Page 1

JAARGANG 2018

Divalicious

GOLFDIVA.nl LET YOUR HEART SWING


WELKOM BIJ GOLF DIVA!

2018 belooft weer een prachtig golfjaar te worden, waarin wij alweer voor het 7e jaar met veel plezier on tour gaan. Wij vinden damesgolf in Nederland belangrijk en daarom richt GolfDiva zich volledig op de Lady Golfer met de leukste Fashion & Accessoires. Via onze Fashion Party laten we je kennis maken met de nieuwste collecties door middel van een Modeshow en onze Fashion Corner waar je heerlijk kunt shoppen. We komen zelfs bij jou thuis. Met onze mobiele golfshop zijn wij een extra attractie tijdens jullie Ladies Day.

DUKE DIVA DAY

Na de succesvolle Dutch Diva Day gaan we in oktober naar The Duke. Ook dit jaar gaan we weer met z’n allen golfen voor de LINDA.foundation Noteer 10 oktober 2018 snel in je agenda en meld je aan want deze unieke Golf Diva Experience wil je niet missen.

RACE 2 THE DUKE

Nieuw dit jaar is de RACE 2 THE DUKE : vier grote Ladies Days door het hele land met een geweldige Hoofdprijs : de winnares verdient namelijk een plaats in de zgn. WINNERSFLIGHT tijdens de Duke Diva Day en geniet op 10 oktober van een volledig verzorgde golfdag. Naast de vier hoofdprijzen zijn er elke wedstrijd nog veel meer mooie prijzen te winnen, zoals een Shortbreak-golfreis aangeboden door Fairway Golftravel en een gave golftrolley aangeboden door Daily Sports Nederland. Schrijf je in en doe mee!

WEBSHOP – NEDERLANDSE GOLFKRANT – GOLF DIVA APP

Elke maand kun je genieten van onze vier pagina’s VROUW EN GOLF in de Nederlandse Golfkrant. Elke dag kun je online shoppen in de GolfDiva webshop en via onze GolfDiva APP blijf je helemaal snel op de hoogte van alle nieuwe producten. Volg ons via Facebook en Instagram voor het dagelijkse nieuws. Maar bovenal hopen we jullie allemaal weer te mogen begroeten tijdens onze Tour, want persoonlijk contact zal bij ons altijd bovenaan blijven staan. Heleen Kamphuis GOLFDIVA.nl

Download on the

App Store

Wil jij ons volgen


BOEK GOLF DIVA &

ONTVANG DE DOLLE DIVA DOOS t.w.v.

€ 100,-

Naast de tour van onze mobiele golfshop gaan wij ook door het land met onze populaire FASHION PARTY. We komen naar jouw club en laten jullie tijdens een inspirerende modeshow kennismaken met de nieuwste kledingcollecties en de mooiste damesaccessoires. Allemaal nét even anders want GolfDiva is dé specialist voor damesgolfers in Nederland. Tijdens de MODESHOW vertellen we je alles over de verschillende merken, stijlen en materialen. Daarna kun je lekker shoppen in onze Fashion Corner die we voor één dag opbouwen in het clubhuis of bij jou thuis.

HOME FASHION PARTY

Met onze HOME FASHION PARTY komen we ook gewoon bij jou thuis voor een gezellige golfmiddag met jouw damesteam en golfvriendinnen. Wanneer je GolfDiva boekt ontvang je bovendien als damescommissie of als gastvrouw de mooie DOLLE DIVA DOOS t.w.v. € 100,- vol met leuke golfkadootjes die je weer kunt weggeven tijdens de dameswedstrijden.

GOLFDIVA.nl

GRATIS GOLF FASHION PARTY!


MOBIELE GOLFSHOP

SNOEPJESWINKEL VOOR LADY GOLFERS

GOLF DIVA KOMT NAAR JE TOE! Hebben jullie een Ladies Day, Vriendinnendag, Golfweek of een ander dames golfevenement ... Bel ons en wij komen met onze opvallende golftrailer gratis naar jullie toe. Ook komen wij graag een keertje naar jullie wekelijkse damesdag. GolfDiva zorgt direct voor een feestelijke stemming en een verrassende dimensie. Samen met jullie maken we er altijd een gezellig golfevent van. In overleg verzorgen we een MODESHOW en speciale aankondigingsposters om jouw golfdag extra exposure te geven.

BOEK GOLF DIVA EN ONTVANG DE DOLLE DIVA DOOS Boek de mobiele golfshop of de fashion party van GolfDiva en ontvang de DOLLE DIVA DOOS t.w.v. € 100,-. Ook gastvrouwen die een Home Fashion Party aan huis organiseren ontvangen deze goed gevulde doos met mooie golfkadootjes.

GOLFDIVA.nl

GOLF DIVA KOMT NAAR JE TOE !

Neem vandaag nog contact met ons op om een datum in te plannen M. 06 558 554 25 info@golfdiva.nl


DE GOLF DIVA APP Onze eigen Golf Diva App voor de echte golf fashionista die altijd en overal op de hoogte wil blijven van de allernieuwste trends. Met onze gebruiksvriendelijke app bekijk je onze golfcollecties en kun je direct shoppen. De golfbaan is jouw catwalk. Via deze app schrijf je ook snel in voor de speciale dames golfwedstrijden van Golf Diva. Bovendien ontvang je direct berichten over aanbiedingen en evenementen van Golf Diva op golfbanen bij jou in de buurt. Every day is a good day on the course en met deze handige app is je dagelijkse dosis golffashion eenvoudig binnen handbereik.

Divalicious

NIEUWE APP VOOR GOLF FASHIONISTA Download on the

App Store

LET YOUR HEART SWING

Download nu gratis de Golf Diva APP!


RACE 2 THE DUKE SPECIALE DAMESDAG GOLFDIVA DOE MEE & WIN! HOOFDPRIJS EXCLUSIEVE PLAATS WINNERSFLIGHT DUKE DIVA DAY incl compleet verzorgde dag

PRACHTIGE WEDSTRIJDPRIJZEN

Dinsdag 26 juni 2018 GC De Hoge Kleij Dinsdag 17 juli 2018 GC De Gulbergen Dinsdag 18 september 2018 Efteling Golfpark

GOLFDIVA.nl

Dinsdag 25 september 2018 GC Broekpolder

MEER INFO EN INSCHRIJVEN OP www.golfdiva.nl/golfevents


MAAK KANS OP EEN SHORTBREAK DELUXE NAAR FRANKRIJK

!

SCHRIJF JE NU SNEL IN

In 2018 organiseert GolfDiva in aanloop naar de grote landelijke DUKE DIVA DAY de RACE 2 THE DUKE: een nieuwe ladies golftour van vier grote ladies days op vier grote golflocaties waarbij we 18 holes gaan golfen en waarbij je fantastische golfprijzen kunt winnen. De hoofdprijs bij elke wedstrijd is een exclusieve plaats in de zgn WINNERSFLIGHT incl compleet verzorgde dag tijdens de DUKE DIVA DAY op 10 oktober. Daarnaast maak je kans op een heerlijke shortbreak Deluxe golfvakantie aangeboden door Fairway Golftravel. Daily Sports Nederland stelt mooie golf trolleys beschikbaar voor de Neary.

Doe mee en win!

Globaal ziet het programma er bij alle wedstrijden als volgt uit: vanaf 10.00 ontvangst met koffie/thee en iets lekkers vanaf 11.00 start 18-holes wedstrijd vanaf 15.00 binnenkomst en mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner vanaf 17.00 modeshow en feestelijke prijsuitreiking

Doe mee en schrijf je nu snel in. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze website:

GOLFDIVA.nl/golfevents


HAPPY NEW GOLFYEAR GolfDiva houdt van vernieuwing! Net even anders! Dit jaar introduceren wij het nieuwe Nederlandse merk Par69 en nemen wij ook het Franse modemerk Chiberta mee On Tour. Online scoor je in onze webshop altijd snel de nieuwste en leukste golfhebbedingen. Wanneer je echt op de hoogte wilt blijven, geef je dan op voor onze Nieuwsbrief tijdens onze Events en ontvang gratis de exclusieve superleuke GolfDiva Vintage Golfshopper.

GRATIS GOLFSHOPPER

SAY YES TO NEW ADVENTURES


©2018 Acushnet Company

Acushnet Nederland Bv | Heibloemweg 3 | 5704 BS Helmond | www.footjoy.co.uk

WOMEN’S GOLF LIFESTYLE APPAREL


Diva Drill DIVA DRILL

Rita van Campen is PGA golfprofessional met passie voor golf. Haar toverwoorden bij het lesgeven zijn communicatie, betrouwbaarheid, geduld, flexibiliteit en nauwkeurigheid. Als damesprofessional heeft zij veel dames op les. Het valt haar regelmatig op dat deze dames het vooral fijn vinden om op een relaxte manier les te krijgen en gebaat zijn bij duidelijke aanwijzingen zodat ze in hun kostbare tijd gericht kunnen oefenen. Hieronder geeft Rita jullie een nuttige oefening om nog beter in balans te blijven.

DRILL

VOOR BALANS Om een goede swing te kunnen maken is balans heel belangrijk. Balans in de swing gaat gepaard met een juist ritme en tempo in de swing. Hoe krijg je dat voor elkaar? Een bepaalde mate van ontspanning is hiervoor nodig. Zorg dat je bovenlichaam, armen én handen ontspannen zijn! Je denkt misschien dat kracht zetten helpt, maar dan zit de versnelling op een verkeerd moment in de swing en kun je niet in balans blijven staan. Hiernaast zie je een drill die je helpt om beter in balans te blijven.

1.

2.

3.

• Ga in de beginstand staan, maar dan met je voeten (bijna) tegen elkaar. Voorste voet kun je iets opendraaien. • Ontspan je schouders, middenrif, armen en handen! • Draai je rug zoveel mogelijk naar het doel terwijl je je armen ruim mee neemt naar je backswing. Draai terug naar je eindstand en probeer die 3 tellen vast te houden. (2 en 3) • Kun je in balans blijven staan in je eindstand? Is je handenspanning nog laag? Dan is het gelukt om ontspannen te swingen! En je swingtempo wordt zo beter!

Deze oefening kan ook prima als warming-up. Maak aaneengeregen draaibewegingen met je bovenlijf!

Rita van Campen RITAVANCAMPEN.nl

KEEP IN BALANCE


Golf DIVA meets Golf DANDY Diva’s, zullen we samen de mannen net zo modieus maken als jullie? Bekijk elke maand de speciale pagina GolfDIVA meets GolfDANDY in de Nederlandse Golfkrant. Trendy heren golfmode, wereldse fashion, de coolste hotspots en de stoerste auto’s. Bezoek de GolfDANDY Facebook pagina voor video’s, foto’s en het laatste mode nieuws. Diva’s, jullie zijn verantwoordelijk voor 80% van de gezinsinkopen, dus ik verwacht in 2018 meer modieuze mannen te zien op de Nederlandse fairways.

Liefs van de Golf Dandy

STYLE HAS NO HANDICAP


GLOVE IT Kom langs bij GolfDiva voor de leukste accessoires, net even anders dan anders. Dat is een veelgehoorde kreet van onze klanten en dat is ook precies wat wij graag willen. Het Amerikaanse merk Glove It combineert sportiviteit met modieuze creativiteit. De opvallende gloves en zonnekleppen combineer je met bijpassende tassen. Elk jaar nieuwe prints. Ook voor linkshandige speelsters.

We love it

PASSION FOR FASHION


Give a girl the right shoes and she can conquer the world!

Marilyn monroe


GOOD SHOES TAKE YOU TO GOOD PLACES Kies jij dit jaar voor de stijlvolle golfschoenen van Duca del Cosma? Of voor de sportieve schoenen van Skechers? Of ben en blijf jij een trouwe FootJoy-fan? Of wil je alleen maar op Ecco lopen? Zoveel golfvrouwen, zoveel verschillende voeten, zoveel verschillende merken. Gelukkig kun je bij GolfDiva terecht voor ALLE merken. En wanneer je veel golft is twee paar golfschoenen zeker geen overbodige luxe. Waterdichte schoenen, zomerschoenen, winterlaarzen…. Tijdens onze Tour nemen we alles mee en kun je goed doorpassen.

A WOMAN WITH GOOD SHOES IS NEVER UGLY

Coco Chanel


TENNISDIVA.nl

Naast golffashion kun je nu ook bij ons terecht voor mooie tennismode. Steeds vaker vinden tennisdames hun weg naar ons. Daarom is er nu ook TENNISDIVA.nl met de leukste rokjes, shirts, zonnekleppen en exclusieve tennistassen. Omgekeerd nodigen wij jou als golfdiva uit om ook eens bij onze leuke Tenniscollecties te kijken. Veel items kun je namelijk ook weer dragen op de golfbaan.

GAME SET

Match

MIX & MATCH

met onze MULTISPORTS COLLECTIE


DUKE DIVA DAY WOENSDAG 10 OKTOBER 2018 THE DUKE BENEFIET LADIES DAY tbv LINDA.foundation Doe mee aan deze unieke Golf Diva experience!

www.golfdiva.nl/golfevents GOLFDIVA.NL


WOENSDAG 10 OKTOBER 2018

THE DUKE

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE BENEFIET LADIES DAY tbv LINDA.foundation Deelname 18 holes wedstrijd pp € 295,00 Deelname 18 holes flight 4 personen € 999,00 Deelname exclusieve Masterclass pp € 195,00 Meer info en inschrijven op

www.golfdiva.nl/golfevents

18 holes golfen op The Duke Volledig verzorgde dag incl Walking Dinner Fashionshow met Fashion corner Goodiebag Deluxe Verloting tbv LINDA.foundation

DOE MEE AAN DEZE UNIEKE GOLF DIVA EXPERIENCE

GOLFDIVA.nl


Dé golfreizen specialist!

GOLFDIVA REISTIP

El Rompido Golf & Beach Resort ***** - Costa de la Luz - Spanje

fairwaygolftravel.nl - T. 0251 674 430


Golf & Well

p

Fairway Golftravel

organiseert al 20 jaar golfvakan s naar de mooiste bestemmingen binnen en buiten Europa. Luxe 5-sterren accommod s, kleinschalige hotelletjes of fraai ingerichte appartementen worden gecombineerd met uitdagende en afwisselende gol anen in aantrekkelijk geprijsde arrangementen. Nagenoeg alles is op maat te bestellen voorzien van deskundige inform en, niet onbelangrijk, voor de meest guns ge prijzen. Naast het golfen bieden de accommod es veelal ook een uitgebreid en luxe Wellness Centre. Een binnenzwembad, sauna, stoombad, een beauty center met behandelmogelijkheden en een fitness dragen bij aan een ontspannen golfvakan

Een ideale combin n golf, luxe en een heerlijk Wellness Centre is bijvoorbeeld te vinden in het Precise Resort El Rompido in het zuiden van Spanje. Deze 5-sterren accommod is fraai gelegen aan de rand van een natuurgebied. Het hotel biedt mogelijkheden voor een verblijf op basis van all inclusive verzorging en wordt omringd door twee 18-holes gol anen. Uitzonderlijk is dat er (nog) nauwelijks sprake is van omringende bebouwing. Mooie en afwisselende banen, deels open, deels lopend door wetlands, met hier en daar pijnbomen en soms uitzichten op zee. De Wellness biedt een binnenbad met jacuzzi, een sauna, stoombad en diverse ruimtes voor een breed scala aan verzorgende behandelingen en massages. Speciaal voor Golf Diva biedt Fairway Gol ravel een Golf & Wellness arrangement bestaande uit: • retourtransfer vanaf de luchthaven van Faro • 7 overnach ngen in een luxe 2-persoonskamer inclusief ontbijt • 7 x diner • 3 greenfees p.p. met keuze uit El Rompido North en El Rompido South • 2 beauty behandelingen De reissom is a ankelijk van de gekozen periode, bijvoorbeeld in juni is dit arrangement te reserveren voor slechts € 729 p.p.

Treat yourself !

Kijk op fairwaygol ravel.nl voor alle bestemmingen en de laatste aanbiedingen . FAIRWAY GOLFTRAVEL- 0251 674430 - info@fairwaygoltravel.nl


POWERDIVA.nl


I AM A WOMAN,

WHAT’S YOUR SUPERPOWER? Welkom bij POWERDIVA.nl Fitness, yoga, running, suppen… Met onze multisportscollecties laat je zien wie je werkelijk bent! Trendy sportkleding die je bij meerdere sporten kunt dragen. En ook kun je comfortabele sportkleding gerust casual dragen. Er is veel overlap tussen de verschillende collecties. Wel zo handig als je naast golf ook wekelijks zen bent bij de yoga-les of ’s avonds een rondje gaat hardlopen. Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij je graag uit om eens te kijken bij POWERDIVA.nl

BEAUTY IS POWER


CULINAIR

DIVALICIOUS

Golf Diva stelt jou voor aan Hanneke de Jonge. Haar wieg heeft letterlijk en figuurlijk in een restaurant gestaan. Namelijk het restaurant van haar ouders, waardoor zij is opgegroeid met lekker eten. Hanneke heeft een behoorlijke tic voor alles wat met eten en drinken te maken heeft en daarom heeft zij jarenlang de ene na de andere kookcursus en workshop gevolgd...

Ladies, Treat Yourself! Speciaal voor de golfende Pink Ladies die wel van een lekker drankje houden, heeft zij dit smaakvolle recept van een roze Sgroppino gemaakt. Meer recepten van Hanneke vind je op CULINEA.nl

Golf Diva

Roze sgroppino voor pink golfladies Sgroppino is een heerlijk Italiaans drankje gemaakt van citroensorbetijs en Prosecco. Speciaal voor de GolfDiva heb ik een mooie roze Sgroppino gemaakt. Ziet het er niet prachtig en smakelijk uit? Gebruik frambozen sorbetijs in plaats van citroensorbetijs en je maakt een prachtige roze cocktail. Een heerlijk drankje om te relaxen na het spelen van je rondje golf. IngrediĂŤnten (4 glazen): 500 ml frambozen sorbetijs 1 limoen, sap ervan 50 ml wodka 300 ml Prosecco Bereiding: Leg de wodka in de vriezer. Zorg ervoor dat de champagneglazen goed gekoeld zijn (leg ze bijvoorbeeld een uurtje tevoren in de vriezer). Leg de Prosecco in de koelkast. Mix het frambozen sorbetijs samen met limoensap, de wodka en Prosecco in een blender tot een luchtig geheel. Serveer de Sgroppino in gekoelde champagneglazen met een muntblaadje en framboos erop of een schijfje limoen.

Cheers ladies!


4 Pink

RÖHNISCH LADIES TOUR

DOE MEE AAN DE LADIES TOUR 4 PINK VAN RÖHNISCH & GOLF DIVA EN STEUN PINK RIBBON PRACHTIGE WEDSTRIJDPRIJZEN VAN RÖHNISCH MODESHOW & SHOPPEN IN DE FASHION CORNER

dinsdag 8 mei 2018 Burggolf St. Nicolaasga dinsdag 15 mei 2018 Drentse Golfclub De Gelpenberg dinsdag 29 mei 2018 Golfbaan Bentwoud donderdag 14 juni 2018 Golfbaan de Texelse dinsdag 11 september 2018 Golf- & Countryclub Liemeer woensdag 19 september 2018 Golfpark Almkreek Meer informatie en inschrijven: WWW.GOLFDIVA.NL/GOLFEVENTS

!

SCHRIJF JE NU SNEL IN


In 2018 organiseert Golf Diva samen met het kledingmerk Röhnisch de Röhnisch Ladies Tour 4 Pink door heel Nederland ten behoeve van Pink Ribbon.

GOLFEN - GOEDE DOEL - GENIETEN Rohnisch stelt mooie wedstrijdprijzen beschikbaar voor deze 18-holes wedstrijd, Single Stableford. GolfDiva is aanwezig met een gezellige Fashion Corner en verzorgt een Modeshow na de wedstrijd. En met z’n allen golfen we voor een goed doel zodat we aan het eind van de dag een mooie cheque kunnen overhandigen aan Pink Ribbon Nederland.

!

SCHRIJF JE NU SNEL IN

PROGRAMMA: Vanaf 10.00 uur Vanaf 11.00 uur Vanaf 15.00 uur Vanaf 17.00 uur

ontvangst met koffie en iets lekkers start 18-holes wedstrijd binnenkomst en mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner modeshow, loterij tbv Pink Ribbon en prijsuitreiking

Meer informatie en inschrijven via

WWW.GOLFDIVA.NL/GOLFEVENTS


Het Engelse merk Surprizeshop met de unieke damesproducten is niet meer weg te denken uit het assortiment van Golf Diva.

ALLES VOOR DE LADY GOLFER In onze webshop vind je alle mooie golfgifts en accessoires. Welkom in de wereld van de Surprizeshop met de leukste wedstrijdprijzen voor de Ladies days, Damesochtend, Vriendinnendag en NGF competitie.

Een goede prestatie op de golfbaan begint bij een juiste outfit. Niet alleen golfschoenen zijn belangrijk; ambitieuze spelers weten dat goede golfsokken juist het verschil kunnen maken! De compressiekousen van de Surprizeshop hebben een pasvorm zonder plooien en geven je lichte, fitte benen tijdens het golfen. Ze zorgen voor direct contact tussen je voet en schoen en zitten als een tweede huid. Dit geeft je een ultiem gevoel van zekerheid voor een fantastische swing.

Accessories make the difference


Most wanted Gifts

WHAT WOMEN WANT


BORCHLANDWEG 6

AMSTERDAM

(020) 69 77 919

HANSLEMMENSGOLF.NL


BORCHLANDWEG 6

AMSTERDAM

(020) 69 77 919

HANSLEMMENSGOLF.NL

GeachteZIN leden,IN EEN FITTING – DATE? LADIES,

Voor degenen die hem nog niet kennen, Hans Lemmens Voor degenen die hem nog niet kennen, behoort tot dé top clubfitters van Europa. Zijn bedrijf is Hans Lemmens behoort tot de top clubfitters van gevestigd waar hij ON jaarlijks honderden Europainen Amsterdam bezoekt samen met zijn TOUR TEAM golfersonze uit Nederland, België is engevestigd Duitsland in ontvangt. Dat kunnen club. Zijn bedrijf Amsterdam PGA Tour zijn, honderden maar juist ook voor amateur golfer waarSpelers hij jaarlijks golfers uitde Nederland, België en Duitsland ontvangt. Dat kunnen PGA Tour kan CUSTOM FITTING erg veel betekenen. Ook veel lady golfers zijn,fitting maar studio juist voor amateur golfervrouwen kan wetenSpelers de mooie vande Hans te vinden, in CUSTOM FITTING erg betekenen. alle handicap categorieën. Ofveel je nu een beginnende speelster bent of ver gevorderd, het maakt niet uit, je bent altijd van harte In het najaar van 2017 en voorjaar van 2018 gaat welkom bij Hans Lemmens en hij belooft dat hij jouw golfspel Hans met zijn team van hardware specialisten op kan verbeteren. tournee door Nederland om een ieder van goed materiaal advies te voorzien. Zo hebben wij als club

FITTING QUICK SCAN besloten EXPERIENCE om een dag met hem & te organiseren. Op

basisvan vande debestaande bestaande inhoud inhoud van tas golftas wordt maakt Op basis van uw jouw duidelijk aangegeven Hans een een QUICK QUICK SCAN SCAN gemaakt en geeft en duidelijk aan welke winst je welkebehalen. winst u nog behalen. Zie het als een nog kunt Zie kunt het als een bijzondere ontmoeting, bijzondere ontmoeting, ‘eye opener’, om te ervaren ‘eye opener’ , om te ervaren hoe de wereld van materialen met hoe de wereld van materialen met name de laatste name de laatste jaren erg veranderd is. jaren erg veranderd is.

Lijkt het jou leuk omom als ook GOLF DIVA klant aandacht te krijgen, Lijkt het u leuk aandacht te krijgen, schrijf meld ujedan danin.aan de speciaal website van HansuLemmens. Er wordt Er op wordt tijd voor vrij gemaakt. Er wordt gekeken of de lengte van uw ijzers goed of de speciaal tijd voor jou vrij gemaakt. Er wordt gekeken of ujouw wellicht met zwaardere verder lengteis,van ijzers goed is, of jeclubheads wellicht met zwaardere slaat,verder of u deslaat, juiste en lofts uw tas heeftzijn, en nog clubheads oflie jouw shaftsinlicht genoeg of je de vele andere zaken. De fittingsessies zijn voor alle juiste lie en lofts in je golftas hebt en nog vele andere zaken. handicapniveaus. Voor zowel de single als de hogere De fitting sessies zijn voor alle handicap niveaus, voor zowel de handicapper. Team Hans Lemmens Golf neemt clubs singlevan als de handicapper. allehogere merken met zich mee, de fittingen zullen met Trackman-apparatuur worden gemeten.

Net zoals GolfDiva gaat ook Team Hans Lemmens Golf in 2018 Op en de neemt club hebben liggenmet metzich tijden waar On Tour clubs we vaneen allelijst merken mee. Deze u zich inschrijven. U kunt zich ook telefonisch fittingen op kunt locatie zullen met Trackman apparatuur worden opgeven. u van danLemmens kunt u gemeten. Heb jeHeeft vragen dantevoren kun je vragen, Team Hans ook deze ook al telefonisch aan Hans Lemmens of aan altijd bellen : 020-6977919 iemand van zijn team stellen op: 020-6977919.

HANSLEMMENSGOLF.nl Graag tot binnenkort.

OUDOOR FITTINGEN MET TRACKMAN RADAR


SWINGING

IN THE RAIN

Iedereen die een regenpak koopt verwacht dat dit waterdicht is. Maar is dit ook altijd de realiteit? Wat maakt een regenpak nou een echt goed regenpak? GolfDiva legt het jullie graag uit. Pak een vuilniszak, knip een gat voor je hoofd, trek deze over je hoofd, maak 2 armsgaten en je blijft hartstikke droog, zolang je maar geen inspanning doet! Maar zodra je ermee gaat golfen, weet iedereen dat je dan van binnenuit begint te transpireren. Want een vuilniszak heeft geen enkele ademende functie. Het kan ook zijn dat de regen langs je hoofd en armsgaten naar binnen gaat. Kortom dit is niet de ideale oplossing, jammer want een vuilniszak kost maar € 0,25. Hiermee hebben we echter wel meteen de importantie van ademend vermogen van een regenpak duidelijk gemaakt. Denk ook nog maar eens aan de fiets regenpakken van vroeger! Je bleef droog maar lekker zat het niet, want stretch materiaal ontbrak en ademend vermogen was er ook niet echt.

Make every day playable! Er bestaan meerdere manieren om waterdichte stoffen te verkrijgen en ook ademend te houden. Meest bekend is het gepatenteerde product “Gore-Tex” Dit is een tussen-membraan dat in goede regenkleding verwerkt is. Dit betekent dat dit altijd 3-laags is. Wat de stof veelal dikker doet aanvoelen, en minder flexibel maakt. Het houdt wel de regen van buiten naar binnen tegen, en heeft een zeer goed ademend vermogen. Lichaamswarmte wordt door de stof van binnen naar buiten verwerkt. Het Zweedse merk Abacus is pionier in het maken van hoge kwaliteit technische en functionele 2-laags regenkleding. Voordelen: lichtere materialen, meer stretch. Geen bewegingsbelemmeringen, behoud van de hoogste waterdichtheidsgarantie en ademend vermogen. Het Walton regenjack voor dames is een perfect voorbeeld. Dit water- en winddichte golfjack heeft buiten de bovengenoemde eigenschappen o.a. een afritsbare capuchon en heeft meerdere handige functionele details. De sportieve rode kleur is onze favoriet!

RAIN IS JUST CONFETTI FROM THE SKY


AUTUMN/ WINTER 2018

Keeping your feet warm in any kind of weather for a perfect round …

www.ducadelcosma.com


FASHION MEETS FUNCTION Vanaf september kun je bij Golf Diva terecht voor onze prachtige wintercollecties. Tijdens onze fashion events in het najaar maak je kennis met onze warme gevoerde broeken, thermoshirts, winddichte jassen en bodywarmers. Comfort is tijdens het spelen in de koude wintermaanden erg belangrijk, daarom moet echte golfkleding warm, functioneel en van hoge kwaliteit zijn. Slecht golfweer bestaat namelijk niet, slechte golfkleding wel. Als je een swing maakt moet je vrij kunnen bewegen, daardoor zit er in veel golfkleding stretchmateriaal. Bij putten mag de kleding niet in de weg zitten, dus de kleding moet ook goed aansluiten. Onze collecties bewijzen dat functionele golfkleding ook echt modieus kan zijn, want natuurlijk willen we er wel charmant uit blijven zien!

Winter

EVERY DAY IS A GOOD DAY ON THE COURSE


Golf Diva info@golfdiva.nl M. 06 - 558 554 25

GOLFDIVA.nl FASHION & ACCESSOIRES VOOR DE LADY GOLFER

WEBSHOP I MOBIELE GOLFSHOP I MODESHOW I FASHION PARTY

Wil jij ons volgen Download on the

App Store

WHAT WOMEN WANT

GolfDiva DIVALICIOUS 2018  

Meet GolfDiva in Divalicious 2018. Fashion & Accessories for the Lady Golfer

GolfDiva DIVALICIOUS 2018  

Meet GolfDiva in Divalicious 2018. Fashion & Accessories for the Lady Golfer

Advertisement