Page 1

Graduation Event


Graduation Event


De beste GIP’s


Guyon Schurink 6 TSO Informatica

Website Fietsen Deklerck. + heeft door middel van een nieuwe website grootste toekomstplannen gemaakt voor een lokale fietsenhersteller uit zijn gemeente. De website toont hoe iedere zelfstandige via het web zijn of haar product kan aanprijzen. + betrof een aantrekkelijke website met het juiste evenwicht tussen informatie, beeldmateriaal en gebruiksvriendelijkheid.


Anthony Vandepopuliere 6 TSO Elektro - Mechanica

GIP van ganse klas over PLC-gestuurde goederenlift. + betrof groepswerk met goede onderlinge taakverdeling tussen de leerlingen. + de werking van de lift werd ge誰llustreerd adhv een kwalitatief filmpje. + bij de uitvoering was er voldoende aandacht voor de veiligheid.


Wesley Missiaen 6 TSO Slagerij - Vleeswarenbereiding

Diksmuidse Polderham / Duroc D’Olive / 3 nieuwe panklare gerechten. + kent de producten waarmee hij werkt. + geeft op een vlotte manier uitleg over zijn werk.


Olivier Lootens 7 B Slagerij - Fijnkost - Traiteur

8e Festival van het varkentje (banket, thematafel, droge worsten) & Italiaans buffet . (met de klas uitgewerkt) + had bij de uitwerking van zijn banket oog voor wie op dieet is. + is vanaf nu een specialist in de Italiaanse keuken.


Vanessa Heughebaert Klas 7 B Thuis-en Bejaarden-Zorg

Driedaagse voor mensen met een beperking op de boerderij Briesland en bij Biscuiterie Jules Destrooper. + het project werd netjes uitgewerkt van a tot z (van financiering, over praktische organisatie tot het begeleiden en verzorgen van de mensen met een beperking). + Vanessa gaat binnenkort in de zorgsector aan de slag – met het hart op de juiste plaats.


Mike Vandenberghe 7 B Computergestuurde Machines

GIP Naambord en bevestiging aan muur + stage bij KMO die garagepoorten aanbiedt. + Mike is een vakman die terecht wijst op het belang van goed geschoolde vakmensen in zijn branche‌ hij bewijst het: techniek is sjiek ! + de juryleden kregen een degelijke technische uitleg.


Stephanie Ghyllebert 7 B Haarstilist

GIP een make-over en deelname aan een mini-onderneming + een portfolio. + gaf een goed gestructureerde presentatie. + werkt zeer klantgericht, vindt dat het comfort van de klant primeert.


Sofie Degroote 6 B Haarzorg

Styling van Prinses Madeleine. + Sofie is ongetwijfeld creatief. Aan de slag met naald en draad zodat haar model er nog beter uitziet? Geen probleem! Ieder detail telt. + zij houdt van haar vak. Dit is haar ding.


Marco Verbeeke 6 B Werktuig - Machines

Het maken van een voedselcarousel via een CNC-draaibank. + Marco is de nieuwe man: in zijn eindwerk/GIP combineert hij zijn liefde voor het koken met zijn technische vaardigheden. + zijn product is zelf bedacht ĂŠn origineel. Voor dit product is er zeker een markt.


Mathias Regheere 6 B Slagerij Vleeswarenbereiding

8e Festival van het varkentje. + door Mathias leerden de juryleden dat er ook in het vak van slager-traiteur gesproken wordt over een zomersnit en een wintersnit. + bij hem kun je terecht voor smakelijke en gevarieerde koude buffetten.


Melissa De Lauw Klas 6 B Voeding - Verzorging

Grootoudersfeest met thema: een reis rond de wereld. + zeer vlotte en gestructureerde voorstelling. + heeft ondanks uitvallen van twee leerlingen uit de klas er toch het beste van gemaakt.


De genomineerden‌


Wesley Missiaen 6 TSO Slagerij - Vleeswarenbereiding

Wesley is een echte professional.

Daarenboven kan hij zijn product aan de man/vrouw brengen (jury bestond uit vier vrouwen)


Stephanie Ghyllebert 7 B Haarstilist

Deze dame heeft heel wat in haar mars. Tegelijk staat ze met beide voeten op de grond en is ze eerlijk t.o.v. haar klanten. Een slecht product/een slechte behandeling zal zij haar klanten niet aansmeren.


Melissa De Lauw Klas 6 B Voeding - Verzorging

Melissa weet wat ze wil en kiest vastberaden voor een carrière in de zorg, een sector waar handen te kort zijn.


wij zijn klaar voor de maatschappij van morgen !

2013 Graduation Event - Resoc