Page 1

VERZAMEL ALBUM BL ACK EAGLES 2016-2017

Jumbo, Rosmalen, Passage Vreeburg 10-20


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van de basketbalplaatjes van Black Eagles, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collectors item, namelijk het “Black Eagles verzamelalbum”. Jezelf en je teamgenoten terugzien op een echt basketbalplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor al jouw teamgenoten, maar ook van alle andere teams van je basketbalvereniging. Met dit album heb je een dierbare herinnering aan je tijd bij Black Eagles in handen. Het wordt later alleen maar leuker om hier doorheen te kunnen bladeren en terug te denken aan de gespeelde basketbalwedstrijden. Immers, basketbal-legend Michael Jordan benoemde het al “Just play. Have fun. Enjoy the game”. Je ontvangt in de periode van 2 november t/m 27 december bij iedere € 15,- aan boodschappen een setje basketbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje basketbalplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebookpagina (www.facebook.com/ Jumborosmalen) houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. We wensen je veel spaarplezier ! Met sportieve groet, Ron Snoijs Jumbo Rosmalen Passage Vreeburg

Sparen maar! Wat een unieke kans: je eigen sportplaatjesalbum sparen, met jezelf als “prof-sporters”. Deze plaatjes kun je sparen bij onze JUMBO supermarkt in Rosmalen. We kennen ze allemaal en velen van ons hebben boeken volgespaard van de echte (voetbal)profspelers. Plaatjes verzamelen, ruilen en inplakken. Een boek waar je trots op bent en wat zeker nog een prominente plaats in de kast heeft. En nu presenteren we ons eigen Black Eagles sportplaatjes album! Niet van voetballers, maar van echte basketballers. Je kunt nu plaatjes gaan verzamelen van jezelf en van je Black Eagles vrienden. Wie droomt er nu niet van om zelf op zo’n sticker te staan? Van onze Peanuts U10 tot ons Heren 1 team: van alle teams zijn er plaatjes. Rollers, G-spelers, recreanten, competitiespelers en vrijwilligers; iedereen heeft een plaats in dit fantastische album. Jij staat er in, tussen al je basketbalvrienden. Ik ben er van overtuigd dat dit lang bewaard en gedeeld gaat worden. Nu met je familie en vrienden en later wellicht met kinderen en kleinkinderen. Als bestuur zijn we erg trots dat we dit in samenwerking met de sponsor- en evenementencommissie hebben kunnen realiseren. Ik maak gelijk gebruik van de gelegenheid om supermarkt Jumbo in Rosmalen te bedanken, zonder hen was dit album er niet gekomen. Een mooie mijlpaal voor onze club. Vanaf november kun je de plaatjes gaan sparen en zo dit album compleet maken. Stimuleer je opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, vrienden en buren om bij supermarkt JUMBO in Rosmalen te gaan winkelen en deze fantastische plaatjes voor jou mee te nemen, zodat je je album ‘vol’ krijgt. Daarnaast kun je nog een mooie mok of sleutelhanger van jezelf bestellen. Ik weet zeker dat het een groot succes gaat worden binnen The Black Eagles en er komt zeker nog een ruilbeurs zodat ieder zijn album volgeplakt krijgt. Als voorzitter ben ik trots op onze club: bijna 500 mensen die plezier hebben in deze club. Voornamelijk zijn dit natuurlijk actieve sporters, jong en oud. Daarnaast zijn er vele vrijwilligers; ik wil ze via deze weg bedanken voor hun bijdrage aan de club. Ook als vrijwilliger ben je bezig in een leuke club. Graag wijs ik er op dat we hier best nog wat hulp kunnen gebruiken. Zonder al deze mensen is er geen Basketbalclub The Black Eagles. Ik noemde het al: dit album is een mijlpaal voor onze mooie club, jij als sporter en vrijwilliger voorop, daar gaat het ons om. Sportplezier voor iedereen en met een gezonde ambitie in prestaties, daar staan we voor. Ik hoop dit samen met jullie nog vele jaren te kunnen doen. Dit album zal ons lang herinneren aan het mooie sportjaar 2016-2017. Sparen maar!

Luc de Laat Voorzitter The Black Eagles

Jumbo, Rosmalen, Passage Vreeburg 10-20

3


Het ontstaan van The Black Eagles The Black Eagles is de basketbalvereniging van Rosmalen. Opgericht op 9 januari 1970 door de initiatiefnemers Dhr. T. Langen en Dhr. J. de Waal. Zij waren allebei leraar aan de Mavo te Rosmalen, het huidige Rodenborch-College. Basketbalvereniging The Black Eagles begon met 82 leden op 16 januari 1970, met één trainingsavond in de week. Vanuit dit initiatief groeide de vereniging naar de op twee na grootste basketbalvereniging van Nederland en is het met bijna 500 leden en ruim 30 teams een factor van betekenis in het Rosmalense verenigingsleven. In al die jaren is Sporthal De Hazelaar dé sporthal voor de vereniging. Ondanks dat we nu soms verdeeld zijn over 3 sporthallen en 5 trainingsavonden, blijft De Hazelaar het thuishonk waar we de competitie spelen en elkaar ontmoeten, ook voor alle gezelligheid rondom het veld. De vereniging Basketbal is wat ons bindt, als breedtesport en als prestatiesport. Graag neem ik u mee in waar we als The Black Eagles voor staan. Familiesport The Black Eagles is een familiesportvereniging waarin elke basketballer, jong of oud en meer of minder getalenteerd, met plezier kan basketballen in een sociale omgeving. Daarom telt The Black Eagles naast de topsport- en prestatieteams vele breedtesportteams in alle leeftijdscategorieën. Zo is er voor de jeugd vanaf 6 jaar een Peanut-team en is er in elke leeftijd voor zowel jongens als meisjes een jeugdteam. Voor de senioren zijn er ook recreantenteams. Daarnaast zijn er de rolstoelbasketbalteams, zowel recreatief als prestatief hebben ook zij hun plaats in onze club. En we zijn trots op ons G-team met maar liefst ruim 30 leden. Al velen jaren beleven ook zij plezier aan de sport. Zo kan iedereen van 6 tot 60 jaar basketballen.

4

“Basketbal is wat ons bindt, als breedtesport en als prestatiesport”


Topsport The Black Eagles heeft in haar ruim 45 jarige historie een aantal bekende Nederlandse top-basketballers voortgebracht. Talentontwikkeling staat bij The Black Eagles nog steeds hoog in het vaandel. In bijna alle leeftijdscategorieën spelen onze jeugdteams mee in de top van de NBB competitie en regelmatig worden Eagles geselecteerd voor de Nederlandse jeugdselecties. Met een professionele staf, intensieve trainingsprogramma’s en goede samenwerking met scholen en de NBB wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling van ons basketbaltalent. “Voor elkaar” De verbinding van familiesport met topsport is voor The Black Eagles een belangrijke pijler onder het beleid. Met een brede basis en een gezonde speelomgeving creëert The Black Eagles een klimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ieder op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Ook de ouders van de sportende jeugdleden spelen hierbij een cruciale rol: als supporter, vrijwilliger, trainer, teamcoach of staflid leveren zij een belangrijke bijdrage aan de sfeer en het ambitieniveau van The Black Eagles. Wekelijks zijn honderden ouders in de weer met het begeleiden van trainingen, wedstrijden en bestuurswerk. Toekomst Op basis van het programma “Voor elkaar” stimuleert The Black Eagles de verbinding en de betrokkenheid tussen meer dan 1000 mensen in het netwerk van de The Black Eagles. Wij verwachten dat dit beleid zal zorgen voor een stabiele club en dat dit resulteert in de verdere ontwikkeling van het basketbal in onze regio, zodat Rosmalen en Den Bosch met recht trots kunnen zijn op hun koppositie in het Nederlandse basketbal.

5


Heren 1 Black Eagles

Stanley van Lent

6

Jeroen van der Heiden

Heren 1 Heren 1

Bas de Vries

Rob van Mil

Teammanager Heren 1

Stephan Verhart

Trainer Coach Heren 1

Michael Verhart

Heren 1

Heren 1

Roel Cuppen

Diede Wieten

Heren 1

Tom Aarts

Heren 1

Heren 1

Brian van de Weijenberg

Heren 1

Heren 1

Heren 1

TEAMSPONSOR

Jan Verhoeven

Edwin Smolders


Heren 2

Ramon den Teuling

Max Voss

Heren 2

Ward de Laat

Roel Dentz

Teammanager Heren 2

Martijn Geerlings

Trainer Coach Heren 2

Mark Dentz

Heren 2

Heren 2

Luuk Sluijter

Ajan van Schijndel

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Teun Vranken

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Black Eagles

Stephan Verhart

Fred Dentz

7


Heren 3 Black Eagles

Twan van Vugt

8

Roeland van Buuren

Heren 3

Yannick van Schaik

Trainer Coach Heren 3

Rubin Bartelink

Trainer Coach Heren 3

Sander Moors

Heren 3

Heren 3

Alex Huisman

Heren 3

Heren 3

Heren 3

TEAMSPONSOR

John Post

John Bekker


Heren 4

Heren 4

Heren 4

Black Eagles

Twan Heijmans

Leroy Richardson

Heren 4

Robbert de Mug

Mark Hamers

Heren 4

Arjan Poelstra

Heren 4

Michiel Wels

Heren 4

Heren 4

Sander Wels

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Yuri Vorstermans

Ewald de Bever

Martin Vorstermans

9


Heren Recreanten 1

Willy Wartenberg

10

Henny Heesakkers

Heren Recreanten 1

Marcel Verwegen

Heren Recreanten 1

Frank van den Broek

Heren Recreanten 1

Geo Verhoeven

Heren Recreanten 1

Heren Recreanten 1

Roel Verbiest

Rob van Nistelrooy

Heren Recreanten 1

Coert van den Thillart

Heren Recreanten 1

Heren Recreanten 1

Davey Heesakkers

Heren Recreanten 1

Heren Recreanten 1

Heren Recreanten 1

Black Eagles

Wilbert van Haren

Fred Dentz


Vincent Ham

Stijn Ham

Bernard Giebels Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Leon Wolthers

Heren Recreanten 2

Carlo Walschots

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Heren Recreanten 2

Black Eagles

Koen Antonise

Robert van de Westen

John Jonkergouw Jan Schut

Peter van Loon

Theo van Schijndel

Henk Geurts

11


Rolstoelteam 1

Rolstoelteam 1

Black Eagles

Daan van de Nieuwenhof

12

Nick van de Veerdonk

Rolstoelteam 1

Rudi van Breemen

Teammanager Rolstoelteam 1

Ralph Usleeber

Trainer Coach Rolstoelteam 1

Jaap Oostrik

Rolstoelteam 1

Rolstoelteam 1

Erik Smits

Rolstoelteam 1

Rolstoelteam 1

Rolstoelteam 1

Carswell Werleman

Alan Fornerino

Femke Koelman


Meisjes U22 Black Eagles

Lisanne Aarts

Esther Geurts

Meisjes U22

Marielle van Rosmalen

Remi Thewessen

Trainer Coach Meisjes U22

Lonneke van Haren

Meisjes U22

Kim Latten

Meisjes U22

Meisjes U22

Britt Beset

Renske van der Liet

Meisjes U22

Meisjes U22

Meisjes U22

JuliĂŤt van den Broek

Meisjes U22

Meisjes U22

Meisjes U22

TEAMSPONSOR

Evelien Fluitsma

Jasper Vorstenbosch

13


Jongens 20-1 Black Eagles

Luco Kivits

14

Mike Liem

Jongens 20-1

Dennis de Laat

Trainer Coach Jongens 20-1

Ralph van Gent

Jongens 20-1

Ralph Bethlem

Jongens 20-1

Jongens 20-1

Bob van Haren

Floris Muller

Jongens 20-1

Azad Saadulla

Jongens 20-1

Jongens 20-1

Thijme Bruijstens

Jongens 20-1

Jongens 20-1

Jongens 20-1

TEAMSPONSOR

Axel Noordhof

John van Vugt


Jongens 20-2

Jongens 20-2

Jongens 20-2

Black Eagles

Daan Boeren

Mees Janssen

15


Jongens 18-1 Black Eagles

Mitchel Ouwerkerk

16

Casper Rademaker

Jongens 18-1

Joost Giesberts

Trainer Coach Jongens 18-1

Kurt Filiz

Jongens 18-1

Stan Latten

Jongens 18-1

Jongens 18-1

Bram Hitters

Max Bijveld

Jongens 18-1

Menno Thewessen

Jongens 18-1

Jongens 18-1

Mart van der Krabben

Jongens 18-1

Jongens 18-1

Jongens 18-1

TEAMSPONSOR

Niek Hoepelman

Sander van Arnhem


Meisjes 18-1

Dewi Mombarg

Sarah Hommersom

Meisjes 18-1

Jade Beekwilder

Jenneke Kradolfer

Trainer Coach Meisjes 18-1

Vera Wagenaar

Trainer Coach Meisjes 18-1

Sara van Creij

Meisjes 18-1

Meisjes 18-1

Shivani Geuns

Lize Deurloo

Meisjes 18-1

Meisjes 18-1

Meisjes 18-1

Meltem Bilsel

Meisjes 18-1

Meisjes 18-1

Meisjes 18-1

Black Eagles

Jan van Creij

John Paul de Valk

17


Jongens 16-1

Robin van den Elzen

18

Rick Langenhuijsen

Jongens 16-1

Thom Rijshouwer

Trainer Coach Jongens 16-1

Max de Bruijn

Jongens 16-1

Miguel Galvan

Jongens 16-1

Jongens 16-1

Quinten Panday

Victor Konings

Jongens 16-1

Tijn van Schijndel

Jongens 16-1

Jongens 16-1

Nino Lingg

Jongens 16-1

Jongens 16-1

Jongens 16-1

Black Eagles

Cas Latten

Paul Boeren


Jongens 16-2

Jongens 16-2 Jongens 16-2 Jongens 16-2 Calvin Pas

Coach Jongens 16-2

Jongens 16-2

Nikay Mackenzie

Tom Aarts

Thijs van Vessem

Boris Martens

Teammanager Jongens 16-2

Xavi van Gaal

Trainer Jongens 16-2

Rens Lange

Bart Quax

Ralph van Druenen

Jongens 16-2

Sebastiaan Tanis

Jongens 16-2

Jongens 16-2

Tommy de Bekker

Rowan van der Wens

Jongens 16-2

Loet Stokman

Jongens 16-2

Jongens 16-2

Jarno van de Kerkhof

Jongens 16-2

Jongens 16-2

Jongens 16-2

Black Eagles

Rob de Laat

Wim Martens

19


Meisjes 16-1

Britte Verhoeven

20

Mirthe van Drunen

Meisjes 16-1 Meisjes 16-1

Moontje Beekwilder

Ivy Koelman

Havin Saadulla

Ass. Coach Meisjes 16-1

Trainer Coach Meisjes 16-1

Silke Broeks

Meisjes 16-1

Meisjes 16-1

Lotte Geertzen

Jasmijn Ham

Meisjes 16-1

Maele van Houtert

Meisjes 16-1

Meisjes 16-1

Mei-Ling Teunisse-Hsiao

Meisjes 16-1

Meisjes 16-1

Meisjes 16-1

Black Eagles

Ger van Drunen

Maaike van Houtert de Both


Jongens 14-1

Jongens 14-1

Black Eagles

Tim van Creij

Jelte Hoevenaars

Jongens 14-1 Jongens 14-1

Jesper Verboon

Wessel Hoondert

Trainer Coach Jongens 14-1

Tren Beelen

Trainer Coach Jongens 14-1

Stephon Mac Donald

Jongens 14-1

Jongens 14-1

Finn van Oers

Sem Doomernik

Jongens 14-1

Youri Dries

Jongens 14-1

Jongens 14-1

Niek Brakkee

Jongens 14-1

Jongens 14-1

Jongens 14-1

Artin Rafati

Johan Voets

Dennis Voets

21


Jongens 14-2

Vincent Ham

Jongens 14-2 Jongens 14-2

Patrick van Alebeek

Nick Voets

Jimmy Suters

Teammanager Jongens 14-2

Ass. Trainer Coach Jongens 14-2

Jongens 14-2

Finn Paltan

22

Enzo van der Sterren

Trainer Coach Jongens 14-2

Justin ten Have

Wouter van der Burgt

Jongens 14-2

Viggo van den Heuvel

Jongens 14-2

Jongens 14-2

Thomas Ham

Stefan de Ridder

Jongens 14-2

Pim Heijckmann

Jongens 14-2

Jongens 14-2

Dexter Burg

Jongens 14-2

Jongens 14-2

Jongens 14-2

Black Eagles

Roland de Ridder

Anouska van Alebeek


Jongens 14-3

Jeroen Beekwilder

Jongens 14-3 Jongens 14-3

Hidde van Dijk

Teammanager Jongens 14-3

Jongens 14-3

JoĂŤl Vissers

Yuan Beekwilder

Tom Kofflard

Trainer Coach Jongens 14-3

Bram Bekker

Trainer Coach Jongens 14-3

Arshiya Jamal Bashi fard

Ryan de Vaan

Noah Kroppen

Jongens 14-3

Martijn de Rooij

Jongens 14-3

Jongens 14-3

Nick de Vaan

Ardin Kapteijns

Jongens 14-3

Jongens 14-3

Jongens 14-3

Sam Vos

Jongens 14-3

Jongens 14-3

Jongens 14-3

Black Eagles

Jeroen Kofflard

Bonne van Dijk

23


Meisjes 14-1

Sam Kuipers

24

Floortje van Loon

Meisjes 14-1

Selin Surat

Meisjes 14-1

Renske Hoogsteen

Meisjes 14-1

Mika Kohler

Meisjes 14-1

Meisjes 14-1

Eva Spijkers

Meisjes 14-1

Meisjes 14-1

Meisjes 14-1

Black Eagles

Noa de Bever

Anke van Pinxteren


Jongens 12-1 Black Eagles

Jongens 12-1

TEAMSPONSOR

Luc Walschots

Jibbe Boeren

Jongens 12-1

Florian Rijkers

Trainer Coach Jongens 12-1

Evan van der Plas

Jongens 12-1

Beau van der Kroft

Jongens 12-1

Jongens 12-1

Dylan Quirijnen

Jongens 12-1

Jongens 12-1

Jongens 12-1

Lucas Blom

Dave van de Wiel

Carlo Walschots

25


Jongens 12-2

Casper van de Gevel

26

Robin Sars

Jongens 12-2 Jongens 12-2

James Meelhuysen

Mathijs Molenaar

Teammanager Jongens 12-2

Jesse van der Geer

Trainer Coach Jongens 12-2

Siem Lingg

Jongens 12-2

Jongens 12-2

Laban de Groote

Stijn Hendriks

Jongens 12-2

Maarten Bax

Jongens 12-2

Jongens 12-2

Vic van Iersel

Jongens 12-2

Jongens 12-2

Jongens 12-2

Black Eagles

Dave Hendriks

Brigit van Iersel


Meisjes 12-1

Meisjes 12-1

Black Eagles

Robert van der Westen

Meisjes 12-1 Meisjes 12-1

Mila van Schijndel

Teammanager Meisjes 12-1

Meisjes 12-1

Jil Kuijpers

Noortje Quax

Senna Bos

Trainer Coach Meisjes 12-1

Fay Koelman

Trainer Coach Meisjes 12-1

Quinty van den Berg

Jade van der Westen

Meisjes 12-1

Sara ten Have

Meisjes 12-1

Meisjes 12-1

Milou Wouters

Meisjes 12-1

Meisjes 12-1

Meisjes 12-1

Femke Kuijpers

Theo van Schijndel

Eric Quax

27


Meisjes 12-2

Meisjes 12-2

Black Eagles

Ylvi van den Berg-Elschot

Meisjes 12-2 Meisjes 12-2

Floor Walboomers

Ilze Pannekoek

Guusje Doomernik

Ass. Coach Meisjes 12-2

Teammanager Meisjes 12-2

Meisjes 12-2

Lynn Ederveen

28

Sanne Vonk

Trainer Coach Meisjes 12-2

Merel Schut

Eva Korz

Meisjes 12-2

Jasmijn van der Sijde

Meisjes 12-2

Meisjes 12-2

Ilva van den Berg

Meisjes 12-2

Meisjes 12-2

Meisjes 12-2

Jinan Naolo

Marion van Beek

Lonneke van Haren


Jongens 10-1

Joris Walschots

Jonne Kuijpers

Jongens 10-1

Jochem van de Gevel

Trainer Coach Jongens 10-1

Stijn van Engelen

Jongens 10-1

Justin Richardson

Jongens 10-1

Jongens 10-1

Tycho van de Leur

Jongens 10-1

Jongens 10-1

Jongens 10-1

Black Eagles

Georgino Hakim

Jaap van de Gevel

29


Jongens 10-2

Jongens 10-2

Black Eagles

Adam Abdi

30

Ben Scheerder

Jongens 10-2

Rick van de Thillart

Trainer Coach Jongens 10-2

Sietse van de Pol

Jongens 10-2

Bram van Boekel

Jongens 10-2

Jongens 10-2

Sebastiaan Rijken

Jongens 10-2

Jongens 10-2

Jongens 10-2

Daaf Konings

Jasper van der Kolk

Ernst Jan Scheerder


Meisjes 10-1

Julia Bos

Nissa van Deursen

Meisjes 10-1 Meisjes 10-1

Anouk Hendriks

Isa Stoffelen

Zaineb Hajji

Ass. Coach Meisjes 10-1

Trainer Coach Meisjes 10-1

Evi van der Linde

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Sara van Geersaem

Fee van der Westen

Evi Geers

Meisjes 10-1

Youssra Hajji

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Tara van Griensven

Milou Hamers

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Vera Walschots

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Meisjes 10-1

Black Eagles

Esther van Dijk

Sara van Creij

31


Peanut

Peanut

Peanut

Black Eagles

Vera van der Linde

32

Fedde Bakker


Fysiotherapie | Manuele therapie

AL MEER DAN 40 JAAR IN BEWEGING

Maaspoortweg 171 | 5235 KD ‘s-Hertogenbosch 073 644 04 80 | info@fysiotherapieverhoeven.nl | fysiotherapieverhoeven.nl


G-team

G-team

Black Eagles

Rob van den Hoven

34

William van Straaten

G-team

Tim van Santen

G-team

Jan van Os

G-team

Lucas Fokkens

G-team

G-team

Bart van Broekhoven

Hugo van den Broek

G-team

Maarten van Rooij

G-team

G-team

Bas van den Nosterum

G-team

G-team

G-team

Thijs Pijnappels

Marc van der Heijden

Johan Schuurbiers


G-team Liona Baars

Trainer G-team Marielle van Rosmalen

Marianne van der Steen

Trainer G-team

Maele van Houtert

Mark van Beers

Trainer G-team

Trainer G-team

Kitty van Hoogstraaten

Trainer G-team

Trainer G-team

G-team

G-team

Silvia van der Kallen

Jop van Bakel

Esther van Dijk

35


36

Leo van Houtert

Esther van der Velden

Eric Moors

Zaalwacht coรถrdinator

Robert Bethlem

Zaalwacht coรถrdinator

Communicatie/ Website

Scheidsrechter commissie

Technische commissie

Ledenadministratie

Bestuurs/wedstrijdssecretariaat

Penningmeester

Voorzitter

Bestuur/Vrijwilligers Black Eagles

Luc de Laat

Inge Moors

Jet Schoondermark

John Bekker

Ellen de Laat Knijnenburg


Resultants in asset value

Waarvoor kunt u bij ons terecht? Creëer meer waarde met uw assets Productiefactoren worden steeds schaarser. Dat vraagt duurzame oplossingen. Met asset management kunt u assets als wegen, watergangen en installaties kosteneffectief bouwen, beheren en gebruiken. CMS Asset Management helpt u daarbij. Bijvoorbeeld door optimalisatie van beheer- en onderhoudsprocessen of door de implementatie van asset management. Bij ons staat de mens centraal. Daarom vertalen we de plannen naar werkbare activiteiten tot op de werkvloer. CMS werkt onder andere voor Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten, provincies en industrie.

Bel Luc de Laat voor een vrijblijvende afspraak op 073 6480563 of kijk op

 Quickscan asset management  Implementatie ISO 55000  Certificering ISO 55000  Integraal risicobeleid  Analyse FMECA/RCM  Optimalisatie onderhoudsconcept 2.0  Power Suite Software  Informatiemanagement  Implementatie en applicatiebeheer Maintenance Management Software

(Infor EAM, Maximo, Ultimo)  Trainingen, open inschrijving en in-company

www.cmsassetmanagement .nl


Teamplaatjes Black Eagles

Heren-1

Heren-2

Heren - 2

Heren-4

Heren-3

Heren-4

Heren-3

Heren - 3

Heren - 4

Heren recreanten-1

Heren recreanten-1

Heren recreanten - 1

38

Heren-2

Heren-1

Heren - 1


Heren recreanten-2

Rolstoelteam-1

Rolstoelteam - 1

JU20-1

JU20-1

MU22-1

MU22-1

Rolstoelteam-1

Heren recreanten-2

Heren recreanten - 2

MU22 - 1

JU20 - 1

JU20-2

JU20-2

JU20 - 2

39


Teamplaatjes Black Eagles

JU18-1

MU18-1

MU18 - 1

JU16-2

JU16-1

JU16-2

JU16-1

JU16 - 1

JU16 - 2

MU16-1

MU16-1

MU16 - 1

40

MU18-1

JU18-1

JU18 - 1


JU14-1

JU14-2

JU14 - 2

MU14-1

MU14-1

JU14-3

JU14-3

JU14-2

JU14-1

JU14 - 1

JU14 - 3

MU14 - 1

JU12-1

JU12-1

JU12 - 1

41


Teamplaatjes Black Eagles

MU12-1

JU12-2

JU10-1

MU12-2

JU10-1

42

MU12 - 1

MU12-2

MU12 - 2

MU12-1

JU12-2

JU12 - 2

JU10 - 1


MU10-1

JU10-2

MU10-1

JU10-2

JU10 - 2

MU10 - 1

G-teams

G-teams

G-teams

43


SPAAROVERZICHT Black Eagles

Heren 1 o Brian van de Weijenberg o Tom Aarts o Diede Wieten o Bas de Vries o Roel Cuppen o Michael Verhart o Stephan Verhart o Rob van Mil o Stanley van Lent o Jeroen van der Heiden o Jan Verhoeven o Edwin Smolders Heren 2 o Teun Vranken o Ajan van Schijndel o Ward de Laat o Luuk Sluijter o Mark Dentz o Martijn Geerlings o Roel Dentz o Ramon den Teuling o Max Voss o Stephan Verhart o Fred Dentz Heren 3 o Alex Huisman o Sander Moors o Rubin Bartelink o Yannick van Schaik o Twan van Vugt o Roeland van Buuren o John Post o John Bekker Heren 4 o Yuri Vorstermans o Robbert de Mug o Sander Wels o Michiel Wels o Arjan Poelstra o Mark Hamers o Twan Heijmans o Leroy Richardson o Ewald de Bever o Martin Vorstermans Heren Recreanten 1 o Davey Heesakkers o Coert van den Thillart o Rob van Nistelrooy o Roel Verbiest o Geo Verhoeven o Frank van den Broek o Marcel Verwegen o Willy Wartenberg o Henny Heesakkers o Wilbert van Haren o Fred Dentz Heren Recreanten 2 o Koen Antonise o Leon Wolthers o Robert van de Westen o Jan Schut o Carlo Walschots o Stijn Ham o Peter van Loon o Theo van Schijndel o Vincent Ham o Bernard Giebels o John Jonkergouw o Henk Geurts

44

Rolstoelteam 1 o Carswell Werleman o Erik Smits o Jaap Oostrik o Ralph Usleeber o Rudi van Breemen o Daan van de Nieuwenhof o Nick van de Veerdonk o Alan Fornerino o Femke Koelman Meisjes U22 o JuliĂŤt van den Broek o Renske van der Liet o Marielle van Rosmalen o Britt Beset o Kim Latten o Lonneke van Haren o Remi Thewessen o Lisanne Aarts o Esther Geurts o Evelien Fluitsma o Jasper Vorstenbosch Jongens 20-1 o Thijme Bruijstens o Azad Saadulla o Floris Muller o Bob van Haren o Ralph Bethlem o Ralph van Gent o Dennis de Laat o Luco Kivits o Mike Liem o Axel Noordhof o John van Vugt Jongens 20-2 o Daan Boeren o Mees Janssen Jongens 18-1 o Mart van der Krabben o Menno Thewessen o Max Bijveld o Bram Hitters o Stan Latten o Kurt Filiz o Joost Giesberts o Mitchel Ouwerkerk o Casper Rademaker o Niek Hoepelman o Sander van Arnhem Meisjes 18-1 o Meltem Bilsel o Lize Deurloo o Jade Beekwilder o Shivani Geuns o Sara van Creij o Vera Wagenaar o Jenneke Kradolfer o Dewi Mombarg o Sarah Hommersom o Jan van Creij o John Paul de Valk Jongens 16-1 o Nino Lingg o Tijn van Schijndel o Victor Konings o Quinten Panday o Miguel Galvan o Max de Bruijn o Thom Rijshouwer o Robin van den Elzen o Rick Langenhuijsen o Cas Latten o Paul Boeren

Jongens 16-2 o Jarno van de Kerkhof o Loet Stokman o Rowan van der Wens o Bart Quax o Tommy de Bekker o Sebastiaan Tanis o Ralph van Druenen o Thijs van Vessem o Rens Lange o Xavi van Gaal o Calvin Pas o Boris Martens o Nikay Mackenzie o Tom Aarts o Rob de Laat o Wim Martens Meisjes 16-1 o Mei-Ling Teunisse-Hsiao o Maele van Houtert o Jasmijn Ham o Moontje Beekwilder o Lotte Geertzen o Silke Broeks o Ivy Koelman o Havin Saadulla o Britte Verhoeven o Mirthe van Drunen o Ger van Drunen o Maaike van Houtert de Both Jongens 14-1 o Artin Rafati o Niek Brakkee o Youri Dries o Sem Doomernik o Jesper Verboon o Finn van Oers o Stephon Mac Donald o Tren Beelen o Wessel Hoondert o Tim van Creij o Jelte Hoevenaars o Johan Voets o Dennis Voets Jongens 14-2 o Dexter Burg o Pim Heijckmann o Stefan de Ridder o Thomas Ham o Viggo van den Heuvel o Wouter van der Burgt o Patrick van Alebeek o Justin ten Have o Enzo van der Sterren o Nick Voets o Jimmy Suters o Finn Paltan o Vincent Ham o Roland de Ridder o Anouska van Alebeek Jongens 14-3 o Sam Vos o Ardin Kapteijns o Ryan de Vaan o Nick de Vaan o Martijn de Rooij o Noah Kroppen o Yuan Beekwilder o Arshiya Jamal Bashi fard o Bram Bekker o Tom Kofflard o Hidde van Dijk o JoĂŤl Vissers

o Jeroen Beekwilder o Jeroen Kofflard o Bonne van Dijk Meisjes 14-1 o Eva Spijkers o Mika Kohler o Renske Hoogsteen o Selin Surat o Sam Kuipers o Floortje van Loon o Noa de Bever o Anke van Pinxteren Jongens 12-1 o Lucas Blom o Dylan Quirijnen o Beau van der Kroft o Evan van der Plas o Florian Rijkers o Luc Walschots o Jibbe Boeren o Dave van de Wiel o Carlo Walschots Jongens 12-2 o Vic van Iersel o Maarten Bax o Stijn Hendriks o James Meelhuysen o Laban de Groote o Siem Lingg o Jesse van der Geer o Mathijs Molenaar o Casper van de Gevel o Robin Sars o Dave Hendriks o Brigit van Iersel Meisjes 12-1 o Femke Kuijpers o Milou Wouters o Sara ten Have o Jade van der Westen o Noortje Quax o Quinty van den Berg o Fay Koelman o Senna Bos o Mila van Schijndel o Jil Kuijpers o Robert van der Westen o Theo van Schijndel o Eric Quax Meisjes 12-2 o Jinan Naolo o Ilva van den Berg o Jasmijn van der Sijde o Eva Korz o Floor Walboomers o Merel Schut o Sanne Vonk o Ilze Pannekoek o Guusje Doomernik o Lynn Ederveen o Ylvi van den Berg-Elschot o Marion van Beek o Lonneke van Haren Jongens 10-1 o Tycho van de Leur o Justin Richardson o Stijn van Engelen o Jochem van de Gevel o Joris Walschots o Jonne Kuijpers o Georgino Hakim o Jaap van de Gevel


Jongens 10-2 o Daaf Konings o Sebastiaan Rijken o Bram van Boekel o Sietse van de Pol o Rick van de Thillart o Adam Abdi o Ben Scheerder o Jasper van der Kolk o Ernst Jan Scheerder Meisjes 10-1 o Vera Walschots o Milou Hamers o Fee van der Westen o Tara van Griensven o Youssra Hajji o Evi Geers o Anouk Hendriks o Sara van Geersaem o Evi van der Linde o Isa Stoffelen o Zaineb Hajji o Julia Bos o Nissa van Deursen o Esther van Dijk o Sara van Creij

oo MU18-1 oo JU16-1 oo JU16-2 oo MU16-1 oo JU14-1 oo JU14-2 oo JU14-3 oo MU14-1 oo JU12-1 oo JU12-2 oo MU12-1 oo MU12-2 oo JU10-1 oo JU10-2 oo MU10-1 oo G-teams

Peanut o Vera van der Linde o Fedde Bakker G-team o Thijs Pijnappels o Bas van den Nosterum o Maarten van Rooij o Hugo van den Broek o Bart van Broekhoven o Lucas Fokkens o Jan van Os o Tim van Santen o Rob van den Hoven o William van Straaten o Marc van der Heijden o Johan Schuurbiers o Silvia van der Kallen o Kitty van Hoogstraaten o Mark van Beers o Maele van Houtert o Marianne van der Steen o Liona Baars o Marielle van Rosmalen o Jop van Bakel o Esther van Dijk Bestuur/Vrijwilligers o Luc de Laat o Robert Bethlem o Esther van der Velden o Inge Moors o John Bekker o Leo van Houtert o Eric Moors o Jet Schoondermark o Ellen de Laat Knijnenburg Teams oo Heren 1 oo Heren 2 oo Heren 3 oo Heren 4 oo Heren Recreanten 1 oo Heren Recreanten 2 oo Rolstoelteam 1 oo MU22-1 oo JU20-1 oo JU20-2 oo JU18-1

45


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Rosmalen Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 21:00 uur Zo: 12:00 - 18:00 uur

Jumbo Rosmalen Jumbo, Rosmalen, Passage Vreeburg 10-20

Black Eagles  

Black Eagles Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you