Page 1

Organisatie

Website www.go-­‐ahead.nl  is  vernieuwd   Na 7 jaar was het weer tijd voor een nieuw opzet van onze website. Uiteraard zijn er de afgelopen jaren verschillende kleine aanpassingen gedaan. Het was echter tijd om de site meer het gezicht van Go-Ahead te geven, om het rood en geel prominenter naar voren te laten komen. Samen met onze voorzitter Fred Braakhekke, Patrick Ellenbroek en Theo Ellenbroek hebben we getracht dit kenmerk weer te geven en ook het mooiste clubhuis van Deventer een prominente plaats te geven. Daarnaast stonden vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid bovenaan.

We hebben getracht weer een nieuwe interessante site op te zetten, waarin bewust is gekozen om het beheer van de inhoud centraal te houden. Wilt u iets plaatsen of heeft u een idee, meldt het gerust via redactie@go-ahead.nl. Uiteraard zijn we ook zeer geïnteresseerd in uw mening.

65 jaar geleden Op 6 maart 1949 maken Go-Ahead en Zwolse Boys zich schuldig aan ernstig onsportief gedrag. De clubs gooien het tegen elkaar zichtbaar op een akkoordje (2-2), waardoor ze allebei degradatiewedstrijden ontlopen. Concurrent Be Quick (Zutphen) wordt het slachtoffer.

maart – april 2014

13


nov-dec 2013

13

Pagina 13  
Pagina 13  
Advertisement