Page 1

Nieuwe uitbreiding van La Dolce Villa

La Dolce Villa

Riante villakavels aan Doonheide, Fielepien en De Wouw

Ongekend aantrekkelijk in woonbeleving en prijs Het nieuwe villapark wordt gerealiseerd tussen de Doonheide, Lodderdijk, Fielepien en De Wouw. Een bijzonder fraai deel van Gemert waar bossen en buitengebied de landelijke sfeer en beleving bepalen. In dit schitterende villapark zijn 4 extra kavels beschikbaar, waar u geheel naar eigen wens en inzicht uw villa bouwt in een eigentijdse of landelijke architectuur. De prijzen van de kavels aan het groen zijn uiterst aantrekkelijk, al vanaf € 110.000,- koopt u een villakavel, variërend van 343 m2, 431 m2, 547 m2, 638 m2 en 1268 m2. Maakt u gebruik van de Duokoop-regeling, dan kost de kavel € 0,-! U betaalt dan een jaarlijkse rentevergoeding voor de grond en kunt het hypotheekbedrag volledig aan de villa besteden. Neem voor meer informatie over de Duokoop-regeling of de bouwmogelijkheden contact op met de verkopende makelaars.

Zelf bouwen Kiest u voor zelf bouwen dan neemt u zelf de regie in handen en regelt u alles in eigen beheer, van architect tot oplevering.

Kavelprijs vanaf

€ 110.000

Ook Duokoop mogelijk op kavel 9 en 10 kavelprijs: La Dolce Villa is een project van:

€0

v.o.n.

Voor meer informatie over de kavels in La Dolce Villa kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars: van helvoort

makelaardij bv

www.blhuisvesting.nl

Begeleid bouwen Bij begeleid bouwen laat u een deskundige van BL Huisvesting de regie voeren, maar houdt u de verantwoordelijkheid over de financien.

v.o.n.

Geerts Makelaars - Taxateurs 0492 - 392498

Van Helvoort Makelaardij B.V. 0492-371190

Voor meer informatie over Duokoop: BijZonderPlan Adviseurs 073-5442073 info@bijzonderplanadviseurs.nl

Laten bouwen Wilt u elk risico afdekken en binnen een gesteld budget bouwen dan kiest u voor het laten bouwen van uw villa. U heeft hierbij de volledige vrijheid ten aanzien van de grootte, de indeling en het ontwerp van uw villa. De prijs hiervan is gekoppeld aan het volume.

Goed werk communicatie la dolce villa  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you