Page 1

KLOPPEND

HART

BOEKEL 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

wonen zoals uw hart begeert


b een hart vol karakter


wonen zoals uw hart begeert

In Boekel, een mooi dorp op de Peelrand van Noord-Brabant, komt de nieuwe woonwijk De Donk tot leven. De afgelopen jaren zijn hier al verschillende mooie nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Nu gaat ook het hart kloppen. In het centrum van de nieuwe wijk ontwikkelt BL Huisvesting De Donk fase 2: Kloppend Hart. Met twee ruime vrijstaande woningen en twaalf halfvrijstaande woningen. GeĂŻnspireerd op de karakteristieke bouwstijl van de jaren dertig, met een optimale ruimtelijke kwaliteit ĂŠn ongekend duurzaam!


wij kiezen bewust voor Nul op de Meter


Lars en zijn vrouw Lauren kijken uit naar het moment waarop ze hun woning in Kloppend Hart kunnen betrekken. “Onze woning is niet alleen mooi en ruim”, vertelt Lars enthousiast, “hij is ook nog eens erg energiezuinig. Ze noemen dat energienota-neutraal. Wie wil dat nou niet: Nul op de Meter en dus een enorme besparing op de maandlasten? Ik kan wel zeggen dat dat het was wat ons over de streep trok om hier een woning te kopen. Zo’n goed geïsoleerde woning heeft trouwens ook een heel fijn binnenklimaat. Lauren kan straks eindelijk die lelijke sloffen weggooien en ik hoef nooit meer die ijsklompjes van haar tegen me aan. Ik zie het helemaal zitten.”

een hart vol energie


een hart vol opties


het kloppend hart van De Donk

Kloppend Hart ligt in het hartje van de nieuwe wijk De Donk fase 2, aan de oostzijde van Boekel. Midden in een schilderachtig agrarisch landschap met veel groen en vlak bij de bourgondische Brabantse gezelligheid van het centrum van Boekel. Vanuit Kloppend Hart komt u gemakkelijk ook verder, want via de provinciale wegen bereikt u snel de A73, A59 en A50.

KLOPPEND

HART BOEKEL


Kloppend Hart bestaat uit twee vrijstaande woningen en tien halfvrijstaande woningen. Ze zijn zo geclusterd dat u optimale rust, ruimte en privacy ervaart. De kavels zijn zeer ruim, met een oppervlakte van circa 440 m2 voor de vrijstaande woningen en circa 190 tot 247 m2 voor de halfvrijstaande woningen.

schaal 1:500

Ze beschikken over een eigen parkeerplaats,

N

eventueel over een garage en ze hebben een eigen achterom, zoals we dat in Brabant graag zien. Bovendien zijn er tal van B1 type l 10 kave

indelings- en uitbreidingsvarianten mogelijk.

B1s type l 9 kave

247 2

m

246 m

2

443

2

m

oge

B1s type l 9 kave

245

anv

Kra

B1 type l 10 kave

2

m

l

el 1 kav e D typ

440 2

m

218 2

m

2

199 m 2

De

el 2 kav e D typ

187 m 2

183 m 2

205 m

223

Ge

2

m

in me t 213 2

m

el 3 kav e A1 typ

kavel 7 type A1

el 4 kav B1 e typ

kavel 5 type B1s

kavel 6 type B1

nd

Wijstgro

kavel 8 type B1


een een hart hartvol vol Boekel Boekel

een een hart hart vol vol sport sport De gemeente Boekel heeft een rijk verenigingsleven. Bij Voetbalvereniging Boekel Sport scoren enkele tientallen teams met mannen, vrouwen en junioren. In Sporthal De Burcht werken andere sportievelingen zich in het zweet tijdens trainingen, wedstrijden en toernooien van verschillende sportverenigingen.

Boekel ligt in een schilderachtig groene omgeving. Behalve uitgestrekte weilanden, zijn er ook de mooie natuurgebieden. In de Perekker vindt u schitterende waterpartijen en een oever­ zwaluwwal. Aansluitend wandelt u door de bossen van de zand­dek­ rug, met hun hoogteverschillen door het stuifzand. Kortom, veel groen om van te genieten.

een hart vol natuur


Kijk, dat maakt nu een dorp. Boekel kent de leukste winkeltjes. Nog echte familiebedrijven. Zo ook Keurslager Gerry van Exel. Voor alle vleeswaren. Eet smakelijk.

een hart vol ambacht

Op zoek naar actie en vertier? U kunt in Boekel een huifkar huren, paardrijden, fietsen, bowlen, paintballen, en meer. Daarna kunt u heerlijk ontspannen op het terras van Nia Domo, of natuurlijk bij een van de andere gezellige cafĂŠs en restaurants in de gemeente.

een hart vol vrijheid

een hart vol aanbod Kinderen ontwikkelen zich in Boekel op een van de drie basisscholen die het dorp rijk is, waaronder bijvoor-

een hart vol vers

beeld Basisschool de Regenboog. Daarna leren ze verder op een van

Naast de heerlijke producten in de Boerderijwinkel in

de scholen in de omgeving.

Boekel, vindt u iedere dinsdag dagverse producten op de

In Gemert, Uden en Veghel - binnen

markt in Boekel. Eens per jaar, op Hemelvaartsdag, is er

een straal van 10 kilometer van

daarnaast Boekel Rond Uit met onder andere cultuur,

Boekel - bevinden zich drie goede

entertainment en een braderie. Ook zeker niet over te

scholen voor voortgezet onderwijs.

slaan is BoekCult, hĂŠt festival van Boekel voor jong & oud.

Voldoende keuze dus in alle

Met onder andere straattheater, een kunstmarkt en een

onderwijsrichtingen.

groots muziekprogramma.


Kloppend Hart onderscheidt zich door een hoge mate van duurzaamheid. In het ontwerp

zonnepanelen

is slim omgegaan met natuurlijke bronnen als daglicht en zonnewarmte. Zo profiteert u in de winter van de warmte van de zon, terwijl de zuidgevel zo is opgebouwd dat het in de zomer niet te warm wordt in huis. Verder hebben we efficiënt gebruikgemaakt van eenvoudige slimme techniek (de warmtepomp) en kunt u kiezen voor extra energiebronnen als zonnepanelen. De woningen hebben in de basis een Energieprestatie coëfficiënt (EPC) van <0, wat betekent dat de woning bij gemiddeld gebruik op jaarbasis niet meer energie verbruikt dan hij oplevert. Dit noemen wij een Nul-op-de-Meter-woning.

Nul op de Meter Bij een Nul-op-de-Meter-nieuwbouwwoning zijn de in- en uitgaande energiestromen voor gebouwgebonden energiegebruik (ruimte­ verwarming, -koeling, warm tapwater) en het gebruik van huishoudelijke apparatuur (incl. verlichting) op jaarbasis per saldo nul, onder standaard klimaatcondities en bij standaard gebruik van de woning. De woning zelf levert een minimum hoeveelheid elektriciteit per jaar voor de afdekking van het elektriciteitsgebruik van huishoudelijke apparatuur.

warmtepomp


energieneutraal

terugwinning van warmte

extra isolatie driedubbel glas

Nul op de Meter

Nul-op-de-Meter-woning

Warmte en stroom voor de woning worden

Een Nul-op-de-Meter-woning verbruikt per jaar

geheel uit natuurlijke bron onttrokken, de woning

gemiddeld genomen geen energie. Dit wordt

is energieneutraal.

gerealiseerd door: â&#x20AC;˘ Isolatie: het beperken van de energievraag voor het verwarmen van de woning. â&#x20AC;˘ Hergebruik: het terugwinnen en hergebruiken van gebruikte energie. â&#x20AC;˘ Energiewinning uit duurzame bronnen: het onttrekken van energie uit zon, lucht of aarde.

Een goede investering Deze woningen hebben geen uitstoot, geen energiekosten en stijgen sterker in waarde dan woningen die niet energieneutraal zijn, een goede investering dus.

Energie die uw hart sneller doet kloppen


een hart vol ruimte

“In de hectiek van ons leven zoeken wij graag de natuur op om even helemaal tot rust te komen.” Aan het woord is Céline, die een drukke baan heeft als HR-manager bij een groot bedrijf én moeder is van twee jonge kinderen. “Als in het weekend mijn ouders even op de kinderen passen, pakken Peter en ik vaak de fiets om eropuit te trekken. Vanuit Kloppend Hart is dat echt een genot. We wonen hier straks midden tussen agrarische weilanden, beekjes en vlak bij natuurgebied de Perekker. Ook de Volkskuilenheuvel met zijn grote naaldbomen en heide vind ik ieder seizoen weer prachtig om te zien. Peter fotografeert graag. We hebben al gigabytes vol met de meest idyllische plaatjes.”

het klo me ero


t is een oppend hart et veel groen omheen


En waar haal je in Boekel het lekkerste ijs? Juist, bij Chocolaterie en IJssalon de Boekelse Verleiding. Om de hoek van Kloppend Hart. Lekker om op zomerse dagen samen even een blokje voor om te lopen.

een hart vol lekkers

Kapsalon van Zutphen is een klinkende naam in Boekel. Van een kort pittig kapsel tot de allernieuwste granny-gray-look, ze draaien er de hand niet voor om.

een hart vol verzorging


een hart vol Boekel

Ze gaan als warme broodjes over de toonbank: de warme broodjes van Bakkerij Merks. Een begrip in Boekel en omstreken. Wat is er nu lekkerder bij het ontbijt op zaterdag dan echte verse bollen en kadetten?

een hart vol genot

een nee hart lov tvol rah keuze trops Of het nu om de dagelijkse boodschappen of de hele weekvooraad gaat, Supercoop biedt het allemaal. En, je kunt er praktisch voor de deur parkeren.

een hart vol creatie Als je nu toch in het centrum van Boekel bent, kun je haast niet Bij Mies wegblijven. Deze kleding- en lifestyle-winkel is misschien wel het leukste winkeltje van Boekel. Altijd weer iets anders te ontdekken. Kom zelf maar kijkenâ&#x20AC;Ś. Bij Mies.


een hart vol sfeer

“We houden allebei van de architectuur van de jaren dertig”, vertelt Arno, “alleen heb je bij bestaande woningen uit die tijd te maken met vocht, tocht en andere ongemakken. Deze nieuwe woningen hebben wél die karakteristieke en sfeervolle uitstraling van de jaren dertig, en toch alle luxe van een nieuwbouwwoning.” Arno en zijn kersverse bruid Marloes zijn er blij mee. “Die witte details die overal een beetje uitsteken, de warme kleur baksteen, de verrassende ornamenten; we wonen straks in een heel voornaam huis. Maar we blijven natuurlijk wel gewoon ‘gewoon’, hoor.”


de jaren 30architectuur spreekt ons wel aan


Persoonlijke Huisvesting Werkkamer/ bijkeuken/ berging Extra ruime woonkamer XXL

Ramen in trappenhuis

Houten berging Dakkapel XL Erker voorzijde

Woonkeuken

Erker

Speel/werkkamer

Dakkapel

Schuifpui

Dakkapel XL

Voordeur in voorgevel

Berging en bijkeuken

Trapkast

Vrijstaande en geschakelde garage

Ramen in trappenhuis

Extra ruime eerste verdieping XXL

Veranda

Extra ruime zolder XXL

Extra ruime woonkamer XXL

Dakraam

Levensloopbestendig XL

Houten berging

Uitbreidingsen indelingsvarianten

Stel uw eigen woning samen zoals u dat wilt,

functioneel eindresultaat. Binnen ĂŠn buiten.

kunt u prachtig bij uw woonkamer betrekken

tot in detail. Kloppend Hart biedt daarvoor

Kies bijvoorbeeld voor extra ruimte door een

door schuifdeuren en een veranda aan de

ongekende mogelijkheden. De uitbreidings-

erker of een dakkapel toe te voegen. Of maak

achterzijde van uw woning te laten realiseren.

en indelingsvarianten zijn zorgvuldig

gebruik van de mogelijkheid van een extra

Zelfs voor een garage of een carport en de

ontworpen en op elkaar afgestemd, zodat

ruime woonkamer of de toevoeging van een

plaats ervan maakt u zelf de keuze. Ook de

iedere combinatie altijd leidt tot een mooi en

slaap-, speel- of werkkamer. De buitenruimte

steenkleur bepaalt u zelf, rood of bruin.


Vrijstaande woning

Persoonlijke Huisvesting: extra ruime woonkamer XXL, erker, woonkeuken, bijkeuken, trapkast en carport

Begane grond Schaal 1:50


Vrijstaande/ halfvrijstaande woning

Persoonlijke Huisvesting: levensloopbestendig XXL met bijkeuken, erker, schuifpui en carport

Begane grond Schaal 1:50

KLOPPEND

HART

BOEKEL


Persoonlijke Huisvesting

In de woning wordt een complete, luxe keuken

U krijgt een uitnodiging voor een bezoek aan

geleverd, gemonteerd en aangesloten,

de keuken-, sanitair- en tegelshowroom.

inclusief keukenkraan, spoelbak, afzuigunit,

Zij zullen aan u de keuken, sanitair en het

gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en oven/

tegelwerk presenteren. Tijdens het gesprek

magnetron met een bijpassende achterwand.

zullen zij u vakkundig adviseren en zijn er tal van mogelijkheden om uw persoonlijke

Het sanitair in de stadsvilla is van het merk Villeroy & Boch O Novo in de kleur wit. In de woningen worden een douche- en wastafelcombinatie en een closetcombinatie met fontein aangebracht.

wensen samen met hen verder vorm te geven.


wij gaan voor de ruimte binnen én buiten


“Met twee kinderen, een derde op komst en nog een paar huisdieren hebben we echt de ruimte nodig.” Een goede reden voor Marjolijn en Richard om de mogelijkheden van Kloppend Hart eens te onderzoeken. “De vrijstaande woningen zijn ideaal. We denken erover die nog iets verder uit te breiden en zijn daarover nu in gesprek met de makelaar. Die helpt ons zo goed. Zelf ben ik niet zo goed in het lezen van plattegronden, maar hij zorgt ervoor dat zelfs ik alles begrijp. Het enige wat nog moeilijk is, is een keuze maken uit al die mooie opties en combinatiemogelijkheden!”

een hart vol groen


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande woning

Begane grond Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande woning

Verdieping Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande woning

Zolder Schaal 1:50


Bouwen met hart voor de toekomst

www.blhuisvesting.nl

BL Huisvesting ontwikkelt voor morgen.

woning tot in het kleinste detail vorm te

Of dat nu gaat om een heerlijke woonomgeving,

geven. Dat geldt zowel voor het exterieur

een inspirerende kantoor- of bedrijfslocatie

als voor het interieur. Hiermee geven we

of een kloppend winkelhart. Een toekomst­

inhoud aan het innovatieve karakter en de

gerichte visie waarin persoonlijke wensen,

servicegerichtheid van BL Huisvesting.

keuzevrijheid, duurzaamheid en comfort

Niet voor niets hebben we in het zuiden

centraal staan. Het uitgangspunt bij iedere

van Nederland al met succes een groot

ontwikkeling is altijd de eindgebruiker:

aantal projecten gerealiseerd, waaronder

bewoners, ondernemers, werknemers of

bijvoorbeeld La Dolce Villa Boekel.

winkelend publiek. Dat maakt ontwikkelen met

Allemaal projecten in verschillende woon-

het oog op morgen mogelijk. Ons unieke

en leefom­gevingen die met elkaar gemeen

concept ‘Persoonlijke Huisvesting’ biedt

hebben dat ze staan voor: kwaliteit, helder-

kopers al jarenlang de mogelijkheid om hun

heid, flexibiliteit, esthetiek en zekerheid.


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Halfvrijstaande woning

Begane grond Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Halfvrijstaande woning

Verdieping Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Halfvrijstaande woning

Begane grond Schaal 1:50


je wilt wel zelfstandig in eigen huis blijven wone


n je

en

een hart vol warmte

Nu Brigittes gewrichten beginnen op te spelen, is het niet meer handig om steeds de trap in huis op en af te moeten. “Ze staat nog wel vol in het leven”, vertelt haar man Jaap, “En we hebben nog een hele toekomst voor ons.” In hun nieuwe woning in Kloppend Hart hebben ze straks zowel de slaapkamer als de badkamer op de begane grond. “Zo kan Brigitte zich veel gemakkelijker in huis bewegen. Ook ik zal op een dag wat meer gebreken krijgen. In deze woning ben ik daar niet zo bang voor; hier kunnen we nog jaren zelfstandig vooruit. Gewoon in een normaal huis, in ons eigen dorp!”


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande/ halfvrijstaande woning

Levensloopbestendig

Begane grond Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande/ halfvrijstaande woning

Levensloopbestendig

Verdieping Schaal 1:50


KLOPPEND

HART

BOEKEL

Vrijstaande/ halfvrijstaande woning

Levensloopbestendig

Zolder Schaal 1:50


Verkoopinformatie We snappen dat u bij de aankoop van een

die u wenst en een begrijpelijke toelichting bij

Deze verplichting is vastgelegd in de koop-

woning niet over één nacht ijs gaat. Daarom kunt

tekeningen, technische specificaties en over-

of aan­nemingsovereenkomst. Ook biedt het

u rekenen op de persoonlijke begeleiding van

eenkomsten. Vervolgens loopt hij samen met

waarborg/garantiecertificaat een financiële

Van Helvoort Makelaardij. Zij zijn er voor u en

u de Persoonlijke Huisvestingsmogelijkheden

waarborg in het geval dat de woning om welke

treden op als uw persoonlijk adviseur en coach

door en krijgt u een persoonlijke aanbieding.

reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is

tijdens het hele aankooptraject.

vastgelegd in de overeenkomsten.

De makelaar kijkt daarbij naar uw persoonlijke

Tijdens het hele proces heeft u de garantie

woonwensen in relatie tot de mogelijkheden

dat uw woning wordt gerealiseerd onder een

van het woningbouwproject en helpt u onder

waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat

andere bij het kiezen van de kavel, woningtype

uw woning gegarandeerd gebouwd wordt bij

T: 0492-371190

en steenkleur. Natuurlijk geeft hij alle informatie

het bekendmaken van de start van de bouw.

www.vanhelvoortmakelaardij.nl

van helvoort

makelaardij bv


KLOPPEND

HART

BOEKEL 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

Voor meer informatie over de woningen in Kloppend Hart kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar: T: 0492-371190 www.vanhelvoortmakelaardij.nl

van helvoort

makelaardij bv

Initiatief en ontwikkeling

www.blhuisvesting.nl

Keukenshowroom

Badkamershowroom

Nijverheidsweg 17 Gemert 0492 392 211

Dintel 14 Gemert 0492 363 195 eurobad.nl

tossdesign.nl

Brochure Kloppend Hart Boekel  

Wonen zoals uw hart begeert. 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen.

Brochure Kloppend Hart Boekel  

Wonen zoals uw hart begeert. 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen.

Advertisement