Page 1

www.gnosisellas.gr

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ


www.gnosisellas.gr

Α.Δ. LAKHSMI

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ1…

Αφού έχουμε γνωρίσει τα διάφορα βήματα για το δρόμο των μυήσεων και έχοντας καταλάβει την ανάγκη για να έχουμε βοήθεια στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, σου δίνουμε αυτό το φυλλάδιο με μερικές γνώμες που μπορεί να σου είναι χρήσιμες.

1

Διευκρίνιση: Οι υποσημειώσεις σε αυτό το έργο του Α.Δ. LAKHSMI είναι του μεταφραστή λόγω κάποιον διευκρινίσεων γλώσσας και όσον αφορά τα βότανα. Ο Α.Δ. ουδεμία υποσημείωση έκανε.

-2-


www.gnosisellas.gr Είναι γνωστό ότι η κλασική μουσική, τα φυσικά αρώματα, τα θυμιάματα, το διάβασμα των βιβλίων του Α.Δ. Σαμαέλ, της Πίστη Σοφίας και της Άγιας Γραφής, δημιουργούν δονήσεις που μεταμορφώνονται μέσα μας σε πηγές έμπνευσης και σε ανώτερες νότες.

Όπως εσείς ξέρετε τα αρώματα και η κλασική μουσική έχουν πολύ σχέση με την ψυχολογική μας κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι αναγκαίο να μάθουμε πώς να παράγουμε στο εσωτερικό μας καταστάσεις έμπνευσης· για να μπορέσουμε δια μέσω αυτών να επωφεληθούμε την μαγεία της φύσης. Το απόσταγμα του τριαντάφυλλου, εφαρμόζοντας το στην κορώνα, στο μεσόφρυδο, στην καρδιά και στο ηλιακό πλέγμα, μας βοηθάει να εμπνευστούμε, και αν το συνδυάσουμε με θυμίαμα λιβανιού, καλύτερα.

···· Το απόσταγμα του νάρδου, σάνδαλου και ηλιοτρόπιου, αναμεμειγμένα σε ίσα κομμάτια, τοποθετημένο στα χέρια και να το εισπνεύσουμε, διώχνει τους εφιάλτες και μας δίνει χαρά.

 ····  ------οοο --Τοποθετούμε σε νερό από λουλούδια, τρεις βλαστούς απήγανο, τρεις αψιθιάς, τρεις αρτεμισία και προσθέτοντας: - μια ουγγιά1 από σιτρονέλα2

- μια ουγγιά από κανέλα - μια ουγγιά από πεύκο - μια ουγγιά από αλόη και αλείφουμε στα γόνατα, στα χέρια, στο μέτωπο και στο ηλιακό πλέγμα. Αυτό μας βοηθάει όταν είμαστε σε μέρη με βαριά ατμόσφαιρα.

1

μια ουγγιά αντιστοιχεί σε 28,35 γραμμάρια

2

Σιτρονέλα: Κυμβοπώγων ο νάρδος

···· -3-


www.gnosisellas.gr ------- οοο ----Ανακατεύουμε ίσα κομμάτια από: απόσταγμα κανέλας, απόσταγμα πεύκου, απόσταγμα σάνδαλου και απόσταγμα άνθους πορτοκαλιάς, μας βοηθάει να εναρμονίσουμε την ατμόσφαιρα και το άτομο που το χρησιμοποιεί.

····

------ οοο ------- Ο Α.Δ. Σαμαέλ, συμβουλεύει να καθαρίζουμε όλο το σώμα για να καταφέρουμε να εξασκήσουμε την Πρακτική Μαγεία, και για αυτό είναι συνετό να κάνουμε μπάνιο με το ακόλουθο παρασκεύασμα: -

φύλλα κεκροπίας1

-

φασκόμηλο

-

αψιθιά

-

απήγανος

-

κλαίουσα ιτιά

Όλα αυτά τα φυτά βρασμένα ή απλά χτυπημένα στο γουδί· ύστερα προσθέτουμε άρωμα από κανέλα, άρωμα από τριαντάφυλλο, άρωμα από σιτρονέλα. Με αυτό το συνδυασμό το άτομο οφείλει να κάνει ένα μπάνιο κάθε εφτά ημέρες μέχρι να συμπληρωθούν εφτά.

····

 οοο ------- ------Τα θυμιάματα από μοσχολίβανο, λιβάνι, μοσχοκάρυδο, σε ίσα κομμάτια είναι θαυμάσια για να βελτιώνουμε την ατμόσφαιρα για το διαλογισμό. Τα άτομα που αγαπούν τον διαλογισμό , το στοχασμό και την προσευχή πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ ελαφρά αρώματα όπως το αρωματικό απόσταγμα του τριαντάφυλλου, ανθών πορτοκαλιάς, μυρτιάς, γιασεμιού, πασχαλιάς, σάνδαλου, ηλιοτρόπιου κλπ., και τα θυμιάματα από λιβάνι, μοσχολίβανο και μοσχοκάρυδο.

····

------- οοο -------1

Guarumo: Cecropia Mexicana/ Cecropis Obtusa / Cecropia / κεκροπία

-4-


www.gnosisellas.gr Υπάρχει μια τάξη από αρνητικές οντότητες που παίρνουν στην κατοχή τους τα σπίτια και τα άτομα, προκαλώντας καταθλίψεις, ανησυχίες, προσθέτοντας βάρος στο περιβάλλον. Αυτές οι οντότητες επιτίθενται στα παιδιά όσο και στους ενήλικες· αυτό είναι τρομερό όταν κάποιος το νιώθει και δεν είναι θέμα να κατηγορήσουμε κάποιον. Είναι αναγκαίο και σημαντικό να μην αφήνουμε να ανισσοροπούμε και να δράσουμε με τον παρακάτω τρόπο: -

Να κάνουμε ένα θυμίαμα από φασκόμηλο, απήγανο, αψινθιά, μοσχοκάρυδο και. ζάχαρη.

-

Εξορκισμός των Τεσσάρων

-

Εξορκισμός των Επτά

-

Αλυσίδα Ακτινοβολίας Αγάπης

Επικαλούμαστε τον «Κύριο Ιεχωβά» και τον στρατό του των «Ουράνιων Αγγέλων», για να μας δώσουν προστασία, να μας καθαρίσουν, να μας δίνουν αγάπη και δύναμη. Τελειώνοντας την επίκληση, ο λειτουργός θα κάνει περάσματα σε αυτούς που σχηματίζουν την αλυσίδα με ένα κλαδάκι απήγανου· μετά όλοι αφήνουν την αλυσίδα και θα αρωματιστούν με άρωμα τριαντάφυλλου και δεντρολίβανου ανακατεμένα. Θα ψεκάσουν το σπίτι από μέσα προς τα έξω με χυμό αρτεμισίας, απήγανου, φασκόμηλου και βερβένας 1, και σε όλο αυτό προσθέτουμε άρωμα κανέλας, πεύκου και σιτρονέλας. Όλο αυτό απομακρύνει τις οντότητες που παράγουν αρνητικές καταστάσεις. Μην ξεχάσετε αγαπημένε αναγνώστη ότι σε αυτό το φυλλάδιο δίνουμε κλειδιά για να μας βοηθήσουμε, αλλά κάθε άτομο πρέπει να φροντίσει να εξαλείψει από το εσωτερικό του, τις οντότητες που μας προκαλούν ζημιά · όπως η οργή, η αυταρέσκεια, η κακιά θέληση, το μίσος, ο ζήλος, κλπ. Την ημέρα την οποία θα εξαλείψουμε το «Εγώ», ξυπνώντας την «Συνείδηση», τότε οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να μας ανισσοροπίσουν. 1

Βερβένα: υπάρχουν δύο είδη βερβένας: η μια λεπτεπίλεπτη σαν σκελετός, με ισχνούς βλαστούς, μικρά λουλουδάκια, και φύλλα κοντά, μ’ ακανόνιστα δοντάκια. Αυτή είναι η φαρμακευτική βερβένα ή ιερό βοτάνι, ή σταυρόχορτο, σταυρογιάννη, γοργογιάννη κ.α. η οποία είναι ευρωπαϊκής καταγωγής. Η δεύτερη είναι η βερβένα σιτρονέλλα (LIPPIA CITRIODORATA, κιτροσμολιππία, γνωστή ως λουίζα, ελόιζα, μελλισόχορτο, σιτρονέλλα), είναι πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος, με πλούσιο φύλλωμα και έντονη μυρωδιά λεμονιού, προέρχεται από την Ν. Αμερική και είναι πιο δραστική από φαρμακευτική πλευρά. Ο Α.Δ. τις χρησιμοποιεί και τις δύο. Εδώ αναφέρεται εμφανώς στο ιερό βοτάνι.

-5-


www.gnosisellas.gr Είναι συνήθεια από πολλές οικογένειες να έχουν στα σπίτια τους ένα δωμάτιο για να βάζουν να φυλάσσουν τα ασήμαντα πράγματα, τα οποία δωμάτια είναι πολύ ακατάστατα· και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο ίδιο το σπίτι στο οποίο μένουμε· διότι, είναι μέρος φιλοξενίας για λάρβες, το ίδιο συμβαίνει στα οποία στα οποία ρίχνουμε σκουπίδια . Επειδή, αυτά τα ανεπιθύμητα περιβάλλοντα παρότι αυτό που λέμε φαίνεται υπερβολικό, μας υποχρεώνουνε να συμβιώνουμε με αρνητικές οντότητες όπως: οι λάρβες και οι δαίμονες που επισκέπτονται συχνά αυτά τα μέρη. Είναι να αναγκαίο να εξαλείψουμε από τα σπίτια μας όλες αυτές τις αρνητικές εστίες και να θυμιατίσουμε εννιά μέρες με θειάφι και εννιά μέρες με ζάχαρη. Μετά να ψεκάσουμε με χυμό Αρτεμισίας, Φασκόμηλου και Απήγανου.

····

------ οοο ------- Νοιώθετε πως το περιβάλλον από το σπίτι σας είναι αποπνιχτικό ή βαρύ, χωρίς να ξέρετε γιατί ; Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μια αλυσίδα με τον «Κύριο Ιεχωβά» και τον στρατό των «Ουράνιων Αγγέλων» του, ζητώντας να προκαλεί στο σπίτι σας και στα άτομα τα οποία βρίσκονται εκεί

Ειρήνη, Αγάπη και Προστασία. Μπαίνοντας την ίδια στιγμή να καίτε σε

αναμμένα κάρβουνα το επόμενο θυμίαμα το οποίο έχετε προετοιμάσει: -

Κανέλα

-

Μοσχοκάρυδο

-

Γαρύφαλλο (μπαχαρικό)

-

Ζάχαρη

-

Καφέ

-

Μοσχολίβανο

Θυμιατίζοντας με αυτά το σπίτι και τα άτομα, επαναλάβετε αυτή την πρακτική όσες φορές χρειαστεί.

····

------- οοο -------Απειλείτε το σπίτι σου (ή το Ιερό) από αρνητικές δυνάμεις ή σκοτεινή επίθεση; Σας προτείνουμε την παρακάτω δουλειά:

-6-


www.gnosisellas.gr -

Εξορκισμός των Τεσσάρων

-

Εξορκισμός των Επτά

-

Θυμιάματα από φασκόμηλο, απήγανο, αψινθιά σε όλο το δωμάτιο και το ίδιο σε όλα τα άτομα που κατοικούν στο μέρος.

-

Να επικαλεστούμε τον Α.Δ. Σαμαέλ και να του ζητήσουμε με την πύρινη εξουσία του σπαθιού του, να διαλύσει όλες τις εργασίες της μαύρης μαγείας ή της γητειές (ξόρκια), με την χορωδία του των «Αγγέλων του Άρη»,

να νικήσουν τους σκοτεινούς

ακόλουθους που προκαλούν ζημιά. Αυτό το επαναλαμβάνουμε μέχρι το περιβάλλον να γίνει ελαφρύ.

····

------ οοο ------- Όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει δυνατές νευρικές καταθλίψεις, να προσπαθήσει να βρει λουλούδια

από γαρύφαλλο και τριαντάφυλλο που έχουν χρησιμοποιηθεί σε βωμό και

τελετουργίες. Με αρκετή ποσότητα και από τα δύο· τα προετοιμάζουμε σε αφέψημα, από το οποίο θα πιούμε ένα ποτηράκι κάθε έξι ώρες και θα κάνουμε μπάνιο το σώμα, χωρίς να το στεγνώσουμε· αυτή την πρακτική μπορείτε να την επαναλάβετε τις φορές που είναι αναγκαίο. Αυτή η πρακτική είναι πολύ καλεί για κάθε άτομο, και θα το κάνει να νιώθει πολύ καλά. ------- οοο --------

····

Για τα άτομα τα οποία έχουνε συχνά εφιάλτες, αγχωτικά όνειρα (μπορεί να είναι παιδιά) τα οποία τις νύχτες είναι ενοχλητικά, πρέπει να δράσουν με τον παρακάτω τρόπο: -

Να βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους ένα κλαδάκι απήγανου και βερβένας που πριν

έχουμε τελετουργήσει. -

Να επαλείψουμε στο ηλιακό πλέγμα και στη κορώνα άρωμα από τριαντάφυλλο και

κανέλα. Στα οποία πριν έχουμε προσθέσει κάποιους κόκκους λιβανιού (όλα αυτά ανακατεμένα σχηματίζουν ένα άρωμα με ισχυρή ενέργεια). ------- οοο --------

····

Στα παιδιά που έχουν συχνά το κακό μάτι ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά από αρνητικές δυνάμεις, δρούμε με την παρακάτω φόρμα:

-7-


www.gnosisellas.gr -

Παίρνουμε ένα θάμνο αλόης που να είναι καλοσχηματισμένη και υγιής.

-

Κάνουμε ένα κύκλο γύρω από το φυτό, αφήνοντας μέσα στο κύκλο το ίδιο το παιδί και το άτομο που διεξάγει την εργασία.

-

Ζητάμε από τον εσωτερικό μας Πατέρα να διατάξει τον Στοιχειώδη μεσολαβητή μας να διατάξει την Αλόη να προστατέψει το παιδί ή το άτομο που χρειάζεται την βοήθεια.

-

Αυτή την ικεσία θα την κάνουμε τρεις φορές με δύναμη.

-

Συνεχίζουμε με αυτές τις τρεις Γνωστικές προσευχές και ικετευτικά τρεις φορές το Πάτερ Ημών.

-

Μετά θα αρωματίσουμε το άτομο με θυμίαμα από απήγανο, φασκόμηλο και anamu1.

-

Για να τελειώσουμε τον τρίβουμε με άρωμα τριαντάφυλλου και κανέλας ανακατεμένα.

Όλα αυτά θα τα επαναλάβουμε τρεις μέρες συνεχόμενες· αυτή η δουλειά μας εξυπηρετεί για πολλές περιπτώσεις, όταν οι αρνητικές δυνάμεις προκαλούν ζημιές.

····

------- οοο -------Στα άτομα που νιώθουν δυστυχισμένα (ταλαιπωρημένα), τους συμβουλεύουμε να ακούνε πολύ κλασική μουσική, τις διαλέξεις του Α.Δ. Σαμαέλ , να κάνουν θυμιάματα με μοσχολίβανο, να εισπνέουν αρώματα από άνθη πορτοκαλιάς και να μελετούν την τελετουργία καθαγιασμού των νεόφυτων, αν είναι γνωστικοί σπουδαστές.

····

Στο προτόυπο Preocupación = #μονομανία, #ψύχωση, #περισπασμός, τριβή, συνεχής έγνοια ή ανησυχία

Αν νιώθεις κατάθλιψη και με πολλές ανησυχίες2 κάνε αυτές τις ασκήσεις: -

Συνειδητοποιήσου έξω στον κάμπο ή σε ένα ήσυχο μέρος.

-

Κάνε δεκαπέντε λεπτά βαθιές αναπνοές, γεμίζοντας όλο τον οργανισμό με αγνό πράνα.

1

Anamu: PETIVERIA ALLIACEA

2

Στο πρωτότυπο Preocupación = #μονομανία, #ψύχωση, #περισπασμός, τριβή, συνεχής έγνοια ή ανησυχία, πάθος

-8-


www.gnosisellas.gr -

Καθίστε και χαλαρώστε φυσικά και διανοητικά.

-

Νιώσε πώς είσαι ο αέρας, τα βουνά και το νερό.

-

Γεμίστε με το διάστημα ζητώντας, αιτώντας, ικετεύοντας στην Θεϊκή μας Μητέρα την έμπνευση, και στην μεγαλειότητα του εσωτερικού σου Θεού.

-

Αν έχεις την δυνατότητα άκου κλασική μουσική, επιλεκτικά, είσπνευσε απόσταγμα από πεύκο, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς.

-

····

Είναι ξεκάθαρο πως στις Εσωτερικές Γνωστικές σπουδές γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αιτία χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αποτέλεσμα χωρίς αιτία και ότι ο κάθε ένας στην επεξεργασία της δικής μας ζωής είναι κυβερνώμενος από το νόμο του Κάρμα· γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κανένα αποτέλεσμα από την μοίρα μας χωρίς να κάνουμε μια μεταμόρφωση στην προσωπικότητα μας, στον εαυτό μας, στο νου μας και στην ψυχική ενέργεια μας.

····

-9-


www.gnosisellas.gr

······ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Η προσωπικότητα είναι ένα σώμα ενεργειακό και ατομικό 1, το οποίο διαμορφώνετε τα πρώτα επτά χρόνια του ανθρώπου, και από εκεί και πέρα προχωρώντας, αυτή ενισχύετε με τις εμπειρίες της ζωής. Όλα αυτά που αποτελούν το περιβάλλον του παιδιού λειτουργούν στην διαμόρφωση και ενδυνάμωση2 της ψευδούς προσωπικότητας του. Αν το παιδί είναι όμορφο και του το λένε κάθε λεπτό, του αυξάνουν την υπερηφάνεια, την αυταρέσκεια 3. Εάν είναι ευφυής και του λένε «πρόσεξε γιατί είσαι ανώτερος από τους άλλους», του υποκινούν την υπερηφάνεια και την ματαιοδοξία του. Εάν είναι λίγο πίσω στα μαθήματα και τον υποτιμούν, αυξάνεται σε αυτόν το ένστικτο της έχθρας εναντίον των άλλων, δημιουργώντας εγκληματικά εγώ και κόμπλεξ κατωτερότητας. Εάν εις το παιδί επειδή είναι εύπορης οικογένειας, του απαγορεύουν να συναντιέται με παιδιά

οικογενειών κατώτερης τάξης, του υποκινούν εγώ σκληρότητας, υπερήφανα και

εγωκεντρικά. Μπροστά στα παιδιά οι γονείς δεν πρέπει να συζητούν, ούτε να κάνουν επανορθώσεις, επειδή αυτά, θεωρούν αυτά τα πράγματα ως φυσιολογικά στην ζωή, την οποία αργότερα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Το θέμα αυτό της προσωπικότητας, είναι απαραίτητο να το εξεταστεί υπό το φως της Γνώσης, διότι δίκαια ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουμε στις Γνωστικές σπουδές atómico: ο δάσκαλος αναφέρετε στα μοριακά άτομα fortaleciemiento: οχύρωση, ενίσχυση 3 ή αυτοερωτισμός 1 2

-10-


www.gnosisellas.gr είναι να αρχίσουμε να αποσυνθέτουμε όλες τις αντιλήψεις που έχουμε για εμάς τους ίδιους· εάν είμαστε καλής οικογενείας, εάν είμαστε

πολύ προετοιμασμένοι, εάν έχουμε κάνει μεγάλα

πράγματα, εάν η γυναίκα μου είναι πολύ όμορφη, εάν είναι άντρας και τον θαυμάζουν όλοι· ή το αντίθετο αν εμείς είμαστε άσχημοι, εάν είμαστε φτωχοί, εάν είμαστε αμαθείς, όλα αυτά είναι κόμπλεξ τα οποία δεν μας εξυπηρετούν αλλά είναι ψυχολογικά φράγματα στον δρόμο μας, όλα αυτά είναι έννοιες πού ανήκουν στο εγώ και πουθενά αλλού. Ο Α.Δ. Σαμαέλ μας λέει ότι τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής σχηματίζουμε την προσωπικότητα μας εδώ στον κόσμο, και είναι μία προσωπικότητα που επιδεικνύει όλα τα εγώ μας, εγώ της τεμπελιάς, της υπερηφάνειας, της ζήλειας, της απληστίας, της οργής, του φθόνου, της λαιμαργίας, της φιλαυτίας, κλπ. Αν εμείς μπαίνουμε στις Γνωστικές σπουδές χωρίς να ανησυχούμε για να κάνουμε μια αλλαγή στη ζωή μας, τότε αυτή η προσωπικότητα θα συνεχίσει όπως έχει σχηματιστεί και με κανέναν άλλο τρόπο· είναι αναγκαίο να σκοτώσουμε αυτή την παλιά και απαρχαιωμένη προσωπικότητα για να γεννηθεί άλλη καινούρια που θα επενδύσουμε με τις Αρετές του Είναι. Αυτό πρέπει να το κάνουμε τα πρώτα επτά χρόνια των Γνωστικών σπουδών, και για αυτό το λόγο ο Α.Δ. Σαμαέλ λέει ότι υπάρχουν επτά χρόνια του μαθητευομένου, επειδή είναι όταν πραγματοποιεί την μεταμόρφωση, βγαίνοντας από ένα σαπισμένο τσόφλι, από την ψευδή προσωπικότητα, σχηματίζοντας μια άλλη πολύ διαφορετική, που πρέπει να μας υπηρετεί στο δρόμο των μυήσεων, που δεν είναι καταφύγιο από εγώ φιλονικίας, φωνακλάδικα, αυτάρεσκα, υπερηφάνειας· αυτό είναι το θεμελιώδες της δουλειάς σε ένα άτομο που παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. Επειδή όπως χρειαζόμαστε χρόνο για να φτιάχνουμε μια προσωπικότητα μηχανική, αρνητική και κρύα· έτσι το ίδιο έχουμε ανάγκη τον ίδιο χρόνο για να διαλύσουμε αυτήν και να μορφοποιήσουμε άλλη, αλλά δεν μια μηχανική δουλειά αλλά συνειδητή, με θυσία, με αγάπη και κατανόηση.

-11-


www.gnosisellas.gr Έχουμε δει την περίπτωση πολλών ατόμων που λένε πως θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους, αλλά δεν παίρνουν την απόφαση να διαλύσουν την πολλή αγαπημένη και ψευδή προσωπικότητα τους, και έτσι δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια ριζική αλλαγή σε εμάς.

···· ······ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Καθένας από εμάς έχει ένα φυσικό σώμα που αποτελείτε από μία λειτουργία υπερβολικά περίπλοκη, που σε ένα κεφάλαιο δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε λεπτομέρειες· μόνο θα αναφέρω για τους ανήσυχους ερευνητές μερικές περιπτώσεις που θεωρούμε σημαντικές και οι οποίες σχετίζονται με την ολοκλήρωση1 της ανθρώπινης ατομικότητας2.

 Πρώτον: είναι αναγκαίο να ξέρουμε υπό ποια αστρολογική κυβέρνηση είναι το φυσικό μας σώμα, ποια είναι η σχέση μας με το ζωδιακό κύκλο, σε ποιο ζώδιο ανήκουμε.

 Δεύτερον: μέσα στο νόμο των επτά (7), σε ποιον κυβερνήτη ή Κοσμοκράτορα ανήκουμε.

 Τρίτον: πώς λειτουργεί το σώμα μας ή ο οργανισμός με τις απαιτήσεις του έργου που πρέπει να κάνουμε, για παράδειγμα: λειτουργούμε φυσιολογικά στον σεξουαλικό τομέα; Ή έχουμε τραύματα, ταμπού που μας εμποδίζουν το έργο μας ; Πώς λειτουργούν το συκώτι, το μυαλό, τα νεφρά και ο προστάτης (για τους άντρες) ή η μήτρα (για τις κυρίες); Τελικά να καταλάβουμε ότι το φυσικό σώμα είναι ένα εργαστήριο που παράγει και μετατρέπει ενέργειες, τις οποίες χρειαζόμαστε για να πραγματοποιούμε το Μεγάλο Έργο.

1

integración: ένταξη, ενσωμάτωση

2

de la persona humana

-12-


www.gnosisellas.gr Ένα άρρωστο σώμα δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα και λογικά η δική μας εργασία καθυστερεί. Έχουμε δει περιπτώσεις αδελφών που φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει, αν δεν νοιώθουν φωτιά, για να κάνουν μετατροπή και δεν ερευνούν αν αυτό είναι μια ψυχολογική περίπτωση για να την διορθώσουν. Μην ξεχάσετε ότι στα σπίτια όπου οι σύζυγοι μαλώνουν, όπου βρίζονται, όπου υπάρχει κακομεταχείριση, το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουν επιθυμία να κάνουν μετατροπή σαν παντρεμένοι, χάνουν το κίνητρο, την τρυφερότητα και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί χάνουν το χρόνο τους και η οικογένεια καταλήγει, με τις γνωστές συνέπειες.

Εάν η περίπτωση είναι λόγω ασθενείας, τότε συμβουλευόμαστε τα έργα του Α.Δ. Σαμαέλ Αούν Βεόρ και θεραπεύουμε το σώμα μας, αλλά να μην χάνουμε τον χρόνο μας. Όταν το σώμα μας είναι άρρωστο να αναζητούμε πληροφορίες που και πώς να το θεραπέψουμε για να μας υπηρετήσει στο Μεγάλο Έργο.

Μια άλλη περίπτωση είναι ότι τα ανθρώπινα όντα ζούνε, αν και φαίνεται απίστευτο, στα άκρα, βεβαίως υπάρχουν εξαιρέσεις · μερικοί υποβάλουν σε πολύ μεγάλες προσπάθειες τα σώματα τους, σε εργασίες πολύ εξαντλητικές χωρίς να ξέρουν ότι αυτοκτονούν, καίγοντας όλες τις ενέργειες τους·

άλλα

αδέλφια βυθίζονται σε μια ζωή τρομερά στατική, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι το σώμα χρειάζεται κάποιες δραστηριότητες που βοηθούν την καρδιά μας στις λειτουργίες τις που βοηθούν στη χώνεψη επιτρέποντας στο οξυγόνο να εξαπλωθεί σε όλο τον οργανισμό· δηλαδή, αυτός που κάνει μεγάλες προσπάθειες σε βαριές δουλειές καίει τις ενέργειες αδέξια, και αυτός που έχει μία στατική ζωή δηλητηριάζεται με τις ίδιες του τις τοξίνες. Πρέπει να υπάρχει πολύ ισορροπία σε όλες τις φυσικές λειτουργίες.

Οι λειτουργίες

πρέπει να είναι λόγο μίας φυσικής αντίδρασης,

όχι λόγο

αναμοχλευόμενων1 επιθυμιών· δηλαδή, πρέπει να εκπαιδεύσουμε το νου να μην σκέφτεται 1

η λέξη που χρησιμοποιεί ο Α.Δ. είναι provocado δηλ. προβοκατόρικων, υποκινούμενων

-13-


www.gnosisellas.gr αυτές τις πλευρές ούτε να ζει ανακαλώντας νοσηρά σκηνικά, διότι θα ήταν μια αναμοχλευόμενη επιθυμία και όχι φυσική.

Ο Γνωστικός σπουδαστής πρέπει να κάνει μπάνιο όλες τις μέρες, τις πρωινές ώρες, με νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ποτέ με ζεστό νερό, επειδή αυτό προκαλεί εσωτερικό πυρετό, αιτία πολλών ασθενειών.

Ο Γνωστικός σπουδαστής θα πιει το πρωί νηστικός ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιών ή παπάγιας με τρεις κουταλιές πίτουρο1 , αυτό καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και βελτιώνει την χώνεψη.

Ο Γνωστικός σπουδαστής δεν πρέπει να πίνει ποτά που περιέχουν ανθρακικό, γιατί αυτό διαλύει το οξυγόνο από το συκώτι και από το αίμα. Μην ξεχάσετε, αγαπημένα Αδέλφια, ότι από την τροφή εξαρτάται η υγεία και ο Σπόρος2.

Να κάνουμε καθημερινά την παρακάτω άσκηση: Παίρνουμε θέση όρθιοι με πρόσωπο προς την ανατολή,

κάνουμε βαθιές αναπνοές και

ταυτόχρονα ανεβάζουμε και κατεβάζουμε τα χέρια, για τριάντα λεπτά, χωρίς να αφήσουμε μια μέρα που να μην το κάνουμε· παίρνοντας τον αέρα από την μύτη και εκπνέοντας από το στόμα.

Αυτή η άσκηση επιτρέπει στον Γνωστικό σπουδαστή να γεμίσει τους πνεύμονες του, το αίμα του, την καρδιά του, το μυαλό του κλπ., με οξυγόνο δίνοντας του δυναμισμό και υγεία.

1

φλούδι σπόρου δημητριακών y su Simiente o sea Semilla. Ο Α.Δ. χρησιμοποιεί δύο λέξεις για τον σπόρο επεξηγηματικά και προφανώς αναφέρεται στο σεξουαλικό σπόρο, το σπέρμα. 2

-14-


www.gnosisellas.gr Να διαλογιζόμαστε τουλάχιστον μία ώρα ημερησίως, καθισμένοι μόνοι μας, να αδειάσουμε το μυαλό, και να συγκεντρωνόμαστε στην καρδιά, να αισθανθούμε τον παλμό της καρδιάς και να αποκοιμηθούμε, με αυτό διδασκόμαστε προς το να γνωρίσουμε το ΕΙΝΑΙ , προς το να το νοιώσουμε.

Αγαπημένε Αδελφέ, αποφάσισε να αποκτήσεις το ΕΙΝΑΙ σου, μην εξαρτάσαι από αυτό που οι άλλοι άνθρωποι κάνουν ή δεν κάνουν, κάνε το δικό σου.

····

-15-


www.gnosisellas.gr ······ Ο ΝΟΥΣ Όπως όλοι ξέρουν, ο Νους είναι ένα από τα σώματα που το ανθρώπινο όν έχει, και αποτελείται από κομμάτια της εσωτερικής συνύφανσης, αλλά εξαιτίας του ότι ο άνθρωπος είναι καταπατημένος από την πολλαπλότητα του εγώ, κάθε εγώ οδηγεί σε συγκεκριμένη στιγμή κάποιο ορισμένο κομμάτι του νου. Αν εμείς είμαστε σε αυτοπαρατήρηση πάνω στον εαυτό μας και πάνω στην ψυχολογική και νοητική κατάσταση μας, τότε το εγώ δεν μπορεί να διαιρέσει, ούτε τα συναισθήματα μας, ούτε το νου μας· φέρνοντας σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξοδέψει κανένας δυνητικές ενέργειες , ούτε ψυχικές ούτε νοητικές. Αν αφήσουμε το εγώ να ξοδέψει αυτή την νοητική ή ψυχική ενέργεια, τότε μας αφήνει χωρίς ύλη για να δημιουργήσουμε τα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι. Την ψυχική ενέργεια το εγώ μας την ξοδεύει σε διαταραγμένα συναισθήματα, όπως το μίσος, το φανατισμό, τη ζήλια, το φθόνο, τα κουτσομπολιά, τη φιλαυτία, τα πάθη κλπ. κλπ. Τη νοητική ενέργεια

την ξοδεύει το εγώ με αρνητικές σκέψεις και τα αντίστοιχα

αποτελέσματα. Μπορεί να είναι δυνατόν ένα άτομο που κάνει πολύ μετατροπή και πολύ καλά, αλλά όπως δεν αφιερώνετε στο να μελετήσει, να ελέγξει και να μεταμορφώσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τότε δυστυχώς ξοδεύει σε αρνητικές σκέψεις και σε αρνητικά συναισθήματα την ενέργεια που θα του ήταν χρήσιμη για την αναγέννηση του και την δημιουργία των Ηλιακών Σωμάτων του. Όταν ο νους αρχίσει να είναι ελεγχόμενος και κυριαρχημένος από την θέληση, την κατανόηση και την αυτοπαρατήρηση, όχι μόνο θα σταματήσει να ξοδεύει τόσο ενεργεία, αλλά

-16-


www.gnosisellas.gr ο οποίος θα ολοκληρώνεται σαν ένα σταθερό σώμα που είναι κατάλληλο για να μεταδίδει τα μηνύματα του Είναι. Όταν ο νους σταματήσει να είναι ηδυπαθής και ενστικτώδης αρχίζει να ανθρωποποιείτε, δηλαδή χάνει τον ζωώδη δυναμισμό που έχει λόγο της κακότητας του και λόγο του τρόπου που έχει να αντιδράει αρνητικά μπροστά σε όλα τα γεγονότα της ζωής· ο νους για ένα μαθητή της Γνώσης πρέπει καθημερινά να περάσει από πολλές πειθαρχίες που τον οδηγούν να είναι αγνός για να σκεφτεί, υπομονετικός για να δράσει, και γεμάτος κατανόηση για να διδάξει. Το είδος του ατόμου εξαρτάτε από τον νου του, αν το άτομο δεν σκοπεύει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του, ο νους του συνεχίζει να είναι το ίδιο καταφύγιο από τα εγώ φιλονικιών, κουτσομπολιών, λαγνείας, μίσους, ζήλιας, φιλαυτίας, και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτά τα εγώ όχι μόνο συνεχίζουν να ζουν στην ψυχική μας ενέργεια και συνεχίζουν να εκφράζονται στο Νου, αλλά ότι ενισχύονται με την ενέργεια μας, και όταν το άτομο θελήσει να τα διαλύσει καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο, και ο νους γίνετε από μόνος του τόσο ικανός που σε στιγμές μας κάνει να πιστεύουμε ότι πάμε πολύ καλά στο δρόμο· και είναι όταν εμείς ακούμε κάποια αδελφάκια να λένε, «δεν πρέπει να είμαστε φανατικοί, είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε το καλό και το κακό, δεν πρέπει να γεμίζουμε το νου με θεωρίες κάθε είδους, πρέπει να πάμε σιγά γιατί αυτός που τρέχει θα κουραστεί γρήγορα κλπ.»· αλλά αυτά τα αδελφάκια που δοκιμάζουν να γνωρίσουν το καλό και το κακό, κρατά αυτό που τους βλάπτει, ακριβώς επειδή ο νους με τον οποίο γνωρίζουν το κακό είναι κακός και λογικά βλέπουν καλά το κακό και κακά το καλό. Ο νους είναι ένα μυστήριο που μόνο οι μεγάλοι Φωτισμένοι Δάσκαλοι οι φωτισμένοι μπόρεσαν να τον περιγράψουν όπως είναι, και εξαιτίας αυτού προσκαλώ προς τους αδελφούς μας να σπουδάσουν την Σαμαελική ψυχολογία.

···· -17-


www.gnosisellas.gr

······ Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Ψυχική ενέργεια υπό το φως του Χριστικού Εσωτερισμού, είναι μια ενέργεια που κάθε άτομο έχει, και βρίσκεται διανεμημένη σε όλα τα άτομα, τα μόρια και κύτταρα του ανθρώπινου σώματος λόγω του ότι σε όλα τα μέρη του σώματος υπάρχει μια φυσική ευφυΐα.

Η Ψυχική ενέργεια λόγω του ότι είναι μια ενέργεια τόσο ανώτερης εξουσίας, είναι στοιχειώδης στην οποία το ψυχολογικό εγώ μπορεί να δράσει και να εισβάλει σε όλα τα μέρη της εσωτερικής και φυσικής δομής μας. Όταν ένα εγώ δημιουργείτε και αναπτύσσετε μέσα μας δια μέσω του νου, και της σεξουαλικής ενέργειας, τοποθετείτε σε οποιοδήποτε κέντρο της ανθρώπινης μηχανής μας, και από εκεί συνεχίζει να δρα και να ελέγχει κάποιο τομέα του νου μας και της ψυχολογικής χώρας μας.

Όταν εμείς παίρνουμε την απόφαση να δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο εγώ είναι αναγκαίο να κάνουμε μία ξεκάθαρο διαχωρισμό στο: τι είναι ο νους , τι είναι η ψυχική ενέργεια, τι είναι το άνθρωπος, και σε αυτές τις συνθήκες θα είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε να διαλύσουμε το εγώ.

ΤΕΧΝΙΚΗ

-18-


www.gnosisellas.gr  Πρώτον: να μελετήσουμε τι είναι αυτό το εγώ, τι έχει από εμάς και εμείς τι έχουμε από αυτό.  Δεύτερον: από τι αποτελείται ένα εγώ. Το εγώ έχει τρία συστατικά Ενέργεια, Ύλη, δηλαδή το καλούπι, και τη Συνείδηση.

Αγαπημένε Αναγνώστη, από αυτά τα τρία συστατικά ποιο είναι δικό μας και ποιο είναι του εγώ· για αυτό πάμε να μελετήσουμε αυτό το θέμα:

 Πρώτον: Η ενέργεια που αυτό έχει είναι η ίδια με αυτή την ενέργεια την οποία εμείς το έχουμε δημιουργήσει, δηλαδή σεξουαλικού και νοητικού τύπου ενέργεια· μετά την δημιουργία αυτού του εγώ πάει να τοποθετηθεί στην η Ψυχική μας ενέργεια, και σε αυτό το σημείο καταλαβαίνουμε γιατί ένα εγώ που έχει δημιουργηθεί δεν είναι πια στο νου, είναι στη ψυχική μας ενέργεια.

Μπορεί να είναι δυνατόν ότι ένα άτομο να κάνει πολύ νοητική υγιεινή και ωσότου να έχει την πολυτέλεια να πιστέψει ότι δεν έχει εγώ, και όταν το εγώ εμφανίζεται στο νου το διώχνει και το άτομο πιστεύει ότι αυτό το εγώ έφυγε από μέσα του, αλλά δεν είναι έτσι, απλά το έδιωξε, πάλι πήγε στην δικιά του ψυχολογική χώρα, και το εγώ συνεχίζει να ζει πολύ ωραία στην ψυχική ενέργεια του ατόμου.

 Δεύτερον: Η Συνείδηση που αυτό το εγώ έχει μας ανήκει, αυτή η συνείδηση είναι ίση, στη ποσότητα, με τον έλεγχο που έχει αυτό το εγώ πάνω μας.

-19-


www.gnosisellas.gr Αυτό ή το άλλο εγώ θα μπορούσε να υπάρχει τοποθετημένο στην ψυχολογική μας χώρα, αν δεν θα το δικαιολογούσαμε, για παράδειγμα: όταν το εγώ κάνει την εμφάνιση του στο νου, στα συναισθήματα μας, στο σεξ, στα ένστικτα, κλπ. και εμείς το υπερασπιζόμαστε ή το δικαιολογούμε ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους, ή απλά δικαιολογούμε την θέση μας, τότε το εγώ ενισχύεται και ποτέ δεν θα το εξαλείψουμε.

 Τρίτον: Η ύλη, δηλαδή η μορφή που αυτό ή το άλλο εγώ έχει, ανήκει σε αυτό, επειδή η ασχήμια του, η παρουσία στον ψυχολογική χώρο, στο νοητικό κόσμο ή στον αστρικό κόσμο αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά ή την κακία του ιδίου.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να συμπεράνουμε τα παρακάτω, η συνείδηση που το εγώ έχει είναι δική μας και μπορούμε να την βγάλουμε από το εγώ αφαιρώντας του το δίκαιο, για παράδειγμα: αν μας λένε ότι είμαστε περήφανοι το δικό μας εγώ της υπερηφάνειας και της αυτοεκτίμησης υπερασπίζονται και επιτίθενται αυτόν που μας προσβάλει. Αν εμείς αφαιρούμε το δίκαιο από το εγώ και το δίνουμε σε αυτόν που μας κάνει επίθεση, η συνείδηση που το εγώ έχει επιστρέφει σε εμάς. Η ενέργεια που εμπεριέχεται μέσα στο εγώ απελευθερώνεται και το σώμα του εγώ λόγο του νόμου της συγγένειας με το εγώ αυτού που μας προσβάλει φεύγει με αυτόν· όλη αυτή η καταπληκτική δουλειά γίνεται μέσα μας δια μέσω τεσσάρων πλευρών που μπορούμε να μελετήσουμε:

 Πρώτον: Αυτοπαρατήρηση  Δεύτερον: Κατανόηση  Τρίτον:

Θέληση

 Τέταρτο: Προσευχή, παράκληση στη Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι.

-20-


www.gnosisellas.gr Η Ύλη, δηλαδή το σώμα του εγώ, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να συνεχίσει ακολουθώντας τρεις δρόμους:

 Πρώτος: Η Θεϊκή Μητέρα να το διαλύσει, μετατρέποντας το σε κοσμική σκόνη.

 Δεύτερος: Να μεταφερθεί σε άλλο άνθρωπο, λόγω του ότι υπάρχει σε αυτόν ένα εγώ που είναι συγγενή με το πτώμα που εμείς εκδιώκουμε.

 Τρίτος: Να παραμείνει σε εμάς, περιμένοντας τη στιγμή στην οποία, λόγω έλλειψης προσοχής, θα ξαναδίνουμε ψυχή σε αυτό το εγώ που είχαμε μερικώς διαλύσει.

····

-21-


www.gnosisellas.gr ······ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Ο

μαθητής θα κάτσει άνετα σε μια πολυθρόνα και θα συγκεντρωθεί πάνω στον

ΕΣΩΤΕΡΟ του και θα προσευχηθεί ικετεύοντας με όλη την καρδιά του να του παραχωρηθεί η ικεσία του. Αυτή θα την κάνει σύμφωνα με την ακτίνα στην οποία ανήκει η ικεσία. ΓΑΒΡΙΗΛ1

είναι ο άγγελος της Σελήνης.

ΡΑΦΑΗΛ

είναι ο άγγελος του Ερμή.

ΟΥΡΙΗΛ

είναι ο άγγελος της Αφροδίτης.

ΜΙΧΑΗΛ

είναι ο άγγελος του Ηλίου.

ΣΑΜΑΕΛ

είναι ο άγγελος του Άρη.

ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ είναι ο άγγελος του Δία. ΟΡΙΦΙΕΛ

είναι ο άγγελος του Κρόνου.

Χαρακτηριστικά: Η Σελήνη:

Ταξίδια, χειρονακτικές τέχνης, μυθιστοριογράφοι, εμπόριο με υγρά, θέματα που

σχετίζονται με την μητρότητα, αρρώστιες του στομάχου και του μυαλού. Ερμής:

Δημοσιογραφία, νοησιαρχία, εμπόριο, δίκες, επιστήμες, ταξίδια και όλα τα θέματα

που σχετίζονται με το νου.

1

Στο πρωτότυπο τα ονόματα αναφέρονται ως Gabriel, Raphael κ.ο.κ. Τα ονόματα των αγγέλων ως γνωστό στα ελληνικά έχουν την κατάληξη –ηλ. Αυτή η διαφορά δεν είναι ουσιαστική, μιας και το γράμμα Η , αντιστοιχεί σε διπλό Ε (στην αρχαία ελληνική). Οπότε έχουμε π.χ. Σαμαήλ να ισοδυναμεί με Σαμαέελ., οπότε δεν είναι λάθος η λατινογενής κατάληξη –el σε αντιδιαστολή με την ελληνική. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Για την σωστή προφορά θα πρέπει να αναλογιστούμε και να πειραματιστούμε στην ηχητική δύναμη του Ήτα (=Έψιλον μακρόχρονο) κατά την αρχ. ελληνική.

-22-


www.gnosisellas.gr Αφροδίτη: Αγάπες, γάμοι, γυναίκες, αρώματα, μουσική, πλαστικές τέχνες, δραματικές τέχνες, ποίηση. Ο Ήλιος:

Υψηλοί αξιωματούχοι, μυστικά θέματα, κοινωνική θέση, υψηλές ιεραρχίες κλπ.

Άρης:

Πόλεμος, στρατιωτικά θέματα, αστυνομικά θέματα, καυγάδες, αρχηγοί, δουλειές

που σχετίζονται με λογαριασμούς και χρήματα, μεγάλο εμπόριο, δικαστικά θέματα και δικαστήρια κλπ. Δίας:

Ανώτεροι στρατιωτικοί, πολίτες και κληρικοί, θέματα που σχετίζονται με

λογαριασμούς και χρήματα, μεγάλο εμπόριο, δικαστικά θέματα και δικαστήρια κλπ. Κρόνος:

Εδαφικά θέματα, θέματα μεταλλευτικά, αγροκαλλιέργειες 1, θέματα με νεκρούς,

άγγελοι του θανάτου.

····

1

Agricultura: αγροκουλτούρα, γεωργία

-23-


www.gnosisellas.gr ······

 ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ)

Ω!

ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΥ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΤΟ

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Ω! ΘΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ· ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΣΟΥ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΜΟΥ, ‘Η ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ... Ω! ΑΔΩΝΑΙ... ΝΙΞΑ... ΒΑΡΟΥΝΑ... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑΪΑΔΕΣ 1 ΚΑΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.

1

ΟΝΤΙΝΕΣ

-24-


www.gnosisellas.gr  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΡΑΦΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΡΑΦΑΗΛ

,ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΘΕΕ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΣΥ, ΠΟΥ

ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΗ

ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ, Ή ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ· ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ω! ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

-25-


www.gnosisellas.gr  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΥΡΙΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΙΤΗ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΗΓΗ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ...ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,EΣΥ, ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΗΛΩΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ...ΘΕΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΕΙΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΕΛ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

-26-


www.gnosisellas.gr  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΜΙΧΑΗΛ, ΗΛΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, Ω! ΜΙΧΑΗΛ, ΕΥΦΥΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ω! ΜΙΧΑΗΛ, ΣΟΦΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ· ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ. Ω! ΜΕΓΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΣΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ, ΠΡΟΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ω ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΛΑΤΣΙΜ, ΧΟΤΣΑΒΑΤ, ΣΑΓΛΑΜ, ΣΑΡΑΖΙΕΛ ΚΑΙ ΑΓΚΝΙ, ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΕΙΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΩ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ.

 ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΜΑΕΛ

-27-


www.gnosisellas.gr (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΜΠΤΗ)

ΣΑΜΑΕΛ, ΘΕΕ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ, ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, Ω! ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΘΕΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΘΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Ω! ΕΝΔΟΞΕ ΣΑΜΑΕΛ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ

ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΗΘΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. Ω ΜΕΓΑ ΛΟΓΕ ΣΑΜΑΕΛ, ΑΣ ΚΑΤΕΛΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΣΟ Η ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ.

 ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ

-28-


www.gnosisellas.gr (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ...ΥΠΕΡΟΧΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΟΥ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ...ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ,ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΜΕΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ· ΕΓΩ ΣΥΝΑΙΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

 ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΦΙΕΛ

-29-


www.gnosisellas.gr (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ...ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, Ω! ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ Η ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΈΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ, ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ· ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΩ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Ω ΟΡΙΦΙΕΛ...ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ, ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

······

_Α.Δ. LAKHSMI_ ..···<<>>···.. -30-

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Αφού έχουμε γνωρίσει τα διάφορα βήματα για το δρόμο των μυήσεων και έχοντας καταλάβει την ανάγκη για να έχουμε βοή...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you