Page 1

PARIZ | AMSTERDAM | PRAG | MILANO | BERLIN

EUROTRIP 2018

INFORMATOR

19.04. - 28.04.


FAKULTATIVE EUROTRIP Krstarenje Vltavom 20. april 2018.

13€

Ovo je jedan od omiljenih izleta svih posetioca Praga. Krstarenje je prilika da vidite i osetite Prag iz jednog sasvim drugog ugla. Prolazeći ispod Karlovog mosta i odvajajući se rukavcem uz Malu stranu gde se reka pretvara u uski kanal. Tek tada se vidi deo priobalja koji se stidljivo krije dok pažnju zaokupljaju poznatije znamenitosti koje Prag nudi. *Da li sta znali? Jedan od čuvenih čeških kompozitora Bedžih Smetana, je inspirisan lepotom predela kroz koje protiče ova reka, kao i samim njenim tokom, napisao čuvenu kompoziciju „Vltava“, koju kapetani ovih malih lađa često vole da puste.

*CENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽENE SU PROMENAMA DO TRENUTKA REALIZACIJE


FAKULTATIVE EUROTRIP Izlet u Karlove Vari 21. april 2018.

25€

Karlova banja, Karlovi termalni izvori, smešteni su oko 120 km zapadno od Praga, na slivu reka Ohra i Tepla. Reč je o najpoznatijem, najatraktivnijem i najvećem češkom banjskom lečilištu i jednom od najpoznatijih geotermalnih izvora u Evropi, koji se često još naziva i Carlsbad. Smatra se za jednu od najlepših banja Evrope. Tokom naše posete obići ćemo njene lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring,Market Collonade...), crkvu Sv.Marije Magdalene. Naravno NE ZABORAVITE da probate čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, #MEGA vodu sa lekovitih izvora.

*Da li sta znali? Karlove Vari su mesto gde su snimani #MEGA filmovi kao sto su Bornov Identitet, Nemoguća misija i James Bond.

Krstarenje Amstelom 23. april 2018.

17€

Svaki dan posle celodnevnog uživanja u čarima Praga, slažete li se da treba da se opustimo malo? I da upoznamo noćni život Praga? Odlučili smo da vas odvedemo u neke od najpopularnijih klubova u ovom gradu, i da se đuskajući do sitnih sati, naoružamo dobrim raspoloženjem i uspomenama koje ćemo poneti sa sobom.

*CENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽENE SU PROMENAMA DO TRENUTKA REALIZACIJE


FAKULTATIVE EUROTRIP Velika holandska tura 24. april 2018.

25€

Prilika da upoznate malu, a opet veliku Holandiju - jednu od najmanjih, ali najgušće nasejenih zemalja Evrope! Moderni Roterdam, grad futurističke vizure, dom najveće evropske luke, otmeni Hag, pun parkova i klasičnih fasada, oduzeće vam dah i razbiti predrasudu o gradu, Ševeningen, jedno od najekskluzinijih odmarališta na severnom moru.

Jezero Komo i Monca 27. april 2018.

25€

Posetom jezera Komo imaćete priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondenskog jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija, imaju svoje vile ovde. Nakon Koma sledi poseta Monce. Panoramsko razgledanje grada u kome se održava trka Formule I, zatim šetnja centrom (Duomo, trg Trenta i Trsta, trg San Paulo, trg Karduci). U cenu su uključeni prevoz i usluge vodiča.

*CENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽENE SU PROMENAMA DO TRENUTKA REALIZACIJE


EUROTRI

P PAKET

Krstaren je Vltavo m.............. Izlet u Ka ...............13 rlove Var € i.................. Krstaren ............25€ je Amste lom........... Velika ho ..............17 landska t € ura............ Jezero Ko .............25€ mo i Mon ca............... ...........25€

105€

90€

Informator eurotrip  
Informator eurotrip  
Advertisement