Page 1

Eindexamen GLU 2009 4VA1


Desiree Pijper Desiree Pijper 12 April 1988 Hoe heb je de opleiding ervaren? Ik heb deze opleiding zeer makkelijk en relaxed ervaren Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? Een negatieve herinnering is het feit dat je elk blok achter alle informatie en je studiepunten aan moet rennen. Een positieve herinnering zijn de studenten waar ik alle 4 de jaren mee in de klas heb gezeten. Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Ik heb voornamelijk heel veel lol beleefd in de lessen van fotografie. Ik kon daar altijd wel heel erg goed me creativiteit in kwijt. Wie was je favoriete leraar? Ik had om eerlijk te zijn geen favoriete leraar.

Just me

Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Qua visualiseren ben ik helemaal gek van Victoria Frances. En verder komt mijn inspiratie uit heel veel verschillende dingen maar voornamelijk uit muziek want er komt niks uit mijn handen als ik geen muziek heb. Wat zijn je plannen na het GLU? Ik wil na het GLU graag 3 dagen in de week gaan werken en 2 dagen in de week freelance werk gaan doen als fotograaf. Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Het liefst heb ik ooit een eigen bedrijf waar reclame en fotografie centraal staan. Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen? Mede studenten bedankt voor de ongelooflijk gezellige en grappige tijd hier dat zal ik zeker gaan missen en hoop dat we nog contact gaan houden.

MY BEST


TYPeFACE DESIGN

JUST ME

DANIËL SUMARNA Naam Daniël Sumarna Geboortedatum 11 juli 1988 In welke klassen heb je gezeten? 1v1—2v1—3v1—4va1 Hoe heb je de opleiding ervaren? Ik heb de opleiding als goed ervaren. Het is leuk dat je de meeste lessen al een project kon benaderen. Daardoor kon ik mezelf beter motiveren om hard te werken naar een goed eindproduct Favoriete cursussen, trainingen of projecten? Huisstijl creëren, typografie en het laatste project waarbij je zelf een product of dienst mocht kiezen om een campagne voor te maken. Wie was je favoriete leraar? Marco van de Wielen

Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? Een positieve herinnering aan deze school is natuurlijk Berlijn! Daar heb ik echt een leuke tijd gehad en veel inspiratie opgedaan. Als je het hebt over iets negatiefs van deze school was het wel dat niet elke cursus of training me echt trok. Daardoor had ik soms niet de motivatie om daarvoor echt iets moois te maken. Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Designblogs, Kessels Kramer, Bartle Bogle Hegarty Iets wat je wilt bereiken in de toekomst? In de toekomst wil Art Director worden. Wellicht bij een goed, hoog aangeschreven ontwerpbedrijf of voor mezelf werkende freelance kunnen worden ingezet op verschillende projecten. Website http://www.danielsumarna.nl http://www.twitter.com/dendioo


iris

HÉliodore meijering 28 augustus 1987 1V1 - 1V2 - 2V2 – 3V2 - 4VA1

some work

eh wait... what?

Beginnen aan de opleiding was een hele nieuwe uitdaging. Op 16 jarige leeftijd al een keuze moeten maken over de richting die je op wilt was voor mij niet makkelijk. Om eerlijk te zijn heb ik op de gok voor de opleiding Grafische Vormgeving gekozen. Ik wist dat creativiteit mijn sterkste kant was en dat ik niet met m’n neus in de boeken wilde vallen. Zonder enig bezoek aan een opendag heb ik mij op het laatste moment ingeschreven voor een intake. Ik heb mijn goede gevoel gevolgd en dat blijkt nu nog de beste keuze geweest te zijn. Ik had geen andere opleiding willen doen. Over het algemeen heb ik een positieve terugblik op de opleiding. Tuurlijk zijn er ook tegenvallers en negatieve punten, maar ik denk dat dat in elke opleiding wel voorkomt. Het is aan jezelf of je het over laat waaien of dat je er aandacht aan gaat besteden. Een verbeterpunt zou wel het beter communiceren met de leerlingen kunnen zijn en het verspreiden van de juiste informatie op tijd! De cursussen waarbij je niet uit hoefde te leggen waarom je groen of geel had gekozen waaren mijn favoriet. De leukste lerares voro mij was Esther Staal. Ze gaf leuke opdrachten en was altijd erg vriendelijk. Ik had met een hoop vakken moeite met de regeltjes, maar bij Esther was ik vrij in doen en laten. Klinkt cliché hè? Maar met de creatieve resultaten uit haar lessen ben ik het meest tevreden en hebben een plek in mijn portfolio. Mijn inspiratiebronnen zijn Jeremy Fish, Tomer Hanuka, Ben Tour, Martha Cooper, Dan Dimattia, Volcom and Obey graphics en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als ik klaar ben op het GLU ga ik werken en reizen en heel veel ervaring opdoen en er proberen achter te komen wat ik later wil worden als ik groot ben.


Michael Kocak

Ik ben geboren op 25-01-1986. Voor werk van mij kan je kijken op www. juggalo-grob.deviantart.com. Ik heb de opleiding ervaren als een langdradig project in mijn leven, heb er wel heel erg veel van geleerd en veel mooie herinneringen aan over gehouden en een paar goede vrienden. Mijn favoriete cursus was toch zeker visualiseren.

MY BEST

Just me

Mijn plannen die ik heb zodra ik klaar ben met school is hard en veel gaan werken. En de droom die ik wil bereiken in de toekomst is gelukkig zijn en alles doen wat ik wil doen. Als dat uitkomt ben ik heel erg gelukkig.


Plaats hier een foto van je beste werk

1 of MY BEST

Plaats hier een foto van jezelf waarbij je gezicht goed herkenbaar is.

just me


my BEST

just me

Bas van Agten Sebastian Maurice Louis van Agten 06 mei 1989, 11.32 uur

Mijn GLU tijd heb ik uitgezeten in de klassen 1v2, 2v2, 3v1 en 4va1. Tijdens de opleiding zelf heb ik veel geleerd over de programma’s die er worden gebruikt in de grafische wereld. Alleen de opdrachten op school gaan heel anders dan in de praktijk zelf. De echte praktijk heb ik pas leren kennen n mijn stageperiode. Daar heb je dan weer een groot voordeel van de op school opgedane kennis over de programma’s. Het positieve aan deze school is dat je een goede basis heb voor de grafische wereld en zeker voor de vervolgopleiding waar ik me voor heb ingeschreven. Echter is deze school slecht geordend en zo wisten we niet altijd waar we aan toe waren.

Ik vond de lessen waarin we leerde met de verschillende programma’s omgaan het leukste. Mijn favoriete docent was Wilma Bastiaan van Premiere Pro, zij was helemaal de bom! Na het GLU begin ik met de opleiding CMD (communication & multimedia design) op de hogeschool in utrecht. In deze opleiding leer je werken aan crossmediale projecten. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel uitingen maak waar ik trots op kan zijn en waarmee ik mijn portfolio verder kan uitbreiden. Nog een wijze tip voor alle leerlingen en leraren binnen het GLU: ‘Denk goed na voordat je iets doet, want in het echte leven bestaat er geen ‘control z’ functie.’


SHIT IS REAL CUZ’


Eva

Stijnman Geboortedatum. 16 april 1989 Hyves, www.eevee89.hyves.nl/ Hoe heb je de opleiding ervaren? Leuk, leuke mensen leuke leraren.. niet allemaal maar veel wel erg tof! Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de Postitve herinneringen, koffie, de albert hein (hihi) biertje drinken naar afloop van een “ zware� ugh schoolweek!

MY BEST

Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Veel projecten vond ik altijd leuk Wie was je favoriete leraar? Marco Wielen Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Dagelijkse dingen en boeken en internet Wat zijn je plannen na het GLU? Naar Den bosch gaan het St. Joost HBO grafisch vormgeven. Daarna misschien nog mijn master halen en dan uiteindelijk mijn eigen bedrijf starten! Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Ja heel erg op Niek van Beek hihi Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen Ja, heel misschien vond ik de school toch wel erg leuk!!

Just me


Frank Lienaerts

Geboortedatum: 11-02-89 Klassen: 1v2, 2v2, 3v2, 4v1a Website: frrankk.hyves.nl Hoe heb je de opleiding ervaren? Goed, leuke mensen en goede locatie van de school.

something

Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding: Positief: Berlijn Negatief: te weinig met de klas gedaan Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Wie was je favoriete leraar? Esther staal Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? de straat Wat zijn je plannen na het GLU? Werken en naar het buitenland Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Reizen Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Receptie chick Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen YO!

yaaw yaaw


PJAYEH.

I do MY BEST so fuck the rest of you

PJAY DE JONG 1v1. 2v1. 3v1. 4va1.

Mijn naam is Hilda en ik ben nu vierdejaars GLU student. (met m’n diploma in de pocket, ohjawel!) De vier jaar dat ik op deze school heb gezeten heb ik veel geleerd, maar had eigenlijk veel meer kunnen leren. Toen ik in mijn derde jaar begon met stagelopen had ik geen verwachtingen, maar uiteindelijk bleek het dat ik hier zoveel meer had geleerd dan op school. Het idee van nieuwe dingen leren motiveerde me. Hierdoor kreeg ik zin om te ontwerpen, oude creaties opnieuw aan te passen en nieuwe dingen te maken. Totdat ik weer terug op school kwam. Ik wil hogerop, blijven leren en blijven ontwerpen, maar niet op een kantoor, geen 9-5 job. Ik ben erachter gekomen dat ik 3 van mijn favoriete bezigheden wil combineren in mijn werk; fotografie, reizen en magazines (lezen en vormgeven)

De opleiding die het best geschikt voor mij is; Lifestyle & Design. Er zijn veel scholen die deze opleiding tot hun beschikking hebben, alleen ben ik er nog niet achter waar ik precies heen moet. Maar voor nu, lekker genieten van m’n vakanties en dan zien we wel weer verder, jatochniedan!

www.hyves.nl/pickboy


Tamar Malawau

27-04-1988 1V2 - 1V1 - 2V2 - 3V2 - 4VA1 Hoe heb je de opleiding ervaren? Deze opleiding heb ik groot en deels positief ervaren. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik aangenomen werd op het NIMETO wat helaas niet het geval was, maar achteraf ben ik toch blij dat ik op het GLU heb gezeten. Ik heb hier veel geleerd zoals bijvoorbeeld de bepaalde manier van denken en de kijk op bepaalde dingen.

MY BEST

Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? Negatief: Het was af en toe een zooitje wat achteraf wel goed kwam. Positief: Erg creatief bezig en ook veel eigen inbreng. Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Ik ben eigenlijk niet zo van de computers dus het knutselen bij Esther en het tekenen bij Godfried vond ik erg leuk. Wie was je favoriete leraar? Mijn favoriete lerares is en blijft Esther Staal. Ik vind haar heel lief en erg zorgzaam. Als er wat was stond zij altijd voor mij klaar. Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Dat heb ik niet echt… Wat zijn je plannen na het GLU? Ik wil op mijzelf en ben van plan om na het GLU te werken. Waar weet ik nog niet, maar hoop dat ik bij mijn oude stage terecht kan, waar ik nu nog steeds werk genaamd ‘LeerdamDruk’.

Just me

Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Sinds dat ik op het GLU zit heb ik een vriend die ik ontmoet heb op de middelbare school. Mijn al 5-jarige klasgenoot en inmiddels een van mijn beste vriendinnen Iris meijering en ik hadden altijd bepaalde missie’s, maar bent nooit verliefd geweest op iemand van het GLU.


Just me

MY BEST

Jan Heij Geboortedatum. 27-12-1988

Wie was je favoriete leraar? Frank Wals, Michiel Krikke.

In welke klassen heb je gezeten? 1V1 – 2V1 – 3V1 – 4VA1

Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? http://images.google.nl/

Website, Hyves, of een andere site waar jij of je werk centraal staan. janheij.hyves.nl

Wat zijn je plannen na het GLU? Werken, misschien nog cursussen in de avond.

Hoe heb je de opleiding ervaren? Goed, veel geleerd. Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding (noem van beide een voorbeeld). + Gezelligheid en veel vaardigheden geleerd. - ’s Morgens vroeg op. Wat waren je favoriete cursussen, of projecten? Fotografie en photoshop cursussen.

Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Miljonair worden. Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Nee Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen Bedankt voor de goed jaren!


Maartje Wienke

Naam: Maartje Wienke Geboortedatum: 18 -11 - 1988 Woonplaats: Arnhem In welke klassen heb je gezeten?: 1,2,3,4v1 Website, Hyves, of een andere site waar jij of je werk centraal staan: Hyves Hoe heb je de opleiding ervaren?: Vaak chaotisch, de tijd is heel snel gegaan en heel veel leuke momenten gehad.

MY BEST

Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding: Negatief: Achter je eigen punten aan lopen. Positief: Berlijn en nieuwe vriendschappen. Wat zijn je plannen na het GLU?: Door leren en meer van de wereld zien! Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst?: Interieur of kleding ontwerpen.. Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU?: Op sommige momenten in Berlijn met Sloferd (Sofie Bernhagen). Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen: Ik heb een hele leuke tijd gehad & een aantal mensen uit de klas ga ik zeker missen.

Just me


merel medema Birthday 28 maart 1989 Klassen 1V1 – 2V1 – 3V1 – 4VA1 Website www.hyves.nl/crappylovesong Hoe heb je de opleiding ervaren? Twee vingers in mijn neus. Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding. KPC, with all the good and all the bad

MTV New Vintage

Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Stage Wie was je favoriete leraar? Doe ik niet aan Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Vice - Blend – ComputerArts – Dirty Deeds How to become an explorer of the world. Wat zijn je plannen na het GLU? Heel lang niet vormgeven Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Eigen tijdschrift zou wel dope zijn. LOADS OF MONEY!! Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Hahahahaha

LAATZ!

TRASh


MY BEST

Just me

Naomi Neyssen Ik ben Naomi Neyssen en ik ben geboren op 12 maart 1987. Ik heb in klas 1v2, 2v2, 2v2, 3v1, 4va1 gezeten. Ik heb dus 5 jaar over mijn opleiding gedaan. Wat een groot voordeel was van een klas overdoen is dat ik 2 keer naar Berlijn kon! Nadelen kan ik niet bedenken! Ik vond deze opleiding leuk om te doen. En makkelijk! Creatief en heel erg gezellig! Wat ik als positief heb ervaren is de gezelligheid met mijn klas. En mijn tijd op stage was echt super! Wat ik als negatief heb ervaren is dat de school alle informatie betreft de lessen, cijfers en examens heel erg slecht doorgeeft. Mijn favoriete lessen waren styling, visualiseren en de lessen waarin we Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator hebben gebruikt. Ik heb niet echt een favoriete leraar. Ik vond iedereen leuk les geven! Ik vond vooral de lessen van

Ester Staal, Frans Soomers, Michiel Krikke, Marco Wielen, Jenny Alberts erg leuk. Mijn inspiratiebron is Alphonse Mucha! Een geweldige kunstenaar en grafisch vormgever! Die man kon echt alles! Ik ben van plan om eerst een leuke baan te zoeken op grafisch gebied natuurlijk. En ik wil nog veel meer bij leren! Ik hoop dat ik nog een dagopleiding aan de kunstacademie kan volgen. Ik heb niet echt een droom voor de toekomst ik zie wel wat er gebeurt zolang ik maar gelukkig blijf vind ik het allemaal prima. Ik zal met veel plezier terug denken aan de leuke tijd die ik hier op school heb gehad! En ik zal mijn vrienden en vriendinnen erg missen!


Nick

van Schoten Ik ben geboren op 29 maart 1989 in Hiversum. Ik heb gezeten in klas 1V1, 2V1, 3V1 en in 4VA1 dit zal ook de klas zijn waarmee ik mijn examens ga afronden. Mijn werk is voornamelijk te vinden op de gallerijsite www.deviantart.com waarvan ik mijn eigen pagina heb en die te vinden is onder de naam: www.sicknickvs.deviantart.com.

MY BEST

Mijn postieve evaringen van de opleiding zijn de mensen die ik heb leren kennen, en de tripjes vond ik altijd wel leuk, lekker weg van school en ronddwalen in een of ander gaar museum of dergelijke. Wat ik echt zwaar ruk vond van deze school was als er iets uitviel of doorgegeven moest worden het nooit doorkwam op de een of andere reden. Mijn favoriete leraar was ongetwijfeld Michiel Krikke zijn manier van lesgeven vond ik heel chill en leuk om te ervaren. Ook Godfried vond ik wel leuk maar dat was eigenlijk omdat hij een vies pervers mannetje is en omdat het vak dat hij gaf altijd tekenen was. Ook Sean Connery van “the rock” vond ik een chille leraar hij stond ook wel bekend als Frans Soomers maar in mijn hoofd is hij Sean Connery. Een echte inspiratiebron heb ik niet echt ja misschien mijn eigen spiegelbeeld vind ik inspirerend om naar te kijken maar voor de rest niet echt. Mijn plannen voor na het Glu zijn nog allemaal spacend en wazig ik wil heel graag naar de kunstacademie maar ik ben mezelf nog steeds aan het oriënteren. Misschien ga ik er een jaar uit en probeer ik het volgend jaar maar ik zou wel heel graag een HBO diploma willen. Ik hoop dat ik later een goede en baan kan vinden wat aansluit op deze opleiding anders heb ik 4 jaar van mijn leven verneukt, voor de rest heb ik niet echt toekomstidealen. We zien we hoe het allemaal loopt.

Just me


Niek van Beek 16-05-1988 4V1A Niekvanbeek.nl Hoe heb je de opleiding ervaren? Erg goed, zonder enige vaardigheden kwam ik binnen. Vier jaar later heb ik veel geleerd, en leuke mensen ontmoet. Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? De Berlijntrip vond ik erg geslaagd. Ik vond het reizen na drie jaar school niet meer leuk.

MY BEST

Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? Conceptontwikkeling, computervaardigheden en fotografie. Wie was je favoriete leraar? Michiel Krikke Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Mijn stages, Stanley Kubrick, de jongens van Kesselskramer, Smashingmagazine.com Wat zijn je plannen na het GLU? Ik ga bij mijn laatste stageadres werken, als Junior-editor. Ik ga nog doorleren, echter weet ik nog wat of waar. Sowieso iets in de grafische hoek. Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Ik zie mezelf later wel als Art-director werken. Verzinnen van concepten voor grote campagnes, dat lijkt mij wel wat. Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Ik ben snel verliefd. GLU bedankt

Just me


Randy van IJsselstein Geboortedatum: 16 juni 1988 In welke klassen heb ik gezeten: 1V2, 2V2, 3V1, 4VA1 Website: www.quantix.hyves.nl Hoe heb ik mijn opleiding ervaren: Prima, was allemaal niet zo moeilijk en er was veel vrijheid binnen de opdrachten Positieve herrinering: Toffe medestudenten

FREESTYLE

Negatieve herrinering: Ik heb het eerste jaar over moeten doen omdat ik niet op kon schieten met een aantal docenten vanwege afspraken die niet nagekomen werden Favorite cursussen: 3D-Max, Premier Pro, Character Design. Favorite leraar: Wilma Bastiaan Wie of wat is mijn inspiratiebron: Mijn omgeving, Deviant art & alles dat ik zie. Wat zijn mijn plannen na het GLU: Ik wil na de zomervakantie het huis uit en een studie Crossmedia (CMD, Communication & Multimedia Design) op de HU beginnen. Wat wil ik in de toekomst bereiken: Mijn HBO afmaken, goede baan & woning. Verliefd geweest op iemand van het GLU: Jaaaaaaa, wie weet :] Wat wil ik nog kwijt: Leraren quote: “Wat denk je zelf dat het is?�

Just me


SOFIE Bernhagen

Naam: Sofie Bernhagen Geboortedatum: 17|08|88 Klas: 1V1, 2V1, 3V1A, 4VA1 Website: sofiebernhagen.hyves.nl Hoe heb je de opleiding ervaren? Leuke school, appie, zinloze vakken, bankje zitten, lucky’s van Maar. Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? Berlin - I want back :-), van Beirendonck, MTV New Vintage!

Something..

Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Vriendjes en vriendinnetjes, films, muziek, liefde, magazines, steden, winkels en tasjes=) Wat zijn je plannen na het GLU? Doorstuderen, communicatie en kunstacademie... Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Kleding ontwerpen! Naar NY.. Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Uhm.. nee.. Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen? Ik ga mijn uber leuke klasgenootjes missen!!!!!!

me!


Plaats hier je creatieve foto


Huisstijl diks design

MY BEST

Just me

Joeri heeregrave Naam: Joeri Heeregrave Geboortedatum: 16 juli 1988 In welke klassen heb je gezeten? 1v1, 2v1, 3v1, 4va1 Website, Hyves, of een andere site waar jij of je werk centraal staan. Heertje88.hyves.nl

Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen? Alle fascinerende logo’s en reclame zijn mijn inspiratiebronnen.

Hoe heb je de opleiding ervaren? Ik heb deze opleiding goed ervaren.

Heb je een droom of iets wat je wilt bereiken in de toekomst? Ik wil over zoveel jaar een portfolio hebben waar ik U tegen zeg.

Wat zijn je positieve of negatieve herinneringen aan de opleiding? Positieve herinnering: Leuke klasgenoten Negatieve herinnering: Weggestuurd uit Berlijn Wat waren je favoriete cursussen, trainingen of projecten? 3D tekenen, project NRC.N, Wie was je favoriete leraar? Godfried van Utrecht en Esther Staal

Wat zijn je plannen na het GLU? Solliciteren bij een ontwerpbureau en veel freelancen.

Ben je in de tijd van vier jaar verliefd geweest op iemand van het GLU? Nee Wil je verder nog iets kwijt over jezelf, aan de school, de leraren of de leerlingen? Het Grafisch Lyceum is gewoon een top school met veel kwaliteit binnen de school. Ik heb hier met veel plezier de 4 jaar doorgebracht.


MY BEST

Just me

Tim heynsbroek Mijn naam is Tim, ik ben geboren op 19-07-1988 en ik heb in de volgende klassen gezeten: 1v2/1v1/2v1/3v1/4va1 Ik heb de opleiding over het algemeen ervaren als leerzaam. Toch moet ik ook toevoegen dat er ook momenten van ergernis waren. Vanzelfsprekend zijn er zowel positieve als negatieve aspecten geweest. • Positief: Positieve herinneringen heb ik eraan dat het meestal wel gezellig was en vooral aan de reis naar Berlijn heb ik positieve herinneringen. Dat was echt een succes. • Negatief: Negatieve herinneringen heb ik aan het feit dat heel vaak niet werd doorgegeven of we vrij waren of niet, wat erin resulteerde dat we meerdere malen voor niks naar school zijn gekomen. Mijn favorieten tussen de cursussen en

trainingen waren altijd de tekenlessen. Daarin kon ik mij meestal echt uitleven en dat is gewoon wat mij het beste ligt. Mijn favoriete leraar is zonder twijfel Godfried. Ik heb niet echt een specifieke inspiratiebron. Ik kan mijn inspiratie halen uit van alles en nog wat. Heel veel dingen kunnen inspirerend werken. Van een wandeling door de natuur tot iets wat je toevallig in een boek of op televisie tegenkomt. Mijn voornaamste doel na het GLU is het vinden van een baan. Als nalatenschap en boodschap voor de school, de leerlingen en de docenten heb ik alleen een paar zeer nuttige quotes en levenslessen die iedereen wel kan gebruiken. • Het leven is een sinaasappel. • Augurken zijn net krokodillen. • Er gaat niets boven thuis poepen.

4va1 eindexamen  

eerste test losse pagina's

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you