Page 1

KORFBALPLAATJES

VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2012 - 2013


Dranghekken...?

Gefeliciteerd!

Het verzamelen van voetbalplaatjes is een meer dan populaire bezigheid. Vooral de plaatjes van je favoriete club zijn leuk, dus wat zou er dan nog leuker zijn...? Het verzamelen van korfbalplaatjes en dan met name die van alle teams en je sportvrienden van je ‘eigen’ club ckv Albatros! In samenwerking met MCD-supermarkt aan de Burgemeester Jansenlaan 59 en de sponsorcommissie hebben we deze Albatroskorfbalplaatjesactie uitgewerkt. Het resultaat is een fantastisch mooi verzamelalbum waar de plaatjes per team ingeplakt kunnen worden.

Beste spaarders van c.k.v. Albatros, Van harte gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van het korfbalplaatjes verzamelalbum van c.k.v. Albatros! Een mooi collectorsitem voor leden en fans van deze mooie korfbalvereniging uit Zwijndrecht. Iedere korfballer heeft vast wel een idool. Nederlandse topkorfballers zoals André Kuipers of Mady Tims. Maar hebben zij ooit wel eens op eigen sticker gestaan? Voor alle leden van c.k.v. Albatros komt deze droom uit! Door een unieke samenwerking tussen c.k.v. Albatros en de MCD Zwijndrecht is het mogelijk om een compleet verzamelalbum van je eigen vereniging bij elkaar sparen. De korfbalplaatjes zijn te verkrijgen bij de MCD aan de Burgemeester Jansenlaan 59 in Zwijndrecht. Bij bestedingen vanaf € 15,- krijg je een setje met daarin 6 korfbalplaatjes. Tevens zijn er elke week extra korfbalplaatjes verkrijgbaar bij aankoop van speciaal geselecteerde producten. Vraag familie,vrienden,buren om voor je mee te sparen. Op deze manier krijg je jouw album heel snel vol!

Het boek heeft zelfs een pagina met een aantal onmisbare leden uit het bestuur, enkele commissies en de scheidsrechters. Nathalie Barten, Adrie Havelaar en Martin Hulsman hebben in een paar sessies de Albatrossers prachtig op de gevoelige plaat vastgelegd. Echt, hoe kan het anders, hele mooie foto’s. Natuurlijk komen er straks ruildagen om dubbele plaatjes met elkaar uit te wisselen. We hebben ook sponsors verzameld die dit schitterende boek mogelijk gemaakt hebben. Onze dank voor de ondersteuning. Als sporters zijn we natuurlijk gek op winnen. Met dit unieke boek hopen we een win-winsituatie gemaakt te hebben. Een nog grotere naamsbekendheid voor de MCD-supermarkt en een boek van Albatros waar je nu en later met plezier in zult bladeren! Ik hoop dat de MCD-supermarkt snel dranghekken nodig zal hebben...!

Wij wensen jullie heel veel spaarplezier toe en zullen er alles aan doen om dit initiatief tot een succes te maken!

Mart Joosten Voorzitter ckv Albatros

Met vriendelijke en sportieve groet, .facebook.com/CkvAlbatros Roger Heijnen Namens het MCD-team Burgemeester Jansenlaan 59 in Zwijndrecht

@ckvalbatros

3


Schoolkorfbal 1977

Sportieve successen

Albatros

in vogelvlucht... Op naar het zilveren jubileum Ondanks het feit dat drie eerdere pogingen mislukten wordt eind mei 1954 een start gemaakt met een Christelijke Zwijndrechtse korfbalvereniging. Bij de oprichting, geïnitieerd door oud-voorzitter Gerard Los, zijn er 49 leden, bij het verschijnen van het eerste clubblad in juli 1954 al 82. De clubkleuren worden bepaald op wit en rood en Albatros groeit in de jaren `50 en `60 snel naar zo’n 125 leden. In 1957 wordt het vlaggenschip kampioen in de 3e klasse onder leiding van trainer Voogt en de club verhuist naar ‘de Lus’ waar in 1959 het eerste eigen clubgebouw wordt geopend. In 1961 wordt er voor het eerst een aspirantenteam gevormd en in 1972 neemt de club voor het eerst met een pupillenteam deel aan de competitie. Het Schoolkorfbal komt van de grond, de Walburghal wordt geopend met een microwedstrijd tussen Albatros en Zwijndrecht en het 20-jarig bestaan wordt gevierd met ruim 200 leden. Naast ouderkorfbal wordt in de jaren ‘70 ook het fenomeen meisjesteam geboren en in 1977 wordt als gevolg van de inmiddels 300 leden gestart met een welpengroep, beginnend korfbal en spel voor de allerjongsten vanaf vijf jaar.

In 1981 worden de nieuw uitgebreide kantine en twee nieuwe kleedkamers geopend door burgemeester Pijl Hogeweg. Hoogtepunt van de viering van het 30-jarig bestaan in 1984 is het uitreiken van het zilver in de Orde van Oranje Nassau aan de afscheid nemende voorzitter Gerard Los. 1985 wordt het jaar van de junioren: J1 wordt in Oss Nederlands zaalkampioen en mag zich tevens sportploeg van het jaar in Zwijndrecht noemen. Albatros 2 promoveert in 1986 naar de reserve Hoofdklasse en in 1987 barst de discussie los over 2- of 3-vakken-korfbal. Het APT, een promotieteam, wordt opgericht. In 1989 nemen 12 Albatrossers deel aan het toernooi om de Friendship-cup in Houston en twee jaar later wint Albatros 1 haar eerste twee-vakkenwedstrijd in de Overgangsklasse met 14-16 van Oranje Zwart. Het seizoen gaat in zonder voorzitter en met twijfels over de aanleg en plaats van de Betuwelijn. Albatros klimt na een dipje opnieuw naar 300 leden en 160 kampgangers trekken in 1992 naar het Brabantse Heeze voor een geweldig gezellig familiekamp. In 1994 is Albatros gastheer voor de Franse nationale ploeg en organiseert samen met het district Zuidwest van het KNKV een heuse zaalinterland in de Walburghal. Daarnaast loopt de Albatrosjeugd 2000 gulden bij elkaar voor hun eigen speeltuin. Het 40-jarig bestaan wordt gevierd met onder meer 40 kwartier paalschieten en een circusprogramma voor de jeugd. Hoogtepunt in 1995 is het dubbele kampioenschap van het B1-team onder leiding van Margreet de Bondt. In de zaal wordt in de landelijk B-finale in de PKC-hal met 5-3 gewonnen van het Amsterdamse Rohda. Op het veld in Westerhaar is de uitslag en de tegenstander hetzelfde!

Onder trainer Versteeg promoveren Albatros 1 en 2 eind zeventiger jaren naar respectievelijk de landelijke 1e klasse en de reserve 2e klasse. De technische mensen binnen de club buigen zich over een rode draad voor alle teams en voor het eerst in de geschiedenis van de club vindt een buitengewone ledenvergadering plaats waar nieuwe statuten en reglementen worden vastgesteld. Albatros wordt met 386 leden qua grootte de 7e club van Nederland en viert het 25-jarig bestaan in 1979 op grootse wijze.

4

Familiekamp in Heeze 1992


Een warm nest Albatros 1 speelt op het veld inmiddels weer in de Overgangsklasse en eind 2005 begroet de korfbalclub haar 500e lid! Het vernieuwde bestuur onder voorzitter Mart Joosten stelt Nestregels op om het reilen en zeilen op het grote sportcomplex zo goed mogelijk te laten verlopen. In juni 2006 wordt het Zwijndrechtse bedrijf Vogel BV de nieuwe hoofdsponsor en in november wint Albatros’ eerste team de eerste prijs bij het door Vogel gesponsorde zaaltoernooi. In december 2007 overlijdt erevoorzitter en medeoprichter Gerard Los.

Landelijke veldfinale in Arnhem 1998

G-korfbal en weer een verhuizing In mei 1997 wordt een open dag voor mensen met een verstandelijke beperking gehouden en met de enthousiaste groep die daarop af kwam wordt in juni 1998 deelgenomen aan het NK voor G-teams in Apeldoorn. Medio 1998 wordt het technisch beleidsplan van de club afgerond en speelt het A-team van trainster Mirelle Fortuin de landelijke veldfinale in de Arnhemse Arena die met 14-8 wordt verloren van Die Haghe. De laatste jaren van de vorige eeuw staan in het teken van de op handen staande verhuizing naar een nieuwe stek met in ieder geval kunstgras en mogelijk zelfs een eigen sporthal. De Activiteiten Commissie van de club staat garant voor sportieve seizoenafsluitingen, een millenniumfeest en kerstgala’s. Door het gebrek aan scheidsrechters worden een aantal teams gedwongen breedtekorfbal te gaan spelen. Margreet de Bondt viert in 2001 een feestje omdat zij al ruim 20 jaar in het eerste team speelt en Roeland Barendregt beleeft het hoogtepunt van zijn scheidsrechters carrière als hij de juniorenfinale in Ahoy mag fluiten. Albatros krijgt een eigen website: www.ckvalbatros.nl Het Lokaal Onderwijs Centrum in Zwijndrecht krijgt groen licht en dit is medebepalend voor het doorgaan van de verhuizing naar de nieuwe locatie bij het Develsteincollege. Het jubileumweekend eind mei 2004 wordt, mede gesteund door stralend weer, een fantastisch feest. Een druk bezochte receptie, een musical, een jubileumboek, een wedstrijd tussen oud-leden en een spetterende zeskamp met barbecue en een feestavond leveren voor elk wat wils op. In juni 2005 verhuist Albatros op de fiets naar de nieuwe accommodatie op sportpark Develstein en in augustus van dat jaar wordt het veld geopend met een wedstrijd tussen Deetos en Albatros. Albatros zal de nieuwe stek gaan delen met de aangrenzende school en de buren van de fusievereniging SV Conventus.

In februari 2008 wordt Albatros 2 kampioen in de zaalcompetitie en promoveert naar de reserve Hoofdklasse, het hoogste niveau ooit gehaald in de zaal door het reserveteam. Het verblijf op dit niveau duurt slechts één seizoen. Het talentvolle A1 promoveert in het seizoen 2008-2009 naar de Hoofdklasse op het veld en naar de Overgangsklasse in de zaal. Het fluiten van wedstrijden, zowel binnen als buiten Zwijndrecht, vergt een grote inspanning van de leden en Albatros kent ook voor de bar- en keukendiensten een vrijwilligerstekort. De maatschappelijke stagiaires doen hun intree binnen de vereniging. Albatros neemt deel aan de bekercompetitie van RTV Rijnmond en treft in de eerste drie edities telkens een Leagueclub wat garant staat voor pure korfbalpromotie en helaas ook de uitschakeling. De sponsorcommissie plaatst nieuwe reclameborden op de velden èn ook in de zaal en een heuse tv-krant doet haar intrede. De club neemt na vijf jaar afscheid van hoofdsponsor Vogel BV. De nieuwe sponsor Mathla steekt Albatros 1 en 2 in nieuwe kledij. De contactouder doet haar intrede en daar is een schone taak voor weggelegd. De doordeweekse schoonmaakploeg gaat ter zielen. De website www. ckvalbatros.nl wordt vernieuwd, de kantine wordt opgeknapt en er wordt een nieuwe supporterscommissie gerealiseerd. Albatros is medeorganisator van het sportgala van de gemeente Zwijndrecht in de Develsteinhal. Aanvoerder Timon Lommers neemt in de zomer van 2012 afscheid na 13 jaar in Albatros 1 gespeeld te hebben. Hij was in het vlaggenschip goed voor meer dan 1000 doelpunten. Het G-team viert haar 15-jarig bestaan met een gezellig en zonnig toernooi en aansluitende barbecue en er wordt gestart met een team voor jongeren met een verstandelijke beperking. Inmiddels is er een jubileumcommissie geïnstalleerd die de viering van het 60-jarig bestaan in 2014 gaat voorbereiden.

Toernooi in Houston 1989

Afscheid Gerard Los 1984

Kampioen 3e klasse 1957

J1 Nederlands zaalkampioen 1985

Albatros is in Zwijndrecht een begrip als grote sportvereniging en straalt een frisse en gezellige sfeer uit. De korfbalclub speelt al jaren op een hoog niveau, mag trots zijn op haar sportieve resultaten en haar technisch kader, is financieel gezond, heeft een enthousiaste en stabiele groep vrijwilligers en wordt geroemd om haar spetterende nevenactiviteiten. Albatros hoeft de laatste decennia niet meer aan ledenwerving te doen, nieuwe leden melden zich vanzelf aan want… bij Albatros wil je horen!

5


Senioren 1 Albatros

Chantal Cornfield Senioren 1

6

Rene Havelaar

Inez van Herpen

Senioren 1

Senioren 1

Ot Huyser

Monique van der Net

Inge Scheurwater

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

Leon Teunissen

Mark Trimpe

Dennis den Hartog

Senioren 1

Senioren 1

Teambegeleider Senioren 1


Senioren 2 Albatros

Mariska Barendregt

Gaby Boom

Senioren 2

Senioren 2

Jindra Boom

Esther van Herpen

Stefan den Hoed

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2

Nathalie Hoogendoorn

Koen Huyser

Alex Kok

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2

Jurrien Kwaak

Robin Verwoert

Patrick van der Lijke

Senioren 2

Senioren 2

Coach Senioren 2

7


Senioren 3 Albatros

8

Erik Jan Ammerlaan

Vera Berghout

Senioren 3

Senioren 3

Robbin van Die

Remco van der Graaf

Senioren 3

Senioren 3

Melissa Hoogendoorn

Wim van Huizen

Karin Lommers

Deborah NoĂŤl-Cornfield

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Ralph Roubos

Sanne Staat

Joren Zijderveld

Christiaan Naaktgeboren

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Coach Senioren 3


Senioren 4 Albatros

Marjon Drenth - van Die

Nicole Havelaar

Senioren 4

Senioren 4

Linda Kannegieter

Mirjam Laging

Senioren 4

Senioren 4

Jeroen Ligtelijn

Robbert Pijl

Jarno Pons

Senioren 4

Senioren 4

Senioren 4

Mark Visser

Ellen van der Werff

Edward Zoutewelle

Senioren 4

Senioren 4

Senioren 4

9


Senioren 5 Albatros

10

Danny Opmeer

Reinier den Toom

Senioren 5

Senioren 5

Laura Visser

Wessel de Zeeuw

Jeroen Glastra van Loon

Senioren 5

Senioren 5

Senioren 5


Senioren 6 Albatros

Michel Bakker

Mark Buitendijk

Nynke Kannegieter

Senioren 6

Senioren 6

Senioren 6

Maruschka Kinds

Martijn Smeulers

Glenn van der Velden

Ad van Wingerden

Senioren 6

Senioren 6

Senioren 6

Senioren 6

11


Senioren 7 Albatros

12

Chris Brands

Bart Buitendijk

Marlijn Joosten

Marijke den Ottelander

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7

Ronald den Ottelander

Kira Stok

Martijn Verwoerd

Inge Wiesnekker-Smit

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7

Senioren 7


Senioren 8 Albatros

Pieter Moolenkamp

Nika de Pee

Senioren 8

Senioren 8

Remco van Pel

Stefano Rombaut

Salina Slikkerveer

Senioren 8

Senioren 8

Senioren 8

13


Senioren 9 Albatros

14

Dick Berghout

Michel Carton

Marja Forman

Senioren 9

Senioren 9

Senioren 9

Arie Kooiman

Cees Mager

Co Punt

Senioren 9

Senioren 9

Senioren 9

Chris Reijmers

Joke Reijmers

Thea Rozendaal

Senioren 9

Senioren 9

Senioren 9


G-Team Albatros

Ousama Bachar

Maarten van Es

Joop de Klerk

Simone Lagendijk

G-Team

G-Team

G-Team

G-Team

Sjanie van Middelkoop

Dennis Rijsdijk

Jeanette Veenstra

Ellie van der Waal

G-Team

G-Team

G-Team

G-Team

Evelien Los

Ellen den Otter

Anja Vogelesang

Yvonne Boone-Vogelesang

Coach G-Team

Coach G-Team

Coach G-Team

Coach G-Team

15


A1 Albatros

Laura Baidenmann A1

16

Jeany Bellaart

Boris Blokland

A1

A1

Robin de Kivit

Kristie van der Linden

Mattijs Punt

A1

A1

A1

Jasper den Toom

Anniek Voskuijl

Martijn van der Wees

A1

A1

Trainer A1


A2 Albatros

Nicole Barendregt

Marcella Hoogendoorn

Mirja Kok

A2

A2

A2

Marije Mulder

Allard van Nierop

Tom den Ottelander

A2

A2

A2

Janneke Pijl

Niels van Trooijen

Jiri Verwater

A2

A2

A2

Luc van der Werff

Erik Jan Ammerlaan

Jeroen Pijl

A2

Trainer A2

Trainer A2

17


A3 Albatros

Eva Barendregt A3

18

Eva Cornelisse

Remco Cornfield

Leon van der Giessen

Menno Goedhart

A3

A3

A3

A3

Amber Hoogendoorn

Femke Kloot

Menno Kroonen

Sharona Oosten

A3

A3

A3

A3


A4 Albatros

Lisa Brouwer

Jasmijn Goud

A4

A4

Laure Heij

Iris Hollemans

Myrthe Kloot

Jitske van de Mheen

A4

A4

A4

A4

Melissa van Nes

Desiree van Noord

Sascha van Veen

Suzanne Visser

A4

A4

A4

A4

19


A5 Albatros

20

Ashley van Antwerpen

Loraine van Asch

Valerie van Beek

A5

A5

A5

Jurgen Jansma

Iris den Otter

Demi van der Tor

Matthijs van Joolingen

A5

A5

A6

Trainer A5


A6 Albatros

Mandy Bek

Stijn Berghout

Giovanni de Deugd

Sven Maliepaard

A6

A6

A6

A6

Patrick Opmeer

Stephan Opmeer

Melanie van Vendeloo

Mark Buitendijk

A6

A6

A6

Trainer A6

21


B1 Albatros

22

Niels Euser

Youri Fortuin

Armelle Freriks

B1

B1

B1

Dylène Hoogendoorn

Lisanne Ligtelijn

Thomas Marquart

Geert-Leendert van der Maten

B1

B1

B1

B1

Michiel den Toom

Alice Verduijn

Rene Havelaar

Wim van Huizen

B1

B1

Coach B1

Coach B1


B2 Albatros

Wouter den Hoed

Sanne Meijneke

Marscha de MorĂŠe

Jasper Mulder

B2

B2

B2

B2

Caroline Punt

Leonie Reijenga

Janniek Verburg

Glenn v.d. Velden

B2

B2

B2

Coach B2

23


B3 Albatros

24

Jantine Bruggeman

Marit van de Mheen

B3

B3

Renske Ronhaar

Kimberley Schenk

Anne Swank

Fleur Swank

B3

B3

B3

B3

Melissa Verduijn

Sanne Versendaal

MariĂŤlle Voskuijl

Martijn Verwoerd

B3

B3

B3

Coach B3


B4 Albatros

Monique Bouterse B4

Loek van Buuren

Gitta van Gameren

Leon Hartog

Kim Los

B4

B4

B4

B4

Danielle Nelisse

Mischa Ouwens

Nadine van Rijswijk

Robin Verwoert

B4

B4

B4

Coach B4

25


B5 Albatros

Frenkie Albers B5

26

Roos Besemer

Larissa Groenendaal

B5

B5

Nina Heijkoop

Kayra Hengstmengel

Demi Kloosterman

Michelle van Noord

B5

B5

B5

B5

Evelien van Riemsdijk

Manon de Snoo

Daphne in ‘t Veld

Peter van Beelen

B5

B5

B5

Coach B5


B6 Albatros

Femke van der Hoff B6

Laura Korll B6

Iris Lubberink

Lisa Matser

B6

B6

Isis van Noort

Samantha Ringlever

Rosalie de Waard

B6

B6

B6

27


C1 Albatros

28

Luis Gabriel Arag창o dos Santos

Stan van Bergen en Henegouwen

C1

C1

Nicole Boer

Raoul van Duivenvoorde

Steffi la Grand

Britt van der Ploeg

C1

C1

C1

C1

Louise van Riemsdijk

Victor van Riemsdijk

Serena Schouten

Margreet de Bondt

C1

C1

C1

Coach C1


C2 Albatros

Maarten Borsje

Anouk van Die

Kimberly de Geus

C2

C2

C2

Sander de Snoo

Nienke van Uitert

Sven Vlegaard

C2

C2

C2

Sterre van der Vliet

Ilse Westdorp

Marjolein van Wuyckhuyse

C2

C2

C2

Astrid den Toom

Jasper den Toom

Mattijs Punt

Coach C2

Coach C2

Coach C2

29


C3 Albatros

Julia Groenendaal C3

30

Fieke van Houdt

Jens de Kruijter

Corine Letterman

Iris Los

C3

C3

C3

C3

Chantal Marquart

Jackie de Mooij

Rick den Otter

Lisa Rhemrev

C3

C3

C3

C3

Kim Siemann

Iris Versendaal

Vera Berghout

Inge Scheurwater

C3

C3

Coach C3

Coach C3


C4 Albatros

Marit van Ballegooijen

Nancy Bek

Danique Fortuin

Sharon Hardenbol

C4

C4

C4

C4

Manon ten Hove

Irina van der Pol

Marcha Slagter

Leila Tajjiou

C4

C4

C4

C4

Lisa Verschure

Amber Zinsmeister

Loraine van Asch

Remco van Pel

C4

C4

Coach C4

Coach C4

31


C5 Albatros

32

William Adam

Ingona van Dongen

Remco Kroonen

C5

C5

C5

Anouk Meijer

Esmee van Pelt

Ilse van Pelt

Ashley Slieker

C5

C5

C5

C5

Linda van der Spoel

Beau Vlok

Mariska Barendregt

Nicole Barendregt

C5

C5

Coach C5

Coach C5


D1 Albatros

Thalia Grootenboer

Lianne van Hekezen

D1

D1

Lisanne van Houdt

Matthijs Nelisse

Julia Pruysen

Sander Punt

D1

D1

D1

D1

Niels Ronhaar

Gijs van der Velden

Corina Huyser

RenĂŠ van der Velden

D1

D1

Coach D1

Coach D1

33


D2 Albatros

Fleur van Baar van Slangenburgh

Linda Bakker

D2

D2

Sander van Duivenvoorde

Fleur Hagedoorn

D2

D2

Esmay Hengstmengel

Karlijn Jordaan

Lisa Klop

Daan Los

D2

D2

D2

D2

Matthijs Mulder

Sterre de Snoo

Sharona Oosten

Ronald den Ottelander

D2

D2

Coach D2

Coach D2

34


D3 Albatros

Merit Achterberg D3

Anouk Berger

Lotte van Iperen

D3

D3

Linda den Otter

Marleen van Utrecht

D3

D3

Eline Zoutewelle

Arina Jansen

D3

Coach D3

35


D4 Albatros

36

Floor Broekman

Pepijn de Deugd

J么ia van Dongen

D4

D4

D4

Luc Hulsman

Amy Kros

Iris Meijer

D4

D4

D4

Amber Paans

Ginger Siebert

Dylan Tigges

D4

D4

D4

Youri Fortuin

Iris den Otter

Mari毛lle Voskuijl

Coach D4

Coach D4

Coach D4


D5 Albatros

Amber van Ballegooijen

Noa van den Berge

D5

D5

Sander Carton

Quinten van Eijsden

Daan Hijweege

D5

D5

D5

Alex Melger

Naomi Nunnikhoven

Xanthe Sebus

D5

D5

D5

Kim Verschure

Michel Carton

Tonnie Carton

D5

Coach D5

Coach D5

37


E1 Albatros

38

Daphne Boone

Geert Fokker

E1

E1

Marèl de Heer

Louise van Houdt

E1

E1

Lisette Krol

Rick Letterman

Putri Los

E1

E1

E1

Olav Vlegaard

Anouk Willemstein

Esther van Herpen

Inez van Herpen

E1

E1

Coach E1

Coach E1


E2 Albatros

Davey Barendregt

Thomas Barendregt

Iris Biemans

E2

E2

E2

Mischa Boereboom

Jasmijn van Eijk

Julie Euser

Kim Groefsema

E2

E2

E2

E2

Marit Hagedoorn

Lisa Hofman

Tirza de Kruijter

ZoĂŤ Verheij

E2

E2

E2

E2

Melanie van Vendeloo

Mandy Bek

Vivienne van Die

Leon van der Giessen

Coach E2

Coach E2

Coach E2

Coach E2

39


F1 Albatros

Anouk Bakker F1

40

Rick Biemans

Jorien Jordaan

F1

F1

Femke Lommers

Esmee Nunnikhoven

F1

F1

Eddo Bakker

Caroline Punt

Coach F1

Coach F1


F2 Albatros

Ruben Borsje

Jesse Lommers

F2

F2

Patton van Loon

Veli Vlegaard

F2

F2

Cas van Wingerden

Timon Lommers

F2

Coach F2

Leonie Reijenga

Dennis den Otter

Coach F2

Coach F2

41


F3 Albatros

42

Anoek van Bijnen

Lars Hagedoorn

Judith Lievers

F3

F3

F3

Rens Schipper

Stan Zieltjens

Niels Euser

Michiel den Toom

F3

F3

Coach F3

Coach F3


F4 Albatros

Sofie Hofman

Cas de Jong

Evi van der Linden

Belle van Maanen

F4

F4

F4

F4

Luke Sijssens

Coen Vermeulen

Armelle Freriks

Nathalie Hoogendoorn

F4

F4

coach F4

coach F4

43


F5 Albatros

Lisa Kijkuit F5

44

Danique Klein

Yannah de Kok

F5

F5

Britt Paans

Dennis Streefkerk

F5

F5

Marit van de Mheen

Michelle van Noord

Coach F5

Coach F5


Welpen Albatros

Linde Groefsema

Jamil Ben Abdel Hedi

Welpen

Welpen

Peter van Houdt

Marit van der Lee

Tess van der Linden

Boaz Lievers

Welpen

Welpen

Welpen

Welpen

Thijs Lommers

Noa Mook

Daan van Veen

Joris de Vos

Welpen

Welpen

Welpen

Welpen

Mees de Vos

Eva Cornelisse

Marije Mulder

Anniek Voskuijl

Welpen

Trainster Welpen

Trainster Welpen

Trainster Welpen

45


Scheidsrechters Albatros

46

Eva Barendregt

Anneke Blokland

Margreet de Bondt

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Jeroen Glastra van Loon

Jasmijn Goud

Iris Hollemans

Mirjam Laging

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Jeroen Pijl

Guus Raaphorst

Stefano Rombaut

Sascha van Veen

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters


Overige vogels Albatros

Mart Joosten

Petra Barendregt

Linda Euser-Raaphorst

Voorzitter

Secretaris

Penningmeester

Nico Kok

Peter van Beelen

Michelle Visser

Janneke van Pelt

Technische zaken

Nevenactiviteiten

Wedstrijdsecretaris senioren en A-jeugd

Voorzitter Kantinecommissie

Stefan Bakker

Anton Punt

Albert-Jan van der Maten

Eric Visser

Lid kantinecommissie

Beheer en VVG

Lid Activiteitencommissie

Omroeper

47


48 A4

A5

A6

B1

B2

B3

A3

A2

A1

G-Team

Senioren 2

Senioren 1

Teamplaatjes Albatros


C4

C5

D1

D2

D3

D4

C3

C2

C1

B6

B5

B4

Teamplaatjes Albatros

49


Teamplaatjes

E2

E1

D5

Albatros

50

F3

F5

Welpen

F2 F4

F1


vissergroen duurzaam & compleet groen

Dealer van o.a. • Mobilane kant en klaarhaag • Noistop geluidwering • Aluminium afscheiding • Home Grass kunstgras • Mobiroof dakbegroening

Visser Groen BV, Langeweg 25, 3343 LD H.I.Ambacht tel. 078 - 612 42 52 • info@vissergroen.nl Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Op zaterdag gesloten.

Bekijk onze nieuwe website:

www.vissergroen.nl

• Ontwerp • Advies • Aanleg • Onderhoud Webshop online!


Spaaroverzicht Albatros Senioren 1 Chantal Cornfield Rene Havelaar Inez van Herpen Ot Huyser Monique van der Net Inge Scheurwater Leon Teunissen Mark Trimpe Dennis den Hartog Senioren 2 Mariska Barendregt Gaby Boom Jindra Boom Esther van Herpen Stefan den Hoed Nathalie Hoogendoorn Koen Huyser Alex Kok Jurrien Kwaak Robin Verwoert Patrick van der Lijke Senioren 3 Erik Jan Ammerlaan Vera Berghout Robbin van Die Remco van der Graaf Melissa Hoogendoorn Wim van Huizen Karin Lommers Deborah Noël-Cornfield Ralph Roubos Sanne Staat Joren Zijderveld Christiaan Naaktgeboren Senioren 4 Marjon Drenth - van Die Nicole Havelaar Linda Kannegieter Mirjam Laging Jeroen Ligtelijn Robbert Pijl Jarno Pons Mark Visser Ellen van der Werff Edward Zoutewelle Senioren 5 Danny Opmeer Reinier den Toom Laura Visser Wessel de Zeeuw Jeroen Glastra van Loon Senioren 6 Michel Bakker Mark Buitendijk Nynke Kannegieter Maruschka Kinds Martijn Smeulers Glenn van der Velden Ad van Wingerden

52

Senioren 7 Chris Brands Bart Buitendijk Marlijn Joosten Marijke den Ottelander Ronald den Ottelander Kira Stok Martijn Verwoerd Inge Wiesnekker-Smit Senioren 8 Pieter Moolenkamp Nika de Pee Remco van Pel Stefano Rombaut Salina Slikkerveer Senioren 9 Dick Berghout Michel Carton Marja Forman Arie Kooiman Cees Mager Co Punt Chris Reijmers Joke Reijmers Thea Rozendaal G-Team Ousama Bachar Maarten van Es Joop de Klerk Simone Lagendijk Sjanie van Middelkoop Dennis Rijsdijk Jeanette Veenstra Ellie van der Waal Evelien Los Ellen den Otter Anja Vogelesang Yvonne Boone-Vogelesang A1

B3

A3 Eva Barendregt Eva Cornelisse Remco Cornfield Leon van der Giessen Menno Goedhart Amber Hoogendoorn Femke Kloot Menno Kroonen Sharona Oosten

Jantine Bruggeman Marit van de Mheen Renske Ronhaar Kimberley Schenk Anne Swank Fleur Swank Melissa Verduijn Sanne Versendaal Mariëlle Voskuijl Martijn Verwoerd

A4 Lisa Brouwer Jasmijn Goud Laure Heij Iris Hollemans Myrthe Kloot Jitske van de Mheen Melissa van Nes Desiree van Noord Sascha van Veen Suzanne Visser

B4 Monique Bouterse Loek van Buuren Gitta van Gameren Leon Hartog Kim Los Danielle Nelisse Mischa Ouwens Nadine van Rijswijk Robin Verwoert B5

A5

Frenkie Albers Roos Besemer Larissa Groenendaal Nina Heijkoop Kayra Hengstmengel Demi Kloosterman Michelle van Noord Evelien van Riemsdijk Manon de Snoo Daphne in ‘t Veld Peter van Beelen

Ashley van Antwerpen Loraine van Asch Valerie van Beek Jurgen Jansma Iris den Otter Demi van der Tor Matthijs van Joolingen A6 Mandy Bek Stijn Berghout Giovanni de Deugd Sven Maliepaard Patrick Opmeer Stephan Opmeer Melanie van Vendeloo Mark Buitendijk

B6 Femke van der Hoff Laura Korll Iris Lubberink Lisa Matser Isis van Noort Samantha Ringlever Rosalie de Waard

B1 Laura Baidenmann Jeany Bellaart Boris Blokland Robin de Kivit Kristie van der Linden Mattijs Punt Jasper den Toom Anniek Voskuijl Martijn van der Wees

Niels Euser Youri Fortuin Armelle Freriks Dylène Hoogendoorn Lisanne Ligtelijn Thomas Marquart Geert-Leendert van der Maten Michiel den Toom Alice Verduijn Rene Havelaar Wim van Huizen

A2 Nicole Barendregt Marcella Hoogendoorn Mirja Kok Marije Mulder Allard van Nierop Tom den Ottelander Janneke Pijl Niels van Trooijen Jiri Verwater Luc van der Werff Erik Jan Ammerlaan Jeroen Pijl

C1 Luis Gabriel Aragâo dos Santos Stan van Bergen en Henegouwen Nicole Boer Raoul van Duivenvoorde Steffi la Grand Britt van der Ploeg Louise van Riemsdijk Victor van Riemsdijk Serena Schouten Margreet de Bondt

B2 Wouter den Hoed Sanne Meijneke Marscha de Morée Jasper Mulder Caroline Punt Leonie Reijenga Janniek Verburg Glenn v.d. Velden

C2 Maarten Borsje Anouk van Die Kimberly de Geus Sander de Snoo Nienke van Uitert Sven Vlegaard Sterre van der Vliet Ilse Westdorp Marjolein van Wuyckhuyse Astrid den Toom Jasper den Toom Mattijs Punt


Spaar ze alle 472!

C3

F1

D3 Julia Groenendaal Fieke van Houdt Jens de Kruijter Corine Letterman Iris Los Chantal Marquart Jackie de Mooij Rick den Otter Lisa Rhemrev Kim Siemann Iris Versendaal Vera Berghout Inge Scheurwater

Merit Achterberg Anouk Berger Lotte van Iperen Linda den Otter Marleen van Utrecht Eline Zoutewelle Arina Jansen D4

Marit van Ballegooijen Nancy Bek Danique Fortuin Sharon Hardenbol Manon ten Hove Irina van der Pol Marcha Slagter Leila Tajjiou Lisa Verschure Amber Zinsmeister Loraine van Asch Remco van Pel

Amber van Ballegooijen Noa van den Berge Sander Carton Quinten van Eijsden Daan Hijweege Alex Melger Naomi Nunnikhoven Xanthe Sebus Kim Verschure Michel Carton Tonnie Carton

D2 Fleur van Baar van Slangenburgh Linda Bakker Sander van Duivenvoorde Fleur Hagedoorn Esmay Hengstmengel Karlijn Jordaan Lisa Klop Daan Los Matthijs Mulder Sterre de Snoo Sharona Oosten Ronald den Ottelander

F3 Anoek van Bijnen Lars Hagedoorn Judith Lievers Rens Schipper Stan Zieltjens Niels Euser Michiel den Toom F4 Sofie Hofman Cas de Jong Evi van der Linden Belle van Maanen Luke Sijssens Coen Vermeulen Armelle Freriks Nathalie Hoogendoorn

E1 Daphne Boone Geert Fokker Marèl de Heer Louise van Houdt Lisette Krol Rick Letterman Putri Los Olav Vlegaard Anouk Willemstein Esther van Herpen Inez van Herpen

D1 Thalia Grootenboer Lianne van Hekezen Lisanne van Houdt Matthijs Nelisse Julia Pruysen Sander Punt Niels Ronhaar Gijs van der Velden Corina Huyser René van der Velden

Ruben Borsje Jesse Lommers Patton van Loon Veli Vlegaard Cas van Wingerden Timon Lommers Leonie Reijenga Dennis den Otter

D5

C5 William Adam Ingona van Dongen Remco Kroonen Anouk Meijer Esmee van Pelt Ilse van Pelt Ashley Slieker Linda van der Spoel Beau Vlok Mariska Barendregt Nicole Barendregt

F2 Floor Broekman Pepijn de Deugd Jôia van Dongen Luc Hulsman Amy Kros Iris Meijer Amber Paans Ginger Siebert Dylan Tigges Youri Fortuin Iris den Otter Mariëlle Voskuijl

C4

Anouk Bakker Rick Biemans Jorien Jordaan Femke Lommers Esmee Nunnikhoven Eddo Bakker Caroline Punt

E2 Davey Barendregt Thomas Barendregt Iris Biemans Mischa Boereboom Jasmijn van Eijk Julie Euser Kim Groefsema Marit Hagedoorn Lisa Hofman Tirza de Kruijter Zoë Verheij Melanie van Vendeloo Mandy Bek Vivienne van Die Leon van der Giessen

F5 Lisa Kijkuit Danique Klein Yannah de Kok Britt Paans Dennis Streefkerk Marit van de Mheen Michelle van Noord

Welpen Linde Groefsema Jamil Ben Abdel Hedi Peter van Houdt Marit van der Lee Boaz Lievers Tess van der Linden Thijs Lommers Noa Mook Daan van Veen Joris de Vos Mees de Vos Eva Cornelisse Marije Mulder Anniek Voskuijl

Scheidsrechters Eva Barendregt Anneke Blokland Margreet de Bondt Jeroen Glastra van Loon Jasmijn Goud Iris Hollemans Mirjam Laging Jeroen Pijl Guus Raaphorst Stefano Rombaut Sascha van Veen Overige vogels Mart Joosten Petra Barendregt Linda Euser-Raaphorst Nico Kok Peter van Beelen Michelle Visser Janneke van Pelt Stefan Bakker Anton Punt Albert-Jan van der Maten Eric Visser L+R Teamplaatjes Korfbal Senioren 1 Senioren 2 G-Team A1 A2 A3 A4 A5 A6 B1 B2 B3 B4 B5 B6 C1 C2 C3 C4 C5 D1 D2 D3 D4 D5 E1 E2 F1 F2 F3 F4 F5 Welpen

53


DCS 103 x 147 mm_Opmaak 1 21-12-12 12:38 Pagina 1

Hét adres voor uw

Sport- en tnessvloeren Uw specialist in reparatie & installatie van electronische en mechanische motorbedieningen en Ultra waterjets

Eputan Kunststoftechniek B.V. | Energieweg 6 | 4231 DJ | Meerkerk Postbus 46 | 4230 BA | Meerkerk | Nederland Telefoon: 0183-35 47 00 | Telefax: 0183-35 47 40 E-mail: info@eputan.nl | website: www.eputan.nl

Even naar PRIMERA voor: TIJDSCHRIFTEN, BOEKEN, KADOKAARTEN, WENSKAARTEN, AGENDA’S, VOETBAL-, MUSICAL- & CONCERTTICKETS, STAATSLOTEN, KANTOORARTIKELEN, POSTNL EN CADEAUTIPS! ADRES: BURG. JANSENLAAN 39, 3331 HD ZWIJNDRECHT TEL.

: 078-6128452

SCHOONHOUDEN IS ONS VAK!

078 - 619 19 19

E-MAIL : boulevardnoord@primeranet.nl V A N

Schoonmaak

L E E U W E N

S E R V I C E S

VLS - Advertentie_103x147mm_11-01-2013.indd 1

V A N

Multiservice

L E E U W E N

S E R V I C E S

V A N

Groep

L E E U W E N

S E R V I C E S

11-01-13 14:02


Voor bijzondere momenten ONDERVLOERENOUTLET.NL Nathalie Barten grafisch ontwerp & fotografie www.nathaliebarten.nl

Wij zijn geen strafworp specialisten, maar schieten wel raak als het gaat over:

www.intergift.nl Sportprijzen - Medailles - Vanen Plakettes - Sportkleding - Sporttassen

werk Ons drtuekrwerk! is mees drukkerij van gogh

Lindtsedijk 88R - 3336 LE Zwijndrecht - Tel. 078-6192025 E-mail drukkerij.vangogh@planet.nl - www.drukkerijvangogh.nl

E info@steens.nl I www.steens.nl

GENIET DAGELIJKS VAN HET

EetcafĂŠ Bruintje Beer Develsingel 9 Zwijndrecht 078 - 612 26 44


MCD Zwijndrecht

Burgemeester Jansenlaan 59 3331 HD Zwijndrecht

Openingstijden:

maandag: dinsdag: woensdag: donderdag: vrijdag: zaterdag:

08.00 - 20.00 08.00 - 20.00 08.00 - 20.00 08.00 - 20.00 08.00 - 20.00 08.00 - 20.00

ckv Albatros  

Korfbalplaatjesactie 2012-2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you