Page 1

U Muzeju Louvre u Parizu...

Poslije sastanka europskih državnika (4+1) u Parizu, oni odluče posjetiti Muzej Louvre da se malo odmore. Zaustavili su se kraj Dürerove slike Adama i Eve u raju i podrobno je razgledali.


Albrecht Dürer (German, 1471–1528) Engraving Adam and Eve, 1504


Angela Merkel reče: - Pogledajte tu tjelesnu građu: ona je visoka i vitka, on ima atletsko mišićasto tijelo... Wunderbar! Zacijelo su to likovi Nijemaca!


Hollande na to odgovori: C’est pas possible! Zar u njima ne vidite erotični naboj... ona je tako ženstvena, graciozna, a on tako muževan... On pokušava da je šarmira i zavede! Oni, su zasigurno Francuzi.


Gordon Brown reče: Look it better! Mirnoća na njihovim licima, prefinjenost u izgledu, kraljevski šarm u njihovim pokretima... To mogu biti samo Englezi, of course!


Putin se nasmiješi

Pa zar svi troje ne vidite tu šumu iza njih. Pa to je prava ruska šuma i oni jedino mogu biti Rusi. Как плохо наблюдения


Onda progovori Zoran Milanovć: Ne slažem se, ulažem amadman! Pogledajte bolje: Oboje su goli i bosi, nemaju krova nad glavom, imaju samo jednu jabuku, a misle da žive u raju! Nema sumnje, to mogu biti samo Hrvati!

Adam i eva u raju nov