Page 1

JAARGANG 2017

Divalicious

LET YOUR HEART SWING


WELKOM BIJ GOLF DIVA!

2017 belooft een mooi golfjaar te worden, waarin wij alweer voor het 6e jaar met veel plezier on tour gaan. Wij vinden damesgolf in Nederland belangrijk en daarom richt Golf Diva zich volledig op de Lady Golfer met de leukste Fashion & Accessoires. Via onze Fashion Party laten we je kennis maken met de nieuwste collecties door middel van een Modeshow en onze Fashion Corner waar je heerlijk kunt shoppen. Met onze Mobiele golfshop komen we gratis naar jouw ladies day.

DUTCH DIVA DAY

Ook in 2017 gaan we door met de succesvolle Daily Sports Diva Dagen. Gezellige ladies days waarbij we gaan golfen en gaan genieten van Fashion. Zowel in voor- en najaar kun je hieraan meedoen. Daarnaast organiseren wij met goedkeuring van Pink Ribbon Nederland de RĂśhnisch Ladies Tour 4 Pink. Een tiental benefiet dameswedstrijden door het hele land. En als klapper is daar de Dutch Diva Day. Noteer 19 oktober 2017 in jouw agenda want deze Golf Diva Experience op The Dutch wil je niet missen.

GOLF DIVA APP

Golf Diva verzorgt elke editie van de Nederlandse Golfkrant maar liefst vier pagina’s Vrouw en Golf. Onze webshop en website zijn dit jaar geheel vernieuwd. Volg ons via Facebook en Instagram zodat je dagelijks op de hoogte blijft van onze evenementen en nieuwe producten. Bovendien zijn wij trots op onze nieuwe Golf Diva APP die je gratis kunt downloaden. Jouw mening vinden wij belangrijk. Wij horen graag wat er leeft bij de golfende dames, wij horen graag wat jullie wensen zijn. Persoonlijk contact, eerlijk en professioneel advies, samen met goede service zullen bij ons altijd bovenaan staan. En natuurlijk hopen we jullie allemaal weer te mogen begroeten On Tour. Heleen Kamphuis GOLFDIVA.NL

Wil jij ons volgen Download on the

App Store


GRATIS GOLF FASHION PARTY

Naast de tour van onze mobiele golfshop gaan wij ook in 2017 weer door het land met onze populaire Fashion Party. We komen naar jouw Golfclub en laten jullie tijdens een inspirerende Modeshow kennismaken met de nieuwste kledingcollecties en de mooiste damesaccessoires. Allemaal nét even anders want Golf Diva is dé specialist voor de Lady Golfer in Nederland. In de zomercollecties vind je poloshirts, rokjes, broeken, riemen, schoenen, visors en gloves. In de wintercollecties gevoerde winterbroeken en warme, technische golfkleding. Tijdens de Modeshow vertellen we je alles over de verschillende stijlen en materialen. Daarna kun je lekker shoppen in onze Fashion Corner die we in het clubhuis voor één dag opbouwen. Veel damescommissies combineren deze gezellige party met een dameswedstrijd. Boek vandaag nog onze Fashion Party via M. 06 558 554 25.

HOME FASHION PARTY

Met onze HOME FASHION PARTY komen we gewoon bij jou thuis. Wil je met jouw damesteam of een groep golfvriendinnen (min. 10 personen) een gezellige fashion golfmiddag/avond, maak dan snel een afspraak met ons. Persoonlijk styling advies en persoonlijke benadering, dat is waarin wij geloven! Als dank ontvang jij als gastvrouw de exclusieve Golf Diva tas, die bovendien goed gevuld is met allerlei verrassingen.

FASHION PARTY IN ONZE DIVA WINKEL

Op afspraak organiseren wij voor damesteams of een groep golfvriendinnen ook deze Fashion Party in ons sfeervolle Diva Hoofdkwartier in Heerenveen. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we jou alle kleding zien en kun je ondertussen ook gezellig bijkletsen met al je golfvriendinnen. Deze Party kun je combineren met een rondje golf op Golfbaan Heidemeer in Heerenveen, waarbij wij jullie vouchers mogen BIJ ELK EVENT aanbieden: 2 greenfees halen, 1 betalen. VERLOTEN WE DE Een gezellig dagje uit dus met GOLF DIVA TAS! een combi van Fashion & Golf.


MOBIELE GOLFSHOP

SNOEPJESWINKEL VOOR LADY GOLFERS

Golf Diva komt naar je toe! Hebben jullie een Ladies Day, Vriendinnendag, Golfweek of een ander golfevenement… Bel ons en wij komen met onze opvallende golftrailer gratis naar jullie toe. Wij zorgen voor een feestelijke stemming en een verrassende dimensie. Samen met jullie maken we er altijd een golffeestje van. Onze tour-agenda vind je terug op onze website. Bovendien verzorgen we speciale aankondigingsposters om jouw golfdag extra exposure te bezorgen.

BIJ ELK EVENT VERLOTEN WE DE GOLF DIVA TAS!

Ja, je leest het goed! Waar wij ook komen, bij elk event verloten we de exclusieve Golf Diva tas onder de aanwezige dames. En gastvrouwen die een Home Fashion Party aan huis organiseren ontvangen sowieso deze superleuke tas die voor de gastvrouw ook nog goed gevuld wordt.

GOLF DIVA KOMT NAAR JE TOE !

Neem vandaag nog contact met ons op om een datum in te plannen.


DE GOLF DIVA APP Nieuw in 2017 is onze eigen Golf Diva App voor de echte golf fashionista die altijd en overal op de hoogte wil blijven van de allernieuwste trends. Met onze gebruiksvriendelijke app bekijk je onze golfcollecties en kun je direct shoppen. De golfbaan is jouw catwalk. Via deze app schrijf je ook eenvoudig in voor de speciale dames golfwedstrijden van Golf Diva. Bovendien ontvang je direct berichten over aanbiedingen en evenementen van Golf Diva op golfbanen bij jou in de buurt. Every day is a good day on the course en met deze handige app is je dagelijkse dosis golashion eenvoudig binnen handbereik.

Divalicious

NIEUWE APP VOOR GOLF FASHIONISTA Download on the

App Store

LET YOUR HEART SWING

Download nu gratis de Golf Diva app!


DAILY SPORTS DIVA DAG SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SPECIALE DAMESDAG VAN DAILY SPORTS & GOLF DIVA PRACHTIGE WEDSTRIJDPRIJZEN VAN DAILY SPORTS MODESHOW I GOODIEBAG I SHOPPEN IN DE FASHION CORNER dinsdag 9 mei 2017 Golfbaan De Haenen donderdag 11 mei 2017 Golfbaan De Golfhorst dinsdag 16 mei 2017 BurgGolf Gendersteyn dinsdag 23 mei 2017 BurgGolf St. Nicolaasga dinsdag 6 juni 2017 Golfbaan Westwoud donderdag 8 juni 2017 BurgGolf Wijchen dinsdag 27 juni 2017 Golfclub Zeegersloot woensdag 13 september 2017 Golfpark Almkreek donderdag 5 oktober 2017 Efteling Golfpark woensdag 11 oktober 2017 Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

MEER INFO EN INSCHRIJVEN OP www.golfdiva.nl/golfevents


!

SCHRIJF JE NU SNEL IN

Ook in 2017 organiseert Golf Diva samen met het Zweedse kledingmerk Daily Sports de populaire Daily Sports Diva Dagen door heel Nederland. Een 18 holes wedstrijd, Single Stableford, waarbij je prachtige prijzen van Daily Sports kunt winnen. Maar ook een gezellige dag waarbij je kunt shoppen in de speciale Fashion Corner van Golf Diva terwijl je samen met je golfvriendinnen geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de Modeshow. En aan het einde van de dag ontvang je een mooie Goodie Bag van Daily Sports en Golf Diva. Globaal ziet het programma er bij alle wedstrijden als volgt uit: vanaf 10.00 ontvangst met koďŹƒe/thee en iets lekkers vanaf 11.00 start 18-holes wedstrijd vanaf 15.00 binnenkomst en mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner vanaf 17.00 modeshow nieuwe kledingcollecties + prijsuitreiking met mooie wedstrijdprijzen van Daily Sports Doe mee en schrijf je nu snel in. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze website:

www.golfdiva.nl/golfevents


GOLFWEAR FROM A FEMALE PERSPECTIVE


©2017 Acushnet Company

Acushnet Nederland Bv | Heibloemweg 3 | 5704 BS Helmond | www.footjoy.co.uk

WOMEN’S GOLF LIFESTYLE APPAREL


It’s new, it’s now WELKOM TENNIS DIVA

Steeds vaker vinden tennisdames hun weg naar Golf Diva. De mooie technische golfkleding is immers vaak ook geschikt voor de tennisbaan. Rokjes, poloshirts, zonnekleppen… De tennisdiva kan dus prima in onze webshop terecht en On Tour nemen we een speciale multisports collectie mee. Maar dat is nog niet alles. Nieuw in ons assortiment zijn supergave exclusieve tennis backpacks, speciale tennissokjes en de Li-Ning tenniscollectie. En deze Li-Ning tenniscollectie is weer te dragen op de golfbaan.

MIX & MATCH

met onze MULTISPORTS COLLECTIE


Diva Drill DIVA DRILL

Rita van Campen is PGA golfprofessional met passie voor golf. Haar toverwoorden bij het lesgeven zijn communicatie, betrouwbaarheid, geduld, flexibiliteit en nauwkeurigheid. Als damesprofessional heeft zij veel dames op les. Het valt haar regelmatig op dat deze dames het vooral fijn vinden om op een relaxte manier les te krijgen en gebaat zijn bij duidelijke aanwijzingen zodat ze in hun kostbare tijd gericht kunnen oefenen. Vrouwen hebben over het algemeen veel gevoel voor het putten. Om korte putts nog vaker te laten vallen geeft Rita hieronder een paar nuttige drills voor de golf diva.

DRILL VOOR KORTE PUTTS Tijdens je golfronde bestaat ongeveer 43% van je slagen uit putten. Heel belangrijk onderdeel dus! Putten is een draai vanuit de schouders om de putter in beweging te krijgen. Armen, handen en schouders bewegen als één geheel mee. Belangrijk is stabiliteit in de beweging. Tip om dat voor elkaar te kunnen krijgen: fixeer de ogen op een punt op de green. Kijk naar dat punt op de green terwijl je je puttbeweging maakt. Kijk mee door het hoofd slechts te roteren. Niet meekijken door het hoofd op te tillen. Hiernaast zie je een drill voor korte putts om je blad mooi recht door de bal te bewegen.

1.

2.

3.

• Deze drill is geschikt om het oplijnen te checken en de juiste stroke te maken • Leg twee clubs parallel neer zodat het putterblad er mooi tussen past • Zorg dat je voeten parallel zijn met de clubs en je putterblad goed opgelijnd is op de hole. (doellijn op je putterblad is parallel aan de clubs) • Beweeg je putter vanuit de schouders tussen de twee clubs. Controleer je eindstand: wijst het putterblad recht naar de hole? • Maak de drill moeilijker door de clubs door 2 of 4 tees te vervangen. Leg tussen de twee tees de bal, eventueel met een duidelijke lijn op de bal. Handig hiervoor is de ball liner, verkrijgbaar in de webshop bij Golf Diva. Maak de puttingstroke zonder de tees te raken.

Rita van Campen www.ritavancampen.nl

LINE UP AND FOLLOW THROUGH


LOOKING GOOD

and feeling Great Nieuw bij Golf Diva en in Nederland is het Duitse modemerk Brittigan, vernoemd naar de eigenaresse Britta Ahrens en gevestigd in Hamburg. Britta startte in 2009 met haar eigen modelabel en inmiddels is het golfmerk terug te vinden in 70 Duitse golfshops en in een aantal exclusieve stores in Europa.

BRITTIGAN - GOLF WEAR AT IT’S BEST


Met een goede pasvorm, geraďŹƒneerde details en een goede prijs/kwaliteitsverhouding is Brittigan een firstclass golflabel. Wanneer je de poloshirts van Brittigan aantrekt valt direct de zachte en comfortabele kwaliteit op. Dit komt door het zgn. Modalmateriaal, een 100% natuurlijk product. En goed nieuws voor de dames met een maatje mooier: het volledige assortiment loopt tot en met 3XL.


DRESS TO EXPRESS Al jaren bepalen golfrokjes het modebeeld op de golfbaan in de zomermaanden. Dit jaar doen de golfjurkjes meer dan ooit hun intrede. Daily Sports, Girls Golf, Pumagolf, Brittigan‌. Bijna alle merken hebben hun eigen golf dress. En ze zijn allemaal even leuk en ook goed om casual te dragen buiten de golfbaan. Fashion is een gezonde vorm van expressie. Het laat ook de creativiteit van een vrouw zien. Jij beslist zelf wie je bent en hoe je je wilt profileren door de manier hoe je je kleedt en de wijze waarop je leeft.

LADIES ARE YOU READY


DUTCH DIVA DAY

DONDERDAG 19 OKTOBER 2017 GOLFBAAN THE DUTCH BENEFIET LADIES DAY tbv LINDA.foundation

Doe mee aan deze unieke Golf Diva experience!

www.golfdiva.nl/golfevents GOLFDIVA.NL


DONDERDAG 19 OKTOBER 2017 GOLFBAAN THE DUTCH SCHRIJF JE NU IN VOOR DE BENEFIET LADIES DAY tbv LINDA.foundation Deelname pp Deelname flight 4 personen

€ 295,00 € 999,00

Meer info en inschrijven op

www.golfdiva.nl/golfevents

18 holes golfen op The Dutch Volledig verzorgde dag Fashionshow met fashion corner Goodiebag deluxe Verloting & Veiling tbv LINDA.foundation

DOE MEE AAN DEZE UNIEKE GOLF DIVA EXPERIENCE


Get the Look


CULINAIR

DIVALICIOUS

Golf Diva

Smoothie Bowl

Golf Diva stelt jou voor aan Hanneke de Jonge. Haar wieg heeft letterlijk en figuurlijk in een restaurant gestaan. Namelijk het restaurant van haar ouders, waardoor zij is opgegroeid met lekker eten. Hanneke heeft een behoorlijke tic voor alles wat met eten en drinken te maken heeft en daarom heeft zij jarenlang de ene na de andere kookcursus en workshop gevolgd...

Dit is een heerlijk en gezond ontbijt voordat je de baan in gaat.

Kortom, Hanneke is een echte Foodie! Speciaal voor de sportieve gezonde golfende Diva heeft zij dit recept van de lekkere Smoothie Bowl gemaakt.

Bereiding: De avond van tevoren schil en snijd je de bananen in stukken en leg je deze in een zakje in de vriezer. Maak het fruit schoon, verwijder de kroontjes van de aardbeien en zet het afgedekt in de koelkast.

Ladies, Treat Yourself! Meer lekkere recepten van Hanneke vind je op: www.culinea.nl

IngrediĂŤnten (2 personen): - 2 bananen - 250 gr rood zomerfruit - 150 ml kokoswater of yoghurt - 1 takje munt - 2 eetl geraspte kokos

De volgende morgen haal je het fruit uit de vriezer en koelkast en doe je dit in een blender samen met het kokoswater (houd wat zomerfruit achter voor de garnering!). Blend tot een smeuĂŻge dikke smoothie. Schenk dit in 2 kommen. Garneer met het overgebleven fruit en wat muntblaadjes. Als laatste strooi je er de kokos over. Je kunt er ook nog wat granola of noten over strooien voor wat meer bite.

Treat Yourself!


Diva

DIVA MET DRIVE

Haar grote wens was om ooit eens met high heels op de grasmaaier vereeuwigd te worden. Als tengere blonde vrouw te midden in die mannenwereld op de golfbaan. Golf Diva houdt van powervrouwen, Golf Diva houdt van vrouwen met passie, Golf Diva spreekt met Jolanda Vonder, de vrouwelijke Hoofdgreenkeeper van Vos Ruinerwold Golf bv die op de Hooge Graven Golfclub Ommen werkt. Al pratend met Jolanda kom ik er al snel achter dat we heel veel gemeen hebben, en dan heb ik het niet over onze voorliefde voor een gezellig glas wijn met bitterballen. Ik ontmoet een vrouw die overloopt van passie voor haar werk. Geen job van 9 tot 17, nee, als Hoofdgreenkeeper is zij 7 dagen per week betrokken bij “haar golfbaan”. Niet alleen de leden en gastspelers van de club verwachten topcondities van de baan, ook Jolanda stelt hoge eisen aan (vooral) zichzelf en aan haar team van 4 greenkeepers. Elke dag weer het beste halen uit de mensen, met wie je werkt, is één van haar speerpunten. Esther van der Voort was de eerste vrouwelijke greenkeeper in Nederland. Inmiddels lopen er 15 vrouwelijke collega- greenkeepers rond op de Nederlandse golfbanen. De dames worden bijzonder gewaardeerd door hun mannelijke collega’s en een veelgehoorde opmerking is dat een team juist rustiger wordt met een dame erbij. Voor haar vrouwelijke NGA collega’s organiseert Jolanda dit jaar alweer voor de tiende keer de Ladies Only Day waarbij de dames strijden om de eer tijdens deze jaarlijkse 18-holes wedstrijd. Dit jaar wordt deze gespeeld op Golfclub Anderstein op uitnodiging van de hoofdgreenkeeper. Ook was zij ruim 7 jaar NGA-bestuurslid.

EEN POWERVROUW MET PASSIE VOOR GREENKEEPING...

Haar en make-up: Salon Images Nieuwleusen

www.salonimages.nl


Een actief dametje dus, deze Jolanda, die dus niet van het halve werk houdt. Zo is zij ook voorzitter van Pro Turf Care, een speciale NGA-commissie die de contacten voor de greenkeepers regelt met de organisaties van buitenlandse toernooien van de Europese Golftour. Tijdens het prestigieuze Duitse BMW en Porsche European Open 2016 droegen daardoor meerdere Nederlandse greenkeepers hun steentje bij en ook Jolanda was van de partij.

Het ene gras is het andere niet en toen zij de kans kreeg om een kijkje te nemen in de keuken van de Groundsman in de Amsterdam Arena tijdens een thuiswedstrijd van Ajax, pakte ze die uiteraard met twee handen aan. Werken op de golfbanen bevalt haar zo goed dat ze zich hierin nog steeds wil onderscheiden. Extra cursussen en opleidingen gaat ze hierbij niet uit de weg. Een managementopleiding staat nog hoog op haar verlanglijstje. Begint Jolanda over haar werk te praten, dan houdt ze gewoon nooit meer op en komt de vrouw met passie voor haar werk bovendrijven. In 2015 werd Jolanda genomineerd voor de titel Greenkeeper of the Year. Uiteindelijk werd zij uitgeroepen tot High Potential, een prijs waarmee ze nog steeds erg blij mee is. Volgens de jury drukte Jolanda Vonder een bijzonder stempel op de greenkeeperswereld en werd zij omschreven als jong, ambitieus ĂŠn vrouw. Een vrouw die altijd op een goede en eerlijke manier wil samenwerken met iedereen. Wij voegen daar DIVA aan toe.

Drive

Na de Hoveniersopleiding in Zwolle kwam zij terecht bij Golfclub Amelisweerd en in 2008 mocht ze komen werken bij Vos Ruinerwold Golf BV. Een mooi bedrijf dat begonnen is met het loonwerk en sinds 2006 ook in de wereld van golfbanen. Nadat zij een aantal opleidingen met succes had afgerond mag Jolanda zich nu al 2 jaar Hoofdgreenkeeper van de prachtige Hooge Graven Golfclub Ommen noemen.

Een Diva op de John Deere. HIGH HEELS - BIG WHEELS


Extremely mud and waterproof!

PIGGY PROOF® Piggy Proof Premium Protectors are the world’s most advanced protection products for shoes and clothing. The formulas based on Guardon® technology form an invisible, durable & breathable protective layer that is extremely moisture, dirt and oil repellent. Make life Piggy Proof. Now available at Golf Diva! p i g gy p r o o f. c o m


KEEP YOUR HEAD COOL

Golfcaps, zonnekleppen, hoedjes‌.. Het is verstandig om je hoofd en ogen te beschermen tegen de zonnestralen. Het is belangrijk om je hoofd koel te houden, juist ook in je golfspel. Kom langs bij Golf Diva voor de leukste accessoires, net even anders dan anders. Dat is een veelgehoorde kreet van onze klanten en dat is ook precies wat wij graag willen. In ons assortiment vind je ook de mooiste visors van Glove It, en deze combineer je weer met de bijpassende gloves en tassen.


4 Pink

RÖHNISCH LADIES TOUR

DOE MEE AAN DE LADIES TOUR 4 PINK VAN RÖHNISCH & GOLF DIVA EN STEUN PINK RIBBON - ROHNISCH PRIJZENTAFEL - GOODIEBAG VOOR ALLE DAMES - MODESHOW & SHOPPEN

Meer informatie en inschrijven: WWW.GOLFDIVA.NL/GOLFEVENTS maandag 10 april 2017 Rijk van Sybrook donderdag 18 mei 2017 Golfclub Havelte dinsdag 30 mei 2017 Golf & Country Club Lauswolt woensdag 31 mei 2017 Rijk van Nijmegen vrijdag 9 juni 2017 Zaanse Golf Club woensdag 14 juni 2017 Leeuwarder GC De Groene Ster maandag 19 juni 2017 Rijk van Margraten donderdag 13 juli 2017 Golf- en Countryclub Geijsteren zaterdag 16 september 2017 Golfbaan De Swinkelsche maandag 25 september 2017 Rijk van Nunspeet

!

SCHRIJF JE NU SNEL IN


In 2017 organiseert Golf Diva samen met het kledingmerk Röhnisch de Röhnisch Ladies Tour 4 Pink door heel Nederland ten behoeve van Pink Ribbon.

GOLFEN - GOEDE DOEL - GENIETEN Röhnisch stelt mooie wedstrijdprijzen beschikbaar voor de 18 holes wedstrijd, Single Stableford. Bovendien ontvangen alle dames een mooie Goodie Bag. Golf Diva is aanwezig met een gezellige Fashion Corner en verzorgt de Modeshow. En met z’n allen golfen we voor een goed doel zodat we aan het eind van de dag een mooie cheque kunnen overhandigen aan Pink Ribbon. PROGRAMMA: Vanaf 10.00 uur Vanaf 11.00 uur Vanaf 15.00 uur Vanaf 17.00 uur

ontvangst met koffie en iets lekkers start 18-holes wedstrijd binnenkomst en mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner modeshow, loterij tbv Pink Ribbon en prijsuitreiking

Meer informatie en inschrijven via WWW.GOLFDIVA.NL/GOLFEVENTS

!

SCHRIJF JE NU SNEL IN


Body & Fit is de online health & lifestyle shop gespecialiseerd in gezonde voeding, dieetproducten en sportsupplementen. Je vindt er alles wat je als actieve man of vrouw nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar vitamines, mineralen, eiwitten, gezonde snacks of sportkleding. Bij Body & Fit ben je altijd aan het goede adres. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

De online health & lifestyle shop!

Smart Lifestyle

Neem afscheid van saaie, strenge en onsmakelijke diĂŤten en stap over op een Smart Lifestyle! Je kunt Smart Lifestyle zien als een kickstart naar een gezondere levensstijl, zonder dat je daar al te veel concessies voor hoeft te doen. Het boek bevat 75 heerlijk makkelijke recepten aangevuld met leuke tips en tricks.

Smart Bar Crunchy

Een heerlijke, crunchy eiwitreep met maar liefst 15 gram hoogwaardig eiwit, 0 toegevoegde suikers en slechts 164 kcal per reep! De smaak en bite van onze Smart Bar Crunchy is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met een candy bar! Een heerlijk tussendoortje voor elk moment.

Smart Protein Drink

Ideaal op elk moment van de dag en perfect passend bij een low carb- of eiwitdieet. Onze Smart Protein Drinks zijn onwerkelijk lekker, bevatten maar liefst 16 gram eiwit, slechts 2,9 gram koolhydraten en 99 kcal per flesje. Verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken.

www.bodyenfitshop.nl


Het Engelse merk Surprizeshop met de unieke damesproducten is niet meer weg te denken uit het assortiment van Golf Diva.

ALLES VOOR DE LADY GOLFER In onze webshop vind je alle mooie golfgifts en accessoires. Welkom in de wereld van de Surprizeshop met de leukste wedstrijdprijzen voor de Damesochtend, Vriendinnendag, Ladies days en NGF competitie.


Most wanted Gifts

WHAT WOMEN WANT


www.ducadelcosma.com #ducalicious


KEEP WARM Winter

Geniet ook in de wintermaanden van het golfspel en zorg ervoor dat hoofd, handen en voeten goed warm blijven. Hoe prettiger jij je voelt, hoe beter dat is voor jouw golfspel, hoe meer plezier je hebt en hoe langer je dan ook doorspeelt, ook al wordt het kouder. Prachtige winterlaarzen van Duca del Cosma die je zowel on- als o course draagt, superleuke wintermutsen, comfortabele handwarmers‌. Golf Diva heeft alle warme accessoires, die jou bovendien een sportieve en vrouwelijke look geven.

Winter

MAKE EVERY DAY PLAYABLE


FASHION MEETS FUNCTION Vanaf september kun je bij Golf Diva terecht voor onze prachtige wintercollecties. Tijdens onze fashion events in het najaar maak je kennis met onze warme gevoerde broeken, thermoshirts, winddichte jassen en bodywarmers. Comfort is tijdens het spelen in de koude wintermaanden erg belangrijk, daarom moet echte golfkleding warm, functioneel en van hoge kwaliteit zijn. Slecht golfweer bestaat namelijk niet, slechte golfkleding wel. Als je een swing maakt moet je vrij kunnen bewegen, daardoor zit er in veel golfkleding stretchmateriaal. Bij putten mag de kleding niet in de weg zitten, dus de kleding moet ook goed aansluiten. Onze collecties bewijzen dat functionele golfkleding ook echt modieus kan zijn, want natuurlijk willen we er wel charmant uit blijven zien!

Winter

EVERY DAY IS A GOOD DAY ON THE COURSE


Golf Diva info@golfdiva.nl M. 06 - 558 554 25

GOLFDIVA.NL FASHION & ACCESSOIRES VOOR DE LADY GOLFER

WEBSHOP I MOBIELE GOLFSHOP I MODESHOW I FASHION PARTY

Wil jij ons volgen Download on the

App Store

WHAT WOMEN WANT

Golf Diva DIVALICIOUS 2017  
Golf Diva DIVALICIOUS 2017  

Meet Golf Diva in Divalicious 2017. Fashion & Accessories for the lady golfer.

Advertisement