOETBALPLAATJES SEIZOEN 2016-2017

Jumbo Mark Blaauw, Wassenaar, Luifelbaan 1


Beste sporter, Met trots presenteren wij dit prachtige album dat in samenwerking met jouw voetbalclub is gemaakt. Het boek is uniek, omdat niet de bekende Nederlandse of Europese sporters centraal staan, maar jij en jouw teamgenoten. Fantastisch toch? Aan jou de uitdaging om dit bijzondere album vol te sparen. Met deze spaaractie spaar je een schat aan dierbare herinneringen bij elkaar. Door plaatjes te verzamelen van je eigen team en de teams van jouw club heb je uiteindelijk een boek vol informatie en foto’s in handen. Ook na jaren zal dit boek nog een bijzondere waarde hebben. Wij zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van dit boek. Als ondernemers van een supermarkt zijn wij zeer betrokken bij sport. Behalve dat sporten heel erg belangrijk is voor een goede levensstijl, vinden wij het ook mooi om naar sport te kijken. Wij hebben bewondering voor mensen die zichzelf een (sport) doel stellen en daar met veel plezier en spirit voor gaan. Dit zien we ook terug in het werk in onze winkel. Jullie strijden wekelijks met je team tegen andere teams om het kampioenschap te bereiken. Positiviteit en plezier staan hierbij hoog in het vaandel. Ook het team van Jumbo Mark Blaauw heeft elke dag weer de uitdaging om vooral met veel plezier, maar ook spirit en enthousiasme aan klanten de beste service te verlenen. Zo zijn wij allemaal op weg naar de top.

Beste lezer, Voor jullie ligt het verzamelboek voor de Blauw-Zwart voetbalplaatjes. De plaatjesactie is een geweldig initiatief van de Jumbo, waar we onze plaatselijke filiaalmanager Mark Blaauw dankbaar voor zijn. De plaatjes die bij het boodschappen doen bij de Jumbo verkrijgbaar zijn, geven eenmaal verzameld in dit boek een overzicht van de Jeugd in 2016 bij voetbalvereniging Blauw-Zwart. Verzamel ze dus allemaal, en houd op de website van Blauw-Zwart in de gaten wanneer de ruilmiddagen georganiseerd worden, zodat je dat ene ontbrekende plaatje ook nog kunt bemachtigen. Blauw-Zwart is een grote speler in Wassenaar en de regio. Met meer dan 450 jeugdspelers die wekelijks actief zijn op de velden, verdeeld over 33 jeugdteams, mini’s en kabouters. Daarnaast natuurlijk de seniorenteams en de veteranen, zodat alle leeftijden vertegenwoordigd zijn op het complex, zeker als we ook de ouders en grootouders meetellen die zaterdags de spelers aanmoedigen. Het complex is de laatste paar jaar geheel gerenoveerd: eerst de kantine en de kleedkamers, en sinds vorig jaar twee prachtige kunstgrasvelden, zodat er bij alle weertypen gespeeld kan worden. En wordt het echt koud, dan laten we een grasveld onderlopen en is er ijspret! In dit album vind je naast alle jeugdteams ook een groot aantal vrijwilligers die het jeugdvoetbal bij Blauw-Zwart begeleiden, en dit is een goed moment om hen, en ook degenen die door ruimtegebrek niet konden worden opgenomen, nog eens in het zonnetje te zetten. Veel succes met het verzamelen, en voor wie het boek nog heeft: vergelijk de foto’s eens met die van dezelfde actie zes jaar geleden! Namens het bestuur, André van Herk, voorzitter hoofdbestuur Frits Rosendaal, voorzitter jeugd

Jeugdcommissie - Voorzitter

Voorzitter

Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan het sparen van de plaatjes voor dit album. Mocht je twijfelen of je het album vol krijgt, vraag dan ook aan opa, oma of buren of ze je een handje willen helpen. Samen sparen levert ook meer plezier op. Mocht je een keer een mooi sportdoel hebben bereikt met je team, dan vinden wij dat heel leuk om te horen. Tot gauw, bij Jumbo Mark Blaauw. Mark en Truus Blaauw

André van Herk

Frits Rosendaal

Mark_TruusBlaauw_3_WASSENAAR.psd

Jumbo Mark Blaauw, Wassenaar, Luifelbaan 1

3


Terug in de tijd

De oertijd Blauw-Zwart is opgericht op 29 juni 1921. Over 5 jaar zal de club dus haar eeuwfeest vieren. De oprichters van de club waren kapelaan H.J.C. van den Burg en de heren A.A.de Smit, P.C. de Smit en Th. Vogels. Aanvankelijk was het een clubje voor jongens die bij elkaar kwamen voor een stichtelijk woord en ontspanning. Die ontspanning bestond uit het spelen van hand- en korfbalwedstrijden op een weiland waar nu de Warenar staat. Als snel bleek dat de jongeheren liever hun voeten dan hun handen gebruikten om de bal in de gewenste richting te dirigeren, dus de conclusie was snel gemaakt: er moest een voetbalclub komen. Die club had op de eerste plaats een terrein nodig. Na enig zoeken werd een stuk weiland aan de Lange Kerkdam gevonden. Eigenaar van dat terrein was de familie Van Heeckeren van Twickel. De familie gaf zijn goedkeuring aan het gebruik van het veld. Het terrein was er dus. Nu nog een naam en een clubtenue. Voor dat laatste werd een reis naar Den Haag ondernomen, naar de sportwinkel van de heren Wilson en Frankenberg in de Javastraat. Er waren veel shirts te koop, maar de enige kleur waarvan er 11 in voorraad waren, waren verticaal gestreepte blauwzwarte shirts. De keus was dus snel gemaakt en thuis gekomen lag voor allen de naam voor de jonge club ook voor de hand: Blauw-Zwart. Wel met RKsv er voor, want de club was immers op een Roomsch Katholiek fundament gevestigd. De competities In de loop der jaren werd met wisselend succes aan diverse competities deelgenomen: DHVB (Diocecaan-Haarlem Voetbal Bond), RKF (Roomsch Katholieke Federatie), IVCB (Interdiocecanen Voetbal Competitie Bond), NVB (Nederlandse Voetbal Bond) en uiteindelijk de KNVB. Er werden kampioenschappen behaald en er werd gedegradeeerd. Hoogtepunt was het kampioenschap van de 2e klasse in het seizoen 1974-1975. Drie seizoenen lang hield het 1e elftal het uit in de 1e klasse, waarna het terugviel naar de 2e klasse. Blauw-Zwart was een zondagvereniging. Dat hield in dat op zondag prestatief voetbal gespeeld werd door het 1e team. Op zaterdag speelde er ook een 1e team (Zaterdag 1), maar dat was op recreatieve basis. Op de Algemene Ledenvergadering van 20 augustus 2010 werd door het bestuur voorgesteld om het zondagvoetbal te verlaten en alle teams op zaterdag te laten spelen. Dit voorstel werd door de leden aangenomen, al ging dat niet zonder sentimenten en felle discussies.

4


De Jeugdafdeling We gaan weer terug in de tijd. In de eerste jaren van de club kon men pas op 12 jarige leeftijd lid worden van Blauw-Zwart. Erg gestructureerd was het jeugdgebeuren destijds nog niet. Daar kwam rond 1955 verandering in. In dat jaar werd de heer Roel Gottenbos hoofdjeugdleider van Blauw-Zwart. Roel had een duidelijke missie voor ogen: Blauw-Zwart moest en zou een mooie jeugdafdeling krijgen! Onvermoeibaar was hij dag en nacht in touw om dat ideaal te verwezenlijken. Hij zorgde er voor dat er elftallen naar de kampen van de Nederlands Katholieke Sportfederatie gingen. Hij organiseerde toernooien voor de diverse leeftijdsgroepen. Hij nodigde buitenlandse clubs uit voor vriendschappelijke wedstrijden en toernooien. Hij was een luisterend oor voor spelertjes die problemen hadden, thuis, op school of op de club. Iedereen op de club kende ‘Ome Roel’. Tot 1974 bleef hij zich inzetten voor de jonge Blauw-Zwarters en in de loop der jaren verzamelde hij veel enthousiaste vrijwilligers om zich hen, die zijn idealen deelden. We mogen gerust stellen dat Ome Roel Gottenbos de peetvader de BlauwZwart Jeugdafdeling is geweest en dat mede door zijn nooit aflaatbare inzet de Jeugdafdeling is geworden tot wat zij nu is. Elk seizoen organiseert de Jeugdafdeling Blauw-Zwart ter afsluiting een aantal thuistoernooien voor de jeugd. Ook spelen de teams 1 of meerdere uittoernooien. Een bijzonder toernooi isd het JO15 toernooi, dat in 1986 voor de eerste keer georganiseerd werd. Dit 2-daags toernooi is een internationaal toernooi en wordt in het Pinksterweekend gespeeld. Organisators van het eerste uur waren John Schrader en Leo Bellekom, nog steeds een illuster duo. Het toernooi is uniek in zijn opzet omdat er zowel amateur- als profclubs aan meedoen. Zo zijn Heerenveen, Vitesse, NEC, Volendam, Eindoven, Emmen, Go Ahead Eagles, VVV en MVV allen te gast geweest opj het toernooi. Anno 2016 bestaat de Jeugdafdeling van Blauw-Zwart uit 33 teams: 1x JO19, 5x JO17, 5x JO15, 6x JO13, 8x JO11, 8x JO9 en zo’n 50-tasl Kabouters en Mini’s. Om zo’n grote Jeugdafdeling soepel te laten draaien zijn veel vrijwilligers nodig. Denk aan het Jeugdbestuur, bestaande uit 7 personen, een Technisch Jeugdcoördinator, een Technische Commissie Jeugd, heel veel leiders en trainers, limonadeschenkers, kantinevrijwilligers, veldploegen, toezichthouders. Al deze mensen steken veel vrije uren in de club om de kinderen een plezierige tijd te laten hebben bij Blauw-Zwart. Blauw-Zwart is een vereniging die midden in de Wassenaarse gemeenschap staat en we zijn er van overtuigd dat dit voor de komende 100 jaar ook zo zal zijn!

5


Heeft u een storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar: 070 511 03 00

Verwarming

Airconditioning

Gas- en waterinstallaties

Ventilatie

Marineweg 17, 2241 TX Wassenaar Telefoon: 070 511 03 00 info@vanleeuwencv.nl www.vanleeuwencv.nl


JO19-selectie Blauw-Zwart

Luc van ‘t Slot

JO19-selectie

Tristan van Deursen

Max Meijer

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Guido Rosendaal

Pepijn Diepstraten

JO19-selectie

Ryan Batten

Xander Vredenbregt

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Timo van Aken

Ime Raaphorst

JO19-selectie

Maxim Buijs

Mohamed Yussef

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Sammy Samuel van Steen

JO19-selectie

JO19-selectie

Stephan Bakker

Ralph de Jong

7


JO17-selectie Blauw-Zwart

JO17-selectie

JO17-selectie

Tim de Groot

Thym van Dijk

Gijs Remmerswaal

JO17-selectie

Yorick Vermeulen

Ole Diepstraten

JO17-selectie

8

JO17-selectie

JO17-selectie

Edwin van Leeuwen

Tommy de Jong

JO17-selectie

Bram Smit

Andy Huis

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Bram den Hollander

Sam van Helden

JO17-selectie

Maarten Jansen

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Calvin de Jong

Clemens Westgeest


Niels Hijnekamp

JO17-selectie

Quintus Jeskens

Sam den Hollander

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Govert van Ede

Joep Caminada

JO17-selectie

Diego Felix

Cameron Ritzer

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Wouter Huygen

Martijn Klaverveld

JO17-selectie

Alessandro Cantarella

Julian van den Berg

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Quinten van Oosterom

JO17-selectie

JO17-selectie

Maurits Kathmann

Sebastian Kokshoorn

9


JO17-3

Blauw-Zwart

Thomas Scherpenhuizen

JO17-3

Max van der Lelij

Duko Zoun

JO17-3

10

JO17-3

JO17-3

Alexander Helsdingen

Luc de Groot

JO17-3

Niels van der Geest

Robert Vollebregt

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Baue Teeling

Justin Viet

JO17-3

Siebe Teeling

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Dylan van Meel

Bob Caminada


JO17-4

Blauw-Zwart

Rick Vermeulen

JO17-4

Nils van der Does

Sam Louwrier

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Steven Goes

Nicky Timmers

JO17-4

Matthijs Werre

Jarno van der Meer

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Mathijs de Vries Robbe

Andreas Presseisen

JO17-4

Finn Groothengel

Hugo Odijk

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Bjorn Bosma

JO17-4

JO17-4

Ivan Salim

Max van Leeuwen

11


JO17-5

Blauw-Zwart

Christophe Weizenbach

JO17-5

Vincent Schneider

Alex Knijf

Jasper Westdorp

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Gijs van Bremen

Nehaan Gigani

JO17-5

Olivier Heins

JO17-5

Louis van Leeuwen

JO17-5

JO17-5

12

JO17-5

Jorden van Vegten

Niek Altorf

Pepijn Duijndam

Emmanuel Weizenbach

JO17-5

JO17-5

Jannilo Tempel

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Max Gras

Daniel van Drenth


One Global Aircargo GSSA Your key to airfreight markets – local and international.

hq@atc-aviation.com

www.atc-aviation.com

One World –


JO15-selectie Blauw-Zwart

Dave Konecke

JO15-selectie

Laurens Kolenbrander

Lennard van Drenth

Mark van der Does

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Tara Meijer

Jesse van der Spek

JO15-selectie

Dion Rooijakkers

JO15-selectie

Benoit Weizenbach

JO15-selectie

JO15-selectie

14

JO15-selectie

Bahoz Said

David van der Borght

Ryan van Lochem

Amit Hen

JO15-selectie

JO15-selectie

Angelo Satter

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Guido Ekelmans

Mees Heilig


JO15-selectie JO15-selectie

Hicham el Hammouti

Gino Raaphorst

Anton Odina

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Bruno Felix

Luke Neeland

Geert van Waesberghe

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Scott van der Meulen

Timo Lubbe

JO15-selectie

Marnix Dijkhuizen

Rico Hoogweg

Rick Bellekom

Ties Kukler

JO15-selectie

JO15-selectie

Kelvin Stikkelorum

JO15-selectie

JO15-selectie

Skip de Kanter

Sam van Haandel

15


JO15-3

Blauw-Zwart

JO15-3

Mick Rongen

Tobias Hochmuth

JO15-3

Ian Nijp

Dante Panday

JO15-3

16

JO15-3

JO15-3

Guido Vermeulen

Mauro Herder

JO15-3

Nicolas Pesman

Moesawer Ayoubi

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Mounir Akrouh

Tom Louwrier

JO15-3

Jens Bregman

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Giulio Favorini

Sebastiaan Dries


JO15-4

Blauw-Zwart

JO15-4 JO15-4

Damien Valentijn Bussing

DaniĂŤl Pronk

Izak Yousef

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Thomas Vollebregt

Marijn Borsboom

JO15-4

Bas Coppens

JO15-4

Friso van der Sluijs

Alex Tahsin

JO15-4

JO15-4

Jayson Homan

JO15-4

JO15-4

Tim Westgeest

Mekke Mangelaar Meertens

17


JO15-5

Blauw-Zwart

Oscar Ferwerda

JO15-5

Gaevin Eman

Dennis van der Holst

JO15-5

18

JO15-5

JO15-5

Emma Odijk

Daan Bos

JO15-5

Boyd Heemskerk

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Julian Hoogduijn

Rody van Leeuwen


JO15-5

JO15-5

Thijmen Wolters

Thomas van der Holst

JO15-5

JO15-5

Senna van Vegten

Victor Rikmenspoel

JO15-5

JO15-5

Guy Visser

Leon Vicari

19


JO13-selectie Blauw-Zwart

Luca Renes

JO13-selectie

Kay Rooijakkers

Tim van der Kooij

Junior Remmerswaal

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

Xavier Poort

David Keating Pereira do Carmo

JO13-selectie

Tom Coppens

JO13-selectie

Chiel den Hollander

JO13-selectie

JO13-selectie

20

JO13-selectie

Bouke Hazenberg

Feie Teeling

Justin Volger

Arthur van Haandel

JO13-selectie

JO13-selectie

Bilal Akrouh

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

Hidde Wolters

Mathijs de Raad


JO13-selectie Blauw-Zwart

JO13-selectie JO13-selectie

Brigitte Franken

Mees de Graaf

Sebastiaan Remmerswaal

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

Joost Fitton

Wout den Hollander

Andre da Mota Freire

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-selectie

Elia Fossati

Olivier van Deursen

JO13-selectie

David Witters

Frank van de Riet

Kaj Kronenburg

Ivar van der Kooij

JO13-selectie

JO13-selectie

Quint van der Ploeg

JO13-selectie

JO13-selectie

Suryansh Moondhra

Malik Dammada

21


JO13-3

Blauw-Zwart

JO13-3

JO13-3

Beau Vermeulen

Fares Alakhras

Anne van Deursen

JO13-3

Ethan Gough

Sem van der Holst

JO13-3

22

JO13-3

JO13-3

Twan Oosterveer

Lars Bosma

JO13-3

Max Zandvliet

Justin Zwanenburg

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Maikel van der Ham

Jamie Loevesijn

JO13-3

Guido Schouten

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Fleur Bellekom

Destiny Ramdajal


JO13-4

Blauw-Zwart

JO13-4

Danny van der Ham

Rico Overdijkink

JO13-4

Robin Jonkers

Noam Arad

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Tijmen Schik

Lukas Pillen

JO13-4

Olivier van Muijlwijk

Quirijn Charite

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Joris Schalm

Quinten de Haas

JO13-4

Mike Grootveld

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Jens Zonneveld

Thijs van Vriesland

23


Trap sisal

Trap sisal

laminaat

pvc

trap tapijt

vanaf €600,13 treden

vanaf €600,13 treden

vanaf €27,50 p/m2

vanaf €47,50 p/m2

vanaf €350,13 treden

passend advies voor uw wensen en budget, Gebaseerd op ruim 25 jaar praktijkervaring en gewoon bij u thuis.

JORDAN woning & project

stoffering

Bobby kroon 06 2884 2096 Bekroon@ziggo.nl

Een tevreden klant is Een kroon op ons werk.

klusVWijs klussendienst Wat moet er allemaal gebeuren bij die verbouwing of klus? Komt u er zelf niet uit? Wij doen het graag voor u of helpen u op weg! Wij helpen je met een vakkundig advies om de klus zelf te klaren, maar bieden ook de mogelijkheid om de klus volledig van je over te nemen. Dat geldt voor kleine klusjes, maar zeker ook voor de grotere klussen. Onze professionele klussendienst staat voor je klaar! Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Advies

Montage service

erd! Geïnstalle

jij? of wij!

Zaagservic e!

Uw persoonlijke bouwmarkt Van Hallstraat 40 • 2241 KT Wassenaar • Tel. 070 - 517 8884 • www.kluswijs.nl

KlusVWijs van veen


JO13-5

Blauw-Zwart

Jim Zonneveld

JO13-5

DonthĂŠ Ketting

Ryan van Wijk

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Sem Hooijmans

Rinus Bos

JO13-5

Floriaan van den Boogaart

Faris Yussef

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Mike Burgmeijer

JO13-5

JO13-5

Dennis van Steen

Arshin Amini

25


JO13-6

Blauw-Zwart

JO13-6

JO13-6

Brian van der Meer

Helen Vollebregt

Sebastian Lloreda Murillo

JO13-6

Olaf van Leeuwen

Yusuf Ghani

JO13-6

26

JO13-6

JO13-6

Yusuf Akpinar

Iris Mensink

JO13-6

Mirco Jacobs

Davide Sarasini

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Graeme Eman

Daan Planje

JO13-6

Chris Pilk

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Alan YL Tseng

Gleb Mareev


de

Schulpwei FA M I L I E R E S TA U R A N T

LISSE Kanaalstraat 53 0252 - 420 300

SASSENHEIM Hoofdstraat 191 0252 - 240 777

WASSENAAR Langstraat 57 070 - 51 56 170

WWW.LJSPORT.NL


JO11-selectie Blauw-Zwart

JO11-selectie

JO11-selectie

Thygo van Veen

Jesse Hertsenberg

JO11-selectie

Joris van Hilten

JO11-selectie

Sebas Veen

Tiago da Mota Freire

JO11-selectie

28

Philip Dijkhuizen

JO11-selectie

JO11-selectie

Nicolas Oguorie

JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-selectie

Lars van der Linden

Stijn Timmermans

Gyan van der Woude


JO11-selectie

Quentin Goderie

Joris Kuijt

JO11-selectie

Jordi van Bommel

Cooper Coppens

JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-selectie

Jari Olijslagers

Bodhi Ozinga

JO11-selectie

Luuk van der Mijle Meijer

JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-selectie

Jermayne Clemensia

Tije Mangelaar Meertens

29


JO11-3

Blauw-Zwart

JO11-3

Quinn Berkouwer

Lukas Barnes

JO11-3

Olivier Verweij

Mike Oosterveer

JO11-3

30

JO11-3

JO11-3

Allard Leidelmeijer

Luiz Romeijn

JO11-3

Naut van Leeuwen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Giulian Hoogenboom

Luuk van der Holst


JO11-4

Blauw-Zwart

JO11-4

Thijs Meuwsen

Antar Kamwanda

JO11-4

Gijs Bos

Dillen Schellings

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Flynn Wesselius

Tommie Borsboom

JO11-4

Leon Parlevliet

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Jaimy Seedorf

Gevin Karunatilaka

31


JO11-5

Blauw-Zwart

JO11-5

Ruben van Someren

Tim Thiry

JO11-5

Sam Waals

Pepijn van Straten

JO11-5

32

JO11-5

JO11-5

Renan Dos Santos Verardi

Mats Noordover

JO11-5

Leendert de Jong

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Alexander Albrecht

Youri Suiker


JO11-6

Blauw-Zwart

JO11-6

Nicolaas van Koppen

Lennon van Tilburg

JO11-6

Xiao You He

Niels van der Spek

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Thomas Hoogduijn

Gyon van Heusden

JO11-6

Mauro Grootveld

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Jordy Schmal

Floris van Ede

33


JO11-7

Blauw-Zwart

Steyn Michels

JO11-7

34

JO11-7

JO11-7

Bas Zwaard

Malik Akpinar


JO11-8

Blauw-Zwart

JO11-8

Casper de Raad

Sami Al Akhras

JO11-8

Valentijn van Muijlwijk

Selina Schouten

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Carsten Genemans

Hugo Kerstens

JO11-8

Lizzy van der Ham

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Jamie de Haas

Ryano Bekooij

35


STA A6 leaflet JUMBO woensdag 30 december 2015

WAPENAER

BEWEZEN DE LEKKERSTE!

JUMBO WAPENAER, VOL VAKMANSCHAP EN TRADITIE Jumbo Wapenaer, in de leeftijden Jong, Belegen en Oud, is bekroond met een Superior Taste Award!


Ontdek nu de heerlijke Turkse knoflooksaus van Yildriz

Nieuw

Wereldsauzen. Voor mensen met smaak.


JO9-selectie Blauw-Zwart

JO9-selectie

JO9-selectie

Oliver Dries

Rowan Scragg

Sem Zau Soshi van Rhijn

JO9-selectie

Jesse Bos

Linus Barnes

JO9-selectie

38

JO9-selectie

JO9-selectie

Jef den Hollander

Casper Wright

JO9-selectie

Jelte Remmerswaal

JO9-selectie

JO9-selectie

JO9-selectie

Xavi Lubbe

Mike Berkouwer


Thomas van Dam

JO9-selectie

Artur Pechkovskyy

Justin Hoogduijn

JO9-selectie

JO9-selectie

JO9-selectie

Nash Remmelzwaal

Roy Vermeer

JO9-selectie

Auke Stoffel

JO9-selectie

JO9-selectie

JO9-selectie

Raoul Hababa

Chris Koopman

39


JO9-3

Blauw-Zwart

Nils Bloemarts

JO9-3

Max Dommelen

Thijs Planje

JO9-3

40

JO9-3

JO9-3

Joep van Dongen

Fos Neijenhuizen

JO9-3

Joep van der Zanden

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Jimme van der Woude

Beau Mensink


JO9-4

Blauw-Zwart

JO9-4

Cas van Herk

Danny van Strien

JO9-4

Koen van der Mijle Meijer

Danaz Sherwan

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Tijmen Baauw

Djessy van Heusden

JO9-4

Piet Semler

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Max Stroes

Lucas Tahsin

41


JO9-5

Blauw-Zwart

JO9-5

JO9-5

Grant Eman

Pepijn van Ede

Liam Linthout

JO9-5

Yves Rikmenspoel

Yannick van Leeuwen

JO9-5

42

JO9-5

JO9-5

Matiz Pillen

Tobias Lowenhardt

JO9-5

Julian Stol

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Afonso Keating Pereira do Carmo

Ymke van Vriesland


JO9-6

Blauw-Zwart

Thijmen Ruizendaal

JO9-6

Kick Brasser

Milan Ozinga

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Cas van der Linde

Leo Reiners

JO9-6

Justin Gumus

Alec van Rijen

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Teun Brouwer

JO9-6

JO9-6

Merlijn Vos

Jules Brasser

43


JO9-7

Blauw-Zwart

JO9-7

Thijmen Stijnman

Aviv Plaev

JO9-7

Abdel Elsayed

Quinten Terpstra

JO9-7

44

JO9-7

JO9-7

Reinier van den Bos

Nick Thiry

JO9-7

Liv Linthout

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Teun Zwaard

Marc Gernoth


JO9-8

Blauw-Zwart

JO9-8

Heijen Merrick

Teun Kerstens

JO9-8

Joachim Hagen

Quinten van Beek

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Joost Verleun

Ran Miller

JO9-8

Colin van der Heijden

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Berend Kant

David Naar

45


JO7

Blauw-Zwart

Olis Esvelt

JO7

Hessel Blonk

Max Ouwehand

JO7

46

JO7

JO7

Olivier van Beek

Youri de Meij

JO7

Jippe Engelkes

Finn Parlevliet

JO7

JO7

JO7

Ruben Werkhoven

Timo van der Velde

JO7

Mike Looijestijn

Demian Goor

JO7

JO7

JO7

Ruben Verhaak

Levi Vermeulen

JO7

Thomas Wolda

JO7

JO7

JO7

Itay

Justin van Dijk


Jagger van der Weele

JO7

Joey Innemee

Koen Parlevliet

JO7

JO7

JO7

Thomas Knaap

Niels Duijndam

JO7

Luuk Pieterse

Matteo Dellago

JO7

JO7

JO7

Flavio Porzio

Roan van der Vooren

JO7

Xavi van Deursen

Reinier Kleinmeulman

JO7

JO7

JO7

Daan Kerstens

Matthias Gernoth

JO7

Amir ElHammouti

JO7

JO7

JO7

Sjoerd van Dommelen

Rayan ter Beek

47


JO7

Blauw-Zwart

JO7

Kiandro van Horssen

JO7

Thijs de Winter

Melle van der Woude

JO7

JO7

48

Kai Bumi van Rhijn

Haajo Moolenaar

JO7

Gijs van Straten

JO7

JO7

JO7

Stijn Krouwel

Ewout Parlevliet


Bestuur en vrijwilligers Blauw-Zwart

Jeugdcommissie - Voorzitter

Frits Rosendaal

Jeugdcommissie - Activiteiten

Jeugdcommissie - Toernooien

Jeugdcommissie - Wedstrijdsecretaris

Jeugdcommissie - Secretaris

Technische Commissie Jeugd

Technisch Jeugdcoรถrdinator

Scheidsrechterscoรถrdinator

Jeugdcommissie - Scheidsrechters

Limonadeschenkers

Limonadeschenkers

Technische Commissie Jeugd

Technische Commissie Jeugd

50

Richard Lankheet

Barbara van Leeuwen

Richard Lubbe

Jerry van der Ploeg

Huib de Jong

Edwin Kluivers

Gert-Jan Winkelman

Harry Wildenberg

Robbin Ruijgrok Jeroen Schmal Otto Leget Rob Keijzer


Hoofdtrainers Blauw-Zwart

Hoofdtrainer JO15

Hoofdtrainer JO17

Hoofdtrainer JO19

Hoofdtrainer Kabouters / Mini’s

Hoofdtrainer JO9

Hoofdtrainer JO9

Hoofdtrainer JO11

Kim Theil

Martin Jasperse

Stefan Altorf

Bert Klaverveld

Frank van Boekel

Mike van Zonneveld

Peter Wouters

51


Promotie Jumbo Blauw-Zwart

Raymond Vosse

Promotie Jumbo

52

Promotie Jumbo

Promotie Jumbo

Lars Leget

Lars Noordover


Wij zijn er voor mensen die zich (weer) fit willen voelen.

VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDEN CONTACT

LISSE Kanaalstraat 53 0252 - 420 300

SASSENHEIM Hoofdstraat 191 0252 - 240 777

WASSENAAR Langstraat 57 070 - 51 56 170

Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl 071 561 00 84 www.norlandia.nl

Kerkstraat 41 B, Wassenaar VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDENVOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR CONTACT

WWW.LJSPORT.NL

Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl 071 561 00 84

OVER NORLANDIA

MEEDENKEN EN MEEPRATEN

T. 070 - 511 29 00 Kinderopvang

www.fysiotherapiehofman.nl De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

www.norlandia.nl

VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDEN

VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR

EEN LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN OVER NORLANDIA

CONTACT

Kinderopvang

Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl 071 561 00 84

De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

www.norlandia.nl

VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR

EEN OVER LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN NORLANDIA

Norlandia kinderopvang

MEEDENKEN EN MEEPRATEN

MEEDENKEN EN MEEPRATEN

Norlandia biedt de beste plek voor uw kind in Wassenaar Kinderopvang

De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

EEN LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN

Locaties Zijlwatering, Schulpwei en Kieviet

Norlandia kinderopvang , Bachlaan 2, 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl, 071 561 00 84, www.norlandia.nl


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

54

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4


JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

55


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

56

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3


JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

57


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

58

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2


JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

59


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

60

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6


JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-selectie

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

61


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

62

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5


JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-7

JO11-7

JO11-7

JO11-7

63


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

64

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1


JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

65


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

66

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5


JO9-6

JO9-6

JO9-6

JO9-6

JO9-7

JO9-7

JO9-7

JO9-7

67


TEAMPLAATJES Blauw-Zwart

68

JO9-8

JO9-8

JO9-8

JO9-8

JO7-kabouters

JO7-kabouters

JO7-kabouters

JO7-kabouters


SPAAROVERZICHT Blauw-Zwart

Voorwoord o André van Herk

Clubreportage oo Logo Blauw-Zwart oo o o o o o o o o o o o o o o

JO19-selectie Stephan Bakker Mohamed Yussef Sammy Samuel van Steen Maxim Buijs Ime Raaphorst Xander Vredenbregt Timo van Aken Ryan Batten Pepijn Diepstraten Max Meijer Guido Rosendaal Tristan van Deursen Luc van ‘t Slot Ralph de Jong

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO17-selectie Tim de Groot Thym van Dijk Calvin de Jong Maarten Jansen Sam van Helden Andy Huis Bram den Hollander Bram Smit Tommy de Jong Ole Diepstraten Edwin van Leeuwen Yorick Vermeulen Gijs Remmerswaal Clemens Westgeest Maurits Kathmann Julian van den Berg Quinten van Oosterom Alessandro Cantarella Martijn Klaverveld Cameron Ritzer Wouter Huygen Diego Felix Joep Caminada Sam den Hollander Govert van Ede Quintus Jeskens Niels Hijnekamp Sebastian Kokshoorn

o o o o o o o o o o o o

JO17-3 Dylan van Meel Siebe Teeling Justin Viet Robert Vollebregt Baue Teeling Niels van der Geest Luc de Groot Duko Zoun Alexander Helsdingen Max van der Lelij Thomas Scherpenhuizen Bob Caminada

o o o o o o o o o o o

JO17-4 Ivan Salim Hugo Odijk Bjorn Bosma Finn Groothengel Andreas Presseisen Jarno van der Meer Mathijs de Vries Robbe Matthijs Werre Nicky Timmers Sam Louwrier Steven Goes

o o o

Nils van der Does Rick Vermeulen Max van Leeuwen

o o o o o o o o o o o o o o o

JO17-5 Max Gras Christophe Weizenbach Emmanuel Weizenbach Jannilo Tempel Jorden van Vegten Louis van Leeuwen Nehaan Gigani Niek Altorf Olivier Heins Vincent Schneider Alex Knijf Pepijn Duijndam Gijs van Bremen Jasper Westdorp Daniel van Drenth

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO15-selectie Guido Ekelmans Dave Konecke Amit Hen Angelo Satter Bahoz Said Benoit Weizenbach Jesse van der Spek David van der Borght Dion Rooijakkers Laurens Kolenbrander Lennard van Drenth Ryan van Lochem Tara Meijer Mark van der Does Mees Heilig Skip de Kanter Ties Kukler Timo Lubbe Kelvin Stikkelorum Marnix Dijkhuizen Hicham el Hammouti Gino Raaphorst Rico Hoogweg Bruno Felix Anton Odina Luke Neeland Rick Bellekom Scott van der Meulen Geert van Waesberghe Sam van Haandel

o o o o o o o o o o o o o

JO15-3 Mick Rongen Giulio Favorini Jens Bregman Tom Louwrier Moesawer Ayoubi Mounir Akrouh Nicolas Pesman Mauro Herder Dante Panday Guido Vermeulen Ian Nijp Tobias Hochmuth Sebastiaan Dries

o o o o o o o o o

JO15-4 Tim Westgeest Alex Tahsin Marijn Borsboom Jayson Homan Bas Coppens Damien Valentijn Bussing Daniël Pronk Friso van der Sluijs Thomas Vollebregt

o o

Izak Yousef Mekke Mangelaar Meertens

o o o o o o o o o o o o o o

JO15-5 Julian Hoogduijn Boyd Heemskerk Daan Bos Dennis van der Holst Emma Odijk Gaevin Eman Oscar Ferwerda Rody van Leeuwen Thijmen Wolters Thomas van der Holst Victor Rikmenspoel Senna van Vegten Guy Visser Leon Vicari

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO13-selectie Hidde Wolters Luca Renes Arthur van Haandel Bilal Akrouh Bouke Hazenberg Chiel den Hollander David Keating Pereira do Carmo Feie Teeling Tom Coppens Kay Rooijakkers Tim van der Kooij Justin Volger Xavier Poort Junior Remmerswaal Mathijs de Raad Suryansh Moondhra Ivar van der Kooij Olivier van Deursen Quint van der Ploeg David Witters Brigitte Franken Mees de Graaf Frank van de Riet Joost Fitton Sebastiaan Remmerswaal Wout den Hollander Kaj Kronenburg Elia Fossati Andre da Mota Freire Malik Dammada

o o o o o o o o o o o o o o

JO13-3 Beau Vermeulen Fares Alakhras Fleur Bellekom Guido Schouten Jamie Loevesijn Justin Zwanenburg Maikel van der Ham Max Zandvliet Lars Bosma Sem van der Holst Twan Oosterveer Ethan Gough Anne van Deursen Destiny Ramdajal

o o o o o o o o o o

JO13-4 Danny van der Ham Jens Zonneveld Mike Grootveld Quinten de Haas Quirijn Charite Joris Schalm Olivier van Muijlwijk Lukas Pillen Noam Arad Tijmen Schik

o o o

Robin Jonkers Rico Overdijkink Thijs van Vriesland

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO13-5 Dennis van Steen Faris Yussef Mike Burgmeijer Floriaan van den Boogaart Rinus Bos Ryan van Wijk Sem Hooijmans Donthé Ketting Jim Zonneveld Arshin Amini

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO11-selectie Thygo van Veen Jesse Hertsenberg Stijn Timmermans Lars van der Linden Philip Dijkhuizen Tiago da Mota Freire Nicolas Oguorie Sebas Veen Joris van Hilten Gyan van der Woude Quentin Goderie Jermayne Clemensia Luuk van der Mijle Meijer Bodhi Ozinga Cooper Coppens Jari Olijslagers Jordi van Bommel Joris Kuijt Tije Mangelaar Meertens

o o o o o o o o o

JO11-3 Quinn Berkouwer Giulian Hoogenboom Naut van Leeuwen Luiz Romeijn Mike Oosterveer Allard Leidelmeijer Olivier Verweij Lukas Barnes Luuk van der Holst

o o o o o o o o o

JO11-4 Thijs Meuwsen Jaimy Seedorf Leon Parlevliet Tommie Borsboom Dillen Schellings Flynn Wesselius Gijs Bos Antar Kamwanda Gevin Karunatilaka

o o

JO11-5 Ruben van Someren Alexander Albrecht

JO13-6 Brian van der Meer Helen Vollebregt Alan YL Tseng Chris Pilk Daan Planje Davide Sarasini Graeme Eman Mirco Jacobs Iris Mensink Yusuf Ghani Yusuf Akpinar Olaf van Leeuwen Sebastian Lloreda Murillo Gleb Mareev

69


SPAAROVERZICHT Blauw-Zwart

o o o o o o o

Leendert de Jong Mats Noordover Pepijn van Straten Renan Dos Santos Verardi Sam Waals Tim Thiry Youri Suiker

o o o o o o o o o

JO11-6 Nicolaas van Koppen Jordy Schmal Mauro Grootveld Gyon van Heusden Niels van der Spek Thomas Hoogduijn Xiao You He Lennon van Tilburg Floris van Ede

o o o

JO11-7 Bas Zwaard Steyn Michels Malik Akpinar

JO11-8 o Casper de Raad o Jamie de Haas o Lizzy van der Ham o Hugo Kerstens o Selina Schouten o Carsten Genemans o Valentijn van Muijlwijk o Sami Al Akhras o Ryano Bekooij o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO9-selectie Oliver Dries Rowan Scragg Xavi Lubbe Jelte Remmerswaal Casper Wright Linus Barnes Jef den Hollander Jesse Bos Sem Zau Soshi van Rhijn Mike Berkouwer Raoul Hababa Auke Stoffel Roy Vermeer Justin Hoogduijn Nash Remmelzwaal Artur Pechkovskyy Thomas van Dam Chris Koopman

o o o o o o o o

JO9-3 Jimme van der Woude Joep van der Zanden Fos Neijenhuizen Thijs Planje Joep van Dongen Max Dommelen Nils Bloemarts Beau Mensink

o o o o o o o o o

JO9-4 Cas van Herk Max Stroes Piet Semler Djessy van Heusden Danaz Sherwan Tijmen Baauw Koen van der Mijle Meijer Danny van Strien Lucas Tahsin

o o

JO9-5 Grant Eman Pepijn van Ede

70

o o o o o o o o

Afonso Keating Pereira do Carmo Julian Stol Tobias Lowenhardt Yannick van Leeuwen Matiz Pillen Yves Rikmenspoel Liam Linthout Ymke van Vriesland

o o o o o o o o o o

JO9-6 Merlijn Vos Teun Brouwer Justin Gumus Leo Reiners Milan Ozinga Cas van der Linde Kick Brasser Thijmen Ruizendaal Jules Brasser Alec van Rijen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO9-7 Thijmen Stijnman Teun Zwaard Liv Linthout Nick Thiry Quinten Terpstra Reinier van den Bos Abdel Elsayed Aviv Plaev Marc Gernoth JO9-8 Heijen Merrick Berend Kant Colin van der Heijden Ran Miller Quinten van Beek Joost Verleun Joachim Hagen Teun Kerstens David Naar

JO7 o Itay o Thomas Wolda o Levi Vermeulen o Demian Goor o Ruben Verhaak o Mike Looijestijn o Timo van der Velde o Finn Parlevliet o Ruben Werkhoven o Jippe Engelkes o Youri de Meij o Max Ouwehand o Olivier van Beek o Hessel Blonk o Olis Esvelt o Justin van Dijk o Sjoerd van Dommelen o Amir ElHammouti o Matthias Gernoth o Reinier Kleinmeulman o Daan Kerstens o Xavi van Deursen o Roan van der Vooren o Matteo Dellago o Flavio Porzio o Luuk Pieterse o Niels Duijndam o Koen Parlevliet o Thomas Knaap o Joey Innemee o Jagger van der Weele o Rayan ter Beek o Stijn Krouwel o Haajo Moolenaar o Kai Bumi van Rhijn

o o o o o

Melle van der Woude Gijs van Straten Thijs de Winter Kiandro van Horssen Ewout Parlevliet

o o o o o o o o o o o o o

Bestuur en vrijwilligers Frits Rosendaal Robbin Ruijgrok Harry Wildenberg Rob Keijzer Jeroen Schmal Otto Leget Edwin Kluivers Huib de Jong Jerry van der Ploeg Richard Lubbe Gert-Jan Winkelman Barbara van Leeuwen Richard Lankheet

o o o o o o o

Hoofdtrainers Peter Wouters Mike van Zonneveld Frank van Boekel Bert Klaverveld Stefan Altorf Martin Jasperse Kim Theil

o o o

Promotie Jumbo Lars Leget Raymond Vosse Lars Noordover

Teamplaatjes oo oo JO17-3 oo JO17-4 oo oo JO17-5 oo oo JO15-1 oo oo JO15-2 oo oo JO15-3 oo oo JO15-4 oo oo JO15-5 oo oo JO13-1 oo oo JO13-2 oo oo JO13-3 oo oo JO13-4 oo oo JO13-5 oo oo JO13-6 oo oo JO11-selectie oo oo JO11-3 oo oo JO11-4 oo oo JO11-5 oo oo JO11-6 oo oo JO11-7 oo oo JO11-8 oo oo JO9-1 oo oo JO9-2 oo oo JO9-3 oo oo JO9-4 oo oo JO9-5 oo oo JO9-6 oo oo JO9-7 oo oo JO9-8 oo oo JO7-Kabouters oo


Welkom bij Jumbo

Mark Blaauw

Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 12:00 - 18:00 uur

Jumbo Mark Blaauw, Wassenaar, Luifelbaan 1

Jumbo Blaauw Wassenaar | Luifelbaan 1 | 2242 KT Wassenaar | Tel: 070 51 23 310 |

www.facebook.com /jumbomarkblaauw

Blauw-Zwart  

Blauw-Zwart Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you