Page 1

ONE MORE STEP - kundtidning Global Sport -

3/2017

KLUBBKLÄDER Utnyttja chansen att köpa kastredskap (IAAF-certifierade) till SUPERPRISER ! Se det unika e rbjudandet som ges i samband med EM för Veteraner !

GLOBAL SPORT Spik- & specialskor

NYHET ! Hoppstavar för de allra yngsta ! 


ARENA

FRIIDROTT

GLOBAL SPORT

Global Sport Scandinavia AB Västergård 10, 268 68 Röstånga Telefon (+46) 40 45 65 27 office@globalsport.se www.globalsport.se

or sk r e m ag v l 8 tim ri a sf ns -4 ra 24 nad e t m v Le ino Kos

NYHET

Hur man bestämm storlek på skor !


Äntligen är sommaren här ! För oss innebär det en hel del stora tävlingar där vi kommer att finnas på plats med våra försäljningstält fyllda med spik/specialskor och redskap. Säsongen innebär också en mycket stor och spännande tävling via EUROPAMÄSTERSKAPEN för VETERANER under 10 dagar i Danska Aarhus. Vi kommer att fungera som official supplier av redskap och specialskor. Passa på att fynd när vi du nu kan beställa/boka de tävlingsredskap som vi kommer att låna ut till arrangörerna ! Superfynd av IAAF-certifierade kastredskap till mycket låga priser ! Vår nya stora ARENA-katalog (108 sidor) har varit mycket uppskattad där vi presenterar ett mycket stort sortiment av häckar, startblock, höjd/stavbäddar ställningar, kastburar m.m. Troligtvis den största och bredaste ARENAkatalogen inom friidrott i världen (?) Om Du inte redan har fått denna katalog så kontakta oss så skickar vi den kostnadsfritt ! I detta sommarnummer av vår lilla kundtidning finner du information om vår sommarverksamhet samt ett antal specialerbjudanden.

Med hopp om en trevlig sommar Global Sports personal


Välkommen till vår

FRIIDROTTSBUTIK ! Världens enda butik enbart för friidrottare ! Här finner du mängder med spik/specialskor, redskap för både träning som tävling samt stort sortiment av kläder !

Öppettider juni/juli Tisdagar & Onsdagar 10.00 - 18.00 (undantag Stängt 6/6 , 28/6, 25/7 . 26/7) Du finner oss på VÄSTERGÅRD, VÄSTERGATAN 10, RÖSTÅNGA ( ca 40min från Helsingborg)

Vi har även special öppet för klubbesök . Kontakta oss för en bokning av dag/tid !


Beställ våra kostnadsfria specialkataloger ! Friidrottsprodukter Spjut, kulor, diskus, släggor, koner, frekvensstegar m.m.

GLOBAL SPORT

FRIIDROTT 


ARENA friidrott Vår största katalog någonsin med VÄRLDENS BREDASTE och STÖRSTA sortiment av ARENA-produkter. Exempelvis Välj mellan 40 olika höjdbäddar och 25 olika stavhoppsmadrasser !

ONE MORE STEP

ARENA

FRIIDROTT

GLOBAL SPORT


En av Europas allra största friidrottstävlingar baserat på antalet deltagare närmar sig !

Europamästerskapen

Veteraner Tävlingen genomförs i Aarhus i Danmark under 10 dagar med över 5.000 arenadeltagare ! Vi kommer att fungera som official supplier vilket gör att vi levererar tävlingsutrustning till arrangemanget. Samtidigt kommer vi att ha en stor Friidrottsbutik på arenan där vi kommer att ha ett mycket stort sortiment av spik/specialskor samt friidrottsredskap. 


Vi kommer att ha ett specialerbjudande som Du redan idag kan ta del av. Vi kommer att sälja ut de tävlingsredskap som används på tävlingen till ett superpris. Chansen att köpa ett IAAF-certifierat toppredskap till extra lågt pris är dock begränsat pga antalet redskap. Om Du redan idag är intresserad av detta så kontakta oss gärna så sänder vi information om denna supermöjlighet !


NYHET Stavar för de allra yngsta !

DIMAs specialstavar för de allra yngsta stavhopparna. Utmärkt för barn och nybörjare. Tillverkad i glasfiber och är 200cm långa !

PRIS 999:- (+ moms/frakt)


Nya klubbkläder ! Vi kan nu erbjuda Er klubbkläder i flertal olika modeller och prisklasser från en av Europas ledande tillverkare av idrottskläder. Det finns möjlighet till standardmodell i flertal olika färger och då även i barnstorlek till mycket fördelaktiga priser. Därutöver specialdesign med valfria färger och tom en helt egen klubbdesign. I utbudet finns även klubbjackor, regnkläder, väskor m.m. Kontakta oss för priser och prover !

ONE MORE STEP


Passa på innan denna modell är helt slutsåld !

Nya hoppstavar till ungdomarna ? Vi kan erbjuda

PACER ONE som är en stav av allra högsta kvalitet tillverkad av en av världens allra främsta stavtillverkare, GILL-PACER.

Inför OS-2016 i Rio kom det en speciell OS-färg på NIKEs spik/specialskor. Detta är en LIMITED EDITION vilket innebär att den är starkt begränsad i antal. Nu går det ej längre att beställa nya skor !. Vi har ett fåtal modeller/ storlekar kvar av denna succemodell i vårt lager. Om Du är intresserad så passa på så länge desa finns kvar !

Denna stav är speciellt

GLOBAL framtagen för de yngreSPORT som -one more stepgör att den böjer sig lite Tips och råd enklare och har en något hurlägre Du väljer lämplig stav ! diameter.

PACERFX™ En av Gill-Pacers allra främsta hoppstav tillverkad i lättvikts glasfiber. FX-teknologin gör att staven är stabil och pålitligt. Teknologin och lättviktmaterialet gör att många av världens allra främsta stavhoppare använder just denna modell.

PACER MYSTIC™ Unik design med smal diameter på staven som passar bra för yngre hoppare och kvinnor. Mycket välgjord och populär stav !

CARBONFX™ Denna hoppstav har ett komplett lättvikts carbonfiber material. Carbonmaterialet gör att staven ”svarar” något snabbare vilket gör att det ställer stora krav på hopparens teknik och skicklighet. En stav för den som vill ha det allra bästa i världen !

CARBON MYSTIC™ Samma unika design som Pacer Mystic men i carbon material. Carbonmaterialet gör att staven ”svarar” något snabbare vilket gör att den ställer stora krav på teknik ! En stav för den som vill ha det allra bästa !

SKYPOLE™ En mycket populär stav som tagits fram i samarbete med tidigare världsrekordhållaren Earl Bell. Unik design som gör att staven medverkar till ett ”långsammare svar” i själva hoppet. Ett utmärkt val för hoppare under stark utveckling !

Se vår hemsida för aktuella modeller/storlekar !

SKYPOLE™ Designad av Earl Bell och håller absolut världsklass. Kombinerar Carbonmaterial men som ändå ger ett ”långsammare svar” i hoppet. Ett stav för topphoppare !

PACER ONE™ En perfekt stav för ungdomar/nybörjare. Kombination av bra pris och toppkvalitet gör denna stav till ett bra val. Staven är gjord i det allra bästa glasfibermaterial för hög hållbarhet samtidigt som den är byggd utifrån Pacers ”best flex technology”. Kanske det allra bästa alternativet när det gäller stavar för ungdomar/ nybörjare !

STAV 29

UTFÖRSÄLJNING Frekvenshäck som är tillverkad i aluminium. Det gör att stabiliteten och hållbarheten är betydligt bättre än motsvarande modeller i plaströr. De är perfekta vid en mängd olika snabbhetsoch hoppövningar. Häckarna är 40 cm höga och finns i 5 olika färger silver, grön, röd, guld och blå. Ord.pris 199:-/st

NU

99:-/st

(gäller så långt vårt lager räcker till!)

Finns i färgerna

SILVER GRÖN RÖD GULD BLÅ

ONE MORE STEP


UTOMHUS 2017 Följande tävlingar kommer vi att finnas på under utomhussäsongen där Du finner spik/specialskor, kläder och friidrottsredskap. Som vanligt så är det bra med förbokningar för att vara säker på att just den produkt som Du är intresserad av också finns på plats. Speciellt gäller detta redskap då du även kan spara fraktkostnaden genom att hämta ut produkten vid en tävling !

10-11/6 Copenhagen Open 9-11/6 SAYO 17-18/6 Östmästerskapen 7-9/7 Öresundsspelen 11/7 RaceRunning 14-16/7 Gavlehofsspelen 27/7-8/8 Europamästerskapen Veteraner 5-6/8 Gurkspelen 19-20/8 Sparta Copenhagen Games 26-27/8 Danska Ungdomsmästerskapen 2-3/9 Getabocksspelen 16/9 Östmästerskapen lag 30/9-1/10 Greves avslutningstävling

Hvidovre, DK Sollentuna, SWE Köpenhamn, DK Helsingborg,SWE Frederiksberg, DK Gävle, SWE Århus, DK Västerås, Sverige Köpenhamn, DK Hvidovre, DK Varberg, Sverige Greve, DK Greve, DK

Reservation för ändringar (Se slutgiltig lista på vår hemsida www.globalsport.se)

RESERVERA eller FÖRBOKA GÄRNA !

Vårt sortiment av friidrottsprodukter är mycket stort . Tyvärr så kan vi ej ha med alla produkter ut på de olika tävlingarna som vi besöker. Därför kan Du alltid reservera eller förboka en produkt, skorredskap osv. Självklart så innebär det inget slutligt köptvång utan vi lovar att ha med denna produkt till tävlingen (förutsatt att den finns i vårt lager). Tänk även på att beställa redskap och hämta ut vid en tävling och på så sätt spara kostsam frakt !

ONE MORE STEP


De nya modellerna av 2017 års sommarmodeller GLOBAL SPORT av -onespik/specialskor more stepfinns nu i vårt lager ! 


KUL/DISKUSRING

Minskar storleken från 2,50m till 2,135m. Består av 4 delar som enkelt monteras. Finns både i glasfiber/träning som i stål/ tävling. IAAF-certifierad

Art.nr.

2680-1

2,135m/kula

Art.nr.

2680-3

Glasfiber

Art.nr.

2680-2

2,50m/diskus

Art.nr.

2680-4

Stål

STOPP PLANKA KULA

STOPP PLANKA KULA TÄVLING

En välgjord och slitstark träningsplanka i glasfiber. Enl tävlingsrtegler i utförande.

Högklassig tävlingsplank. IAAF-certifierad. Tillverkad i stål och trä. Mycket välgjord !

SOMMARPRIS

Art.nr.

2604-1

AL SPORT more step-

SOMMARPRIS

Mycket kulring för inomhusbruk. Består avstabil 4 delar som enkelt monteras. ycket vanligt träningsredskap används i som all (kan även användas utomhus) Finnsgivetvis både i som glasfiber/träning i stål/ n vill ha lite extra belastning. tävling. IAAF-certifierad Enkel att transportera och montera då an man variera belastningen. den kommer i 4 delar + stopplanka. IAAF-certifierad stopplanka medföljer !

ING 48

bruk. hus) a då a. öljer !

Art.nr.

Art.nr. 2604-2 STOPP PLANKA

Vi har 3 olika modeller i lager a, Glasfiber b, Trä c, Aluminium

30% rabatt

ILÄGG SLÄGGRING KT VÄSTARPORTABEL KULRING Minskar storleken från 2,50m till 2,135m. ar i

planka i örande.

ILÄGG SLÄGGRING

Välgjord ring som består av 4 delar i stål. Ringen är IAAF-certifierad

2608-1

PORTABEL DISKUSRING Mycket stabil diskusring för inomhusbruk. (kan givetvis även användas utomhus) Enkel att transportera och montera då den kommer i 4 delar

ILÄGG SLÄGGRING Glasfiber Art.nr.

2608-2

30% rabatt

VIKTVÄST

Art.nr. Art.nr.

Tillverkad i Meshmaterial med välgjorda viktfickor som kan förvara 8 st 200gr 2680-3 Glasfiber vikter. Maxvikt för västen är 3,1 kg. Inkl 8 viktpåsar. 2680-4 Stål Art.nr. FS108 Pris 719:-

SOMMARPRIS (Obs ! Färg på västen kan variera)

STOPP PLANKA KULA TÄVLING Högklassig tävlingsplank. IAAF-certifierad. Tillverkad i stål och trä. Mycket välgjord ! Art.nr.

2604-2

STYRKEBAG

Välgjord bag som man fyller med sandpåser (påsar medföljer) till önskad vikt. Utmärkt för all form av styrketräning och hopp med belastning ! Maxbelastning 35kg

50% rabatt FOTVIKTER

Anatomiskt utprovade

fotvikter som fungerar Rabatten tom 15/7 samt så långt vårt lager räcker PORTABELgäller DISKUSRING bra vid olika tränings-

Mycketövningar.Finns stabil diskusring förolika i två vikter 1(kan resp givetvis 2 kg. inomhusbruk. även Säljes i par. Enkel att transportera användas utomhus) Art.nr. och montera den kommer i 4 delar FV100 då 1,0kg Pris 119:-


Våra öppettider och aktiviteter april-maj 2017 Datum

Friidrottsbutik

Tävlingar

T 1/6

STÄNGT

F 2/6

STÄNGT

L 3/6

STÄNGT

S 4/6

STÄNGT

M 5/6

STÄNGT

T 6/6

STÄNGT

O 7/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

T 8/6

STÄNGT

F 9/6

STÄNGT

SAYO, Sollentuna

L 10/6

STÄNGT

SAYO, Sollentuna // Copenhagen Open Hvidovre

S 11/6

STÄNGT

SAYO, Sollentuna // Copenhagen Open Hvidovre

M 12/6

STÄNGT

T 13/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

O 14/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

T 15/6

STÄNGT

F 16/6

STÄNGT

L 17/6

STÄNGT

Östmästerskapen, Köpenhamn

S 18/6

STÄNGT

Östmästerskapen, Köpenhamn

M 19/6

STÄNGT

T 20/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

O 21/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

T 22/6

STÄNGT

F 23/6

STÄNGT

L 24/6

STÄNGT

S 25/6

STÄNGT

M 26/6

STÄNGT

T 27/6

ÖPPET 10.00 - 18.00

O 28/6

STÄNGT

T 29/6

STÄNGT

F 30/6

STÄNGT

L 1/7

STÄNGT

S 2/7

STÄNGT

M 3/7

STÄNGT

T 4/7

ÖPPET 10.00 - 18.00

O 5/7

ÖPPET 10.00 - 18.00

T 6/7

STÄNGT

F 7/7

STÄNGT

Öresundsspelen, Helsingborg

L 8/7

STÄNGT

Öresundsspelen, Helsingborg

S 9/7

STÄNGT

Öresundsspelen, Helsingborg

M 10/7

STÄNGT

T 11/7

ÖPPET 10.00 - 18.00

O 12/7

ÖPPET 10.00 - 18.00

T 13/7

STÄNGT

F 14/7

STÄNGT

Gavlehofsspelen, Gävle

L 15/7

STÄNGT

Gavlehofsspelen, Gävle

S 16/7

STÄNGT

Gavlehofsspelen, Gävle

ONE MORE STEP

Övrigt

One more step kundtidning 3:2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you