Page 1

aan het plein 43 luxe appartementen en exclusieve penthouses


ren

e z d vous


aan het plein


aan het plein Wonen in een weelde van ruimte. Een privilege waar voorheen slechts de kasteelheren rondom Berlicum het voorrecht toe hadden. Aan het Mercuriusplein krijgt deze traditie van rijke en weelderige landgoedhistorie gestalte in het unieke en zeer exclusieve appartementencomplex Aan het plein. Maar wel met alle luxe en comfort van vandaag. Hier komen 43 luxe appartemen-


ten en exclusieve penthouses waarin al uw woonwensen samensmelten in een compositie van riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes, een sublieme afwerking tot in alle details en een fraaie privĂŠ binnentuin als oase van rust. Middenin de dorpse gezelligheid van Berlicum en met de voorzieningen van de stad vlakbij. Dat is high-end wonen tot in de finesses.


Verkwikt stalt u de elektrische fietsen in uw privé-plek in de parkeerkelder. Heerlijk samen uitgewaaid op uw tocht door de omgeving. Bij uw oude huis heeft u elkaar veelbetekenend aangekeken. Het was er fijn wonen, maar nu is uw heerlijke penthouse uw thuis. Met een weelde aan alle luxe, ruimte, comfort en rust. En toch midden in het gezellige dorpshart, waar u vaak bekenden ontmoet en geniet van alle levendigheid, en met alle voorzieningen dichtbij. Uw vrouw doet nog even snel een paar boodschappen om de hoek, terwijl u met de lift naar boven gaat en alvast koffie zet in uw gezellige woonkeuken. In de royale woonkamer is de grote eettafel al gedekt. Straks komen uw kinderen eten, om met z’n allen samen uw trouwdag te vieren. Zij voelen zich hier al net zo thuis als u. Even later zit u met z’n tweetjes diep weggezonken in uw loungebank op uw riante dakterras, te genieten van het eindeloze uitzicht over Berlicum en de omgeving. Fris groen in de lente, goudgeel in de zomer en kleurrijk in

penth herfst. Meekleurend als de seizoenen in uw rijke leven samen.


house


geheel naar uw wens Riant wonen in uw eigen elegante en stijlvolle, maar bovenal warme interieur met precies de inrichting die bij u past. Aan het plein heeft u het.


De stijlvolle, ruime appartementen en penthouses Aan het plein kennen de luxe van nu, met een hoogwaardige afwerking en alle nouveautĂŠs op het gebied van een aangenaam binnenklimaat, energie efficiĂŤntie, geluidsisolatie, duurzaamheid en veiligheid. Design, natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor een evenwichtig geheel waar iedereen zich thuis voelt.


centraal aan het plein Berlicum is niet alleen wonen in een dorp, maar vooral léven in een dorp. Uw leven, dat zich binnen, maar zeker ook buiten afspeelt.

Waar anders bent u vanaf een levendig

winkels. En in het theater. Bovendien

centrum binnen vijf minuten in het

kent het welvarende Berlicum een

buitengebied en kunt u genieten van

bloeiend verenigingsleven en de beste

rust en ruimte. Lopend of op de fiets,

sport­faciliteiten, met onder meer de

u bent zo een eind weg. Tussen de

tennisvereniging, de hockeyclub

landerijen, waar een enkel kasteel nog

en last but not least de nabijgelegen,

stille getuige is van de eeuwenoude,

luxueuze golfbaan The Duke.

kleurrijke geschiedenis van Berlicum.

In Berlicum is het nog echt een ‘ons

In het dorp zelf vindt u vermaak, in de

kent ons’, zonder opdringerig te zijn.

diverse gezellige cafés en restaurants,

Een uitstekend dorp om op te groeien

en rondom het dorpshart met zijn

en er te blijven wonen. Uw dorp.


bereikbaarheid aan het plein

Tilburg

Berlicum ligt in de prachtige Meierij van ’s-Hertogenbosch. Deze centrale ligging maakt het dorp tot een fantastische plek om wonen met werken te combineren, en met recreÍren.


E25

A59 A59

‘s-Hertogenbosch Berlicum De nabij gelegen snelwegen

Uden

A59 en de A2 brengen u met de auto dan ook in een oogwenk in de Brabantse hoofdstad, en naar andere grote steden

Veghel

N279

als Tilburg en Eindhoven. Bovendien bieden ze uitstekende verbindingen met de randstad in het westen, Arnhem en Nijmegen richting het oosten en zelfs Maastricht

A2

in het zuiden. Voor uw werk, om te winkelen, om vrienden of familie te bezoeken of gewoon voor een heerlijke dag ontspanning. En als u de auto een keer liever thuis laat, gaat u gewoon met het openbaar vervoer, met de busverbinding direct vanaf het plein

Eindhoven

rechtstreeks naar het centraal station in Den Bosch.


rendez vous aan het plein

De krachtige stralen van de regendouche

privĂŠ plek en is met de lift zo hier.

in uw luxe badkamer spoelen de

Met het glas in de hand loopt u uw

vermoeidheid van de dag weg. Verfrist

riante terras op en geniet van het uit-

kiest u uw outfit uit de inhoud van uw

zicht met de lichtjes van uw dorp. Wat

walk-in-closet in uw ruime slaapkamer.

een weelde hier in deze rust en ruimte

Vanavond gaat u heerlijk samen

te wonen en met toch alles dichtbij

dineren. U loopt door de grote woon-

de hand. Gearmd loopt u even later

kamer naar de gezellige leefkeuken en

door het centrum, naar het restaurant.

schenkt alvast de wijn in. Uw man was

Eindeloze gesprekken bij verfijnde

de auto al aan het parkeren op uw

gerechten. Deze avond is van u.


Een bruisend feest, een gezellige maaltijd met uw kinderen en kleinkinderen of gewoon lekker met z’n tweeÍn op een zondagochtend, in alle rust genietend van de stilte. Met een terras van dit formaat is het allemaal mogelijk.


op hoog niveau De riante ruimtes van uw luxe penthouse Aan het plein lenen zich voor elke denkbare inrichting die u maar wenst. Hier krijgt royaal wonen een vorstelijke betekenis.


Wonen Aan het plein, hartje Berlicum. U vindt er 43 luxe appartementen

luxe 43appartementen en exclusieve penthouses. Aan het plein biedt u luxe wonen in een

sublieme weelde van design en riant vormgegeven woonoppervlaktes en royale buitenruimtes.


aan het plein


Voor zijn ontwerp van Aan het plein liet de bekende architect Kim van Cauter zich inspireren door het ooit zo imposante kasteel Ter Aa, hetgeen duidelijk te zien is aan de fraaie belijning van het exclusieve appartementencomplex. Het is een voorbeeld van architectuur op dorpse schaal en menselijke maat.


slapen wordt dromen

In uw riante masterbedroom Aan het plein wordt u na een weldadige nachtrust wakker in de weelde van veel lichtinval door hoge ramen, weerkaatst door de glad gestukte wanden en hoge plafonds. De zonnestralen beschijnen met plezier de luxe en doordachte, knusse inrichting, in uw eigen gedroomde stijl.


U maakt uw eigen keuzes, zonder compromissen. Exclusief wonen Aan het plein biedt u een zee van ruimte en sublieme faciliteiten om al uw droomwensen waar te maken, met een luxueus karakter en ongekende individualiteit. Helemaal in uw eigen stijl.


s


U leeft het leven zoals u dat wilt, samen met volle teugen genieten van alle vrijheid. Heerlijk eropuit gaan naar musea, een concert, de dynamiek van de stad. Of voor een wandeling en lange avonden met dierbare vrienden en een goed glas wijn, gewoon thuis. In Berlicum, aan het plein.

samen


alleen maar ruimte Het sprookjesachtige licht dat onbelemmerd binnenvalt door de hoge ramen, geeft een extra dimensie aan de wereldse ruimte in uw luxe penthouse.


De uiterst riante ruimtes Aan het plein lenen zich voor elke denkbare inrichting die u maar wenst en bieden volop gelegenheid voor zowel een ruime en comfortabele zithoek, een knusse leeshoek, als een royale eethoek met een gezellige lange eettafel en grote stoelen.


quatre-mains aan het plein

Aan het plein woont u samen in uw

tabele loungefauteuils op uw riant

appartement met het timbre van

terras. Hoog boven Berlicum met

elegantie, verfijnde smaak en luxe, als

een glinsterend panorama van de zon

ware het een prelude van Liszt.

schijnend in het kanaal op enige

In de exquise warmte van uw luxe

afstand. Aan het plein bent u samen,

appartement met zijn riante ruimtes

met de liefde voor elkaar en de wereld

en weelderig comfort. Of op een

om u heen.

heerlijke zomeravond in de comfor­


een oase van haute cuisine Uw riante en fraaie designkeuken vormt het gezellige hart van uw appartement, met een royale eettafel voor avonden met exquise gerechten en verfijnde wijnen.


Koken is een terugkerend feest in deze royale leefkeuken met de nieuwste technieken op kookgebied, een afwerking met hoogwaardige materialen tot in de kleinste details en een strak design.


Zomaar een dag met alle tijd aan uzelf. Het zonlicht valt door de grote terrasdeuren en lokt u naar buiten. Op uw ruime balkon geniet u van het uitzicht. De geur van versgebakken brood bereikt u. Tijd voor een heerlijk knapperig ontbijt. Op uw gemak wandelt u naar de bakker. U maakt een praatje met het bevriende echtpaar dat naast u woont. Vanmiddag een high-tea in de knusse zithoek van de binnentuin? Graag. Gezellig. Thuisgekomen overvalt u even het geluksgevoel. Hier Aan het plein te wonen, in deze oase van luxe en comfort, waar u de mensen kent en zij u. In de geborgenheid van uw eigen dorp.


dorp


rust


U maakt uw eigen keuzes, bij voorkeur zonder enige concessies. U zoekt daarbij altijd wel de verbinding. Zowel in uw werk als privĂŠ. Daar bent u een meester in. Dat is te terug te zien aan het interieur in uw riante appartement, met een mix van verfijnde, klassieke elegantie en moderne, trendy elementen. Die verbinding is er ook met uw dorp, terwijl u daarvandaan ook zo in de stad bent. De ene avond met vrienden in het cafĂŠ, de andere avond het bruisende avondleven in Den Bosch. Of toch maar thuis, luisteren naar oude jazzplaten. Dat is compromisloos genieten Aan het plein.


aan het plein

Elegante klasse in een eigentijdse stijl, met een snufje historie.


momenten aan het plein

Een knapperig ovenwarm broodje bij

brede lach. Die komen straks weer.

het plein, naar de speeltuin of een

de bakkerskraam, voor zo meteen bij uw

Nog even alle ingrediĂŤnten voor een

heerlijke wandeltocht, eindigend met

cappuccino, lekker op uw eigen terras.

heerlijk diner voor vanavond inslaan.

een warme chocolademelk in het

Nog even verder struinend geniet u van

Lekker, zo vers van de markt, gewoon

Pannenkoekenhuys. En op een druile-

de uiteenlopende geuren van gebraden

voor uw deur. Even later kijkt u in de

rige dag zijn er in de royale woonkamer

kip, opgevolgd door die van bloemen

stralende en verwachtingsvolle ogen

binnen ook nog talloze mogelijkheden

van Jan, de bloemenman. De groente-

van uw kleinkinderen. Ze weten, deze

voor vermaak. Familiaire geborgenheid

man zegt goedendag en vraagt naar uw

dag hebben zij uw volle aandacht.

in de warmte en privacy van uw luxe

kleinkinderen, u antwoordt met een

Lekker naar buiten met de fietsjes op

appartement.


een zee van licht De grandioze lichtinval door de terrasdeuren zet uw fraaie en riante woonkamer precies in het volle licht dat hij verdient.


Vanochtend was het eindelijk zover. Ze mag weer gaan logeren in het luxe appartement van oma Pien, Aan het plein. Waar ze zo lekker kan spelen in de fijne grote woonkamer, of kleuren aan de lange tuintafel op het balkon. Wat kun je daarvandaan ver kijken! Mama parkeert voor de deur en ze springt bijna de auto uit. Huppelend bereikt ze de chique entree. Ze weet de weg en drukt al op het juiste knopje van de lift naar boven. En daar staat oma. Haar armen gespreid voor een dikke knuffel. Een zoen voor mama. Daag. In de grote, extra slaapkamer die oma Pien hier heeft, pakt ze haar koffertje uit en legt haar pyjamaatje en knuffel op haar eigen bed. En vanavond mag ze lekker spatteren in oma’s grote bad, in haar luxe badkamer. Dan rent ze snel naar de grote keuken, want ze ruikt het al. Achter haar kookeiland is oma druk bezig haar lievelingskostje te maken: pannenkoekjes. Het eerste bordje staat al klaar op de gezellig gedekte tafel in de eethoek. En ze mag er zoveel stroop en poedersuiker op doen als ze wil. Bij oma Pien mag alles.


0-99


aan het plein


Aan het plein heeft een prachtige, luxueuze uitstraling met een vriendelijk karakter, die uitstekend aansluit bij de dorpse charme eromheen en de commerciĂŤle ruimtes op de begane grond. Voor uw gasten is er voldoende parkeerruimte aanwezig.


Eindelijk. Je eigen appartement. Alle ruimte om jezelf te zijn, alleen of met vrienden uit het dorp. Jouw dorp, je bent er geboren en getogen. Je kent er de weg. Naar de stamkroeg, cafĂŠ de Prins, de supermarkt, het bakkertje op het plein. Even uitrennen, door het dorp en erbuiten, over populierenlanen, langs de weiden, koeien. Berlicum, jouw dorp. Een rustpunt in je hectische bestaan.

start


thuis

aan het plein

In je dorp ken je de weg. En je hebt er

stamkroeg. Lekker, vanavond heb je

alles. Zo fijn. De supermarkt, waar je

er weer afgesproken met je vrienden.

snel nog even wat boodschappen kunt

Maar eerst ga je nog even uitrennen,

doen als je ’s avonds thuiskomt.

door het dorp en erbuiten. Heerlijk

Het bakkertje op het plein, voor een

over de populierenlanen, langs

knisperig vers ontbijt op je vrije

de koeien in de weides. Berlicum,

zaterdagochtend. En natuurlijk je

jouw dorp.


ruimte om te leven Aan het plein geven grote ramen en hoge plafonds in combinatie met het royale vloeroppervlak, u het rijke gevoel van ruimte.


Door middel van Persoonlijke Huisvesting heeft u de ultieme vrijheid de woning te creĂŤren die in al zijn exclusieve facetten volkomen bij u past. Bij dit appartement heeft u de keuze voor een extra slaapkamer.


Even de hoek om en Berlicum biedt u groen, rust, ruimte. Zover als u wilt gaan.


ruimte


eeuwige trouw aan het plein


Genoeglijk zit u met een goed boek

verruilt u de geluiden van het dorp,

genesteld in de fauteuil in uw leeshoek.

voor het ruisen van de bomen aan

U kijkt op. Een zacht geluid verstoorde

weerszijden van de landweg. Dit zijn de

de rust. Twee smekende ogen kijken

beste momenten van u samen. Met z’n

u aan. Het koppie een beetje schuin.

tweeën. Onafscheidelijk. Heerlijk

Daar kunt u geen weerstand aan

uitwaaien en pauzeren bij café De Prins.

bieden, en dat weet hij. Tijd voor een

Voor u een Earl Grey en voor hem een

wandeling. Al een paar minuten later

fris bakje water. Alleen maar genieten.


zekerheid en persoonlijke huisvesting aan het plein

Uw eigen appartement of penthouse

alle appartementen. We snappen dat u

bij het kiezen van een appartement.

indelen, geheel zoals u dat wenst en in

bij de aankoop van een appartement niet

Natuurlijk geven zij alle informatie die

uw eigen stijl. Aan het plein biedt u

over ĂŠĂŠn nacht ijs gaat. Daarom kunt u

u wenst en een begrijpelijke toelichting

daarvoor ongekende mogelijkheden.

rekenen op de persoonlijke begeleiding

bij tekeningen, technische specificaties

Er is een uitgebreid aanbod aan

van een van onze makelaars. Zij zijn er

en overeenkomsten. Tijdens het hele

indelingsvarianten die zorgvuldig

voor u en treden op als uw persoonlijk

proces heeft u de garantie dat uw

zijn ontworpen en op elkaar afgestemd,

adviseur en coach tijdens het hele

appartement wordt gerealiseerd onder

hetgeen bij iedere combinatie leidt tot

aankooptraject. Uw makelaar kijkt

een waarborg/garantiecertificaat.

een mooi en functioneel eindresultaat.

daarbij naar uw persoonlijke woon-

Dit betekent dat uw appartement

De makelaars presenteren u graag de

wensen in relatie tot de mogelijkheden

gegarandeerd gebouwd wordt bij het

mogelijkheden en de ontwerpen van

van het project en helpt u onder andere

bekend maken van de start van de


BL Huisvesting BL Huisvesting ontwikkelt woon- en leefomgevingen waarin de bewoners centraal staan. Daarin gaan we ver. Onze unieke ‘Persoonlijke Huisvesting’ biedt kopers al jarenlang de mogelijkheid om hun woning tot in het kleinste detail vorm te geven. Dat geldt zowel voor het exterieur als voor het interieur. Het werken op basis van co-creation voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Hiermee geven we inhoud aan het innovatieve karakter en de servicegerichtheid van BL Huisvesting. Niet voor niets hebben we in het zuiden van Nederland al bouw. Deze verplichting is vastgelegd in

met succes een groot aantal projecten

de koop- of aannemingsovereenkomst.

gerealiseerd. Allemaal projecten in

Ook biedt het waarborg/garantie­

verschillende woon- en leefomgevingen

certificaat een financiële waarborg in

die met elkaar gemeen hebben dat

het geval dat het appartement om

ze staan voor: kwaliteit, helderheid,

welke reden dan ook niet wordt

flexibiliteit, esthetiek en zekerheid.

opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.

Kijk voor actuele (verkoop)informatie op www.aanhetplein.nl

www.blhuisvesting.nl


Schaal 1:50


Schaal 1:50

Kasteel allure in penthouse Goyert Lombarts van Enckevoirt Zowel privĂŠ als in uw werk heeft u

uw designkeuken, uw dierbaren in

altijd hoge eisen gesteld aan uzelf en

geanimeerde gesprekken verwikkeld

die ziet u ook graag terug in uw woon-

te zien. Nadat u zich heeft aangekleed

omgeving. En dat kan. Hier, in uw

in uw fantastische masterbedroom

high-end penthouse met kasteelachtige

loopt u naar de gezellige woonkeuken.

allure en een uiterst riant woonopper-

In uw studeerkamer staan alle prachtige

vlak, van maar liefst circa 235 m2.

cadeaus. Straks even kijken. Het is mooi

Een ultiem bolwerk van luxe en comfort.

weer en uw vrouw zit samen met de

Hier wonen betekent ontvangst in stijl,

kinderen, die zijn blijven slapen, heerlijk

met een privĂŠ-lift tot in uw appartement.

in de ochtendzon te ontbijten op het

Onder de warme waterstralen van de

ruime terras. Met de koffie in uw hand,

inloopdouche van uw luxe badkamer

kijkt u naar buiten. Uw imposante

denkt u glimlachend terug aan gister-

appartement heeft zelfs twee royale

avond. Alle lieve vrienden en familie

terrassen, waarvandaan u dagelijks

hier samen in deze luxe ambiance,

geniet van grandioze vergezichten over

voor uw verjaardag. U herinnert zich

Berlicum. Hier te wonen is een luxueuze

nog de sfeervolle aanblik overal in de

privacy in het privilege van uw eigen

knusse zithoeken van de riante woon-

kasteel, zonder compromissen.

kamer en aan het grote kookeiland van


Schaal 1:100


High-end wonen in uw luxe penthouse Hendrik van den Bergh Als u de terrasdeur naar uw royale

Schaal 1:50

krokusvakantie en uw zoon en zijn

loggia opendoet, komt de frisse kou

vrouw zijn er een paar dagen tussenuit

van februari u tegemoet. U geniet van

met zijn tweetjes. Gelukkig kan zo’n

het fenomenale uitzicht over de witte

logeerpartijtje prima, in uw uiterst luxe

daken van Berlicum. Een wollen deken

penthouse met een woonoppervlak

dempt de gezellige dorpsgeluiden.

van maar liefst circa 164 m2, een riante

Sneeuw. Dat komt goed uit, want de

masterbedroom en extra, grote slaap-

kleinkinderen logeren bij u. Het is

kamer. Daar klinken hun vrolijke


stemmen al. Gisteravond hebben ze

uw vrouw beneden bij de bakker heeft

leven passen, samengesmolten in dit

heerlijk zitten spelen in de prachtige

gehaald, en de enthousiaste verhalen

buitengewoon luxueus appartement.

erker van uw royale woonkamer en

van uw kleinkinderen. Straks eropuit

High-end wonen in zijn ultieme vorm.

genoten van het schuim in uw grote

en genieten van de sneeuw. Met de

ligbad van de luxe badkamer. Nu is het

slee bent u zo in de bossen. En dan

tijd voor ontbijt. Aan de lange houten

straks heerlijke warme chocomel bij

tafel bij uw woonkeuken geniet u even

de grote tv in de comfortabele zithoek.

later van de verse krentenbollen die

Precies die woonwensen die bij uw


Schaal 1:50

Verstilde luxe in Mozes Levi de Hartog Op uw ruime loggia, grenzend aan de

nu eerst een heerlijke cappuccino uit

met de gezellige, grote eet­tafel, twee

verstilde binnentuin zit u heerlijk te

het inbouw koffieapparaat in uw

ruime slaapkamers en een luxe badka-

genieten van de warme voorjaarszon.

woonkeuken. Terwijl de machine

mer met ligbad en fijne inloopdouche.

Een briesje doet het gordijn bij de hoge

pruttelt, kijkt u om uheen. In uw ruime

En gezellige ontmoetingen aan

tuindeuren opbollen. Voor ontbijt

en luxe appartement met een

het plein of in de rustieke binnentuin.

wandelt u op uw gemak naar beneden

woonoppervlak van circa 128 m2, hier

Verstilde luxe in uw eigen dorp.

aan het plein voor een vers croissantje.

in het hart van Berlicum, heeft u alles

Even kletsen met een bekende. Straks

wat u zich maar wensen kunt. Een riante

samen een terrasje pikken? Graag. Maar

woonkamer, een prachtige eetkeuken


Rijk gevoel van ruimte in uw appartement Gielis de la Couture Een vrije ochtend. De tijd aan uzelf. Even kijkt u om u heen in uw riante en heerlijk lichte woonkamer. Het uitermate groot woonoppervlak van uw luxe appartement van circa 127 m2 en de hoge plafonds, geven u ineens een rijk gevoel van ruimte. Op uw riante loggia geniet u een ogenblik van het fantastische uitzicht over het dorp en de landerijen erachter. U huivert, het regent zachtjes en u vlucht naar binnen. Gelukkig hoeft u voor het versgebakken brood van de bakker niet door de regen, maar slechts de lift naar beneden te nemen. Een half uur later zit u samen met uw vrouw heerlijk te ontbijten in uw gezellige woonkeuken. U kijkt elkaar aan. Geen weer om erop uit te gaan vandaag, maar heerlijk thuis te blijven in deze luxueuze ruimte. Uw vrouw gaat uitgebreid relaxen in uw luxe badkamer en u nestelt zich met een stapel kranten in uw comfortabele fauteuil in de leeshoek. Rijkdom in uw eigen dorp.

Schaal 1:50


Luxe en comfort in uw appartement Rogier van Broeckhoven Zaterdagochtend met het heerlijke

de rustiek van uw dorp verruilen voor

aroma van vers gezette koffie, uit de

de dynamiek van de stad. De krachtige

inbouwkoffiemachine in uw grote

stralen van de ruime inloopdouche in

designkeuken. De geweldige lichtinval

uw comfortabele badkamer verkwikken

door de metershoge ramen geeft dit

u. Als u even later nog een moment van

fantastische appartement met een

het uitzicht vanaf uw ruime loggia staat

vloeroppervlak van circa 126 m2 en zijn

te genieten, komt uw man binnen. Hij is

ruime woonkamer, de schijnwerper

al bij de slager beneden aan het plein

die het verdient. Die u verdient. Straks

geweest, om de hapjes te bestellen voor

lekker naar Den Bosch. Shoppen. Even

de housewarming die u morgen geeft.


Zo fijn dat u daar hier in uw luxe appartement alle ruimte voor heeft. Een uur later brengt de lift u naar de ondergrondse parkeerkelder, naar uw privĂŠ parkeerplek en een kwartier later bevindt u zich al in het stadscentrum. Luxe en comfort in alle rust, met de stad vlakbij.

Schaal 1:50


Schaal 1:50

Luxueuze vrijheid in appartement Roelof Dickbier Zomaar een dag Aan het plein. In uw

van uw grote loggia. Even richt uw blik

studeerkamer heeft u een paar uur

zich op het oneindige en prijst u zichzelf

gewerkt aan de voorbereiding voor de

gelukkig met de keuze voor dit buiten-

bestuursvergadering van de hockey­

gewoon royale appartement met een

vereniging vanavond. Uw vrouw is

woonoppervlak van maar liefs 119 m2.

vandaag met vriendinnen gaan winkelen

De luxe en comfort van wonen in

en heeft zich waarschijnlijk ergens op

uw eigen stijl, met alle voorzieningen

een terrasje gevleid. Hopelijk heeft ze

van het dorpscentrum beneden u,

daar schaduw, want het is warm buiten.

de natuur om de hoek en de stad in de

Lopend door uw riante woonkamer,

buurt. Hier heeft u alle mogelijkheden

pakt u even een koud glas water in de

die het leven u biedt. Wat een luxueuze

luxe designkeuken en nestelt zich met

vrijheid is het, om hier te wonen.

de nog ongelezen ochtendkrant in de loungebank, in de verkoelende schaduw


Comfortabele ruimte in uw appartement Frans Paeuweter De laatste dag van oktober in uw

u, naar buiten voor een lekkere wan­

comfortabele en ruime appartement

deling. Door de grote woonkamer en

met een woonoppervlak van circa

lange gang loopt u naar uw riante

105 m2. Door de hoge schuifdeuren

slaapkamer. Nog even omkleden, want

naar uw fijne loggia, ziet u de

het is wel fris buiten. Aan het plein

herfstkleuren in de beplanting van de

spelen een paar kinderen tikkertje.

sfeervolle binnentuin. De warme

Samen met uw buurvrouw van een

tinten van het herfstzonnetje verleiden

paar deuren verderop kijkt u


glimlachend toe. Of ze een eindje met

gezellige keuken. De grote fauteuil in

u mee mag lopen? Natuurlijk. Even

de leeshoek roept u als het ware om te

later bevindt u zich samen al tussen de

gaan zitten met een goed boek. Straks.

landerijen, ondertussen gezellig

Nu eerst nog even ontspannen in een

kletsend over het laatste dorpsnieuws.

weldadig bad in uw luxe badkamer.

Een uur later is het mooi geweest.

Hier woont u, in de veilige en

Tijd voor een stevige kom erwtensoep,

comfortabele geborgenheid van uw

die u gisteren vers heeft bereid in uw

eigen dorp.

Schaal 1:50


Schaal 1:50


Royale luxe in uw appartement Willem Posteel Een heerlijke avond met vrienden. In verwondering kijken zij om zich heen. Het royale woonoppervlak van circa 94 m2 en de metershoge plafonds benadrukken de ruimte en het luxe karakter van uw heerlijke appartement, met bovendien een riante masterbed­ room, een grote extra slaapkamer en een fraaie badkamer. In uw designkeuken bereidt u met ondersteuning van de nieuwste technieken op kookgebied, de lekkerste gerechten en staat u in directe verbinding met uw gasten, die gezeten aan het kookeiland en de lange houten eettafel toekijken, onder het genot van een goed glas wijn. Uit de richting van de terrasdeuren waait een zwoele bries naar binnen en lokt enkele van uw gasten naar buiten. Vanaf uw riante balkon rust hun oog genietend op de lichtjes van Berlicum. Wat een royale luxe hier te mogen wonen.


Schaal 1:50

Uw eigen stijl in uw appartement Philip van Thienen Donderdag. Vanavond is het vriendin-

Glimlachend frist u zich even op in

nenavond bij u thuis, hier in uw luxe

uw luxe badkamer met het heerlijke

appartement met een woonoppervlakte

ligbad en inloopdouche, om daarna

van circa 75 m2. Heerlijk bijkletsen en

nog even in alle rust te genieten van

misschien nog een potje bridge.

een lekker kopje koffie op uw ruime

De witte wijn voor straks staat al koud

balkon. Een zacht gezoem bereikt uw

in de koelkast in uw fraaie eetkeuken.

oor. Uw vriendinnen staan beneden in


de lifthal. Nieuwsgierig komen ze

knusse zithoek, de grote master­

binnen, want u woont hier nog maar

bedroom en de luxueuze en

net. Als eerste prijzen ze de mogelijk-

comfortabele ambiance. Even later zit

heid om zo dicht bij het plein te

u gezamenlijk rond de gezellige grote

kunnen parkeren. Daarna volgen de

tafel en proost op het leven.

loftuitingen over de royale ruimte van

Het belooft een heerlijke avond te

uw stijlvolle appartement, met de

worden, in uw eigen stijl.


Het goede leven in appartement Arnoldus Blanckendael Aan het plein kom je aan het einde van

lekker aan het koken bent in jullie

de dag samen, met zijn tweeĂŤn, met

woonkeuken. Ze staat op en opent de

een goed glas rode wijn. In jullie eerste

terrasdeuren naar het riante balkon.

gezamenlijke prachtige appartement

Het is nog warm genoeg om heerlijk

met een woonoppervlak van circa 73 m2.

buiten te dineren. Vanavond heb je

Genoeglijk gezeten aan de grote

nog afgesproken met vrienden in je

eettafel kijkt je vriendin toe, terwijl jij

stamcafĂŠ, waar men je kent en je graag

Schaal 1:50


ziet komen en waar je van hieruit

donker in de grote slaapkamer.

gewoon naartoe kunt lopen. Je vriendin

Je glimlacht. Morgen is een vrije dag

gaat straks eerst nog even sporten en

en die is helemaal voor jullie samen.

dompelt zich dan liever onder in de

Het leven is goed Aan het plein.

luxe badkamer met een uitgebreid bad. Als je ’s avonds laat met de lift in je appartement terugkomt, is alles al


Creatief concept en realisatie: #goedwerk communicatie goedwerk.com


en

e z d suov

Dit prachtige boek van Aan het Plein is met veel zorg samengesteld. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.


aanhetplein.nl Initiatief en ontwikkeling

www.blhuisvesting.nl

Aanhetplein brochure  
Aanhetplein brochure  

Verkoopboek voor 'Aanhetplein'. Exclusieve appartementen in het centrum van Berlicum.

Advertisement