Page 1

NEWS YOU CAN USE

Lifestyle

NEOLIFE

A tudomány alátámasztja! NeoLifeShake – Klinikai tesztek a testsúly kontrollra vonatkozóan Az eredmények • Klinikailag igazolt testsúly és testtömeg index csökkenés! • Klinikailag igazolt testtömeg index (BMI) csökkenés! • Klinikailag igazolt antropometrikus méretcsökkenés!

A NeoLife egy újabb lépést tett előre a táplálkozástudomány terén egy olyan kutatás révén, mely minden kétséget kizáróan igazolja termékeink nagyszerűségét és az általuk nyújtott széleskörű jótékony hatást. Az újabb adatokat egy, a Tudományos Tanácsadó Testület (SAB) felügyelete alatt végzett klinikai teszt szolgáltatta, mely során élenjáró módszereket alkalmaztak. A 12 hetes teszt alatt igazolódott a NeoLifeShake napi fogyasztásából származó sokoldalú jótékony hatás, melyet azoknak a természetes személyeknek a mindennapi életében regisztráltak, akik részt vettek a tesztben. Az eredmények nagyon pozitívak voltak és igazolták, hogy a NeoLifeShake több biomarkerre jótékonyan hat beleértve a testsúly csökkenést, a testtömeg indexet és az antropometrikus méreteket is. 2015 | 1. kiadás

11


NEOLIFE

Lifestyle

NEWS YOU CAN USE

A tények

A tanulmány

A testsúly kontroll egy egész életre szóló feladat azoknak, akik minél tovább szeretnének egészségesek maradni. A számok magukért beszélnek: ha valaki túlsúlyos vagy kövér, a modern világ összes krónikus betegségének a kialakulását kockáztatja.1 A NeoLife az egészséges testsúly kontroll élenjárója. Egyedi és exkluzív formulákat és technológiákat dolgoztunk ki és teszteltünk a Tudományos Tanácsadó Testület irányításával, melyeket többéves kutatás előzött meg. Az avantgárd „ellenőrzött glikémiás válaszreakción” alapuló elméletet, ami mára egy bevett fogalom a tudományos irodalomban és a nyomtatott sajtóban, a SAB dolgozta és fejlesztette ki évtizedekkel ezelőtt, az ezzel kapcsolatos teszt eredményeket pedig a Journal of the American College of Nutrition hasábjain jelentette meg.2

Annak érdekében, hogy a tanulmány a mindennapi élet valós kihívásait tükrözze, az intervenciós protokoll mellett döntöttek. Ez azt jelenti, hogy a tesztben résztvevők folytatták megszokott életüket, csupán NeoLifeShake-t fogyasztottak és követték a kapott utasításokat. A protokollt egy független testület (Independent Review Board) hagyta jóvá, melynek tagjai ismert tudósok.

A legutóbbi klinikai eredmények is meggyőzőek. Azt igazolják, hogy a NeoLifeShake biztonságosan hatékony súlyveszteséget eredményez, amire a lakosság nagy részének igazán szüksége van. Ezen túlmenően, több biomarkerre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően hosszú távon vitalitást nyújt. Hatékony megoldás a nehéz időkre!

A résztvevők egészséges 25 és 55 év közötti férfiak és nők voltak. Mindennapi embereket kértek fel arra, hogy egy 12 hetes tesztben vegyenek részt. Jelentkezéskor mindenkitől általános adatokat gyűjtöttek be: testsúly, testtömeg index, test méretek és véreredmények. Ezután mindenki megkapta a NeolifeShake adagját napi két alkalommal való fogyasztásra és két hétre. Ezután a résztvevőknek kéthetente kellett jelentkezni a klinikán egy beszélgetésre és az eredmények rögzítésére. Ilyenkor megkapták a következő két hétre szükséges shake-t. Minden résztvevő adatait kéthetente begyűjtötték és nyilvántartásba vették. A tesztelés végén a begyűjtött adatokat tovább küldték statisztikai analízisre.

Klinikailag igazolt testsúly csökkenés A világon mára több túlsúlyos és kövér ember él, mint bármikor és a számok egyre emelkednek az utóbbi évtizedekben. A NeoLifeShake pontosan az ebbe a kategóriába tartozó emberek körében bizonyult a legeredményesebbnek. Csupán azzal, hogy naponta két étkezést helyettesítettek NeoLifeShake-kel, a résztvevőknek sikerült jelentős mértékben lefogyni, mégpedig átlagosan 2,40 kg-ot (a legsikeresebb fogyás 9 kg-ot tett ki). Egy másik jellemző adat, amit a statisztikák is alátámasztottak az volt, hogy a résztvevők súlya átlagban minden klinikai jelentkezés alkalmával csökkent és ez a teszt egész időtartamára érvényes. Összegezve ez egészséges súlyveszteségnek számít és nem hasonlítható egy ún. „vízhajtó” kúra során elért fogyáshoz.

• Férfiak és nők • 25 és 55 év közöttiek • 12 hetes teszt

Arianna Carughi SAB tag A legutóbbi kutatás, melynek eredményei az American College of Nutrition hasábjain jelentek meg, azt igazolja, amit mi már tudunk termékünk összetételének ismeretéből fakadóan, annak a többéves tudományos kutatásnak köszönhetően, mely a NeoLifeShake mögött áll.

12

2015 | 1. kiadás


NEWS YOU CAN USE

A zsíros állomány csökkenése

 Az egészséges BMI

A

A

zsíros állomány százalékos aránya egy olyan fontos biomarker, ami az aktuális és a jövőbeni egészségi állapotot is meghatározza …amellett esztétikai szempontból is meghatározó szerepe van. Minél magasabb ez a százalékban kifejezett arány, annál kövérebbek vagyunk és annál magasabb annak a kockázata, hogy egészségügyi problémákkal kell szembenéznünk a közeljövőben vagy a távoljövőben. A testtömeg fizikailag is meghatároz. Minekutána nem veszi figyelembe a súly-magasság arányt, inkább azt, hogy mekkora a zsírállomány, az egészségi állapotot határozza meg, amit a testtömeg index (BMI) egymagában nem tud meghatározni. Egy olyan modern analitikus protokollt alkalmazva, mint az impedanciometria (BIA), a kutatók bebizonyították, hogy a résztvevők zsírállományának százalékban kifejezett értéke a teszt kezdetétől egészen a végéig jelentősen, 9,86%-kal csökkent.

z Egyesült Államokbeli Center for Disease Control and Prevention (CDC) szerint, a testtömeg index (BMI) a túlsúlyosság és kövérség megállapítására szolgáló eszköz és a jövőbeni egészségi állapot felmérésének a mutatója3. Bár egy egyszerű számítási forma, aminek az alapja a testsúly és a magasság, beigazolódott, hogy az egészségi állapot felmérésének megbízható módja. Ezért a testtömeg index csökkentése nemcsak a szervezet zsíros részének fontos mutatója, hanem az egészségi állapoté is. A tesztek igazolták, hogy a NeoLifeShake hatékonyan csökkenti a testtömeg indexet. A résztvevőktől a teszt elején és a kéthetente begyűjtött adatok azt igazolták, hogy a BMI jelentősen és folyamatosan csökkent és ez a teszt teljes időtartama alatt tapasztalható volt.

Lifestyle

NEOLIFE

Alak és méretek Klinikailag igazolt antropometrikus méretcsökkenés!

A

test különböző részein történt változás az egészséges testsúly csökkenés fontos mutatója. Emellett a kitűzött személyes célok elérését elősegítő tényező, mert nagymértékben befolyásolja a külső megjelenést. Az, hogy ki hol veszít több zsírszövetet, nagyon egyénre szabott. Vannak, akiknek a karja vagy a combja lesz vékonyabb több centiméterrel, mások testük más részéről veszítenek több zsírt rövid idő alatt. Egy ilyen típusú kísérlet során a NeoLifeShake fogyasztása mellett, az lenne a várható, hogy átlagban a test több részén is zsírveszteség lépjen fel. A kutatók pontosan ezt figyelték meg a NeoLifeShake-t tesztelőknél éspedig négy jól kivehető tájékot emeltek ki: • Csökkent a derékbőség. • Csökkent a csípő átmérője. • Jelentősen csökkent a karok átmérője összehasonlítva a teszt elején mért adatokkal. • A combok átmérője folyamatosan és fokozatosan csökkent a kezdettől egészen a teszt végéig.

John Miller SAB tag A GNLD-re és a SAB-ra jellemző, hogy a termékei által nyújtott jótékony hatást bizonyítandó, a leghaladóbb tudományos kutatási módszereket alkalmazza. Kutatásokat kezdeményezni és/vagy klinikai teszteket támogatni híres intézményekkel vagy szervezetekkel közösen folyamatos figyelemreméltó klinikai adatszolgáltatást jelent; ez az, ami megkülönböztet minket a többi közvetlen értékesítő cégtől. Ezt a hozzáállást a SAB alapítója, dr. Arthur Furst honosította meg és meg vagyok győződve, hogy ezeket az eredményeket ő is lelkesítőnek és ígéretesnek találná.

2015 | 1. kiadás

13


NEOLIFE

Lifestyle

NEWS YOU CAN USE

Miért működik ilyen jól a NeoLifeShake? Klinikai tesztek alkalmával még sosem születtek ilyen fantasztikus eredmények. A NeoLifeShake megjelenését többéves kutatás és részeleges eredmény-feldolgozás előzte meg, mert az volt a cél, hogy a szervezet működését és szükségleteit minél jobban megértsék a tudósok és a legkorszerűbb termék születhessen meg. Az exkluzív NeoLifeshake összetételét az alábbiak figyelembevételével dolgozták ki: • „Ellenőrzött glikémiás válaszreakció” technológiával készült, amit a klinikai tesztek is igazoltak • Csökkenti a zsírok raktározását és elősegíti azok felhasználását • BCAAS – Elágazó láncú aminosavakat tartalmaz • Mind a 22, az emberi táplálkozásban résztvevő aminosavat tartalmazza

NAPI FOGYASZTÁSRA IS OPTIMÁLIS!

NeoLifeShake 15 adag dobozonként Vanília • Kódszám 912 Csokoládé • Kódszám 913 Erdei gyümölcsös • Kódszám 914

NeoLifeShake: bizonyított testsúlyvesztés, csökken a zsírállomány, megmarad az izomállomány, sok más jótékony hatás mellett! Assessing the Efficacy of NeoLifeShake Protein-Based Meal Replacement Product on Weight Loss. American College of Nutrition – 55th Annual Conference; Translational Nutrition: Turning Research into Practice. October 2014.

Bibliografia 1. Overweight and Obesity-Related Health Problems in Adults. US National Institutes of Health http://www.nhlbi.nih.gov/health/health-topics/topics/obe/risks.html 2 2. JACN 2001 | 1. kiadás 14 GR Control 2015 from 3. http://www.cdc.gov/healthyweight/assessing/bmi/adult_bmi/index.html

Neolife shake testsúlykontroll +3620/482-3577  
Neolife shake testsúlykontroll +3620/482-3577  
Advertisement