G Magazine - Μάϊος 2019

Page 1

Ε ΚΛΟ ¢ ΓΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ - ΜΑΪΟΣ 2019 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ¥Σ ¥ ¦ ¥ 2 01 9 ΓΑΛΑΤΣΙ - ΛΑΜΠΡΙΝΗ - KYΠΡΙΑΔΟΥ .< ¡

ZwZwZw J. g -PmDaJgDa] zL Qi nHe J. gU r

Γιώργος »ÐõÁÄ Μαρκόπουλος ³Ã¼ÎÂÁǽÁÄ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ §£¢ª ¨ ¢¥ ¤©¢¥

Λίγα λόγια, πολλή δουλειά με αποτελέσματα ±µ³ ½Îµ»³ ÂÁ½½° ¶Áǽ·»® ¾· ³ÂÁÆ·½¯Å¾³Æ³

Λίγα λόγια, πολλή αλήθεια µε στοιχεία. Όλη η αλήθεια για τα 5 χρόνια διοίκησης παρουσιάζεται στις σελίδες 38-39. Γιατί η εικόνα δεν µπορεί να λέει ψέµατα ή να παραπλανήσει.

±µ³ ½Îµ»³ Kεντρική οµιλία ÂÁ½½° ³½°º·»³ ¾· ÅÆÁ»É·±³

23

Μαίου 2019

7:30 απόγευµα Λεωφ. Βεΐκου 26

στο εκλογικό κέντρο:


Φίλες & Φίλοι, Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για εκπροσώπους μας στο Δήμο, στην Περιφέρεια και την Ευρωβουλή. Όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή της κάλπης, τόσο ανεβαίνουν οι τόνοι και η πόλη αποκτά έντονο προεκλογικό χρώμα με τα εκλογικά κέντρα ανοικτά όλη μέρα, τα περίπτερα των δημοτικών κινήσεων και των Κομμάτων να δίνουν χρώμα, οι υποψήφιοι να μοιράζουν εκλογικό υλικό και να κάνουν συγκεντρώσεις και επισκέψεις σε γειτονιές, πλατείες, καταστήματα. Η αλήθεια είναι ότι η πόλη μας έχει ζωντάνια, δράση, ένταση και πάντα η προεκλογική περίοδος δίνει την ευκαιρία να γίνει πιο ουσιαστικός διάλογος για τα προβλήματα της πόλης, τις πιθανές λύσεις, τις ανάγκες των κατοίκων και τις προοπτικές του αύριο. Μέσα από την καθημερινή επαφή με τους κατοίκους που επιδιώκουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, υπάρχει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Από τη στήλη αυτή σήμερα θα αναφερθούμε στις δημαρχιακές υποψηφιότητες, με σύντομες δημοσιογραφικές κρίσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα και από τη δική μας επαφή με τον κόσμο. Ο συνδυασμός «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» του σημερινού Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου με έμπειρα και αναγνωρισμένα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα με φρέσκια διάθεση στο ψηφοδέλτιο, έχει επιδείξει ένα χαμηλών τόνων προεκλογικό προφίλ, χωρίς να αναλώνεται σε αντιπαραθέσεις με τα άλλα υποψήφια σχήματα. Επικεντρώνεται στο έργο που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια και στο δημοφιλές προφίλ του Δημάρχου που δεν έχει υποστεί φθορά κατά την πρώτη θητεία διοίκησης. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο νυν Δήμαρχος έχει ενισχύσει σημαντικά το πολιτικό του προφίλ και έχει κερδίσει τη γενικότερη εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, ώστε να ελπίζει ακόμη και σε ποσοστό αυτοδυναμίας. Ο Κώστας Ζώμπος με το συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» κατάφερε επάξια σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί στον υπ’ αριθμόν 1 αντίπαλο του νυν Δημάρχου, μέσα από τη σοβαρή και δυναμική του παρουσία τους τελευταίες μήνες. Σωστή οργάνωση, συγκροτημένες προτάσεις, σύγχρονη οπτική και μεράκι για την πόλη. Ο κ. Ζώμπος με την εμπειρία που διαθέτει από την 8ετία στη Διοίκηση του Κ. Τσίρου και με ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από λίγες αλλά ηχηρές παρουσίες έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών, και πλειοψηφία νέων ενθουσιωδών υποψηφίων, έχει βάσιμους λόγους να ελπίζει σε ένα καλό εκλογικό ποσοστό, που θα τον φέρει στη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Έκδοση: Alupress Ο.E. Σύμβουλος έκδοσης: Νίκος Μπαλάφας Εξ. συνεργάτης: Εύη Πρωτόπαπα Παραγωγή: Κάρλυ Σταυρακοπούλου

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Αγγελική Σαπουνά με το συνδασμό «Γαλάτσι από κοινού» δεν κατάφερε να δημιουργήσει συσπείρωση και ευρύτερες πολιτικές συμμαχίες, αλλά δεν παύει να είναι μια αξιοπρεπής και ξεκάθαρη κομματική υποψηφιότητα, που η εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο θετική μπορεί να είναι, καθώς διαθέτει πολύτιμη εμπειρία της από τη θητεία της στην Περιφέρεια, αλλά και πνεύμα συναίνεσης, όπως έχει αφήνει να διαφανεί. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου» είναι μια σταθερή αξία όχι μόνο όσον αφορά τις πολιτικές θέσεις και τις ιδέες, που απαρέγκλιτα εκφράζει στα δημοτικά συμβούλια, αλλά και για το προσωπικό ήθος που τον χαρακτηρίζει. Ο Σπύρος Παναγιώτου με τον συνδυασμό «Γαλάτσι ο τόπος μου», είναι μια υποψηφιότητα που δεν επικεντρώνεται στο προφίλ του υποψήφιου Δημάρχου, αλλά στη συλλογικότητα, τη συνεργασία, τη δημοικρατικότητα, την αγωνιστικότηταμ την αλληλεγγγύη και στις κοινωνικές συμμαχίες, όπως αυτά εκφράστηκαν μέσα από τους δύο κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς από τους οποίους δημιουργήθηκε, το «παίρνω αμπάριζα» και την Κίνηση «Χωρίς μεσάζοντες». Ο συνδυασμός «Γαλάτσι του αύριο» της Έλενας Ζέρβα, που κινείται μάλλον αθόρυβα, δεν ανέπτυξε τη δυναμική που περιμέναμε, παρά το δυναμισμό και την εμπειρία της επικεφαλής. Αποχαιρετούμε τον Νίκο Μαγκανάρη από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, καθώς ο ίδιος αποφάσισε μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοτικά έδρανα, να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι και από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι πάντα ένας πολύτιμος σύμμαχος και υποστηρικτής της πόλης που υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα για πολλά χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και την επαύριον της εκλογικής αναμέτρησης να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας. Όταν ο σκοπός είναι κοινός, υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστούν προσωπικές πικρίες και πολιτικές αντιθέσεις. Άλλωστε το έχουμε δει να συμβαίνει πολλάκις.

ALUPRESS O.E. Λεωφ. Γαλατσίου 67, 11146 Γαλάτσι Τηλ.: 210.2112040-1, Fax: 211.8002714 e-mail: info@g-magazine.gr Web: www.g-magazine.gr Gmagazine-Γαλάτσι

Nίκος Μπαλάφας

Αναδημοσιεύσεις κειμένων ή εικόνων με οποιοδήποτε τρόπο, δεν επιτρέπεται, παρά μόνον με γραπτή άδεια της Διεύθυνσης του περιοδικού. Τα ενυπόγραφα άρθρα, δεν απηχούν υποχρεωτικά και τις απόψεις του περιοδικού. Κείμενα και φωτογραφίες που αποστέλλονται προς δημοσίευση δεν επιστρέφονται. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:


Car Service

Quick Service

2

από

50 €

✔ Quick Service ✔ Total Care

¶ÚoÁÚ¿ÌÌ·Ù· ™˘ÓÙ‹ÚËÛ˘

Για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας!

Quick Service I

Quick Service II

Quick Service III

Αλλαγή: Λαδιού Φίλτρου Λαδιού Φίλτρου Καμπίνας

Αλλαγή: Μπoυζί Φίλτρου Αέρα Φίλτρου Βενζίνης

Καθαρισμός Συστημάτων Φρένων/Ψύξης Αλλαγή Υγρών

Τεχνικός Έλεγχος

Τεχνικός Έλεγχος

Τεχνικός Έλεγχος

Total Care Total Care Βασικό Service Ι Γενικό Service ΙΙ Σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή

Σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή

FIAT 500 1.2 8v

€ 60

€ 65

€ 63

€ 133

€ 145

CITROEN C3 1.4 8v

€ 67

€ 50

€ 65

€ 139

€ 137

PEUGEOT 207 1.4 16v

€ 67

€ 59

€ 65

€ 139

€ 141

OPEL Corsa 1.4 16v

€ 65

€ 57

€ 63

€ 137

€ 140

MINI Cooper

€ 79

€ 80

€ 67

€ 180

€ 179

NISSAN Micra 1.4 16v

€ 65

€ 57

€ 63

€ 137

€ 141

TOYOTA Yaris 1.3 VVTi

€ 65

€ 55

€ 63

€ 137

€ 139

HYUNDAI i10 1.1 12v

€ 59

€ 49

€ 63

€ 129

€ 125

VOLKSWAGEN Polo 1.2

€ 69

€ 87

€ 65

€ 140

€ 165

Κινητήρας 169A4.000 Κινητήρας KFT

Κινητήρας KFU

Κινητήρας Z14XEP Κινητήρας N12B

Κινητήρας CR14DE Κινητήρας 2SZ

Κινητήρας G4HG Κινητήρας CGPA

Quick Service: Εξάμηνο πρόγραμμα συντήρησης, με στόχο το χαμηλό κόστος ανα επίσκεψη

Τotal Care: Ετήσιο πρόγραμμα συντήρησης, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται ανταλλακτικά, εργασία και Φ.Π.Α. Οι τιμές ισχύουν για τα αναφερόμενα μοντέλα με τους συγκεκριμένους κινητήρες.

Α ΣΥΝΤΟΜ στο Γαλάτσι, Πρωτοπαπαδάκη 21

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, τηλεφωνήστε στο

210.2017.680


xρόνια Better Car Service

✔ Επιμελημένη εργασία n ✔ Συνέπεια n ✔ Υπευθυνότητα n ✔ Φιλική εξυπηρέτηση n ✔ Ανταγωνιστικές τιμές n

www.BetterCarService.gr

Αγαπητέ αναγνώστη,

Ο Στάθης Διονάς γεννήθηκε το 1959 στο Γαλάτσι, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Το 1982 παίρνει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού Αυτοκινήτων και εντάσσεται στην αγωνιστική ομάδα της ABM, μία από τις ελάχιστες επαγγελματικές ομάδες στους αγώνες αυτοκινήτου εκείνη την εποχή, με οδηγό το Μάκη Σαλιάρη και υποστηρικτή τη Marlboro. Αυτή ήταν η αρχή μιας μακρόχρονης συνεργασίας, που κράτησε μέχρι το 1995. Το 1984 ανοίγει δικό του Συνεργείο Αυτοκινήτων στα Πατήσια και ασχολείται με βελτιώσεις και μετατροπές. Ο τρόπος που δουλεύει έχει σαν αποτέλεσμα, να κερδίσει σύντομα την εμπιστοσύνη, ενός κύκλου ανθρώπων που μπορούν να εκτιμήσουν τη σωστή και επιμελημένη εργασία που προσφέρει. Παράλληλα, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τους αγώνες. Εξελίσσει και προετοιμάζει τα αυτοκίνητα πολλών οδηγών, μεταξύ των οποίων είναι o Γιώργος Καμιτσάκης, ο Άγης Στρατάκος, ο Σωκράτης Πανώριος, ο Γιώργος Βιτζιλαίος, ο Γιάννης Εγγλεζάκης, κερδίζοντας διακρίσεις και πρωταθλήματα!

Το συνεργείο μας λειτουργεί περισσότερο από 35 χρόνια. Και όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους μια ευχάριστη εμπειρία. Για να το επιτύχουμε αυτό, επισκευάζουμε και συντηρούμε αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, όπως περιγράφεται πιο κάτω: • •

Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του. Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες. Κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση.

Τέλος οι 12 μήνες εγγύηση που παρέχουμε σε εργασία και ανταλλακτικά, πιστεύουμε ότι είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος, για να εμπιστευθείτε και εσείς τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας – αν δεν το έχετε κάνει ακόμη - και να απολαύστε όπως εκατοντάδες πελάτες μας, την εμπειρία της ξένοιαστης οδήγησης! Φιλικά,

Στάθης Διονάς

Το 1988 αναλαμβάνει την ευθύνη της προετοιμασίας του Chevron- ABMHart-Marlboro και ο Μάκης Σαλιάρης κατακτά το Πρωτάθλημα Αναβάσεως, καταρρίπτοντας σχεδόν σε όλους τους αγώνες τα προηγούμενα ρεκόρ!

Για πολλά χρόνια συμμετέχει και ο ίδιος οδηγώντας ένα VW Golf Gti 8v σε Αναβάσεις και Ραλλύ και το 1993 κατακτά την 3η θέση της κλάσης Ν3 του Πρωταθλήματος Αναβάσεως. Το 2000 ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών στο Marketing, που παρακολουθεί στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Κολεγίου Αθηνών. Την ίδια χρονιά, μετακινείται από το... «υπόγειο» της Στεφάνου Βυζαντίου στη Λεωφόρο Ιωνίας, κάνοντας μια πολύ μεγάλη επένδυση σε εργαλεία και μηχανήματα. Παράλληλα παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Μετά από 35 χρόνια λειτουργίας στα Πατήσια, το 2019 μεταφέρει τη δραστηριότητά του σε ένα νέο χώρο στο Γαλάτσι. Στόχος του είναι, να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας και μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων τους, προσφέροντας τους Ευέλικτα Προγράμματα Συντήρησης σε Προσιτές Τιμές.6 G_ειδήσεις

Η Ρένα Δούρου στο Γαλάτσι Το Γαλάτσι επισκέφτηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στις 9 Μαΐου, την οποία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλος με μέλη της Διοίκησης. Η Περιφερειάρχης, που συνοδευτόταν από την Αντιπεριφερειάρχη Ε. Κυπριανίδου, περιηγήθηκε στην πόλη με το δωρεάν mini bus της δημοτικής συγκοινωνίας και συζήτησε με τον Δήμαρχο τα προβλήματα της πόλης. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οδό Μεσσηνίας 32 (οικόπεδο που αγόρασε πρόσφατα ο Δήμος Γαλατσίου), όπου θα γίνει κατεδάφιση του οικήματος προκειμένου να ανεγερθεί νέος βρεφονηπιακός σταθμός με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Τέλος, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά επί της Πλάτωνος και συνομίλησε με τον κόσμο.

Ιωάννης Οικονόμου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο • Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης • π. Αντιδήμαρχος Οικονομικών 2016-2017 • Μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» • Μέλος Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 • Μέλος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης • Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθήνας (ΕΟΠΑ) • Πτυχιούχος Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών • π. Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ Κ: 6978 484119 Ε: giannis.oikonomou58@gmail.com Ioannis Oikonomou


Δήμητρα Καρβούνη - Πεφάνη Μακρή Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. στη Δ/νση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής • π. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Γαλατσίου • π. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Γαλατσίου • Μέλος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης • Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Επιστήμη & Τεχνολογία Υλικών» Ε.Μ.Π. • Υποψήφια Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.

6934 302972 dimitrakarvouni@hotmail.gr Δήμητρα Καρβούνη


8 G_ειδήσεις

Συνεχίζεται η απόσυρση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στον Δήμο Γαλατσίου Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στο Γαλάτσι η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στις γειτονιές της πόλης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που γίνεται με σκοπό τη μείωση του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης, τη μείωση του κυκλοφοριακού και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Ο Δήμος εφαρμόζει στο ακέραιο το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004, που προβλέπει την απόσυρση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ. σε εύλογο χρονικό διάστημα (και αφού παρέλθουν 3 μήνες και 45 ημέρες συνολικά), κατόπιν επικόλλησης σχετικών εγγράφων (ειδοποιητηρίων). Ειδικότερα, την τετραετία 2014-2018 απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Γαλατσίου περίπου 500 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και περίπου 200 μοτοσυκλέτες και λοιπά οχήματα, όπως φορτηγά, τρέιλερ κ.ο.κ (τα μισά με δημοτικό γερανό και τα υπόλοιπα από τους ιδιοκτήτες τους κατόπιν προειδοποίησης τους Δήμου για απόσυρσή τους). Ο Δήμος Γαλατσίου απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα

Mάθετε που ψηφίζετε

οχήματά τους στους δρόμους της πόλης μας, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στη στάθμευση και εμποδίζουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών. Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε όλοι στην καθιέρωση καλύτερων όρων βιώσιμης αστικής κινητικότητας στο Γαλάτσι. Η σωστή πρακτική, για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να διατηρήσει το ΙΧ το όχημα του, είναι να το παραδώσει στα ειδικά κέντρα που υπάρχουν, ειδικά αυτή την εποχή που ισχύει το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2132055404.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για το που ψηφίζουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών: http://www.ypes.gr/services/ eea/eeagr/eea.htm Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Οι επαναληπτικές εκλογές, όπου χρειαστεί, θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Γιαννικόπουλος Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ • Eιδικός Επιστήμονας Πληροφορικής • Στέλεχος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων • Εκπαιδευτής Ενηλίκων • Μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. • Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Ε.Α.Α.Δη.Συ • Υπεύθυνος Τύπου και Ενημέρωσης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Ανεξάρτητες Αρχές Κ: 6944 629702 E: kgiannik@gmail.com – giannikop78@gmail.com Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος Konstantinos Giannikopoulos kgiannnik


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΤΑΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ • Αντιδήμαρχος Δ/νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής 2017-2019 • Μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής • Μέλος Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης • π. μέλος ΔΣ Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» • Μέλος ΔΣ Ε. Κ. Ο ΣΤΑΣΥ ΑΕ • π. Αντιπρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών (Σ.Υ.Α.Ε.Ε.)

Κ: 6945 872686. Ε: kbastas9@gmail.com Κώστας Μπάστας


10 G_ειδήσεις

1η θέση του καλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα απέσπασε ο Μέγας Αλέξανδρος στο 32ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής. Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου με την κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεων από την αγωνιστική ομάδα Ακροβατικής. Απέσπασε την 1η θέση του καλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα ανάμεσα σε 20 σωματεία, κατακτώντας Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό της Ε’ κατηγορίας στο 32ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής.

Με 4 Χρυσά, 2 Αργυρά, 3 Χάλκινα μετάλλια καθώς και μια 5η θέση και μια 7η θέση επέστρεψε ο Σύλλογος από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 6-7 Απριλίου. Αδιαμφισβήτητα το φετινό πρωτάθλημα αποτέλεσε γιορτή της ακροβατικής γυμναστικής με τους αριθμούς συμμετοχών να δημιουργούν νέα ρεκόρ! Συνολικά έλαβαν μέρος 191 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών–τριών μας στον αγώνα με έντονο το αίσθημα του «ευ αγωνίζεσθαι», όπου απέσπασαν το καλύτερο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων καθώς και τα εξαιρετικά σχόλια για την απόδοση τους, διατηρώντας για ακόμα μια φορά τον τίτλο του πιο δυνατού και πολυπληθή συλλόγου στη Χώρα.

Δάσκα Ευαγγελία (Εύη) Συνταξιούχος ΕΛ.ΤΑ.

για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας! Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΚΩΣΤΑ ΖΩΜΠΟ

6973 39 23 66 daskaevi6@gmail.com Evi Daska


YΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΚΙΤΣΙΝΗ Καθηγήτρια Αγγλικών - Δημοτική Σύμβουλος

Με πείσμα… Με θέληση… Με συνέπεια… Συνεχίζω δυναμικά για το Γαλάτσι που ζω! • τ . Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου • τ. Αντιδήμαρχος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων • τ. Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών - ΚΑΠΗ • τ. Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Εγκαίνια Ζ’ Βρεφονηπιακού Σταθμού

Δωρεάν Φροντιστηριακά Μαθήματα

Αναδάσωση στο Λατομείο Λεβεντάκη

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Επιμορφωτικά Προγράμματα

Κουντουριώτου 42, 111 46 Γαλάτσι τηλ. 210 2921545, κιν. 6977 973200, e-mail: gkitsini@yagoo.gr

ΑΣΠΑΣΙΑ (ΑΣΠΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Ευθυμίου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βιολόγος Φαρμακοποιός VITAE ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δημοτική Σύμβουλος Ξεκίνησα πριν 5 χρόνια με τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΣΙΡΟ με ήθος, αγάπη για την πόλη & διάθεση προσφοράς Σήμερα με τον ΚΩΣΤΑ ΖΩΜΠΟ συνεχίζω τον αγώνα με σχέδιο και όραμα για ένα Γαλάτσι σύγχρονο και φιλικό στους ανθρώπους του

e-mail: aspasiapan86@gmail.com


12 G_ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό των Ιερών Ναών της πόλης μας Με λαμπρότητα γιόρτασαν οι δύο μεγάλες εκκλησίες του Γαλατσίου, η Αγία Ειρήνη και η Αγία Γλυκερία, κατά τη διάρκεια του Μαΐου. Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τις θείες λειτουργίες, προσκύνησαν ευλαβικά και ακολούθησαν την περιφορά των εικόνων, παρουσία των Αρχών της πόλης. Πόλο έλξης αποτέλεσαν και τα υπαίθρια παζάρια που παραδοσιακά στήνονται δίπλα στους ναούς, δίνοντας ξεχωριστό εορταστικό τόνο. Ειδικά, ο εορτασμός της πολιούχου αγίας της πόλης μας της Αγίας Γλυκερίας στις 13 Μαΐου αποτελεί σημαντική ημέρα, με τις δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία κλειστά. Με τον εορτασμό να έχει υπερτοπικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες πολλοί από όμορες περιοχές και τα κυκλοφοριακά προβλήματα έντονα.

Μπακάλου Ισιδώρα Δικηγόρος - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ • Καταγωγή από την Απείρανθο Νάξου, σύζυγος του Δημήτρη Κουτρουμπάνου και μητέρα 4 παιδιών. • Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, 2014 έως και σήμερα. • Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μέλος του Δ.Σ.Α. και μέλος της εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου. • Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Γαλάτσι, 2007 έως σήμερα. • Νομικός σύμβουλος των διαγνωστικών κέντρων MEGANALYSIS, των εταιριών SMOKE, SAFE SMOKING και του ΣΕΕΠΑ. • Νομικός σύμβουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA RADIO, στην εταιρεία παραγωγής PLUS PRODUCTIONS και στην αθλητική εφημερίδα SPORT DAY, 2006 – 2018. • Εργασία στην οικογενειακή επιχείρηση – πιτσαρία ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, 1988 - 2005. Λεωφ. Βεΐκου 4 & Φυγαλείας 2, 111 47 Γαλάτσι Τ: 210 2921832, Κ: 6970 388160 Ε: ibakalou@gmail.com Isidora Bakalou


Μανώλης Πρωτονοτάριος Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Ενωτική προσπάθεια για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη μας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο T: 6932 543796


Παναγιώτης (Πάνος) Καμίτσης Υπαξιωματικός του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος

Κ: 6934 061056, Ε: panoskamitsis88@gmail.com Kamitsis Panos

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Στο ευρωψηφοδέλτιο με τους Οικολόγους Πράσινους ο Γιώργος Κουνάνης Ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Κουνάνης, γιος του δημ. συμβούλου Φραγκίσκου Κουνάνη, είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τους Οικολόγους Πράσινους. Στα χνάρια του πατέρα του, με κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες, δίνει τον αγώνα του, με τόλμη. Ο Γιώργος/Τζώρτζ Κουνάνης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στο Πανεπιστήμιο του Όσλο εκπαιδεύτηκε στο διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στο διεθνές Ποινικό Δίκαιο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Διαθέτει Μεταπτυχιακό στο διεθνές Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2009 έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές συλλογικότητες. Είναι ιδρυτικό μέλος και συνδιαχειριστής της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης, μέλος της ομάδας του Red Umbrella Athens και της Colour Youth Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει επίσης συνεργαστεί με τη Διεθνή Αμνηστία, τη Θετική Φωνή, την AIESEC, το ESN, την ομάδα ΛΟΑΤ ΑμεΑ, το Athens Pride, το ΕΠΣΕ κλπ. Το 2015 δημιούργησε το σεμινάριο «Πως να κάνουμε πιο κουήρ την (ετερο)κανονικότητα», ενώ από το 2016 συνεργάζεται με τη LiFO και το Vice Greece ως εξωτερικός συνεργάτης. Έχει ζήσει, σπουδάσει κι εργαστεί στο Όσλο, στο Βερολίνο, στο Άμστερνταμ και στο Λούμπλιν Πολωνίας.Σήμερα διαμένει στην Αθήνα κι επιδιώκει καθημερινά τη θετική αλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας.

Γιάννης Κορρές • Οπτικός Οπτομέτρης • Πρόεδρος Α.Ο. Γαλατσίου Μπάσκετ • π. Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Κ: 6945 598810 Ε: johnkorres@gmail.com Γιάννης Κορρές


ΡΩΜΑΝΟΣ Η. ΙΩΑΝΝΗΣ Υπάλληλος ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) - τ. Αντιδήμαρχος Οικονομικών - Καθαριότητας

«Το να αναδειχθεί το Γαλάτσι, στην επόμενη θητεία, ο πρώτος πιο αποτελεσματικός Δήμος της χώρας, είναι ένας στόχος που μας εμπνέει και μας ενώνει.»

 με γνώση & εμπειρία με συνέπεια & εντιμότητα 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΑΓΟΥΡΗ Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό της Ρένας Δούρου

Ε-mail: liagourist.2010@gmail.com ΚΙΝ: 6981220057 • ΚΙΝ: 6979982463

Κωνσταντίνος Δήμος

Ο Σπύρος Αγγελής είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με την Ρένα Δούρου. Δραστήριος, με κοινωνικές ευαισθησίες και αγωνιστική διάθεση. Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και ζει στην Καισαριανή. Σπούδασε στην Οδοντιατρική σχολή του Παν/μίου Αθηνών και από το 1990 εργάζεται ως οδοντίατρος. Από τα παιδικά του χρόνια η Προσφυγιά και οι ιδέες της αριστεράς, αξίες που χαρακτηρίζουν την Καισαριανή, τον επηρεάζουν και παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή του. Οργανώνεται στην ΚΝΕ και εκλέγεται πρόεδρος του ΔΣ των φοιτητών της σχολής του. Το 1992 εκλέγεται συνοικιακός σύμβουλος στο 2ο συνοικιακό συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής. Διαγράφεται από την ΚΝΕ, αργότερα εντάσσεται στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και στη συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου είναι ενεργό μέλος έως σήμερα. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, την Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής. Μέχρι σήμερα συμμετέχει ανελλιπώς και ενεργά, στους κοινωνικούς αγώνες της πόλης. Το Φεβρουάριο του 2018 εκλέχθηκε μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ. Καισαριανής.

Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης

Εκπαιδευτικός - 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου Εύχομαι καλή επιτυχία στους μαθητές μας του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου και σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας & το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους τους, αποτελώντας την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.

• Εκπαιδευτικός - Τεχνολόγος Μηχανικός, ΑμεΑ • Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο αυτοτελές γραφείο Δημάρχου

6977650564

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

fracisko@otenet.gr

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Γεράσιμος (Μάκης) Ματσούκης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ • Μηχανικός Ανακαίνισης & Αποκατάστασης Κτηρίων • Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτηρίων • Μέλος Συμβουλίου ΕΚΑΤ

Τ: 210 2934980 • Κ: 6976 864535 • Ε: makismatsoukis@gmail.com

Makis Matsoukis


18 G_ειδήσεις

Στη Βαρσοβία ο Δήμος Γαλατσίου παρουσίασε το έργο CAT4HEAVY Ο Δήμος Γαλατσίου παρουσίασε την πορεία του έργου CAT4HEAVY του προγράμματος «LIFE17», στο συνέδριο LIFE INFO DAY, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο THE TIDES της Βαρσοβίας, στην Πολωνία. Με λίγα λόγια παρουσιάστηκε η εμπειρία του Δήμου από την κατάθεση της πρότασης του στο ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Life, την έναρξη του έργου με το πρώτο kick-off meeting στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου τον Ιούλιο του 2018 και τις μέχρι στιγμής ενέργειες που έχουν γίνει στην πρόοδο του έργου. Ειδικότερα, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και συντονιστής του έργου, Γιάννης Σκληράκης και η υπεύθυνη επικοινωνίας, δημοσίων και διεθνών σχέσεων, δημοτική υπάλληλος, Τζίνα Πανδρούλα παρουσίασαν το έργο CAT4HEAVY, στο οποίο ο Δήμος είναι leader ενώ συμμετέχουν πέντε partners από 3 ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα). Σημειώνεται ότι το έργο CAT4HEAVY του προ-

γράμματος «LIFE17» στοχεύει στην απομείωση των ρύπων των δημοσίων βαρέων οχημάτων (όπως τα απορριμματοφόρα), όπως είναι τα μικροαιωρούμενα σωματίδια και το οξείδιο του αζώτου, σε πραγματικές συνθήκες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμβάλλει στη στήριξη της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των εκπομπών GHG.

Νίκος Παπαδόπουλος Ελεύθερος Επαγγελματίας Αντιπρόεδρος Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Κ: 6940 741620

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Γιάννης Σκληράκης Καθηγητής • Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής • Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο


24 G_ειδήσεις

«Αγαπημένο» στέκι το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «λιθόστρωτο» Με αρνάκι στη σούβλα γιόρτασε την ημέρα της Αγίας Γλυκερίας, το ψητοπωλείο-μεζεδοπωλείο «λιθόστρωτο» (Αγίας Γλυκερίας 14), που είναι γνωστό για τον παραδοσιακό τρόπο ψησίματος στα κάρβουνα και τα ψητά σούβλας. Την ημέρα του εορτασμού της πολιούχου αγίας της πόλης μας, η φιλόξενη αυλή του μεζεδοπωλείου γέμισε από κόσμο, που απόλαυσαν τις σπεσιαλιτέ και τους νόστιμους μεζέδες. Μάλιστα, την περίοδο αυτή, το «λιθόστρωτο» αποτελεί «αγαπημένο» στέκι πολλών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που επιλέγουν το χώρο είτε για προεκλογικές συγκεντρώσεις, είτε απλά ως τόπο συνάντησης με φίλους για να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και να χαλαρώσουν. Όπως λένε οι παλιοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλές συμφωνίες και συνεργασίες κλείστηκαν και επισφραγίστηκαν με τσίπουρα και οίνο στην αυλή του. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το μεζεδοπωλείο σφύζει από ζωή, καθώς η δροσερή αυλή του προσφέρεται για μεσημεριανές και βραδινές γευστικές αποδράσεις στην καρδιά της πόλης μας.


Μανώλης Τσουπάκης Δημοσιογράφος - Εργαζόμενος Ομίλου ΟΤΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Για την Αυτοδιοίκηση, για τον Άνθρωπο, για το Γαλάτσι Το Γαλάτσι είναι η πόλη μας. Πολλοί από μας γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. «Συναντηθήκαμε», κάποτε. Εγώ πίσω από τις κάμερες, εσείς μπροστά σε μια οθόνη. Με εκπομπές για τους δήμους και τους πολίτες, τα προβλήματα, τις λύσεις, τα έργα. 30 χρόνια γεμάτα Τοπική Αυτοδιοίκηση! Ήρθε η στιγμή, η πείρα τόσων χρόνων, να γίνει προσφορά. Ας «βρεθούμε» ξανά! Γιατί η πόλη χρειάζεται το δικό της ρεπορτάζ. Και το Γαλάτσι των χρόνων μας, ας γίνει και του μέλλοντός μας!

Ζητώ τη ψήφο σας, τον ένα από τους 3 σταυρούς, ώστε την «επόμενη μέρα», να ενώσουμε τις δυνάμεις, τα θέλω και τα πρέπει, για μια καλύτερη ζωή, στην πόλη μας… τη δική μας ζωή!

6932 975507

etsoup@ote.gr

Μανώλης Τσουπάκης

Όλοι Μαζί, με Δήμαρχο το Γιώργο ΜαρκόπουλοMαργαρίτα Μανδηλαρά • Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου» • Δημοτική Σύμβουλος • Οικονομολόγος • Μελος Οικονομικής Επιτροπής & Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

6945569669 margaritamand@yahoo.gr Margarita Mandhlara

Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Σπύρος Αργυρός Οικονομολόγος – Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


G_ειδήσεις

29

Εντυπωσίασε η ομάδα χορού των 4 ΚΑΠΗ

Στο Δήμο Γαλατσίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφτηκε το Γαλάτσι στις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο προεκλογικών επισκέψεων στο λεκανοπέδιο. Συναντήθηκε με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Γαλατσίου καθώς και με το Δήμαρχο Γ. Μαρκόπουλο. Στη συνέχεια αφού συμμετείχε σε εκδήλωση στο 3ο ΚΑΠΗ, πραγματοποίησε περιοδεία όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο, ο κ. Μαρκόπουλος τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σχετικά με δύο έργα για τα οποία θα

χρειαστεί η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν. Πρόκειται για το φάκελο που ήδη έχει κατατεθεί και αφορά στο αίτημα απαλλοτριώσεων ύψους 6 εκατ. Ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το Γαλάτσι Πλατεία. Επιπλέον υπάρχει αίτημα για την εξασφάλιση πόρων για την ανέγερση νέου βρεφονηπιακού σταθμού για τις ανάγκες της πόλης σε οικόπεδο επί της οδού Μεσσηνίας. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην περιοχή ο Γ. Πατούλης συναντήθηκε με υποψήφιους Περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, καθώς και με επιχειρηματίες της περιοχής.

Κωνσταντίνος Σέγκος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΚΩΣΤΑ ΖΩΜΠΟ

Η Ομάδα Χορού των 4 ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου κέρδισε τις εντυπώσεις στο 2ο Παναττικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στις 7/04/19, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Χάρη στην επιμονή, στις εντατικές πρόβες και στο ομαδικό τους πνεύμα οι 25 κυρίες που συμμετείχαν καταφέρουν να ενθουσιάσουν το κοινό. Η Ομάδα Χορού παρουσίασε παραδοσιακό μικρασιατικό χορό, καβοντορίτικο και μεσσαρίτικο. Στο Φεστιβάλ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Μαρκόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη των ΚΑΠΗ για την εξαιρετική τους παρουσία.

Χριστίνα Κλεομ. Μπούρα τ. Αντιδήμαρχος Γαλατσίου Νηπιαγωγός - Διακοσμήτρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Ζώμπο • Zει στο Γαλάτσι τα τελευταία 36 χρόνια. • Είναι Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών & Δάσκαλος Κυκλοφοριακής Αγωγής. • Έντιμος, αξιόπιστος, συνεπής και προσηλωμένος στους στόχους του, οικολογικά ανήσυχος, με έντονη κοινωνική παρουσία και μεγάλη ενασχόληση με τα κοινά. • Έγγαμος με δύο παιδιά. Κ: 6937 014777 Δ: Λεωφ. Γαλατσίου 104, Γαλάτσι E: segkos@yahoo.gr W: www.segkos.gr


Γεωργία Καρακατσούνη Ιωάννης Βερούλης Θεολόγος στο 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου

Φωτογράφος Ελευθ. Επαγγελματίας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Δόμνα Παντελιά

Μαρία Τσαγκρινού

Ιδιωτική Υπάλληλος

Συνταξιούχος Ο.Τ.Α.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Εμμανουήλ (Μάνος) Ελευθερίου

Αντιδήμαρχος Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Nέας Γενιάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Βασίλης Δερεδίνης Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Aγαμέμνων Χριστοδούλου • Οικονομολόγος - Λογιστής Α τάξης • Πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων • Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Κ: 6974 977726 Ε: agamemnon.christodoulou@gmail.com

Aγγελική-Μαρία Ζήκου • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια • Aντιδήμαρχος ΚΕΠ & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης • π. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας • Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης • Μέλος Δ.Σ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

6946 132697 zikou.ang@hotmail.com Zikou Angeliki

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Μαρία Παπαδημητρίου Ιδιωτική Υπάλληλος

Eιρήνη Μαθιού • Ιδιωτική Υπάλληλος • Αποφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Παν/μιου Αθηνών • Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών • Πρόεδρος Συλλόγου Πανοράματος «Η Αγία Ειρήνη»

6944 570913 irinimathiou@gmail.com Irini Mathiou

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Κατερίνα Κόντη Αισθητικός

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους-Αρχιμήδους ΤΑΧ. ΚΩΔ: 111 46 Τηλέφωνο: 2132055386,387,366 FAX: 2132055386

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 52/2019 (ΑΔΑ; 6Μ9ΞΟΛΙ5-ΜΕΑ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (ΦΕΚ 4249/Β΄/5-12-2017) ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ Ν.Π., ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ-ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ-ΒΡΕΦΩΝ 2019-2020 ΕΙΝΑΙ : • Στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Γαλατσίου εγγράφονται τα νήπια που έχουν συμπληρώσει (01/09/2019- 30/09/2019)τα 2,5 έτη μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο • Στον Ζ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Γαλατσίου εγγράφονται τα βρέφη που έχουν συμπληρώσει (01/09/2019- 30/09/2019) τον 18ο μήνα και τα νήπια που έχουν συμπληρώσει (01/09/2019-30/09/2019) τα 2,5 έτη μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο • Στον Η΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό εγγράφονται τα βρέφη που έχουν συμπληρώσει (01/09/2019- 30/09/2019) τον 6ο μήνα και τα νήπια που έχουν συμπληρώσει (01/09/2019- 30/09/2019) τα 2,5 έτη μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο • Οι γονείς να είναι εργαζόμενοι ή άνεργοι, δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Γαλατσίου.  (Δυνατότητα εγγραφής έχουν και αυτοί που διαμένουν σε όμορο Δήμο, στην περίπτωση που υπάρχει κενή θέση ή με την εγγραφή εξυπηρετείται ιδιαίτερα οξυμένη κοινωνική ανάγκη των γονέων, η οποία αιτιολογείται ειδικά σε σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ 1.

2.

Η αίτηση εγγραφής και επανεγγραφής με τα στοιχεία του πατέρα, της μητέρας ή του κηδεμόνα υπέχει μορφή υπεύθυνης δήλωσης και θα γίνεται: Μόνο ηλεκτρονικά (θα υποβάλλεται μία και μοναδική αίτηση με τη χρήση του ΑΜΚΑ του αιτούντα)   

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του τελευταίου τριμήνου και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του νηπίου/βρέφους. Σε περίπτωση ύπαρξης συμφώνου συμβίωσης απαιτείται η προσκόμισή του, καθώς και τα εκκαθαριστικά σημειώματα και των δύο μερών. Σε περίπτωση ανάδοχης οικογένειας απαιτείται και αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο της Επιτροπείας ανηλίκου τέκνου

3

ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ:  Βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη, η οποία θα αναφέρει υποχρεωτικά εάν πρόκειται για πλήρη ή μερική απασχόληση  Αντίγραφο ενσήμων ΜΟΝΟ εκτυπωμένο από το ΙΚΑ τουλάχιστον 3 μηνών (είτε το τελευταίο 3μηνο του 2018 ή το πρώτο 3μηνο του 2019)  Εργόσημο(αντίγραφο εργόσημου και απόδειξη κατάθεσης σε τράπεζα τελευταίου έτους προ της υποβολής της αίτησης, που να αποδεικνύει εργασία τουλάχιστον πέντε (5) μηνών)  Βεβαίωση, από την εταιρεία, του/της εργαζόμενου/νης για τυχόν κάλυψη όλων ή μέρους των τροφείων από την επιχείρηση .  Σε περίπτωση αυτασφάλισης, 50 ένσημα εντός των τελευταίων 12 μηνών

3.1

ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ / ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΤΑ ΝΠΔΔ ΑΥΤΩΝ:  Βεβαίωση εργασίας πρόσφατη (ισχύει για μόνιμους και αορίστου χρόνου υπαλλήλους)  Ή εναλλακτικά ανάλυση μισθοδοσίας τελευταίου μήνα, όπου θα αναγράφεται η σχέση εργασίας και κλάδος/ειδικότητα του/της εργαζόμενου/νης.  Βεβαίωση εργασίας και αντίγραφο ενσήμων ΜΟΝΟ εκτυπωμένοαπό το ΙΚΑ τουλάχιστον 3 μηνών (είτε το τελευταίο 3μηνο του 2018 ή το πρώτο 3μηνο του 2019) (ισχύει για τους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου Σ.Ο.Χ.)

3.2

ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:  Αντίγραφο της Δήλωσης Έναρξης Επιτηδεύματος στη ΔΥΟ  Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ακόμη και αν οφείλει ασφαλιστικές εισφορές  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΕ Ο.Ε. ή Ε.Ε., ή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, πρέπει να προσκομισθούν:  Καταστατικό και τυχόν μεταβολές του  Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος

3.3

ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ:  Βεβαίωση ασφαλίσεως από τον Ο.Γ.Α. απ’ όπου θα επιβεβαιώνεται η ασφάλιση κατά το έτος 2018

3.4

ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι

4.

 Βεβαίωση υγείας του νηπίου ή του βρέφους συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον Παιδίατρο, αντίγραφο της πρώτης σελίδας με το ονοματεπώνυμο του από το βιβλιάριο υγείας του καθώς και αντίγραφο με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης, αποτελέσματα φυματινοαντίδρασηςMantoux, όπως κάθε φορά προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. *Η ιατρική βεβαίωση υγείας και το αντίγραφο των εμβολίων θα τοποθετούνται σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο (Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης υγείας χορηγείται από την Υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα του Δήμου)

5.

6.

 Φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού (τελευταίου 3μηνου) ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή ΟΤΕ ή κινητής τηλεφωνίας στο όνομα ενός από τους δύο γονείς ή μισθωτήριο κατοικίας εκτυπωμένο από το taxisnet ή βεβαίωση κατοικίας από το Δήμο. (Η φιλοξενία δεν αποτελεί αποδεικτικό κατοικίας)

7.

 

8.

 Σε περίπτωση που δεν προσκομισθεί αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, προσκομίζεται σε κάθε περίπτωση Υπεύθυνη Δήλωση με προσδιορισμό του ύψους των εισοδημάτων και δηλώνεται ότι η προσκόμιση αντίγραφου της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος και του εκκαθαριστικού σημειώματος της Φορολογικής Δήλωσης φορολογικού έτους 2018, θα γίνει έως 30/6/2019 (το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης χορηγείται από την Υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα του Δήμου)

Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων ή βεβαίωση απαλλαγής από την εφορία για τους μη υπόχρεους υποβολής φορολογικής δήλωσης

Υπεύθυνη δήλωση για την παραλαβή του παιδιού από το Σταθμό (το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης χορηγείται από την Υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα του Δήμου) Υπεύθυνη Δήλωση, αποδοχής των όρων λειτουργίας των βρεφ/κών-παιδικών σταθμών (το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης χορηγείται από την Υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα του Δήμου)

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

1.

 Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων απαιτείται η προσκόμιση αντίγραφου του διαζευκτηρίου (εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).  Σε περίπτωση γονέων που βρίσκονται σε διάσταση απαιτείται: • Βεβαίωση μεταβολής ατομικών στοιχείων της Δ.Ο.Υ., που να αποδεικνύεται η διάσταση. • Δικαστική απόφαση, που θα αναφέρεται η επιμέλεια του παιδιού  Σε περίπτωση μονογονεϊκών οικογενειών απαιτείται: • Ληξιαρχική πράξη γέννησης του νηπίου/βρέφους, εάν δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή • Υπεύθυνη δήλωση ότι ο γονέας ασκεί εν τοις πράγμασι και κατά αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα του νηπίου/βρέφους

2. 

Ληξιαρχική πράξη θανάτουτου αποβιώσαντος γονέα (για ορφανό παιδί), εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για την εγγραφή νηπίου/βρέφους αλλοδαπών γονέων:  Αντίγραφο Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ, απαραιτήτως με επίσημη μετάφρασή του (αν δεν είναι με λατινική γραφή). 3.  Άδεια νόμιμης παραμονής στην χώρα ή αίτηση για ανανέωση, όπως αυτή εκάστοτε αποδεικνύεται Για την εγγραφή νηπίου/βρέφους αλλοδαπών γονέων, που η χώρα καταγωγής δεν εκδίδει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τότε θα πρέπει να προσκομιστεί οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο επίσημο έγγραφο, το οποίο να πιστοποιεί την οικογενειακή κατάσταση, συνοδευόμενο από επίσημη μετάφραση- εντός τελευταίου 3μήνου-,εάν δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα. 4. 

Βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής τελευταίου εξαμήνου (για γονείς που είναι μαθητές ή φοιτητές-1ο πτυχίο και όχι πέραν της περιόδου που ολοκληρώνονται οι σπουδές )

5. 

Βεβαίωση από το Στρατό ή στρατιωτική ταυτότητα (για γονέα Στρατιώτη)

6. 

Σε περίπτωση γονέων με παιδί που ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% ή γονέα που ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67%, απαιτείται βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής, ΚΕΠΑ ή βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο (σε ισχύ)

Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές θα γίνονται από 10 Μαΐου 2019 έως 31 Μαΐου 2019 και η κατάθεση των δικαιολογητικών εφόσον αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τους επιτυχόντες. Τα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται στους Σταθμούς στους οποίους έχουν επιλεχθεί τα νήπια/βρέφη και θα γίνονται αποδεκτά σε φωτοαντίγραφα ευκρινή εκ των πρωτοτύπων εγγράφων άμα έχουν εκδοθεί από υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου καθώς και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, ενώ έγγραφα της αλλοδαπής γίνονται αποδεκτά αφού έχουν μεταφραστεί επίσημα στην ελληνική γλώσσα και είναι επικυρωμένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα αξιολογούνται και δεν θα συμμετέχουν στον τελικό πίνακα κατάταξης, παρά μόνο για εξαιρετικούς λόγους για τους οποίους θα αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. Τα έντυπα των δικαιολογητικών, καθώς και πληροφορίες για την οικονομική συμμετοχή (τροφεία) εγγραφών και επανεγγραφών 2018-2019 και την καθιέρωση και εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης για τις εγγραφές και επανεγγραφές 2019-2020, μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου-www.galatsi.gov.gr. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


χχ G_ειδήσεις

Παναγιώτης (Πάνος)

Ροπόδης Ελεύθερος Επαγγελματίας Κ. 6981 114656 Ε: ropaspanos@gmail.com Panos Ropodis

Χρηματοδότηση 70.000 € για τους Βρεφονηπιακούς Δημοτικούς Σταθμούς Η’ & Ζ’

Ο Δήμος Γαλατσίου έλαβε χρηματοδότηση ύψους 70.000 € από την Περιφέρεια Αττικής για την προμήθεια εξοπλισμού των Η’ & Ζ’ Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών. Συγκεκριμένα ο Δήμος Γαλατσίου εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», της Πράξης «Επέκταση-Αναβάθμιση Υποδομών» για την προμήθεια εξοπλισμού, όπως παιδικής χαράς, συστήματα σκίασης, ηλεκτρικά είδη κ.α. Έτσι, ο Δήμος θα βελτιώσει το περιβάλλον και τις υποδομές των δύο σταθμών, χωρίς να ξοδέψει χρήματα από το Δημοτικό Ταμείο. Την απόφαση χρηματοδότησης υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, την οποία ο Δήμος Γαλατσίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιάννης Οικονόμου ευχαριστούν δεόντως.

Προκοπία Βέρρα • Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος • Μετεκπαιδευθείσα στο Harvard Medical School, USA • Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών • Μέλος Ευρωπαϊκής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Προκοπία Βέρρα

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Μετεκπαιδευθείσα στο Harvard Medical School, USA Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών Ιδιωτική Υπάλληλος Μέλος Ευρωπαϊκής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας

Κ: 6944 770735

π. Συντονίστρια Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υπουργείου Υγείας (ΕΚΕΠΥ

• π. Συντονίστρια Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υπουργείου Υγείας (ΕΚΕΠΥ)

Ιατρείο: Λεωφ. Γαλατσίου 74 & Ψυχάρη 47, Πλατεία Λιναρά Τ: 210 2927008, Κ: 6979 491117, Ε: prverra@yahoo.gr Popi Vr

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


36 G_διαπλεκόμενος

διαπλεκομαι, αρα υπαρχω... Πάλι κλαις; Πόσα έργα πια να χρηματοδοτήσω στο Γαλάτσι για να σταματήσεις την κλάψα;

Σε αυτήν την αναμέτρηση, βαδίζουμε παρέα σουτάρουμε και παίζουμε την μπάλα μας ωραία! Είμαστε λεβεντόπαιδα, με όρεξη για δράση, στο βίο το δημοτικό κάνουμε πάντα θραύση!

Γιάννης Σκληράκης Δημοτικός Σύμβουλος

Με πιάνει το παράπονο ώρες ώρες, κυρία Ρένα μου! Όλοι οι δήμαρχοι πάνε βόλτα σε κεντρική πλατεία…εγώ από παγκάκι σε παγκάκι της Βεΐκου!

Μανώλης Πρωτονοτάριος Δημοτικός Σύμβουλος

Είμαστε κόρες άξιες, καλές και παινεμένες, σταυρώστε Άσπα και Γωγώ και πάλι εκλεγμένες! Κάλους τα ποδαράκια μας να τρέχουμε με ελπίδα και να μοιράζουμε φιλιά σαν δεύτερη Λεπίδα!

Βαδίζοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, οφείλω να ομολογήσω ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Γαλάτσι ήταν όλοι αξιοπρεπείς και λεβέντες. Λιγοστά τα ξεκατινιάσματα, τα ξεπουπουλιάσματα και οι κακίες, τα οποία δεν έγιναν «αισθητά» ευρέως… Έχουμε και την προοπτική της μετεκλογικής συνεργασίας, εάν δεν προκύψει αυτοδύναμος δήμαρχος, οπότε όλοι έβαλαν νερό στο κρασί τους… Δούρου και Πατούλης έκαναν περατζάδα στο Γαλάτσι, καθώς έχουμε και τις Περιφερειακές εκλογές….Ας μην ξεχνάτε ότι ένα δικό μας άξιο και ικανό αυτοδιοικητικό στέλεχος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Σγουρό. Νίκο Μαγκανάρη, καλή επιτυχία! Το Δημοτικό Συμβούλιο χάνει έναν έμπειρο σύμβουλο, που ελπίζουμε ότι θα τον κερδίσει η Περιφέρεια. Καλή δύναμη στους υποψήφιους, καλή ψήφο σε όλους και καλά μυαλά στη νέα διοίκηση που θα προκύψει!

Γωγώ Κιτσίνη Δημοτική Σύμβουλος

Άσπα Παναγιωτακοπούλου Δημοτική Σύμβουλος


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΚΩΣΤΑ ΖΩΜΠΟ

Γιώργος Οικονομόπουλος Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS

K.: 6978821071, oikonomopoulos.dent@gmail.com

YΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΛΕΖΟΥ ΕΛΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

• Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, καλύτερη ζωή… • Γιατί νοιαζόμαστε για το Γαλάτσι.

• Γιατί... Ζούμε εδώ!

τηλ.: 2102929414 κιν.: 6942096602 email: elenaglezou1@gmail.com
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΛΑ 59,99 € ΣΑΚΑΚΙΑ ΟΛΑ 54,99 € ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΛΑ 19,99€ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ από 9,99 € T-SHIRT από 3,99€ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ από 9,99€ ΣΕ OΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ Βεΐκου 37, Γαλάτσι • τηλ./Fax: 210 2922338 www.paolorossi.gr

ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ