Page 45

88

Portræt

e l j e V t r o p Fun S BAG TILBUD

SEPTEMBER 2012

Portræt

GOLF COPENHAGEN Montana

Nu: 999,-

CALLAWAY W Collection

CALLAWAY Euro chev Lux

Nu: 999,-

BEKLÆDNING

Nu: 999,-

CALLAWAY Euro chev Lux

Nu: 999,-

CALLAWAY Euro chev org

Nu: 850,-

CALLAWAY Staffbag

Nu: 1799,-

POWAKADDY

FLERE MODELLER PÅ LAGER

Colin Montgomerie, Ian Woosnam og Thomas Bjørn plus sangstjernerne Alice Cooper og Willie Nelson. Ishockey har Richard David aldrig helt kunne forlade, bl.a. fordi hans to sønner, Noah og Lukas, har spillet ishockey, siden de kunne løbe på skøjter og to gange indenfor de tre sidste år har været med til at vinde det norske mesterskab for Stavanger Oilers. For få uger siden accepterede Ricard David faktisk at gøre come back som ishockeytræner - for det regionale hold (Syd-Vest Norge) for spillere født i 1999.

Klasserestaurant

Richard Davids succesfulde historie

i golfverdenen er usædvanlig, fordi han faktisk ikke spillede golf, før han blev hyret som daglig leder af Sola Golfklubb. Hans far spillede ganske vist i fødebyen Montreal i

for alle i klubben kender Richard og vil altid gerne i kontakt med den canadiske charmetrold, som aldrig går af vejen for at slå en sludder af med klubmedlemmerne.

”Som daglig leder af golfklubben satsede jeg først og fremmest på pakketilbud til erhvervslivet” Canada, men golfen fangede aldrig den unge Richard, som kun var interesseret i ishockey og baseball. Nu spiller han jævnligt fra handicap 10,2, når tiden ellers tillader det,

Til succeshistorien om Sola Golfklubb hører også, at Richard David har medvirket til at udvikle klubhusrestauranten Garcia til én af de bedste restauranter overhovedet i Stavangen, og dét siger ikke så lidt i betragtning af, at byens eksklusive havnepromenade tæller klasserestauranter på stribe. Restaurant Garcia omsætter årligt for over 11 millioner norske kroner. Proshoppen i klubhuset ejes af klubben, der i øvrigt er et aktieselskab, og dét betyder, at 50 procent af indtægterne er momsfritaget.

Masterplaner

Lukas, 22 år, og Noah David, 26 år, har to gange indenfor de seneste tre år vundet det norske ishockeymesterskab med Stavanger Oilers. I midten Noahs datter, Mie.

Det eneste, der kan virke afskrækkende med hensyn til at besøge Stavanger, er det generelle prisniveau. En flaske husets vin på restauranterne løber som regel op i 700 norske kroner, og i den forgangne sommer blev de dyreste kvadratmeter i Stavangers historie solgt, en 1-værelses lejlighed på 21 kvadratmeter til 1,9 millioner kroner! Endnu mere eksklusiv bliver Sola Golfklubb i efteråret 2013, hvor en ny hal med otte golfsimulatorer ta-

ges i brug. Jo, det glider i olie for Richard David og hans hjertebarn, Sola Golfklubb. Selv mener Richard David, at det »bare« er lykkedes at udvikle klubben fra Dag 1, fordi man stædigt har fulgt 3-årige masterplaner. Beskedenhed er som bekendt en dyd, men ingen tvivler på, at Richard David har været mesteren selv. Selvom Richard David forlod Danmark i helt tilbage i 1990, taler han stadig glimrende dansk, dels på grund af sin danske kone og dels på grund af, at han med jævne mellemrum besøger gamle danske ishockeyvenner eller ferierer i ægteparrets lejlighed i København.

Faktabox Værdig til Hall of Fame Det er ikke helt tilfældigt, at Richard David har haft succes som daglig leder af Sola Golfklubb gennem 17 år. Mens han spillede ishockey på collegeniveau for University of New Hampshire, studerede han nemlig administration og marketing og færdiggjorde vel at mærke sine studier - hvad langtfra alle sportsfolk på scholarship gør, fordi de dropper det sidste år af studierne til fordel for en professionel sportskarriere Samtidig spillede Richard David så godt på ishockeyholdet, at han blev fundet værdig til indlemmelse i universitetets Hall of Fame.

Fra 3750.-

SPAR OPTIL 50%

Sola Golfklubb ligger som nabo til industrikvarteret Forus, hvor Richard David har solgt mange firmamedlemsskaber.

VOGNE

Spar 25 % på alle vogne

BIG MAX TI 1000 Før: 1000,-

Nu: 750,-

BAGBOY OE 8 Før: 1299,-

Nu: 974.5,-

BAGBOY TRI SWIRVEL Før: 2199,-

BAGBOY QUAD Før: 1799,-

Nu: 1649.5,-

Nu: 1349,5,-

BAGBOY DLX Før: 1299,-

Nu: 974,5,-

JERN, KØLLER OG HYBRIDER BEGYNDERSÆT

FLERE MODELLER, HERRE OG DAME BAG · DRIVER · WOOD HYBRID · JERN · PUTTER

JERN Spar optil

50%

HYBRIDER Spar optil

50%

KØLLER/DRIVER Spar optil

70%

www.funsport.dk

LE E D 11

Nu: 1399.-

SJÆLLANDSGADE 10// 7100 VEJLE//TELEFON 7572 2877 ÅBNINGSTIDER : MANDAG-TORSDAG 10-17.30 FREDAG 10-18 · LØRDAG 10-13

September 2012  

September 2012

September 2012  

September 2012

Advertisement