Page 1


6


7


9


11


13


IVALINHO RUA DO OL

The renewed S. Chapel presents an improved relation with the site, as well as a more effective relation between exterior and interior, solving the lack of privacy of the old space.

I.S.

116 .50

The essential elements of the correspondent typology were synthesized through an asyimmetric facade that looks for balance as it leans itself on the park wall.

Chapel Area = 50.08 sq m

The interior intervention followed the desire of the client for a widened and more enlightened space. More ilumination was achieved by widening the narrow openings while maintaining its rythmic porpotions.

OSSARIOS

Corte Longitudinal

|

Renewal

| Under Construction

15


20


B'

C'

G

E' BA R

70 m2

G'

B

d FOYER 200m2

C

FOYER E

F

Exhibitions 519m2

Ground floor First Floor

Office/Storage Floor

Parking Floor

25


28


29


32


Goncalo Mateus Abalada  

work samples

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you