Page 1

SLå dRIvES MEd dRAw • huRRA FOR LINE vEdEL • dALyS høJTRåbENdE TøJ

GOLF Nr. 9/2012 · Pris 54,95 kr.

magasinet

lAngtidstest

Af syv pAr sko

golfens 18 væRste bommeRteR

plus NyE dupSKO

OG LæKRE KLASSIKERE

Rejsetema:

1.200 britiske bAner til hAlv pris + Supergolf nær

ThE OpEN bANEN, dRAMAERNE OG LEGENdERNE

london og dublin

g i k g S ! u E Y ! N r sIm DET me 00008

bANEbESøG OG KRISESNAK I hILLERød TE 5 701837 003138

duSTIN JOhNSON huNTER MAhAN MATT KuchAR JASON duFNER

med peter hAnson Pris 54,95

tæt på usA’s nye vindergenerAtion

boldkontAkt

BK 14.06.12 - 11.07.12

nu kommer AmerikAnerne

perfekt

BK 12.07.12 - 08.08.12

Pris 54,95

5 701837 003138

00009

m u N

BK returuge 32


expanding experiences

expanding tablet experiences Med RingO®, universal tablet monteringssystem fra Vogel’s®, kan du montere din tablet, såsom en iPad eller Galaxy Tab, præcis hvor du ønsker det. RingO® giver dig flere muligheder for at nyde din tablet hvor som helst, når som helst og til hvad som helst. Det universelle monteringssystem består af en holder, designet specielt til din tablet, og en række beslag og stande, så du nemt kan montere din tablet på væggen, bordet eller endda på bagsædet af bilen. Dette europæisk designet system er hurtigt ved at blive den universelle standard indenfor tablet-monteringssystemer verden over. RingO® udvider dine oplevelser med din tablet.

I stuen: Med RingO Wall Mount kan du montere din tablet sikkert og elegant på næsten alle overflader.

I køkkenet: RingO Flex Mount forlænger din tablet, mens du har hænderne frie til madlavningen.

Mere information: www.ipadonthewall.com

På arbejdet: Med RingO Table Stand kan du placere din tablet både vandret og på højkant.

I bilen: Med RingO Car Mount klikker du enkelt din tablet i holderen, når du er på farten.

vogels.com


INDHOLD

GOLFMAGASINET NR. 9 2012

22

Udstyr – Otte sider med sko og strømper

36

Rejsetema – Ni sider om de Britiske Øer, her St. Mellion i det sydvestlige England

FASTE SIDER

ARTIKLER

INSTRUKTION

6

Månedens Foto – D’oh!: Simpson med fornavnet Webb slog til ved US Open

18

Hillerød – Et besøg på banen og en snak om krisen

30

Jernslag – Peter Hanson viser, hvordan du får bedre boldkontakt

9

Tee Off – Nyheder om golf og grej

36

34

33

Sigdals Klumme – Hurra for seneste danske sejr på Ladies European Tour

De Britiske Øer – 1.200 baner til halv pris og storbygolf nær London og Dublin

Drives – Lær at slå langt med et højt, effektivt draw

48

46

Kjeldsen Kommenterer – sin sværeste bane nogen sinde

Ups! – Golfverdens 18 allerværste beslutninger

56

66

18 Spørgsmål – til sejlsportsmanden Valdemar Bandolowski

Royal Lytham – En Open-bane, der ikke er forlænget

60

76

Det spiller de i – John Dalys tøj fra Loudmouth

Made in USA – Tæt på de nye navne i verdenstoppen: Mahan, Kuchar, Dufner og Dustin Johnson

78

I bag’en – Det spiller Rickie Fowler med

68

Golfhistorien – Open-legenderne og deres fantastiske sejre

30

Instruktion – Gode tips fra store Peter

UDSTYR 17

Solbriller – Nine er dansk designede golfsolbriller af den letteste slags

22

Sko – Langtidstest af syv par sko. Se, hvordan den gik(!)

26

Flere sko – Fem af de nyeste dupsko, tre par klassikere. Og fire par golfstrømper

FRA GOLFmagasinet 4

Leder – Amerikanerne kommer

80

Konkurrence – Tillykke til månedens hole-in-one-vindere

NR. 9 2012

|

GOLFmagasinet

3


LEDER

ABONNEMENTSSERVICE Tlf. 7026 3525 Mandag til torsdag kl. 10.00-15.00 Fredag kl. 10.00-14.30 www.mitabonnement.dk ABONNEMENTSPRISER 3 numre: 163,50 kr. 6 numre: 327 kr. 12 numre: 648 kr. Udlandsabonnementer leveres med tillæg af porto.

Amerikanerne kommer!

Ole Høy Hansen

UDGIVER (Ansvarshavende) Niels Jørgen N. Skov niels.skov@jslpublications.dk REDAKTION redaktionen@golfmagasinet.dk

Webb Simpsons nylige sejr i US Open var ikke mindre end den 15. major i træk, der fik en ny vinder: 15 majors, 15 forskellige navne. Det var en helt anden sag med de forudgående 15 majors. Her var der kun syv forskellige spillere om at vinde – heraf fyldte Tiger selvfølgelig med seks sejre, Harrington med tre og Mickelson med to. En anden ny tendens er, at de seneste ni majors er vundet af førstegangsvindere. I de ni majors før dem var der til sammenligning kun fire vindere, der ikke havde vundet en eller flere majors før. At Tigers store dominans er væk, er jo efterhånden ikke nogen nyhed, men at det hele er så åbent, og at der er så mange forskellige navne, der blander sig i den absolutte verdenstop, er alligevel overraskende. Og så er der også en anden og måske lidt mere kedelig tendens, set med europæiske øjne. I de seneste par år har vi jo kunnet glædet os over, at europæerne har fyldt mere og mere i toppen af verdensranglisterne, men i dag er det billede ikke længere helt så rosenrødt. Godt nok tegner Europa sig pt. for nummer et, to og tre i verden, men derefter tager USA sig af stort set resten af Top 10, og hvis Lee, Rory og Luke mister bare lidt af momentet, kan de hurtigt blive hentet af amerikanske navne som Simpson, Bubba, Kuchar og Dufner. Og Tiger, naturligvis, som alle ulykker til trods i skrivende stund indtager 4. pladsen på verdensranglisten. Nej, ingen tvivl om, at amerikanerne er kommet virkelig godt tilbage efter et par meget magre år. Og med Webb Simpsons seneste sejr i US Open er situationen faktisk den, at der står USA på de seneste tre majors. Og som det ser ud lige nu, bliver det et skræmmende stærkt amerikansk hold, der venter europæerne til Ryder Cup på hjemmebanen Medinah til september. Og det kan på ingen måde afvises, at der med den gode formkurve også kommer amerikanske navne på årets to sidste majors. Så nye tider, hele tiden, og så kan man spørge: Var det bedre og sjovere før, da Tiger og nogle få andre sad på det meste? Nej, vel? Golf i verdenstoppen i dag er så underholdende som nogen sinde. Bare på en anden måde.

Ole Høy Hansen (Chefredaktør) olehoy@golfmagasinet.dk Jan Frimodt (Redaktør) jan.frimodt@golfmagasinet.dk GRAFISK DESIGN Stine Arvid (AD) stine.arvid@golfmagasinet.dk ANNONCESALG Morten Klitvad (Salgschef) morten.klitvad@golfmagasinet.dk Tlf. 3271 1271 Mob. 2543 0161 Fax: 3271 1212 PRESSE & MARKETING Louise Voigt (Marketingkoordinator) louise.voigt@jslpublications.dk TRYK LØSSALG & DISTRIBUTION Kolofon Group Jeppe Falk (Key Account Manager) International Printing jeppe.falk@jslpublications.dk Tlf. 27 760 760 ISSN 1398-5213 TRYK SMS-TJENESTER Kolofon Group – International Printing På alle 1398-5213 indholdstakserede sms-tjenester ISSN har du 14 dages fortrydelsesret. Takseringen betales via telefonregningen. Når SMS-TJENESTER På alle indholdstakserede sms-tjenester du deltager, accepterer du samtidig at har du 14 dages fortrydelsesret. Takserinmodtage relevante henvendelser fra JSL gen betales via telefonregningen. Når du PUBLICATIONS pr. sms. Denne service deltager, accepterer du samtidig modtage kan til hver en tid afmeldes. Få at yderligere relevante henvendelser fra JSL PUBLICATIinformation på www.jslp.dk. ONS pr. sms. service kanmå til hver Indholdet fra Denne GOLFmagasinet ikke en tid afmeldes. Få yderligere information på bruges uden forudgående aftale med www.jslp.dk. redaktionen. De i bladet nævnte priser Indholdet fra GOLFmagasinet må ikke og firmaangivelser er kun vejledende. bruges uden forudgående aftale med redakRedaktionen påtager sig intet ansvar for tionen. De i bladet nævnte priser og firmamanuskripter, fotos og tegninger, som angivelser er kun vejledende. Redaktionen sendes påtager uopfordret. sig intet ansvar for manuskripter, fotos og tegninger, som sendes uopfordret.

UDGIVES AF JSL PUBLICATIONS A/S UDGIVES AF Dortheavej 59 JSL PUBLICATIONS A/S 2400 København NV Dortheavej 59 Tlf. 3271 1200 2400 København NV Tlf. 3271 1200

Mine farvoritter i dette nummer ✓

SEVES FANTASTISKE SLAG FRA PARKERINGSPLADSEN

DEN NYE DANSKE VINDER PÅ DAMETOUREN

HISTORIEN BAG DE NYE AMERIKANSKE KOMETER

British Open – det emmer af uforglemmelige personligheder og begivenheder, og den historiske artikel er for mig den perfekte optakt til 2012-udgaven.

Line Vedels sejr på LET er en kæmpe triumf for dansk kvindegolf. Jeg læste miniportrættet af hende med stor fornøjelse og glæder mig til meget mere.

Man får perspektiv og indsigt i de unge amerikanske topnavne, som står klar til Ryder Cup og givetvis vil præge verdenstoppen i mange år frem.


DEN ENDELIGE FINPUDSNING ER KUN BEGYNDELSEN

Uanset hvilket niveau golfspilleren er på, kan spillet forbedres med i20-seriens kraftfulde kombination af arbejdsevne, distance og tilgivelse. Det klare, matsorte finish på i20-drivere, køller og hybrider tilbyder en reel ydelsesfordel, idet det eliminerer genskin og andre distraherende faktorer og derved hjælper golfspilleren med at holde fokus. Endnu vigtigere er det, at produkterne i i20-serien også har endnu bedre ydelse, end udseendet giver indtryk af. Fra de silkeglatte krom-jern til køllerne bliver Ping’s forpligtelse til at tilbyde innovation og tilpasset teknologi meget tydelig i i20-seriens utrolige balance mellem funktion, design og udseende.

Besøg www.ping.com, hvis du ønsker flere oplysninger Synes godt om, Følg os og Download.

©2012 PING 82000 Phoenix, AZ 85071


En golfklub i Danmark

Kunsten at holde på medlemmer Hverdagen i Hillerød Golf Klub er en kamp for at hverve nye medlemmer og holde på de gamle. Et samarbejde med tre andre klubber tilbyder spil på deres baner for 400 kr. ekstra om året foto: JaN ROseNthaL

af Jan RosEntHal

range-bolde er inkluderet i greenfee. Der er også et par måtter under et halvtag til regnfulde træningsdage

S

om så mange andre klubber er Hillerød ramt af svindende medlemsantal, og det har fået klubben til at gå nye veje for både at tiltrække nye med­ lemmer og holde fast på de eksisterende. I årevis har der været en venteliste, hvor folk tålmodigt måtte vente i op til seks år på at blive medlem. Nu er ventelisten en saga blot – antallet af medlemmer går den forkerte vej. Derfor tilbyder klubben prøve­ medlemskaber af forskellig art bl.a. gennem Ældresagen, forklarer Hillerød Golf Klubs formand, Lars Broch Christensen.

18

GOLFmagasinet

|

NR. 9 2012

”Der er mange klubber, der har det svært for tiden. Tilbuddene til spillerne er efter­ hånden meget varierede. Flere steder har man droppet indskuddet, og det er derfor blevet lettere at skifte klub. Man kan også blive medlem af vores uden at betale ind­ skud. Kontingentet er bare dyrere.” Golfspillere nu om dage har mange for­ skellige ønsker og behov til en golfklub. Der findes golfbaner til enhver smag, men Lars Broch Christensen mener, at Hillerød har fundet sin egen niche: ”Vi kan ikke tilbyde en mesterskabsbane, men vi har til gengæld nogle gode rammer og mange aktiviteter, bl.a. bridge/golf, herreklub og dameklub.

Nogle foretrækker at spille på en superbane hver gang, mens andre foretrækker en klub som vores, hvor klublivet og foreningsli­ vet er i højsædet side om side med en god golfbane.”

smagsprøver på golf I øjeblikket tilbyder klubben prøvemedlem­ skaber til 130 nye spillere, som får mulighed for at snuse til sporten i en kort periode. Håbet er naturligvis, at så mange som muligt bliver grebet af spillet og melder sig ind. ”Det er en stor opgave at sluse så mange mennesker ind i en klub, for de skal præges af den tradition og ånd, som hersker i


En golfklub i Danmark

virkning på især klubbens juniorer. De skal klubben, f.eks. at vi passer godt på banen, have nogle forbilleder at se op til – og håbe hjælper hinanden og opretholder en dress­ at blive en del af holdet. Eliten er rollemodel­ code. Derfor er vi meget afhængige af at ler for alle i klubben, og forhåbentlig smitter have frivillige for at få det til at lykkes. Og i deres træningsindsats også af på os andre. vores klub har vi cirka 100 medlemmer, som Vi har haft en eliteafdeling siden 1966, så yder en kæmpe indsats til bl.a. undervisning udviklingen af et elitehold er en del af klub­ af nye medlemmer, turneringsledelse, klub­ bens identitet.” blad og klubhusets drift,” siger Lars Broch Christensen. For at videreføre klubbens ånd og traditio­ nabo til supersygehus ner skal der være medlemmer til at føre dem I de sidste par år har videre. Og i øjeblikket går det ikke den rigtige vej med antallet af medlem­ and, lars Broch mer. Hillerøds form gå er, at man skal en Christensen, m ”Det nytter ikke kun at forsøge på lde ho nye veje for at at få nye spillere ind i klubben. Vi medlemmerne er også nødt til at tænke på dem, vi har. Derfor har vi lavet en ordning med tre andre klubber, hvor vores medlemmer kan spille kvit og frit i Værløse Golfklub, Mølleåens Golf Klub og Hjortespring Golfklub (Skovlunde­Herlev). Herlev). Det koster 400 kr. ekstra om året, et tilbud, halvdelen af medlemmerne har taget imod,” fortæl­ ler Lars Broch Christensen. ”Økonomisk set er Firkløver­ord­ seNthaL foto: JaN RO ningen, som samarbejdet kaldes, ikke nogen overskudsforretning for os, men der ligger helt andre grunde til beslut­ ningen om dette samarbejde. Den tid er forbi, hvor folk blev permanent i én bestemt klub. Vi er nødt til at udvikle medlemskabet for at fastholde medlemmerne.”

Flere har luftet deres frygt for, at banen skulle blive overrendt af spillere fra de andre klubber, men den frygt har vist sig ubegrun­ det, fortæller Lars Broch Christensen. ”Folk får ikke mere tid til at spille golf, fordi de har flere baner at vælge imellem. Vi kan dokumentere, at belægningen på ba­ nerne er jævnt fordelt, set over en årrække. Ingen af banerne er overrendt. Vores bane står f.eks. virkelig godt i år, og det tiltrækker flere gæster end de foregående år. Sidste år var vores medlemmer hyppigere gæster på de andre baner, så det udjævner sig over tid. Gevinsten ved samarbejdet er tilfredse med­ lemmer, og det kan man ikke måle værdien af umiddelbart.” De største udgifter på klubbens budget er lønninger til de ansatte greenkeepere og sekretærer. Men klubben bruger også en god bid af budgettet på eliteafdelingen, og de penge er godt givet ud, mener Lars Broch Christensen. ”Ud over at skabe omtale og tiltrække sponsorer har eliteafdelingen også en på­

”Folk får ikke mere tid til at spille golf, fordi de har flere baner at vælge imellem. Vi kan dokumentere, at belægningen på banerne er jævnt fordelt, set over en årrække. Ingen af banerne er overrendt. foto: BJaRNe BOyteR

populære på skift

der været frygt for, at en del af banen ville blive inddraget til byggeriet af regionens nye supersygehus, som skal stå færdigt i 2020. Længe så det ud til, at sygehuset og den nye station, som skal ligge i nærheden, ville ødelægge tre af de gamle skovhuller. Men de seneste tegninger over byggeriet viser, at sygehuset placeres en kilometer nord for ba­ nen, og at den kommende station ’kun’ kom­ mer i direkte berøring med et enkelt hul. ”Som byggeplanerne ser ud nu, kan re re­ sultatet gå hen at blive en fordel for os på langt sigt – hvis det går, som jeg håber. Vi bliver sandsynligvis kompenseret og kan anlægge et ekstra hul på den åbne del af banen samt en undergang ved klubhuset, så vi får to sløjfer med ni hul­ hul ler på hver side af jernbanen. Med et 19. hul tilgængeligt vil vi kunne omlægge en green ad gangen og stadig bevare 18­hullers­golfbane. Men det er en 18 foreløbig kun håb og ønsker. Der kan ske mange ændringer, inden stationen står færdig, men vi er i tæt dialog med både regionen, staten, Banedanmark og en række ministerier,” fortæller en håbefuld Lars Broch Christensen.

t et K a t asin s.dk, n o K Fmaugblicatieonartiklen

Goinlfo@jisl lkpøbe hel

Greenen og bunkerne på 16. hul blev omlagt sidste år. Klubben ville gerne omlægge alle greens, men det påer der foreløbig ikke penge til.

v du s i hv

NR. 9 2012

> |

GOLFmagasinet

19


SKO UDSTYR

Langtidstest:

Så gode var de

Tre mand har igennem otte måneder gået rundt i syv forskellige par sko og testet dem i al slags vejr Af redakTionen

22

GOLFmagasinet

|

NR. 9 2012

S

idste efterår fik tre mand leveret skinnende nyt fodtøj fra syv forskellige skoproducenter. Siden testede de i adskillige måneder skoene i sol, regn, blæst og slud. Alt sammen for at kunne give os detaljerede input til at skrive denne langtidstest: Hvor meget sled de på skoene? Blev de fristet til at skifte deres egne sko ud? Hvordan klarede skoene sig gennem vinteren? Og så bad vi naturligvis testpanelet Johnny, Christoffer og Colin om at rangere de syv sko fra nr. 1 til nr. 7 med dertilhørende begrundelser for deres valg, især af nr. 1 og nr. 2. Her er, hvad de syntes. Læserservice med websites og nærmeste forhandler finder du på side 29.


UDSTYR SKO TeSTer:

Nr. 1 – Lunar ConTroL

NiKe

Johnny

HCP: 14

1.400 kr. Jeg er den type, der har ét par golfsko til om sommeren og ét par til om vinteren, og de skal så udmærke sig ved at passe til hver sin årstid. derfor er det lidt svært for mig at vælge et par vindersko, der skal kunne bruges hele året. Men når det er taget i betragtning, og selv om de ikke var testens bedste vintersko, så ville jeg vælge nike-skoene frem for nogle af de andre, jeg prøvede, fordi de er behagelige og ser moderne ud. overlæderet er ekstremt blødt og fleksibelt, men alligevel meget slidstærkt, og man står virkelig godt fast, selv når det er fugtigt.

Skoene holdt ikke mine fødder så tørre som nogle af de andre par, og derfor ville jeg ikke spille i dem, hvis det var rigtig vådt. Men de er mit førstevalg som sporty sommersko, og jeg ville så have et par mørkere sko med mere gods i til om vinteren.

FarvekoMbinaTioner Hvid/sort, rød – Hvid/sølvmetallic, sort – Hvid, sortmetallic, grå – Sort/ sølvmetallic, sort

Nr. 2 – adiPure Z

AdidAS 1.600 kr.

Ligesom det var tilfældet med nike, så er adidas’erne nok et par, jeg ville være mere tilbøjelig til at gå med om sommeren end om vinteren – især fordi de er hvide. de er ikke nemme at holde rene og kommer meget nemt til at se grumsede ud om vinteren. Men som sommersko ville de være fremragende, fordi overlæderet er rigtig blødt og fleksibelt, og det tager sig godt ud. og selv om de farvemæssigt ikke er skabt til vinter, så modstod de faktisk årstidens regn og mudder ganske pænt, men der findes sikkert mere vandtætte sko.

Nr. 4 – dryJoyS Tour fOOtJOy 1.400 kr. Fremragende i vådt føre, jeg stod godt fast, og de var fuldstændig vandtætte. Jeg kunne også godt gå i dem om sommeren.

Nr. 3 – MP mizuNO 1.500 kr. Godt fodfæste, også i vådt græs.ville være mit førstevalg som vintersko. Skulle gås til, men blev bedre og bedre. elsker designet.

Nr. 5 – CeLL FuSion PumA 1.600 kr. kunne godt lide det sporty udseende. ville ikke have noget problem med at købe disse, for deres præstationer var gode, og man kan gå i dem året rundt.

Nr. 6 – FT CHev ii bLuCHer CAllAwAy 1.600 kr. Skøn læderkvalitet, og de ser flotte ud. Jeg ville overveje at købe dem på trods af prisen – for de vil holde længe.

Nr. 7 – HeLiuM CoMForT Stuburt 500 kr. Gode præstationer, og de gav fint fodfæste, men designet er fire år bagud. udmærkede om vinteren.

T K t, a e T n i N s ons.dk en a o g K Fmaublicatie artikl

L slp e hel o j g info@il køb uv d s hvi På

NR. 9 2012

> |

GOLFmagasinet

23


JERNSLAG INSTRUKTION

Bedre

Boldkontakt Svenskeren Peter Hanson rammer rigtig mange greens i regulation. Her giver han fem tips til, hvordan du kan få bedre boldkontakt med dine jern – hver gang

1. DREJ bAG boLDEN

Man skaber kraften i golfsvinget i sit tilbagesving. Jeg vrider overkroppen ved at dreje skuldrene om bag bolden samtidig med, at jeg begrænser bevægelsen i hofterne. Herfra kan jeg udløse kropsvridningen ved at flytte vægten over på min venstre side. Mange spillere undervurderer vigtigheden af boldens placering i opstillingen. Når du skal slå jernslag, er det helt afgørende, at bolden hverken ligger for langt fremme eller tilbage, for det har stor betydning for den vinkel, køllehovedet har, når det kommer og rammer bolden. Jeg foretrækker at have bolden liggende en anelse foran midten og skaftet lige op og ned (lille foto).

30

GOLFmagasinet

|

NR. 9 2012


INSTRUKTION JERNSLAG

2. KLAPPEøvELSEN

Alle spillerne på touren bevæger sig forskelligt i deres sving, men én ting har de til fælles: Deres timing. Det vil sige, at de ’afleverer’ køllen, hænderne, armene og kroppen i den rigtige rækkefølge ned mod bolden og tilslaget. God timing gør, at man oftere rammer bolden midt på slagfladen – altså: God boldkontakt. En øvelse, jeg godt kan lide, er klappeøvelsen. Stil dig op til bolden som normalt, men uden kølle, og saml håndfladerne foran dig. Drej så kroppen tilbage, og lad højre hånd følge med, mens du holder venstre arm og hånd stille.

en, d i s e r t s Hele venroppen, skal k benet ogm en væg. være so

3.TimiNG i TiLSLAGET

Derfra er det så et spørgsmål om at svinge højre arm ned og klappe højre hånd mod den venstre. Dét er den position, du skal have i tilslaget. Nøglen er at kunne holde imod med hele din venstre side, både benet og kroppen. De skal være næsten som en lodret væg. Hvis du føler – rent faktisk skal du kunne se det – at venstre arm/hånd bevæger sig fremad i retning mod målet, når højre hånd er på vej ned for at klappe mod den venstre, er det tegn på, at dit sving består af alt for mange ’bevægelige’ dele. å Det gør det sværere atP opnå god timing og den deraf følgende gode boldkontakt.

t k t, a e t n i n s ons.dk en a o g k Fmaublicatie artikl

l slp e hel o j G info@il køb uv d s hvi

NR. 9 2012

|

GOLFmagasinet

> 31


Hos os skal du blot levere din bil tilbage, ikke dine penge.

Se det store udvalg af biler til erhvervsleasing her

Når du leaser brugt bil hos Starmark, står vi inde for restværdien. Uanset om du kører 12, 24 eller 36 mdr.

4478 Der tages forbehold for trykfejl.

Hos Starmark stiller du blot din leasede bil, når du er færdig med den, for vi indestår for restværdien. Imens kan du jo gå rundt og kigge på din næste brugte Starmark bil. Nu behøver du egentlig ikke læse mere, men kan tage direkte til Starmark og se på godterne. Vil du alligevel gerne vide mere om brugtleasing, så fortsæt her: Du skal bare gætte restværdien. Leasing er egentlig ganske let – også når det gælder en brugt bil: Du ved hvad bilen koster i dag. Og hos mange af vore konkurrenter skal du så gætte på restværdien, dvs. hvad du kan sælge bilen for igen f.eks. om tre år. Forskellen mellem de to beløb, plus periodevis afgift til staten, er det, du betaler som månedlige ydelser. Når perioden er forbi, skal du blot selv sælge bilen til den pris, du gættede på. Det er risikabelt at gætte om fremtiden. Men hvad nu hvis du gættede forkert. Gættede du for højt, er det dig selv der skal tage tabet. Her og nu. Så leasing er risikabelt,

Vejle V tlf. 7211 6000 Hørsholm www.starmark.dk

H

tlf. 4516 5959 Ishøj

I

tlf. 8880 4847 Aalborg

hvis man lader sig friste af alt for lave månedlige ydelser og alt for optimistiske gætterier om restværdien. Slip for bekymringerne. Med Starmark erhvervsleasing har du alle fordelene ved leasing og slipper for usikkerheden: Vi indestår nemlig for restværdien og holder de månedlige ydelser fast uden overraskelser. Ydelserne på bilerne på vores hjemmeside er ekskl. moms og gælder for 36 måneders erhvervsleasing og et max. på 75.000 km. Men hvis du ønsker en anden aftale om leasingperiode, kørselsbehov eller en helt anden bil, så sig til. Kom forbi og prøv din nye brugte bil. Tag en tur til Starmark. Vi har et stort udvalg af ædelmærker som er lige til at prøvekøre. Husk at en Starmark bil altid er tjekket og klargjort efter fabrikkens egne forskrifter. Og har været igennem den helt store tur i vores skønhedssalon. Se det store udvalg af biler til erhvervsleasing på Starmark.dk

Aa

tlf. 7211 5200.

Brugte biler med stjernekvaliteter

GOLFmagasinet nr. 9  

GOLFmagasinet nr. 9