Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


Het doet mij een groot genoegen dat u mee wilt doen aan de grote voetbalplaatjesactie van winkelcentrum Gouweplein. Hoe weet ik dat u mee wilt gaan sparen voor een vol verzamelalbum? Heel eenvoudig: u heeft het fraaie boek nu al in handen. Als voorzitter van de vereniging van alle ondernemingen op het Gouweplein ben ik reuze trots op alle activiteiten die wij voor onze klanten kunnen en mogen organiseren.

BESTE (ERE)LEDEN, DONATEURS, VRIJWILLIGERS EN OUDERS VAN ASW,

Als voorzitter van ASW (Altijd Strijdbaar Waddinxveen) ben ik trots op onze vereniging, trots op ons prachtige complex en trots op de vele vrijwilligers die het elke week weer mogelijk maken dat er op ons sportpark ‘De Sniep’ kan worden getraind en wedstrijden worden gespeeld.

En daar is dan nu een heel nieuwe activiteit bij gekomen: het sparen van voetbalplaatjes van onze lokale helden. Want hoe mooi is het als je straks een album kunt vol sparen voor je zoon, dochter, buurjongen of -meisje, of voor een van je kleinkinderen. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf en een prachtig document om jaren later nog eens met de nodige trots door te bladeren.

U bent in het bezit van het ASW voetbalplaatjes verzamelalbum. Normaal gesproken zijn het de voetballers van de Eredivisie waarvoor u plaatjes moet sparen om het verzamelalbum compleet moet krijgen, maar dit keer zijn het onze eigen leden die met hun foto in de clubkleuren van ASW op de voetbalplaatjes prijken. Een mooie actie op initiatief van de winkeliers van ‘Centrum Gouweplein’. Dus deze keer geen Toornstra, Kluivert of Zoet maar Triep, Twigt of Scheurwater uit de jeugd- en seniorenteams van ASW.

Het mooie van deze actie is dat er een ruime spaartijd is en dat alle winkels op het Gouweplein mee zullen doen aan deze actie. Van kapper tot supermarkt en van bloemenzaak tot brillenwinkel. Bij al uw aankopen kunt u voetbalplaatjes sparen.

En wat is het leuk dat we als ASW in de gelegenheid worden gesteld mee te werken aan dit voetbalalbum en zo onderdeel te worden van een stukje clubhistorie. Want als u over 10, 20 of zelfs 50 jaar dit album nog eens (onder)uit de lade pakt zult u versteld staan hoe u en uw teamgenoten er toen uitzagen en wie dit ook al weer waren. En kunt u uw kinderen laten zien dat papa, mama, opa of oma vroeger ook op voetbal hebben gezeten. Want dat we over 10, 20 of zelfs 50 jaar nog steeds voetballen, daar twijfel ik niet aan.

Mocht nu blijken dat aan het einde van de actie het album nog niet helemaal vol is, dan is er nog de gelegenheid om naar een ruilmiddag te komen en zo te zorgen dat je collectie Waddinxveense voetbalhelden helemaal compleet is. Ik wens u daarbij de komende tijd veel spaarplezier! Extra mededeling: In de boekenwinkel en het warenhuis op het Gouweplein is ook nog een fraai boek te koop, dat gemaakt is ter gelegenheid van de totstandkoming van ons mooie centrum. Het boek ‘Van winkelstrips tot Gouweplein’ is te koop voor slechts €10,-

Uiteraard zullen er tijdens en na de actie ruilmiddagen worden georganiseerd, om ervoor te zorgen dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld zijn of haar album compleet te krijgen. Al ben ik er van overtuigd dat ook zonder deze ruilmiddagen de ‘dubbele’ gretig met elkaar zullen worden uitgewisseld. Ik ben ook benieuwd of er kinderen (en misschien ook wel ouders of zelfs seniorenleden) zijn die voor de deuren van de winkels van ‘Centrum Gouweplein’ de wacht houden en klanten belagen om hun ASW voetbalplaatjes. En of er net als bij acties van bekende Nederlandse supermarkten afzettingen komen om de verzamelaars op afstand van het winkelend publiek te houden. Misschien zal het zo’n vaart niet lopen, doch ik ben er wel van overtuigd dat velen met enthousiasme aan het verzamelen zullen slaan. Ik wens iedereen veel plezier bij het verzamelen van de ASW plaatjes. Kees Jansen Voorzitter ASW

SPONSOR

Voorzitter

Henk de Bas Voorzitter OVG

Kees Jansen

3


ALTIJD STRIJDBAAR WADDINXVEEN ASW is een zondagvereniging (3e klasse C) die bestaat sinds juni 2010. De voetbalvereniging is ontstaan na een fusie van de twee verenigingen v.v. Waddinxveen en WSE. ASW biedt voetbalplezier op alle dagen van de week. De zaterdag en de zondag zijn voor de competitiewedstrijden voor meisjes en jongens, dames en heren. Op maandag tot en met vrijdag wordt er getraind. Ook door groepen die geen competitie spelen zoals de F-League en de recreanten. Naast het veldvoetbal biedt ASW ook gelegenheid tot het spelen van zaalvoetbal. Zaal 1 speelt haar wedstrijden in 2017-2018 in de Topklasse B.

DE TWEE OUDE VOETBALVERENIGINGEN De vereniging WSE is opgericht op 9 juni 1948. Vanaf het begin van de jaren ’70 voetbalde WSE haar wedstrijden op sportpark ‘De Lansbrekers’ aan de Willem de Rijkelaan. De clubkleuren waren oranje-zwart.

De vereniging v.v. Waddinxveen was de eerste Waddinxveense voetbalvereniging. De vereniging voetbalde op sportpark ‘De Sniep’, naast het zwembad. De club met als clubkleuren geel-zwart is opgericht op 20 mei 1922. Deze datum geldt als de formele oprichtingsdatum van ASW. Hoewel ASW dus nog maar net zeven jaren bestaat, hoopt de vereniging in mei 2022 haar 100ste verjaardag te vieren.

ONZE ACCOMMODATIE Na de fusie speelde ASW nog 1,5 jaar op sportpark ‘De Lansbrekers’. In deze periode werd het complex van v.v. Waddinxveen volledig vernieuwd. De gemeente Waddinxveen zorgde voor de twee kunstgrasvelden, één natuurgrasveld, een pupillenveld en de inrichting van het terrein, terwijl een groep enthousiaste vrijwilligers het clubhuis van ASW opbouwde. Een prestatie van formaat. Het is een modern gebouw met o.a. 12 kleedkamers, commissiekamer, EHBO en wasruimte op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zicht de ruime kantine (geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen en activiteiten zoals biljarten, darts, sjoelen, klaverjassen, bridge), keuken en bestuurskamer. Terwijl vanaf het terras de wedstrijden op alle velden kunnen worden bekeken. Maar ook binnen kunt u naar de Eredivisie of naar wedstrijden op de buitenlandse velden kijken. Het vernieuwde complex is in januari 2012 in gebruik genomen. Het clubgebouw wordt beheerd door een speciaal daarvoor in het leven geroepen stichting. Inmiddels is het clubgebouw ook voorzien van 96 zonnepanelen.

4


ONS CREDO Vanaf het seizoen 2016-2017 is ASW een nieuw voetbalpad ingeslagen. Onder aansturing van de jeugdvoorzitter en in het seizoen 2016-2017 benoemde hoofd jeugdopleiding is met een groot aantal betrokkenen een technisch beleidsplan opgesteld met als credo ‘Actief samen winst boeken’. Dit staat voor met plezier samen trainen en voetballen, duidelijkheid in beleid en communicatie. Daarnaast winst boeken door beter te worden als speler, ASW’er en als mens. Natuurlijk speel je een wedstrijd om te winnen. Maar ook als je niet wint kan je leren, misschien wel meer! Met het plan wordt de basis gelegd voor een gezonde toekomst voor ASW.

ONZE VRIJWILLIGERS Een voetbalvereniging als ASW bestaat bij de gratie van de vrijwilligers. Een grote groep is wekelijks (sommigen dagelijks) in de weer om te zorgen dat er op zaterdag en zondag kan worden gevoetbald en dat er een kopje koffie, thee of een biertje kan worden gedronken en/of een broodje kan worden gegeten. Daarnaast kent de vereniging een flink aantal commissies, noodzakelijk om invulling te geven aan de kernactiviteiten van de club. Jaarlijks worden vele kleine activiteiten en grote evenementen georganiseerd. Zo is ASW toe aan de 3e Wokkelblues, wordt in het voorjaar al vele jaren op 10 vrijdagavonden het 7 tegen 7 toernooi gespeeld en is het Kierewiet toernooi in juni 2018 toe aan haar 15e editie. Zonder vrijwilligers is dit (en vele andere activiteiten als klaverjassen, Halloween, Zwarte Pieten training, jeugdtoernooien) niet mogelijk.

SPORT- EN SPELPLEZIER Sport en plezier horen bij elkaar. Natuurlijk kent ASW prestatievoetbal doch bovenal is voetbal een fantastische sport voor iedereen, jong en oud. Bij ASW kan je het voetbal combineren met gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje op het prachtige complex aan de Sniepweg 13e in het centrum van Waddinxveen. Kom gerust eens kijken.

5


Zondag Selectie

Zondag Selectie

Brandon Knaapen

6

Quinten van Leeuwen

Zondag Selectie

Konrad Dudela

Bilal El Hafet

Zondag Selectie

Damion Gunning

Zondag Selectie

Geoffrey Grimmelius

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Henri Duine

Dave Captein

Zondag Selectie

Mustapha Bouazza

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Battal Bas

Zondag Selectie

Jordi Alphenaar

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Jaouad Alhaft

TEAMSPONSOR

Zondag Selectie

Zondag Selectie

ASW

Andy de Mooy

Raymond Neukerk


Dido Havenaar

Bryan de Lang

Arie Plaisier Assistent Scheidsrechter Zondag Selectie

Tim Verkleij

Assistent trainer Zondag Selectie

Mark van Zanten Zondag Selectie

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Aron Verkleij

Leider Zondag Selectie

Assistent trainer Zondag Selectie

Hoofdtrainer Zondag Selectie

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Zondag Selectie

Jim van Reede

Arjan van der Weiden

Quesnel Spijker

Sjaak Wenteler Rick van Wijk

Adam Lamhouti

Gerhard Frikken

Arie Grootenboer

7

Zondag Selectie

Zondag Selectie


Zondag 3

Jordi Triep

8

Thomas Twigt

Zondag 3

Shahrog Rahim

Zondag 3

Peter van Ommen

Zondag 3

Gert-Jan Olofsen

Zondag 3

Zondag 3

Richard Musaazi

Peter van den Hoek

Zondag 3

Ronald Geers

Zondag 3

Zondag 3

Sandolin Damaso Bentinho

Zondag 3

Zondag 3

Zondag 3

ASW

Dominique Verbeek

Robel Zeyesus Tesfahannes


Zondag 4 ASW

Gerolf Friesser

10

Frank Jacobi

Zondag 4

Rene Boekhorst

Zondag 4

Mike van Assem

Zondag 4

Zondag 4

Kjell van der Aart

Zondag 4

Zondag 4

Zondag 4

TEAMSPONSOR

Kees Jansen

Arnold Klompien


Robert Speetjens

Pim Verlaan

Mario van der Sluis

Zondag 4

Alfons Scheurwater

Zondag 4

Zondag 4

John Moons

Zondag 4

Zondag 4

Zondag 4

Zondag 4 Zondag 4

Ronald Kok

Thijs van der Voort

Martijn van der Wal

11


Zondag 5

Zondag 5

Arkadiusz Scierko

12

Mariusz Zawadzki

Radoslaw Wycisk

Zondag 5

Bartosz Scierko

Zondag 5

Marek Malyse

Zondag 5

Zondag 5

Krystian Magot

Zondag 5

Mateusz Kosiak

Zondag 5

Zondag 5

Marcin Andula

Zondag 5

Zondag 5

ASW

Maciej Waizikowski

Daniel Bienkowski


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

bij Jaap

Albert Heijn


Zondag 6

Zondag 6

Stefan Bresser

14

RenĂŠ Bresser

Zondag 6

Arjan de Boer

Zondag 6

Zondag 6

Jelle Bleker

Zondag 6

Zondag 6

ASW

Martijn Groot

Ton Hoogendoorn


Geoffrey Smits

Justin Sterk

Steven Rietveld

Zondag 6

Hendrik Mol

Zondag 6

Zondag 6

Mitchell Knaapen

Zondag 6

Zondag 6

Zondag 6

Zondag 6 Zondag 6

Jeroen van Keulen

Cor de Vlieg

Twan Zwaan

15


Zaterdag 1

Zaterdag 1

ASW

Bryan van Leeuwen

16

Patrick van Leeuwen

Zaterdag 1

Javier Goor

Zaterdag 1

Hidde van Eijk

Zaterdag 1

Menno de Bruin

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Wesley van Beek

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Sarmad AlMasoudi

Kevin Overdijk

Luke Overdijk


Marvin Vermaat

Bob Visser

Leo Vegt

Leider Zaterdag 1

Tim Tijsterman

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Rick Swijnenburg

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1 Zaterdag 1

Rick te Pas

Mike Warmelink

Doris Overdijk

17


Dames 1

Dames 1

ASW

Vera Hogerbrug

18

Marit van Dam

Dames 1 Dames 1

Yvonne Korevaart-Honkoop

Danielle Wijnen

Cynthia Wijnen

Leider Dames 1

Trainer Dames 1

Joyce Wesselo-Pommerel

Dames 1

Dames 1

Lisa Vliegendhart

Clarissa de Jong

Dames 1

Gaby Colla

Dames 1

Dames 1

Donna Boer

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Jaqueline van Kamperdijk-Mindikowski

Max Severijns

Jan Sterk


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door:


ASS Team

Timothy Bruinink

20

Jair D’ Mattos

ASS Team

Timo Brandenburg

ASS Team

Steven Brandenburg

ASS Team

Lars Brandenburg

ASS Team

ASS Team

Deborah Bosland

Julian Boom

ASS Team

Jasper Boere

ASS Team

ASS Team

Niek de Bodt

ASS Team

ASS Team

ASS Team

ASW

Tim van den Dool

Diego van Egmond


Matthijs van Lienden

Mack van Leeuwen

ASS Team

Christian Koot

ASS Team

Mitchell van Lienden

Lucas Gudelj

ASS Team

ASS Team

Niels Groen

Mitchel van Hussen

ASS Team

ASS Team

Myra Gudelj

ASS Team

ASS Team

ASS Team ASS Team

ASS Team

Max van Esch

Martijn Lindemans

Djulliano van der Linden

21


ASS Team

Dennis Koot

22

Marco van Lienden

Trainer ASS Team

Cat Gehlich

Trainer ASS Team

Jan Willem Triet

Trainer ASS Team

Elroy Robijn

Trainer ASS Team

Trainer ASS Team

Perry Pos

Tristan Peters

Trainer ASS Team

Koen Peters

ASS Team

ASS Team

Luke den Ouden

ASS Team

ASS Team

ASS Team

ASW

Ron Peters

Michael Brandenburg


MO19-1

MO19-1

ASW

TEAMSPONSOR

Adrienne Pouw

24

Amiera Heuvelman

MO19-1 MO19-1

Sylvana Huisman

Kim de Roos

MO19-1

Dien Willems

MO19-1

Christy Berkouwer

MO19-1

MO19-1

Amber de Boer

Naomi Heuvelman

MO19-1

Anniek Versluis

MO19-1

MO19-1

Abigaïl Thuis

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Aafke van Keulen

Fabienne van Barneveld

Sterre Groot


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jumbo, Oost-Souburg, Oranjeplein 72


JO15-1 ASW

Robin Schroten

26

Abdoullah Azor

JO15-1

Tyo Eykelhof

JO15-1

Achraf el Bardani

JO15-1

Ali Hider Hussain

JO15-1

JO15-1

Jasper Padding

JO15-1

JO15-1

JO15-1

TEAMSPONSOR

Dani Peters

Rafik Zaghboubi


Sami Ben Mhamed

Hassanen Hussain

Leider JO15-1

JO15-1

Ermin Kuduzovic

Nassim Boukarka

Trainer JO15-1

Menno de Roos

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1 JO15-1

Justin Verbeek

Hendrik Mol

Aad Eykelhof

27


JO15-2

JO15-2

ASW

Lars Hofman

28

Mohammed Simoes-Martins

JO15-2

Hermon Admasu

JO15-2

Ilias Azaïmi

JO15-2

Merijn Dikhooff

JO15-2

JO15-2

Joël Ghebretensae

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Bart Rietveld

Matthijs Brenkman

Baraa Aboud


JO15-2

Jesse Bruintjes

JO15-2

Joey Cocx

Leider JO15-2

JO15-2

Thomas Nijmeijer

Jelle Scheurwater

Trainer JO15-2

Mohamed Alhaft

Trainer JO15-2

Brent Schuiling

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Bahaa Almasoudi

Dion van Offeren

Martijn Theunissen

29


MO15-1

MO15-1

ASW

Elisha Heuvelman

30

Nina Scheurwater

MO15-1 MO15-1

Romy Bijl

Youssra El Aissati

Trainer MO15-1

Esmee

Trainer MO15-1

Nicka Eykelhof

MO15-1

MO15-1

Léann Bresser

Lisanne Pouw

MO15-1

Nicky Wesselo

MO15-1

MO15-1

Donna van Gent

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Celina Bouhof

Jan Triep

Nigel Geluk


JO14-1 ASW

JO14-1

TEAMSPONSOR

Kai den Hollander

32

Shad Rahim

JO14-1

Marwan Boulahrir

JO14-1

Dominik Slรณsarz

JO14-1

Mohamed Rahaoui

JO14-1

JO14-1

Wassiem Srour

JO14-1

JO14-1

JO14-1

Micha Havenaar

Rik Zuidam

Simon Bakker


JO14-1

Daan Zantinge

JO14-1

Hiwaad Omarzad

Leider JO14-1

JO14-1

Quint Hoogerbrug

Luuk Westerhof

Trainer JO14-1

Caj Kempers

Trainer JO14-1

Dylan Anker

JO14-1

JO14-1

JO14-1

Mohammed BenzaĂŻm

Stefan Bresser

Gerbrand Westerhof

33


JO13-1 ASW

JO13-1

Youssef Benaïssa

34

Jasper Smits

JO13-1

Daan Obbens

JO13-1

JO13-1

Wendy Scheurwater

JO13-1

JO13-1

TEAMSPONSOR

Jesse Droog

Chris Waltman


Jaap Masselink

Ebone Overdijk

Trainer JO13-1

JO13-1

Thijs Rietveld

Sem de Goeij

Trainer JO13-1

Jelle Groot

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Jayden Bishop

Rick van Wijk

Leo Vegt

35


JO13-2

JO13-2

JO13-2

ASW

Rayan Alhaft

36

Mohamed el Bardani

Bink van der Valk

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Timo Beekhuizen

Levi Kool

Ryan van Zeeland


Yusuf Bayrak

Nassim Achahbouni

Trainer JO13-2

JO13-2

Mansour Krifa

Paul Kroon

Trainer JO13-2

Thijs Anker

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Adrian Cabrera Franyie

Walter van Beek

Marco van Zeeland

37


MO13-1

MO13-1

ASW

TEAMSPONSOR

Dima Elabeidi

38

Chamika van Dijk

MO13-1

Jennifer van der Meer

MO13-1

Jenna Neef

MO13-1

Mitzie den Oude

MO13-1

MO13-1

Dionne de Boer

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Sharon van der Veen

Nikkie Scheurwater

Ruby Boevé


Esmee Dekker

Roos Versloot

Leider MO13-1

MO13-1

Amber Dekker

Mette van der Ploeg

Leider MO13-1

Roos van Geer

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1 MO13-1

Maaike Kroon

Arjan Dekker

Madelon Leunissen

39


JO12-1

JO12-1

ASW

Abdullahi Abdirahman Hassan

40

Gino de Pater

JO12-1

Abdalle Haashi Abdi

JO12-1

Mohamed Boukarka

JO12-1

Rida Achbari

JO12-1

JO12-1

Sebastian Placencio Vega

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Cas Hauwert

Almedin Avdic

Youri van Yperen


Michael Vonk

Rene Snoek

Soufyan Aquili

Leider JO12-1

Majdi Chouni

Leider JO12-1

Trainer JO12-1

Mike Snoek

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1 Trainer JO12-1

Fahd Oufkir

Monique Hauwert

Bjรถrn, Letsch

41


JO11-1

JO11-1

Younes Benaïssa

42

Milan Luxen

Liam van Leeuwen

Jaimy van Velzen

Leider JO11-1

Trainer JO11-1

Rayen Darrazi

JO11-1

JO11-1

Amir Essakka

JO11-1

Connor Anker

JO11-1

JO11-1

Frenk Wesselo

TEAMSPONSOR

JO11-1

JO11-1

ASW

Faisal Essakka

Marc van Elst


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door:


JO11-2

JO11-2

Mohammed Abdifatah

44

Franio Janas

JO11-2

Davide de Waal

JO11-2

JO11-2

Wouter Hoogerbrugge

JO11-2

JO11-2

ASW

Bartosz Slรณsarz

Rens Brenkman


Joey van Vliet

Trainer JO11-2

Trainer JO11-2

JO11-2

JO11-2

Sidney Zalm

Wouter Haarsma

Lars van Leeuwen

45


JO10-1 ASW

Kyan Merkus

46

Armin Klancevic

JO10-1

Karsten van der Poel

Trainer JO10-1

Yassin Achbari

Trainer JO10-1

Chakir Dribal

JO10-1

JO10-1

Souhaib Messaoudi Tanouti

Owen Droog

JO10-1

Tim van Elleswijk

JO10-1

JO10-1

Matthew Kooren

JO10-1

JO10-1

JO10-1

TEAMSPONSOR

Sarah Eitjes

Milan Markus


JO10-2

JO10-2

Jayden Peereboom

48

Eric Rodriguez Smeels

JO10-2

Bjรถrn Lansbergen

JO10-2

JO10-2

Danny Bijl

JO10-2

JO10-2

ASW

Haddis Khorsand

Lotte de Zeeuw


JO10-2

Stefano Monster

Ruben Rodriguez Smeels

Trainer JO10-2

Trainer JO10-2

JO10-2

JO10-2

Sam Vreeken

Niels Lansbergen

Toni de Zeeuw

49


JO9-1 ASW

JO9-1

Rayan Boukarka

50

Tino de Langen

Lars Anker

Trainer JO9-1

Finn Plantfeber

Trainer JO9-1

Swen Scheurwater

JO9-1

JO9-1

Evi den Blanken

JO9-1

Dylan de Jeu

JO9-1

JO9-1

Isa van der Sluis

JO9-1

JO9-1

TEAMSPONSOR

Jasper Anker

Alfons Scheurwater


JO9-2 ASW

JO9-2

JO9-2

TEAMSPONSOR

Gino Buffoli

Bjorn Speksnijder

JO9-2

Levi Burgler

Adam Benaissa

Leider JO9-2

Lars Deege

Leider JO9-2

Pim Smith

JO9-2

JO9-2

Ryan Koster

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Youssef Achahbouni

Boudewijn Deege

Jeffrey Koster

51


JO8-1

Milo Wiersma

52

Leider JO8-1

Nick Janmaat

JO8-1

Dien Anakhrouch

JO8-1

JO8-1

Romek Walewski

JO8-1

JO8-1

JO8-1

ASW

Davy Brandhorst

Emma Rodriguez Smeels

Rene van der Sluis


JO7-1

JO7-1

Bradley Burgler

54

Machiel Smits

JO7-1

Amine Achtatou

JO7-1

JO7-1

Dustin Peereboom

JO7-1

JO7-1

ASW

Sammy Slappendel

Sven Timmermans


Xavi Semati

Guus Wesselo

Leider JO7-1

JO7-1

Dean van der Wal

Thom Wesselo

Leider JO7-1

Wesley van Elleswijk

JO7-1

JO7-1

JO7-1

JO7-1 JO7-1

Florian Delpech

Lennart Peereboom

Johan van de Wal

55


Technische Commissie

Justin Sterk

56

Technische Commissie

Technische Commissie

Technische Commissie

ASW

Peter van den Akerboom

Jan Kramp


Spaaroverzicht ASW

VOORZITTER o Kees Jansen

ZONDAG SELECTIE o Jaouad Alhaft o Jordi Alphenaar o Battal Bas o Mustapha Bouazza o Dave Captein o Konrad Dudela o Henri Duine o Geoffrey Grimmelius o Damion Gunning o Bilal El Hafet o Brandon Knaapen o Quinten van Leeuwen o Andy de Mooy o Raymond Neukerk o Jim van Reede o Quesnel Spijker o Aron Verkleij o Tim Verkleij o Sjaak Wenteler o Rick van Wijk o Mark van Zanten o Bryan de Lang o Adam Lamhouti o Gerhard Frikken o Dido Havenaar o Arie Plaisier o Arjan van der Weiden o Arie Grootenboer

ZONDAG 3

o Sandolin Damaso Bentinho o Ronald Geers o Peter van den Hoek o Richard Musaazi o Gert-Jan Olofsen o Peter van Ommen o Shahrog Rahim o Jordi Triep o Thomas Twigt o Dominique Verbeek o Robel Zeyesus Tesfahannes

ZONDAG 4

o Kjell van der Aart o Mike van Assem o Rene Boekhorst o Gerolf Friesser o Frank Jacobi o Kees Jansen o Arnold Klompien o Ronald Kok o John Moons o Alfons Scheurwater o Mario van der Sluis o Robert Speetjens o Pim Verlaan o Thijs van der Voort o Martijn van der Wal

ZONDAG 5

o Marcin Andula o Mateusz Kosiak o Krystian Magot o Marek Malyse o Bartosz Scierko o Radoslaw Wycisk o Arkadiusz Scierko o Mariusz Zawadzki o Maciej Waizikowski o Daniel Bienkowski

ZONDAG 6

o Jelle Bleker o Arjan de Boer o Stefan Bresser o René Bresser o Martijn Groot o Ton Hoogendoorn o Jeroen van Keulen o Mitchell Knaapen o Hendrik Mol o Steven Rietveld o Geoffrey Smits o Justin Sterk o Cor de Vlieg o Twan Zwaan

58

ZATERDAG 1

o Sarmad AlMasoudi o Wesley van Beek o Menno de Bruin o Hidde van Eijk o Javier Goor o Bryan van Leeuwen o Patrick van Leeuwen o Kevin Overdijk o Luke Overdijk o Rick te Pas o Rick Swijnenburg o Tim Tijsterman o Leo Vegt o Marvin Vermaat o Bob Visser o Mike Warmelink o Doris Overdijk

DAMES 1

o Jaqueline van Kamperdijk -Mindikowski o Donna Boer o Gaby Colla o Clarissa de Jong o Yvonne Korevaart-Honkoop o Lisa Vliegendhart o Joyce Wesselo-Pommerel o Danielle Wijnen o Cynthia Wijnen o Vera Hogerbrug o Marit van Dam o Max Severijns o Jan Sterk

ASS TEAM

o Niek de Bodt o Jasper Boere o Julian Boom o Deborah Bosland o Lars Brandenburg o Steven Brandenburg o Timo Brandenburg o Timothy Bruinink o Jair D’ Mattos o Tim van den Dool o Diego van Egmond o Max van Esch o Niels Groen o Lucas Gudelj o Myra Gudelj o Mitchel van Hussen o Christian Koot o Mack van Leeuwen o Matthijs van Lienden o Mitchell van Lienden o Martijn Lindemans o Djulliano van der Linden o Luke den Ouden o Koen Peters o Tristan Peters o Perry Pos o Elroy Robijn o Jan Willem Triet o Cat Gehlich o Dennis Koot o Marco van Lienden o Ron Peters o Michael Brandenburg

MO19-1

o Aafke van Keulen o Abigaïl Thuis o Anniek Versluis o Naomi Heuvelman o Sylvana Huisman o Amber de Boer o Christy Berkouwer o Dien Willems o Kim de Roos o Adrienne Pouw o Amiera Heuvelman o Fabienne van Barneveld o Sterre Groot

JO15-1

o Jasper Padding o Ali Hider Hussain o Achraf el Bardani o Tyo Eykelhof o Robin Schroten o Abdoullah Azor o Dani Peters o Rafik Zaghboubi o Justin Verbeek o Menno de Roos o Nassim Boukarka o Hassanen Hussain o Ermin Kuduzovic o Sami Ben Mhamed o Hendrik Mol o Aad Eykelhof

JO15-2

o Bart Rietveld o Joël Ghebretensae o Merijn Dikhooff o Ilias Azaïmi o Hermon Admasu o Lars Hofman o Mohammed Simoes-Martins o Matthijs Brenkman o Baraa Aboud o Bahaa Almasoudi o Brent Schuiling o Mohamed Alhaft o Jelle Scheurwater o Joey Cocx o Thomas Nijmeijer o Jesse Bruintjes o Dion van Offeren o Martijn Theunissen

MO15-1

o Celina Bouhof o Donna van Gent o Nicky Wesselo o Lisanne Pouw o Romy Bijl o Léann Bresser o Nicka Eykelhof o Esmee o Youssra El Aissati o Elisha Heuvelman o Nina Scheurwater o Jan Triep o Nigel Geluk

JO14-1

o Micha Havenaar o Wassiem Srour o Mohamed Rahaoui o Dominik Slósarz o Marwan Boulahrir o Kai den Hollander o Shad Rahim o Rik Zuidam o Simon Bakker o Mohammed Benzaïm o Dylan Anker o Caj Kempers o Luuk Westerhof o Hiwaad Omarzad o Quint Hoogerbrug o Daan Zantinge o Stefan Bresser o Gerbrand Westerhof

JO13-1

o Wendy Scheurwater o Daan Obbens o Youssef Benaïssa o Jasper Smits o Jesse Droog o Chris Waltman o Jayden Bishop o Jelle Groot o Sem de Goeij o Ebone Overdijk o Thijs Rietveld o Jaap Masselink o Rick van Wijk o Leo Vegt

JO13-2

o Timo Beekhuizen o Bink van der Valk o Rayan Alhaft o Mohamed el Bardani o Levi Kool o Ryan van Zeeland o Adrian Cabrera Franyie o Thijs Anker o Paul Kroon o Nassim Achahbouni o Mansour Krifa o Yusuf Bayrak o Walter van Beek o Marco van Zeeland

MO13-1

o Sharon van der Veen o Dionne de Boer o Mitzie den Oude o Jenna Neef o Jennifer van der Meer o Dima Elabeidi o Chamika van Dijk o Nikkie Scheurwater o Ruby Boevé o Maaike Kroon o Roos van Geer o Mette van der Ploeg o Roos Versloot o Amber Dekker o Esmee Dekker o Arjan Dekker o Madelon Leunissen

JO12-1

o Cas Hauwert o Sebastian Placencio Vega o Rida Achbari o Mohamed Boukarka o Abdalle Haashi Abdi o Abdullahi Abdirahman Hassan o Gino de Pater o Almedin Avdic o Youri van Yperen o Fahd Oufkir o Mike Snoek o Majdi Chouni o Soufyan Aquili o Michael Vonk o Rene Snoek o Monique Hauwert o Björn, Letsch

JO11-1

o Frenk Wesselo o Connor Anker o Amir Essakka o Rayen Darrazi o Milan Luxen o Jaimy van Velzen o Younes Benaïssa o Liam van Leeuwen o Faisal Essakka o Marc van Elst

JO11-2

o Wouter Hoogerbrugge o Davide de Waal o Mohammed Abdifatah o Franio Janas o Bartosz Slósarz o Rens Brenkman o Sidney Zalm o Joey van Vliet o Wouter Haarsma o Lars van Leeuwen

JO10-1

o Matthew Kooren o Tim van Elleswijk o Owen Droog o Souhaib Messaoudi Tanouti o Chakir Dribal o Yassin Achbari o Karsten van der Poel o Kyan Merkus o Armin Klancevic o Sarah Eitjes o Milan Markus

JO10-2

o Danny Bijl o Björn Lansbergen o Jayden Peereboom o Eric Rodriguez Smeels o Haddis Khorsand o Lotte de Zeeuw o Sam Vreeken o Stefano Monster o Ruben Rodriguez Smeels o Niels Lansbergen o Toni de Zeeuw

JO9-1

o Isa van der Sluis o Dylan de Jeu o Evi den Blanken o Swen Scheurwater o Finn Plantfeber o Lars Anker o Rayan Boukarka o Tino de Langen o Jasper Anker o Alfons Scheurwater

JO9-2

o Youssef Achahbouni o Levi Burgler o Ryan Koster o Pim Smith o Lars Deege o Adam Benaissa o Gino Buffoli o Bjorn Speksnijder o Boudewijn Deege o Jeffrey Koster

JO8-1

o Romek Walewski o Dien Anakhrouch o Nick Janmaat o Milo Wiersma o Davy Brandhorst o Emma Rodriguez Smeels o Rene van der Sluis

JO7-1

o Dustin Peereboom o Amine Achtatou o Bradley Burgler o Machiel Smits o Sammy Slappendel o Sven Timmermans o Florian Delpech o Wesley van Elleswijk o Thom Wesselo o Guus Wesselo o Dean van der Wal o Xavi Semati o Lennart Peereboom o Johan van de Wal TECHNISCHE COMMISSIE o Justin Sterk o Peter van den Akerboom o Jan Kramp


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door:


Winkelcentrum Gouweplein | Gouweplein 2741 MW Waddinxveen /winkelcentrumgouweplein

ASW  

ASW Verzamelalbum

ASW  

ASW Verzamelalbum

Advertisement