Page 1

45€

Muzej Salvadora Dalija 24.04.


fakultative španija 30

Žurke u Lloret De Mar-u 22, 23, 25.04.

Najpoznatiji disko klubovi u Ljoret de Mar-u sa fantastičnom party atmosferom: Moef Gaga, Prive, Tropics! Uverite se i sami zašto su baš ovi klubovi mesto gde nastupaju zvezde današnjice poput: Snoop Dogga-a, Florida, Sean Paul-a... Tematske žurke su svake večeri! *U cenu su uključeni: ulaz na žurke, 1 besplatno piće u Tropics-u i majica.

DALIJEV MUZEJ 24.04

65

12

U ovom zabavnom parku, nadomak grada Taragona, svako će pronaći nešto za sebe. Ukoliko volite adrenalin, ili jednostavno volite da uživate u šarenilu, dobroj zabavi i muzici, ovo je pravo mesto za vas. Bez obzira da li dolazite da testirate svoje strahove od visine, dubine, brzine ili samo da uživate, Port Aventura pomera sve granice i ostavlja dan proveden na ovom mestu duboko urezanim u vaše pamćenje. *Minimum za realizaciju 50 putnika. U cenu su uključeni prevoz, usluge vodiča i ulaznica.

Elegance Party, Opium Mar 24.04. Za vas smo spremili najbolji provod u Barseloni – Elegance Party, u najluksuznijoj diskoteci Opium Mar, koja se nalazi uz samu plažu Barseloneta, tik uz more. Opustite se i uživajte u dobroj muzici, koja će vas uz prelep ambijent i uvek nasmejane i opuštene Katalonce zabaviti do maksimuma. *U cenu su uključeni prevoz, ulaz na žurku i usluge vodiča.

Barselona Gotic 26.04

5

16

Port Aventura 25.04

25 Poseta gradiću Figuerasu uz obilazak muzeja jednog od najpoznatijih svetskih umetnika, gde je izložena fascinantna I neprocenjiva kolekcija i životno delo Salvadora Dalija. Pre skoro Pola veka, gradonačelnik Figuerasa zamolio je poznatog umetnika da podari gradskom muzeju jednu svoju sliku. Na ovo Dali je odgovorio da ne želi da pokloni samo jednu sliku, već ceo muzej. Ne propustite! *U cenu su uključeni prevoz, ulaznica i usluge vodiča.

Bari Gotik (Gotska četvrt) predstavlja jezgro a ujedno i najmističniji deo Barselone. Nekada rimsko utvrđenje, ovaj lavirint uskih ulica sa posebnom atmosferom, sedište je spektakularnih gotskih zgrada i katedrala, koje obeležavaju gradski procvat tokom XIV i XV veka. Živopisan ambijent Bari Gotika vratiće vas u neko davno vreme. *U cenu JE uključenA uslugA vodiča.

barselona la rambla 25.04. Grad koji toliko toga ima da ponudi. Laganom šetnjom niz glavnu gradsku ulicu La Ramblu osetićete pravu atmosferu Katalonije i uživati u njenoj ležernosti i opuštenosti. Po mišljenju mnogih ovo je jedna od najmagičnijih ulica na svetu jer koliko god puta da prođete kroz nju, svaki put otkrivate nove detalje i ukrase na fasadama, što čini da ova ulica praktično nikada nije ista. Svratite do predivne pijace La Boqueria koja se nalazi tik uz ovu ulicu, koja inače vrvi od turista. *U cenu su uključeni prevoz i usluge vodiča.

21

Costa Brava 24.04.

Tossa del Mar, Pinya de Rosa - Bašta kaktusa, Bodega. Relaksirajući izlet gde ćete uživati u pravom duhu Španije. Uz vino i pesmu provešćemo nekoliko sati u predivnoj regiji Costa Brava-e, a obići ćemo i Tossa del Mar, mondensko letovalište gde su u ljubavi bili Frank Sinatra i AvA Gardner. U nepreglednim poljima kaktusa, tražićemo put do starih vinskih podruma, gde se prave neka od najboljih vina na svetu. *U cenu su uključeni prevoz, ulaznice , usluge vodiča i degustacija vina.


fakultative španija 18

Barselona Panoramica 23.04.

U Barseloni smo. Idemo do tornja Torre Agbar i nastavljamo prema najpoznatijoj koridi, Monumental. Obilaskom Sagrada Familia-e, rimokatoličke bazilike i veličanstvenog Gaudijevog dela razumećete zašto je Barselona jedan od najposećenijih gradova na svetu. Dalje nastavljamo obilazak ka Casa Batllo (Kuća Кostiju), a zatim do Casa Milla-La Pedrera, preko kompleksa Montjuic, pa sve do spomenika Kristofera Kolumba. *U cenu su uključeni prevoz i usluge vodiča.

27

camp nou 23.04.

Ovaj prelepi stadion je prvi put otvoren davne 1957. godine i to revijalnom utakmicom između Barselone i jednog All Star tima iz Varšave. Ono što je kuriozitet ovog stadiona je taj što je izgrađen pomoću priloga navijača FK Barselone. Kompleks Camp Nou vam nudi i muzej FK Barselone gde možete videti raznorazne trofeje, fotografije legendarnih igrača kluba “Barselona”. Na samom izlazu iz muzeja čeka vas najbolje opremljena prodavnica dresova i suvenira.. * U cenu je uključena ulaznica.

L'Aquarium de Barcelona 23.04.

19

U samom središtu tržnog centra Maremagnum, koji se nalazi na dokovima blizu Kolumbovog spomenika, nalazi se i još jedna zanimljiva turistička atrakcija Barselone - L'Aquarium de Barcelona koji je otvoren 8. septembra 1995. Sastoji se od 35 akvarijuma, jednog podvodnog tunela od 80m, 6 miliona litara vode i ogromnog Okeanijuma, jedinog u Evropi. Ovde možete videti 450 različitih vrsta riba i 11.000 egzotičnih živih bića iz oblasti Mediterana. *U cenu je uključena ulaznica.

26

Flamenco show 23.04.

Pravi duh i temperament Španije doživećete uz nezaboravan flamenco ples, prelepe igračice, kastanjete i dobro prepoznatljiv ukus španske sangrije. Sreća, ponos, inat, tuga, ljubomora i gnev, samo su neka od osećanja koja mogu da se osete kad se izvodi ovaj ples. Mnoštvo igrača na sceni i zanosni zvuk gitare učiniće ovo veče nezaboravnim. Ovo je, po ocenama svih putnika, izlet koji ne smete propustiti!!! *U cenu su uključeni ulaznica, usluge vodiča i konzumacija sangrije.

paket

adrenalniska vožnja

paket ljubav

u barseloni

........18€ Panoramica Barselona LA RAMBLA...........16€ BARSELONA gotic.................... 5€ Barselona .............................12€ OPIUM.......... ..........................30€ Žurka Lloret..........................21€ Costa Brava.

102€

95€

Barselon barselon a Panoramica.....1 Opium...... a gotic................. 8€ Žurka Llor.............................1 5€ Costa Brav et.......................3 2€ port aven a........................2 0€ dalijev m tura....................6 1€ Flamenco uzej......................2 5€ 5€ show......... .........26€

202€

165€

115€

the mostpaket populaBa r

127€ paket katalonska avantura Barselona Panoramica.....18€ barselona la rambla....... 16€ Barselona gotic................. 5€ opium....................................12€ Žurka Lloret.......................30€ Costa Brava........................ 21€ DALIJEV MUZEJ......................25€

rselo barselo na Panoramic Barselo na la rambla a.....18€ opium.. na gotic........ .......16€ Žurka Ll................................... 5€ Costa B oret............... ........12€ DALIJEV rava................ ........30€ Flamen MUZEJ........... ........ 21€ co show .. ........................25€ ... .....26€

135€ 153€


25

fakultative italija

VATIKAN 28.04.

Vatikan je najmanja nezavisna država na svetu, smeštena na Vatikanskom brežuljku u zapadnom delu centra Rima, nekoliko stotina metara udaljen od obala reke Tibar. Granice prema Italiji u potpunosti slede gradske zidine, ali one prestaju na trgu Sv.Petra, gde granica sledi Berninijeve kolonade. Vatikan je sedište Pape i teritorija Sv.Stolice. Ono što ćemo videti su dela neprocenjljive umetničke vrednosti, građevine poput Bazilike Sv.Petra i Sikstinske kapele, koje se vezujU za poznate renesansne umetnike Botičelija, Berninija, Rafaela i *U cenu su uključeni ulaznica, slušalice i lokalni vodič. Mikelanđela.

5

MISTERIJE ANĐELA I DEMONA 28.04. Svi ste sigurno čuli za čuvenu knjigu Den Brauna, “Anđeli i demoni”. Mnogi su je verovatno i čitali, ili ste makar gledali fenomenalnu holivudsku adaptaciju ove knjige sa Tom Henksom u glavnoj ulozi. Ovo je idealna prilika da prošetate ulicama Rima i obiđete neke od najvećih znamenitosti večnog grada, poput Panteona, trga Navona sa najlepšom fontanom Četiri reke, trga Popolo ili zamka Sant’Angelo, kao i mnogih drugih. Prošetaćemo putevima iluminata i otkriti neke od misterija koje je ovaj bestseler probudio. *U cenu je uključena usluga vodiča.

15

VENECIJA 29.04.

Prepoznatljivost i originalnost Venecije nije samo u činjenici da je reč o najčuvenijem svetskom gradu na vodi, u kome kanali zamenjuju ulice, a gondole automobile, već u specifičnom duhu, kome svakako doprinosi i čuveni karneval. Stanovnici ove lagune su najpre izgradili vojvodstvo na čelu sa duždom, dok je za zaštitnika grada proglašen Sv.Marko. Venecija je kasnije bila središte Mletačke republike, nezavisnog grada-države koji je postojao od IX do XIII veka. Mletačka republika je definitivno izbrisana sa mape nakon štO je 1797. pokorena od strane Napoleona. *u cenu su uKljučeni prevoz brodićem i usluge vodiča.

VATIKAN/carski rim....25€ Misterije anđela i demona.........................5€ Venecija.......................15€ 45€

PAKET

BENVENUTI

italija

25

carski rim 28.04.

Ukoliko vam vatikanski muzeji možda nisu prva asocijacija na rim onda će tura carskim rimom u pratnji vodiča biti prava stvar za vas. Najpre brdo palatinum, centralno od 7 rimskih brda, u čijim pećinama su pronađeni romul i rem. NAKON TOGA RIMSKI FORUM GDE JE KOVANA SUDBINA RIMA 14 VEKOVA I ZA KRAJ NAJVEĆI I NAJLEPŠI FLAVIJANSKI TEATAR ILI JEDNOSTAVNO VELIČANSTVENI KOLOSEUM. TRODELNA TURA VAS VRAĆA U VREME IMPERIJE I UVODI U SVE INTRIGE, ZAVERE, POBEDE, GLADIJATORSKE I POLITIČKE IGRE RIMSKOG CARSTVA. *CENA UKLJUČUJE ULAZNICU, USLUGE LOKALNOG VODIČA I SLUŠALICE

putovanjem na ekskurziju ostvariLI ste 20€ popusta na sve letnje aranžmane

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte Vašeg vodiča i pratite obaveštenja na info tablama u smeštajima. Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koje remete plan i program kao i nedovoljnog broja prijavljenih...) Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta. U svakom slučaju kašnjenja na već zakazani polazak, novac uplaćen za izlete, koje je neophodno unapred rezervisati, se ne vraća klijentima.

Krstarenje informator 20-30  
Krstarenje informator 20-30  
Advertisement