Page 1

VERZAMELALBUM ALGEMENE VOORBURGSE GYMNASTIEK VERENIGING SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


VOORWOORD Een unieke spaaractie…

Beste AVGV’ers,

Wereldberoemd in je eigen plaats, wie wil dit niet? Jumbo Voorburg maakt deze droom waar!

Een luxe verzamelalbum, uitgevoerd in kleur op hoog glanzend papier, met foto’s van bijna alle jeugdleden van AVGV, hoe gááf is dat? Toen ons gevraagd werd of we daar samen met Jumbo aan mee wilden doen, hoefden we niet lang na te denken: JA, daar doen we zeker aan mee!

Je eigen foto in combinatie met de foto’s van je clubgenoten in een echt verzamelalbum, hoe cool is dat? Hoe? Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je bij de kassa een setje fotoplaatjes, dit geldt natuurlijk ook als je boodschappen doet via ons Pick Up Point. De actie begint op 26 oktober en loopt door t/m 20 december 2016. Wij, als Jumbo Voorburg, zijn enorm enthousiast over deze gebeurtenis en wij vinden het geweldig dat de door ons benaderde verenigingen hieraan mee willen werken. Nu gaan we met zijn allen er een knallend succes van maken. Vraag ook je familie, buren, vrienden en kennissen om je te helpen sparen om zo je album vol te krijgen. Ook het onderling ruilen van foto’s zal je helpen je album eerder compleet te krijgen. Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! SUCCES!!! Namens team Jumbo Voorburg.

Stiekem zijn wij een beetje jaloers: wij hadden ook wel zo’n mooi verzamelalbum willen hebben van onze sportclub van vroeger. Met portretten van al onze clubgenootjes, groepsfoto’s en een aantal foto’s die de sfeer van de vereniging weergeven. Leuk om te verzamelen, om aan je familie, je vriendjes en vriendinnetjes te laten zien en om ook later nog eens doorheen te bladeren. We zijn dan ook superblij dat dit nu voor jullie mogelijk is. Vraag je opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurman, buurvrouw en iedereen die je nog meer kent om AVGV-plaatjes te sparen. Je krijgt ze bij boodschappen bij de Jumbo supermarkt aan het Koningin Julianaplein in Voorburg. En als je plaatjes dubbel hebt, kun je ze natuurlijk ruilen. Zo krijg je je album mooi compleet. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, willen we hartelijk bedanken: allereerst natuurlijk onze jeugdleden die zo geweldig hebben geposeerd, de leiding en assistenten die de fotoshoots in goede banen hebben geleid, de fotografe Ankie Mathlener die met veel enthousiasme de foto’s heeft gemaakt en natuurlijk ook Jumbo en andere sponsoren. We wensen jullie allemaal heel veel plezier met het vol sparen en bekijken van dit prachtige AVGV-verzamelalbum!

Sportieve groet van het bestuur, Jo Ermers, Margot Bruijne, Paula Zwijgers

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

3


Waar staan we voor? AVGV staat voor Algemene Voorburgse Gymnastiek Vereniging. Al ruim 50 jaar verzorgt AVGV sportieve ontspanning in Voorburg, voor jong en oud, en we draaien nog steeds op volle toeren. Plezier en bewegen staan bij ons voorop. Maar ook wordt iedereen uitgedaagd om zich te ontwikkelen: lukt het jou ook om een koprol of een flikflak te maken, een stukje op de balk te lopen of te duikelen aan de ringen? Iedereen traint op zijn eigen niveau, dat past bij zijn leeftijd en mogelijkheden. Om dat waar te kunnen maken vinden we het heel belangrijk dat de trainers voldoende gekwalificeerd zijn om de lessen voor alle leden veilig en aantrekkelijk te maken. Daarom worden de lessen geleid door gediplomeerde en sociaal vaardige trainers. Dankzij hen wordt er met veel enthousiasme gegymd en gesport en leert iedereen beter bewegen. In de turnlessen werkt de leiding samen met een of meerdere assistenten, zodat er altijd voldoende aandacht is voor ieder individu.

OVER Welke lessen kun je bij AVGV volgen? -- Voor de jeugd Ouder & kind gym Peuters vanaf ongeveer anderhalf jaar hebben bij AVGV de mogelijkheid heerlijk te klimmen, klauteren en te bewegen, eventueel met een beetje hulp van mama of papa. Er zullen op de les allerlei kleine materialen worden gebruikt zoals ballen, maar ook echte toestellen - als banken, trampolines, rekken en matten. Peuter- en kleutergym Vanaf 3 jaar kunnen kinderen gymmen in de peuter- en kleuterlessen. De lessen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. We gebruiken soms ballen, hoepels of blokjes, dan zingen we weer liedjes of doen we spelletjes in sprookjessfeer. We werken ook met toestellen zoals matten, banken, trampolines, ladders, ringen en een echte kast. De kinderen kunnen beweegdiploma 1 en 2 halen. Meisjesturnen Bij de recreatieve turnlessen leer je op een leuke manier turnen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met turnen. Wij gebruiken alle ‘echte’ turntoestellen zoals de lange mat, balk, brug/rekstok en (mini) 4

trampoline. Ook ga je zwaaien aan de touwen, trapeze en in de ringen, springen over de bok, kast en Pegasus. In alle zalen hebben wij een tumblingbaan waar wij graag op springen. Natuurlijk is er in elke les ook tijd voor een spelletje. De verschillende lesgroepen zijn ingedeeld naar leeftijd. Jongensturnen Iedere jongen vanaf 6 jaar kan meedoen aan het jongensturnen bij AVGV. Je hoeft nog geen ster te zijn in saltospringen of handstanden op de brug, maar je kunt dat wel worden! De jongens turnen op de volgende toestellen: mat, gelijke brug, bok, paard of kast, trampoline, ringen en rek. Heb je het turnen een beetje onder de knie, dan begin je zelfs paardvoltigeren te leren. Selectieturnen In de selectiegroep word je voorbereid op het turnen van diverse wedstrijden. Het niveau van deze groep ligt hoger dan het niveau van de recreatieve turngroepen. Om in de selectiegroep te mogen turnen word je uitgenodigd door de trainers van de selectiegroep. Iedereen die in de selectiegroep komt turnen, krijgt een proeftijd van ongeveer drie

maanden. Dit is om te kijken of het kind het leuk vindt om in de selectie te turnen en of de trainers denken dat het kind hier op zijn plaats is. Streetdance In de streetdancegroepen leer je op populaire muziek leuke dansen. De meeste meiden die meedoen zijn tussen de 6 en de 14 jaar. Minimaal twee keer per jaar is er een optreden, bijvoorbeeld op de onderlinge turnwedstrijden van de vereniging.


Welke lessen kun je bij AVGV volgen? -- Voor de volwassenen B.B.B. Bij B.B.B. trainen wij de been-, bil- en buikspieren, maar ook andere spieren komen aan bod. Na de warming-up (zonder springen) worden de spieren met behulp van verschillende oefeningen versterkt en verstevigd. Dit alles doen wij op moderne muziek, waardoor we op een leuke manier aan ons figuur werken. Om het resultaat te vergroten wordt er gebruik gemaakt van sportattributen zoals Dyna-Bands, dumbells en enkelgewichtjes. Keep Fit Iedereen die zin heeft in sporten in een gezellige sfeer is van harte welkom in de gezellige Keep Fit-groep. Je doet er loop- en grondoefeningen om het lichaam in conditie te houden en/of een balspel, variërend van volleybal, zaalvoetbal, basketbal of badminton. Mannen en vrouwen van ongeveer 30 tot ruim 60 jaar sporten hier met elkaar.

Bodyshape Bodyshape is een trainingsmethode voor het gehele lichaam. Na een flinke warmingup zonder springen wordt het lichaam getraind, waarbij gebruik wordt gemaakt van sporthulpmiddelen. Er worden verschillende oefeningen in een vlot tempo op moderne, gezellige muziek gedaan. Yoga AVGV biedt twee verschillende vormen van Yoga. Dru yoga wordt wel de yoga van het hart genoemd. Oosterse bewegingsvormen en yoga komen hierin samen. Je brengt lichaam, geest en hart met elkaar in balans door middel van oefeningenreeksen, handhoudingen (mudra’s), vloeiende en therapeutische houdingen, adembeheersing, concentratie, diepe ontspanning en meditatie. Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama).

Volleybal Voor de fanatieke volleyballer is er de reguliere volleybalvereniging. Maar voor hen die niet (meer) zo fanatiek zijn, maar wel een avondje sportief willen ontspannen in een gezellige sfeer, zijn de AVGV volleybalgroepen een prima alternatief.

Wat doen we nog meer bij AVGV? Voor de jeugd worden er bij AVGV naast de lessen ook veel extra activiteiten georganiseerd. We gaan op zomerkamp, een dagje naar Duinrell en vieren Sinterklaas en het Paasfeest. We doen mee met de Springdagen in Sommelsdijk en onze kleuters kunnen een beweegdiploma halen. Voor de oudere kinderen zijn er turnproeven en onderlinge wedstrijden.

Turnhal Vanaf 2018 gaan we turnen en sporten in een spiksplinternieuwe gym-/turnhal aan de Delflandlaan in Voorburg. We kijken daar enorm naar uit en verwachten dat heel veel leden in die prachtige en uitdagende omgeving met nog meer plezier kunnen sporten.

5


SELECTIE GROEP 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

6

Emma Rosekrans

Suze Lokhorst

Anna van Lierop

Julia Jansen

Paulien Hoekstra

Irina Goosens

Eline Geschiere

Esther Dumoulin

Olin Bikker Bo Adokaat Nilover Abdoelgafoer


Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Selectie groep 1

Vaso Papadopoulous Noumikou

Lauran Koster

Ifrah Abdirahman

Martyna Kocรณj

Kim Kappert

Maura Zwaagstra

Cailing Wols

Kaya Visser

Philine Vermeulen Renske Timmer Donna Stamkart

7


SELECTIE GROEP 2

Selectie groep 2

Myrthe Mook

Selectie groep 2

Simone Luiten

Inge Eshuis

Selectie groep 2

Selectie groep 2

8

Alexandra van der Deijl

Leanne Busse

Selectie groep 2

Lisette Kruithof

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Jonna Busse

Tara-Jay Nieuwenburg


Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Selectie groep 2

Manouk Vermeulen

Maaike Heeres

Tara de Valk

Ruby Uwadiegwu

Laura Tie

Amy Rutgrink

Gwennie van Poelgeest

9


STREETDANCE 10+

Streetdance 10+

Rena El Dakkak

Kyara Gemmink

Lorrayne Rijke

Streetdance 10+

Streetdance 10+

10

Streetdance 10+

Streetdance 10+

Sabin El Dakkak

Dana Veltman


STREETDANCE 6 - 9 JAAR

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

12

Tessa de Veld

Veerle Mulder

Melisa Mprah

Maecy Haasbroek

Sarah Djoko

Fatou Condé

Bintou Condé


Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Sienna Komen

Charlotte Lubbers

Robine van der Velde

Esmeralda Roeleveld

Charlotte Schutter

Maira Ponsioen

13


MEISJES 6 - 7 JAAR, MAARTENSSCHOOL

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Linde ter Bekke

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

14

Roos Pennings

Mara Kรถkbugur

Mare Halbertsma

Maartje de Bree


Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Madison van Maris

Lila Voorkamp

Valentine van der Velden

Yalou de Roo

15


MEISJES 7 - 9 JAAR, DRIEMASTER

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

16

Shannon Stoop

Renee de Ruyter de Wildt

Odilia Rijs

Emma Muggen

Dasha Karpuk

Sammy Haasbroek

Maecy Haasbroek


Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Meisjes 7 - 9 jaar, Driemaster

Lizzy Rijs

ZoĂŤ Herberigs

Lente van Nispen tot Sevenaer

Rebecca Newman

Rosalie Westenborg

Juliette Versteegh

17


MEISJES 9 - 12 JAAR, DRIEMASTER

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Drishti Bhatnagar

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

18

Lin Houben

Danischka Fernandes

Tess Fanger

Angie Blitz


Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Meisjes 9 - 12 jaar, Driemaster

Mia van Rooijen

Vera Munnikhof

ZoĂŤ van der Moolen

Vanity Martis

19


MEISJES 10 JAAR EN OUDER, DALTON

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Charlotte Aris

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

20

Isabel van Schagen

Estelle Robles

ZoĂŤ van der Moolen

Mandy Macarty

Carmen van Leeuwen

Lin Houben

Dameria Homan

Julie Gerla


Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Patricia Barbosa

Eline Kester

Evelien Pijnappel

Emilie van der Weele

Meike de Wolf

Madelief van Vlaardingen

Merel Schravendijk

Robin van Wijk

21


MEISJES 8 - 10 JAAR, DALTON

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Femke Blezer

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

22

Juliet Poort

Fitou van Oorschot

Maryse Keizer

Annebel van Hulst

Ilse Huigen

Dene Harteveld

Maite van Ede

Lotta van Dam

Kim Bunnik Maud van den Broek Merel Brakel Lara Bongaerts


Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Fiona Zhang

Maurene Braam

Bahaar Mofrad

Jip Heijs

Anne Elfferich

Julia Samson

Roxy van Schriek

Florentine Hoksbergen

Isabel Beekhof Lilou Francois Mea Zuliani Emma van Ulft

23


MEISJES 8 - 9 JAAR, DALTON 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

24

Nikita Scholtens

Veera Ramautar

Suzanne Heemskerk

Margot Hartevelt

Bregje Burgmeijer

Manar Al-Husseinawy


Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Mania Vaseghi

Lara dos Santos

Cyanne Ankerman

Jill Visbach

Sophie Tika

Noa Schumm

25


MEISJES 8 - 9 JAAR, DALTON 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

26

Maroesja van Rooij

Nora Poddewijn

FrĂŠderique Holst

Ludy Holst

Sterre Heidenreich

Nora van den Dries

Emma de Buck


Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Victoria Mironova

Marilotte Nieuwland

Flo Vermeeren

Lizzie Texidor

Naomi van der Steen

Emi Schreuders

Femke Schravendijk

27


MEISJES 6 - 7 JAAR, DALTON 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

28

Nicky de Fouw

Ilse vd Kolk

Maud van der Molen

FrĂŠderique van Mierlo

Isabel Barbosa

Iris Bongaerts


Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Joni Koymans

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Dara Buurman

Emma Huijser

Amber Rasheed

Fenne Planje

29


MEISJES 6 - 7 JAAR, DALTON 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

32

Femke Taag

Annemijn Seijger

Veerle Mulder

Sophie Moreau

Lisa Jacobs

Phileine Ekkelenkamp

Noor Beljaars


Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Annelijne Nieuwland

Sharia Badri

Rosa de Vries

Lise van der Aa

Aurora Zaalblok

Mette Peelen

AimĂŠe Vollinga

33


JONGENS 10 JAAR EN OUDER

Jongens 10 jaar en ouder

Ingmar van den Broek

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

34

Casper Wijnhoud

Casper Geschiere

David ten Dam

Boris Brogtrop


Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Guus Koppe

Dewan Remmerswaal

Sebastiaan Hofland

Timo Wijnhoud

35


JONGENS 6 - 9 JAAR

Jongens 6 - 9 jaar

Bruno Arkesteijn

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

36

Hendrik de Vries

Floris Speek

Tigo Saadhoff

Stijn Pellenkoft

Maarten Pellenkoft

Valentijn Enzing

Samuel Donner

Max van den Berg


Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Jongens 6 - 9 jaar

Ben Jans

Hidde Slangen

NoĂŤl Kramer

Ilja Noia

Matthijs Coret

Harry Hochinson

Seph van de Sluis

Lukas de Vries

37


MEISJES VANAF 12 JAAR

Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

38

Octavia Gast

Relinde van den Broek

Denise Boon

Jacqueline Begic


Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

Meisjes vanaf 12 jaar

Maike Schutman

Aditi Madabhushi

Tess Groenewegen

Lise Eshuis

39


MEISJES 9 - 12 JAAR, DALTON

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

40

Emma van der Pijl

Seline El Ousrouti

Lianne Minderhoud

Lynn van Leersum

Bo de Fouw

Nikita Drost

Wieke van Ansem


Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Meisjes 9 - 12 jaar, Dalton

Lux Vintges

Aniek de Veld

Sapphire Uwadiegwu

Antoinette Tawil

Puck de Smet

Emilie Poort

41


KLEUTERS 5,5 - 6 JAAR

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Fenna Brebels

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

42

Cecilia Newman

Daisy Konings

Dasha Gromakova

Tanne de Bruijn


Kleuters 5,5 - 6 jaar

Laila van Rijn

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Kleuters 5,5 - 6 jaar

Mina Ahmadi

Juliette Zevenbergen

Benthe Timmer

Charlotte Schutter

43


PEUTERS/KLEUTERS 3-5 JAAR, GROEP 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 1

44

Kira Komen

Nynke Toet

Noah Reijneker

Tijl Planje

Ysathi Nederhorst

Cato Leijstra

Victoria Baarspul


PEUTERS/KLEUTERS 3-5 JAAR, GROEP 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Lotte van den Bout

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/Kleuters 3-5 jaar, groep 2

Marit Bootsma

Keisha Dhoenmoen

Belle Verschoor

Annemijn Verschoor

Philein Verschoor

Giselle Katerborg

Claudia Gimeno-Fabra

Bente Erwich

45


OUDER & KIND, WOENSDAG / DONDERDAG

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

46

Viktor van Veen

Thomas van Tol

Lynn Korse

Phileine Groenendijk

Piter Dijkhuijsen

Matthéo de la Croix

Joël van Aanholt


Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Ouder & Kind, woensdag / donderdag

Jesper de Boer

Wim van Oort

Matthew Murkes

Josefiene Madden

Quirijn Oxopeus

Floor Bootsma

Johnny Vink

47


OUDER & KIND, DONDERDAG EN VRIJDAG

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

48

Boris Roeloffsen

Tyche van de Pas

JoĂŤlle Weergang

Robin Rosdorff

Nynke de Jonge

Guus Janssen

Joshua Gelders

Fiene van Es

Charlie ter Horst Vajèn Feijes


Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Ouder & Kind, donderdag en vrijdag

Benjamin Olijve

Amber Chedi

Aryen Chedi

Hugo Ottevanger

Julius Pasaribu

Luuk de Jong

Annabel Soesman

Lewis Cadger

Arlin Vrolijk Bram Sorel

49


TEAMPLAATJES

Selectie, groep 1

Selectie, groep 1

Selectie, groep 1

Selectie, groep 1

Selectie, groep 1

Selectie, groep 2

Selectie, groep 2

Selectie, groep 2

Selectie, groep 2

Selectie, groep 2 50


Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters/kleuters 3-5 jaar, groep 1

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters / kleuters 3-5 jaar, groep 2

Peuters/kleuters 3-5 jaar, groep 2 51


TEAMPLAATJES

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6 - 9 jaar

Streetdance 6-9 jaar

Streetdance 10+

Streetdance 10+

Streetdance 10+

Streetdance 10+

Streetdance 10+ 52


Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6-7 jaar, Dalton 1

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6 - 7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6-7 jaar, Dalton 2 53


TEAMPLAATJES

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6 - 7 jaar, Maartensschool

Meisjes 6-7 jaar, Maartensschool

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 1

Meisjes 6-9 jaar, Dalton 1 54


Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 9 jaar, Dalton 2

Meisjes 6-9 jaar, Dalton 2

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8 - 10 jaar, Dalton

Meisjes 8-10 jaar, Dalton 55


TEAMPLAATJES

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Jongens 10 jaar en ouder

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton 56


Ouder & kind woensdag & donderdag

Ouder & kind woensdag & donderdag

Ouder & kind woensdag & donderdag

Ouder & kind woensdag & donderdag

Ouder en kind woensdag en donderdag

Ouder & kind donderdag en vrijdag

Ouder & kind donderdag en vrijdag

Ouder & kind donderdag en vrijdag

Ouder & kind donderdag en vrijdag

Ouder en kind donderdag en vrijdag 57


TEAMPLAATJES

Meisjes 9 - 12 jaar

Meisjes 9 - 12 jaar

Meisjes 9 - 12 jaar

Meisjes 9 - 12 jaar

Meisjes 9-12 jaar 58


Op de foto van links naar rechts: Achterste rij: Marleen Claessens, Sofia Perez, Petra Koppe, Tara de Valk, Ruby Uwadiegwu , Floor Stolk, Amy Rutgrink, Alexandra van der Deijl, Middelste rij: Lise Eshuis, Lune Polman, Astrid KĂśhler, GabriĂŤlle Hendriks, Gwennie van Poelgeest, Nynke Blokland Voorste rij: Marie-Claire Andeweg, Jonna Busse, Simone Luiten, Tess Groenewegen, Lisette Kruithof, Anna van Lierop, Inge Eshuis

59


SPAAROVERZICHT o

SELECTIE GROEP 1

Nilover Abdoelgafoer

o Bo Adokaat o

Olin Bikker

Robine van der Velde

o

Evelien Pijnappel

o

Sienna Komen

o

Patricia Barbosa

o

Iris Bongaerts

o

Fréderique van Mierlo

o

Charlotte Lubbers

o

Eline Kester

o Eline Geschiere

MEISJES 6 - 7 JAAR, MAARTENSSCHOOL

MEISJES 8 - 10 JAAR, DALTON

o Paulien Hoekstra

o

o

o Anna van Lierop

o

o Emma Rosekrans

o

o Renske Timmer

o

o Esther Dumoulin

o Irina Goosens

o

o Julia Jansen

o

o Suze Lokhorst

o

o Donna Stamkart

o

o Philine Vermeulen

o

o Kaya Visser

Linde ter Bekke

Maartje de Bree

Mare Halbertsma Mara Kökbugur Roos Pennings Yalou de Roo

Valentine van der Velden Lila Voorkamp

Madison van Maris

o Maura Zwaagstra

MEISJES 7 - 9 JAAR, DRIEMASTER

o Martyna Kocój

o

o

Cailing Wols

o Kim Kappert o

Ifrah Abdirahman

o Lauran Koster

o Vaso Papadopoulous Noumikou

SELECTIE GROEP 2

o

Maecy Haasbroek

o

Dasha Karpuk

o o o o

o

Jonna Busse

o

o

Alexandra van der Deijl

o

Lisette Kruithof

o

o o o o o o o o o

o o o o

Tara-Jay Nieuwenburg

Amy Rutgrink

o

Drishti Bhatnagar

Ruby Uwadiegwu

o

Tess Fanger

Maaike Heeres

o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Tara de Valk

o

Manouk Vermeulen

o

STREETDANCE 10+

o

o

Sabin El Dakkak Lorrayne Rijke

STREETDANCE 6 - 9 JAAR

o o

o

Sarah Djoko

o

Melisa Mprah

o

Tessa de Veld

o

Charlotte Schutter

o

o

o

o

o

o

Lizzy Rijs

o

o

Bintou Condé

o

Zoë Herberigs

o

Laura Tie

o

o

Lente van Nispen tot Sevenaer

o

Gwennie van Poelgeest

o

o

Rebecca Newman

o

MEISJES 9 - 12 JAAR, DRIEMASTER

Dana Veltman

o

Rosalie Westenborg

o

o

Juliette Versteegh

o

Kyara Gemmink

o

Shannon Stoop

Simone Luiten

o

Renee de Ruyter de Wildt

o

o

o

Odilia Rijs

Inge Eshuis

Rena El Dakkak

o

Emma Muggen

o

o o

Sammy Haasbroek

Leanne Busse

Myrthe Mook

Fatou Condé

o

Maecy Haasbroek

o

Veerle Mulder

o

Maira Ponsioen

o

Esmeralda Roeleveld

o

A

MEISJES 6 - 7 JAAR, DALTON 1

o

o

Angie Blitz

Danischka Fernandes Lin Houben

Vanity Martis

Zoë van der Moolen Vera Munnikhof Mia van Rooijen

MEISJES 10 JAAR EN OUDER, DALTON

Charlotte Aris Julie Gerla

Dameria Homan Lin Houben

Carmen van Leeuwen Mandy Macarty

Zoë van der Moolen Estelle Robles

Isabel van Schagen Robin van Wijk

Merel Schravendijk

Madelief van Vlaardingen Meike de Wolf

Emilie van der Weele

Femke Blezer

Lara Bongaerts Merel Brakel

Maud van den Broek Kim Bunnik

Lotta van Dam Maite van Ede

Dene Harteveld Ilse Huigen

Annebel van Hulst Maryse Keizer

Fitou van Oorschot Juliet Poort

Emma van Ulft Mea Zuliani

Lilou Francois

Isabel Beekhof

Florentine Hoksbergen Roxy van Schriek Julia Samson

Anne Elfferich Jip Heijs

Bahaar Mofrad

Maurene Braam Fiona Zhang

MEISJES 8 - 9 JAAR, DALTON 1

o

Manar Al-Husseinawy

o

Margot Hartevelt

o o o o o

o o

o o o o o o o o o o o o o

o o o

Bregje Burgmeijer

o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o

Isabel Barbosa

Maud van der Molen Ilse vd Kolk

Nicky de Fouw Joni Koymans Fenne Planje

Amber Rasheed Emma Huijser

Dara Buurman Noor Beljaars

Phileine Ekkelenkamp Lisa Jacobs

Sophie Moreau Veerle Mulder

Annemijn Seijger Femke Taag

Aimée Vollinga Mette Peelen

Aurora Zaalblok Lise van der Aa Rosa de Vries Sharia Badri

Annelijne Nieuwland

JONGENS 10 JAAR EN OUDER

o

Ingmar van den Broek

o

David ten Dam

o o o o o

Boris Brogtrop

Casper Geschiere Casper Wijnhoud Timo Wijnhoud

Sebastiaan Hofland

o

Dewan Remmerswaal

Noa Schumm

JONGENS 6 - 9 JAAR

Jill Visbach

o

Suzanne Heemskerk Veera Ramautar Nikita Scholtens Sophie Tika

Cyanne Ankerman Lara dos Santos Mania Vaseghi

Emma de Buck

Nora van den Dries Sterre Heidenreich Ludy Holst

Fréderique Holst Nora Poddewijn

Maroesja van Rooij

Femke Schravendijk Emi Schreuders

Naomi van der Steen Lizzie Texidor

Flo Vermeeren

Marilotte Nieuwland Victoria Mironova

o

Guus Koppe

o

Bruno Arkesteijn

o

Samuel Donner

o o o o o o o o o o o o o o

Max van den Berg Valentijn Enzing

Maarten Pellenkoft Stijn Pellenkoft Tigo Saadhoff Floris Speek

Hendrik de Vries Lukas de Vries

Seph van de Sluis Harry Hochinson Matthijs Coret Ilja Noia

Noël Kramer

Hidde Slangen Ben Jans


MEISJES VANAF 12 JAAR

Lynn van Leersum Seline El Ousrouti

Jacqueline Begic

o

Relinde van den Broek

o o o o o o

Denise Boon

Octavia Gast Lise Eshuis

Tess Groenewegen Aditi Madabhushi Maike Schutman

MEISJES 9 - 12 JAAR, DALTON o

Wieke van Ansem

o

Bo de Fouw

o o o o o o o o

o o o

Nikita Drost

Lianne Minderhoud Emma van der Pijl Emilie Poort

Puck de Smet

Antoinette Tawil

Sapphire Uwadiegwu Aniek de Veld Lux Vintges

KLEUTERS 5,5 - 6 JAAR

o

Fenna Brebels

o

Dasha Gromakova

o o o o o o

o o

Tanne de Bruijn Daisy Konings

Cecilia Newman Laila van Rijn

Charlotte Schutter Benthe Timmer

Juliette Zevenbergen Mina Ahmadi

PEUTERS/KLEUTERS 3-5 JAAR, GROEP 1

o

Victoria Baarspul

o

Ysathi Nederhorst

o o o o

o

Cato Leijstra

o o o

Selectie, groep 1

Selectie, groep 2

Peuters/kleuters 3-5 jaar, groep 1 Peuters/kleuters 3-5 jaar, groep 2 Streetdance 6-9 jaar Streetdance 10+

Meisjes 6-7 jaar, Dalton 1 Meisjes 6-7 jaar, Dalton 2

Meisjes 6-7 jaar, Maartenschool Meisjes 8-9 jaar, Dalton 1 Meisjes 8-9 jaar, Dalton 2 Meisjes 8-10 jaar, Dalton

Jongens 10 jaar en ouder

Meisjes 10 jaar en ouder, Dalton

Ouder & kind woensdag & donderdag Ouder & kind donderdag & vrijdag Meisjes 9-12 jaar

Kira Komen

PEUTERS/KLEUTERS 3-5 JAAR, GROEP 2

Claudia Gimeno-Fabra

o

o o oo o o oo o oo o o o oo o o oo o o oo o oo o o o oo o o oo o oo o o o oo o o oo o o oo o o oo o oo o o o oo o o oo

Nynke Toet

o o

OUDER & KIND, DONDERDAG EN VRIJDAG Vajèn Feijes Charlie ter Horst Guus Janssen Nynke de Jonge Robin Rosdorff Joëlle Weergang Fiene van Es Joshua Gelders Tyche van de Pas Boris Roeloffsen Bram Sorel Arlin Vrolijk Lewis Cadger Annabel Soesman Luuk de Jong Julius Pasaribu Hugo Ottevanger Aryen Chedi Amber Chedi Benjamin Olijve

TEAMPLAATJES

Noah Reijneker

Lotte van den Bout

o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

OUDER & KIND, WOENSDAG / DONDERDAG Joël van Aanholt Matthéo de la Croix Piter Dijkhuijsen Phileine Groenendijk Lynn Korse Thomas van Tol Viktor van Veen Johnny Vink Floor Bootsma Quirijn Oxopeus Josefiene Madden Matthew Murkes Wim van Oort Jesper de Boer

Tijl Planje

o o

o o o o o o o o o o o o o o

o

Bente Erwich

Giselle Katerborg

Philein Verschoor

Annemijn Verschoor Belle Verschoor

Keisha Dhoenmoen Marit Bootsma

61


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Voorburg Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 08:00 - 22:00 uur 10:00 - 19:00 uur

JumboVoorburg Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

AVGV  

AVGV Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you