Page 1

Wie zijn wij?

Christengemeente ‘Goede Haven’ is een eigentijdse gemeente voor iedereen. Kom zoals je bent, het maakt niet uit of je jong of oud bent. En wat voor opleiding je hebt gedaan. Iedereen is welkom, want God houdt van alle mensen. Waar jij je ook bevindt op je spirituele reis.

Bepaal je eigen tempo. Stel vragen. Zoek! Wij geloven dat je vindt wat je zoekt. Ontdek hoe het is om een persoonlijke relatie te hebben met God, de schepper van het heelal, en ook van jou! Kijk hoe christenen met elkaar mogen omgaan. Er zal iets bijzonders gebeuren: je zult veranderen! Kom eens kijken wanneer we met elkaar God zoeken.

Diensten

Elke 1e en 3e zondag van de maand worden er diensten gehouden in het gebouw ‘Màrkant’ van de wijk Zuiderburen. Elke dienst is rondom een actueel thema. De diensten beginnen om 10:00 uur.

Haven4kids

Speciaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar worden er op deze zondagen (1e en 3e zondag van de maand), ‘Haven4kids’ diensten gehouden.

In deze speciale diensten kunnen de kids genieten van verhalen, poppenkast, samen knutselen of gezellig kletsen om zo meer te weten te komen over Jezus. Kortom: het ontdekkingsuurtje van de week!


Kringavonden

Naast de zondagochtenddiensten, organiseren wij ook kringavonden. Een avond waarin we samen praten, bidden, en geĂŻnspireerd raken! Meer informatie over deze kringavonden staat op onze website www.goedehaven.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief op www.goedehaven.nl

Adres en contact

Wijkgebouw MĂ rkant (Wijk Zuiderburen te Leeuwarden), Witte Mar 7, 8939 CC Leeuwarden. Contact: info@goedehaven.nl Telefonisch: Siep Koelmans 058-2138542 of Eelco Postma 058-2891085.

Goede Haven: Kom zoals je bent!

Informatiefolder  

Informatiefolder Goede Haven

Informatiefolder  

Informatiefolder Goede Haven

Advertisement