Page 1

Jeugdvoetbal

Ook volgend  seizoen  weer  veel  jeugdteams   De  afgelopen  tijd  heeft  Go-­‐Ahead  veel  gedaan  om  een  C-­‐team  te  krijgen.  Veel  ge-­‐ sprekken  en  zelfs  trainingen  voor  de  D-­‐spelers  die  overgaan  naar  de  C  hebben  he-­‐ laas  niet  tot  het  gewenste  resultaat  geleid.  De  pupillenteams  blijven  echter  zeer   goed  bezet.  En  plotseling  kwamen  er  ook  vragen  en  aanbiedingen  van  A-­‐spelers  om   hier  te  komen  voetballen.  Hebben  we  volgend  seizoen  dan  ineens  twee  A-­‐teams? Vanuit de commissie Werving & Behoud is geprobeerd om spelers te werven voor een nieuw op te zetten C-team. De commissie met voorzitter Wim Ellenbroek, Gerrit Kieftenbelt en Raymond Wichers voerden gesprekken met ouders en benaderden oud-Go-Ahead-spelers. Het plan was om van februari t/m mei om de 2 weken te gaan trainen op vrijdagavond. Bij de eerste training werden de spelers en ouders over het te volgen traject geïnformeerd. Er waren 11 spelers aanwezig, alle reden om te proberen tot de benodigde 13 à 14 spelers te komen. Na een paar weken waren er echter afhakers en ook nieuwe spelers werden niet meer gevonden. Op 4 april werd daarom bekend gemaakt dat we helaas moesten stoppen met onze pogingen een C-team te krijgen. Midden maart kwam er bericht vanuit onverwachte hoek. Spelers die nu nog voetbalden bij andere Deventer clubs waren voornemens om een (vrienden) A-team te maken. Na meerdere mailtjes ontstond snel een groep van een man of 12. Op 2 april vond er een bespreking plaats met de spelers en enkele ouders. Wim Ellenbroek hield een verhaal over Go-Ahead, hoe de club in elkaar zit en wat de mogelijkheden waren. De groep was enthousiast en afgesproken is dat de groep nog gaat kijken naar een aantal spelers. Bijna tegelijkertijd kreeg Fred Braakhekke bericht dat oud-Go-Ahead-jeugdspelers wel terug wilden komen als A-speler. Fred heeft namens bestuur een gesprek gehad met een van de spelers. Voor beide teams zijn nu trajecten in gang gezet om te komen tot teams met voldoende spelers. Wellicht hebben we dan twee A-teams!

ken naar de teams en mogelijke indelingen. Enkele uitgangspunten: Aangezien er nogal wat E-spelers doorgaan naar de D, zullen we twee D-teams hebben. De hele F1 moet naar de E. Bij de coördinatoren ruilen Dennis Jansen en Patrick Ellenbroek.

Pupillen seizoen  2014-­‐2015  

Mini’s. De spelers uit 2009 zijn de eerstejaars mini’s en de jongens en meisjes uit 2010 de nieuwe mini’s. Trainer bij deze groep wordt Frank Leurink.

Indelingen en gesprekken met trainers vinden plaats vanaf begin van het jaar met definitieve afspraken in april/mei. Ook wordt er dan geke-

Voor de D-groep zal worden geselecteerd wie in aanmerking komt voor de D1 en de D2. Onderstaand is onder voorbehoud: Coördinator D-groep: Dennis Jansen. D1: trainer Frank Kolkman, leider Stefan Brinkhof. D2: twee nieuwe trainers , namen worden nog bekend gemaakt. Voor de E-groep wordt er doorgeschoven. E2 overblijvende spelers aangevuld met blijvende E1-spelers. De E3 wordt E2 en de F1 wordt E3. Hier en daar zullen aanpassingen plaatsvinden en onderstaand is nog onder voorbehoud. Coördinator E-groep: Patrick Ellenbroek. E1: trainers Patrick Schreur en Rick Meijerink. E2: trainers Evert Ludding en Willem Essenstam. E3: trainers Ronald de Weerd en Edgar Buis. Voor de F-groep geldt ook, dat er wordt geschoven. De spelers zullen zoveel mogelijk op geboorte jaar worden ingedeeld. De F3 komt voort uit de mini’s van dit seizoen. Coördinator F-groep: Willem Ellenbroek. F1: Wesley van Putten en Jimmy Campbell. F2: Rob van Haasen en Bas Bult. F3: Bas de Groot en Raymond Veldman.

maart – april 2014

5

Pagina 05  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you