Page 1

01

Nyheder og inspiration for golfspillere – foråret 2014

#

GALVIN GREEN – EN LILLE VIRKSOMHED MED ET STORT VAREMÆRKE

11

ÅRETS UDVALG AF KØLLER

15

FORÅRSMODE

43

Custom fitting

Gør det sjovere at spille golf

DK

vind billetter til ryder cup

sæsonstart med forårstilbud

alt til juniorerne


Driver fitting. LĂŚs mere pĂĽ side 40.


11

15

43

Tillykke, du har en Golfstore-pro!

01

Besøg os på www.golfstore.dk

Sport, udfordring, glæde, sundhed, samvær. Golf er afhængig af de forskellige golfspillere, men varierer også lidt afhængig af hvornår, hvordan og med hvem du spiller. Men der er hele tiden noget, du vil være bedre til, og det er derfor jeg siger tillykke. Som medlem i en klub med en Golfstore-pro har du alt den hjælp, du vil have, lige ved hånden. Din pro har en solid uddannelse, først inden for PGA og derefter inden for Golfstore. Det betyder, at du kan få hjælp med alle dele af spillet, i form af lektioner, kurser, træningsprogram osv. Din pro driver også en Golfstore-butik, og det betyder, at du har adgang til et nøje udvalgt sortiment, baseret på funktion, kvalitet og prisvenlighed. Din pros ekspertviden garanterer, at du får kloge råd, når det drejer sig om at vælge, og med vores Custom Fitting Lesson får du køllerne perfekt tilpasset til dit sving og dit spil. Desuden kan du være sikker på, at du altid får en god pris, eftersom Golfstore har Garanteret Lav Pris*. Og som noget ekstra godt, har du alt lige ved hånden i klubben. På de følgende sider finder du en del af årets store sortiment, på www.golfstore.dk kan du finde alle oplysningerne, og i butikken kan du se, føle og prøve. Desuden byder vi på interessant læsning om Galvin Green og udviklingen af golf­­tilpasset funktionstøj, og om vores Custom Fitting Lesson . Velkommen til sæsonen 2014!

Nyheder og inspiration for golfspillere – foråret 2014

#

Galvin Green – en lille virKsomheD meD et stort varemærKe

11

årets uDvalG af Køller

15

forårsmoDe

43

Custom fitting

Gør det sjovere at spille golf

SS14_abacus_imagebilder_magasin_skiss.indd 2

2013-12-02 11:24:03

TM

TM

På vegne af 163 engagerede Golfstore-pros i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig og Holland

DK

vind billetter til ryder cup

sæsonstart med forårstilbud

alt til juniorerne

Indhold Forår 2014 04 4 stærke idEer 06 forårstilbud 10 Galvin Green – En lille virksomhed med et stort varemærke 14 Jernsæt, metalwoods & HYBRIDS 24 junior 28 wedges & puttere 30 Bolde

Lars Thonning VD, Golfstore

32 Sko & handsker 34 afstandsmålere 36 Bags & vogne 40 Custom fitting gør det sjovere at spille golf

* Hvis du inden for 14 dage efter køb i en Golfstore-butik kan købe et lignende produkt til en lavere pris i en lokal butik (ikke postordre/internet) så tilbagebetaler vi forskellen. Det eneste vi kræver, er at produktet har samme specifikationer, og at det kan købes til de samme betingelser. Husk at medbringe kvitteringen.

43 mode 59 Her finder du din Golfstore-butik

Golfstore Group AB, Box 508, 235 25 Vellinge. Telefon +46 40-42 95 00. Ansvarlig udgiver: Lars Thonning. Tekst: Mattias Appelberg/Ord­lund, Johan Dahlqvist. Produktion: Golfstore Marketing/Final. Foto: Lasse Davidsson. Tryk: Printer Consult, Sverige/Oberndorfer Druckerei, Salzburg. OBS! De angivne priser er cirkapriser og gælder indtil videre, med forbehold for momsforhøjelse, devaluering og lignende. Der kan forekomme lokale variationer i sortimentet, men de fleste produkter kan leveres med et par dages varsel. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl. Aktuel information og seneste nyt kan du finde på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 3

2014-02-11 14:36


4

stærke ideer, og

Sidste år fyldte Golfstore hele 40 år. Der er sket meget gennem årene og meget har ændret sig. Men baggrunden og vores fokus er altid det samme: dig og din golf. Vi er til for at hjælpe dig med at få så meget som muligt ud af golfen, verdens sjoveste spil. Vi hjælper dig med udstyr og træning, fagmæssige råd om både spil og udstyr. Vi findes de steder, hvor du spiller, og når du spiller, så det er let at løse eventuelle problemer, lige som du kan komme videre med det, du vil være bedre til. Vores Golfstore-pros satser på nye ideer og ny teknik for at skabe endnu bedre muligheder for dig. Golfstore Flagship Stores er vores store butikker, hvor hele sortimentet både udstyr og tøj er generøst eksponeret, og der findes et bredt udvalg af testkøller og testsæt. Og Golfstore Studio er det bedste sted til at blive en bedre golfspiller. Her lige ved siden af driving range, findes alt, hvad du behøver til både lektioner og til at lave en Golfstore Custom Fitting LessonTM, dvs. afprøve nøjagtigt, hvordan dine køller skal være, for at du skal kunne spille, så du udnytter dine evner optimalt. Og nu ser vi frem til endnu et rigtigt sjovt golfår sammen med dig.

DK_SPRING_GS_3-43.indd 4

2014-02-11 14:36


lidt til, for din golf 1

Den bedste fagkundskab

Din Golfstore-pro er en veluddannet PGA-pro, som desuden har taget videreuddannelser inden for Golfstore. Det betyder, at du altid får en professionel vejledning omkring alt det, der gælder dit golfspil: udstyr, custom fitting, lektioner, træning, råd og tips. Så du får så meget ud af dit golfspil som muligt.

2

Et udvalgt sortiment

Udbuddet af golfprodukter er enormt. Massevis af varemærker, der alle tilbyder en overflod af modeller. Der er så meget, at det praktisk taget er umuligt for dig at få et overblik, eller at kunne bedømme de forskellige produkters fordele og mangler. Derfor har vi et meget kompetent og erfarent sortimentsråd, som finder frem til de bedste og mest fordelagtige produkter hvert år. Så du kan være sikker på, at det du køber hos os, er rigtig godt. For dig.

DK_SPRING_GS_3-43.indd 5

3

Lige ved banen

Egentlig er det jo naturligt, at en golfbutik skal ligge ved golfbanen. Det er jo der, du opdager, at du har brug for at forny, supplere eller udskifte: bolde, tees, handsker, tøj, en ny putter eller et nyt sæt. Og det er jo der, du kan prøve dig frem, på egen hånd eller sammen med din Golfstore-pro, på rangen, på øvelsesgreenen, i øvelsesbunkeren og ude på banen.

4

Garanteret Lav Pris

Der findes vel næsten ikke noget så irriterende, som at finde produkter, du lige har købt, til en lavere pris i en anden butik. Derfor har vi i mange år haft Garanteret Lav Pris. Det betyder, at hvis du inden for 14 dage efter køb i en Golfstore-butik kan købe det lignende produkt til en lavere pris i en lokal butik, (ikke postordre/internet), så tilbagebetaler vi forskellen. Det eneste vi kræver, er at produktet har samme specifikationer, og at det kan købes til de samme betingelser, samt at du har kvitteringen med.

2014-02-11 14:37


! d t u r b a l i t t s s n r o å s æ s ed for m

det, f a t mege r e d ! u fin kommen d r o l t, hv riser ve r a t sons for årsp æ s s e e stor str a l av f l o g k med or til e e j ø f hold ar brug du h

Wilson Original Staff Titanium Todelt bold, der giver øget længde, takket være en skal med 400 dimples og en effektiv kerne for at opnå lange og eksplosive slag 15-pack. (vejl. udsalgspris 149,-) Kun

99,-

Abacus Trace Wind Jacket – 300,- rabat Vandafvisende vindjakke med god åndingsevne. Smidig, kan foldes ind i den ene lomme. Herre og dame. (vejl. udsalgspris 699,-)

399,Puma Faas Grip 2.0 – spar 30 % Fleksibel og let herregolfsko uden spikes med overdel af vandtæt mikrofibermateriale og skøn FaasFoam+ mellemsål. Carbon Rubber ydersål med SmartQuill-mønster. Sort. (vejl. udsalgspris 999,-)

699,-

Forårstilbud 2014

Golfstore vandflaske – gratis til de 50 første! De 50 første kunder ved Sæsonstart får vores flotte vandflaske (værdi 69,-) med i købet.

30% rabat på Puma Faas Grip Sporty damegolfsko uden spikes med overdel af vandtæt skind. Skøn EverFoam støddæmpning i hælen og EverTrack ydersål med S2QuillTec-mønster. Hvid/cabaret rød. (vejl. udsalgspris 999,-)

699,-


FootJoy D.N.A. – FootJoy skotaske med i købet! Sporty og let golfsko med overdel af Pittards ChromoSkin-læder, 3D FoamCollar for optimal pasform i hælen samt FTFTM FitBed mellemsål. Fås i mange farver. Skotaske værdi 399,- med i købet. (Begrænset antal.)

1.549,-

Callaway X-Hot N-14 – til kanonpris! Spilforbedrende, lange jern med stort effektivt sweetspot, høj udgangsvinkel og tilgivende egenskaber.

7

2.499,- Herre stål, 5-PW 2.999,- Herre grafit, 5-PW 2.999,- Dame grafit, 6-SW

Nike Sport II Cart – du sparer 30 % Veldimensioneret vognbag fuld af finesser med 9,5” oval top og 14-rums inddeling. 10 lommer og den findes i mange farvekombinationer. (vejl. udsalgspris 1.299,-)

899,-

Black Owl Golf One-Click vogn Smidig pushvogn, let at slå sammen til et kompakt format. Scorekortsholder med flaskerum, fastgørelse til paraplyholder og parkeringsbremse. (vejl. udsalgspris 1.799,-) Kun

1.099,-

Tilbudene gælder i den respektive Golfstore-butiks Sæsonstartsdage eller så længe lager haves. Lokalt kan der forekomme lavere priser og varianter i sortimentet. Her kan du se, hvornår din Golfstore-butik har Sæsonstart – www.golfstore.dk

Forårstilbud 2014


G! LO ATCH OO OO N RM

YO U ET

GO

ME

Cobra´s nye Bio Cell™ familie med drivere, fairways, hybrider og jern handler om LænGde. en højere boldflugt med mindre spin og tilgivende egenskaber, der tager dig længere end nogensinde.                     Højere boldflugt og mindre spin, for maksimal længde og tilgivende egenskaber.

Borende boldflugt med spilbarhed, feel og kontrol.

Tag Go Loooooong udfordringen. Prøv hvor meget længere de nye Bio Cell drivere, Fairways, Hybrider og jern tager dig.

#GoLong

BiOCELL_Plus_Drivers_SpreadAd_200 X 265+5mm_Danish.indd 1 DK_SPRING_GS_3-43.indd 8

cobragolf.com

2014-01-13 2014-02-11 12:47 14:37


NEW FG TOUR M3 IRONS

NEW C100 IRONS

D100 IRONS

Forged from 8620 mild carbon steel, this compact head is loaded with the precision and feel of a blade, while delivering more forgiveness.

Optimal head shape delivers powerful distance through a large, unsupported face. These midsize irons are perfect for that Crossover player.

Extreme distance, forgiveness and The Right Light™ Technology deliver greater results with the same effort.

WILSONSTAFF.COM

12:47

DK_SPRING_GS_3-43.indd 9

2014-02-11 14:37


Galvin Green

- En lille virksomhed med et stort varemĂŚrke Af Johan Dahlqvist

DK_SPRING_GS_3-43.indd 10

2014-02-11 14:37


et af verdens meste kendte varemærker, når det gælder golfbeklædning, specielt regntøj, er svensk. nu erobrer galvin green verden med sit formidable funktionstøj.

Galvin Green? Hvad er det for noget? Regntøj, siger nogen. Ja, men Galvin Green er meget mere end det. Det er et multi-layer koncept med en stor entusiasme for funktionsmateriale, hvis virksomhedsslogan er ”We never compromise!”. Men hvor kommer Galvin Green fra? Navnet er lidt mystisk og eksklusivt og alle reklamer er på engelsk. Galvin Green kommer sikkert fra England? Eller måske USA? Växjö i Sverige? Hvad? Växjö er en by i det sydlige Sverige, i Småland, og her findes en af golfverdenens absolut mest kendte producenter af formidabelt funktionstøj til golf med avancerede materialer og banebrydende design. Sådan var det ikke fra starten. Tomas Nilsson, der grundlagde Galvin Green, begyndte at fremstille arbejdstøj for over 30 år siden. Derefter gik man videre og lavede T-shirts og træningstøj til sportsbranchen.

”For os er der kun én ting, der tæller, og det er hele tiden at tilgodese golfspillernes behov” I begyndelsen af 1980 bestemte man sig for, at man skulle satse på teknisk tøj, og så blev der lavet nogle forskellige varemærker inden for skitekstil, sportstøj og skitøj. Galvin Green var med andre ord tidligt ude med tekniske materialer i tøj. Men der var noget der manglede - golftøj og først og fremmest regntøj. For at kunne tilbyde det bedste tøj begyndte Galvin Green at samarbejde med Gore i 1990, Gore der fremstiller Gore Tex, og målsætningen blev premium-produkter.

900.000.000 millioner porer i Gore Tex Alt Galvins Greens regntøj i Gore Tex fremstilles udelukkende på Gore-licenserede fabrikker med de

allerhøjeste kvalitetskrav. Gore Tex er en membran i stoffet, der består af 900.000.000 millioner porer i en kvadratcentimeter. Det er mange porer og det er, som hvis en regndråbe rammer et fodboldstadion, hvis man skal beskrive det. Porerne er 20.000 gange mindre end en vanddråbe, men 700 gange større end en sveddråbe. Det betyder, at sveden trænger ud gennem materialet, mens regnvandet ikke kommer igennem. Det lyder som ren science fiction, men fungerer utrolig godt. Hvad skal man så gøre, for at det fine Gore Textøj skal fungere i lang tid? – Et godt råd er at vaske sit Gore Tex-tøj med jævne mellemrum for at gøre fibrene i materialet rene, så funktionen bibeholdes. Regelmæssig vask gør, at Gore Tex-membranen fungerer som tiltænkt, fortæller Mats Lundqvist, design- og produktudviklingschef hos Galvin Green.

11

Golf og kun golf Der findes en række faktorer, der har bidraget til Galvins Greens succes. En af de vigtigste er, at virksomheden kun koncentrerer sig om golf og ikke andet. – Vi taler egentlig kun golf her i virksomheden på fuldtid, siger marketingchefen Nicholai Stein. At Galvin Green er så fokuseret på golf kommer golfspillerne til gode. Galvin Green lytter nøje til golfspillernes ønsker, og arbejder hårdt for at opfylde ønskerne under produktionsudviklingen. – For os er der kun én ting, der tæller, og det er hele tiden at tilgodese golfspillernes behov, siger Nicholai Stein. I alt tøj er der en række detaljer, som fortæller alle, at dette tøj er udviklet til lige netop golf, selv om man kan sejle i en piké i funktionsmateriale eller plukke svampe i Galvin Green regntøj, hvis man vil! – At vi tænker produktudvikling og golf betyder f.eks. regulerbar brystvidde og smallere ærmer, så regntøjet eller windstopperen ikke er i vejen for spillet. Det er egentlig en selvfølge, når man tænker på det. Det er faktisk muligt, fortsat at produktudvikle regntøj, siger Mats Lundqvist. At tøjet desuden er åndbart, og at det har en meget god vandtæthed, er også naturligt for en virksomhed, der aldrig går på kompromis! Et bevis på dette arbejde er de tapede sømme i regntøjet. Galvin Green

DK_SPRING_GS_3-43.indd 11

2014-02-11 14:37


12

Tapede sømme er en selvfølge, men også her har man produktudviklet fra en tape som tidligere var 22 millimeter til en med 13 millimeters bredde takket være ny teknik. Det sparer vægt i tøjet og overfladen, hvor tøjet er åndbart, bliver større. Galvin Green arbejder også meget med farve på sit tøj. – Vi begyndte at tænke på farver og en speciel Galvin Green stil med meget farve. Det kan være orange, hvid eller rød og forskellige farvekombinationer. Alle har nok ikke brudt sig om vores satsning på farve, men vi synes, at det har udviklet golfen, og måske til og med gjort den lidt gladere og lysere, siger Mats Lundqvist.

Lag-på-lag og meget farve Det klassiske golftøj er en trøje i uld og en piké i bomuld. Dejligt og hyggeligt, men ikke optimalt til golf. Det bedste for golf er tøj i funktionsmateriale efter lag-på-lag princippet. Eller det som Galvin Green kalder ”multi-layer koncept”. Det er i princippet samme tanke, som gælder for skiløb eller fjeldvandringer. – For at opnå det allerbedste multi-layer koncept udviklede vi vores eget mellemlag, Insula, i polyester, som er en kusine til fleece. Det suger ikke fugt, det er vedligeholdelsesvenligt og det er ventilerende, og så har det en god varmeevne, fortæller Mats Lundqvist. I Galvin Greens produktsortiment findes der ikke kun regntøj og windstoppere, men også alt fra undertøj, kompressionsundertøj, handsker, hatte, piké og trøjer. Alle med fællesnævneren - funktionstøj! Materiale er nemlig utroligt vigtigt for Galvin Green. Bruger man det rette materiale til tøjet, er det mere behageligt at have på og lettere at vaske. Galvin Green - We never compromise! – Vi ønsker, at alle golfspillere både skal have en windstopper og et regnsæt. Det ene udelukker ikke

det andet, men supplerer hinanden. Windstoppere har mange fordele. De vejer mindre, er billigere, blødere og kan klare en hel del regn, men ikke lige så meget som et rigtigt regnsæt, siger Mats Lundqvist. En variant af både regnsæt og windstoppere, der er blevet stadig mere populær i de seneste år, er tøj med korte ærmer. – Korte ærmer har mange fordele inden for golf, specielt når det gælder windstoppere. Det er ofte kun kroppen, du behøver at beskytte mod vinden, og med korte ærmer bliver det lettere at spille, mener Mats Lundqvist. Udover at fortsætte produktudviklingen satser Galvin Green på nøglemarkederne Tyskland, England, Sverige og USA. USA? Ja, den største golfnation af alle indgår i markedsstrategien og der arbejdes med de 500 vigtigste golfklubber og deres golfshops. Med omkring 20 ansatte i Växjö, to i USA og ti i England håber vi, at satsningen lykkes. Galvin Green - lidt dyrere - lidt bedre - eller - en lille virksomhed med et stort varemærke!

Vind billetter til Ryder Cup på Gleneagles 2014!

svar på fire ind på golfstore.dk, se en kort film og Det er supernemt at deltage. Bare gå s dig og en ven til Ryder Cup, en af verden til r ette bill de vin at for n nce cha du spørgsmål, så har r! flotte Galvin Green Ryder Cup-jakke par et og en rejs til kud tils s Plu er! ing største golfturner

lvin Green og Golfstore! Deltag i konkurrencen med Ga DK_SPRING_GS_3-43.indd 12

2014-02-11 14:37

200x


SPORTY EXTERIOR. Lightweight hosel: Adjustability with no loss of performance.

CUSTOM-ENGINEERED INTERIOR.

On the outside, the new i25TM adjustable driver says performance and control. Inside, the multi-material driver has the horsepower to match. A CG positioned low and back reduces spin and delivers an extremely high MOI for forgiveness while stabilizing launch conditions to give you the distance you demand. To get the perfect fit, we offer the PWR shaft family – shafts engineered by weight to help keep you in the fairway. Of course, there’s a lot more to it, so test drive one at your PING Fitting Specialist or visit ping.com.

©2014 PING P.O. BOX 82000 PHOENIX, AZ 85071 GD0214.

200x265_i25_driver.indd 1 13 DK_SPRING_GS_3-43.indd

07/01/2014 14:37 15:47 2014-02-11


Jern, metalwoods og utility clubs – Inspirerende, spilforbedrende nyheder, plus en favorit. Her har du en kort oversigt over hele udvalget, og på www.golfstore.dk får du alle detaljerne. Og i din Golfstore-butik kan du se, føle og prøve. Velkommen!

14

Dan Stage

Golfstore-Pro BLOCKHUS golfcenter & Tange sø GK, Danmark

1. Callaway X2 Hot Driver Større effektivt sweetspot, øget længde og mere tilgivende egenskaper 2.499,- grafitskaft (H+D) 2. Callaway Big Bertha Driver Justerbar perimetervægtning, loft og fra fade til draw 3.499,- grafitskaft (H+D)

– Et klokkerent drive midt i fairway. Et perfekt syvjern ind til en meter fra pinden. Golf er sjovt, og jo bedre du spiller, desto sjovere er det. Mit job som Golfstore-pro er at hjælpe dig med at spille bedre på alle måder. Med lektioner naturligvis, samt råd og tips om udstyr, træning, sving og spilstrategi. – Køllerne bliver bedre og bedre, og udvalget bliver større, så det er svært at vælge. Jeg kan hjælpe dig med at finde det rigtige, og jeg kan derefter lave en Custom Fitting Lesson™, så kan du være sikker på, at du får køller, der er helt rigtige til dit sving og dit spil. Jeg gør det med alle køller, fra drivere og fairwaywoods til jern, og jo højere handicap du har, desto vigtigere er det. – I år byder vi på mange interessante nyheder, så jeg synes, du skal komme herhen og prøve nogle. Det er både sjovt og lærerigt, og du op­dager måske en ny favorit, som hjælper dig et par trin ned ad handicapskalaen i løbet af sæsonen. På de følgende sider ser du hele sortimentet, og du kan finde nærmere oplysninger på www.golfstore.dk.

3. Cobra BiO CELL Driver Ny, letspillet driver, justerbar og i mange farver 2.299,- grafitskaft (H+D) 4. Nike VR_S Covert 2.0 Driver Tilgivende cavity, justerbart loft og boldbane, og ekstra længde 2.499,- grafitskaft (H+D) 5. Ping G25 Driver Justerbar loftvinkel og mere tilgivende egenskaber 2.599,- grafitskaft (H) 6. Ping Serene Driver Letspillet damedriver som giver øget længde 2.099,- grafitskaft (D) 7. TaylorMade SLDR Driver Mere loft og øget længde 2.999,- grafitskaft (H+D) 8. TaylorMade JetSpeed Driver Ny driver med Speed Pocket for ekstra længde 2.299,- grafitskaft (H+D) 9. Titleist 913D2 Driver Højere boldhastighed, tilgivende og kan indstilles for den rette boldbane 2.299,- grafitskaft (H) 10. Wilson Staff D-100 Driver Den letteste driver giver højere svinghastighed og længere slag 1.999,- grafitskaft (H+D)

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 14

2014-02-11 14:37


4.

5.

15 3.

10.

6.

2.

9.

8.

7.

1.

DK_SPRING_GS_3-43.indd 15

2014-02-11 14:38


16

Cobra BiO CELL+ Driver Kraftfuld, justerbar, høj udgangsvinkel, lavt spin og ekstra længde 2.999,- grafitskaft (H)

Cobra Baffler XL Driver Let at slå langt og lige, uanset svinghastighed 1.699,- grafitskaft (H+D)

Callaway Big Bertha Alpha Driver Justerbart tyngdepunkt, loft og fra fade til draw 3.799,- grafitskaft (H+D)

Ping i25 Driver Justerbar, tilgivende driver med fokus på længde 2.999,- grafitskaft (H)

Titleist 913D3 Driver Du kan forme slagene og foretage indstillinger for at opnå den rette boldbane 2.999,- grafitskaft (H)

Black Owl Golf Magic Driver Letspillet heltitaniumdriver til en yderst attraktiv pris 1.299,- grafitskaft (H+D)

Black Owl Golf Vision Driver Lige eller offset, fås med ekstra høje loftvinkler 899,- grafitskaft (H+D)

TaylorMade SLDR FW Højere boldhastighed og justerbar loftvinkel 1.999,- grafitskaft (H)

TaylorMade Jet Speed FW Ny Speed Pocket giver ekstra længde og øget spilbarhed 1.699,- grafitskaft (H+D)

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 16

2014-02-11 14:38


17

Cobra BiO CELL FW Justerbar fairwaywood i mange flotte farver 1.699,- grafitskaft (H+D)

Cobra Baffler XL FW Cobras mest letspillede og tilgivende FW nogensinde 1.499,- grafitskaft (H+D)

Callaway X2 Hot FW Øget længde og lettere af slå fra forskellige placeringer 1.799,- grafitskaft (H+D)

Callaway Big Bertha FW Fairwaywood med justerbart loft og boldbane 2.199,- grafitskaft (H+D)

Ping i25 FW Justerbare, med fokus på spilbarhed og længde 1.999,- grafitskaft (H)

Ping G25 FW Meget tilgivende med mere effektiv slagflade for øget længde 1.799,- grafitskaft (H)

Ping Serene FW Specialudviklede fairwaywoods til damer 1.399,- grafitskaft (D)

Wilson Staff D-100 FW Ekstra lette, letspillede og lange 1.399,- grafitskaft (H+D)

Titleist 913F FW Justerbar loft og lie, penetrerende boldbane 1.999,- grafitskaft (H+D)

Nike VR_S Covert 2.0 FW Tilgivende cavity, længere og mere lige slag 1.599,- grafitskaft (H+D)

Black Owl Golf Magic FW Lav profil og høj udgangsvinkel for ekstra længde 699,- grafitskaft (H+D)

Black Owl Golf Vision FW Velafbalancerede og tilgivende, fire loftvinkler 499,- grafitskaft (H+D)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 17

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:38


18

TaylorMade JetSpeed Rescue Højere trampolineffekt og øget spilbarhed 1.399,- grafitskaft (H+D)

Cobra BiO CELL Hybrid Højere boldflugt og 8 loftsindstillinger (myfly8) 1.499,- grafitskaft (H+D)

Callaway X2 Hot Hybrid Øget længde og lettere af slå fra forskellige placeringer 1.499,- grafitskaft (H+D)

Ping i25 Hybrid Kompakt design, høj udgangsvinkel og ekstra længde 1.699,- grafitskaft (H)

Ping G25 Hybrid Progressiv tyngdepunktsplacering og sål, som reducerer jordfriktionen 1.499,- grafitskaft (H)

Ping Serene Hybrid Hybrider som er specialudviklede til damer 1.149,- grafitskaft (D)

Wilson Staff D-100 Hybrid Lette, lange og letspillede hybrider 1.199,- grafitskaft (H+D)

Titleist 913H Hybrid Lang, lige og justerbar i klassisk form 1.849,- grafitskaft (H)

Nike VR_S 2.0 Hybrid Højere boldhastighed og letspillede fra forskellige placeringer 1.299,- grafitskaft (H+D)

Mizuno JPX Fli-Hi Hybrid Hybrider som matcher de jern, de erstatter 899,- grafitskaft (H)

Black Owl Golf Vision Rescue Høj kvalitet til en fantastisk pris 699,- grafitskaft (H+D)

Titleist 712U Utility irons Smedet, med både følelse og tilgivende egenskaber 1.599,- stålskaft (H)

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 18

2014-02-11 14:38


4.

19

5.

3. 6.

1. Callaway X2 Hot Det nye X2 Hot er Callaways længste jern nogensinde 5.499,- 7 jern, stålskaft (H) 5.999,- 7 jern, grafitskaft (H) 2. Cobra BiO CELL Øget trampolineffekt og mere tilgivende egenskaber 4.199,- 6 jern, stålskaft (H) 4.999,- 6 jern, grafitskaft (H) 3. Nike VR_S Covert 2.0 Ny, slankere og mere tilgivende med ekstra længde 4.999,- 7 jern, stålskaft (H) 5.699,- 7 jern, grafitskaft (H)

2.

4. Ping G25 Endnu mere tilgivende, med perfekt længdekontrol 4.999,- 7 jern, stålskaft (H) 6.199,- 7 jern, grafitskaft (H)

7.

5. TaylorMade SpeedBlade Speed Pocket giver øget længde og præcision 4.999,- 7 jern, stålskaft (H) 5.799,- 7 jern, grafitskaft (H) 6. Titleist AP1 714 Tilgivende med mere følelse og stabilitet 5.499,- 7 jern, stålskaft (H) 6.199,- 7 jern, grafitskaft (H)

1.

7. Wilson Staff C-100 Nyt sæt for mere følelse og kontrol i spillet 4.999,- 7 jern, stålskaft (H) 5.499,- 7 jern, grafitskaft (H)

8.

8. Mizuno JPX EZ Forged Ekstra blød og solid følelse, og tilgivende 5.799,- 7 jern, stålskaft (H) 6.799,- 7 jern, grafitskaft (H) Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 19

2014-02-11 14:39


20

TaylorMade Tour Preferred CB Topmodel med høj boldhastighed og præcision 6.499,- 7 jern, stålskaft (H)

Cobra Baffler XL Combo Nye, letspillede, med øget højde og ekstra længde 4.999,- 7 jern, grafitskaft (H)

Ping i25 Progressivt design giver høj spilbarhed 5.599,- 7 jern, stålskaft (H) 6.899,- 7 jern, grafitskaft (H)

Ping Karsten Combo Letspillet hybrid og jernsæt med stor tilgivelse 5.299,- 7 jern, stålskaft (H) 6.299,- 7 jern, grafitskaft (H)

Wilson Staff D-100 Ekstra lette og ekstra letspillede 3.999,- 7 jern, stålskaft (H) 4.999,- 7 jern, grafitskaft (H)

Titleist AP2 714 Meget følelse med tilgivende egenskaber, til professionelle og amatører 6.999,- 7 jern, stålskaft (H)

Titleist CB 714 Traditionelt bladjern, med tilgivende hjælp 7.999,- 7 jern, stålskaft (H)

Mizuno JPX EZ Høj trampolineffekt og tilgivende egenskaber 4.799,- 7 jern, stålskaft (H) 5.399,- 7 jern, grafitskaft (H)

Mizuno MP-54 Smedet, blød følelse med lidt tilgivende egenskaber 6.699,- 7 jern, stålskaft (H)

Mizuno JPX 825 Højere boldhastighed med følelse og præcision 5.199,- 7 jern, stålskaft (H) 5.999,- 7 jern, grafitskaft (H)

Black Owl Golf Vision Ekstra letspillede til en attraktiv pris 1.799,- 7 jern, stålskaft (H) 2.299,- 7 jern, grafitskaft (H)

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 20

2014-02-11 14:39


5.

21

6.

4. 7.

1. Wilson Staff D-100 Ekstra lette og ekstra letspillede 3.999,- 6 jern, grafitskaft (D) 2. Ping Karsten Combo Letspillet hybrid og jernsæt med stor tilgivelse 5.399,- 6 jern, grafitskaft (D) 3. Ping Serene Letspillet, populært jern/hybridsæt til damer 5.099,- 6 jern, grafitskaft (D)

3.

4. TaylorMade SpeedBlade Speed Pocket giver øget længde og præcision (Billedet viser en herrekølle) 5.199,- 6 jern, grafitskaft (D)

8.

5. Callaway X2 Hot Det nye X2 Hot er Callaways længste jern nogensinde (Billedet viser en herrekølle) 5.199,- 6 jern, grafitskaft (D) 6. Cobra BiO CELL Øget trampolineffekt og mere tilgivende egenskaber 4.999,- 6 jern, grafitskaft (D)

9.

2.

7. Cobra Baffler XL Combo Letspillet hybridsæt, med øget højde og ekstra længde 4.199,- 6 jern, grafitskaft (D) 8. Nike VR_S Covert 2.0 Ny, slankere og mere tilgivende med ekstra længde (Billedet viser en herrekølle) 4.899,- 6 jern, grafitskaft (D) 9. Mizuno JPX EZ Høj trampolineffekt og tilgivende egenskaber 4.499,- 6 jern, grafitskaft (D)

*Callaway X2 Hot (D)

1.

10.

10. Black Owl Golf Vision Ekstra letspillede til en attraktiv pris 1.999,- 6 jern, grafitskaft (D)

DK_SPRING_GS_3-43.indd 21

2014-02-11 14:40


22

Her starter din golfkarriere! Vi har udviklet en specialpakke til dig, der er ny inden for golfen – Black Owl Golf Vision. Køllerne er maksimalt letspillede, tilgivende og ekstra letsvingede. Jernene får bolden til at flyve højt og langt, rescuekøllen går langt også fra sværere placeringer, og med settets metalwood får du lige, lange slag fra tee og fairway. Du vælger hel- eller halvpakken til overkommelige priser, og så følger der også en velafbalanceret putter og en ordentlig golfbag med. Du kan desuden supplere op efterhånden med drivere, flere fairwaywoods og hybrider.

1.

2.

3.

1. Black Owl Golf Vision helsæt MW 3 + rescue 28° + 7 jern (stål) + putter + vognbag 2.499,- (H)

2. Black Owl Golf Vision halvsæt MW 5 + 4 jern (stål) + putter + standbag 1.799,- (H)

3. Black Owl Golf Vision FW Velafbalancerede og tilgivende, fire loftvinkler 499,- grafitskaft (H+D)

MW 3 + rescue 28° + 7 jern (grafit) + putter + vognbag 2.799,- (H)

MW 5 + 4 jern (grafit) + putter + standbag 1.999,- (H)

MW 3 + rescue 28° + 6 jern (grafit) + putter + vognbag 2.499,- (D)

MW 5 + rescue 28° + 3 jern (grafit) + putter + standbag 1.999,- (D)

Black Owl Golf Vision Driver Lige eller offset, fås med ekstra høje loftvinkler 899,- grafitskaft (H+D) Black Owl Golf Vision Rescue Høj kvalitet til en fantastisk pris 449,- grafitskaft (H+D)

Jernsæt, metalwoods & hybrids – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 22

2014-02-11 14:40

AP71


ADVANCED PERFORMANCE ADVANCED PERFORMANCE FOR GAME. FOR YOUR YOUR GAME.

®

®

TITLEIST INTRODUCERAR NEW AP1 OCH AP2 IRONS. MER LÄNGD. MER FÖRLÅTANDE. MER KÄNSLA. FORGIVENESS.

TITLEIST INTRODUCERER NYE AP JERN.

Titleist nya modeller av AP1 och AP2 är tillverkade för att ge en

LÆNGERE SLAG. MERE TILGIVELSE. SOLID FØLING.

högre bollflykt vid de långa slagen och en lägre bollflykt vid de De nye Titleist AP jern er præcisionsudviklede for at gøre det korta slagen vilket adderar längd och förbättrade möjligheter att nemmere at få de lange slag op i luften og holde de korte slag stanna bollen på greenen vid alla typer av slag. Båda modellerna nede, samtidig med at alle jern slår langt og bibeholder evnen har mer förlåtande egenskaper med tungstensviktning och den til at kontrolere alle slag. Begge modeller benytter sig af et progressiva konstruktionen vilket innebär att tyngdpunkten är advanceret tungstens vægtsystem og et progressivt design placerad bakom sweetspot på alla kluborna för en optimal känsla. som bringer tyngdepunktet nærmere der hvor du rammer Kontakta din lokala återförsäljare om du vill prova de nya AP-järnen. bolden, hvilket resulterer i mere tilgivelse. Hvis du selv vil prøve at slå med de nye AP jern, så kontakt din lokale golfshop.

Besök titleist.se för mer information.

Besøg titleist.com for mere information

DK_SPRING_GS_3-43.indd 23 AP714 Full Page Golfstore DK 200x265.indd 1

2014-02-11 14:40 2014-01-15 15:11:05


Juniorer og små børn – Selvfølgelig skal børn og unge spille golf, og for at de skal få den rette start, skal de have udstyr, der passer til dem. Så bliver det sjovere, og så lærer de det hurtigere. Læs mere på www.golfstore.dk.

24

Magnus Landström

Golfstore-Pro REE Golf, Danmark

Future Jern Jern til de unge i alle størrelser 149,- orange, gul, rød, blå, lyserød 199,- grå, lilla, sort

– Golfen har ingen aldersgrænser. Takket være handi­ ­­capsystemet kan børn og ældre, og alle andre aldersgrupper spille sammen på forskellige betingelser. Men for at det skal være på lige vilkår, er det vigtigt, at de unge har golfudstyr, der er tilpasset efter deres forudsætninger. – Inden for Golfstore har vi udviklet vores eget sortiment, Future, til små børn fra 4 år og op til de yngste teenagere. Køllerne findes i et stort antal længder, med tilpasset skaftflex, grebstykkelser og loftvinkler, så alle kan få maksimalt letspillede jern, rescue og metalwoods. – Din Golfstore-pro laver en Future fitting, en lidt enklere custom fitting, hvor køllelængden er den vigtigste faktor, men også greb og andet undersøges. Og med det rette udstyr øges spilleevnerne hurtigt via alle klubbernes aktiviteter for de unge, egen træning og spil med venner og familien. – Du og dine børn er varmt velkomne hos os og til verdens sjoveste spil. Og læs gerne mere om hele Future-programmet på www.golfstore.dk.

Junior – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 24

2014-02-11 14:40


25

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 25

Junior – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:40


26

160

150

140

1.

2.

3.

130

1. Future Push Jr Trolley Trehjulsvogn til alle bagstørrelser 799,2. Future YZ startpakke MW med headcover + 2 jern + YZ Mallet putter + Future Sunday bag. To størrelser, to farver. 899,- orange, gul

120

110

3. Future Ti Driver Driver til alle, undtagen de helt små 649,Future Hybrid Letspillet fra fairway og rough. To størrelser, seks farver. 249,- rød, blå, lyserød 299,- grå, lilla, sort

3.

Future Wedge Perfekt supplement i spillet ind mod greenen. To størrelser, grå og sort. 199,- Lob Wedge 199,- Pitching Wedge

4.

4. Future helpakke MW med headcover + 4 jern + Mallet putter + Future Standbag. Fire størrelser, seks farver. 1.299,- rød, blå, lyserød 1.599,- grå, lilla, sort

100

90

80

Junior – Årets nyheder 2014

70

DK_SPRING_GS_3-43.indd 26

2014-02-11 14:41


27

Nike VR_S Junior Step 1 Driver + #7 jern + SW + putter + Nike standbag 1.499,-

Nike VR_S Junior Step 2 Driver + hybrid + #7 jern + #9 jern + SW + putter + Nike standbag 1.899,-

Future Standbag Sej standbag med behagelig dobbeltsele 399,-

FootJoy Junior Glove Perfekt handske til de yngre golfspillere 89,-

Nike Tech Remix Jr Skøn golfhandske med et godt greb 99,-

Future Umbrella Letvægtsmodel som tåler hård vind 199,-

Puma Jr Biofusion Vandtæt, uden pigge, og med høj komfort 499,-

Ecco Golf Street Jr Lækre golfsko uden spikes i smart design 699,-

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 27

Junior – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:41


Wedge og putter – køllerne, der virkelig kan spare slag. Wedges, der giver den rette følelse og kontrol. Puttere med perfekt balance og effektivt sigte, så du putter så lidt som muligt. Læs mere på www.golfstore.dk, og kom ind i butikken for at prøve.

28

Jesper Mikkelsen Golfstore-Pro Sebber Kloster GK, Danmark

5.

– Hvor mange wedges skal du have? Hvilke wedges har du, og hvilke loftvinkler har de? Har de den rette bouncevinkel? Ville en anden form for sål gøre det lettere for dig? – Det er vigtigt at have det rette værktøj til at kunne håndtere alle afstande og placeringer ind mod og rundt om greenen. Mit råd er, at du går til din Golfstore-pro, og tager en god snak om det, du har, og hvad du vil kunne gøre. Sammen finder I ganske hurtigt et passende antal og den ønskede afstand mellem dem. Og efter et stykke tid på rangen med en wedge fitting, når I frem til den perfekte løsning for dig. – Putteren er den kølle, du anvender mest, og jo bedre den er, desto færre puts behøver du at slå. Udvalget er enormt med forskellige former, forskellige inserts, forskellige vægte, og forskellig balance. Din Golfstore-pro hjælper dig med at finde den rigtige mellem alle varianterne vha. en putter fitting på øvelsesgreenen, og så får du desuden hjælp til at afprøve den perfekte længde og det bedste greb specielt for dig.

1. Black Owl Golf Hot Spot På samme tid spillevenlig og prisvenlig 699,-

3. Ping Tour Gorge Wedge Velafbalanceret wedgeserie med stort udvalg 999,-

2. Nike VR X3X Smedede wedges med to forskellige sålformer 999,-

4. Mizuno MP R-12 Stærk wedgeserie med præcision og følelse 999,-

5. Titleist Vokey SM5 Ny wedgeserie med enormt udvalg af loft og bounce 999,- Tour Chrome

4.

3.

2.

1.

Wedges & puttere – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 28

2014-02-11 14:41


29

Odyssey Versa 90 2-Ball Lettere at sigte med 2-Ball og kraftige kontraster 1.799,-

Odyssey Versa 90 Sorte og hvide kontrastfelter giver sikrere sigte 1.399,-

Ping Scottsdale TR True Roll-insert for bedre længdekontrol samt justerbart skaft 1.599,- CraZ-E

Ping Scottsdale TR True Roll-insert for bedre længdekontrol samt justerbart skaft 1.799,- SenitaB

Ping Karsten TR Klassiker med True Roll-grooves, som giver effektiv længdekontrol 1.199,- Anser 2

TaylorMade Ghost Tour Monte Carlo-12 Hvite puttere med effektivt sikte og justerbar vægt 1.299,-

Scotty Cameron Select Newport 2 Velafbalanceret model i lækker, silver mist finish 2.499,-

Nike Method Core 05W Udpræget tå-hælputter med følelse og høj præcision 1.099,-

Black Owl Golf Target Sort/hvide putterhoveder giver bedre kontrast 499,-

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 29

Wedges & puttere – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:41


Bolde, bolde, bolde – todelte, tredelte, firedelte, femdelte. Hvide eller gule eller rosa. Lange, lige eller meget spin og følelse. Eller det hele. Læs mere om alle bolde på www.golfstore.dk

30

Jacob Tranberg

Golfstore-Pro Varde GK, Danmark

Titleist Pro V1 Verdens førende tourbold 489,- /dusin 129,- /3-pack

Titleist NXT Tour Lavt spin fra tee og blød følelse ind mod green 329,- /dusin 89,- /3-pack

Callaway X2 Hot+ Lang og lige tredelt bold til højere svinghastigheder 279,- /dusin 79,- /3-pack

Nike RZN Red Ny tredelt bold med fokus på afstand 329,- /dusin 89,- /3-pack

TaylorMade Project (a) Ekstra længde, med spin og kontrol i nærspillet 349,- /dusin 99,- /3-pack

Titleist Velocity Højere udgangshastighed, lavere spin, øget længde 279,- /dusin 79,- /3-pack

Wilson Staff DX 2 Soft Distancebolden der føles som en tourbold 199,- /dusin 59,- /3-pack

Wilson Staff DX 2 Soft Women’s Ekstra højde og længde til damegolfere 199,- /dusin 59,- /3-pack

Bolde – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 30

– Bolden er det golfprodukt, som du anvender mest. Den påvirker dit spil, og den hjælper dig med at slå de slag, du ønsker ved at forbedre forskellige dele af spillet. Som længde, draw, fade, spin og følelse i nærspil og putting. – Boldudviklingen har været fantastisk de seneste årtier, med ny teknik og nye materialer, som gør, at der nu findes mindst en bold til hver spillers behov og ønsker. Samtidigt betyder det, at det kan være svært at vælge. – Du kan naturligvis prøve dig frem på egen hånd, men jeg anbefaler dig at få lavet en rigtig ball fitting. En kort stykke tid på driving rangen med en række forskellige bolde, en launch monitor for at få længde og boldbane sort på hvidt, og din Golfstorepros faglige kompetence, som hjælper dig med at finde den bold, der har de rette egenskaber for dit spil. Desuden er det både sjovt og lærerigt.

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

2014-02-11 14:41


DK_SPRING_GS_3-43.indd 31

2014-02-11 14:41


Sko og handsker – Det kræver de rette sko for både komfort og stabilitet, når du går og når du står. Og for det bedste greb om køllen skal du bruge handsker, der fungerer i alle slags vejr. Hele udvalget findes på www.golfstore.dk

32

Jacob Nordestgaard Golfstore-Pro herning GK, Danmark

– I år kan du finde golfsko til alle typer vejr og alle mulige behov i din Golfstore-butik. Materialeudviklingen har været utrolig, så du nu kan få alt lige fra de klassiske golfsko i skind til ultralette sko uden pigge, der næsten ligner løbesko. Mange af dem er vandtætte, samtidig med at de slipper fugt ud, så du får et behageligt fodklima. – Tendensen med sko uden spikes fortsætter med stor kraft. Såler med specialdesignede, kraftige mønstre giver et godt greb, både når du går, og når du svinger, og mange modeller har moderne lav og smart profil. Desuden kan du også bruge skoene uden for banen. Tal med din Golfstore-pro, så får du gode råd om, hvilke sko, der passer dig bedst. – Kig også på årets udvalg af flotte handsker, der giver et godt greb og har en fantastisk pasform. Skind giver det bedste greb, når vejret er godt, regnhandsker når det øser ned, og allweatherhandsker er et godt kompromis. Læs mere på www.golfstore.dk.

Ecco BIOM Hybrid Lige så skøn og god på som uden for golfbanen 1.499,- (H)

Nike FI Impact Uden spikes og luftig i skønne materialer 1.099,- (H)

Sko og handsker – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 32

2014-02-11 14:41


33 Ecco Tour Hybrid Klassisk golfsko i design uden spikes 1.499,- (H)

Adidas Adizero One Ultralet med høj komfort og stabilitet 1.399,- (H)

FootJoy Contour Casual Uden spikes, en kombination af komfort og fleksibilitet 999,- (H)

Puma Biofusion Spikeless Mesh Sporty, uden spikes og i luftigt meshmateriale 999,- (H)

Ecco BIOM Hybrid Lige så skøn og god på som uden for golfbanen 1.399,- (D)

Ecco Street Evo One Model uden spikes, i moderne urbant design 1.199,- (D)

Nike Lunar Empress Sporty damesko uden spikes med lav profil 999,- (D)

FootJoy M:Project Sporty og let damesko uden spikes med lav profil 999,- (D)

Puma Faas Lite Mesh Wns Uden spikes, superlet med luftigt meshmateriale 699,- (D)

FootJoy SciFlex Perfekt pasform og sikkert greb 159,- (H+D)

FootJoy GTxtreme Hi-tech-handske med lækkert greb og pasform 129,- (H+D)

Mizuno JPX Ny all-weather-handske med skøn pasform 119,- (H+D)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 33

Wilson Staff Conform TackTeck-garvet skind for det bedste greb 149,- (H+D)

Sko og handsker – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:42


34 Længere end du tror.

Eller kortere…

Baneguider og afstandsmålere er jo på sin vis godt, men endnu bedre er naturligvis en rigtig afstandsmåler, som giver dig den nøjagtige afstand. Til green, til hullet, til bunkeren og til vandet. Og udviklingen gør det endnu lettere for os, med masser af små, smarte og brugervenlige målere via GPS eller med laser. Hvilken af disse bliver din favorit?

1.

3.

1. GolfBuddy Band BB4 Lækkert og smidigt GPS-armbånd til golf. 1.999,2. Bushnell Tour V3 Kompakt format og høj præcision 2.999,-

2.

4.

3. Bushnell Neo X Watch Lettilgængelig, høj præcision og 30.000 baner 1.599,4. GolfBuddy WT4 Armbåndsmodel med masser af gode funktioner 1.899,-

5.

5. GolfBuddy VS4 Lille, smidig og talende, med alt hvad du har brug for 1.699,-

Afstandsmålere – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 34

2014-02-11 14:42

D.N.


THIS IS D.N.A. FE E L AD VANCE D

SNUGFIT TONGUE Advanceret design med tæt tilslutning til foden.

CHROMOSKIN LEATHER ™

Letvægtsskind for bedre performance og feel.

F TF ™ FIT-BED Fine Tuned Foam for optimal komfort og support.

3D FOAMCOLLAR™ 3D hælkappe former sig efter foden for optimal pasform.

NITROTHIN™ TPU OUTSOLE Strømlinet design og øget stabilitet.

footjoy.co.uk DK_SPRING_GS_3-43.indd 35 D.N.A. Full Page Ad_Golfstore DK_200x265.indd 1

2014-02-11 14:42 2014-01-14 13:55:38


Bag og vogn – Skal du have meget med rundt på banen, eller lidt? Kan du godt lide at bære, eller foretrækker du en vogn? Uanset hvad, så er din Golfstore-butik fyldt med udmærkede valgmuligheder. Og på www.golfstore.dk finder du alle detaljer.

36

Allan Tulloch Golfstore-Pro Hillerød, Danmark

Black Owl Golf One-Click II Forbedret og veludstyret med kompakt sammenklapning 1.799,-

– Din golfbag er din mest trofaste følgesvend runde efter runde, fyldt med køller, ekstra bolde og det udstyr, som du kan få brug for. Og sikker opbevaring af mobilen og andre værdigenstande. Men det er dig, der bestemmer, om din følgesvend er en bærebag eller en vognbag, hvor stor den skal være, ruminddeling, vægt og antal lommer. Plus farve og mønster, naturligvis. – I din Golfstore-butik har du alle valgmuligheder, og din Golfstore-pro hjælper gerne med råd og tips om, hvad der er vigtigt at tænke på. – Du får også et godt udvalg af vogne, både pushog pullvogne, ligesom fleksible elvogne, der gør runderne endnu mere behagelige. Du kan som altid finde alle detaljer og data på www.golfstore.dk.

ClicGear 3.5+ Opdateret 3-hjulsvogn med meget kompakt sammenklapning 1.999,-

Bags & vogne – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 36

2014-02-11 14:42


37 Black Owl Golf Terrain Pushvogn med affjedring, passer også til store bags 1.399,-

PowerBug ProTour Lithium Let, plejevenlig og let at køre. I prisen indgår scorecard, paraply, flaske- samt GPS-holder. 7.499,-

Big Max Blade Fleksibel pushvogn som er lille og flad, når den er klappet sammen 2.499,-

Cobra BiO Cart 9”, 14-rums top og 8 lommer. 2,7 kg 1.699,-

Callaway Org 15 Cart 11”, 15-rums top og 15 lommer. 2,7 kg 1.799,-

Ping Pioneer Cart 9”, 14-rums top og 9 lommer. 3,2 kg 1.649,-

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_3-43.indd 37

Wilson I-lock Cart 9x10”, 14-rums top og 8 lommer. 3,5 kg 1.499,-

Bags & vogne – Årets nyheder 2014

2014-02-11 14:42


38

Titleist Reverse Cart 9,5”, 14-rums top og 9 lommer. 3,5 kg 1.799,-

Mizuno Kuma Cart 9,5”, 14-rums top og 9 lommer. 2,5 kg 1.499,-

Black Owl Golf AllDry Cart 9”, 14-rums top og 9 lommer. 3,1 kg 1.699,-

Black Owl Golf Retro Deluxe Cart 9”, 14-rums top og 9 lommer. 2,9 kg 1.299,-

Nike Air Sport Stand 8,5”, 8-rums top og 9 lommer. 2,2 kg 1.199,-

Ping Hoofer Stand 8”, 5-rums top og 8 lommer. 2,3 kg 1.499,-

Titleist Lightweight 9” Stand 8”, 4-rums top og 6 lommer. 2,0 kg 1.349,-

Mizuno Aerolite Stand 8,5”, 7-rums top og 4 lommer. 1,8 kg 999,-

Black Owl Golf AllDry Carry 9” Stand 9”, 14-rums top og 8 lommer. 2,7 kg 1.299,-

Bags & vogne – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 38

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

2014-02-11 14:42


Introducing The Tour Velvet Super Tack™ Grip, the latest innovation for the most popular grip in golf. Diamond grid texture above the ribbon increases stability, and incredible surface tack gives a softer feel for confidence and improved scoring. GRIP CONFIDENCE. GRIP GOLF PRIDE.

©2014 Golf Pride. Golf Pride is a registered trademark of Eaton Corporation.

DK_SPRING_GS_3-43.indd 39

GOLFPRIDE.COM 2014-02-11 14:42


40

Custom fitting gør det sjovere at spille golf af Mattias Appelberg

vi er alle forskellige, og så er det jo klart, at vi alle har brug for forskelligt golfudstyr for at spille godt. det er det samme som med tøj. skræddersyet tøj sidder altid bedre. Det bedste, du kan gøre, er at booke en Custom Fitting Lesson™ hos din Golfstore-pro. Og tro ikke, at det kun er for spillere med lavere handicap, for det er præcis det modsatte. En dygtig spiller kan oftest kompensere for mangler i udstyret, men det kan spillere med højere handicap ikke. Desuden er det virkelig sjovt, kan jeg bevidne, da jeg har taget en komplet Custom Fitting Lesson™. Jeg har fulgt udviklingen af custom fitting i rigtig mange år, og det er blevet stadig mere almindeligt, at golfspillere får foretaget det, når de køber nye køller. Det skyldes naturligvis, at flere i den store gruppe af spillere med mellem og højt handicap har hørt, hvad det kan gøre for spillet. I det senere år er mulighederne desuden blevet meget større inden for afprøvning og måling, lige som udbuddet af køllemodeller, skaft, greb m.m. Din pro er naturligvis vigtigst for en rigtig god custom fitting, med sin uddannelse, erfaring og et sikkert øje for svingene, men med bedre hjælpemidler øges nøjagtigheden i den personlige tilpasning.

Launch monitor Den største ændring er udviklingen af launch monitors. Det er avancerede radarsystemer, der sammen med computerprogrammer, giver en stor mængde data med høj præcision om dit sving, boldflugten, carry, rul, skru og vinkler (se faktaboks). Og det skal gøres på en driving range, så du og din pro ser den faktiske boldflugt. For det bliver overhovedet ikke

det samme, hvis man bare arbejder med beregnede boldbaner, som man gør i indendørsanlæg.

Alt skal passe Ved hjælp af launch monitoren, og din pros egen bedømmelse og analyse, prøver I jer trin for trin frem til, hvordan din ideelle kølle bør være – køllelængde og lievinkel skal passe med, hvordan du kommer ned til bolden i slaget, køllens vægt, skaftets stivhed og hvor på skaftet bøjningen er

”Et dårligt sving vinder altid over en god kølle” David Leet, headpro på Falsterbo GK størst, svingvægten, grebets tykkelse og meget mere. Desuden skal du vælge, hvilken type kølle det skal være, fra bladkøller til de mest tilgivende oversizekøller. Det er dit ambitionsniveau der afgør, og det er dig, der bestemmer, hvilket mærke du vil spille med.

En god start Det er almindeligt at begynde med jern for at bestemme alle grundlæggende egenskaber og mål til lige netop dig, men en rigtig custom fitting er så

Custom fitting

DK_SPRING_GS_3-43.indd 40

2014-02-11 14:42


41

meget mere. Den omfatter alt fra driver til wedge og putter. Men du skal ikke afprøve alt på en gang, det er helt fint at dele det op på flere seancer.

Driver fitting Driveren går længst, og derfor er det ekstra vigtigt, at du har den rigtige. Med en Driver fitting får du den rigtige skaftlængde, så du kan svinge stabilt og ramme bolden i sweetspot. Og du får det rigtige skaftflex, flexpunkt og alle vinkler, så du slår lange, lige slag midt på fairway. De seneste år er der kommet drivere, som du kan justere med forskellige loftvinkler, og du kan ændre slagfladens vinkel mellem åben og lukket. Rigtig godt på mange måder, men det kan også være et problem at finde de rette indstillinger. En Driver fitting giver dig de rette basisindstillinger, og når du kender dem, kan du derefter prøve forskellige indstillinger, og se, hvordan det påvirker boldbanen og længden. Og samtidig vide, at du finder tilbage til lige netop din basisindstilling. Wedge fitting Nærspilskøller handler om tillid, udseende, alsidighed og meget mere. Det er køllerne, du kan slå mange forskellige slag med, og som du vinkler lidt forskelligt afhængigt af, hvordan du ligger, og hvordan du vil lande og stoppe bolden. En sandwedge er jo givet, men derefter er det et spørgsmål om, hvor stor loftforskel der er mellem dit korteste jern Custom fitting

DK_SPRING_GS_3-43.indd 41

2014-02-11 14:42


og din sandwedge. Og om du har brug for en lob wedge, der har højere loft end din sandwedge. Udvalget er enormt, når det gælder loftvinkler, bouncevinkler, sålformer, materiale m.m, så en Wedge fitting med din pro kan virkelig anbefales.

42

Putter fitting Når det gælder puttere, er der ingen enkle sandheder. Årsagen er naturligvis, hvordan du står ved bolden, når du putter, hvordan du holder putteren og hvordan du svinger den, lige eller i en bue. Og udvalget er enormt, når det gælder udseende, vægt, skaftmontering, greb, samt vridningsmodstand og forskellige typer slagflader. Med eller uden inserts. Ved en Putter fitting analyserer din pro, hvordan du putter, og kan måske hurtigt afgøre, hvilken type putter, putterlængde og greb, der fungerer bedst for dig. Derefter kan du prøve forskellige modeller af puttertypen, indtil du finder din absolutte favorit.

”Udgangspunktet er det længste jern, som du slår sikkert med.” Set composition Et vigtigt øjeblik i en komplet custom fitting er at kigge på hele bag’en, og sørge for at du har en god sammensætning med et jævnt afstandsinterval gennem sættet. Udgangspunktet er det længste jern, som du slår sikkert med. Derefter supplerer man med et antal fairwaywoods og/eller hybrider, der giver et godt afstandsinterval mellem driveren og dit længste jern. Og til sidst kontrollerer din pro, at du har de wedges, der er nødvendige for højeste præcision i nærspillet. For mit vedkommende blev det en fairwaywood i stedet for to, og to hybrider som erstattede jern-3 og jern-4. Og tre wedges udover jernsættets PW. Custom Fitting Lesson™ Hos Golfstore får du ikke kun en professionelt udført custom fitting, du får samtidig lidt af en lektion. For nogle gange er det bedre at lave en lille ændring i dit sving, dit greb eller din stance, end at ændre på køllen. Oftest ingen stor ændring, men den kan gøre en stor forskel, og sammen med de korrekt tilpassede køller spiller du bedre og har det sjovere på golfbanen. Og det er jo det, det hele går ud på.

En launch monitor fortæller meget En moderne launch monitor, f.eks. Flight Scope og TrackMan, bygger på dobbelt radarteknik. Sammen med en omfattende software i en almindelig pc kan din pro måle et stort antal interessante data om, hvor du slår dine golfslag, og dermed drage konklusioner om, hvad der skal ændres for at få et bedre resultat. Her er nogle af dem: Attackvinkel – Viser, om du slår op, ned eller midt på bolden, og med den rette vinkel får du ekstra længde med din driver. Svingretning – Viser den generelle svingretning, dvs. om køllen kommer til bolden indefra og ud, udefra og ind eller lige i linjen. Køllesporet – Dette er køllens virkelige svingspor i slaget, og det er en sammenholdning af attackvinklen og svingretningen. Slagfladens vinkel – Square, åben eller lukket er afgørende for hvilken retning bolden starter i. Vinklen afgør sammen med køllesporet om boldens rotationsaksel tippes til højre eller venstre, og dermed, om bolden skrues til højre eller venstre. Smashfaktor – Smashfaktoren er kvoten mellem boldhastigheden og køllehastigheden, og den kan være op til 1,5 med en perfekt ramt driver. Køller med mere loft har lavere smashfaktor. Køllehastighed – Vigtigt at måle, både for at vælge skaft og for at se, om spilleren når den højeste køllehastighed i slaget, inden eller efter. Boldhastighed – Boldens hastighed, når den forlader køllen. Målingerne kan hjælpe proen med at se, hvor konsekvent spilleren er i slaget til bolden. Spintal – Måler hvor meget backspin bolden har, når den forlader køllen. For maksimal længde er det positivt med lavt spintal, mens man oftest vil have højt spintal i nærspillet. Udgangsvinkel – Vinkel mellem plan jord og boldbane, når bolden forlader køllen. Afvigelse mellem faktisk udgangsvinkel og den normale for køllen kan være et tegn på, at noget bør ændres. Dynamisk loft – Den sande loftvinkel ved slaget. Hvis man slår ned eller op på bolden, hhv. reduceres eller øges den spillede loftvinkel sammenlignet med køllens. Carry – Alle spillere skal vide, hvor langt bolden flyver med de forskellige køller samt den totale længde. Sideafvigelse – Viser slagets sideafvigelse i meter fra det tænkte mål. Nedslagsvinkel – Viser hvor fladt eller brat bolden lander, og afgør også, om bolden standser hurtigt eller får langt rul.

Custom fitting

DK_SPRING_GS_3-43.indd 42

2014-02-11 14:42


Udvalgte

2014 modenyheder

43

Ny sæson, nyt flot golftøj, nyt smidigt og spilletilpasset vind- og regntøj. Hos os finder du det bedste fra de førerende leverandører, i attraktive modeller og de rigtige farver. Til damer og til herrer. Og det passer altid lige så godt på banen som udenfor. Så kom ind i Golfstore-butikken og kig, føl og prøv. Du får en oversigt på de følgende sider, og der findes flere detaljer på www.golfstore.dk.

Mode – Årets nyheder 2014

DK_SPRING_GS_3-43.indd 43

2014-02-11 14:42


DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 44

2014-02-11 14:43


Nike Golf er et af golfverdenens førende tøjmærker. Årets kollektion fortsætter med at fremhæve den sporty og aktive side, både på banen og udenfor. Og du har meget at vælge mellem, fra basistøj til skønt funktionstøj.

45

Innovation Protect Cover-Up half-zip sweater med gode lommer. 599,- (H)

LTWT Innovation Color polo i skønt Innovation-materiale. 599,- (H)

Sport Pile Stripe lækker kortærmet polo. 599,- (H)

Dri-Fit Slim bukser i Dri-Fit og chino-model. 699,- (H)

Nike Tech Stripe polo i Tech-materiale. 499,- (D)

Full-Zip Cover-Up jakke i Dri-Fit. 1.099,- (D)

Model HERRE: 3.1. INNOVATION STRIPE polo i Innovation-materiale. 599,FLAT BILL TOUR cap. 199,-

Modern Rise Tartan ternede bukser i Dri-Fit. 699,- (D) Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 45

Mode Nike Golf

2014-02-11 14:43


SS14_abacus_imagebilder_magasin_skiss.indd 2

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 46

2013-12-02 11:24:03

2014-02-11 14:43


Abacus Sportswear skaber funktionelt og smart tøj til aktive golfspillere. Et sporty svensk design med letvægt og stretch i fokus, alt sammen for at give fuld frihed til at kunne fokusere på golfen – det er det Abacus kalder Freedom of Golf. Har i de seneste år været partner med Ryder Cup, European Tour, Solheim Cup, Nordea Masters.

47

Walton regnjakke i 4 vejs full stretch materiale. 1.499,- (D)

Glaston turtle neck i Drycool. 599,- (D)

Paula Drycool polo i stretch med UV 50+. 499,- (D)

Mauna Drycool bukser i stretch. 699,- (D)

Glade let og smidig kortærmet vindanorak i WindVent. 499,- (H)

Oliver polo i Drycool. 399,- (H)

Model HERRE:

Model DAME:

Pitch 59 regnjakke i 4 vejs full stretch. 1.999,-

Glade let, vindtæt og vandafvisende vindjakke i WindVent. 699,-

HAYWARD polo i funktionsmateriale og stretch. 499,-

Paula Drycool ærmeløs top i stretch. 399,-

PITCH bukser i 4 vejs full stretch. 1.199,-

Mauna Drycool capribukser i stretch. 599,Kanata skuldertaske i stor og rummelig model. 169,-

Trenton bukser i stretch og slim fit. 699,- (H)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 47

Mode Abacus

2014-02-11 14:43


We don’t make rainwear for golf. We make golf clothing for rain. FREEDOM OF GOLF

Spring Summer 2014

abacus® Walton regnjakke Vores svenske oprindelse betyder, at vi altid tænker på de små detaljer. Det er små, men utroligt vigtige detaljer, som i vores nyeste regnjakke Walton betyder, at du på golfbanen er helt beskyttet mod regn og vind, samtidig med at din krop alligevel kan ånde. Konsekvensen er, at du kan fokusere helt og holdent på at spille golf. Det er det, vi kalder FREEDOM OF GOLF.

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 48

13-296_abacus_annonser_GSmagasin_190x255mm_DK.indd 1

Functional and smart clothing for the active golfer www.abacussportswear.com

2014-02-11 14:43 2013-12-16 16:51:04


:51:04

Röhnisch præsenterer 2014 forårskollektionen med spændende farver og blandede mønstre. Og den er som altid karakteriseret ved at være sporty, moderne og funktionel, hvilket har gjort mærket til Skandinaviens største.

49

Therese polo i funktionsmateriale. 449,- (D)

Blur printet ærmeløs polo i lækker tynd microfiber. 499,- (D)

Blanche polo i lækkert funktionsmateriale. 499,- (D)

Logo langærmet skøn trøje i bomuld. 499,- (D)

Shape bukser med ekstra høj talje i 4-vejsstretch. Foran er der i sat en shape for slankende effekt. 999,- (D)

Pam skirt i lækker aktive stretchmateriale. 499,- (D)

Ruth capribukser i stretch. 599,- (D)

Christa shorts i bomuldsstretch. 449,- (D)

Light let vindjakke med stretch i siden. Leveres med en lille pose jakken kan pakkes i. 999,- (D)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt om hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 49

Mode Röhnisch

2014-02-11 14:43


DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 50

2014-02-11 14:44


Galvin Green har også i år en bred kollektion, som viser, at mode og funktion kan indgå i en skøn forening, ikke mindst når det gælder regn- og vindtøj. Og ® som altid arbejder de med de bedste funktionsmaterialer, som f.eks. Gore-Tex ® ® ® TM TM Paclite Technology, Gore-Tex Windstopper , Insula og VENTIL8 .

51

Alex regnjakke i Gore-Tex®. 2.499,- (H)

Adler half-zip regnanorak i GoreTex® Paclite® Technology. 2.399,- (H)

Byron jakke i WINDSTOPPER® SoftShell full-zip. 1.999,- (H)

Davis pullover i Insula™. 899,- (H)

Millard polo i VENTIL8™. 799,- (H)

Merlin polo i Comfort Technology. 699,- (H)

Model HERRE: Aron regnjakke i Gore-Tex® Paclite® Technology. 2.499,- (H) August regnbukser i Gore-Tex® Paclite® Technology. 1.999,- (H)

Ned bukser i VENTIL8™. 899,- (H)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 51

Mode Galvin Green

2014-02-11 14:44


m u lt i - l ay e r c o n c e p t / / s h e l l l ay e r

With the high-tech functionality of

Gear up Download the free app “Galvin Green // Gear up” to see our 2014 collection come alive www.galvingreen.com/app

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 52

2014-02-11 14:44


FootJoy Outerwear fortsætter sin elegante linje i årets kollektion, med klassiske modeller, der kombinerer attraktiv form og farve med høj spillekomfort og god funktion i alt slags vejr.

53

DryJoys Tour XP regnjakke i 3-vejsstretch og Extreme performance. 2.299,- (H)

Softshell jakke i Softshell-materiale. 1.199,- (H)

Stretch polo i strechmateriale og atletisk pasform. 499,- (H)

Essentials pullover med v-udskærning i lambswool. 699,- (H)

Stretch Lisle polo i strechmateriale og atletisk pasform. 599,- (H)

Performance shorts i moderne pasform. 599,- (H)

Performance kortærmet vindanorak i moderne pasform. 599,- (H)

Chill-Out pullover med kort lynlås. 649,- (H)

Softshell vest i Softshell-materiale. 899,- (D)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 53

Mode FootJoy Outerwear

2014-02-11 14:44


Selvfølgelig fortjener dine kunder det bedste! Logobolde, tees, startpakke og andre golfprodukter med logo er lige præcis, hvad dine kunder vil have. Sæsonen starter, banerne er grønne, og nu er det den rette tid til at dit logo bliver set i en rigtig positiv sammenhæng.

Lige nu får du desuden ekstra meget reklame for pengene, med store rabatter og bonusdusin. Hele vores sortiment finder du på golfstore.dk Bestil allerede i dag hos din pro!

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 54

2014-02-11 14:44


Adidas nye kollektion giver dig et stort udvalg af skønt golftøj med mange farver og mønstre, der er lette at kombinere. Sporty look og høj funktionalitet gør tøjet ligeså velegnet til golf som til andre aktiviteter.

55

Climachill polo. 499,- (H)

ClimaCool polo. 499,- (H)

3-stripes v-neck pullover. 599,- (H)

Vindjakke i stretch og Climaproof. 549,- (H)

Puremotion bukser. 649,- (H)

Climalite stribet polo. 399,- (D)

Pullover med v-udskæring. 549,- (D)

Climalite bukser. 549,- (D)

Vindjakke med full-zip. 549,- (D)

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 55

Mode Adidas

2014-02-11 14:44


Puma Golf står for det yngre og lidt mere dristige både mht. modeller og farver. Lækre og funktionelle modeller til dig, som vil have din egen stil. Meget at vælge mellem, og let at matche for både kvinder og mænd.

56

Digi-Sky polo i DryCELL-stretch. 699,- (H)

Indigital polo i DryCELL-stretch. 499,- (H)

¼ ziP langærmet trøje i CoolCELL og Dry-CELL-materiale. 499,- (H)

Roadmap Stripe polo i DryCELL stretch. 599,- (H)

6 pocket Tech bukser i DryCELL-materiale. 699,- (H)

PRO TOUR CAT PATCH 110 STRETCH CAP i performance-materiale. 249,- (H)

Tech polo i CoolCELL og DryCELL-materiale. 399,- (D)

Crew Stripe langærmet pullover med rund hals i skøn bomuld. 599,- (D)

Solid TECH bukser i DryCELLmateriale med UV-funktion. 699,- (D)

Mode Puma

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 56

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

2014-02-11 14:44


Med de rette strømper kan du gå langt FootJoy har golfstrømper til alle golfspillere, fra den højteknologiske TechSof med anatomisk udformet trædepude til ComfortSof med fokus på den komfortable pasform. Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt om hele vores sortiment på www.golfstore.dk.

Du kan finde mange flere informationer om hvert produkt og hele vores sortiment på www.golfstore.dk

DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 57

57

Mode FootJoy

2014-02-11 14:44


DK_SPRING_GS_44-58_mode.indd 58

2014-02-11 14:44


Her finder du din Golfstore-butik FREDERIKSSUND GK MARTIN KOLD, MARK STIDS-JØNSBY, 47 31 31 51

MØN GK RICHARD FRANCES, 55 81 39 69

HELSINGØR GC FLAGSHIP STORE & STUDIO JESPER OVERGAARD SØRENSEN, 75 87 27 91  

REE GOLF STUDIO MAGNUS LANDSTRÖM, 48 79 56 55 

HENNE GK SANNE & JACOB TRANBERG, 60 65 97 50 

ROLD SKOV GK CASPER JACOBSEN, 96 82 83 03 

HERNING GK JACOB NORDESTGAARD, 97 22 59 83 

SEBBER KLOSTER GK STUDIO JESPER MIKKELSEN, 22 10 45 04 

HILLERØD GK ALAN TULLOCH, 48 25 40 30  HJARBÆK GK DAN STAGE, 86 53 86 88 HOLBÆK GK OLE RASMUSSEN, 59 43 74 80 

BENNIKSGAARD GOLF CENTER RENE KLAUSEN, 73 65 42 34 

BREINHOLTGÅRD GK FRANK & JANET ATKINSON, 75 46 11 00 

BLOKHUS GOLFCENTER FLAGSHIP STORE & STUDIO DAN STAGE, CASPER BRUUN, MORTEN JACOBSEN, 57 53 88 60 

BRØNDERSLEV GK MORTEN HEDEGAARD, 61 26 32 81

Golfstore Group AB  Box 508  SE-235 25 Vellinge, Sverige  Tlf. 69 96 03 88

Besøg os på www.golfstore.dk

KOKKEDAL GK NIGEL WILLETT, 45 76 93 21 KØGE GK PETER TAYLOR, PETER SVENDSEN, 56 65 64 00   MIDTSJÆLLANDS GK KARSTEN KIRSCH, 59 16 30 51

TANGE SØ GK FLAGSHIP STORE & STUDIO DAN STAGE, 86 65 95 03  TREHØJE GK SIMON MEINERTZ, 97 13 26 11  VARDE GK FLAGSHIP STORE & STUDIO SANNE & JACOB TRANBERG, 75 22 22 48 / 27 12 97 50  VEJEN GK ANDREW PAKES, 75 36 80 82


Besøg os på www.golfstore.dk

Dk spring gs  
Dk spring gs  

Spring Magazine from Golfstore 2014, DK

Advertisement