Page 1

Krit Ostrvo snova Krit jednostavno ima sve! Ovo ostrvo je daleko, daleko više od peska i mora i najveće je grčko ostrvo, a peto po veličini u Sredozemnom moru. Ovde se možete upoznati sa drevnim civilizacijama, istražiti veličanstvene plaže, impresivne planinske predele i plodne doline, kampovati, planinariti, roniti, surfovari, uživati u vodenim parkovima.

EXPLORE.DREAM.DISCOVER.


SMEšT C

PL

OV

IT KR

X

AJ

ER.

GA

R

O VA N

LJI NAJBO E

Hotel Hermes se nalaze odmah pored Argo Studios na 50m od glavne ulice i na 700m od glavne plaže u Malji. Smeštaj raspolaže sa 50 soba, u našoj ponudi su trokrevetne sobe sa kupatilom i terasom, i klimom koja se doplaćuje na licu mesta. U sklopu hotela se nalazi restoran, cafe bar, bazen, besplatan wi-fi i parking za sve goste hotela.

BAZEN

NT

O

Hotel Hermes Malia

A

OR

E.DREAM

.D

IS

Happy Days Malia

E

PO

RUKA

M AV I O S

E š TA J

ER.

PR

KUHINJA

PL

C

E

X

OV

IT KR

OR

E.DREAM

.D

IS

Hotel Happy Days se nalazi na 500m od glavne ulice u Malia, i na kilometar od plaže. Smeštaj se nalazi u starom gradu Malia. Smeštaj poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije sa balkonom, kupatilom i kuhinjom sa frižiderom, kao i klimom koja se doplaćuje na licu mesta. Smeštaj poseduje dva bazena, koktel bar, besplatan wifi u javnim prostorijama, klimatizovan restoran kao i parking za sve goste.

BAZEN


KUHINJA

PL

i SMEš

TA J ER.

arnij

IT KR

OV

R

GA X

O VA N

C

Kompleks Oasis se nalazi na 150m od glavne ulice i na 900m od glavne plaže. Kompleks sadrži deset četvorokrevetnih apartmana, otvoreni bazen, cafe bar, bilijar, stoni tenis, besplatan wi-fi i parking za sve goste. U samom sklopu apartmana se nalazi kuhinja, terasa, kupatilo sa toaletom i klima uređaj (dodatno se plaća na licu mesta).

pul najpo E

BAZEN

NT

O

Village Oasis Malia

A

OR

E.DREAM

.D

IS

Agro Studios Malia Argo Studios se nalazi na 50m od glavne ulice u Malji i na 700m od glavne plaže. Smeštaj urađen u klasičnom grčkom stilu sadrži dvokrevente studije. Svaka soba poseduje kuhinju sa frižiderom, kupatilo, klimom koja se doplaćuju na licu mesta. U sklopu hotela se nalazi lobi bar gde besplatno možete koristiti wi-fi, bazen i besplatan parking.

KUHINJA

BAZEN


Hotel Ambrossia Malia BAZEN

Hotel Ambrosia je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Ambrosia se nalazi na 150 metara od peščane plaže. Hotel poseduje bazen, snek bar i terasu za sunčanje sa ležaljkama. U ponudi su smeštajne jedinice sa balkonom. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. U objektu se nalaze dvokrevente sobe i četvorokreveni apartmani koje sadrže kupatilo, terasu i klima uređaj (doplaćuje se na licu mesta). Na pešačkoj udaljenosti od objekta nalaze se raznovrsni restorani, barovi i prodavnice.

Village Oasis Annex Malia Village Oasis Annex pripada glavnom komplexu Village Oasis i nalazi se na 50m od istog. Annex se nalazi na 100m od glavne ulice i na 850m od glavne plaže. U okviru Annex-a se nalazi pet četvorokrevetnih apartmana. U samom sklopu apartmana se nalazi kuhinja, terasa, kupatilo sa toaletom i klima uređaj (dodatno se plaća na licu mesta). Svi dodatni sadrži smeštaja se mogu koristi u glavnom kompleksu Village Oasis.

KUHINJA


HotelMaliaEfi Hotel Efi se nalazi u glavnoj ulici Malje, na 600m od glavne plaže. Strukture soba koje su na raspolaganju su dvokrevetne i trokevetne. Svaka soba poseduje kupatilo sa tuš kabinom, klimom i frižiderom koji se doplaćuju na licu mesta. U sklopu hotela se nalazi lobi bar i besplatan parking.

Hotel Velissarios Hersonisos Hotel se nalazi u centru grada Hersonisosa, samo 100m od peščane plaže. Udaljen je 25 km od glavnog grada Krita - Herakliona, od luke Iraklion 27 km, a 19 km je i udaljen i međunarodni aerodrom Nikos Kazantzakis. U sklopu hotela nalaze se bar i sala za doručak. Sve sobe su standardne dvokrevetne, od kojih neke imaju mogućnost pomoćnog ležaja sa TWC-om, klima uređajem (dodatno se plaća na licu mesta) ,a sadrže i frižider, balkon ili terasu. Hotel nudi i usluge buđenja.


Pelagia Maria Malia KUHINJA

Apartmani Pelagia Maria nalazi se u glavnoj ulici Malje, na 500m od glavne plaže. Strukture soba koje se nalaze u smeštaju su trokrevetne i četvorokrevetne. Neke od soba imaju na raspolaganju čajnu kuhinju sa frižiderom. Svaka smeštajna jedinica uključuje kupatilo sa tušem. Kao dodatni sadržaji u okviru vile se nalazi i cafe bar, besplatan parking i wifi za sve goste.

Krit katalog smestaja 2017.  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you