Page 1

nieuws november 2010

praise & worship Our God Is Near

Brenton Brown CD – SUR5204 – Survivor Records - E 19.50

Brenton Brown leek een normaal leven te leiden als aanbiddingsleider. Hij verhuisde van ZuidAfrika naar Engeland en werd, met Brian Doerksen als mentor, de schrijver van liederen als ‘Your Love Is Amazing’, ‘Lord Reign In Me’ en ‘Holy Holy Holy’. En toen werd bij hem Chronisch Vermoeidheids Syndroom geconstateerd. Brenton ging terug naar Zuid-Afrika en stelde zich in op een leven buiten de Muziek. God wilde echter anders. Brenton kreeg de inspiratie voor de song ‘Everlasting God’ die de wereld over zou gaan en in Nederland onlangs ook in de Opwekkingsbundel werd opgenomen (als ‘De God Die Eeuwig Leeft’). Het werd een getuigenis van kracht die God geeft; kracht die Brown ook ervoer om verder te gaan als aanbiddingsleider. Nu presenteert hij ‘Our God Is Near’; een gloednieuw album met nieuwe aanbiddingsliederen die ook weer de wereld over zullen trekken. Met Brown’s karakteristieke eerlijkheid en zijn drang naar Bijbelse waarheid zijn dit liederen die met kop en schouders boven het maaiveld uit steken. Een schitterend album!

praise & Worship Turning Point

The Blessing Worship Band CD-DVD – 260210 – Stichting Johan Maasbach - E 17.90

Aanbidding komt uit het hart en als Gods kerk samen komt om hun hart voor God te zingen in aanbidding, gebeurt er altijd iets bijzonders. The Blessing Worship Band (voorheen bekend als de Capitol Worship Band) leidt aanbidding in het Capitol Evangelie Centrum in Den Haag, dat de afgelopen jaren de eerste kerk in Nederland werd die, vanuit Stichting Johan Maasbach Wereldzending, live diensten op de nationale tvzender SBS6 uitzond. Het nieuwe album van The Blessing Worship Band is een mooi voorbeeld van ingrijpende aanbidding: uit het hart en diepgaand. Met bijzondere proclamerende liederen als ‘Moving Forward’ en ‘Revelation Song’, maar ook met energieke uitingen van vreugde in bijvoorbeeld ‘Your Grace Is Enough’ en ‘Turn It Around’, is ‘Turning Point’ een hoogstaande CD en DVD die de essentie van aanbidding laat zien en horen! GMI Music presenteert met trots The Blessing Worship Band!

Majesty Maasbach Worship Live CD-DVD –120709 – E 14.50

In Uw armen van liefde Maasbach Worship Live CD-DVD – 300109 – E 14.50

Verkoop Telefoon: [026] 3190200 / Verkoop Fax: [026] 3190201 / E-mail: info@gmi.nl / Website: www.gmi.nl

1


instrumentaAl Various Artists

All Instrumental: Open Your Heart CD – IME1312 – Integrity Media Europe - E 12.50

Muziek spreekt de taal van het hart. Een lied raakt ons vaak al door een melodie. Het maakt iets in ons los wat barriëres doorbreekt. In de loop van de jaren hebben verschillende artiesten instrumentale muziek gemaakt die precies dat doet. ‘Symphony Of Hope’ van Geoff Bullock bijvoorbeeld raakt iedere keer weer mensen die het horen. Een bekende melodie van een aanbiddingslied heeft mensen gesteund in moeilijke momenten of bemoedigd in stille tijd. Met ‘All Instrumental’ presenteert GMI Music een nieuwe reeks instrumentale CDs met daarop bijdragen van bekende artiesten en instrumentale bewerkingen van geliefde aanbiddingsliederen. Het eerste deel ‘Open Your Heart’ bevat rustige en meeslepende instrumentale songs als ‘You Laid Aside Your Majesty’, ‘Lost In Wonder’ en ‘Refiner’s Fire’. Open je hart voor ‘All Instrumental’!

praise & worship

praise & Worship Various Artists

God Be Praised

Gateway Worship CD – 49382 – Integrity Music € 17.90

2

De Gateway Church heeft al verschillende praise & worship liederen voortgebracht die in kerken over de hele wereld inmiddels gezongen worden, zoals ‘Revelation Song’ en ‘No Sweeter Name’. Haar aanbiddingsleiders, waaronder Kari Jobe, vinden ook steeds meer weerklank wereldwijd. Met ‘God Be Praised’ introduceert deze dynamische kerk onder leiding van Thomas Miller en het Gateway Worship team nieuwe, energieke praise & worship. Deze live opgenomen songs (gezongen door onder andere Kari Jobe) zullen de bundels van de toekomst vullen!

Encounter Worship 5 CD – KM3131 – Kingsway Music - € 14.50 Op zoek naar die ene alles-in-een verzameling die ook originele uitvoeringen van aanbiddingsliederen bevat? Dan is de ‘Encounter Worship’ serie al jaren een uitkomst! Met songs van artiesten als Paul Baloche, Brooke Fraser, Chris Tomlin, Brian Doerksen en Robin Mark is dit een aanbidding CD die even veelzijdig als inhoudelijk sterk is. Maar liefst 18 (!) songs telt deze verzameling!

urban My Time

Byron ‘Mr. Talkbox’ Chambers CD – STC23647 – Save The City Records - €14.50

SONGBOOK – SB49387 – Integrity Music - € 20.50 DIGITAL SONGBOOK – DVDSB49380 – Integrity Music - € 19.50

Byron Chambers omschrijft zijn eigen geluid als ‘funky synthadelic’. Een ingewikkelde mondvol, maar ‘My Time’ laat horen dat het hier gaat om hitgevoelige, op synthesizer gestoelde R&B en hip hop. Deze muzikale duizendpoot presenteert met de songs op ‘My Time’ een album dat relaties kritisch belicht vanuit het perspectief van een levend geloof. Het levert een relevante CD op die op zijn beurt een trouwe groep fans zal opleveren!


PRAISE & worship Great Is Your Faithfulness

Gilbert CD – IME1314 – Integrity Media Europe - E 14.50

Europa is een rijke voedingsbodem voor gospelartiesten en aanbiddingsleiders. Gilbert Chelembron is hier een overtuigend bewijs van. Als aanbiddingsleider is hij actief vanuit zijn thuisland Zwitserland en heeft hij in de afgelopen jaren verschillende Franstalige CDs uitgebracht. Ook speelde hij in het voorprogramma van artiesten als Michael W. Smith, Ayiesha Woods, Ron Kenoly en Hillsong met Darlene Zschech. Met ‘Great Is Your Faithfulness’ stapt Gilbert over de taalgrens heen en presenteert hij Engelstalige praise & worship van internationaal allure! Deze CD laat je opgewekte praise & worship horen met als speciale gasten Ron Kenoly en Ayiesha Woods. De topmusici die aan het album meewerken, waaronder Abraham Laboriel, garanderen dat songs als ‘Overcome’, ‘Say So’ en ‘Revelation Song’ landen in het hart. Een absolute aanrader!

southern gospel

POP Echoes of the Light

Various Artists

Circle Slide

Gaither Black Box 4CD – BB1001 – Gaither Music - € 14.50

Wie liefhebber wordt van Gaither muziek, wordt dat vaak door een lied van één van de uiteenlopende artiesten die deze muzikale familie rijk is. De Gither Homecoming CDs en DVDs laten u genieten van liederen, maar ook van de talenten van de zangers en zangeressen die sinds jaar en dag aan de top in deze stijl staan. Artiesten als Ernie Haase & Signature Sound, The Gaither Vocal Band, The Isaacs staan niet alleen in de Homecoming concerten hun mannetje; ze presenteren ook regelmatig eigen werk van topkwaliteit. De Gaither ‘Black Box’ is de ultieme oplossing voor wie meer muziek van deze artiesten wil ontdekken voor een sensationele prijs. ‘Dream On’ van Ernie Haase & Signature Sound, ‘Big Sky’ van The Isaacs, ‘Reunion Vol. 2’ van de Gaither Vocal Band en ‘Nashville Homecoming’ met de verzamelde Gaither familie staan hier gebundeld garant voor uren luisterplezier!

CD – STC80365 –Save The City Records € 14.50 Het Amerikaanse Circle Slide ontstond uit Jeugd Met Een Opdracht en heeft in haar korte bestaan al veel meegemaakt, waaronder de overstromingen in Nashville die de bandleden persoonlijk trof. Dit tweede album van de gitaargedreven groep laat moderne pop/rock horen. Muziek uit het leven gegrepen met een grote hitpotentie!

3

URBAN Party Over Here

Phanatik CD – CMR30043 – Cross Movement Records €14.50 Phanatik is lid van The Cross Movement en presenteert met ‘Party Over Here’ zijn nieuwe solo CD vol vernieuwende East Coast hip hop. Doorleefde hip hop die de taal van de straat verstaat, maar er de hoop van het Evangelie in laat schijnen!


N O T L E B ! B e A i t GR k a

js i r p ine

e

l k n e or e

l

een

vo e d r waa

o v o kad

vraag naar alle cd’s en voorwaarden bij uw christelijke boekhandel


Deze en nog veel meer cd’s voor een fantastisch lage prijs!


pop Various Artists

Triple Feature We hebben allemaal wel die ene CD die voor ons een klassieker is. Dat ene album dat je in aanraking bracht met een wereld aan gospelartiesten of die dat ene lied bevatte dat een lijflied is geworden. De ‘Triple Feature’ serie bundelt drie CDs van artiesten die met deze titels christelijke muziek hebben gevormd en miljoenen hebben bemoedigd en geïnspireerd. Maar liefst 3 CDs voor de adviesverkoopprijs van E 14,50 betekent ook een uitgelezen mogelijkheid om de collectie compleet te maken!

NOT actual COVER 3CD – BR80760 – Benson Records - E 14.50

3CD – BR80761 – Benson Records - E 14.50

3CD – ER10918 – Essential Records - E 14.50

Met de albums ‘4HIM’, ‘Face The Nation’ en ‘The Basics Of Life’.

Met de albums ‘All Around The World’, ‘People Get Ready’ en ‘Love Revolution’.

Met de albums ‘Jars Of Clay’, ‘Much Afraid’ en ‘If I Left The Zoo’.

3CD – ER10919 – Essential Records - E 14.50

3CD – RRA10155 – Reunion Records - E 14.50

3CD – RRA10154 – Reunion Records - E 14.50

Met de albums ‘Songs Of Worship And Praise’, ‘Sing Alleluia’ en ‘It’s Christmas Time’.

Met de albums ‘Rich Mullins’, ‘The World As Best As I Remember It Vol. 1’ en ‘The World As Best As I Remember It Vol. 2’.

Met de albums ‘Project’, ‘The Big Picture’ en ‘I 2 (EYE)’.

6


PRAISE & WORSHIP Light The Sky

Soul Survivor 2CD – KM3150 – Kingsway Music - €22.50 Vijf dagen lang aanbidding met 30.000 jongeren... Soul Survivor in Groot-Brittannië is wat dat betreft al bijzonder. De nieuwe songs die gezongen worden onder leiding van artiesten als Tim Hughes, Beth Croft en de tiener-talenten Tom Field en Jamie Rodwell maken deze nieuwe live CD helemaal een must. De aanbidding van morgen, met o.a. ‘Light The Sky’, ‘Our God’ en ‘Praise Overflows’!

urban

PRAISE & WORSHIP

Evolved

21:03

Worship Devotional - January

CD – CMR30042 – Cross Movement Records - €14.50

CD – KM3163 – Kingsway Music - €19.50

21:03 (spreek uit: ‘twenty-one oh three’) begon als een drietal jongeren met fantastische gospel/urban NOT actual COVER en harmony zang. Die kwaliteiten zijn gebleven, maar worden met ‘Evolved’ naar een hoger plan getild. 21:03 is volwassen geworden en de muziek groeit mee!

southern gospel

NOT actual COVER

Various Artists

Een hele maand iedere dag een studie voorgeschoteld krijgen die de boodschap van een praise & worship song handen en voeten geeft.. dat is ‘Worship Devotional’. Deze nieuwe serie begint met 31 tracks voor de maand januari en bevat de studies en songs van o.a. Matt Redman, Delirious en Stuart Townend!

PRAISE & WORSHIP

Somebody’s Coming

King Of Nations

Gold City

Newday

CD – NH8091 – New Haven Records - €17.90

CD – KM3177 – Kingsway Music - €19.50

De groep Gold City spreekt zowel liefhebbers van southern gospel muziek als country aan. Het is dan ook een veelzijdig vijftal dat hier haar nieuwe CD presenteert. ‘Somebody’s Coming’ is een aanrader voor bijvoorbeeld liefhebbers van Gaither muziek!

NewDay is het jaarlijkse jeugdfestival van Newfrontiers. Deze live CD (inmiddels een goede traditie geworden) laat aansprekende praise & worship horen van o.a. Matt Redman, Phatfish en Lou Fellingham.

PRAISE & WORSHIP

PRAISE & WORSHIP

Party Over Here

Various Artists

Mission Worship

Woman of Faith & Power

2CD – KM3111 – Kingsway Music - €22.50

2CD – KM3157 – Kingsway Music - €22.50

Maar liefst 28 tracks van aanbiddingsleiders die door een breed publiek gewaardeerd worden; deze nieuwe uitgave in de ‘Mission Worship’ reeks geeft met liederen van Graham Kendrick, Rend Collective Experiment, Tim Hughes en Brenton Brown veel nieuwe inspiratie voor de kerk van nu!

Op dit dubbelalbum staan liederen uit verschillende jaren en van verschillende continenten verzameld die inmiddels wereldwijd gemeengoed zijn geworden. Ze worden gezongen door vrouwen die een grote bijdrage hieraan geleverd hebben, zoals Darlene Zschech, Miriam Webster, Vicky Beeching en Cathy Burton.

PRAISE & WORSHIP

church tools

Various Artists

Vertical Music Worship Tools: Real Life

Yesterday’s Hymns Today’s Anthems

Lincoln Brewster

CD – KM3158 – Kingsway Music - €19.50

SONGBOOK/CD/DVD – SB48696 – Integrity Music €20.50

‘Yesterday’s Hymns Today’s Anthems’ is een geweldige compilatie met een dozijn liederen van aanbiddingsleiders die je met een gerust hart de ‘hymn schrijvers’ van vandaag kunt noemen. Dit zijn liederen die voor de kerk de tand des tijds zullen doorstaan!

NOT actual COVER

Leer de songs van Lincoln Brewster’s ‘Real Life’ nu spelen met deze alles-in-een set met voorbeeldmuziek, bladmuziek en gedetailleerde interactieve instructie. Ideaal om deze liederen te introduceren in de groep of kerk!

7


toppers pop

praise & worship

kinderen

1

1

1

michael w. smith wonder

come & worship: god of this city various artists

cd vol vrolijke kinderliedjes hij = dichtbij

RRA10153

ime1308

2

casting crowns until the whole world hears...live

2

third day move

3

paul wilbur desert rain

cd vol vrolijke kinderliedjes

2 muziek = cool (deel 8) gmi1293

47652

vol vrolijke kinderliedjes 3 cd geloven = gaaf (deel 7) GMI1260

BSR10156

3

IME1310

brian doerksen

cd vol vrolijke kinderliedjes

level ground

4 eerlijk = eerlijk (deel 1) GMI1267

48572

ER10921

cd vol vrolijke kinderliedjes

4

jars of clay the shelter

4

disciple horseshoes & handgrenades

5

michael w. smith a new hallelujah rra10133

ER10923

5

5 zingen = leuk (deel 6) GMI1262

israel houghton love god. love people

1

48162

48412

6

casting crowns

7

david phelps

until the whole world hears christmas with david phelps

BSR10135

hanne devries

SHD6050

CASTING CROWNS

8 THE ALTAR AND THE DOOR BSR10117 9 10

FIREPROOF THE MOVIE VARIOUS

remco hakkert

6 this is my story sha09

michael w. smith the ultimate christmas collection

& gloria gaither 2 bill count your blessings dvdshd6095

kathryn scott

8 we still believe 48332 michael w. smith

RRA10145

ernie haase & signature sound tribute to the cathedral quartet

7 whiteflag ime1307

shd6091

9 worship rra10025 10

DVDPROV10033

opwekkingsliederen deel 33 opw20101

& gloria gaither 3 bill giving thanks dvdshd6092

4

ernie haase & signature sound

5

david phelps

tribute to the cathedral quartet

christmas with david phelps

dvdshd6089

dvdshd6049

Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

GMI Music - Geograaf 42 - 6921 EW Duiven - Postbus 4 - 6920 AA Duiven Rabobank Didam - 63.97.46.705 - Postbank - 35.88.929 Handelsregister - 09067766 - BTW nr. NL 007941316B01

Verkoop Telefoon [026] 3190200

Verkoop Fax [026] 3190201

E-mail info@gmi.nl

Website www.gmi.nl

2010 - Novembers  
2010 - Novembers  

GMI Music Muzieknieuws november 2010

Advertisement